‘Donny van de Beek biedt zich aan bij Barcelona na afhaken Wijnaldum’

Woensdag, 16 juni 2021 om 15:18Dominic Mostert

Doordat Georginio Wijnaldum op het laatste moment voor Paris Saint-Germain koos, zoekt Barcelona nog altijd naar een nieuwe middenvelder. Volgens Sport hebben diverse middenvelders zich aangeboden bij de club, onder wie Donny van de Beek. De entourage van Van de Beek heeft bij de club laten doorschemeren dat hij absoluut oren heeft naar een overstap naar Camp Nou, zo klinkt het.

Afgelopen seizoen kwam Van de Beek tot negentien Premier League-wedstrijden voor Manchester United, waarvan slechts vier als basisspeler. Hij is niet gelukkig met zijn gebrek aan speeltijd en denkt daarom aan een vertrek. Hoewel hij graag voor de club van Ronald Koeman zou uitkomen, zoekt Barcelona volgens Sport naar een 'ander profiel'. Een definitief antwoord heeft Barcelona nog niet gegeven aan Van de Beek, maar de voorkeur gaat uit naar een middenvelder die ook in defensief opzicht de balans kan bewaken. Van de Beek is aanvallender ingesteld dan bijvoorbeeld Wijnaldum.

Juan Mata kijkt naar Oranje: ‘Ik hoop dat hij een goed EK gaat doormaken’

Juan Mata vertelde onlangs aan Voetbalzone dat hij duimt voor Donny van de Beek.Lees artikel

Sport roept in herinnering dat de Nederlander, die vanwege blessureleed afhaakte voor het EK, al enkele jaren op de radar van Barcelona staat. "Vorig jaar probeerde de club te verijdelen dat hij zou transfereren, voor het geval Barcelona uiteindelijk voor hem zou gaan. Van de Beek was toen in onderhandeling met Real Madrid", aldus de sportkrant. Uiteindelijk verkaste hij van Ajax naar Manchester United. Sport verwacht dat zijn open sollicitatie bij Barça 'niet de eerste is en niet de laatste zal zijn' van een kandidaat-middenvelder.

Britse media maakten de voorbije dagen melding van oriënterende belangstelling van Arsenal voor Van de Beek. Dinsdag verzekerde journalist Fabrizio Romano echter dat de middenvelder niet op weg is naar Londen. "Er zijn geen gesprekken tussen Arsenal, Manchester United of zaakwaarnemers omtrent Donny van de Beek", schreef Romano op Twitter. "Arsenal gaat een nieuwe middenvelder aantrekken, dat staat vast. Maar op dit moment is de komst van Van de Beek niet aan de orde. Er zijn andere namen in de lijst die prioriteit genieten."Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door 23vdv23)

“De entourage van Van de Beek heeft bij de club laten doorschemeren dat hij absoluut oren heeft naar een overstap naar Camp Nou, zo klinkt het.” Hahahaha dat snap ik Donny! Van de bank van Manchester naar de bank van Barcelona in het zonnetje. Waar hij gaat spelen? Geen flauw idee. Pedri speelt hij er nooit uit, die heeft véél meer talent. Frenkie idem dito en Busi speelt op een compleet andere positie. Nee dit lijkt me lulkoek.

16 juni 2021 om 15:25

Je hebt altijd bankspelers nodig.

16 juni 2021 om 15:29

Met donny heb je niet iemand die het verschil gaat maken. Hij zal wel leuk kunnen voetballen tegen de kleintjes maar daar houdt het ook bij op.

16 juni 2021 om 15:34

Hij kan wel doelpuntjes maken. Mocht het straks weer draaien daar kun je Donnie er goed bij gebruiken. Een dragende speler zal het alleen nooit worden.

16 juni 2021 om 15:40

@ronjansiskast Bedoel je de Donny die bij United een wat lastig jaar had, concurrerend met aankopen van 100 en 60 miljoen euro waarvan er eentje de sterspeler is, en er daarnaast nog concurrentie is van een home-grown speler uit eigen jeugd, of bedoel je de Donny die voetballend misschien niet altijd even opvallend was, maar uitmuntend is in de kleine ruimtes (barca), vaak opstond in topwedstrijden en Juventus naar huis schoot?

16 juni 2021 om 16:30

Nee, die vd Beek die simpelweg niet goed genoeg was voor United, geen schande uiteraard, maar of dat de vijver is voor Barcelona…?

16 juni 2021 om 16:49

@vangaaltje ik denk dat hij de Donny bedoelt die een hele degelijke speler is, maar voor de top gewoon de 'extra' kwaliteiten mist net als Klaassen. Een Bruno Fernandes, een Pedri, een De Bruyne, een Havertz, al dat soort spelers waar Donny mee zou moeten concurreren in de echte top ploegen, hebben dezelfde kwaliteiten als Donny. Alleen hebben deze spelers allemaal een extra finesse of versnelling waarmee ze zelf ook nog iets kunnen creëren. Daarom gaat Donny ook in mijn optiek nooit die rol krijgen bij een top ploeg en zal hij net als Klaassen uiteindelijk opleven bij een leuke middenmoter in de Bundesliga of weer bij Ajax waar hij in zijn kracht kan komen. De 'goretzka' rol zie ik hem eerlijk gezegd ook niet vervullen op top niveau, lijkt hij me toch verdedigend te zwak voor.

16 juni 2021 om 15:28

Maar Wijnaldum is wel beter dan die spelers? Je hebt uiteindelijk meer dan 3 spelers nodig en Pedri raakte op aan het einde vh jaar.

16 juni 2021 om 15:29

Die zijn er al met Coutinho, Puig, Moriba. Kijk wijnaldum kon ik begrijpen want die was gratis, maar als je weinig geld hebt ga je niet pak hem beet 30 miljoen betalen voor Donny van de Beek. Stel je voor hij kost 15 miljoen (wat niet zo zal zijn) dan zou ik zeggen oké, prima selectie opvulling. Neem overigens ook aan dat Donny wilt spelen? Niet zoals dit jaar banken.

16 juni 2021 om 15:31

Nee ik zou hem ook niet halen maar de kans is goch groot dat Coutinho vertrekt en ik ben ook niet fan van Coutinho (op het middenveld). Verder heb je ook andere tyoes nodig en Van De Beek is dan eindelijk een soeler die diep gaat en niet alleen de bal in de voeten wil hebben. Verder zou ik hem gewoon niet halen omdat ie te duur is.

16 juni 2021 om 15:35

Nee ja het meest opvallende van Coutinho vind ik nog wel hoe weinig er naar hem omgekeken wordt. Ik bedoel, als je een speler van 160 miljoen in je team hebt, en die raakt 7 maanden geblesseerd en geen 1 supporter die ik hier op VZ het gemis van coutinho heb horen benoemen. Tja dan weetje dat het een extréme miskoop is. Hoeveel zou je nog voor hem kunnen vangen? 30 miljoen? Dan alsnog wilt niemand hem dat achterlijke salaris betalen. Manmanman mijn club heeft echt geld laten verdampen alsof het water is.

16 juni 2021 om 21:39

Hahaha met je oren kun je jammer genoeg niet voetballen, entourage van donny!🤣

Lijkt mij wel de moeite waard, kan mij niet inbeelden dat er veel betaald moet worden qua huur. Salaris kunnen ze 50/50 doen en dan x miljoen er bij of zo.

16 juni 2021 om 15:27

Huren? Waarom zou United Donny aan Barca verhuren? Of hij blijft nog een jaartje, of hij wordt verkocht.

16 juni 2021 om 15:36

Omdat kopen nu niet realistisch is. En voor 30 miljoen euro koopt Barca zich wel wat anders.

United moet hem gewoon 1-2 jaar verhuren. Ik zou hem eerlijk gezegd aan elke club binnen de top 10 van Engeland of Duitsland verhuren zolang hij maar minuten kan maken.

Barca speelt aanvallend voetbal net als het Ajax van Donny. Daarnaast kan hij voor de nodige gevaar zorgen in de 16. Ik denk dat Koeman en Messi wel raad weten met een speler zoals Donny! Ik zeg doen!

16 juni 2021 om 15:29

Messi lacht zich kapot om een voetballer als Donny. Van Xavi en Iniesta naar een Donny. Het contract kon haast niet groter. Barca gaat dit natuurlijk niet doen.

16 juni 2021 om 15:40

Ja nee inderdaad, want jongens als Vidal, Paulinho, Wijnaldum zelf waarvan messi aangaf dat hij hem graag zag komen, Denis Suarez, Kevin Prince boateng om er even een paar te noemen lachte messi zich ook kapot om toch? Hoop dat je beseft dat Iniesta en Xavi niet de standaard is? Donny is voetballend iig beter dan al die bovengenoemde spelers

16 juni 2021 om 15:46

Donny voetballend beter dan Wijnaldum Vidal etc? Met alle respect maar alcohol in de zon is echt geen goede combinatie. Ajax fan die Donny op zit te hemelen ten koste van een Wijnaldum of ook Vidal die letterlijk bij alleen maar topclubs heeft gespeeld. Absurd en was geheel te verwachten. Donny mag eigenlijk niet eens in 1 adem worden genoemd met bovengenoemde. Beperkte mooi weer voetballer met 3 niet te missen intikkers op een presenteerblaadje in de Champions League. Wanneer het minder ging bij Ajax als eerste onzichtbaar. Zelfs B spelers bij United krijgen de voorkeur boven Donny. Sympathieke gozer, maar dat eeuwige overwaarderen begint nu gênant te worden.

16 juni 2021 om 15:46

Jij bent niet goed bij je hoofd als jij denkt dat VD Beek voetballend beter is dan Vidal, Paulinho en Wijnaldum. Donny's kracht is als een soort schaduwspits. Hij staat simpelweg veel te diep voor een middenvelder is beter op kracht in de combinatie voorin. Voor voetbal en inzicht op het middenveld heb ik honderd keer liever een van de drie die jij opnoemde.

16 juni 2021 om 15:48

Denis suarez is 100% beter dan donny voetballend hoor. Is alleen een beetje een softe speler, geen drive in zijn lijf. die jongen kan daarentegen wel echt geweldig voetballen. Donny is wel veel completer en daardoor beter dan Denis Suarez, maar voetballend in mijn ogen echt niet😉.

16 juni 2021 om 16:33

Ik vind Donny ook absoluut voetballend beter dan bijvoorbeeld Vidal of Wijnaldum. Er wordt echt onderschat hoe belangrijk hij was in dat 18/19 van Ajax en dat type voetbal, dat Barca maar al te graag zou spelen. Hij is bovendien nog een stuk jonger, wat zowel een nadeel of voordeel is tov bijvoorbeeld Wijnaldum. Die heeft met de jaren vooral het gogme ontwikkeld dat Donny nog ontbeert. Die moet wat minder lief worden. Maar als hij weer een tandem met Frenkie kan vormen zou het zomaar eens een succes kunnen worden. Vind er maar van wat je er van wil vinden, maar wat Donny bij Ajax liet zien (ook op het hoogste podium) dat liet Wijnaldum bij lange na niet zien op die leeftijd.

16 juni 2021 om 16:40

Sorry hoor maar moet echt wel lachen om je reactie dat je serieus van de Beek beter vindt van Wijnaldum.

Hij komt er nog niet in de buurt zelfs want Wijnaldum is een klasbak 2.0 en heel leuk dat Donny het bij Ajax goed deed wat echt niks zegt.

16 juni 2021 om 16:59

Donny is 24, Wijnaldum 30. Dat is al met al het grootste verschil tussen die twee. Maar Wijnaldum had op zijn 24e niet laten zien wat Donny al heeft laten zien. 'gewoon' zijn mannetje staan tegen Bayern, Madrid (waar hij volgens Spaanse en Engelse kranten man of the match bij was), Juve en Tottenham. In verscheidene wedstrijden ook 'gewoon' koelbloedig scoren. En geen oefenwedstrijdjes of zo waarin die ploegen zich inhielden, maar knock-out wedstrijden in de CL waarin ze vol gas gaven. Donny zou een veel toekomstig bestendigere aankoop zijn dan Wijnaldum, waar je waarschijnlijk nog maar een paar jaar aan zult hebben en niet veel beter gaat worden. Donny past beter in het type voetbal dat Barca graag speelt (is lichtvoetiger, beweeglijker, handiger aan de bal), zal alleen nog maar beter worden en je kunt er langer mee vooruit. Als je hem met een schappelijke constructie kunt halen als Barca zijnde hoeft dat (zeker in deze tijden) absoluut geen verkeerde keuze te zijn. Die zou 100% zeker opleven daar.

16 juni 2021 om 15:44

Moet Barcelona absoluut niet doen. VD Beek is alleen bruikbaar als een soort schaduwspits. Die jongen staat zo ongelofelijk diep altijd. Bij Ajax kwam het dat ene jaar met Schone en de Jong achter hem allemaal bij elkaar, maar het jaar erop werd eigenlijk pijnlijk duidelijk dat VD Beek niet heel prettig is om als middenvelder op te stellen. Er zat een enorm gat tussen het middenveld omdat VD Beek vaak dieper stond dan de spits. Hierdoor was er nul aansluiting en konden tegenstanders vrij makkelijk omschakelen. Zonder VD Beek is naar mijn mening Ajax veel beter gaan draaien.

Donny van de Beek is gewoon geen speler voor het topvoetbal. Barcelona zal niets aan hem hebben met Pedri en De Jong die al basis staan. Heeft bij United amper indruk gemaakt in de minuten die hij speelde en is gewoon geen type De Ligt of De Jong die wel kunnen aanhaken. Denk dat een Lyon, Leverkusen, Everton of Roma zijn niveau gewoon is. Hij moet het is daar gaan proberen en dan kijken of die hoger kan. Maar ik betwijfel het. Zie geen bijzondere kwaliteiten in Van de Beek.

16 juni 2021 om 15:44

Makkelijk om zo’n jongen volledig af te branden op basis van een seizoen bij united waarin hij letterlijk constant in andere rollen word gebruikt dan waarin hij goed is, hij is zelfs een x op de flank gezet😂 Donny kan absoluut wel mee in de top, alleen is hij een systeemvoetballer die een coach nodig heeft met een duidelijke visie en een duidelijk systeem waarin hij kan excelleren, laat solskjear nu alles behalve dat zijn.

16 juni 2021 om 15:51

Tuurlijk, ligt opeens allemaal aan die stomme OGS dat Donny op de bank zit. Algemeen bekend dat je een basisplaats op de training kan afdwingen als je daar dusdanig goed presteert. Als zelfs zijn teamgenoten hem massaal overslaan, dan ligt het dus volgens jou alsnog aan iedereen behalve Donny? Je subjectieve Donny verdediging is adembenemend.

16 juni 2021 om 16:49

Laat ze allemaal maar praten. Elke Ajax supporter die hem elke wedstrijd heeft bekeken weet wat hij kan. In potentie kan hij echt mee in de wereldtop, dat heeft hij in de CL laten zien. United is gewoon een ongelukkig huwelijk en een slechte keuze van beide.

16 juni 2021 om 16:56

@AfcaAjaxxx OGS heeft o.a. die Fernandes en Pogba toch aardig aan het voettbalken gekregen. Vd Beek is gewoon te een dimensionaal voor een club als United. Dan is ook nog de vraag welke Europese topclub heel het middenveld gaat afstemmen op Donny Vd Beek zodat hij in zijn geliefde systeem kan spelen

16 juni 2021 om 18:18

Fernandes en Pogba kom op man. Die functioneren in elk elftal als je ze vrijheid geeft. Niemand gaat zijn systeem op Donny afstellen, maar hij kan wel naar een club gaan waar het systeem hem ligt. Daar eens over nagedacht? Ik ben ervan overtuigd dat hij bij Bayern München mee zou kunnen komen om een topclub te noemen.

16 juni 2021 om 19:10

AfcAjaxxx heeft wel degelijk degelijk punt, TikkiTakkaToch. Of wil je zeggen dat dat niet waar is??

Daarbij heeft vd Beek nooit een keer in de beste samenstelling gespeeld.

Het was niet alleen bij van de Beek. Maar elke wisselspeler werd niet of nauwelijks gebruikt. Telles Bailly Tuanzebe Matic. Of wil je zeggen dat die er ook niks van kunnen.

Om nou te zeggen dat SMT en Fred zulke geweldenaren zijn. En elke week een goede pot speelde. Is geheel seizoen niet te zien geweest.
OGS heeft duidelijk een voorkeur voor spelers. Hij zet zelfs Pogba ervoor op linksbuiten.

Daarbij doet OGS niet de trainingen.

16 juni 2021 om 16:06

Zelfs die teams die je opnoemt zijn te hoog gegrepen. Een jaartje bij Everton en hij zou weer te licht bevonden worden. Ik denk eerder aan een Italiaanse/duitse middenmoter of Engelse ploeg die voor plek 15 ofzo gaat strijden.

“een definitief antwoord heeft Barcelona nog niet gegeven aan Van de Beek, maar de voorkeur gaat uit naar een middenvelder die ook in defensief opzicht de balans kan bewaken. Van de Beek is aanvallender ingesteld dan bijvoorbeeld Wijnaldum”

LOL – heb een vermoeden dat de echte reden iets anders ligt dan in deze tekst, zou het eerder lezen als

"een definitief antwoord heeft bankroet Barcelona nog niet gegeven aan Van de Beek, maar de voorkeur gaat uit naar een middenvelder die ook in financieel opzicht de balans kan bewaken. Van de Beek is niet gratis, anders dan bijvoorbeeld Wijnaldum wel was”.

Denk niet dat vd Beek bij Barcelona past, bijna alles gaat daar over Messi en met Aguero / Memphis in de spits krijg je als vd Beek zijnde helemaal geen ballen net als nu bij Manutd alles zo'n beetje over Fernandes gaat. Hij zal dus ook in Barcelona plaats moeten gaan nemen op de bank. Kan die jongen niet beter gewoon weer terug naar Ajax gaan? Of zien de Ajacieden hem liever niet komen nu Kudus en Klaassen op 10 kunnen spelen?

16 juni 2021 om 15:31

denk dat hij van harte welkom is bij Ajax, 5 middenvelders met alvarez, gravenberch, kudus, klaassen en Van de Beek is natuurlijk fantastisch. Echter zijn het allemaal basisspelers, vragen allemaal veel salaris en van de Beek is ook nog eens redelijk prijzig. Mocht niemand vertrekken acht ik het onnodig dat hij komt.

Boft Barca even, dat donny wel oren heeft naar een transfer naar hen.

Ik wil bij deze ook graag aanbieden bij Barcelona! Ik neem genoegen met een plek op de tribune en ik hoef maar een schamele ton te verdienen. Maar alle gekheid op een stokje..mocht dit waar zijn. Dan ga je als Donny v/d Beek toch van de regen in de drup komen. Qua speeltijd dan.. Er zijn natuurlijk wel voordelen. Onder andere het weer is mooier, je speelt met Messi en onder Koeman, en het staat mooi op je palmaris. Maar hij zal niet veel aan spelen toe komen lijkt me. Al denk ik dat Barca vd/ Beek niet eens serieus zou overwegen.

Ik bied me ook aan als middenvelder voor Barcelona. Is bijna net zo kansloos als dat van Donny. Komt ruim tekort voor United en heeft niks te zoeken bij Barcelona. Hij moet een grote stap terug doen en weer eens in vorm geraken en daarna verder kijken.

Echt bizar hoe veel haat Donny oproept bij de meeste hier. Voetballend zijn er echt weinig betere middenvelders dan Donny. Ik lees ook dat ie het topniveau niet aan kan, misschien zijn ze zijn goals vergeten in de CL. Dat ie nu bij een club zit die niet bij hem past is dat kan gebeuren maar om dan z’n kwaliteiten in twijfel te trekken is een andere uiterste.

16 juni 2021 om 15:45

Hahaha wat? Voetballend zijn er weinig betere middenvelders? Donny kan niet dribbelen en heeft geen steekpass. What the F heb je dan te zoeken bij clubs als united en barça? Goeie loper hoor, type muller (maar dan slechter). Maar een goede voetballende middenvelder zou ik hem nooit noemen. En nu je de goals in de CL benoemt hé? Benoem je dan ook effe alle missers dat seizoen? Verbaast me echt dat niemand het daar over heeft. Hij scoorde de belangrijke goals ja, maar mistte ook enorm veel belangrijke kansen in de grote wedstrijden.

16 juni 2021 om 15:50

Van haat wil ik niet spreke, dat woord is net zo gedevalueerd als 'respect'. Maar het afkraken is wel een teken des tijds, zeg maar. Iedereen kan en mag zijn zegje doen en maakt daar gretig gebruik van.

16 juni 2021 om 15:53

Ik haat Donny van de beek niet hoor, sterker nog, het lijkt me een hartstikke aardige gozer in de omgang. Alleen is het wel vervelend hoe hem de hand boven het hoofd wordt gehouden door voornamelijk ajacieden. Het kan toch dat Ajax ongeveer zijn niveau was, en een trapje hoger te veel gevraagd is?

16 juni 2021 om 15:52

Niemand zo blind als wie niet zien wil.

hilarisch bericht en sneu tegelijk. Dan wordt vdbeek na dit jaar nog steeds niet op de juiste waarde geschat. Die toegevoegde waarde ligt dus echt niet op het niveau Barcelona. Kom op. Ik ga me ook maar aanmelden bij Barca. Nee, begin nu gewoon bij Fullham of Real Betis of Frankfurt. Niks mis mee.

Ik bied me dan graag aan als keeper. Ik ben beetje type Jeroen Verhoeven, maar dan ouder. Althans, qua postuur.

Haha natuurlijk wat een grap. Van de Beek denkt dat hij het niveau Barcelona wel aan kan? Lijkt mij niet. Hij moet een paar niveautjes lager mikken wil hij aan spelen toe komen: Wolfsburg of Valencia als daarboven wordt lastig vrees ik

oeh, nog meer concurrentie aangezien ik mezelf ook heb aangeboden bij Barca als aanvallende middenvelder. Ben benieuwd wanneer ze een keuze maken.

Maar goed...het spel van Barca past ongetwijfeld beter bij hem dan het spel van Man utd, maar het echte probleem is natuurlijk het niveau.
Die jongen kan echt wel voetballen, maar niet iedereen is geschikt voor de absolute top.
Plus dat man utd toch echt wat geld wil terug zien voor hun investering en ik kan me niet voorstellen dat Barca serieus geld voor hem neer gaat tellen.
Transfervrij is het wellicht een leuke wissel, maar niet voor 30 miljoen.

Goed voor Donny om een stapje terug te nemen en zijn vorm weer te vinden!

Zo slecht is het toch niet met Barca. Nogal een belediging dat zo'n spelers zich serieus gaan aanbieden. Ik bedoel een bankzitter bij ManU die bij Barca wel gaat spelen? Ik kan je de toekomst van Van de Beek wel voorspellen (eigen titel dit); de nieuwe Blind, Haller, Tadic. Falen in het buitenland en dadelijk weer met 'wat een wereld deal van Mark' terug naar NL.

Die jongen moet echt beter gaan snappen waar die staat.. Hij speelt niet bij Man United omdat die niet goed genoeg is, vervolgens ga je jezelf aanbieden bij een andere net zo grote club en verwacht je daar wel te spelen..
Zoek gewoon even realistisch een plek waar je aan spelen toekomt en ga groeien als voetballer, dan kom je vanzelf bovendrijven.
Donny is geen slechte speler maar gewoon geen wereldtopper, ga voor een carriere net als Wijnaldum of van Dijk, die hebben het uiteindelijk ver geschopt door gewoon structureel minuten te blijven maken en beter te worden.

Ik hoop toch echt dat Donny zelf niet heeft aangegeven. Had hij een wereldseizoen bij Man U gespeeld, dan zou het logisch zijn. Maar nu?

Het beste is denk ik een subtopper of middenmoter, in bijv Spanje of de Bundesliga. Waar hij veel minuten op een hoog niveau kan maken.

Die heeft nog altijd niet door dat het niet aan Solskjaer ligt dat hij zo weinig speelt. Pure middelmaat, blinkt nergens in uit. Klaassen 2.0

Ja daar hebben we allemaal wel oren naar. Beetje genant dit hoor, sorry.

Never in a million years. Donny is niet goed genoeg voor Barca en Frenkie en Pedri speelt hij er nooit uit.

Donny moet zich lekker laten verhuren aan Lyon ofzo. Lekker engels top salaris opstrijken en weer iedere week spelen in een prima competitie. Mocht er dan ineens een shifting zijn bij ManU kan die altijd nog terug

Je kan Donny nog wel kneden hij is nog jong en als hij echt wilt zou ik persoonlijk er alles aan doen om me aan te passen

Hahahah die van de beek heeft wel humor

Ik niet denk dat Donny het niveau van Barcelona kan volgen. Hij zal het minder hogerop moeten zoeken.

Oke we gaan dus van Donny from the bench, naar Donny del bancos. Hahahaha hij moet naar clubs als AC Milaan, Atlanta, Everton, Sevilla, Atletico, Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4936 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
NetoKeeper
Jordi AlbaVerdediger
R. AraújoVerdediger
Arnau ComasVerdediger
S. DestVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

75 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 19 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
Laatste voetbalnieuws

Besluit van Solskjaer maakt Van de Beek tot ‘wildcard’ in ‘make-or-break season’

Het eerste seizoen van Donny van de Beek bij Manchester United verliep uitermate teleurstellend, maar de Manchester Evening News schrijft dat de situatie van de 24-jarige middenvelder spoedig kan kantelen. Volgens...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren