Driessen zou vervanger oproepen: ‘Als rechtsback kan hij alle rollen vertolken’

Dinsdag, 8 juni 2021 om 15:08Jeroen van Poppel

Valentijn Driessen vindt het vreemd dat Frank de Boer geen gebruikmaakt van de mogelijkheid om een vervanger op te roepen voor Donny van de Beek. Laatstgenoemde moest dinsdag afhaken vanwege een liesblessure en mag volgens de regels vervangen worden, maar De Boer laat dat na. "Vier dagen voor het EK vind ik dat heel vreemd", aldus Driessen in een video-item voor De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie had Frank de Boer moeten oproepen als vervanger van Donny van de Beek?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)
8 juni 2021 om 15:14

Karsdorp hebben we niet nodig, genoeg verdedigers. Vooral aangezien hij niet goed genoeg is bevonden. Veltman en Dumfries hebben we op die positie en Timber kan ook uit de voeten als Rechtsback.

8 juni 2021 om 15:20

Alleen zijn al die spelers niet gewend aan/geschikt voor dit systeem. Dumfries staat al waar hij moet komen en weet dan niet wat hij moet doen met de bal, Veltman heeft totaal geen drive. Karsdorp is gewend aan zowel de positie van back als wingback en presteert uitstekend bij Roma

8 juni 2021 om 15:21

Dumfries speelt ook best aardig dus Karsdorp is gewoon overbodig.

8 juni 2021 om 15:22

Rechtsback ja, niet op rechterwingback. En helaas wil Frank met wingbacks gaan spelen.

8 juni 2021 om 15:23

Gelukkig zijn die wel goed genoeg. Vooral Dumfries was goed tegen Schotland, twintig keer balverlies en iedere aanval strandde bij hem. En Timber heeft zich ook al lang en breed bewezen. Iets met clubvoorkeur.

8 juni 2021 om 15:24

Karsdorp is een "net-niet speler" in mijn ogen. Veltman is gewoon een degelijke rechtsback. We moeten wel bedenken dat verdedigen belangrijkste aspect is voor een rechtsback. Niet aanvallen.

8 juni 2021 om 15:27

Alleen we spelen niet met een rechtsback maar met een wingback. In deze functie is karsdorp juist perfect. Veltman is verdedigend goed aanvallend niet, Dumfries heeft harde voeten (zoals hij zelf zegt) en Timber hoort centraal en heeft nooit wingback gestaan.

8 juni 2021 om 15:49

Veltman of Timber als rechter wingback in een 532 opstelling gaat hem toch niet worden? En Dumfries doet het heelaardig in defensief opzicht, maar offensief is zijn rendement bij Oranje niet best.

8 juni 2021 om 15:53

@j3ro3ntj33__: Okay, dus Karsdorp is net niet, maar Veltman is een degelijke rechtsback. Juist.... Ik zie Veltman werkelijk never nooit in de basis bij Roma spelen, maar dat zal wel aan mij liggen. En aanvallen is juist wel een belangrijke taak van de rechtsback in een 532 met wingbacks. Als de backs offensief niets brengen in dat systeem mis je stootkracht.

8 juni 2021 om 16:07

@weef, waarschijnlijk zie je dat niet omdat hij niet bij Roma zit.
Veltman is inderdaad een degelijke verdediger. Heeft zich Europees al vaak genoeg goed laten zien en is gewoon vaste speler in Bpl.

Die heb je ook nodig, maar je hebt ook een verdediger nodig voor als je omschakelt naar 4-3-3. En je hebt Dumfries al als Wingback, precies zelfde type als Karsdorp.

8 juni 2021 om 16:13

Het klinkt alsof je beide heren nooit hebt zien voetballen j3ro3ntj33_? Dumfries en karsdorp dezelfde types noemen is echt lachwekkend. Dumfries kan prima in een 433 maar niet als wingback omdat hij harde voeten heeft zoals hij zelf ook al zegt. Daarnaast is karsdorp juist voetballend erg goed wat gewoon nodig is. Dat liet hij zien in Europa en in Italië.

8 juni 2021 om 16:21

arsenal890 groot gelijk. In een 5-3-2 opstelling is het geen overbodige luxe een wingback te hebben met aanvallende intenties. Als er iets geforceerd moet worden is Dumfries niet de juiste man op rechts. Ik merk dat mensen Karsdorp zijn voetballend vermogen nogal onderschatten. Hij is vele malen comfortabeler aan de bal dan Dumfries en qua voorzet vallen deze twee spelers niet met elkaar te vergelijken. Het is ondertussen wel heel duidelijk dat Frank de Boer het inzicht mist om bondscoach te zijn. Ik wil het ook rooskleuriger maken dan het is maar dit kan voor mij in dit geval helaas niet. Er had een keuze gemaakt moeten worden tussen Timber of Veltman.

8 juni 2021 om 17:09

Sommige onderschatten Karsdorp, andere overschatten hem weer.. De Roon kan ook perfect 352 spelen, tenzij hij een oranje shirt aan heeft, dan lijkt het ineens nergens op, dat overdreven gedoe over Karsdorp, sommige doen net of we Cafu thuis laten

8 juni 2021 om 19:46

@kokkie geen Cafu, maar zonder twijfel de beste optie. En waarom mogen wij na zo'n seizoen niet verwachten dat hij het goed gaat doen ("want de Roon bla bla bla alsof dat maar iets te maken heeft met Karsdorp) maar gaat iedereen er bij Timber wel even vanuit dat hij het niveau wel heeft? Na 1 cl wedstrijd, een blamage tegen Roma en 2 aardige wedstrijdjes tegen voetbaldwergen Schotland en Georgië. Sommige doen alsof het de nieuwe Rijkaard is. Over overdreven gedoe gesproken.....

8 juni 2021 om 19:56

@j3ro3ntj33__ wat een hoop onzin typ je over Karsdorp. Heb je hem überhaupt nog zien spelen? Was ook in 433 gewoon een prima back en nu in 532 ook top. Zowel verdedigend als aanvallend van waarde en wel degelijk snel.

9 juni 2021 om 08:22

@fr10frdam,

Ik heb het persoonlijk nooit zien zitten in die jongen. Ik zie hem regelmatig spelen, volg eigenlijk al het voetbal. Maar de bondscoach kiest voor Dumfries, en wat Dumfries doet is naar voren gaan en voorzetten geven. Dit is precies waarvoor je Karsdorp mee zou gaan nemen. En even buiten de mening wie er beter is, FdB heeft gekozen voor Dumfries, dus is Karsdorp overbodig. Hij gaat dan toch niet spelen. Daarbij heb je voorin scorend vermogen nodig. Daarvoor kun je El Ghazi aanstellen

Neem alsjeblieft El Ghazi mee. Snelheid, een actie in huis, top seizoen achter de rug, goed schot.
We kunnen zo'n speler goed gebruiken.

8 juni 2021 om 15:14

Als El Ghazi al niet bij de beste 26 zat, waarom denk jij dat hij dan zou spelen als hij als vervanger wordt opgeroepen? Iedereen die Donny nu zou vervangen, is toch alleen maar ter opvulling van de training. Dus ik zou pas wanneer het echt een noodgeval wordt extra spelers oproepen.

8 juni 2021 om 15:18

Heeft El Ghazi tegenwoordig een actie in huis? Ik heb hem de laatste jaren niet meer gevolgd, maar dat was zijn grootste manco toen hij bij ajax speelde.

8 juni 2021 om 15:20

El Ghazi heeft zeker in actie in huis, en dat je hem niet volgt merk ik. Belangrijkste speler bij AV laatste jaar.

8 juni 2021 om 15:31

@j3ro3ntj33__ Want Jack Grealish speelt tennis?

8 juni 2021 om 15:31

El ghazi een actie in huis? we noemen Sneijder toch ook geen gevaar in de lucht na zijn goal tegen brazilie....

8 juni 2021 om 15:37

Grealish maakte meer assist. Maar El Ghazi meer doelpunten, en op belangrijke momenten. Scoorde vaak de winnende. Maar als jij het zo wil; 1 van de 2 belangrijkste van AV

8 juni 2021 om 15:40

El Ghazi heeft zeker een actie in huis, scoorde vaak door naar binnen te trekken en uit te halen. We noemen Robben toch ook geen spler zonder actie in huis? Want zoals Robben scoorde, deed El Ghazi dit ook vaak ( en nee ik vergelijk ze absoluut niet qua niveau, maar wel qua actie).

8 juni 2021 om 15:43

Grealish is echt 500 keer belangrijker voor Villa dan El Ghazi. Doe niet zo mal.

8 juni 2021 om 16:08

Dat was hij inderdaad in de laatste jaren, maar je hebt in de gaten dat hij dit seizoen ook niet zo'n geweldig seizoen speelde ?!

8 juni 2021 om 16:12

Haha je vergelijkt Robben serieus met el Ghazi? Qua actie en speltype?
Laten we de feiten er even bijpakken.

Hij heeft ook maar 4x de beslissende goal gemaakt in 3 jaar bij aston villa, dus beslissender dan grealish lijkt me vooral op het gevoel te zijn gemaakt, op basis van zijn beslissende goal in de finalewedstrijd.

Hij heeft daarnaast maar 26 succesvolle dribbels gemaakt in het hele seizoen. Het is dus helemaal geen dribbelaar, en al helemaal niet qua actie zoals robben.

8 juni 2021 om 16:16

Vanuit de statistieken is Grealish met afstand de beste speler van Aston Villa. Hij staat qua assists en kansen creëren ook gewoon in de absolute top van de premier league.

8 juni 2021 om 16:19

Belangrijkste speler terwijl Grealish daar speelt Hij is niet eens altijd basisspeler. Dit zegt me genoeg dat je AV nooit hebt zien spelen.

8 juni 2021 om 16:23

Mangoloco, zeker vergelijk ik die 2.

Ik zeg al, qua niveau absoluut niet. maar wel qua actie, naar binnen kappen en schieten.
Maar het niveau is ook de reden dat hij minder slaagt in zijn acties.

8 juni 2021 om 18:07

Haha moest erg lachen om je reactie SEOds. Meerdere redenen.Ook omdat Grealish zo NIET een tennisser is

Gewoon niemand, 26 is al een hoog getal en de kans dat die laatste op de tribune zit is aanwezig, dus snap ik de Boer in dit geval wel. De Spanjaarden nemen niet voor niets 'maar' 24 spelers mee.

8 juni 2021 om 15:17

Spanje is volgens mij het enige land dat er 24 meeneemt. Ik heb zo iets; als de kans er is, waarom zou je er niet gebruik van maken?

8 juni 2021 om 15:18

En de rest van de landen neemt niet voor niets 26 man mee. Het is een extra optie. Het mag. Dom om het dan niet te doen. Er kan van alles gebeuren. Engeland raakt Trent kwijt en haalt White er gewoon bij.

8 juni 2021 om 15:19

Dus omdat Spanje iets doet, moeten wij dat ook doen ?!
Je moet altijd je maximale aantal spelers meenemen, vooral met Corona tijd. Weet niet of jij hebt meegekregen dat Riverplate laatst met 10 man heeft gespeeld omdat de rest Corona had. Daarbij kun je tijdens het toernooi blessures krijgen, mensen die niet presteren. Deze zijn dat beter te vervangen.

Als je iemand oproept als rechtsback lijkt me dat Karsdorp, die hoef je ook geen uitleg meer te geven over 5-3-2 en had er sowieso bij moeten zijn. El Ghazi/bergwijn oproepen heeft natuurlijk totaal geen zin. Rensch kreeg niet eens de voorkeur bij Jong Oranje terwijl Teze gigantisch liep te schutteren als RB.

8 juni 2021 om 15:22

Leg even uit waarom Bergwijn en El Ghazi geen zin hebben? Rensch ben ik het mee eens. Maar we hebben sowieso al genoeg verdedigers.

8 juni 2021 om 16:18

We spelen zonder vleugelspelers, we zitten al met Berghuis/gakpo die geen plek hebben in deze formatie dus waarom zou je er nog meer meenemen. Dan zie ik liever iemand die als wingback kan spelen aangezien dat de huidige spelers nog niet echt lukt.

8 juni 2021 om 18:24

Er zijn 7 aanvallers mee, terwijl er maar met 2 aanvallers wordt gespeeld en er zijn 9 verdedigers mee terwijl er met 5 verdedigers wordt gespeeld. Dan lijkt me het logischer om een rb mee te nemen die ook als wingback kan spelen want daar is er nu maar 1 van, aanvallend is elke positie wel 3 dubbel bezet.

Mijn god zeg! Karsdorp is gewoon DE naam die op dat papier moet komen. Frank neemt toch niemand mee, dus de discussie is overbodig maar... hoe kunnen alle analisten nou zo'n plaat voor z'n gezicht hebben?

8 juni 2021 om 15:30

Met Karsdorp ga je eenzelfde type speler meenemen als Dumfries, Hard naar voren rennen en voorzet proberen te geven. Verdedigend niet de sterkste. Waarom zou je dat uberhaupt willen ?

8 juni 2021 om 15:43

Eenzelfde type als Dumfries? Karsdorp moet het vooral hebben van zijn snelheid en traptechniek. Dumfries moet het vooral hebben van zijn fysiek en duelkracht. Enige waar ze overeenkomst in hebben is de hoge intensiteit / loopvermogen.
En Karsdorp is gewend om in een 532 te spelen.

8 juni 2021 om 15:58

Karsdorp is veel comfortabeler aan de bal. Zowel technisch als met zijn voorzet beter dan Dumfries.
Defensief is het om het even.

Dumfries heeft dan weer meer drive/fysiek/loopvermogen in mijn ogen.

8 juni 2021 om 16:14

@weef,

Karsdorp moet het echt niet hebben van zijn snelheid. Spelers als Mané, Sterling etc moeten het hebben van snelheid. Karsdorp is niet langzaam, maar die jongen gaat er met bal geen een verdediger uitlopen. Alles wat dan rest is zijn traptechniek. Is toch niet echt waarop je een verdediger gaat selecteren.

Ik snap niet waarom iedereen aan het zeuren is over nog een speler. Er zijn al 25 spelers mee. Dus 14 spelers die niet aan de aftrap staan. 25 is al veel te veel. Met de spelers die je nu mee hebt kun je prima alles opvangen.

Ik zou altijd iemand oproepen en gebruik maken van de extra man. Al neem je Arjen Robben mee als inspirator en om technisch het niveau op de trainingen omhoog te halen. Rare keuze van De Boer om geen vervanger op te roepen.

Hou toch eens op met die spelers die net een paar maandjes in het eerste spelen in de eredivisie. Zat volgens mij ook op de bank ten faveure van Teze bij Jong Oranje die ik eigenlijk maar matig vond. Je hebt twee rechtsbacks en een verkapte rechtsback die alle drie verdedigend zijn ingesteld en aanvallend weinig tot niets bijdragen, enkel juist ellende in balverlies en geen goede loopacties naar voren. Het is handig om een verdedigend ingestelde back te hebben als je tegen goede tegenstanders speelt, maar een aanvallende back heb je echt wel nodig in alle drie de poulefase wedstrijden. St Juste speelde een geweldig seizoen in Duitsland in een systeem met vijf verdedigers en Karsdorp speelde een degelijk seizoen in de Serie A. Beiden voetballend sterk, snelheid en technisch en dat neem je dan niet mee. Onbegrijpelijk, maar waarschijnlijk komen ze van een bepaalde club wat de bondscoach niet echt aanspreekt. Op links trouwens zou ik ook Van Aanholt of Blind willen zien in plaats van die enorm matige Wijndal. Verder heb je nu twee back-ups centraal op het middenveld met Koopmeiners en Gravenberch (klaassen is te zwak voor die positie), maar een extra cm had geen kwaad gekund.

8 juni 2021 om 15:35

@El Fenomeno, kan je stoppen met praten alsjeblieft ?! Dumfries is alles behalve verdedigend ingesteld. Die kerel kan juist niet verdedigen, alleen naar voren rennen. Hetzelfde probleem als Karsdorp ook heeft. Dus je kan niet zeggen dat hij verdedigend is ingesteld. Blind op links gaat teveel kosten qua snelheid, aangezien vaak daar de snelste spelers staan. Beter staat hij centraal, net voor de 2 Cv's. dan kan hij de eerste tegenstander afstoppen en het spel maken. Verder vind ik raar dat je Klaassen te zwak vind, maar Koopmeiners en Gravenberch wel goed genoeg. Klaassen is zovaak belangrijk geweest voor Ajax door de 1-0 te scoren (geloof dat hij dit seizoen 8x openingstreffer maakte). Hij heeft ook nog een geweldig spelinzicht en weet waar hij moet positioneren.

8 juni 2021 om 15:43

Als 10 hè. Overigens had Klaassen in mijn basis gestaan met Wijnaldum en De Jong. Twee box tot box hard werkende middenvelders die ook een neusje voor de goal hebben. Heb jij de serie A gevolgd dan dat je zo’n mening over Karsdorp hebt? Ik vond Karsdorp bij Feyenoord verdedigend niet de beste maar compenseert veel met zijn snelheid. Overigens als aanvallende wingback wil je toch een aanvallend ingestelde back hebben. Snap je vergelijking met Dumpfries alleen vind die te veel met oogkleppen op loopt en de wedstrijden die ik van Karsdorp heb gezien speelde hij meer dienend en goed de breedte houdt en af en toe de loop actie in de diepte zocht. Volgens Italiaanse media en verslaggevers die de Serie A volgen speelde hij een prima seizoen in een zelfde systeem. Win-Win situatie.

8 juni 2021 om 15:50

Sinds wanneer is naar voren rennen een probleem? Als de bondscoach tegen ze zegt, iets minder aanvallen, dan doen ze dat. Je creã«ert bewust een probleem die er niet is. Blind is erg traag, maar Wijndal is zo ongelofelijk matig dat er iemand anders moet staan, Van Anholt is de beste optie denk ik. Verder is Klaassen veel te zwak voor de centrale posities, omdat die voetballend veel te ondermaats is. Hij kan enkel achter de spits in de gaten lopen, maar we spelen geeneens met een aanvallende middenvelder, maar met de punt naar achteren.

8 juni 2021 om 16:11

Met een 5-3-2 ga je niet met de punt naar achteren spelen. Dat betekend dat je zo goed als 6 verdedigers hebt. FdJ zal gewoon de bal achterin oppakken. Wijnaldum en Gravenberch zullen iets aanvallender spelen. Daarbij zou Klaassen perfect zijn. Zou heel goede loopacties maken waardoor juist Depay en Weghorst de ruimte gaan krijgen.

Je mag ze toch niet allemaal op de bank zetten en voor de rest is het gewoon onzin om als een middenvelder/10 wegvalt een rechtsback op te roepen. Dan geef je als het ware aan dat de samenstelling van je selectie niet klopte en dat je in dit geval voor de rechtsbackpositie de verkeerde spelers geselecteerd hebt. Als ie Rensch, Karsdorp of El Ghazi erbij had willen hebben had ie het eerder gedaan en niet nu er een speler op een compleet andere positie wegvalt 1 van de 3 er alsnog bijnemen. Dit los van het feit dat ik in het begin al andere keuzes had gemaakt en een Karsdorp had meegenomen, evenals El Ghazi. Mochten Promes en Veltman lekker thuisblijven. Maar ja ik ga er niet over.

Als hij slim is roept hij Brobbey op. Je hebt meer aanvallend geweld nodig. Spelers die een goal kunnen maken. Depay alleen is te weinig.

Rensch, de speler die wissel staat bij Jong Oranje.....

Rensch heeft overigens een prima seizoen gespeeld bij Ajax, maar heeft ook aangetoond nog niet op een zodanig niveau te spelen dat hij mee zou moeten met Oranje.

Ik zou een aanvaller meenemen ipv Van de Beek. Ik zou dan zelf uitkomen bij Danjuma. Die heeft een enorm goed seizoen gespeeld en is in vorm.

Mag je wanneer je wilt een 26ste man oproepen. Wie dan ook?
Lijkt me vreemd
Maar goed als het mag waarom niet
Bijv Cillessen of inderdaad El Ghazi
Of zelf Stengs
Ze zullen geen van drieen spelen, maar houden de groep scherp en het verdient ook nog eens wat

8 juni 2021 om 15:56

Ja. Je mag gewoon een vervanger oproepen, ongeacht welke positie en of hij bij de voorselectie zat of niet.
Enige waar je rekening mee moet houden zijn de coronaregels op dit moment. Zullen dan met verplichte quarantaine etc moeten werken.

Overigens: Stengs is echt een no-go. Blonk niet eens uit bij Jong Oranje.

8 juni 2021 om 19:39

Dank je wel.

Rensch komt hij mee aanzetten.
Vooropgesteld: voortreffelijk de rechtsback positie ingevuld bij afwezigheid van Nous bij Ajax.
Talentvolle speler. Comfortabel aan de bal. Snel. Redelijk stevig tweebenig. Defensief agressief, maar mag nog wel wat geconcentreerder.

Zeker, ingrediënten voor de toekomst! Hij zat echter bij Jong Oranje al op de bank.
Als je dan St. Juste, Karsdorp of El Ghazi opnoemt, snap ik het nog. Maar Rensch?

Noa Lang was mooi geweest, maar die was al geblesseerd bij Jong Oranje helaas... Ideale vervanger van Donny wat mij betreft.

Ik had gewoon Karsdorp opgeroepen. Kan geen kwaad, zelfs als je hem niet gebruikt. Tevens heeft hij dan mooi een EK op zijn naam.

Voor een zuurpruim als Driessen vind ik het opvallend dat hij denkt dat het toernooi lang kan gaan duren voor Nederland.

Een aanvallende middenvelder valt uit en half Nederland wil een rechtsback oproepen. Mij ontgaat hier de logica.

Toch mooi dat de telegraaf journalist Valentijn Driessen zich hier laat interviewen door de telegraaf. 😄 Desalniettemin ben ik het ook met hem eens, maar hier hoeven we deze meneer toch geen podium voor te geven.

Driessen is niet goed wijs. Waarom zou je een verdediger oproepen wanneer er een middenvelder uitvalt, das dan toch een blijk van weinig vertrouwen tov je huidige verdedigers. El Ghazi daarentegen (of Bergwijn) had ik nog wel begrepen, een extra speler op de flank zou niet misstaan.

Ik snap Frank wel. De extra speler zou onderaan de pikorde staan en in principe toch niet spelen. Je hebt al genoeg spelers nu. Dat "als als als", het zal allemaal geen verschil maken tov de 25 die we hebben. 2 meer dan je er normaal hebt.

Ik zou zeggen neem karsdorp mee, alle posities zijn wel dubbel bezet en voorin met 5-3-2 zelfs driedubbel met 7 aanvallers. Dus hoe erg el gahzi het ook verdient gaat dat vrij weinig nut hebben. Met karsdorp heb je tenminste nog iemand die rechtswingback kan spelen als dumfries weg valt. Maar hey lijkt er op dat Frank hem uit principe niet mee wilt ofzo. Maar als hij dan toch echt geen speler wilt meenemen om te voetballen kan die beter nog strootman oproepen, benut je tenmiste nog je hele selectie en is dat gezeur over geen leider in de kleedkamer ook gelijk klaar.

En hup, Valentijn dropt nog maar eens een andere naam uit het niets

De Boer mag zeker nog wel een extra speler oproepen. van de Beek weggevallen door blessure, als Promes voor het E.K. wordt opgepakt zoals zijn neef suggereert ben je al twee spelers kwijt. Mocht je nog blessures krijgen dan heb voor aanvang van het EK al een groot probleem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

75 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 19 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
Laatste voetbalnieuws

Besluit van Solskjaer maakt Van de Beek tot ‘wildcard’ in ‘make-or-break season’

Het eerste seizoen van Donny van de Beek bij Manchester United verliep uitermate teleurstellend, maar de Manchester Evening News schrijft dat de situatie van de 24-jarige middenvelder spoedig kan kantelen. Volgens...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren