Maandag, 14 Juni 2021

Peter Bosz denkt nog altijd aan Feyenoorder

Twee Nederlandse clubs zijn in de markt voor Johan Vásquez. De verdediger staat onder contract bij de Mexicaanse club Pumas en wordt ook begeerd door clubs uit Duitsland en Spanje. (Marca Claro)
Ole Tobiasen is de beoogde nieuwe assistent-trainer van sc Heerenveen. De voormalig verdediger speelde in zijn actieve loopbaan twee seizoenen bij Heerenveen en werd in maart ontslagen als trainer van Almere City FC. (Leeuwarder Courant)
/
Olympique Lyon heeft nog altijd belangstelling voor Orkun Kökçü. De nieuwe trainer Peter Bosz ziet zijn komst wel zitten, maar ook Arsenal, AC Milan en AS Roma volgen de middenvelder van Feyenoord. (Corriere dello Sport)
Chelsea is vastberaden om Raphaël Varane los te weken bij Real Madrid. De centrumverdediger, die zeventig miljoen euro moet opbrengen, wordt al langere tijd gevolgd door Manchester United en Paris Saint-Germain. (Foot Mercato)
Burnley voert serieuze gesprekken met Ashley Young over een transfervrije komst. Vorige week meldden Italiaanse media nog dat de middenvelder zijn aflopende contract bij Internazionale kan verlengen. (Sky Sports)
Arsenal voert gesprekken over de komst van Nabil Fekir. Real Betis wil echter een grote transfersom zien voor de aanvallende middenvelder, die door trainer Manuel Pellegrini wordt gezien als sleutelspeler voor volgend seizoen. (AS)Poll

Zou Orkun Kökçü er goed aan doen om naar Olympique Lyon te gaan?


8 reacties (laatste reactie door nuanceman)

Prima club voor kokcu, maar zou als ik hem was nog één jaar bij Feyenoord blijven en een vol seizoen maken in de aanvallendere intenties van Slot. Goed voor zijn ontwikkeling en mits een goed seizoen kan hij dat stapje makkelijker maken.

Als hij toch een transfer wil maken dan moet hij zeker voor Lyon kiezen tussen die 4 clubs die genoemd worden. Lyon geeft jonge spelers de kans en als hij goed speelt kan hij een mooie stap zetten naar de top

14 juni 2021 om 19:02

Misschien dat anderen iets zien wat ik niet zie, maar hij is op dit moment nog niet eens goed genoeg voor het niveau wat feyenoord moet nastreven.

14 juni 2021 om 19:29

Ik kan Kokcu onvoldoende maar er zijn natuurlijk voorbeelden zat hoe spelers niet opvallen in het ene elftal en gloreren in het andere: Lewandowski (zit ik toevallig net naar te kijken en raakt geen bal bij Polen), Zintsjenko bij Psv versus City of dichter bij huis Hatenboer.

14 juni 2021 om 19:49

Als die clubs hem daadwerkelijk willen kan je vast wel wat, maar het punt is dat je dit al 3 jaar hoort en er nog nooit een bod is gedaan. Denk je echt dat Arsenal en AC Milan hem gewoon direct halen als ze hem écht willen? Feyenoord roept wel mooi dat hij 20 miljoen moet opleveren, maar gezien de situatie in Rotterdam zie ik in max 10 miljoen al een geweldige deal.

14 juni 2021 om 19:54

Hij heeft echt wel talent en kan verschrikkelijk goed voetballen. Het kwam er de afgelopen laatste twee/drie wedstrijden in de Eredivisie ineens uit en was hij telkens de man van de wedstrijd. Ik hoop dat Orkun nog een jaartje blijft en in een aanvallendere rol zijn stempel kan drukken.

14 juni 2021 om 20:05

@sportweek86
Niet goed genoeg voor het niveau dat Feyenoord zou moeten nastreven? Zo werd ook over Tapia, Vormer en Amrabat gedacht. Ayoub en Vejinovic werden hem ook niet terwijl dat goede spelers waren bij hun clubs. Alle spitsen falen al jaren in Rotterdam, ik weiger te geloven dat ze allemaal incapabel zijn. Het probleem imo dat Feyenoord heeft is dat het niet echt weet wat het wilt. De fans willen best wel goed voetbal zien, maar "de mouwen opstropen" is toch het devies hier in Rotterdam. Je krijgt dan dat voornamelijk spelers gehaald en opgeleid worden die in dat jasje passen (en wie er niet in past vertrekt vroeg naar Engeland), maar wanneer trainers er een meer aanvallend concept achter gooien, verzanden die spelers. Advocaat heeft het tegen zijn zin en beter in een tijd geprobeerd, Stam is er aan tenonder gegaan, Van Bronckhorst heeft voor zijn titel eerst echt moeten lijden... Feyenoord heeft vrijwel 0 creativeit op het middenveld, misschien op Berghuis na misschien zelfs bijna niet. Kökçü moet zowat al vanaf zijn debuut voor creatieve impulsen zorgen,, dat kan je van een jochie niet verwachten. Ik denk dat hij in een gebalanceerder team beter zijn kwaliteiten kan ontplooien.

Zou een hele mooie stap zijn voor kokcu.. daarnaast een aankoop van de trainer zelf dus dat betekend veel minuten. Varane schijnt naar psg te willen en zijn zakenwaarnemer zou al in onderhandeling zijn met psg las ik vandaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Tottenham Hotspur heeft vrijdag zijn bod op Cristian Romero verbeterd naar rond de vijftig miljoen euro gegarandeerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren