Valentijn Driessen: ‘Berghuis zou zelf heel graag naar Ajax willen’

Vrijdag, 28 mei 2021 om 16:48Mart van Mourik • Laatste update: 17:15

Steven Berghuis zou wel oren hebben naar een transfer naar Ajax, zo weet Valentijn Driessen vrijdag te melden. In het programma Kick-Off Oranje van De Telegraaf laat de journalist weten dat de aanvoerder van Feyenoord graag naar de overstap maakt naar Ajax, dat volgens hem Tottenham Hotspur-aanvaller Steven Bergwijn 'hoger op het verlanglijstje' heeft staan. Driessen denkt dat Berghuis de clubs komende zomer ‘voor het uitkiezen heeft’, daar Mark van Bommel hem graag naar VfL Wolfsburg zou halen en ook PSV nog altijd hoopt op de komst van de vleugelaanvaller.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

100 reacties (laatste reactie door witjan)

Laat hem lekker in Rotterdam blijven met z'n anger issues

28 mei 2021 om 17:17

Daar heb je wel een punt, al is dat niet zo erg als iemand die graag een mes pakt of enkele pilletjes tot zich nuttigt. OT: geen enkel argument waarom Berghuis daar graag heenwilt, Driessen in a nutshell.

28 mei 2021 om 17:20

Dat lijkt me ook beter. Het zit even tegen en Berghuis weet zich niet te beheersen. Wolfsburg lijkt me wel wat voor hem. Daar is zijn status een stuk minder en heeft hij zich naar t team te schikken.

28 mei 2021 om 17:37

Het is dat ze de regels omtrent natrappen hebben aangepast, anders hadden meerdere Ajacieden dit seizoen een rode kaart gehad omdat ze zich zo goed weten te beheersen.

Het klopt dat Berghuis af en toe uit frustratie een domme sliding van achter maakt. En als scheidsrechters kordaat optreden, ondervindt hijzelf en de club daar genoeg hinder van. Helaas kwam hij er telkens mee weg totdat de Var eindelijk een keer correct ingreep. Straffen is de enige manier. En of het een sliding van achter is of een licht natrapje. Beide moeten met rood worden beantwoord, waarbij de ene overtreding minimaal 3 wedstrijden extra oplevert en de ander 1 wedstrijd.

28 mei 2021 om 17:50

Waarom heb je het over ander Ajacieden? Het gaat over Berghuis.En ja, ander Ajacieden hadden ook rood moeten krijgen. Dat hoort ook niet en zou harder aangepakt moeten worden. Betekent niet dat je Berghuis er ook nog bij moet hebben.Verder met je eens

28 mei 2021 om 18:13

Omdat er wordt gesuggereerd dat bij Ajax geen spelers rondlopen, die zichzelf niet in de hand hebben.

29 mei 2021 om 01:35

Door wie wordt dat gesuggereerd? Zeker niet door mij. Ajax heeft een aantal heethoofden. Daar hoef je er nog niet meer van te hebben.

28 mei 2021 om 17:40

Ik denk dat zijn gedrag zou meevallen bij Ajax. Bij Feyenoord moest toch alles van hem afkomen en irriteerde hij zichzelf aan bepaalde medespelers. Bij Ajax ligt het niveau natuurlijk hoger. Ik heb hem namelijk bij het Nederlands elftal ook nog nooit gekke fratsen zien uithalen. Ik weet ook niet wat de clausule is voor een binnenlandse club, maar Berghuis zoj voor alles onder de 10 miljoen een koopje zijn voor Ajax of PSV.

28 mei 2021 om 17:47

Het valt wel mee met zijn woede aanvallen denk ik, alleen het natrappen moet er wel uit. Heeft hij ook niet nodig.
Ik geloof weinig van dit verhaal van Driessen. Neemt niet weg dat ik voor 4 miljoen zeker de gok zou wagen. Hij heeft veel assists achter zijn naam en scoort ook prima. Met name een Haller zou profiteren van Berghuis en juist heel veel minder van Bergwijn.
Mocht Sulumana niet komen, dan zou Marc er goed aan doen om daadwerkelijk eens te polsen hoe Berghuis hierin staat.

28 mei 2021 om 18:02

4 miljoen geldt alleen voor buitenlandse clubs, meen ik. En Berghuis gaat dat echt niet doen, niet omdat het zelf zo'n die hard Feyenoorder is, wel vanwege het sentiment dat bij beide clubs speelt.

28 mei 2021 om 18:38

Als Berghuis de kans krijgt om naar Ajax of Psv te gaan dan zie ik hem dat nog wel doen, het sentiment is vooral een supporters dingetje, spelers hebben daar minder moeite mee.. Hij wilt ook graag CL spelen lijkt me en die kans is nu 1maal groter als je bij Psv of Ajax zit op dit moment

"Ik begreep", "ik denk", "volgens mij" zijn altijd wel de kernwoorden als Driessen als 'journalist' iets zegt. Bergwijn naar Ajax lijkt me vrij moeilijk worden overigens. Contract tot 2025 en voor 30 miljoen gekocht. Die laat Spurs niet gaan voor minder dan 25 miljoen gok kk.

28 mei 2021 om 17:20

Inderdaad, gelul, Riooljournalisiiek. Gaat echt een privé / story figuur worden lul worden op zo'n manier. Nooit Berghuis zelf gesproken. Lekker kappen met als die zg. watchers!!

28 mei 2021 om 17:33

Ajax kan het betalen. Maar ik zou het zelf wel een rare keuze vinden want dan moet je toch Haller, Tadic, Antony of Bergwijn op de bank zetten. Daar lijkt Bergwijn mij inderdaad iets te duur voor.

28 mei 2021 om 19:48

Als Ajax zijnde zou ik dan toch proberen om Haller alweer te lozen en gewoon met Tadic in de punt te gaan spelen. Wanneer je Bergwijn kunt halen zonder al te veel verlies met het verkoop van Haller, dan moet je dat zeker doen.

28 mei 2021 om 22:27

Goalski , leuk en aardig hoor maar Haller maakt vanaf januari gewoon 11 velddoelpunten , is een goed aanspeelpunt, kaatser, en was ook niet eens in topvorm met tussendoor ook nog corona, tadic in de spits werkt echt niet in alle wedstrijden , gewoon Bergwijn halen als je Neres of Anthony verkoopt , maar met Haller gewoon in de spits

28 mei 2021 om 17:35

Ik heb het aan het begin van het seizoen al gezegd: het zou mij niet verbazen als Overmars Bergwijn over ongeveer anderhalf seizoen naar Ajax haalt. Ik ben nog steeds van mening dat hij dat gaat doen, al duurt het een jaar langer. Als de nieuwe trainer Bergwijn nog een paar maanden op de bank of de tribune laat zitten, dan gaat Tottenham hem letterlijk afschrijven om ruimte te maken in het spelersbudget voor een nieuwe aanvaller. Als de prijs dan 20M of minder is, slaat Overmars toe.bergwijn staat al jaren op zijn lijstje. Sowieso, om te presteren in Europa heeft Ajax 4 vleugelaanvallers nodig die min of meer net zo goed zijn. De meeste topclubs hebben 6 min of meer aan elkaar gewaagde aanvallers. Klein denken doet Overmars niet meer; totdat het financiele noodzaak wordt, uiteraard.

28 mei 2021 om 20:36

@Skede nee voor links hebben wij Tadic en zijn bezig met Sulemana. Dat is voldoende. Driesen wil gewoon onrust creeeren.

Ik neem hetgeen wat Driessen zegt over het algemeen al niet serieus, maar dit slaat echt alles. "volgens mij" dit, "naar wat ik begrijp" dat, het staat vol met aannames en is nergens op gebaseerd.

De kans dat Berghuis naar PSV gaat is al heel erg klein, maar de kans dat hij volgend jaar in Amsterdam speelt is vrijwel nihil (los van of hij het niveau aankan of niet).

28 mei 2021 om 17:17

Ik denk dat de kans groter is dat hij naar Ajax gaat dan naar PSV. Als beide clubs belangstelling tonen natuurlijk.

28 mei 2021 om 17:59

Dat ligt er puur aan wat hij wilt. Denk dat als hij voor speeltijd wilt gaan hij voor psv gaat kiezen. Wil hij perse de cl in en kampioen worden maar wel met minder speeltijd dan moet hij voor Ajax kiezen.

28 mei 2021 om 18:07

En wil hij geen gezeik gaat hij lekker naar het buitenland. Dat zal em ook wel worden.

Valentijn Driessen wil weer even stoken. Berghuis heeft in een interview anderhalve week geleden nog aangegeven dat z'n sterke voorkeur bij een buitenlandse transfer ligt. En door.

28 mei 2021 om 17:23

Ja het was wat geweest als hij had gezegd ik wil graag naar Ajax of Psv. Of Valentijn Driessen gelijk heeft betwijfel ik ook, maar een uitspraak van een voetballer serieus nemen heeft ook geen zin. Die komen zo vaak hun beloftes niet na.

28 mei 2021 om 17:57

Muah, Berghuis is vaak goudeerlijk in interviews. In deze snap ik het ook wel. Heeft in Nederland alles gewonnen, beker, kampioenschap, Jcs, heeft CL gespeeld met Feyenoord. Voor hem ligt er toch nog een mooie uitdaging buiten Nederland?

28 mei 2021 om 18:19

Er ligt zeker een mooie uitdaging in het buitenland. Maar er kunnen ook een aantal redenen zijn om in Nederland te blijven. Op voetballend gebied is hij hier in Nederland min of meer verzekerd van een basisplaats en weet hij dat hij het niveau aankan. Dat blijft in het buitenland toch weer afwachten.

Hij heeft ook een vaste plek in het Nederlands elftal dat kan ook weer veranderen bij een overstap. Daarnaast zouden er ook nog wat persoonlijke redenen te bedenken zijn. Waarschijnlijk gaat hij ook naar het buitenland maar je weet het gewoon nooit.

Voor vier miljoen hoeft niemand er heel lang over na te denken lijkt me.

28 mei 2021 om 17:23

Lijkt me wel. Een heethoofd met weinig of geen restwaarde, op een positie waar Ajax al genoeg keus heeft. Moet je als Ajax niet willen.

28 mei 2021 om 17:29

Moet iedere aankoop restwaarde hebben? Ajax heeft talent en kapitaal zat, soms koop je een speler goedkoop als die een meerwaarde zal zijn. Vier miljoen is niets voor een topspeler voor eredivisie begrippen.

28 mei 2021 om 17:38

Vier miljoen + tekengeld + salaris. Niet iedere speler hoeft restwaarde te hebben maar Berghuis is ook geen echte leider als Tadic of Blind. Sterker, hij is een risico want als het tegenzit begint hij vreemd te doen. Dan liever investeren in een talent. Overigens heeft Ajax genoeg keus voor die positie.

28 mei 2021 om 18:06

Als je al 5 mln voor Klaiber neerlegt ...

28 mei 2021 om 18:29

En 22 voor Haller, Berghuis zou zeker net zo belangrijk kunnen zijn voor Ajax als Haller.

28 mei 2021 om 18:32

Ga nou niet doen alsof Overmars één van de beste spelers uit de Eredivisie die voor 4 miljoen te halen is zou afslaan. Overigens hebben Tadic en Blind ook weinig tot geen restwaarde. En als Ajax zoveel keus heeft op de flanken waarom zijn ze dan in de markt voor Sulemana?

28 mei 2021 om 18:57

Niet elke speler heeft restwaarde nodig natuurlijk om van waarde te kunnen zijn, zie Tadic en Blind. Ik denk dat iedereen binnen Ajax en alle fans zo weer die bedragen uit zo gevan aan 2 van dat soort spelers zonder restwaarde.
En voor 4 miljoen maakt dat ook niet veel uit.
Ajax heeft eigenlijk nog een buitenspeler nodig na het vertrek van Promes (ik ga er van uit dat ze de optie op Idrissi niet gaan lichten) en misschien zelfs twee wanneer Neres ook vertrekt.
Ik denk dat overmars er dan naar kijkt als Promes (even oud als Berghuis) verkocht voor 9 en vervangen door Berghuis voor 4/5. Lijkt me dan geen gekke deal.

28 mei 2021 om 19:37

Ik vraag me dan alleen af zou zo een Berghuis dan na Ajax gaan aangezien Antony natuurlijk ook elke wedstrijd wil spelen. Zou wel een mooi deal zijn voor Ajax want Berghuis is een goede speler.

Het leven als voetbaljournalist zoals Driessen moet toch zo mooi zijn. Gissen en er zo vaak naast zitten terwijl het helemaal niet uit maakt. Als ik er op mijn werk zo vaak naast zou zitten, dan had ik allang mijn biezen moeten pakken :D. Ik zie Berghuis niet zo snel de stap maken naar Ajax eigenlijk. Ik gok dat zij wel wat hoger mikken.

Berghuis kan niet mee met druk zetten en achter zijn verdediger aangaan om mee te verdedigen, dus een overstap naar Wolfsburg, PSV of Ajax lijkt mij onverstandig. Berghuis speelt Antony bij Ajax er nooit uit. Als je ziet wat Antony voor werk verricht, dat kan Berghuis nooit opbrengen. Op links heeft EtH voorin al iemand(tadic) lopen die niet altijd zijn verdedigende taken uitvoert, maar die ermee weg komt omdat zijn rendement achterlijk hoog is, maar dit gaat EtH echt niet op 2 posities doen.

28 mei 2021 om 18:11

@DonCoXxX - Als je Berghuis nooit hebt zien spelen moet je er ook niks over zeggen. Want er klopt helemaal niks van die lap tekst die je neerzet.

28 mei 2021 om 18:22

Agossie, heb ik je bezeerd met mijn voetbalinzicht? Berghuis heeft een vrije rol bij Feyenoord, hij kan daar vrijelijk de bal op komen halen bij Senesi. Dat kan bij Ajax, PSV en Wolfsburg niet, daar moet hij zichzelf wegcijferen en zich aan zijn opdrachten houden en dat kan hij nooit opbrengen. Bij Ajax is hij 1 van de 11, dat zorgt alleen maar voor problemen wanner hij op de bank komt. Hij moet lekker ergens gaan spelen waar hij de man is, zoals bij Feyenoord. Er zijn clubs genoeg.

28 mei 2021 om 18:38

@DonCoXxX - Eerste zinnetje is aardig treurig jongen, maar goed. Berghuis heeft idd een vrijere rol bij Feyenoord, maar als jij beweert dat Berghuis niet meeverdedigt of druk zet heb je gewoon niet naar Berghuis gekeken. En hoe weet jij nou weer dat Berghuis zich niet kan wegcijferen? Overigens haalde Berghuis dit seizoen vaak de bal op bij Senesi omdat het team zo laag op het veld stond, vorige seizoenen deed hij dit nauwelijks. Maar goed, met jouw voetbalinzicht waar je het over hebt zal jij het wel beter weten. Je duimpjes zijn ieg binnen, maar daar heb je op dit platform geen voetbalinzicht voor nodig.

28 mei 2021 om 18:39

Eerst wedstrijden kijken, dan pas praten zoals bankstel al zegt. 1000 procent zeker dat Berghuis meer meters maakt en meer meeverdedigd dan Anthony.

28 mei 2021 om 19:12

Luissini, nu doe je hetzelfde als Doncox. Het zijn in mijn ogen allebei spelers die hun verdedigende taken uitvoeren. Ik heb Antony namelijk ook al meerdere malen als een bezetene achter zijn tegenstander aan zien rennen. Dat is denk ik ook waarom hij meer minuten maakt dan Neres. (die wat luier is) Berghuis is zowel in voetballend opzicht, als in verdedigend opzicht en mentaliteit een aanwinst voor Ajax. Heb ook liever dat er 5-10 miljoen neer wordt gelegd voor een Nederlandse topper, dan dat we weer een talent ergens vandaan toveren die achteraf toch weer tegenvalt. Steek ook mn handen in het vuur dat Berghuis over meer spelintelligentie en balgevoel beschikt dan Suleimana.

28 mei 2021 om 19:02

@DonCo, al mag ik Berghuis niet dan heb ik liever Antony banken of verkocht worden en Berghuis in de basis. Ben helemaal klaar mee met Antony the clown met zijn wanna be YouTube trucjes. Al staat nu de gestopt Michel Breuer op linksback komt Antony nog niet eens voorbij. Rendement nada, schietpower pssss, schieten op goal....rolletjes. Heb liever iemand die minder verdedigd maar wel die kan scoren en een assist geeft. Daar hoeft Berghuis niet eens zijn trukendoos te openen. Maargoed, zo te zien vinden mensen YouTube trucjes leuk.

28 mei 2021 om 23:05

Hoe kom je erbij dat Berghuis geen verdedigende arbeid verricht? Dat is gewoon echt niet waar. Verder is ie ook veel beter dan Antony.

Weer een artikeltje van Driessen hoor, eigenlijk zou ik niet moeten reageren maar kan het toch niet laten. Ten eerste staat hij bij Ajax waarschijnlijk niet in de basis, ten tweede maakt hij zich onmogelijk bij de Feyenoord supporters en ten derde lijkt het mij dat die jongen wel weer toe is aan een buitenlands avontuurtje na zoveel jaren Eredivisie.

"wat ik er trouwens van begreep..." Die zin zou Driessen voortaan voor elke zin die hij opschrijft op uitspreekt moeten gebruiken. Want we weten allemaal, Valentijntje snapt er allemaal bar weinig van.

28 mei 2021 om 21:32

Driessen is de meester-interpretator, die kan in een koffiefilter met drab nog een aanstaande transfer zien. Deze week was er een artikel - ben even kwijt welk - waarin ik dacht enig daadwerkelijk journalistiek intellect van VD te ontwaren, maar ik denk achteraf dat hij ofwel gedrogeerd ofwel ingefluisterd was. Berghuis vind ik totaaaaaal geen Ajax-speler en ik denk - oei, gevaarlijke formulering - dat hij daar zelf ook helemaal niet op zit te wachten.

Zou een prima aankoop zijn voor PSV zeker als Malen en/of Ihattaren vertrekken. Berghuis die dit seizoen 18 goals heeft gemaakt en 14 assists heeft gegeven zou voor vier miljoen euro een no brainer zijn.

Ajax schijnt al in een vergevorderd stadium met
Sulemana volgens Duitse media. Die hebben ze ook geprobeerd te halen afgelopen winter en daar is Overmars recent nog op de tribune gespot. Aangezien we met Antony, Tadic en Neres (hoewel die wel eens zou kunnen vertrekken) nog 3 goede opties hebben verwacht ik niet dat Berghuis of Bergwijn zal komen. Daarnaast vraag ik me af of Berghuis en Bergwijn dat beide überhaupt zien zitten, spelen bij Berghuis ook nog sentimenten een rol en bij Bergwijn zijn transfersom. Kortom : dat zie ik niet snel gebeuren.

Voor 4 miljoen ophalen en laten concurreren met Anthony en neres verkopen voor m'n leuk bedrag , waarom niet ,win win want Berghuis wil hoger op en Ajax heeft er mogelijk een potentiële versterking bij

Dus stel Neres vertrekt voor 25 miljoen, Brobbey komt niet terug en van Danilo, Bandé en Traore wordt afscheid van genomen en het geld van Lang is binnen, dan spelen we volgend jaar met de volgende voorhoede:

Bergwijn-Tadic-Berghuis
Sulemana-Haller-Antony

Antony zal hij er nooit uitspelen die verdedigd mee en heeft ook diepte in z'n spel, ik denk niet dat het voetbal veel beter word wanneer je zowel Tadic en Berghuis hebt die elke bal in de voet willen. Wolfsburg zou wel een leuke club zijn voor hem, in ieder geval beter dan bij Feyenoord blijven daar valt niet veel eer meer te behalen voor hem.

28 mei 2021 om 17:31

Hij is toch echt nog beter dan Antony momenteel. Antony heeft toch ook niet zoveel diepte in z'n spel, vind hem nou niet echt een speler die vaak in de diepte weggestuurd wordt. Maar meer diepte dan Berghuis heeft hij natuurlijk wel en hij is veel sneller.

Berghuis zelf heeft eerder dit jaar een binnenlandse transfer uitgesloten. "en al zouden ze zich melden, ik ga geen binnenlandse transfer maken. Driessen ga jij lekker voor de ditjes en datjes schrijven

Liever Berghuis dan Bergwijn. Voor 4 miljoen kun je nog een gokje wagen. Die Bergwijn hoef ik echt niet bij Ajax te zien met zijn debiele gedrag tijdens Ajax - Tottenham.

Snap ik wel. Eind van je carrière kijk je terug op een paar mooie Europese avonturen en prijzen. Bij Ajax speel je Cl en EL en pak je zeker een landstitel.
Bij Feyenoord is er even geen zicht op successen op de korte termijn.
Genoeg moeite om te overwinteren in de Conference League en kwaliteitsverschil tussen Az, PSV en Ajax is te groot.

2e bullshit artikel van Driessen van vandaag! Ajax heeft vorig jaar 20 betaald voor Antony. Die gaat de voorkeur altijd krijgen. Stel Antony presteert niet.... denk je dan echt dat Ajax met tadic (traag) haller (traag) en berghuis (medium nooit buitenom) gaat spelen. Berghuis komt anderzijds niet voor een plek als 5e aanvaller naar ajax.

Valentijn, Valentijn waarom zou Berghuis die ik inmiddels toch wel als Feyenoorder wil bestempelen naar Ajax willen als Antony daar zeker is van zijn plaats en Neres er ook nog is. Berghuis zie ik niet bij een andere club in Nederland spelen. Feyenoord of het buitenland is het voor Berghuis

Alstublieft niet zeg, ik hoef dat gefrustreerde mannetje niet bij Ajax te zien. Kan best lekker ballen, maar heb het altijd al een naar mannetje gevonden qua gedrag. Daarnaast: hoef Bergwijn ook absoluut niet. Zelfde type als Promes, heb je geen fluit aan en loopt af en toe op de juiste manier tegen een bal aan.

Mag van mij wel komen. Met die latino´s en Tadic kan er ook nog wel een klootzakje bij op het veld. Liever dat dan alleen maar nette schoonzonen die een wedstrijd proberen te winnen zoals Ajax vroeger alles uit Scandinavie haalde. Enige waar die aan moet werken is die onnodige rode kaarten. Verder prima speler om beetje mee te rouleren.

Kunnen we met ons allen niet afspreken dat er niemand reageert op teksten van lulletje driessen?
Hij kraait alleen maar onzin uit

Voor 4 miljoen mag Ajax hem van mij best kopen. Als je een Neres voor 25 miljoen kan verkopen heb je een goede vervanger en kan hij samen met Anthony de rechterkant bezetten.

28 mei 2021 om 18:26

Dit lijkt me dan een goed senario . En uit de Noorse competitie komt ook nog een speler aan. En stiekem hoop ik dat ze haller kunnen verkopen.

Ik denk niet dat Berghuis de overstap van Feyenoord naar Ajax maakt. Volgens mij is Feyenoord veel te belangrijk voor hem omdat te doen. Ik denk dat de stap naar Wolfsburg dan logischer is. Is in een betere competitie en speelt daar ook gewoon cl voetbal.

Tja kan ik op sportief gebied best voorstellen, maar lijkt me niet dat ie dit doet. Hoe suf het ook is als je er over nadenkt. Dan maakt ie zich direct staatsvijand nummer 1 in Rdam. Die gaat lekker met vn Bommel mee.

Ik als Feyenoorder vindt het jammer om te horen dat Berghuis zo graag naar Ajax wil. Je had toch van een speler die zo lang voor je team heeft gespeeld verwacht dat hij loyaler zou zijn. Ik snap dat voetballers geen clubliefde hebben. Maar om nu te horen dat hij staat te popelen om naar grootste aartsvijand te gaan doet mij toch pijn.

28 mei 2021 om 19:50

Ik zou het niet zo serieus nemen hoor. Het komt ten slotte van Driessen. Ga er maar niet vanuit dat Berghuis een binnenlandse transfer maakt en gewoon een stap naar het buitenland maakt. Aangezien hij 29 is zal hij een keer weer die stap willen wagen.

28 mei 2021 om 19:50

Je moet die Driezen niet zo serieus nemen zo een Berghuis gaat die stap na Ajax niet maken vanwege meerdere redenen als hij vertrekt zie ik hem misschien na Psv gaat of het buitenland. Driezen maakt wel vaker van die rare opmerkingen waar niks van klopt of uit ze duim zuigt.

Als Ajax zijnde krijg je met Berghuis een redelijk goedkope kwaliteitsinjectie. En je geeft PSV het nakijken. Altijd doen. Ook zonder transferbedrag liever Berghuis dan Bergwijn.

Alsjeblieft zeg, hopelijk blijft dit bij loze roddels en komen ze allebei absoluut niet. Alleen het idee al zeg... Geen geld en tijd aan besteden, laat ze maar naar Psv gaan, die kunnen nog wel wat gebruiken.

Wat ik dan wel weer grappig vind van dit artikel dat toen ik een tijdje terug reageerde op de gelimiteerde transfersom en aangaf dat het een goede backup zou zijn bij Ajax, mijn reactie werd verwijderd. Want aanstootgevend en niet inhoudelijk. Terwijl het toen niet bedoeld was om Feyenoorders te stangen, maar ik ook echt denk dat Berghuis qua spel prima bij Ajax zou passen en mooi kan afwisselen met Anthony. Hoewel ik moet zeggen dat hij de laatste maanden vooral op een negatieve manier opvalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV188
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

59 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 9 2 0 0
2021/2022 Feyenoord 0 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 33 19 3 1
2019/2020 Feyenoord 24 15 1 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
Laatste voetbalnieuws

Mario Been: ‘Of dit tot dusver zijn minst gelukkige wedstrijd was bij Ajax? Ja’

Davy Klaassen heeft zaterdagavond geen goede indruk achtergelaten op de analisten van ESPN. De middenvelder kreeg voor het eerst sinds het duel met Vitesse op 29 augustus een basisplek bij Ajax,...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren