Gulle Agüero zorgt voor ontroerend moment met weggeven Range Rover

Vrijdag, 4 juni 2021 om 12:32Rian Rosendaal

Sergio Agüero heeft op bijzondere wijze afscheid genomen van de begeleiding van Manchester City. De inmiddels naar Barcelona vertrokken aanvaller gaf circa zestig medewerkers een exclusief horloge als afscheidscadeau en hij deed zelfs zijn Range Rover ter waarde van 46.000 euro van de hand. Na loting was de materiaalman van the Citizens in het bezit van de dure bolide van de Argentijn.

Agüero gaf het grootste deel van de medewerkers van Manchester City een horloge van 1000 euro cadeau. Voor de stafleden die intensiever met hem hebben samengewerkt in de afgelopen tien seizoenen was er een Hublot-horloge ter waarde van 8.000 euro als beloning voor het harde werk. 'Gracias! Kun Agüero', staat er gegraveerd op de achterkant van alle horloges. De materiaalman is zichtbaar gelukkig met de geste van Agüero op het moment dat hij de sleutels krijgt van de gulle spits.

De aanwinst van Barcelona kan terugkijken op tien succesvolle seizoenen in het Etihad Stadium. Bij Manchester City werd zijn prijzenkast aangevuld met vijf landstitels, een FA Cup, zesmaal de EFL Cup en driemaal de Community Shield. Het ultieme doel, het winnen van de Champions League, bleek niet mogelijk te zijn. Agüero kon als invaller niet voorkomen dat Chelsea met 0-1 wist te zegevieren. De routinier verliet Manchester City met 260 doelpunten in 390 wedstrijden achter zijn naam.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door feyenoorddude)

Je kan zeggen: Augero heeft genoeg om weg te geven. Maar hij hoeft dit niet te doen. Vind het een mooi gebaar om de mensen achter de schermen zo te bedanken. Zegt veel over de persoon.

4 juni 2021 om 12:37

Inderdaad, En het feit dat alles gefilmd word kan hij ook niks aan doen. Gewoon een mooi gebaar van hem richting de mensen waar hij jaren lang mee gewerkt heeft

Meest bijzondere vind ik toch wel dat Aguero een auto reed van 46.000. Had toch wel een duurdere auto verwacht met zijn salaris. Kante 2.0?

4 juni 2021 om 12:39

Wie zegt dat hij maar 1 auto heeft?

4 juni 2021 om 18:15

Precies. Hij zal wel meerdere auto's hebben. Bij Barca krijgt hij nog eens een Audi naar keuze.

4 juni 2021 om 12:41

Tjah de meeste van die heren hebben ook wel wat van de goedkopere merken in het wagenpark staan...

4 juni 2021 om 12:43

Geluk zit m niet voor iedereen in mooie/dure dingen kopen. Blijf het een goede aankoop vinden van Barça. Goedkoop en waarschijnlijk pikt hij wel genoeg goaltjes mee. Is toch uiteindelijk een soort legende voor Man City, en dit is wel een klasse manier om afscheid te nemen.

4 juni 2021 om 12:47

Een soort legende? Zeg maar gerust de grootste speler die ze ooit hebben gehad.

4 juni 2021 om 12:58

Samen met Kompany en Silva de grootste speler die ze hebben gehad.. Aguero misschien wel de grootste inderdaad! Yaya Toure mag ook genoemd worden trouwens..

4 juni 2021 om 13:10

Zo groot is hij niet. Nee zonder dollen, als je Yaya benoemd mag je Fernandinho ook zeker noemen. Kompany, Silva & Kun, alleen uit een andere linie zijn toch dé legends van Manchester City.

4 juni 2021 om 13:34

Aguero is misschien de grootste van deze generatie fan's maar voor supporters van het 1e uur is dat toch echt Collin Bell met meer dan 450 wedstrijden.

4 juni 2021 om 13:49

mwa een silva hoort in dat rijtje de minder bekende goater, een joe hart, de ook oudere collin bell en vergeet de nederlandse legende wiekens niet

4 juni 2021 om 14:02

Hoo hoooo vergeet Nigel de Jong niet!? 😉

4 juni 2021 om 14:36

Jullie vergeten toch echt good old Gerard Wiekens. Verhalen gaan dat hij zijn fiets heeft verloot toen hij weg ging bij City!

4 juni 2021 om 13:35

Dit is zeker niet zijn enige auto. Waarschijnlijk van een van zijn vrienden / familieleden geweest aangezien het maar gaat om een Evoque. Meeste voetballers die een Range Rover rijden in england rijden of een Sport, Vogue of SVR.

4 juni 2021 om 14:02

Je vergeet daarbij dat de autoprijzen in Engeland een stuk lager liggen dan hier bij ons. Ook gok ik dat dit niet zijn enige auto was

4 juni 2021 om 17:48

Kerel ik heb ook een range rover en een buggati en een ferari maar dan wel in Gta :D

4 juni 2021 om 22:53

Tja hij is niet nieuw meer he. Deze auto heeft waarschijnlijk gewoon een nieuwwaarde van 2 ton. Toch super auto range rover sport een droomauto. Wat moet hij dan rijden

Ik denk dat alles bij elkaar hem minimaal een miljoen moeten hebben gekost dan. Volgens de Man City jaarrekening 2018 zijn er minimaal 250 werknemers in dienst. Minimale bedrag is al 250*1K+ 46K. 296K. En dan zitten er nog een paar geluksvogels met 8K. Ja, hij heeft veel verdiend maar dit is toch een aardig bedrag

4 juni 2021 om 12:41

dat je dit rekensommetje maakt zegt al genoeg in wat voor geldbeluste maatschappij we leven.

4 juni 2021 om 12:48

Pocketwatching. Vind het persoonlijk smakeloos.

4 juni 2021 om 12:53

@29er & @cocoafc jullie reacties geven ook aan in wat voor maatschappij we leven. Hiermee wilde ik zijn mooie daad juist (positief) belichten. Ik heb hierbij geen enkel moment gedacht aan hoeveel hij zou verdienen. Maar goed. Achterdochtigheid vind ik "persoonlijk" smaakloos (niet smakeloos. Dat is een bijvoeglijk naamwoord ).

4 juni 2021 om 12:58

Wat een negatieve twist wordt hieraan gegeven zeg. Nog een paar uurtjes volhouden en je kan genieten van de Vrijmibo. Als iemand geïnteresseerd is in de hoogte van het bedrag, en dat gebruikt om Aguero te complimenteren, dan waarom zou dat niet mogen?

4 juni 2021 om 13:02

het mag van mij zeker hoor. Met 'de maatschappij' bedoel ik het ook breder dan alleen Jeffreysch. De andere opmerkingen dat het om de goedkoopste range rover gaat slaat ook helemaal nergens op.
Het is gewoon een opvallende tendens dat alles wordt gespiegeld aan de bankrekening. Ik wil niemands pret bederven door dat te verbieden

4 juni 2021 om 13:23

@jeffreysch my bad. Bedoelde het niet eens perse direct naar jouw comment, voegde simpelweg wat toe aan 29er zijn comment. Daarbij heb ik andere comments gelezen waar het meer op sloeg, alleen vond ik de comment van 29e passend om op te reageren. En smaakloos ga ik onthouden

4 juni 2021 om 13:31

ik zou smaakloos niet zondermeer onthouden. Smakeloos is in dit geval beter (vanuitgaande dat je niet aan Aguero of de horloges gaat likken)

4 juni 2021 om 13:37

Volgens mij is smakeloos wel het correcte woord, niet smaakloos. Smaakloos slaat volgens mij op de letterlijke smaak (die je proeft) bij eten en drinken. Smakeloos gaat over de gedachtegang.
Daarnaast is smakeloos in deze zin een bijwoord. Smakeloos verwijst namelijk naar 'het' ('pocketwatching', wat een werkwoord is.

4 juni 2021 om 13:38

Ah, 29er was me al voor

4 juni 2021 om 13:39

Wie zegt dat ik geen horloges lik.

4 juni 2021 om 12:42

misschien even het berichtje nog een keer lezen, hij gaf 60 medewerkers een horloge, dus dat valt dan voor zijn maatstaven nog wel mee.

Hij hoeft het niet te doen, maar het is wel een mooi gebaar

4 juni 2021 om 12:43

Het kon klaarblijkelijk wel van de tekenbonus bij Barcelona af, natuurlijk sympathiek.

Wel echt de goedkoopste Range Rover.

4 juni 2021 om 12:46

Onnodig dit 😒 Hij geeft nog altijd een auto van 50 duizend euro weg.

4 juni 2021 om 12:56

Ja, dat vind ik leuk eraan! Voetballers rijden doorgaans in veel duurdere, vaak gepimpte/aangepaste auto's. Dat Aguero in een voor voetbalbegrippen zéér bescheiden auto rijdt ondanks dat hij een auto kan betalen die 10 keer zo duur is vind ik juist prachtig om te zien.

Sja, wat moet hij met dat stuur aan de rechterkant als hij over de Ramblas kachelt, niet echt praktisch.

Ach en die arme materiaalman gaat nog krom lopen van de wegenbelasting op dat ding . Zal me trouwens niks verbazen als hij hem voor 80.000 op marktplaats zet als 'voormalig auto Aguero'. Wel tof van Aguero. Laat toch zien dat de club hem niet links laat liggen

4 juni 2021 om 17:36

Sow idd, meteen doen haha, echte gekke fans geven gewoon 5 ton voor de auto waar Aguero in heeft gereden!

Goeie vent. Prachtig gebaar en zoals jeffreysch hierboven schetst alles bij elkaar echt een heel behoorlijk bedrag. Ik denk dat Barca ook nog een hoop plezier aan hem gaat beleven. Is toch een stuk minder afgetakeld dan Suarez.

Mooi gebaar. Hoeft hij zeker niet te doen, mooi dat er nog mensen zijn die dit doen.

Wat een ontzettende baas!

Doet hij toch heel netjes! Dit zijn dingen die je niet hoeft te doen maar heel veel betekenen voor de anderen. Klasse prestatie! Ben benieuwd hoe alles voor hem gaat uitpakken, deze man is toch wel een beetje van een man van glas geworden in zijn laatste seizoenen, hopelijk valt dit komend jaar mee!

Wat zegt dit veel over de beste man, echt een geweldig gebaar. 👏🏾

City's legends worden altijd erg onderschat. Zo heb je bijvoorbeeld Collin bell, David Silva, Aguero, Yaya, Kompany, Hart, Fernandinho Summerbee, Goater, Alan Oakes (682 appearances), Neil Young (2 winnende doelpunten om de titel te winne, en daarnaast bijna 500 wedstrijden voor city), Tommy Johnson (10 jaar bij city, in 1 seizoen 38 doelpunten in 39 wedstrijden, en jaren lang eerste spits geweest), Francis lee (voornamelijk omdat hij 1 van de belangrijkste spelers was in city "goede tijden" wanneer zij de CWC wonnen, speler van het jaar won, en ook nog 4 jaar chairman van city is geweest), Frank Swift (keeper van city, bijna 400 wedstrijden, competitie en FA cup gewonnen, en overleden in de munich ramp, anders had die nog veel meer behaald) en natuurlijk Mike doyle met bijna 600 wedstrijden, meerdere prijzen, en een vader EN zoon die ook bij city spelen. En laten we niet vergeten, als KDB nog een jaar of 3/4 bij city speelt en de begeerde ucl 1 keer weet te winnen is het ook makkelijk een legend. Net zoals sterling overigens, al heb ik het gevoel dat die eerder weggaat.

Mooi van Kun. Ook zijn salaris van City van 23 miljoen wordt bij Barca flink verlaagt nàar 6 miljoen + wat bonussen als hij x aantal wedstrijden speelt, prijzen wint of x aantal doelpunten maakt, dus neem maar aan dat het nog wel 8 tot 10 miljoen kan worden als hij niet vaak geblesseerd is in die 2 jaar. Natuurlijk moet je die verlaging met een flinke korrel nemen want ook City zou enkel een nieuw contract willen geven als hij daar akkoord zou gaan met een bedrag onder 10 miljoen en daarbij is die verlaging ook logisch gezien zijn prestaties van de afgelopen 2 seizoenen. Barcelona heeft dit dus goed geregeld want hierdoor zal Messi sneller bijtekenen en de geruchten spreken dat zijn contract verlengt wordt tot 2023 zoals het contract van Aguero maar mogelijks zit er ook nog een optie bij om zijn contract nog met 1 jaar te laten verlengen. Messi zal dus net 36 of 37 zijn in juni 2023 of 2024 als hij stopt bij Barcelona om vervolgens nog 2 seizoenen in de Major League te spelen en dus op zijn 38,5 (of 39,5) te stoppen. Daarna kan hij nog voor 5 jaar of 6 jaar terugkeren bij FC Barcelona voor een nog onbepaalde functie. Ze werken dus aan een 10 jaar contract met dus nog 4 of 5 jaar voetbal, deels bij Barca en deels bij Miami

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Liverpool6926
4.Chelsea6722
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
RodriMiddenvelder342
R. SterlingAanvaller3110
Gabriel JesusAanvaller299
İ. GündoğanMiddenvelder2813
R. MahrezAanvaller279
João CanceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

442 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester City 12 4 0 0
2019/2020 Manchester City 24 16 1 0
2018/2019 Manchester City 33 21 3 0
2017/2018 Manchester City 25 21 2 0
2016/2017 Manchester City 31 20 4 1
Laatste voetbalnieuws

Wereldgoal Messi geen zege waard door onbesuisde actie Tagliafico

Argentinië is de Copa América van start gegaan met een 1-1 gelijkspel tegen Chili. In Rio de Janeiro kwamen de Argentijnen na 33 minuten spelen nog wel op voorsprong door een...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 16 juni
De goede openingswedstrijd op het EK lijkt nu al zijn vruchten af te werpen voor Alexander Isak. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren