PSV-miskoop van 6 miljoen kan mogelijk overstap naar Serie A maken

Zaterdag, 12 juni 2021 om 06:50 • Laatste update: 09:27

De naam van Érick Gutiérrez is op de radar verschenen bij Fiorentina, zo weten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad te melden. Beide media schrijven dat de nummer dertien van het afgelopen Serie A-seizoen de 25-jarige middenvelder in principe zou willen huren. Gutiérrez heeft bij PSV andermaal een seizoen met de nodige rampspoed achter de rug.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Erick Gutiérrez nog een basisplaats bij PSV veroveren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door lampen)

Bij het lezen van de titel, dacht ik nog: om welke miskoop zou het gaan? Luckasssen, Doan, Romero. Maar het is dus Guti. Beter voor hem om elders te kijken.

12 juni 2021 om 07:37

Romero was 10. En hem hoop ik kokend seizoen nog bij PSV te zien. Hopelijk hersteld van zijn zware blessure.

12 juni 2021 om 10:31

Ik verwacht ook wel dat Romero gewoon weer kansen gaat krijgen komend seizoen, zou mooi zijn als hij eens laat zien waarom PSV die 10 miljoen heeft betaald voor hem.

Eerst was er het aandoenlijke filmpje met Lozano toen hij naar Eindhoven kwam, toen die magistrale eerste wedstrijd. Een gouden duo en een mooie toekomst leek er aan te komen. Helaas kreeg het sprookje geen vervolg. Tot kort geleden hoopte ik nog dat het er alsnog uit zou komen, maar helaas. Gezien de vele goede middenvelders en geruchten over nieuwe versterkingen denk ik dat een vertrek beter is voor beide partijen. Het heeft niet zo mogen zijn.....

12 juni 2021 om 10:23

@psvar78 ruimt zo wel lekker op. Als het jullie lukt om de miskopen en matige spelers te kunnen slijten voor miljoenen, dan kan Schmidt met dat geld leuke versterkingen halen. Zelfs een Piroe kan 2 mil opleveren

Ik kan me zijn debuut nog wel herinneren. Hij viel en gaf meteen een prachtige assist op Lozano om vervolgens de bal zelf nog in de kruising te jagen. Dat leek een voorbode voor iets moois. Helaas zijn die 20 minuten nog altijd de beste wedstrijd die hij voor PSV heeft gespeeld.

Zou hem inderdaad ook tegen elk aannemelijk bod verkopen. Guti lijkt de enige Mexicaan zonder pit in zijn donder te zijn en heeft vrijwel nooit gebracht wat van te voren werd gedacht.

Verhuurd worden is misschien nog niet eens zo een gek idee voor Guti. andere omgeving en misschien dat hij bij Fiorentina van vaste waarde kan worden. net als Doan dit seizoen in Duitsland. als Fiorentina dan tevreden is komt het misschien van een kooptransfer.

Jammer, hy is wel een goede voetballer alleen zijn stijl past niet bij het spel dat psv wilt spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Dinsdag 3 augustus
Oussama Idrissi heeft een aanbieding van Club Brugge naast zich neergelegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren