‘Koopmeiners dicht bij verrassende transfer van achttien miljoen euro’

Maandag, 7 juni 2021 om 10:41Dominic Mostert • Laatste update: 11:06

Teun Koopmeiners is op weg naar Atalanta, zo bevestigen de kranten in Italië. Volgens Tuttosport en Il Giorno is de nummer drie van het afgelopen Serie A-seizoen nagenoeg rond met AZ over een afkoopsom voor de middenvelder. Met de transfer zou een bedrag van ongeveer achttien miljoen euro gemoeid zijn, nadat AZ volgens Tuttosport een eerste bod van zestien miljoen euro afwees.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Atalanta een goede club voor Teun Koopmeiners?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Mooi, dan kan hij aan het 3-5-2 systeem van Oranje gaan wennen.

7 juni 2021 om 10:48

Kunnen we afscheid nemen van Frenkie en lekker De Roon en Teun als verdedigende middenvelders.

7 juni 2021 om 10:54

Precies! Dan weten we in ieder geval zeker dat we geen goals meer scoren. Lof it!

7 juni 2021 om 10:59

Nee, want Atalanta is een van de meest scorende ploegen in Italië.

7 juni 2021 om 11:01

Koopmeiners scoort best veel bij AZ hoor! 😉

7 juni 2021 om 11:15

Frenkie en De Roon maken idd een hoop goals

7 juni 2021 om 11:54

@japie, sorry hoor, maar je kan toch wel iets verder nadenken? Frenkie maakt met zijn loopacties zoveel ruimte vrij, waardoor andere spelers ook meer ruimte hebben. Met als gevolg meer goals. Dat hoeft zich niet altijd te uiten in assists of directe doelpunten. Die creativiteit is nodig. Denk je dat Chelsea zo vrijuit kon aanvallen zonder zo een sterke CVM als Kante? Dat heeft impact op hoe vrij je kan aanvallen (en dus scoren). Nu is Frenkie creatief, wat anders, maar het is een hele team dat er aan bij draagt.

7 juni 2021 om 12:35

Fdb moet mij maar oproepen.. ik kan ook loopacties maken en verder hen ik een beter physique dan frankie

7 juni 2021 om 16:18

Frenkie creeert anders vrij weinig in het Nederlands elftal. We mogen van hem wel meer verwachten dan dat hij laat zien. Hij blijft maar op safe spelen en daarom wil iedereen ook zo graag Blind achterin hebben. Als we een middenvelder hadden die het spel verdeelde was dat helemaal niet nodig.

7 juni 2021 om 17:40

Frenkie creeert voornamelijk veel risicoloze tikkies breed en terug over 3 meter na onnodig lang te hebben gelopen met de bal waardoor hij het spel in Oranje vaak vertraagd

7 juni 2021 om 11:26

Iedereen heeft het steeds over de 352 van Atalante en dat de Roon er al aan gewend is. Atalanta speelt gewoon 5-2-3 hoor. Niet elke opstelling met 5 verdedigers is hetzelfde.

7 juni 2021 om 11:45

Ach, die formatie verandert binnenkort wel weer naar 4-3-3. De kritiek is te hevig uit alle hoeken. Spelers die tussen neus en lippen duidelijk aangeven zich er niet comfortabel bij te voelen, analisten die eensgezind zijn en stellen dat het totaal niet werkt en het overgrote deel van Nederland deelt diezelfde mening. En anders wordt het een rot EK en zien we daarna een andere coach, al belooft het weinig goeds dat diezelfde Knvb die De Boer hebben aangesteld straks weer iemand moeten aanstellen. Straks krijgen we Penders als bondscoach (met alle respect voor Penders verder).

7 juni 2021 om 12:21

Ik ben bang dat hij hierdoor net als De Roon nutteloos gaat worden voor het Nederlands elftal. Als spelers eenmaal dat systeem gewend zijn heb je er niks meer aan voor het Nederlands elftal.

Top deal voor AZ. Lijkt me ook meer zijn niveau dan Inter dat eerst genoemd werd. Als De Roon daar kan slagen moet hij het ook kunnen, zou je zeggen.

7 juni 2021 om 10:48

Nou vraag ik mij vooral af wat dit voor De Roon betekent, zouden ze beide gaan spelen? Denk dat hij weggaat.

7 juni 2021 om 11:14

Die zal zo langzamerhand de fakkel gaan doorgeven lijkt me en volgend jaar terug naar NL komen. Waarschijnlijk naar Feyenoord, die kunnen nog wel een centrale middenvelder gebruiken. Wel mooie transfer voor Koopmeiners, precies het goede niveau, niet boven stand maar wel jezelf in de picture spelen bij groter clubs en CL.

7 juni 2021 om 11:25

Met alle respect, maar waarom zou De Roon terug naar Nederland komen? Ik denk dat er nog wel genoeg buitenlandse clubs in de markt zijn waar hij meer kan verdienen en eventueel ook Europees voetbal spelen.

7 juni 2021 om 11:41

Omdat De Roon toch alweer 30 jaar is en het lijkt me niet dat er grote clubs op de stoep zullen staan voor De Roon. In Oranje zien we ook structureel hoe beperkt hij is, maar Atalanta heeft gewoon perfect gescout op het systeem dat ze spelen. Daardoor speelt De Roon in z'n kracht. Bij een nationale ploeg zul je je aan moeten passen en daar heeft De Roon de kwaliteiten niet voor. De Roon is aardig, maar verre van geweldig. Maar goed, hij heeft een contract tot 2024, dus Feyenoord kan 'm helemaal niet betalen.

7 juni 2021 om 11:54

Ik vraag me oprecht af hoeveel van jullie werkelijk Atalanta kijken. De Roon is zo ontzettend belangrijk voor dat team, je ziet dat hij direct wordt gemist als hij er niet bij is. Zo'n jongen is voor bijna elke club in de Serie A een enorme toevoeging en ze zijn bij Atalanta gek als ze hem wegdoen. Bovendien zijn de supporters hartstikke gek op hem, dus om nou een publiekslieveling weg te doen...

7 juni 2021 om 12:07

Atalanta is een ploeg die samengesteld is aan de hand van een visie. Haal 1 speler in de as weg en de visie wordt wankel. Dat wil niet zeggen dat De Roon ook werkelijk een hele goede speler is, want we zien allemaal z'n beperkingen. Natuurlijk is De Roon ook niet slecht of iets dergelijks, maar voor Oranje is hij maar een waterdrager. Bovendien is hij totaal niet relevant binnen het niveau van Oranje. Posteer daar Vilhena of een Koopmeiners en Oranje wordt er echt niet minder op.

7 juni 2021 om 12:19

We hebben het hier ook niet over Oranje. De Roon is voor het spel, het systeem en de coach van Atalanta erg belangrijk. Het lijkt erop dat hij gemaakt is voor dat systeem. Dat staat dus los van zijn waarde voor Oranje, die inderdaad veel minder is. Van mij hoeft hij niet in de basis in Oranje, maar ik zou Marten altijd gelijk in de basis zetten bij Atalanta (en hun coach ook).

Begrijp niet zo goed waarom in de poll AS Roma staat ipv Atalanta maar goed. Het is zeker een goede transfer voor hem want je speelt gewoon CL voetbal en AS Roma zelfs met Mourinho gaat dat niet halen denk ik.

Hele mooie en goede transfer! Zie dit wel slagen. Koopmeiners had voor mijn gevoel geen betere transfer kunnen maken.

Verrassende club, wel een zeer degelijke vervolgstap voor Teun..
Kunnen De roon en Hateboer hem mooi opweg helpen in Bergamo.

18 miljoen is toch overigens wel een geweldig bedrag voor AZ, hiermee kunnen ze de selectie toch weer op een aantal plekken versterken, hoewel het natuurlijk een behoorlijke kluif is om Koopmeijners 1 op 1 te vervangen.

7 juni 2021 om 10:50

Als ik hun was Harroui goedkoop overnemen en/of kijken of je Reis goedkoop kan krijgen van Barca. Beiden een prima investering met kans op weer een schot in de roos qua verkoop.

7 juni 2021 om 12:20

Reis zou ik niet, redelijk beperkte voetballer. Harroui zie ik wel veel potentie in, ook ieman die wat gif kan toevoegen aan AZ. Ontbreekt daar toch een beetje tussen alle technisch goede voetballers..

7 juni 2021 om 12:38

Harroui zou een mooie versterking zijn, AZ moet in mijn ogen ook behoorlijk op zoek gaan naar een sterke CV, aangezien Koopmeijners deze positie ook vaak invulde.

Met beukema en Harroui zou AZ ook weer 2 jonge Nederlandse spelers erbij hebben, toch altijd leuk om te zien.

7 juni 2021 om 11:00

Dat atalanta in de eredivisie shopt is niet heel verrassend toch. Die kijken precies naar dit segment

7 juni 2021 om 12:36

Harroui of Hoedemakers of zo van Cambuur vind ik wel 2 interessante opties.

Wordt nog een Nederlandse club dat Atalanta;Lammers,De Roon Hateboer,Koopmeiners en 2,5 mil netto per jaar is niets mis mee. Nu zijn de laatste jaren al verschillende Nederlandse verdedigers en middenvelders succesvol geweest, maar wacht nog steeds op een succesvolle Nederlandse aanvaller in de Serie A, maar goed, dat is wellicht ook de moeilijkste positie die je kan hebben in Italië

7 juni 2021 om 10:49

Lammers mag weg volgens mij. Dus 1 uit 1 erin.
Maar mooie club voor hem.

Ben benieuwd hoe AZ deze gaat opvangen. Misschien met Veerman?

7 juni 2021 om 11:03

Als Lammers weg mag, zou ik hem als Ajax zijnde gelijk halen. Vind ik echt een heerlijke technische aanvaller die goed kan meevoetallen en op 10 en 9 uit de voeten kan.

7 juni 2021 om 11:14

Ik begreep dast Genoa in hem geïnteresseerd is.
Speelt nagenoeg niet bij atalanta.

7 juni 2021 om 11:41

Reijnders gaat zijn kansen krijgen, mocht Midtsjo ook nog vertrekken, wat ik niet hoop, zal er een middenvelder bij moeten.

7 juni 2021 om 11:44

Ok en is Reijnders zover dat hij het aankan?

Op welke plekken moet AZ zich versterken voor dit geld?

7 juni 2021 om 11:56

Ja, Reijnders zal moeten doorstromen, denk dat hij dat ook gaat doen, hoewel hij meer als opvolger wordt gezien voor Midtsjo.

7 juni 2021 om 12:09

Ik denk dat het niet alleen de Serie A betreft. Het is sowieso wachten op de eerste succesvolle aanvaller weer in het buitenland (top competities) naast Memphis (en Weghorst). Het niveau van met name de flankspelers is gewoon niet bijster hoog.

Mooie club voor hem. Ook een mooie transfersom.
Succes daar!

Hmm Atalanta.. denk mooie club voor Teun, met ook al Nederlanders daar, dus aanpassen zal makkelijker gaan

Fantastische stap voor Koopmeiners. Hij komt te kort voor de absolute top dus deze stap is ideaal. Toch wel benieuwd wat AZ dan vraagt voor Wijndal? Zou vast een stuk lager zijn, allebei een contract tot 2023 en Koopmeiners is de aanvoerder. En Wijndal blijft een verdediger waar clubs gewoon minder voor betalen. 12-15 miljoen een realistisch bedrag?

7 juni 2021 om 10:49

Ik betwijfel of hij tekort komt. Met intellect en goede drang om te leren kun je alsnog heel ver komen en hij is nog onwijs jong man. Absolute leider dit. Eigenlijk zo'n type zoals men ook over Strootman praatte afgelopen week. Niet de meest verfijnde spelers (andere types ook wel), maar wel van die spelers die je pas gaat missen wanneer je ze niet meer hebt, alsof je de botten uit een lichaam trekt.Wel toegegeven: voor z'n blessure was Strootman wel absoluut een verfijnde speler en klaar voor de absolute top. Koopmeiners is wellicht een wat rustigere persoonlijkheid.

Wauw, prachtige transfer voor hem en eigenlijk de perfecte club qua niveau en mogelijkheden. Bij Oranje dan ook maar meteen basis zetten in plaats van De Roon? Kan Marten daar vast aan wennen ;-)

Geintje natuurlijk. Ben benieuwd of ze concurrenten worden of samen gaan spelen.

Mooie club en ik denk dat hij zich hier enigszins in de luwte verder kan ontwikkelen. Spelen de laatste jaren aanvallen verzorgd voetbal en cl, iets wat denk ik beide voor Koopmeinders wel belangrijk is. Mooi salaris ook als het klopt wat er staan, het is hem gegund. Hoop dat een mooi aantal minuten kan maken en wie weet wat er nog meer in zit voor hem wat betreft zijn carrière. Het is Teun gegund!

Doen ze netjes.
Nog contract voor 2 jaar.
Koopmeiners bij AZ wel de man heeft bij het Nederlands elftal nog niet geïmponeerd.
Absoluut een hele mooie stap voor deze jongen hopen dat hij veel aan spelen toe komt.
Is wel een speler die moeilijk te vervangen is voor Az.
Of zouden ze voor dit geld Veerman ophalen?

7 juni 2021 om 11:37

Ik weet het niet met Veerman. Ik vind 'm zonder bal nutteloos en bovendien speelt hij lang niet altijd even goed. Nu is z'n rendement wel leuk, maar dat geeft in de Eredivisie ook wel vaak een vertekend beeld. Het zou me niets verbazen als die jongen de grote man wordt bij AZ, maar het zou me ook niets verbazen als hij stil blijft staan in z'n ontwikkeling.

7 juni 2021 om 11:44

Dit is denk wel een beetje zijn verhaal.
Ik zie Veerman op dit moment in het buitenland niet slagen.
Denk dat een Binnenlandse transfer voor hem op dit moment het beste zou zijn.
Maar garantie krijg je niet zeg maar.

7 juni 2021 om 12:11

Ik zou 'm bij Feyenoord willen zien. Bij AZ zal hij waarschijnlijk weer dezelfde rol krijgen en doet hij gewoon wat hij nu ook al doet omdat AZ een bepaalde manier van spelen heeft. Bij een Feyenoord zullen ze waarschijnlijk verwachten dat hij zich ontwikkelt zonder bal. Daarin zal hij ook juist flink moeten verbeteren. Echter gaat hij gewoon naar het buitenland, want Ajax, PSV en Feyenoord gaan door uiteenlopende redenen nooit bedragen in de buurt van de 10 miljoen euro voor 'm betalen.

De ene Nederlander bij Atalanta is de ander niet. De Roon en Hateboer doen het daar natuurlijk uitstekend. Echter is Lammers toch een teleurstelling geworden in zijn eerste seizoen. Lastig om te bepalen hoe Koopmeiners zich dan gaat verhouden tot die 2. Zijn handelingssnelheid als het tempo omhoog gaat is nog weleens een probleem. Wel een mooie stap natuurlijk als hij aan spelen toekomt. Daar hebben spelers van AZ in het buitenland nog weleens moeite mee.

Ben benieuwd of hij het daar gaat redden. Bij Atalanta lopen ze weg met non-voetballers als De Roon en Hateboer, maar van een technische speler als Sam Lammers moeten ze dan weer niet zoveel hebben.

7 juni 2021 om 12:16

Sam Lammers is toch ook gewoon niet zo heel goed? Als je ziet wat ze voorin hebben lopen bij Atalanta; daar gaat Lammers niet van winnen. Ik denk wel dat Koopmeiners het redt daar. Buiten z'n passing en volwassenheid kan hij ook prima verdedigen en heeft hij dit seizoen laten zien ook een doelpunt te kunnen maken, mocht de situatie er voor 'm zijn. Hij is wat dat betreft wel compleet, maar het is vooral afwachten of hij zich aan kan passen aan het tempo van de competitie. Als dat 'm lukt, zie ik 'm zelfs een leider op het middenveld worden.

7 juni 2021 om 14:46

Inderdaad allemaal non-voetballers bij Atlanta. Ben even kwijt welke club ze ook al weer hebben uitgeschakeld in de groepsfase Champions League. Misschien weet jij het nog?

Ik snap niet dat clubs zoveel geld blijven betalen.voor spelers van AZ want ze mislukken allemaal in het buiteland

7 juni 2021 om 10:57

40 miljoen betalen voor Donny van de Beek is een slechtere investering dan 18 voor Koopmeiners.

7 juni 2021 om 11:17

Ijzersterk argument. Van de Beek was een miskoop, dus nu is het wel de moeite waard om veel geld uit te geven voor spelers van AZ. Heeft echt helemaal niets te maken met wat Delthaxor zegt waar jij nu mee komt. Hoogstens kun je stellen dat het uberhaupt onverstandig is om eredivisiespelers voor veel geld te kopen, maar dat doe je niet.

7 juni 2021 om 11:21

Snap sowieso niet waarom clubs veel geld voor eredivisie spelers blijven betalen, zijn de laatste paar jaar niet echt heel veel die uitblinken

7 juni 2021 om 12:27

Ken je dat verhaal van Woutje Weghorst, die is zeer zeker niet mislukt.
Dus je uitspraak klopt niet, verder is het natuurlijk een gok, maar volgens mij is het dat altijd met spelers uit de Eredivisie. Er zijn er maar weinig die wel meteen slagen bij een buitenlandse club. Dus het is een beetje zielig om alleen AZ hier te noemen, je kunt het beter wat breder trekken voor de Eredivisie.

Is een goede deal. Hij zal wel moeten bijpakken qua handelingssnelheid. Daarnaast miste ik dit seizoen nog wel meer stapjes vooruit in zijn spel, zoals bij wel meer AZetters.

Stengs, Boadu, Wijndal, Bizot zijn dit seizoen het niveau van AZ niet ontstegen. Wellicht komt dat door de algehele attitude binnen de club: wij zijn niet minder dan PSV en Feyenoord of zelfs Ajax. Dat geeft toch iets van een glazen plafond .

Leuke club en denk als vervanger van een de Roon. Ga je er als club voetballend wel flink op vooruit op die positie. Benieuwd wie Az als vervanger gaat halen misschien een Matisuwa van Groningen?

7 juni 2021 om 12:45

Matusiwa zie ik heel graag komen. Hele goede balafpakker die het nodige gif met zich meebrengt. Daarnaast kent hij zijn kwaliteiten en levert hij de ballen in bij de teamgenoten die het spel moeten maken. Is wel een ander type speler, maar zou zeker een toegevoegde waarde zijn.

Goede stap voor hem. Atalanta is een van de leukste ploegen van italie op dit moment. En het is echt wel een paar stappen omhoog. Een trainer die ook het beste uit zijn spelers haalt.

Lijkt mij een hele verstandige zet. Hij kan nog flink groeien, en met name in Italië kan een speler met zijn kwaliteiten heel goed van nut zijn.

Mooie stap voor koopmeiners, atalanta speelt championsleague dus ook gelijk hoogste niveau. 2.5 mil per jaar doet ie niet verkeerd haha, ben benieuwd wat ze met de roon gaan doen t lijkt mij sterk dat ze met de roon en koopmeiners gaan spelen. Trouwens az houd nog vast aan de 20 mil dus daar zijn ze nog niet helemaal over uit.

ik las 8 miljoen...en dacht goh at is geen vet pot. toen keek ik nog een keer en las 18 miljoen. dat vind ik wel een groot bedrag. wel lekker voor Az kijken wat ze er mee gaan doen.

18 miljoen.. wauw. Daar kunnen ze bij AZ wel een paar goeie spelers van kopen. Koopmeiners vind ik echt een overschatte speler. Langzame, lage handelingssnelheid en ook niet kopsterk of goed tweebenig ofzo. Ik hoop alleen niet dat ze dan Veerman halen als vervanger. Hij is op zich wel van het niveau van AZ, maar ik zie hem niet doorgroeien naar een hoger niveau. Hij is een beetje net als Koopmeiners: Mooie traptechniek, maar niet snel en heeft ook geen hoge handelingssnelheid.

7 juni 2021 om 11:53

Die 18 miljoen zal deels ook wel nodig zijn om de gaten te dichten als gevolg van corona.

Mooie club voor Teun!
Gefeliciteerd Teuntje held

AZ doet het wel altijd goed, hoe ze hun spelers voor het maximale te verkopen. Ik vind hem nou niet echt bijzonder en 18 mil. vind ik persoonlijk echt te veel voor hem.

7 juni 2021 om 11:51

Ja als je het lijst ziet. Jansen, Jahanbaksh, Til en Idrissi. Dan hebben ze 60 miljoen euro verdient met spelers die in het buitenland niks hebben gepresteerd.

Hoezo is dit verrassend? Ik vind Atalanta juist een perfecte club voor hem om aan een hoger niveau te wennen. Ik heb wel vertrouwen in Koopmeiners. In potentie een veel betere speler dan De Roon.

Ik ben benieuwd welke spelers AZ nog gaat kopen.

7 juni 2021 om 12:47

Sowieso wijndal en heel misschien midtsjo. Voor de rest zal er weinig vertrekken gok ik.

Mooie club voor Koopmeiners, zie het wel werken met hem daar. Wordt er trouwens verder nog iemand moe van die directeur van AZ? Hij doet altijd een beetje uit de hoogte voor een subtopper. Eerst zo raar met Wijndal dat Ajax geen stap omhoog was en nu weer zo stellig dat het met geen 1 club ver is in de onderhandelingen

7 juni 2021 om 14:42

Inderdaad. Belachelijk dat hij niet vooraf iedere stap uitgebreid bespreekt met de pers, exact aangeeft welke bedragen hij spelers waard vind en wat hij wil ontvangen en kwijlend praat over iedere club die een speler van AZ wil hebben. Waarom solliciteer je niet? Je gaat het vast beter doen

Prima transfer voor hem en mooi bedrag voor az

Ik vind Atalanta qua niveau, verwachtingen en niveau in competitie wel een prima stap voor Teun.
Denk niet dat Teun bij een Premier League of Bundesliga club moet gaan spelen. Daar gaat het hem (denk ik) allemaal iets te snel.

Serie A is toch iets minder ''gas''. Verder denk ik dat hij perfect past naast de Roon op het middenveld. Met zijn trap ook nog eens gevaarlijk...

Benieuwd of het door gaat en of hij er gaat slagen! Zou in ieder geval niet misstaan! Hopelijk na hij in de Serie A dan zijn volgende stappen zetten in de ontwikkeling. Lijkt nu wel een beetje stil te staan.

Veel geld voor een speler van AZ. Aangezien ze over het algemeen niet vaak slagen in het buitenland.
Ik vind hem echt een goede speler, hoop dat hij in Italie ook zo nadrukkelijk aanwezig kan zijn zoals hij dat deed bij AZ.

Mooie club voor Koopmeiners en een prima bedrag voor AZ. Win-win situatie. Vlammen in Italië teun! 💪🏼

Als koopmeiners het zegt geloof ik het
Lijkt mij een betrouwbare jongen
Huibert, ach hij heeft nog nooit iets zinnigs gezegd noch gedaan.
Door te roepen dat hij van niets weet slaat hij wel de spijker op zijn kop.

7 juni 2021 om 13:48

Nee technisch directeur Max Huiberts heeft nog nooit spelers voor weinig ingekocht en voor belachelijk veel verkocht???
Huiberts gaf aan dat er wel verhalen gingen, maar dat er geen zich heeft gemeld. Dat zou destijds op het moment van het interview feitelijk waar kunnen zijn.

Lijkt mij een goede keuze van Teun. De kans op speeltijd is bij Atalanta denk ik wel aanzienlijk. Kan hij tevens spelen in de CL en nog meer leren. Liever dat, dan bij een absolute topclub een soort wisselspeler zijn.

Wat een bak met geld kan AZ ontvangen voor een speler met beperkte ervaringen op het hoogste niveau. Maar daarentegen zie ik in Koopmeiners meer potentie dan in de Roon. Die blijft hangen in wat hij al jaren doet. Goed genoeg voor een ploeg als Atalanta maar niet bruikbaar in het Nederlands elftal of veel andere Europese topploegen.

Mooie stap, maar 18 miljoen een beetje overdreven voor een matige speler. Maar een betere keuze dan AS Roma.

Zou een keer gaan gebeuren. Zuur voor Az maar voor Teun een leuke stap en CL voetbal. Atalanta is toch wel echt de Leicester City van Italie geworden. Men beseft niet wat voor kleine clubje dat was jaren terug. Echt netjes. En Az kan wel wat met dat geld, haal Harroui en Pavlidis en je hebt nog genoeg over voor andere zaken.

Mooi voor AZ, eigen goede opleiding loont!
Wijdal niet naar AJAX, eerst paar jaartjes op de bank in buitenland en dan halen ze hem voor prikkie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC8-7
12.AZ60
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. KarlssonAanvaller63
V. PavlidisAanvaller61
E. PokuAanvaller30
M. BakkerKeeper00
H. VerhulstKeeper20
P. VindahlKeeper40
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

4 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Atalanta 3 0 0 0
2021/2022 AZ 2 0 0 0
2020/2021 AZ 31 15 2 1
2019/2020 AZ 25 11 4 0
2018/2019 AZ 32 8 5 0
Laatste voetbalnieuws

Kieft ziet drie nieuwe leiders bij AZ na vertrek Boadu, Koopmeiners en Stengs

AZ is bijzonder moeizaam begonnen aan dit Eredivisie-seizoen. De ploeg van trainer Pascal Jansen is terug te vinden op de zeventiende plaats op de ranglijst met slechts drie punten uit vijf...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren