Franse kranten lovend over Paul Pogba: ‘Hij benaderde perfectie’

Woensdag, 16 juni 2021 om 09:24Rian Rosendaal • Laatste update: 09:33

Een uitstekende start van de groepsfase van het EK voor Frankrijk, dat dinsdagavond in een boeiend voetbalgevecht te sterk was voor Duitsland (1-0). De weg richting de achtste finales ligt nu al open, zo oordeelt L'Equipe daags na de ontmoeting in München. Daarnaast heeft het elftal van bondscoach Didier Deschamps bewezen dat de wereldkampioen van 2018 geen toeval was, zo luidt het oordeel.

"In de eerste helft herinnerde Frankrijk zeven miljoen televisiekijkers eraan dat de wereldtitel van 2018 niet op een misverstand berust", schrijft de Franse krant in een analyse over de kraker in groep F. "Het was klinisch, in balans en soms ook onvoorspelbaar, afhankelijk van de individuele klasse van sommige spelers. Op deze manier wist Frankrijk de Duitsers af te troeven. Het bewees daarmee dat de verwachtingen bepaald niet overspannen zijn." Le Parisien weet dat Frankrijk met Kylian Mbappé, Antoine Griezmann en Karim Benzema goud in handen heeft, maar volgens de krant zou het trio nóg beter kunnen functioneren dan in het duel in Duitsland.

Volgens Le Figaro leverde Frankrijk een 'sublieme prestatie' tegen Duitsland, dat geen antwoord had op de manier van spelen van de regerend wereldkampioen. Met name het optreden van Paul Pogba heeft veel indruk gemaakt. "Hij was imponerend, magistraal en benaderde met zijn spel perfectie." In de Duitse media overheerst teleurstelling over het feit dat de hechte muur van Frankrijk niet kon worden geslecht, ondanks het vele balbezit. "Na de 1-0 was Duitsland oppermachtig ten opzichte van de afwachtende Fransen. Maar helaas volgden er weinig kansen op de gelijkmaker. Gebrek aan inzet en wilskracht was er zeker niet. Duitsland kon meer schoten, balbezit en passes overleggen, maar het leverde uiteindelijk niets op. Alleen in de sterke fase na rust kreeg men Frankrijk een beetje aan het wankelen", zo oordeelt Sport1.

BILD is jaloers op de effectieve manier van spelen van Frankrijk, iets dat er volgens de boulevardkrant aan schort bij die Mannschaft. "Het lukte nauwelijks om het verdedigende blok met N'Golo Kanté, Paul Pogba, Raphaël Varane en Presnel Kimpembe serieus in de problemen te brengen. Een ander probleem: de tactiek van Joachim Löw met een driemansverdediging duiden op angst. Thomas Múller, die op de flank opereert, zou eigenlijk als verbindingsspeler in het centrum moeten spelen. Wilde de bondscoach een punt maken met deze manier van spelen?" Die Zeit zag ook een duidelijk verschil tussen beide landen. "Een gelijkspel was eigenlijk helemaal niet zo dichtbij. Duitsland liep zich duidelijk stuk op de perfect georganiseerde Franse ploeg."

Löw oordeelde kort na de nederlaag in eigen huis dat de Duitsers het geluk niet aan hun zijde hadden tegen Les Bleus. "We hebben alles gegeven en negentig minuten lang echt alles gegeven. We scoorden alleen niet en wisten het doelpunt van de Fransen niet te voorkomen", zo verwees hij naar het eigen doelpunt van Mats Hummels in de eerste helft. "Maar verder heb ik geen kritiek op mijn spelers. We hebben verloren, maar moeten nu verder. We wisten vantevoren al dat Frankrijk heel sterk is en kunnen simpelweg niet alles tegenhouden", aldus de realistische Löw. Zijn collega Didier Deschamps was zeer blij met de eensgezindheid die zijn elftal toonde in de Allianz Arena.

"Op technisch gebied is er ruimte voor verbetering, maar qua inzet hebben de spelers aan mijn verwachtingen voldaan", zo liet de winnende coach optekenen in de Franse pers. "Hier hebben we anderhalf jaar op gewacht", doelde Deschamps op het feit dat Frankrijk zich eind 2019 al plaatste voor het EK, dat door de coronacrisis een jaar werd uitgesteld. "Het is slechts één wedstrijd, maar wél een heel belangrijke. We waren zeer efficiënt vanavond, zowel verdedigend als aanvallend. We hebben haast niks weggegeven. De spelers waren er duidelijk klaar voor en als collectief moeten we op deze manier verder gaan."


Poll

Zie jij Frankrijk Europees kampioen worden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door jibberjabber)

Pogba moet het bij Utd met Mcfred doen, als hij goede spelers om zich heen heeft staan presteert hij zelf ook beter....wat gek allemaal he?

16 juni 2021 om 09:50

Pogba werkt harder voor Frankrijk dan voor Man Utd. Dat heeft niet zozeer te maken met zijn medespelers.

16 juni 2021 om 09:59

Vind ik een beetje een non-argument. Waaruit blijkt dat? Maakt hij minder meters bij Utd? Minder balcontacten en dus minder betrokken bij het spel bij Utd? Hoe kan je dat onderbouwen?

16 juni 2021 om 10:17

Ik heb geen statistieken maar je kan zien dat hij gretiger is, fysiek sterker de duels ingaat, zich wegcijfert voor de team. Zijn lichaamstaal is een stuk positiever.

16 juni 2021 om 10:22

Dat is dus heel het ding. Hij cijfert zich juist bij United meer weg voor het team. De Pogba bij Frankrijk is veel vrijer in zijn spel

16 juni 2021 om 10:30

Helemaal niet. Pogba loopt vaak genoeg ongeïnteresseerd bij United.

16 juni 2021 om 11:05

Zet bij Utd een fatsoenlijke DM neer en je zult zien dat hij daar hetzelfde presteert als bij Frankrijk.

16 juni 2021 om 11:44

Lees even dat reactie van Manufanforever onderin.

16 juni 2021 om 11:56

Wat is dat nou voor kul argument.
Wat Samcro al aangeeft. Is er duidelijk een verschil of je met Kante naast je speelt. Of Fred of SMT die allebei geen cvm zijn.
Dat heeft niks met werklust te maken. Maar met de juiste spelers om je heen te kunnen presteren.

Zeven miljoen kijkers? Dat is toch ook niks? Neem aan dat dit alleen over de Franse kijkers gaat, en dan is het ook echt bijna niks?

16 juni 2021 om 09:53

Ik heb deze wedstrijd ook geskipt, omdat je van tevoren al weet dat het een steriele saaie pot wordt. En ik zal vast niet de enige zijn. Duitsland kan niet en Frankrijk onder Deschamps wil niet. Ze zullen er vast kampioen mee worden en in de toekomst nog meer prijzen mee winnen, maar om echt herinnerd te worden moet je wel meer doen dan winnen. Je moet imponeren.

16 juni 2021 om 09:55

Frankrijk is een land met veel jonge mensen. De meeste jongeren willen niet meer 90 minuten lang voetbal kijken en al helemaal niet op tv. Die jongeren zitten allemaal aan hun telefoon en checken vooral de hoogtepunten van Mbappe en Pogba.

Vooral vaak de eerste helften heel saai en tactisch schaakspel. Super League met kortere wedstrijden is zo gek nog niet voor de toekomst.

16 juni 2021 om 09:57

Frankrijk is niet zo voetbalgek als Nederland. De kijkdichtheden hier zijn ongekend in veel EU landen. Rugby is ook bijna net zo groot in Frankrijk. Hier hebben we maar 1 grote nationale sport.

16 juni 2021 om 11:25

Maar wielrennen is aan het toenemen! Klinkt gek voor velen maar man, zoveel mooiere sport dan voetbal.

16 juni 2021 om 11:57

Wielrennen? Een mooiere sport dan voetbal? Door het mooie landschap dat je ziet ofzo? Achja smaken verschillen hé. Vind wielrennen echt een verschrikking. Kijk nog liever naar een potje Achilles- Kozakken boys dan naar de tour. De passie van het publiek+ de ontlading na een goal+ de momenten van klasse (mooie aanname, iemand wordt door zijn benen gespeeld, omhaal wordt gescoord.) maken het voor mij toch wel de allermooiste sport. Maar nogmaals: smaken verschillen.

16 juni 2021 om 12:13

Inderdaad. Geef mij maar voetbal. Geen gezeur over opgeven als je 20 meter diep in een ravijn bent gevallen of met 60 km per uur een verkeersbord moet ontwijken. Voetballers kunnen tenminste wel incasseren, ze rollen niet door na een lichte tackle, zijn altijd respectvol voor tegenstanders en ego gedrag is hen volledig vreemd. Smaken verschillen inderdaad.

16 juni 2021 om 12:15

Bergetappes kunnen wel mooi zijn. Verder kijk je het meer om het landschap inderdaad. Het is wel rustgevend.

Oogstrelend vond ik het absoluut niet wat Frankrijk op de mat legde. Zeker als je kijkt naar het materiaal wat zij in het team hebben.

Maar 1 ding moet ik wel toegeven, ze speelden wel ontzettend gedisciplineerd, gaven weinig ruimte weg, en verdedigen wel met het hele elftal.

Maar om na 1 goal al in de eerste helft al tijd te gaan rekken, dat is echt kampioen onwaardig.

Hoop dat Frankrijk er snel uit vliegt want ik gun ze de titel op deze manier het allerminst.

16 juni 2021 om 09:50

Het gaat om pogba in dit artikel. Ben het wel een beetje zat om telkens bij alle artikelen vab frankrijk dit te lezen. Dat jij het niks vind oke, maar daar gaat het nu even niet over.

16 juni 2021 om 12:46

Torres70: hij heeft toch gewoon gelijk? Kan niet vaak genoeg benadrukt worden.

Gisteren ook erg genoten van Pogba, paar hoogstandjes maar bovenal nuttig werk geleverd. Naast onze allermans vriend Kante toch een geweldig blok. Die Franse speelde laf, vooral het tijdrekken vanaf minuut 30 zorgde voor veel frustatraties. Ik hoop dat we Frankrijk nog even kunnen vermijden, want als daar de olie in het elftal komt, zijn ze niet te stoppen. PS. Wat is die Mbappe snel zeg, ongeloofelijk.

Ik snap dat chauvinisme soms een rol speelt maar 'benaderd perfectie'.

Heb hem hele mooie dingen af zien wisselen met acties of balletjes waarvan ik dacht hoe doet ie dat toch. Sowieso heb ik het idee dat ik de Pogba van Juve nooit meer gezien heb sinds die naar Manu is overgegaan. Kan uiteraard ook aan mij liggen aangezien ik anders naar voetbal ben gaan kijken.

Ik snap alleen de lyrische woorden in de kranten over Frankrijk niet echt. Ik verwacht toch wel meer van een elftal met zo'n selectie maar misschien is dat de romanticus in mij.

Idd was heel sterk gisteren. Duitsland is absoluut geen cafe elftal en toch had je geen moment het idee dat ze dichtbij een goal waren, terwijl Frankijk er nog wel twee had kunnen maken. Het gemak waarme ze in de drukte elkaar toch vinden is toch wel indrukwekkend, als je dat bv vergelijkt met Spanje die ook kunnen passen maar dit twee versnellingen lager doen dan zie je wel verschil. Tactisch heeft Deschamps het ook perfect op de rails staan, de ploeg speelt precies waar hun kracht ligt. Maar goed, dat alles betekent niet dat ze ook gaan winnen, zie het vorige EK

16 juni 2021 om 09:56

Ik vond Duitsland gister zwaar tegenvallen hoor. Pas in de 70e minuut ging Low ook wisselen, wat ik echt waanzin vond. Daarnaast vielen spelers als Havertz, Werner, Kroos en Muller zwaar tegen.

Bevrijd van United en Ole. De ware Pogba komt - weer eens - bovendrijven bij de nationale ploeg, op het moment dat het echt moet. Vaak flegmatiek ogend, soms zelfs lui en zelfoverschattend, maar wanneer het er op aankomt en zeker met Frankrijk, staat hij op. Ik kan me er soms mateloos aan irriteren, maar de momenten dat hij goed is en 'vrij' speelt kan ik nog veel meer van hem genieten.

16 juni 2021 om 09:59

Toch is het niveau van clubvoetbal simpelweg veel hoger. Internationaal voetbal gaat een stapje trager. Bij Frankrijk is hij hoe dan ook in zijn element in een verdedigender systeem.

16 juni 2021 om 12:10

Ligt eraan in wat voor team je speelt.
Denk dst de Frajse selectie wel aardig van top niveau is. In vergelijking met top clubs over de gehele wereld.

16 juni 2021 om 13:44

Zelfde geldt ook voor griezman. Die speelt veel beter elke x voor frankrijk dan voor barca.

16 juni 2021 om 10:15

Lastige is dat bij United inmiddels Bruno Fernandes die spelverdelende vrije rol heeft veroverd, dus moet hij daar meer in dienst spelen van het elftal, waar hij bij Frankijk de grote man op het middenveld kan zijn, met Kante die het vuile werk opknapt. Ook Griezmann deed verrassend veel verdedigend werk, die gozer leek wel een duracell konijn. Het leek wel op de rol die Matuidi bij het vorige WK had, toen Deschamps hem als dynamische meeverdedigende linksbuiten opstelde.

16 juni 2021 om 10:25

Griezmann geeft altijd de volledige 100%. Que mentaliteit is er niks op hem aan te merken.

Niet onwijs genoten van de Fransen, maar ze blijven voor mij topfavoriet voor de EK-titel. Het leek alsof ze tegen Duitsland nog op halve kracht speelden. Pogba was inderdaad ijzersterk, wat een verschil met zijn spel bij Man United. En oja, wat zou ik graag willen dat er sancties komen tegen tijdrekken.

Ja, hij had weer eens een prima wedstrijd in de benen. Nu komt de zelfoverschatting weer helemaal naar boven en zul je zien dat de komende wedstrijden bol staan van de domme fouten. Nou ja, hij heeft iig een leuk toefje slagroom op z'n koppie laten spuiten. Staat zo leuk op Insta...

Frankrijk is een geslepen team. Die gaan niet al in de eerste wedstrijd voluit. Die gaan pas pieken in de knock out rondes. Zelf had ik daar liever een Wenger of Zidane gezien dan iemand met de spelopvatting van een Deschamps maar dat is weer een ander verhaal

16 juni 2021 om 10:15

Wenger heeft nog nooit een grote prijs gewonnen. Die obsessies van je.

16 juni 2021 om 10:21

Is dat raar dan als je teams treft met veel meer financiële mogelijkheden? Wenger heeft het maximale uit Arsenal geperst. Na zijn vertrek heb je kunnen zien hoe ver ze zijn afgegleden

16 juni 2021 om 10:24

Wat had bovendien Deschamps dan als coach gepresteerd en wat voor grote prijzen had hij gewonnen voordat hij als bondscoach van Frankrijk werd aangesteld?

16 juni 2021 om 10:26

Deschamps was al een coach toen hij speler was. Een verlengstek van de trainer.

16 juni 2021 om 10:30

Wenger heeft nog nooit een grote prijs gewonnen?
Dus The Invincibles was geen succes van Wenger?
De BPL ongeslagen winnen is geen grote prijs?

Lachwekkend, deze opmerking.

16 juni 2021 om 10:32

@ViscaCatalunya Wat is dat nou weer voor drogreden? Het ging je net toch om de grote prijzen als hoofdcoach? Anders is Van Basten ook een topcoach omdat hij Oranje naar onze enige prijs schoot in 1988

16 juni 2021 om 12:16

Dus als alleen als Wenger de PL wint is het een grote prijs.

16 juni 2021 om 10:36

Ik ben behoorlijk onder de indruk van Deschamps. Hij is erg sterk op tactisch gebied en weet exact hoe hij zijn spelersmateriaal moet gebruiken (zie bv hoe hij met drie weken voorbereiding meer uit Griezmann, Rabiot en Pogba weet te halen dan hun clubtrainers). Daarnaast ook een echte teambuilder, ik kan aanraden om die Amazon documentaire te bekijken over de Fransen op het vorige WK. Hij is constant bezig met hoe zijn spelers in de groep passen en vertrouwen in elkaar hebben, wat toch niet eenvoudig is met al die wereldsterren en ego's die van verschillende clubs telkens komen invliegen.

16 juni 2021 om 11:59

Deschamps presteert inderdaad knap met dit Frankrijk. Met zulke grote namen er toch een gladde substantie van maken. Held!

16 juni 2021 om 12:30

Griezmann was gisteren niet beter dan bij Barca hoor.

Hij doet het wel erg goed inderdaad. Mensen willen sprankelend voetbal zien van zoals in de gloriedagen van Spanje en Brazilië, maar daar hebben ze de spelers helemaal niet voor. Hun beste spelers komen het best tot hun recht in countervoetbal. Knap dat hij daaraan vasthoudt.

Een uitstekende analyse van Bild, waar geen speld tussen te krijgen is.

Ik kan begrijpen dat je als neutrale kijker de speelstijl van Frankrijk hekelt. Maar ik ben enorm trots op de prestatie die ze hebben geleverd. Frankrijk speelt namelijk nooit een goede openingspot op een eindronde, maar ze waren geconcentreerd, georganiseerd en uitermate dodelijk in de counter. Het middenveld stond ook fantastisch... Ik ben geen fan van Rabiot, maar ik snap nu wel waarom Deschamps hem heeft opgesteld, uitstekende speler voor de balans op dat middenveld.

Duitsland had niets te vertellen in aanvallend opzicht, dat heeft niets te maken met het gebrek aan kwaliteit bij de Duitsters, dat heeft Frankrijk gewoon afgedwongen...

Fiers d'être Bleus!

16 juni 2021 om 11:57

En dan zie je dat Pogba in potentie toch een van de beste middenvelders is.. maar dan speel je bij dit huize ManU

16 juni 2021 om 12:26

Waarom kan Fernandes het wel bij United dan?

16 juni 2021 om 15:05

Hetzelfde kan je toch ook vertellenover Pogba? Waarom excelleert hij nu wel? En dat mag je een trainer wel afrekenen. Hoe zorg je ervoor dat je het beste uit je selectie haalt.

Beetje off-topic maar ben ik de enige die de herhalingen dit EK heel slecht vind? Zo’n duel tussen mbappe en hummels wil je toch nog een keer zien en niet alleen de laatste seconde nog een keer in slowmotion.

On: vond pogba weer top spelen, net als op het wk 18 eigenlijk. Echte powerhouse

Als United supporter ben ik blij dat Pogba gisteren goed speelde, hopelijk trekt hij dit het gehele toernooi door.
Dan weet ik zeker dat een Juve, Real & PSG aan gaan kloppen en wordt zijn marktwaarde alleen maar hoger en kan United of zijn investering in hem terugverdienen of duurder verkopen.

Wat hoop ik dat Pogba deze zomer verkocht wordt, man man man, bij United loopt ie op het veld alsof het hem geen reet interesseert en denk ‘als ik mijn salaris maar krijg’ en bij het Franse 11tal is hij opeens wel bereid om zijn taken uit te voeren. Gisteravond liep hij overal en was hij zelfs bereid om zowel aanvallend mee te doen als mee te verdedigen, en nog erger, verloor hij de bal, dan ging hij er achteraan – iets wat hij bij zijn club nooit doet, dan kijkt hij boos naar zijn medespelers en sjokt ie de ander kant op.

Woodward, doe aub voordat je weg gaat iets goeds, verkoop Pogba deze zomer aan de hoogste bieder!

16 juni 2021 om 11:56

Ik denk dat woodward eerst nog wat belangrijkers dient te doen, en dat is zichzelf verkopen.

16 juni 2021 om 12:04

Waarom denk je dat zijn waarde omhoog zal gaan na een evt goed spelend EK??Hoe hoger de waarde. Deste minder geïnteresseerde erin zijn. En dan wel een jaartje wachten om hem gratis binnen te halen. De afgelopen jaren moest Pogba het doen met Pereira Lingard (uit vorm) oude Mata. Fred en SMT die allebei gewoon niet goed genoeg zijn. Daarbij een verdediging die nog niet helemaal op orde is. Dan kun je niet optimaal presteren.Materiaal bij United is gewoon niet goed genoeg. Dit seizoen heeft Pogba wel degelijk meer zijn waarde laten zien. En is gewoon nog steeds de beste middenvelder die United heeft. United heeft heel hard een cvm nodig. Om Pogba beter te kunnen laten spelen. Nu staan daar 2 spelers. Die het, ten eerste niet alleen kunnen. En ten tweede niet goed genoeg zijn.Na de corona break. Speelde hij goed met Matic naast hem. De enige cvm die United heeft. Alleen niet alles kan spelen. En te traag is. Met betere spelers, presteer je gewoon beter.Of ga je mij vertellen dsr McFred beter zijn dan Kante?En Lindelof beter is dan VaraneGa er maar vanuit dat Pogba zijn contract uitzit. En gratis weg gaat. Waarschijnlijk PSG.Maar meer dan 40 miljoen zal het echt niet zijn

16 juni 2021 om 12:25

Waarom kan Fernandes het wel dan bij United?

16 juni 2021 om 12:33

Omdat die op een andere andere positie speelt. En andere type speler is. Pogba is een CM.Bruno CAM.Daarbij speelt Pogba ook gewoon beter sinds de komst van Bruno. Maar kan nog veel beter. Als er een echte cvm gehaalt wordt.Pogba moet juist bij United verdedigend op middenveld blijven. Om de verdediging te ondersteunen. Weinig vrijheid om naar voren te kunnen.Waarom heeft United afgelopen seizoen slechte resultaten geboekt tegen de top ploegen?? Daar waar Bruno ook onzichtbaar was.Je kan spelers niet vergelijken met elkaar. Die niet op dezelfde positie spelen.

Pogba was geweldig. Een klasse boven de rest van de middenvelders op het veld. Speelde op 70% en was nog de beste. Gundogan viel me erg tegen aangezien hij bij City zo een goed seizoen had.

Frankrijk is een ongelooflijk taai team waar je haast niet doorheen komt. Dat blok van 6,5 ( want Pogba staat het meest vooruit geschoven als middenvelder maar verdedigd ook ) is fysiek ijzersterk. Dan heb je Mbappe voorin die alles alleen kan en nog 2 toppers die anticiperen.

16 juni 2021 om 12:27

Hoezo kom je bij 70%?

Of probeer je gewoon interessant te doen?

Nou, aan chauvinisme niks te kort bij de Franse krant, subliem, fantastisch etc.
Hebben waarschijnlijk niet de wedstrijd van gisteren gezien met 70min. anti voetbal.
Echt verschrikkelijk om naar te kijken.

16 juni 2021 om 11:54

Nee Nederlands elftal was lekker bezig tegen notabene Oekraïne en de dag erna de kranten gelezen? Man man man. Dit is een veel knappere prestatie met inderdaad een excellerende Pogba. Probeer het gewoon te accepteren joh.

16 juni 2021 om 12:00

Over Nederland heb ik dat ook al vaker gezegd, maar dan trap je op veel tenen.

Iets te veel lof vind ik. 1-0 winnen met een lucky goal en kamperen voor je eigen 16 meter. We zijn week later in het ek, maar echt goed voetbal hebben we nog niet gezien helaas. Vind ik toch wel kwalijk.

Wat hoor ik hier heel veel drogredenen om Frankrijk geen compliment en in het bijzonder waar dit artikel over gaat Pogba geen compliment te geven. Hij was gisteren ontzettend goed, hij deed alles zowat gedurende de hele wedstrijd haast alles perfect. Was goed aanwezig, fel in de duels en kan dus volledig onderschrijven wat de kranten schrijven. Maar reageer op het artikel of reageer niet. Als hij echt zo een koekenbakker is zoals velen pogba omschrijven dan is die bondscoach toch hartstikke gek dat hij hem oproept? Ligt het dan aan zijn trainer/tactiek bij ManU of aan Pogba? Ik denk niet het laatste. Je zou het ook kunnen omdraaien. ManU is zijn talent aan het misbruiken. Overigens ben ik het meest onder de indruk van Frankrijk puur kijkend naar de eerste speelronde. En ik snap al helemaal niet dat er negatief wordt gedaan om de zogenaamde negatieve spelinstelling. Nederlands elftal mag wel een andere taxatiekosten hanteren. Maar Frankrijk niet. Blijkbaar maken ze zo de meeste kans. Het is geen publieksprijs voetbal. Daarom zal NL niet zoveel prijzen in de wacht slepen. Mist toch ben ik bang een absolute sportmentaliteit.

Zo fantastisch vond ik Pogba ook weer niet. Zijn 'beste' pass van de wedstrijd had ie niet eens zo bedoeld. Jammer dat mensen zoiets niet kunnen zien. Zogenaamde experts.

De Fransen zouden zich rot moeten schamen voor de gekozen spelopvatting. Een elftal met zo ontzettend veel talent en dan laat je dit zien. Ik zou er de vlag niet voor uithangen.

16 juni 2021 om 15:10

Waarom ze hebben toch gewonnen. Tegen een van de sterkste teams van het toernooi?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Frankrijk

FIFA ranking: 2
101 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. KantéMiddenvelder40
H. LlorisKeeper40
P. PogbaMiddenvelder41
A. RabiotMiddenvelder40
K. BenzemaAanvaller44
A. GriezmannAanvaller41
K. MbappéAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Frankrijk.

457 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 26 3 3 0
2019/2020 Manchester United 16 1 1 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
2016/2017 Manchester United 30 5 7 0
Laatste voetbalnieuws

‘Slechte band met Ronald Koeman maakt vertrek bij Barcelona onvermijdelijk’

Het is onvermijdelijk dat Miralem Pjanic Barcelona deze zomer achter zich laat. Romeo Agresti, Juventus-watcher voor Goal, zegt in een livesessie met transferexpert Fabrizio Romano op Twitch dat de 31-jarige middenvelder...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 3 augustus
Chelsea is in gesprek met Udinese over de verhuur van Armando Broja. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren