Bewering Laporta ‘totale onzin’: Koeman kerngezond naar Nederland

Vrijdag, 28 mei 2021 om 14:28Yanick Vos • Laatste update: 14:43

Ronald Koeman is niet opgenomen in het ziekenhuis, zoals voorzitter Joan Laporta vrijdag beweerde op een persconferentie. De trainer van Barcelona zit volgens De Telegraaf kerngezond in het vliegtuig naar Nederland, waar hij een paar dagen op bezoek gaat bij familie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

110 reacties (laatste reactie door leidsehood)

Wat een rotzooi is die club geworden

28 mei 2021 om 14:44

Je zou haast denken dat Laporte een slecht excuus aan het zoeken is om Koeman te ontslaan.onder het mom "lichamelijk niet in staat om de druk als coach aan te kunnen".

28 mei 2021 om 15:04

Nog iemand die denkt dat Koeman volgend jaar coach is?... dit is toch zo duidelijk als een klontje. Als Depay en Wijnaldum nog niet getekend hebben zou ik dat ook maar niet doen. Er komt straks een nieuwe coach en gelijk neemt die weer vriendjes mee en gaat er een streep door de nlse enclave. Wedden dat alleen Frenkie dan speeltijd krijgt? Conte is nu ook beschikbaar acht de kans groot dat Barca die hem niet kan betalen hem toch wil ipv Koeman en Conte neemt italianen mee

28 mei 2021 om 15:14

Of je zou denken we zeggen van alles over Koeman. Dat hij het straks spuugzat wordt en ontslag neemt kost ook geen oprot premie

28 mei 2021 om 15:35

Ik begrijp Koeman in deze ook niet. Hij zou de eer aan zichzelf moeten houden en daar gewoon weggaan. Denk je nu werkelijk dat dit goed afloopt? Ook zijn aanzien zal veranderen. Hij wordt nu geconfronteerd met zijn eigen handelen uit het verleden.

28 mei 2021 om 15:48

Ik zou rustig blijven zitten en die oprotpremie incasseren. "als je me weg wilt hebben dan mag je die 8 miljoen ook eerst ophoesten." Die eer veeg ik wel aan mijn schoenzolen af.

28 mei 2021 om 16:11

Ik begrijp Koeman heel goed. Als je de eer aan jezelf houdt kost dat enorm veel geld. Laat ze maar dokken, toch?

Ot: Dit is echt een bizar verhaal aan het worden. Dat je van een trainer af wilt is tot daar aan toe, maar dit is wel sneu!

28 mei 2021 om 14:45

Enge vent die nieuwe voorzitter mooi klaar mee. Van de ene kwal naar de andere.

28 mei 2021 om 14:52

Tja, dat krijg je met die gekozen voorzitters. Het klinkt leuk om je fans te laten stemmen, maar deze mensen beloven gouden bergen en moeten daarna door allerlei hoepels springen om er een fractie van waar te maken. Het is echt een enge club geworden. Toen ik het bericht las dacht ik direct dat dit Laporta goed uitkwam. Hij wil hem gewoon wegpesten.

28 mei 2021 om 15:58

Helemaal mee eens. Barcelona miet gewoon failliet verklaard worden.....1 miljard schuld......

Dit verzin je toch niet? Wat een rare soap is het.

28 mei 2021 om 14:43

Laporta is tactisch, dit komt over alsof Koeman de druk niet aankan en daardoor word het makkelijker om het straks te ontslaan. Of het is waar en Koeman wilde liever niet dat het naar buiten kwam, desalniettemin is het geen goede voorbode voor hem.

28 mei 2021 om 14:47

Misschien tactisch, maar m.i. vooral heel sneu. Je speelt geen spelletjes aangaande iemands gezondheid, zeker niet met de ernstige klachten die Koeman heeft (gehad).

28 mei 2021 om 14:57

Hoe is dit tactisch. Als dit niet waar is kan Koeman hem aanklagen voor smaad en privacyschending. Dat lijkt me geen tactisch risico dat je wil nemen met een trainer die je wil ontslaan.

28 mei 2021 om 15:25

@aycaramba

Ja klopt Laporta is tactisch maar de zaakwaarnemer ook he.
We weten niet wie de waarheid aan het vertellen is. De zaakwaarnemer kan ook ander verhaal ophangen om zijn client te beschermen.

28 mei 2021 om 14:46

Haha wat een achterlijke club is dat Barca geworden. Denk dat veel supporters de hoop hadden dat het onder Laporta weer wat normaler zou worden allemaal, maar wat die nu voor (naar het lijkt) rare fratsen aan het uithalen is, lijkt het daar voorlopig nog niet op. Echt totaal vergane glorie daar in Catalonie.

28 mei 2021 om 17:32

Dit is kwalijker dan wat Bartomeu in al die jaren heeft uitgevreten, mocht dit waar zijn. De coach van je club zo intens voor joker zetten, dit kan gewoon niet. Zou voor mij ook een reden zijn om die kerel af te zetten.

28 mei 2021 om 14:56

Even wachten waar de waarheid ligt. Telegraaf heeft ook wel eens te snel gehandeld. Maar man wat komt dit weer verschrikkelijk over inderdaad. Je gunt koeman deze drap niet

28 mei 2021 om 15:01

Zinedane. Er staat in bovenstaand stuk ook een quote van zijn zaakwaarnemer Rob Janssen die tegen het AD beweert dat het totale onzin is. Die uitspraken van Janssen lijken me toch zo klaar als een klontje.

28 mei 2021 om 15:15

Hoe kan de waarheid in het midden liggen? Of Koeman is voor een routine controle naar het ziekenhuis gegaan i.v.m. zijn hartkatheterisatie, of Koeman heeft een angstaanval gehad en is in die hoedanigheid met redelijk veel spoed/paniek naar het ziekenhuis gegaan. Een andere 'in het midden' waarheid zie ik niet voor me, dus 1 van beide partijen 'liegt'.

28 mei 2021 om 15:28

@inke

"dus 1 van beide partijen 'liegt'.'

Beide kanten hebben belang om tactisch te zijn. We weten nu niet wie de waarheid zegt.

Maar waarheid kan wel in het midden liggen als er een misverstand was. Door dat het nieuws verkeerd over gebracht is aan bijv Laporta.
Het zou slordig zijn, want je verwacht dan dat Laporta zelf nog dubbel gaat checken voor naar buiten brengen.

Dus laten we niet te snel oordelen, lekker achteruit zitten en 'genieten' van deze soapserie die het gaat worden.

28 mei 2021 om 15:46

Het is sowieso niet aan een clubvoorzitter om medische informatie naar buiten te brengen.

28 mei 2021 om 15:36

De bladen moeten vol. Zo werkt dat eenmaal in Spanje.

Heerlijke communicatie tussen een voorzitter en trainer bij een van de grootste clubs ter wereld. Hoe komt zo’n man dan aan zijn informatie?

28 mei 2021 om 14:42

Misschien keek Laporta bij het verkeerde kolommetje. Kan de beste overkomen

28 mei 2021 om 14:58

Nee hoor alleen Jan Siemerink. Die was nooit de beste.

28 mei 2021 om 14:59

Of laporta kreeg een telefoontje van 1 van zijn assistenten met de mededeling dat koeman is opgenomen door zn hart. Dan schrik je wel, dus volgens mij liegt hij niet. Gwn schrikken op t moment dat je het hoort en daarna bellen vragen wat er aan de hand is

28 mei 2021 om 15:24

Euh, Laporta zei dat hij Koeman gesproken had over zijn gezondheid en hem geadviseerd had het rustig aan te doen.

28 mei 2021 om 15:09

Misschien zitten ze Koeman enorm te pesten zodat hij zelf opstapt en dan hoeven ze hem niet te ontslaan, want dat kost ze miljoenen. Tsja mes que un club he.

Als dit zo is dan is het toch een heel erg vreemde situatie. Lijkt me niet zomaar te gaan om een gevalletje miscommunicatie.

Wat is dit nou weer voor iets. Een leugen over iemand z’n gezondheid vind ik vrij bizar

Laporta maakt er een rotzooi van

Ik zou zeggen gauw weg bij die slangenkuil

Tjongejonge hahaha fake news!
Het was zelfs gewoon al op de radio net 😂
Spaanse sensatie zoekers!

28 mei 2021 om 14:58

Wat is het netnieuws?

Tot zover het niveau van communicatie van deze club.

Hoe krijg je dit de wereld in? Voor dat je denkt iets wereldkundig te maken, verifieer je het bij de betreffende persoon het als eerst. Schandalig!

28 mei 2021 om 15:23

Het is bewust gedaan. Onderdeel van een smerig spel.

Klopt, die nazorg in Spanje is erg goed. Heb dezelfde problemen gehad als Koeman en woon in Spanje. Is top geregeld hier. Elk jaar een complete check.

28 mei 2021 om 14:59

Dat zal de media toch proberen. Dit is een mega soap aan het worden.

Die narcist van een Laporta gaat er alles aan doen om zijn zin te krijgen, in strijd met de directie om de rol van Koeman. Wat treurig als je dit soort onwaarheden de wereld in moet slingeren, zeer respectloos naar Koeman toe.

28 mei 2021 om 15:11

Dat lijkt me net juist de bedoeling. Zijn uitspraken waren al raar en nu dit. Hij zit gewoon Koeman te pesten zodat hij zelf opstapt. Hem ontslaan zullen ze niet want dat kost ze miljoenen. Tsja mes que un club he.

Laporte wil van Koeman af maar weet niet hoe hij netjes van een club legende af komt. Dus gooit hij het maar op gezondheids problemen. Lijkt erop dat Barcelona met deze voorzitter van de regen in de drup beland is.

Elke keer dat je denkt dat ze wel op het dieptepunt zijn aangekomen, blijven ze verder graven.
Koeman kan vast niet wachten, totdat hij ontslagen wordt en zijn 8 miljoen kan incasseren.
Kan hij lekker vanuit huis gaan kijken naar de soap die FC Barcelona is.

Dan denk je dat je alles hebt gehad met De Boer die zegt dat hij spelers heeft gebeld om te zeggen dat ze niet geselecteerd zijn wat niet blijkt te kloppen, kom je erachter dat het nog erger kan. Was aanvankelijk wel blij voor Barcelona dat ze Laporta hebben teruggehaald, maar als je de afgelopen berichten leest rondom Koeman en hoe staat tegenover de Super League was een andere voorzitter misschien wel beter geweest.

Waar is die grote Laporta fan die hier altijd met grote lappen tekst als grote Barca insider spreekt?

“Mes que un club” pff

28 mei 2021 om 14:41

Guaporta lid is verdachte stil, normaal over alles een mening nou is hij vrijwel onzichtbaar, valt mij zwaar van hem tegen.

28 mei 2021 om 15:09

Het lijkt een beetje raar zulke uitspraken te doen om 3 uur 's middags op een normale werkdag.. Niet iedereen is in staat om op dit uur van de dag te lezen/reageren op voetbalzone. Bovendien kun je zeggen wat je wil van Guaporta maar hij legt vaak zat de vinger op de zere plek wat betreft zijn club FC Barcelona. Hij is vaak zat kritisch over vanalles en nogwat en ik weet vrijwel zeker dat hij deze uitspraak van Laporta (als het waar is wat in het eerdere artikel stond - heb zelf de uitspraken van Laporta niet gezien) zal afkeuren..

28 mei 2021 om 17:21

Goh, je zou bijna denken dat iemand weinig tijd heeft om uitgebreid te reageren midden op een doordeweekse werkdag. En dan ook nog komen met 'valt mij zwaar van hem tegen', stel je niet zo aan zeg. Daarnaast heb je mijn mening of verwachting over het aanblijven van Ronald Koeman volgens mij uitgebreid kunnen lezen onder andere artikelen.

28 mei 2021 om 14:50

Guaporta is helemaal geen Laportafan. Als je hem de laatste maanden goed hebt gevolgd, dan weet je dat hij een voorstander van Victor Font was.

28 mei 2021 om 15:11

Ik dacht altijd dat zijn username een samentrekking was van Guardiola en Laporta, maar blijkbaar geen fan van Laporta dus?

28 mei 2021 om 15:16

dat kan wel zo zijn maar zijn voorkeur ging toch echt naar Victor font toe. Die hier verketterd werd omdat hij de naam xavi "veel" gebruikte.

28 mei 2021 om 15:17

@026vitesse, In een ver verleden waarschijnlijk wel, maar dat zou je aan hem moeten vragen. Ik constateerde echter dat hij tijdens de verkiezingen duidelijk een voorkeur voor Victor Font had.

28 mei 2021 om 15:20

Ik neem aan dat een link van voetbalzone zelf plaatsen ook niet mag, maar als je Guaporta even opzoekt met je favoriete zoekmachine, klopt je veronderstelling dat het een samentrekking is van Guardiola en Laporta.

28 mei 2021 om 15:41

Ja in 2008 was hij fan van Guardiola en Laporta. Tegenwoordig is zijn avatar echter “Victor Font”...

28 mei 2021 om 17:42

Fijn dat mijn mening over deze situatie al door anderen wordt bepaald zonder dat ik er een woord over geschreven heb. En laten we vooral doen alsof je niet kritisch mag zijn op Joan Laporta als je een bepaalde username gebruikt. En laten we vooral doen alsof je mening niet mag veranderen in de loop der tijd. Wat een achterlijke redenatie. Weet je wat mijn mening is? Dat we gewoon even moeten afwachten wat de reactie van Joan Laporta is nu bekend is geworden dat hij een enorme fout heeft gemaakt tijdens zijn persconferentie. Gisteravond werd er al in de Catalaanse media geschreven dat Ronald Koeman zou zijn opgenomen in het ziekenhuis, in die berichtgeving werd niet gezegd of het om een controleafspraak of om een serieuze situatie zou gaan. Het lijkt me duidelijk dat Joan Laporta niet op de hoogte was van het feit dat het om een controleafspraak ging, want hoe haal je het anders in je hoofd om tijdens een persconferentie te zeggen dat 'hij ons heeft laten schrikken'? En waarom zou hij uitgerekend een controleerbaar feit als een ziekenhuisafspraak gebruiken als argument in onderhandelingen? In de eerste plaats is dat enorm ongepast, maar ook een waardeloze onderhandelingsstrategie omdat het tegendeel eenvoudig bewezen kan worden. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat je hiermee de relatie met Ronald Koeman op het spel zit en meteen de publieke opinie tegen je hebt. Ik begrijp niet helemaal waarom iemand doelbewust zo'n positie in neemt. Laat duidelijk zijn dat Joan Laporta in deze situatie overduidelijk verkeerd zit, maar het zou me niets verbazen als deze hele situatie gebaseerd is op een verkeerde inschatting tijdens het nieuws van gisteravond over de ziekenhuisopname. Want laten we eerlijk zijn, als hij daadwerkelijk afscheid wil nemen van Ronald Koeman zonder daar een miljoenenpremie voor te hoeven betalen, dan zijn er zoveel meer passende, respectvolle en effectieve manieren om dat te bewerkstelligen dan de manier waarop dat nu gebeurt. Het lijkt me niet ondenkbaar dat Joan Laporta binnenkort met een excuus en verduidelijking komt van zijn opmerkingen, want dit lijkt me een enorme inschattingsfout.

28 mei 2021 om 17:44

En ja, zelfs als dit een inschattingsfout zou blijken te zijn had Joan Laporta natuurlijk op z'n minst kunnen informeren bij Ronald Koeman waarom hij naar het ziekenhuis moest. En blijkt dit een doelbewuste onderhandelingsstrategie te zijn, dan is het niet een onmenselijke actie van Joan Laporta... Het is ook een waardeloze onderhandelingsstrategie.

Het is een week waarin communicatievaardigheden niet hoog in het vaandel staan hè

Begint al met al een vreemd clubje te worden dat Barcelona..

Dan toch een taalbarrière? Anders is dit wel te bizar voor woorden...

Laporta is gewoon een huichelaar, vertrouw die man voor geen centimeter. Zegt A, doet B en andersom. Maar hij maakt Messi gelukkig, dus dan komen de Barca-fans al bijna klaar. Bah, slangenkuil daar. Overigens zal vast wel weer blijken dat het allemaal fake news betreft, ik reageer voortaan gewoon maar overal op

Koeman, pak je biezen! Wat een vieze criminelen daar. Bah! Om van te kosten. Hoe mooi Barca altijd naar buiten kwam, zo lelijk is het van buiten.

28 mei 2021 om 14:46

Waarom zou Koeman ontslag nemen om 8 miljoen euro mis te lopen, hij zou wel gek zijn...

28 mei 2021 om 15:12

Lol dat is wat Laporta juist wil. Koeman weg pesten zodat hij dus zelf opstapt. Hem ontslaan zullen ze niet want dat kost ze miljoenen. Laporta wil duidelijk een andere coach. Ook zijn uitspraken eerder waren respectloos naar Koeman toe.

Waar komt dit nieuws vandaan?!? Geen enkele spaanse sportkrant heeft het hierover. Ook niet dat Laporte dit wel/niet gezegd heeft.

28 mei 2021 om 14:57

Jazeker wel. Mundo Deportivo heeft een heel artikel hierover met als titel: Laporta desvela el susto que dio Koeman al ir al hospital. Oftewel, Laporta onthult de schrik die Koeman (aan men) gaf na een bezoekje ziekenhuis.

Laporta is aan het solliciteren op een andere baan? Dit gaat natuurlijk nergens over en lijkt mij rede voor ontslag

Laporta wil van hem af en wil niet betalen en hoopt dat Koeman opstapt. Dat gaat hij nooit doen. Of hij moet naar Real gaan en daar alles winnen. Dat zou het verhaal afmaken.

Wat ooit een van de mooiste clubs van Europa was, word kapot gemaakt door meerdere namen. Man wat jammer, de tijden van Xavi, Iniesta, Puyol, Messi zitten er echt op he? Geen schim meer. Voel mee met de Barca supporters ..

Heb ik niet gezegd dat laporta thuis hoort in de politiek ?

28 mei 2021 om 15:02

Perez idem dito. Veel Club eigenaren en bestuurders. Helaas. Het is een groot geld wereldje en daarmee ook een grote ego's wereldje. Deze actie van Laporta is in ieder geval de vieste van de week. Absoluut politiek waardig

En wij maar klagen over het communicatieniveau van ene F de Boer. Deze man maakt het nog erger (bewust of onbewust)

Ok, heb het even opgezocht. Laporte heeft gezegd;

Mensaje de ánimo
También ha querido mandarle un mensaje de apoyo por lo sucedido el pasado jueves: "nos dimos un susto ayer con su episodio de ansiedad. Él se hace revisiones periódicas por el infarto que sufrió, pero está bien y estamos hablando con el respeto que le tenemos. La decisión la tomaremos juntos".

Vrij vertaald; ¨gisteren heeft hij een paniek aanval gehad, hij laat zich regelmatig onderzoeken en hij is in orde.¨

Heeft niks gezegd over ziekenhuis opname. Toch raar dat hij hier zich sowieso over uitlaat.

28 mei 2021 om 14:56

Maar waarom zou je dit als voorzitter bekendmaken? De gezondheid van een persoon lijkt me toch een privékwestie. En gezien de onvrede van Laporta over de coach Koeman moet je er helaas wel iets kwaadwillig achter zoeken.

28 mei 2021 om 15:05

Ja, dat vind ik ook raar.

Wat een slang. Bah, ik walg van mijn eigen club en ik vind dit echt beschamend. Laporta, wees een man en knikker Koeman eruit als je dat wilt, maar ga geen vuile spelletjes spelen. Ik dacht dat we met Bartomeu dit soort zaken uit hadden geroeid, maar schijnbaar is de club rot vanbinnen.

Haha man man. Waar zijn al die Barca supporters die niet konden wachten tot Laporta de verlosser terug zou zijn. Ongelooflijk wat een immense shit show daar in catalonie.

28 mei 2021 om 16:08

Idd ze denken aan die tijd met xavi en iniesta maar die tijd is voorbij en hoe hij aan campagne deed is echt een politieke spel

Laporta man wat is er met je? We leven niet meer in 2009 koeman moet blijven elk jaar je trainer ontslaan grote onzin

Kan me de euforie hier nog wel herinneren toen Laporte werd aangesteld. Ben benieuwd of die mensen nog steeds zo blij zijn met zo'n kwal aan het roer.

28 mei 2021 om 15:00

Het is een beetje "in het land der blinden is één oog koning". Barcelona had baat bij een capabel bestuurder die met een schone lei en een goede visie de club weer naar voren brengt, maar eigenlijk bij alle kandidaten schort er wel iets aan. Laporta was en is de minst slechte optie, niks meer, niks minder.

Pff het ene negatieve bericht na het andere en het houdt maar niet op. Wanneer keert de rust nou terug?
Een nieuwe voorzitter zou meer rust moeten creëren, niets is minder waar. Waarom accepteren we niet gewoon even dat we financieel gezien schaakmat staan en we roeien met alles wat we hebben en het liefst dure krachten nog weten te slijten. Er zijn ook nog clubs die geld van ons krijgen (liverpool nog iets van 60 tot 80 voor Coutinho)..

Dit jaar zijn we derde geworden, deden mee om de titel en hebben de Copa gewonnen. Al met al een ok seizoen als je ziet waar we stonden en wat de verwachting was. Nee, we verwachten ineens met z'n allen wonderen van Ronald Koeman. Ik hoefde hem niet per se voor de groep te hebben, maar laat hem nu maar zitten ook.
Je kan namelijk nog steeds weinig op de transfermarkt, dus elke trainer zal met dit materiaal moeten werken.
Straks krijgen we weer zo'n lafaard die alleen maar grote namen wil opstellen omdat die geld kosten. Gewoon verder met de jeugd. Laat Koeman dat nou maar gewoon doen, als er iemand het beste met de club voor heeft (misschien inmiddels wel Had), is hij het wel!

28 mei 2021 om 15:04

Haha, op dít moment méér rust verwachten. Jij bent ook grappig.

Op dit moment kan er natuurlijk enkel hectiek bestaan. Of dit nu van het bestuur komt dat allerlei zaken wil vernieuwen of de pers, die een carte blanche hebben om te schrijven wat ze willen.

De rust kan pas komen in het aankomend seizoen, zodra de eerste keuzes van het bestuur zijn uitgerold. Daarvoor rust verwachten is erg naïef.

Even in de wachtkamer blijven zitten ( niet in het ziekenhuis) vervolgens je riante afkoopsom incasseren en vervolgens de club Barcelona laten voor wat het is. Gaat niets meer worden met deze failliete boel en is afgezakt naar de club van voor de periode Cruyff toen het ook weinig te betekenen had. Koeman heeft het maximale gepresenteerd met de selectie die hij tot zijn beschikking had

Zo vreselijk dit, het overschaduwd het feit dat Barca nog steeds een prachtige club is..

28 mei 2021 om 15:04

Wat het dus ook niet meer is in de ogen van veel buitenstaanders. Voor fans is dat natuurijk anders. Maar mes que un club is inderdaad meer dan een club, een slangenkuil is het.

28 mei 2021 om 15:41

Als fan zijnde zal mijn liefde er altijd zijn. Maar het is idd een teringzooi..

28 mei 2021 om 19:04

Ja logisch, en terecht ook. The only way is up denk ik al een tijdje bij Barca. Voorlopig blijkt het dus ook nog down te kunnen. Elke club maakt dit wel eens mee, alleen bij Barca is het verschil zo groot met toen alles hosanna was een paar jaar geleden.

Bij zo’n club zou je nog toch niet meer willen werken als Koeman zijnde. Of het moet allemaal nep nieuws zijn

28 mei 2021 om 15:01

Daar zeg je wel iets. Het zou mij niks verbazen als dit allemaal speldenprikjes zijn die bedoeld zijn om Koeman weg te pesten, ervoor te zorgen dat hij de eer aan zichzelf houdt. Dat zou Barcelona stukken gunstiger uitkomen dan dat ze hem moeten ontslaan een een afkoopsom verschuldigd zijn.

Laporta wil gewoon geen 8 miljoen dokken en hoopt dat Koeman de eer aan zichzelf houdt. Wordt een leuk sfeertje daar volgend seizoen.

Haha wat is dit nou weer. Hebben ze Hugo de Jonge aangenomen als adviseur daar?

Laporta wil van koeman af zo simpel is het hij vind koeman ongeschikt als trainer van barca vind dat hij een raar systeem hanteert een raar wisselbeleid heeft en niet kan omgaan met mensen van andere culturen

Aan de ene kant moet ik wel stiekem lachen. Voor deze puinhoop verliet je ons, beste Koeman.
Aan de andere kant: wat een lachwekkende club is dat Barca. Rossel en Bartomeu waren toxh zo n ramp en wonderdokter Laporta zou t wel ff komen oplossen. Dat blijkt haha...

Wat een ontiegelijke bende daar zeg, tsjonge jonge. Koeman kan beter de eer aan zichzelf houden in deze en gewoon zelf opstappen. Kan me niet voorstellen dat hij van zulk soort nieuws vrolijk wordt.

Die man fabriceert gewoon een reden om hem te ontslaan, die Laporta is echt compleet van de kaart.

Het zou mij niks verbazen dat Messi een eis heeft gesteld dat als hij blijft hij dan wel een andere trainer wil (een die hem zint). Vind het namelijk erg vreemd dat Laporte zo moeilijk zit te doen en eigenlijk weer hetzelfde doet wat zijn voorganger deed. Lijkt me niet heel handig voor zijn imago tenzij hij zelf natuurlijk onder druk gezet wordt en nu een uitweg aan het zoeken is.

Wat een afschuwelijke man die Laporta. Koeman heeft ondanks de chaos bij Barca een hele goede prestatie geleverd met een voor Barcelona onwaardige selectie. Deze voorzitter meent dat een andere het beter zou doen met dit materiaal, nou ik denk het niet.

En dit zou de redder van Barcelona moeten zijn, zo'n Catalaanse slang die gewoon even gezondheidsleugens tentoonspreidt om iemand weg te krijgen?

Lekker de eer aan jezelf houden en opstappen of je laten ontslaan en nog een zak geld meenemen van deze zowel financieel als sportief bankroete club.

Ik weet wel dat Koeman in dit verhaal niet degene is die moet worden opgenomen

Laporta Heeft Mandaat VAN DE Kiezer Vergeet DAT Niet Alles WAT HIJ Doet Heeft Steun VAN Meerderheid VAN DE Supporters.

Laporta Hoeft Geen Rekening TE Houden MET Jullie ALS HIJ Koeman Ongeschikt Vind EN WIL Vervangen DAN MAG HIJ DAT ROT OP MET Jullie Chauvinisme

28 mei 2021 om 15:51

Links op je toetsenbord zit een knop genaamd 'caps lock', daar moet je even een keertje op drukken kerel.

Wil Laporta Koeman wegjagen en op die manier 8 miljoen besparen? Lijkt er wel op. En dan nog zo tevreden zijn na de Copa winst en nu proberen weg te jagen, bah. Koeman heeft het al druk zat met de spelers, maar de presidenten zijn nog veel moeilijker te managen. Koeman gooit sowieso niet de handdoek in de ring, die blijft zitten tot ie weg wordt gestuurd. Heeft een goed NL elftal laten schieten voor deze job immeres.

Het lijkt me wel duidelijk dat er op dit moment een zeer ongezonde situatie gaande is bij Barcelona en dat Laporta niet meer met Koeman door wil. Is toch wel jammer, was Koeman bij het Nederlands elftal gebleven had hij gewoon een EK gehad nu en was zijn toekomstperspectief rooskleuriger... In plaats daarvan heeft hij er 1 jaartje Barcelona opzitten wat niet echt succesvol genoemd kan worden.

Eigenlijk was het vanaf het begin duidelijk dat naar Barcelona over te stappen op dit tijdstip alleen maar mis kon gaan. En omdat Koeman tactisch gewoon niet echt sterk is ook logisch dat het is misgelopen. Verwacht trouwens niet dat het met een andere trainer echt beter gaat worden, Barcelona verkeerd gewoon in een staat van chaos op dit moment en dat hebben ze alleen maar aan zichzelf te danken. Te lang vastgehouden aan de oude garde en veel te veel geld uitgegeven op onverantwoorde wijze. De komende jaren zullen ze hier voor moeten betalen.

Dit is niet goed voor het imago van die club. Gelukkig is de competitie afgelopen en zal het even duren voordat ze weer op het veld staan. Ze zullen dit moeten oplossen voordat ze weer gaan spelen, anders zou dit zich op het veld weer kunnen gaan openbaren in de vorm foutenfestivals en onnodig puntverlies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Cádiz00
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Jordi AlbaVerdediger
R. AraujoVerdediger
A. ChristensenVerdediger
S. DestVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Donderdag 11 augustus
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren