‘Real Madrid hoopt opvolger Zidane dinsdag al te kunnen presenteren’

Dinsdag, 1 juni 2021 om 12:42Rian Rosendaal • Laatste update: 13:18

Carlo Ancelotti is de gedroomde opvolger van Zinédine Zidane bij Real Madrid, zo weet Marca te onthullen. De Spaanse krant denkt zelfs dat de aanstelling van de manager van Everton op korte termijn kan gaan plaatsvinden bij de Koninklijke. Ancelotti was al eerder trainer van Real en bezorgde de Spaanse grootmacht in 2014 de Champions League.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou Carlo Ancelotti een goede keuze zijn?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door ikbengoed83)

Zou heel blij zijn met een comeback van Ancelotti. Benieuwd wat hij kan met de huidige selectie ervan uitgaande dat we volgend seizoen niet weer 62 blessures hebben.

1 juni 2021 om 13:48

Die huidige selectie is zwaar onder de maat, ik neem aan dat er op zijn minst op elke linie een sterkhouder wordt gehaald; als ze wederom alleen afhankelijk zijn van Benzema dan wordt het weer een seizoen zonder prijs

1 juni 2021 om 13:55

Zeker mee eens, Alaba binnen halen was al top gedaan imo maar vooral de aanval kan nog wel een impuls gebruiken.

1 juni 2021 om 13:55

Beste nieuws zover na het vertrek van Zidane. Hopelijk nog een paar aankopen of dat Ancelotti Odegaard, Ceballos en Jovic kan laten presteren.

1 juni 2021 om 14:00

Ik verwacht niks van Ceballos, maar misschien dat Odegaard en Jovic inderdaad goede dingen kunnen laten zien. Verder moeten er nog wat versterkingen worden gehaald, maar een nieuwe trainer als deze is een goed begin!

Op zich een interessante optie en natuurlijk een bewezen toptrainer en gentleman. Alleen liggen zijn grootste successen toch al even achter hem en het is niet het makkelijkste punt om in te stromen. Anderzijds wel een stuk betere optie dan iemand als Raúl in deze ondankbare situatie de leiding geven.

1 juni 2021 om 13:27

Zitten zeker voor- en nadelen aan, maar denk dat dit een prima oplossing voor Real Madrid is. Ancelotti voor 2 à 3 seizoenen en in die tijd Raúl proberen klaar te stomen voor het grote werk. Proberen mee te laten lopen met Ancelotti, want met Ancelotti heb je natuurlijk een geweldige leermeester voor Raúl.

1 juni 2021 om 13:31

Een parcours a la Zidane zou inderdaad prachtig kunnen werken.

1 juni 2021 om 13:48

Heeft wel het beste voetbal gebracht sinds begin jaren 2000 en heeft net als Zidane als een van de weinige coaches die gentleman uitstraling die ik verwacht van een coach bij ons cluppie. Gaat het ook een stuk makkelijker hebben dan een conte. Ik denk dat zowat alle fans en spelers blij zouden zijn met hem dus start meteen met wat krediet. Met Benitez hebben we gezien hoe belangrijk dat kan zijn

1 juni 2021 om 13:50

Dat wel. Het zou alleen jammer zijn als het fout gaat want dan doet het toch wat afbraak aan zijn reputatie. En bij Bayern en Napoli was het toch geen doorslaand succes.

1 juni 2021 om 14:03

Zijn prestaties bij Bayern vind ik bij vlagen wel wat onderschat. Heeft het in zijn eerste seizoen prima gedaan. Kampioen en kwartfinale CL, niet uitzonderlijk goed, ook niet slecht. Tweede seizoen werd hij al na 1 maand ontslagen, heeft dus niet veel tijd gehad. Had geen goede relatie met zijn spelers (reden van ontslag volgens Hoeness), en dat was juist een van zijn kwaliteiten bij Real. Heel goede verstandhouding met de spelers. Bij Napoli was ik ook niet onder de indruk, maar wel weer bij Everton. Heeft goede wedstrijden op de mat gelegd met niet zo goed materiaal. En ik ga nooit vergeten wat hij in die 2 seizoenen bij Real heeft laten zien.

Dit moet je toch als Ancelotti zijnde niet willen? Afgedankt door Perez en nu weer terugkomen op een super moeilijk moment

1 juni 2021 om 13:24

Afgedankt? Ze zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Dat heeft Ancelotti altijd al gezegd. Heeft Inter naar verluidt afgewezen, maar wil graag in gesprek met Real.

1 juni 2021 om 13:42

Sja, weer een verhaal wat verzonnen wordt. Het is zo makkelijk om te roepen dat iedereen die weggaat bij Madrid is afgedankt, terwijl men er eigenlijk helemaal niks van weet. Beetje dom is dat nietwaar R.madridista? Men zou zich moeten afvragen hoe het kan dat zoveel 'afgedankte' mensen van de club steevast bij de club blijven terugkeren. Ik kan er minstens een elftal van opnoemen.

1 juni 2021 om 13:58

Weer een verhaal verzonnen? Typ voor de grap eens ancelotti ontslagen bij real Madrid . En voila

1 juni 2021 om 14:09

Jaja Classongrass, we weten allemaal dat Ancelotti niet tevreden was na zijn ontslag. Niemand zou tevreden zijn, aangezien Ancelotti gewoon een puike prestatie met Real had geleverd. Maar het woord afgedankt klopt gewoon niet. Ancelotti gaf zelf toe dat hij weet dat je prijzen moest winnen. Hij was verdrietig, maar tegelijk begripvol naar Perez toe en ze zijn goed uit elkaar gegaan. Ik vond het ontslag van Ancelotti onzinnig, hij stiekem zelf ook een beetje. Maar dat betekent niet dat hij is afgedankt. Wat een onzin.

1 juni 2021 om 14:21

Dan hebben wij een verschil in mening over de definitie “afgedankt”. Ik vind dat je zo’n icoon wat meer crediet had mogen geven, wat bij real vaker het geval is.

1 juni 2021 om 18:34

@rm1334: Als er 1 club is die ondankbaar mag worden genoemd als het aankomt op trainers die hebben gepresteerd dan is het Real Madrid wel. Nu Zidane en Ancelotti in het verleden net zo schandelijk. 30 miljoen per jaar en anders zoeken ze maar n andere gek zou ik als Ancelotti zijnde denken

Jaaaaaaa Ancelotti terug man dit is de beste opvolger voor Zidane. Genoot ontzettend veel van zijn spel in die 2 seizoenen. In 14/15 gewoon erg ongelukkig dat er geen prijs werd gepakt omdat Modric het hele seizoen weg viel. Hopelijk heeft Perez geleerd van Zidane en geeft hij Ancelotti ook de tijd. 3 seizoenen en dan Raul er klaar voor stomen. Overigens 13/14 met Oranje in het tenue en in 21/22 ook weer oranje. Beter kan niet haha.

1 juni 2021 om 13:58

In 14/15 hadden ze te maken met MSN dat bizar goed was.

1 juni 2021 om 14:42

Klopt maar Real was dat jaar ook echt top. Helaas Modric meerdere malen moeten missen en vooral in de 2e helft van het seizoen was het toen net niet goed genoeg. Die El Clasico met Modric, Kroos, James en Isco vergeet ik nooit meer toen we 3-1 wonnen. Het voetbal toen was echt om te smullen.

Het voetbal van Real was al niet heel aantrekkelijk om naar te kijken en dat zal onder Ancelotti niet veel beter worden. Ancelotti speelt puur op resultaat. Dus voor mooi aanvallend voetbal kijken we ook volgend seizoen niet naar Real

1 juni 2021 om 13:25

Het voetbal van Real onder Ancelotti in 2013/2014 & 2014/2015 was allesbehalve onaantrekkelijk om te kijken. Real speelde destijds lekker aanvallend. Tegenwoordig zien we daar niks meer van.

1 juni 2021 om 13:26

Ik vond het wel prima anders met 118 La Liga goals in 1 seizoen en het Bayern van Guardiola eruitcounteren😉 Heeft na Mourinho dus de meeste goals in 1 seizoen in La Liga en vond het niet erg om met 6 aanvallend ingestelde spelers te spelen. Ik vind dit een goede keuze voor Real. Ik heb genoten van het voetbal van Ancelotti!

1 juni 2021 om 13:47

Een middenveld met James, Kroos, Modric en Isco is inderdaad heel verdedigend. Wat een onzin...

1 juni 2021 om 13:48

Ha ha, je zou toch je feiten moeten checken over dat aantrekkelijk voetbal, maar dat terzijde. En jammer dat jullie ook volgend seizoen niet naar Real kijken, ik denk dat dit toch wel hard aankomt in het Bernabeu - ik begrijp dat we ergens in het volgend seizoen daar weer aan de slag zullen gaan. In elk geval succes met Liverpool volgend seizoen.

Carlo Ancelotti? Wouw, als dit weer waar is, dan hebben de Spaanse topclubs ook wel echt beleid wat mee gaat in de eigen ondergang van de eens zo heersende voetbalnatie. Is toch op topclub niveau al een tijdje vergane glorie als coach.

1 juni 2021 om 13:25

Tja dat kon je ook zeggen over Heynckes toen hij bij Bayern werd aangesteld na Van Gaal. Qua prijzen is Ancelotti een van de beste ooit dus hij kan zeker iets. Slecht beleid zou ik het dus niet noemen.

Denk dat dit wel weer een goede combinatie wordt. Al had ik Conte ook wel graag bij real willen zien is bij al zijn clubs kampioen geworden.

Misschien een idee om Raúl als assistent Alvast te laten warm draaien.

1 juni 2021 om 13:33

Inderdaad net zoals bij Zidane straks. Prima dit voor 2 a 3 seizoenen en dan Raul er klaar voor stomen.

Ik weer niet of ik dit moet toejuichen.. Okee hij pakte de 10de CL.. maar haakte volgens mij steeds vroeg af voor de titel in Spanje, dat baart mij zorgen, Bayern psg ja het zal allemaal wel

1 juni 2021 om 14:52

In zijn eerste seizoen won hij de treble bijna. In de laatste drie wedstrijden van het seizoen gaf hij het weg. Het seizoen daarna was wel minder, maar dat kwam weer door blessures. Ramos moest daardoor op het middenveld spelen.

Voor zover ik weet heeft Ancelotti nog een contract dat 3 jaar doorloopt. Dan lijkt me dat dit Real toch een aardige duit gaat kosten.

1 juni 2021 om 13:37

Real Madrid is echt niet plots bankroet hoor. Vorig seizoen hebben ze voor 105 miljoen verkocht en niets gekocht.

Ik denk dat de spelers het wel in hem zien zitten. Veel liever dan dat opgewonden standje Conte. Die boekt weliswaar succes met Inter en eerder met Chelsea, maar lijkt mij niet passen bij Real. Ancelotti straalt rust en klasse uit, een beetje a la Zidane. Bij Conte moet je toch elke wedstrijd vrezen dat de haren hem niet uit het hoofd springen. Trouwens Madridistas, wat vinden jullie van het nieuwe shirt voor seizoen 21/22? Ziet er prachtig uit. Het zwarte uitshirt is ook te gek, alleen zag ik Cas in één of ander camouflage-kerstboomachtige print, dat zou wellicht het 3e shirt moeten zijn (?) maar die vond ik echt helemaal niks.

Dit zou echt het beste nieuws zijn in jaren. God wat hoop ik dat dit klopt! Dik kans dat ramos dan alsnog verlengd

1 juni 2021 om 14:12

Waarom denk je dat hij bij de komst van Ancelotti wel verlengt? (serieuze vraag)

1 juni 2021 om 15:25

Ik ga er niet vanuit natuurlijk maar ik acht de kans wel groter. Waarom? Omdat ze een heel goede band hadden in zijn eerste periode en Ramos zich volgens mij echt op waarde geschat voelt door Don Carlo. Ik neem ook aan dat Ramos zijn beslissing redelijk lang heeft uitgesteld om te zien wat Zidane ging doen. Met zijn vertrek zijn de kansen op een verlenging behoorlijk gekelderd denk ik maar met het aanstellen van Ancelotti zullen ze misschien toch terug stijgen. Daarnaast kan Ancelotti als Italiaan zulke ervaren verdedigers vast enorm waarderen. Misschien is het wishfull thinking hoor maar ik heb er nu toch een positiever gevoel bij.

Hmmm Ancelotti, de man die voor mijn gevoel al 89 jaar is, blijk 61 te zijn...
Had verwacht dat Real een nieuw tijdperk zou inslaan, met een nieuw beleid qua spelers en marketing.

Ik dacht zelf dat er straks een "nieuwe generatie" trainer werd gehaald.
Maar goed, Ancelotti kan wel de rust brengen wanneer er een reorganisatie plaats vind.

Ancelotti presteert goed met een team vol volwassene spelers. Het is een people manager (net als Zidane), maar tactisch wel sterker. Ik ben benieuwd of hij de jongere spelers beter kan laten renderen dan ze onder Zidane deden. Al met al, geef Ancelotti een kans. Past bij Real. Meer dan een Conte wat mij betreft.

1 juni 2021 om 15:27

Hij heeft destijds toch wel prima gepresteerd met oa James, Kroos, Carvajal en Isco die toen nog redelijk jong waren (22 tot 24). Ook Jese deed het uitstekend onder hem en die was toen 21.

1 juni 2021 om 15:29

Klopt, alleen die waren al “toppers” en hebben bij topclubs gespeeld (op Isco na dan).

Kan met vedettes omgaan, het is geen coach due bouwt een een nieuwe elftal en talenten krijgen bij hem geen kans. Denk niet dat het verstandig is om hem aan te trekken, er moet nu wel door geselecteerd, dat is onder Zidane na gelaten... zit nou weer geen idee bij Perez. Carlito kan goed met sterren omgaan, maar die hebben we niet echt.

1 juni 2021 om 16:27

Er is geen geld om door te selecteren en al onze jonge jongens zijn kwalitatief echt onder de maat. De enige jonge jongens die de kwaliteiten wel lijken te hebben zijn doorgebroken uit onze jeugdopleiding en niet voor tientallen miljoenen gekocht. Wat een slechte aankoopbeleid was dat zeg die zomer dat ze vini, rodry, jovic etc hebben gehaald. Odegaard is ook niet van het niveau van Real.

Run it back Carlito. Wel beetje ongemakkelijk. Ontslagen worden, maar dan wel weer terug komen. Duidelijk dat Perez voor de zachte kant kiest. Met Conte was die na 2 weken al klaar. Met Allegri te lang gewacht, want Allegri had ik ook wel gezien bij Real. Raul is er nog niet klaar voor en PSG houdt Pochettino aan zijn contract. Dan vind ik Carlito de beste optie op dit moment. Ik ben benieuwd wat die uit deze selectie kan uithalen. Veel spelers zijn nog overgebleven waarmee die de CL en de Copa won in 2014. Prachtige vent die de clublied van Real uit zijn hoofd kent. Hopelijk weet die spelers als Hazard aan de praat te krijgen. Ik hoop niet dat die spelers als Marcelo weer kansen gaat geven. Verleden tijd allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4267 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
D. BettoniUnknown
A. LuninKeeper
CarvajalVerdediger
NachoVerdediger
Éder MilitãoVerdediger
Mario GilaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

69 fans
Coach, 62 jaar
SeizoenClub
2021- Real Madrid
2019-2021 Everton
2018-2019 Napoli
2016-2017 Bayern München
2013-2015 Real Madrid
Laatste voetbalnieuws

James Rodríguez sluit terugkeer uit en hint op nieuw avontuur

James Rodríguez keert deze zomer niet terug bij Real Madrid, zo heeft hij laten weten in een sessie op socialmediaplatform Twitch. De middenvelder werd sinds de overgang van Carlo Ancelotti van...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren