Driessen is met Nouri in achterhoofd lovend over optreden Kjaer

Zondag, 13 juni 2021 om 15:32Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 15:49

Valentijn Driessen heeft bewondering voor de manier waarop Simon Kjaer zaterdagavond met de situatie rond Christian Eriksen omging. De aanvoerder van Denemarken ontfermde zich over zijn teamgenoot en diens vriendin. Ondertussen nam hij ook het initiatief om als team om de op de grond liggende Eriksen te gaan staan. Driessen zag veel verschillen ten opzichte van de situatie rond Abdelhak Nouri, die tijdens een trainingskamp met Ajax hetzelfde overkwam in Oostenrijk in de zomer van 2017.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door nederland79)

Nu ben ik er echt wel klaar mee, genoeg artikelen. Ik wil alleen maar weten als hij aan de betere hand is, niet meer wat bepaalde personen erover te melden hebben. Ook totaal niet te vergelijken met Nouri, daar weten we na vier jaar ook wel dat er slecht gehandeld is. Maar om iedere keer die situatie erbij te halen, hou toch op.

13 juni 2021 om 16:13

Waarom lees je het dan, je zag aan de titel dat het hier over ging

13 juni 2021 om 16:20

Ik heb het niet gelezen, dus als je aannames wilt doen mag dat. Ik weet aan de hand van het artikel inderdaad dat het over Eriksen gaat, dus profileer ik mijn mening. Waarom reageer je dan als het je blijkbaar irriteert? Of is dit ook een aanname van mij?

14 juni 2021 om 12:47

ik irriteer me er niet aan, maar jij blijkbaar wel aan de artikelen erover.
Je hoeft ze niet te lezen. Er staan ook veel artikelen over de Kkd. interesseert me niks...ik open ze dan ook niet, laat staan dat ik de moeite neem om een reactie te plaatsen om te zeggen dat het te veel is.

13 juni 2021 om 16:34

Ik zal het moederbedrijf van voetbalzone verwittigen dat Martyn7 gesproken heeft en er derhalve geen artikelen meer over Eriksen mogen worden geplaatst, ik zal bovendien het verzoek bij ze neerleggen of ze in het vervolg eerst jouw goedkeuring willen vragen alvorens er überhaupt nog iets geplaatst zal worden.

Lees: wind je niet zo op joh, neem het gewoon lekker zoals het komt, veel beter voor je

13 juni 2021 om 16:47

Ik zal jou voortaan berichten voordat ik mijn mening geef, ik zal je ouders verwittigen dat ik jouw toestemming heb gevraagd om toekomstige berichten te plaatsen. Ik zal tevens het verzoek bij je hele familie neerleggen om jouw naam te mogen melden in eventuele referenties naar eerdere berichten.

Lees: Waarom reageer je op mij als je echt helemaal niks nuttigs te melden hebt? Ik spreek VZ aan op het feit dat het giga uitgemolken wordt, maar ik weet zelf ook dat ik als individu het verschil niet zal en kan maken. Maar als je een forum hebt, is het toegestaan je mening te geven. Zo staat het jou ook vrij, maar ga niet mijn verhaal verdraaien.

Misschien is het geen gek idee dat er een minimaal aantal mensen in en rond het team een EHBO diploma moeten hebben.

13 juni 2021 om 15:55

Bij normale wedstrijden zijn die ook aanwezig, artsen en eerste hulp verleners. Op het EK is er standaard ook een ambulance met ambulance personeel beschikbaar.

13 juni 2021 om 16:20

Het zo denk ik geen overbodig luxe zijn als er spelers zijn met een EHBO diploma . Iedere seconde telt .

Sorry VZ, maar dit wil ik toch even gezegd hebben. Ik vind het, uit de grond van mijn hart, echt een complete schande hoe jullie met deze hele Eriksen situatie omgaan. Kijk jullie berichten van de laatste tijd even terug en ga dan even kritisch naar jezelf kijken hoeveel sensatie/berichten jullie nu over de rug van Eriksen proberen te maken. Ieder persoon die gelijk de vergelijking met Nouri maakt ook gelijk weer willen quoten en een bericht van maken, walgelijk! Met als dieptepunt natuurlijk dat jullie gister het nodig vonden om te laten zien hoe de vriendin/vrouw van Eriksen huilend langs het veld aan het kijken was hoe haar vriend daar lag. "vroeger" vond ik jullie echt een hele goede/fijne site, maar helaas zijn jullie in mijn ogen toch echt ver onder peil gezakt tot het niveau van Boulevardsite gebaseerd op clicks en sensatie. Ik neem de punten aftrek die ik door het verwijderen van dit bericht waarschijnlijk ga krijgen voor lief.

13 juni 2021 om 15:52

Amen. Ik verdwijn hier ook, het is walgelijk geworden. Maarja, elke nieuwssite moet erin mee. Buiten dat Valentijn natuurlijk ook zijn grote muil moet houden om dit te vergelijken met Nouri.

13 juni 2021 om 15:53

Tomido de hele nieuws wereld draait om sensatie en binnenhalen van centen. Kijk kranten maar na je ziet overal Eriksen op de voorkant staan. Dit soort sites draait om cliks en elke click levert geld op. Leer hier mee om te gaan en moderator die het niet aanstaat zal dit soort berichten verwijderen.

13 juni 2021 om 15:57

Leer hiermee omgaan? De wereld draait er niet om door maar te doen en te accepteren wat je voorgeschoteld krijgt. Door mensen als Tomido kan er verandering plaatsvinden en een site als VZ is afhankelijk van het aantal clicks, als je dus ergens aan het uitbuiten bent en je boycot de hele handel zal VZ ook achter de oren gaan krabben. Echter ben ik bang dat een grootschalige boycot er niet in zit, maar ben er wel voorstander van na het afhandelen van deze situatie in eigen voordeel.

13 juni 2021 om 16:04

Pff zo eens met je! En maar zitten uitmelken, en maar dingen zitten herhalen, artikelen volproppen met dezelfde geluiden. Gaat nergens meer over! Alles voor de clicks en aandacht, heel absurd idd. Heb al eens eerder gezegd, de visie die ze hier uitstippelen is mijn inziens niet meer de juiste. Straks gaat het nog een soort Telegraaf voetbal platform zijn joh. Belachelijk!

13 juni 2021 om 16:23

Je kunt je gewoon, geheel gratis en voor niets, uitschrijven en niet meer op de site verschijnen hoor.. Dit is simpelweg nieuwswaardig, hoe walgelijk er ook mee omgegaan wordt. Dat wat lezers / kijkers genereert, wordt gepubliceerd.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Denemarken

FIFA ranking: 12
29 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Y. PoulsenAanvaller52
R. SkovAanvaller00
F. RønnowKeeper00
J. AndersenVerdediger30
A. ChristensenVerdediger61
Voor de complete selectie: Clubpagina Denemarken.

9 fans
Verdediger, 32 jaar

In de wandelgangen

Zondag 25 juli
Internazionale heeft contact gezocht met de entourage van Nicolás Tagliafico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren