Vertrek bij Feyenoord niet ondenkbaar: ‘Ik zoek 34 wedstrijden in een jaar’

Woensdag, 2 juni 2021 om 13:22Rian Rosendaal • Laatste update: 13:59

Jordy Wehrmann lijkt te zijn aanbeland op een kruispunt in zijn loopbaan. De optie in het contract van de middenvelder werd in maart gelicht door Feyenoord, waardoor hij een jaar langer vastligt in De Kuip. Wehrmann vraagt zich echter openlijk af of hij onder de nieuwe trainer Arne Slot voldoende aan spelen zal toekomen in Rotterdam.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Jordy Wehrmann definitief doorbreken bij Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door london calling)

Wat een k*t instelling man! Kocku, Antonucci en jij gaan strijden voor 2 plekken. Vooraf gaat er niemand tegen je zeggen dat je 34 wedstrijden speelt. Probeer je kans te pakken en vecht ervoor, schreeuwerd!

2 juni 2021 om 14:05

Ik denk dat Kokcu gaat vertrekken. Er is interesse. En Feyenoord kan het geld goed gebruiken

2 juni 2021 om 14:10

Waarschijnlijk ziet hij simpelweg gewoon in dat zijn concurrentie beter is dan hij. Als je overtuigd bent van jezelf blijf je bij je club waar je nog door moet breken, zeker met een nieuwe trainer op komst en alle kansen weer gaan komen.

2 juni 2021 om 14:12

Ten eerste formuleer je het anders in een interview, als je daadwerkelijk denkt dat ze beter zijn. Ten tweede om nou voor dat je begonnen bent aan de voorbereiding jezelf al begint in te dekken, is ook slap. En ten derde, is iedereen juist positief geweest over zijn verhuur.

2 juni 2021 om 14:14

Hij vraagt zicht toch af of dit realistisch is? Hoe had jij het dan verwoord? Het is niet dat die loopt te roepen dat hij verdient om te spelen, het is eerder dat hij zichzelf afvraagt of hij wel het gewenste niveau heeft, is toch niks mis mee? En op dat voor manier dekt hij zich in? Zo vat ik het niet op hoor. Hij is ook al 22 jaar he, wordt voor hem ook wel eens tijd voor wat duidelijkheid in zijn carrière. Liever bij een ploeg zitten, waar jij het idee hebt dat je een onbetwiste basisspeler kan worden, dan bij een ploeg blijven waar je tot je 22ste al niet aan bod kwam. En het is nou ook niet echt dat Feyenoord in de beste periode zit... Als het je dan al niet lukt om in te basis te komen

2 juni 2021 om 14:15

Ten eerste is dit geen heel interview, maar een artikel op basis van een interview. Ten tweede is er niets slaps aan het erkennen van je mogelijkheden. Sommige mensen hebben méér dan twee gram verstand.

2 juni 2021 om 19:41

Waarschijnlijk ziet hij ook dat hij dit seizoen niet gewaardeerd werd terwijl Diemers altijd basis staat. Feyenoord maakt een hele grote fout, want dit is een zeer degelijke speler. Nu ziet hij dat Til gehuurd word voor miljoenen. Let maar op, gaat gewoon goed spelen wanneer hij bij zijn nieuwe club zit... Weer een speler de deur uit.

2 juni 2021 om 14:14

Haha, schei uit man. Je bent zelf een "schreeuwerd". Je hoort die gozer niet klagen en hij betwijfelt of hij aan 34 wedstrijden kan komen bij Feyenoord. Hij betwijfelt of hij daar überhaupt goed genoeg voor is en denkt aan zijn carriere. Groot gelijk heeft ie.

Alsof jij je na morgen nog omdraait in je bed, denkend aan hoe zijn carriere verloopt. Maar dan wel van hem verlangen dat ie blijft en "vecht". Hij moet zich lekker bekommeren om zijn carriere, die is toch maar kort en ondertussen heeft ie het gros van z'n leven daar al in geïnvesteerd.

2 juni 2021 om 14:26

Hij zegt toch niet dat hij speeltijd eist? Hij wil gewoon het gevoel hebben dat hij er kans op maakt en gelijk heeft ie. Denk overigens niet dat hij met Kökcü en Antonucci moet strijden voor twee plekken. Als je Kökcü en Antonucci achter Til zet, speel je met drie aanvallende middenvelders. Lijkt me niet echt de bedoeling. Daarnaast heb je ook gewoon nog Fer, Toornstra, Diemers en El Bouchataoui. Lijkt me dat Toornstra in ieder geval speelt

2 juni 2021 om 17:22

Wanneer jonge spelers een stap maken waarin ze geen of minder speeltijd krijgen is het niet goed en wanneer een speler een stap wilt maken om meer speeltijd te krijgen is het nu ook niet meer goed. Dan kun je het natuurlijk nooit goed doen.

Daarnaast gaat hij natuurlijk niet alleen met met Kocku en Antonucci om twee plekken strijden maar ook met Til, Diemers, Burger, Toornstra en Teixeira.

Volgens mij zegt hij het heel netjes, hij wilt zich zelf graag ontwikkellen en geeft aan dat hij nog veel kan leren en dat het daarvoor belangrijk is dat hij veel gaat spelen. Hij eist nergens iets van Feyenoord of de coach. Ik zou niet weten hoe je dit beter kan verwoorden als jonge speler. Lijkt me meer de juiste instelling die je als jonge speler zou moeten hebben.

Gwn lekker blijven bij feyenoord. Is een type voetballer ook die bij slot zou passen. Voetbal en power (legt veel energie in zn spel)

Als ik hem was zou ik eerst met Slot praten en kijken in hoeverre hij in de plannen van Slot voorkomt. Ik denk dat Feyenoord meer aan hem heeft dan aan Diemers of Fer. Zeker op de lange termijn.

Op voorhand al zeggen ik wil 34 wedstrijden spelen is nooit te bepalen. Je zal je eigen moeten bewijzen en voor een plaats moeten vechten, Hij kan dan wel een talent zijn maar zal het toch moeten waarmaken. Spelers met zo'n instelling horen te spelen op een veel lager niveau denk dan aan de KKD daar kan hij 34 wedstrijden spelen. Praat eerst eens met je trainer voor je iets doms gaat neerzetten en denk ook eens dat 34 wedstrijden niet altijd realiseerbaar zijn. Alles kan meespelen. Tegenslagen, blessure, e.d. horen ook bij het spel. Nu al meteen uit de hoogte doen is natuurlijk niet de gewenste mentaliteit. Daarnaast maak je veronderstellingen die je niet eens weet.
Wehrmann vraagt zich echter openlijk af of hij onder de nieuwe trainer Arne Slot voldoende aan spelen zal toekomen in Rotterdam. Dat zal aan je eigen liggen, iedereen moet knokken voor zijn plaats en als je dat niet kunt val je gewoon af. Ook dat je stelt van 34 wedstrijden spelen of dat bij Feyenoord realistisch is zal aan je eigen liggen. Door nu al dit te gaan zeggen begin ik zelf te twijfelen aan je capaciteiten en je vechtlust terwijl ik juist dacht dat je een aankomend talent bent of was en anders hadden ze je contract niet verlengd of ben je op het verkeerde kruispunt aangekomen met het bordje stop rechtsaf naar de Kkd???

2 juni 2021 om 14:25

Dankje voor de uitgebreide reactie met de dezelfde gedachtegang! Dit stuk kan je op meerdere manier opvatten maar ik had bij het lezen van het stuk precies hetzelfde.

2 juni 2021 om 14:55

Misschien dan niet zo hard schreeuwen. Al wil deze jongen naar KKD om daar wel 34 wedstrijden te spelen dan is dat zijn goed recht. Deze jongen geeft blijk van het kennen van zijn eigen kwaliteiten en tekortkomingen. Waarschijnlijk is Feyenoord niet zijn niveau, dus dan lekker ergens anders gaan ballen waar hij belangrijk kan zijn voor een elftal.

Geen woorden, maar daden, Jordy! Gas erop en laat iedereen maar zien dat spelen in Feyenoord 1 je droom is. Dus knokken voor je plekje in het eerste elftal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper
T. JansenKeeper
D. RemieKeeper
J. CandelariaVerdediger
L. GeertruidaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Alphonse Aréola ruilt Paris Saint-Germain op huurbasis in voor West Ham United, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren