Ronnie Flex adviseert ‘oom Frank’: ‘Promes zou ook kunnen als wingback’

Zaterdag, 5 juni 2021 om 07:15Justus Dingemanse • Laatste update: 19:23

EURO 2020 staat op het punt van beginnen en heel Nederland heeft zo zijn mening over welke elf spelers aan de start moeten verschijnen. Voetbalzone vraagt in aanloop naar het toernooi bekende gezichten naar hun basisopstelling. Ook Ronnie Flex, de schoonzoon van Ronald de Boer, heeft zo zijn ideeën over de ideale formatie voor Oranje en deelde deze bij de lancering van de FHM 500.

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.

Voetbalzone houdt je op de hoogte over alles omtrent EURO 2020

Benieuwd naar de actuele stand, het wedstrijdprogramma en nog veel meer EK-nieuws? Klik hier!


Poll

Zou jij het zien zitten om Quincy Promes als wingback te gebruiken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door excellent)

Okeey, Ronnieflex als adviseur van het Nederlands Elftal.. Yes, wij worden Europees Kampioen!!!

4 juni 2021 om 12:08

Laat Ronnie het lekker bij "zingen" houden, hoor toch liever de mening van voetballers die zelf op hoog niveau hebben gespeeld.

4 juni 2021 om 12:10

@daavy; maar zelf wel een account hebben op een voetbalplatform en je mening geven

4 juni 2021 om 12:15

Nouja als ik hoor hoe die op de hoogte is van de prestaties van spelers in het buitenland (promess en weghorst bijv.) dan heeft die meer kennis van zaken dan veel vd Nederlandse analisten.

4 juni 2021 om 12:16

Hij noemt tenminste Promes. Dat is al beter dan een bondscoach die Menig noemt.

4 juni 2021 om 14:42

Quincy Menig, Cody Gapko en Wouter Weghorst!

4 juni 2021 om 14:42

Barca, ik neem mezelf ook niet heel serieus gelukkig! hahah

4 juni 2021 om 12:19

Het schijnt dat rapper Boef nu het Nederlands elftal wilt kopen, vet lauw om spelers te laten doen wat hij zegt.

4 juni 2021 om 13:10

Haha tja. Allemaal lachen maar hij wordt ook maar gevraagd. Geeft nog de sterkst mogelijke opstelling tegen de beste landen ook. Zou hier zelf ook voor gaan.

4 juni 2021 om 14:46

Tuurlijk is het de schuld van de interviewer, ik vraag me altijd af wie met z'n idee komt. We hebben een reportage over het Nederlands Elftal en hun selectie, welke kenner gaan we vragen en dat er dan iemand roept Ronnieflex.

Tuurlijk, hij zegt opzich niks geks.

6 juni 2021 om 05:24

Dat heeft natuurlijk te maken met de relatie die hij met ze dochter heeft .. ze zullen het jou niet zo snel vragen

Tip voor Frank: ik heb gehoord dat Tim Krul een uitstekende spits is.

4 juni 2021 om 13:35

Niet overdrijven, maar denk wel dat hij goed als linksbuiten kan fungeren

Zeg wat je wil, hij heeft er best kijk op. Vind het een grappige jongen altijd. Tamelijk verstrooid maar altijd positief en vrolijk. Dat hij dan ook op de hoogte is van Promes als wingback bij Sevilla en de stats van Weghorst in Duitsland. Kenner!

4 juni 2021 om 12:15

Als dat kijk er op hebben is dan zijn alle leden op VZ topanalisten.

4 juni 2021 om 12:18

de helft tot 3/4 zal het denk niet slechter doen dan de analisten die er nu in Nederland op tv zijn hoor. Hoevaak die zomaar iets roepen, wat dan ook niet juist blijkt te zijn.

4 juni 2021 om 12:21

Het zal best maar ik denk dat mijn buurvrouw ook kan zeggen dat Promes als wingback heeft gespeeld en Weghorst veel heeft gescoord.

4 juni 2021 om 13:38

De kunst van het analist zijn is het zo weinig mogelijk zeggen met zo veel mogelijk woorden. Hoe vaak je Van Basten, toch geen verkeerde voetballer, hoort roepen dat het alle kanten op kan en dat de bal rond is, is werkelijk schrijnend.

4 juni 2021 om 21:01

Eerlijk is eerlijk, daar heeft hij (vBasten) serieus ook wel een punt mee en er is niks van gelogen.

En wat vindt Jody Bernal ervan? Jeetje, Voetbalzone jullie zullen dit wel verwijderen, maar hoe diep wil je zinken voor clicks. Iedereen weet dat Quincy als wingback kan fungeren. Dat heeft Menig namelijk zo vaak gedaan.

4 juni 2021 om 12:16

Vertel dat maar aan het gros van de Nederlandse analisten... Hoevaak die niet op de hoogte zijn van prestaties buiten Nederlands is best erg.

4 juni 2021 om 12:24

Onze content wordt grotendeels gedreven door de behoefte van het publiek. Gezien het uitstekende aantal pageviews, past dit wat ons betreft prima op Voetbalzone. In de titel staat ook duidelijk vermeld dat het om Ronnie Flex gaat, dus je kunt het heel makkelijk mijden.

Vanwaar de grote intolerantie voor artikelen die je zelf niet interessant vindt, maar wat veel anderen wel leuk vinden om te lezen? Als je uiteten gaat, dien je toch ook geen klacht in omdat er iets op de kaart staat wat je niet lust?

4 juni 2021 om 12:29

Ik ben ook vaak kritisch, maar wel mooi toegelicht Voetbalzone. En rond een EK heeft iedereen een mening rond het Nederlands elftal, dus niet gek dat er dit soort artikelen komen.

4 juni 2021 om 12:53

@vz nu jullie hier toch reageren heb ik een vraag. Waarom wordt er niet gereageerd als ik vraag om uitleg van een verwijderd bericht en punten in mindering? Hier heb ik 2x om gevraagd en 2x compleet genegeerd

4 juni 2021 om 13:03

Daarvoor kun je het beste een mail sturen naar [email protected] of een DM naar het account 'moderators'. De moderators werken onafhankelijk en daar gaan wij als redactie niet over.

4 juni 2021 om 13:46

@voetbalzone

Mooi dat er zo open en eerlijk gereageerd wordt en dat je aangeeft dat het enkel draait om pageviews (stats) dan dat het draait om kwaliteit. Zolang de clicks er zijn, is het goede content in jullie ogen.

4 juni 2021 om 13:57

Ten eerste: goed dat jullie reageren. Ten tweede: "daar gaan we niet over" klopt wellicht wel maar is een matig argument. Ook de moderators vertegenwoordigen het merk Voetbalzone. Wellicht dat een van de moderators dan kan reageren? Zo niet, moet VZ ook niet adverteren met "stuur een mail naar de moderators" want er gebeurt toch niks mee. Ten derde: leuk dat er veel clicks op dit artikel komen maar je kunt je wel afvragen of je dit moet willen. Het wordt op deze manier steeds minder een kwalitatief inhoudelijk voetbalplatform. Het is maar waar je voor wilt staan.

4 juni 2021 om 13:57

Thanks voor de toelichting Voetbalzone, dat vind ik nou mooi. Ik zal wel oud worden. Ik lees graag kwaliteit over wat voetballand van voetbal vindt en wat er gebeurt. Niet wat Ronny, Patty Brard of Rutte vindt. Dat verwacht ik niet bij een platform als jullie en vind ik er ook niet thuishoren. Bij het restaurant zou ik wel degelijk een opmerking maken als tussen die gerechten een fiets wordt aangeboden.

4 juni 2021 om 14:42

@medellin
We vinden het mooi om een breed aanbod te hebben. Daarbinnen vallen zowel de meer kwalitatieve journalistieke items als dit soort lichtere content. Dat het een belangrijke factor is dat er behoefte aan is en het daadwerkelijk bekeken wordt, is logisch. Dat is ook pure noodzaak, anders kunnen we ons nieuws niet 'gratis' aanbieden; we zijn immers een commercieel gedreven organisatie.

@makallelele
Voetbalzone gaat er natuurlijk wel over, maar wij als redactie niet. Er is bewust voor gekozen de moderators 'onafhankelijk' te houden. Dit is overigens een groep enthousiaste gebruikers die zo goed mogelijk de enorme stortvloed aan berichten probeert te beantwoorden. Soms zal daarbij een afweging op basis van urgentie gemaakt worden. Verder zien we de verschillende artikelen en video's binnen ons aanbod graag los van elkaar. Zoals de roddelrubriek in de krant ook niets hoeft te zeggen over de kwaliteit van een financiële analyse een paar pagina's eerder.

@bruma
In onze ogen gaat die vergelijking een beetje mank, maar zelfs in die situatie zou je vraagtekens kunnen stellen bij je eigen tolerantie. Je hoeft er immers niet mee. Je hebt de luxe zelf een selectie te maken. Dat ieder individueel artikel jouw interesse zal hebben, is een utopie - zeker op een 'gratis' platform. Het blijft ook altijd wat onwerkelijk als we in een discussie belanden over wat wel en niet bij ons hoort. Je zou toch bijna kunnen denken dat wij daar zelf over gaan.

Maar voor de duidelijkheid, wij hanteren zelf graag de stelregel: Alles rond voetbal.

Tot zover, fijn weekend allen!

4 juni 2021 om 17:59

@voetbalzone,

Geen idee of dit al langer gedaan wordt, maar ik zie nu voor het eerst dat jullie met een eigen account reageren. Geweldig, blijf dat doen! Het wekt veel sympathie wanneer beklag van de leden wordt beantwoord, in tegenstelling tot het verwijderen van diezelfde reacties. Ik ben het in de kern met Bruma eens (omdat de meningen van showbizzfiguren over voetbal ook mij niet interesseren), maar snap dat het simpelweg een kwestie van vraag en aanbod is. Als jullie een iets betere balans zouden vinden in de keuzes voor de nieuwskoppen (kan me enorm ergeren aan titels die puur voor de clicks zijn bedoeld en nauwelijks een relevante link hebben met de inhoud van het artikel), dan ben ik weer helemaal fan.

4 juni 2021 om 19:31

@Medellin Echt ja, het tegenwoordig enkel om de buitenkant en niet de inhoud. Sensatie en clicks thats it. Kwaliteit is niet meer zo relevant. Tsja.

4 juni 2021 om 21:09

Dit vind ik wel erg eenzijdig. Voetbalzone geeft eigenlijk aan dat ze tegemoet komen aan de behoefte van de lezers. En jij maakt er van dat ze puur artikels maken voor de pageviews. Het is maar net hoe je het bekijkt (wil bekijken). Het voldoen aan een behoefte staat overigens ook los van de kwaliteit.

5 juni 2021 om 11:31

Als je mij even een DM stuurt op welke manier je contact hebt proberen te zoeken, ga ik op onderzoek uit waarom er (nog) geen reactie op is gekomen. @alexdesouza07

4 juni 2021 om 12:29

Nou... Jody Bernal adviseerd Frank de Boer om 4222 te spelen en dan Weghorst en Luuk de jong in de spits

4 juni 2021 om 13:01

Ja, ik wil eigenlijk wel de mening van Jody Bernal horen: "Jody, moet Krul op goal? Que si que no?" Heldere toelichting van voetbalzone, ook ik lees stiekem toch graag deze stukjes.

4 juni 2021 om 13:03

Blijft toch altijd een vreemd fenomeen. Iets niets aantrekkelijk vinden maar er toch op klikken en er zelf op reageren?

Wanneer je iets niet interessant vindt zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om er niet op te klikken, ik noem maar iets..

Persoonlijk vind ik het wel geinig omdat ik nooit iets van deze figuren hoor. Voor dit filmpje had ik een andere mening over Ronnie en dat was gebaseerd op informatie van 6 jaar geleden. Ik vind dat hij nu leuk overkomt en je merkt dat hij zijn best doet om welbespraakt over te komen.

De beste positie voor Promes is op de bank maar dan wel gewoon thuis in Moskou

4 juni 2021 om 12:28

Precies, van de zotte dat we iemand die op zijn eigen positie amper functioneert ergens anders neerzetten omdat een ander te vervangen die het systeem van de bondscoach ook niet functioneert en dat de bondscoach degene die wel functioneert thuis heeft gelaten.

Promes kun je ook gewoon thuislaten, of een mooi plekje op de bank .

Tip van Trissy voor "neef Ronnie": Die microfoon kan ook uit. Nee gekheid. Ik snap wel waarom dat Promes aangedragen wordt als wingback, want in het verleden heeft hij dat al eens gespeeld. Daarnaast vond ik Promes afgelopen wedstrijd wel sterk en dreigend invallen.

Ik zou Promes ook als wingback gebruiken, past daar toch wat beter en heeft de ervaring op die positie ook al.

4 juni 2021 om 21:16

Ik zou uberhaupt geen systeem spelen waarbij zo'n dergelijke wingback een plek zou krijgen, maar buiten dat vond ik Dumfries wederom weer vrij zwak tegen Schotland. Veel rennen, woest kijken en overigens wel kort op de man zitten maar alleen met veel overtredingen. En nergens te zien als het echt op verdedigen aankomt.

Shit, meest oninteressante wat ik deze avond kan lezen maar toch klikken en deze reactie typen . . . Telt allemaal weer meer voor populaire content dus morgen de mening van Ali B hier op voetbalzone. Had het niet moeten doen

Jezussss....ja joh ff goed woordje doen voor je rapbuddy! Fuck off, Promes heeft de skills niet. En buiten dat heeft hij een zware kut mentaliteit. Wat wil je zijn vriend? Voetballer? Rapper? Of Gangsta? Je kunt niet alles tegelijk zijn ...!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2222 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. de VrijVerdediger10
D. DumfriesVerdediger11
J. TimberVerdediger10
N. AkéVerdediger10
D. BlindVerdediger10
P. van AanholtVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

87 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 juni
De goede openingswedstrijd op het EK lijkt nu al zijn vruchten af te werpen voor Alexander Isak. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren