‘Tottenham werkt aan sensationele terugkeer van Pochettino’

Donderdag, 27 mei 2021 om 09:55Yanick Vos • Laatste update: 10:20

Mauricio Pochettino staat voor een sensationele terugkeer naar Tottenham Hotspur. Volgens The Athletic is de trainer van Paris Saint-Germain in gesprek met de club waar hij anderhalf jaar geleden ontslagen werd. De Argentijnse trainer zou ontevreden zijn in Parijs en staat welwillend tegenover een nieuw dienstverband in Londen.

Pochettino werd vanwege tegenvallende resultaten anderhalf jaar geleden ontslagen bij the Spurs. In januari werd hij bij PSG aangesteld als opvolger van Thomas Tuchel, die op zijn beurt naar Chelsea vertrok. Tottenham zoekt naar een nieuwe trainer nadat José Mourinho reeds op straat werd gezet vanwege aanhoudende tegenvallende resultaten. Volgens Engelse berichtgeving zit Pochettino niet op zijn plek in Parijs en staat hij open voor een terugkeer.

Ajax-trainer Erik ten Hag zou volgens The Athletic nog altijd hoog op het wensenlijstje staan bij Tottenham. Hij verlengde echter onlangs zijn contract in Amsterdam en lijkt daardoor ook volgend seizoen voor de groep te staan in de Johan Cruijff ArenA. Voorzitter Daniel Levy heeft nu de gesprekken met Pochettino geopend over een terugkeer naar Londen. Ook Roberto Martínez en Ralf Rangnick werden genoemd in de wandelgangen, maar de pijlen zijn nu gericht op Pochettino.

Afgelopen seizoen eindigde Tottenham op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League. Levy wil de club terugbrengen naar de top vier van Engeland. Dat moet gebeuren met Pochettino aan het roer. De trainer ligt echter nog tot aan de zomer van volgend jaar en PSG heeft volgens TF1 niet de intentie om hem te laten gaan. Afgelopen seizoen won Pochettino met PSG de Franse beker, maar de landstitel ging naar Lille OSC en in de halve finale van de Champions League bleek Manchester City te sterk.Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door joe rogan)

De caroussel draait weer door. Pochettino naar Spurs, Conte naar Psg, Allegri naar Real Madrid?

27 mei 2021 om 10:09

Pochettino zal inderdaad niet vrijwillig de handdoek zo snel in de ring gooien bij Psg. De druk van Conte zal wel gevoeld worden.

27 mei 2021 om 10:14

Wordt interessant inderdaad. Mijn voorspelling alvast: Pochettino naar spurs, conte naar Psg, Allegri naar Real, Zidane naar Juve, Simone Inzaghi naar Inter, Mihailovic naar Lazio, Spaletti naar Napoli, Kalezic naar De Graafschap.

27 mei 2021 om 10:17

Sergio Conceicao is naar Napoli. De rest zou nog kunnen

27 mei 2021 om 10:24

En kalezic is al naar Jong-Utrecht volgens mij

27 mei 2021 om 10:34

Conceicao heeft Napoli afgezegd. Spaletti is nu de beoogde opvolger van Gatusso.

27 mei 2021 om 10:37

@marrieaandebal. Dat is door De Laurentis tegengesproken (hij is een goede trainer, maar we willen een italiaan) en de Italiaanse media gaan nu uit van Spaletti.

@carbaat.. Over de KKD ben ik duidelijk veeleer slechter op de hoogte :D

27 mei 2021 om 10:48

@hangover96: De vraag is alleen of Pochettino echt weg wil bij Psg. Als hij slim is, laat hij zich eerder ontslaan (als hij echt weg wil) zodat de sjeik nog even diep in de buidel kan tasten voor hem.

27 mei 2021 om 11:22

Ach Poch heeft gewoon gefaald bij PSG en ik verwacht dan ook dat PSG niet moeilijk gaat doen om hem te laten vertrekken. Terug naar Tottenham zou echter wel niet slim zijn van Pochettino want hij kan er alleen maar verliezen.

27 mei 2021 om 11:34

Gefaald? Kwam halverwege binnen he. Al die mensen met die grote termen meteen. Je afgunst spat ervan af. Mening en feit gescheiden houden zou je goed doen in het leven

27 mei 2021 om 11:49

Denk ook niet dat ze hem bij PSG al als gefaald zien. Als het volgend seizoen niet loopt, dan zie ik hem het seizoen niet afmaken. Maar laten we eerlijk zijn, Lille wordt waarschijnlijk kaal geplukt deze zomer. Dus het zal waarschijnlijk om de CL gaan. En het moet wel heel raar lopen willen ze de groepsfase daarvan niet overleven. Dus hij heeft nog wel even.

27 mei 2021 om 12:03

@dr.jero: wil je feiten? Hier komen ze: toen Poch overnam bij PSG stond PSG welgeteld 1 volledig punt achter Lille. Nog een feit? PSG beschikt met gigantische voorsprong over de meest kwalitatieve kern van de Ligue 1, waardoor het behalen van de titel een must is. Dat was zo bij Ancelotti, Blanc, Emery, Tuchel en nu dus ook bij Poch. Toen Emery er niet in slaagde om kampioen te worden met Psg, sprak men er schande van en werd hij met pek en veren weggestuurd. Op basis waarvan zouden we Poch anders moeten evalueren? Ik hoor het graag. We gaan toch niet doen alsof Poch 15 punten moest goedmaken op Lille? Nee, het betrof 1 punt. Dus nee, ik spreek niet uit afgunst en verwar mening en feit niet door elkaar maar het kan wel helpen dat jij je ook eens verdiept in feiten voor je wat begint te roepen.

27 mei 2021 om 12:04

@deem.: Ik denk ook dat PSG het niet de grootste ramp vinden dat ze geen kampioen zijn geworden. Nu kunnen ze zeggen dat ze niet altijd kampioen worden en dat de competitie echt wel spannend is.

27 mei 2021 om 12:29

Idd, ik denk dat na zoveel titels de Ligue 1 niet zoveel meer boeit.

27 mei 2021 om 11:46

Zojuist berichtgeving gekomen dat Allegri terug naar Juve is, zo snel kan het allemaal veranderen in de voetballerij. Ik had ook Real verwacht

27 mei 2021 om 12:58

Allegri terug naar Juventus

27 mei 2021 om 13:50

Inderdaad grappig om te zien. Elk keer worden er bakken geld betaald maar geen enkele club schiet er iets mee op. Tuchel weg bij PSG want geen CL gewonnen, Tuchel naar Chelsea in de finale CL. Pochettino weg bij Spurs want geen prijzen gewonnen, nu wil de Spurs Pochettino terug van PSG want prijzenpakker Mourhino bleek toch geen prijzen te winnen.
Om je de bescheuren, zo lachwekkend allemaal. Ik zeg Koeman naar PSG

27 mei 2021 om 14:10

Er worden elk jaar clubs kampioen en pakken prijzen, dus dat niemand er iets mee op schiet is niet helemaal correct natuurlijk.

27 mei 2021 om 14:23

Denk alleen niet dat het aan de trainer ligt. Het ene jaar net geen CL, het jaar erop elders wel. Het zijn allemaal dezelfde trainers die rond draaien en vroeg of later pakken ze wel ergens een grote prijs.
Als je als club er niet aan meedoet, al die afkoopsommen in je zak houdt, denk dat je daar als club meer mee opschiet.

27 mei 2021 om 15:15

Probleem is dat als de trainer en spelers in een negatieve spiraal zitten, je er maar moeilijk uitkomt. Een nieuwe trainer is dan een reset, even rust na alle verwijten van de de periode daarvoor. Die nieuwe gozer is misschien niet beter als tacticus, maar wel beter voor het groepsproces.

27 mei 2021 om 14:09

Dus als ik het goed begrijp wil PSG nu Conte aantrekken? Dan neem je Pochettino in Januari om hem enkele maanden later weer weg te sturen? Hie verzin je het ook, PSG heeft echt geen langetermijn visie.

Ik snap wel dat Kane maar wat graag weg wil. Beleid van lik me vestje zeg. Ontslaan vanwege tegenvallende resultaten terwijl hij eerst boven verwachting heeft gepresteert met Spurs. en nu weer terug proberen te halen? Geeft aan hoe erg op sentiment wordt geselecteerd binnen Tottenham en niet gekeken wordt naar de lange termijn. Jammer

27 mei 2021 om 10:11

Ik denk niet dat er per se op sentimenten wordt gehandeld. Levy hoopte gewoon op een shockeffect, wat heel gebruikelijk is in het profvoetbal. De peperdure aanstelling van Mourinho vond ik daarentegen wel weer een blunder eerste klas. Iedereen zag al dat het niks ging worden.

27 mei 2021 om 10:19

Misschien verwoord ik met niet goed met sentiment. Ik snap het shockeffect creëren met het aanstellen van Mourihno toendertijd. Dit heeft alleen niet het gewenste effect gehad en heeft Spurs m.i. verder teruggeworpen. ik vind het dan wel heel gek en ondoordacht om pochettino terug te halen nadat je shockeffect niet is gelukt. je hebt hem niet voor niks toendertijd de deur gewezen. Zet de lijn door met een clubman als Mason zou ik zelf zeggen.

27 mei 2021 om 10:32

Ik blijf het nog steeds bizar vinden. Tottenham stond in de bekerfinale en hadden nog volop uitzicht op een top 4 finish en een Champions League ticket, en ze gooien Mourinho eruit. Hele seizoen verknald zo.

27 mei 2021 om 11:02

Als jij echt vind dat ze met Mason door moeten heb je niet veel van Spurs gezien de laatste tijd...

27 mei 2021 om 11:11

Ik hoef Ryan Mason echt niet als Hoofdcoach te hebben komend seizoen.Ryan Mates-on kan je beter zeggen als je ziet aan wie hij speelminuten gunt. Dier en Winks. Oftewel zijn maatjes.Je

27 mei 2021 om 10:43

Klopt, hij presteerde boven wat verwacht mocht worden en werd daar later toen ze realistischer presteerden op afgerekend. Zoals Koeman bij Barcelona.

27 mei 2021 om 11:14

Het was gewoon volledig terecht dat hij ontslagen werd. Het einde van het seizoen van de CL-finale in de PL was al dramatisch en dat trokken ze volgend seizoen gewoon door.

27 mei 2021 om 11:17

Dat hij onder druk stond, oké. Spurs stond toen hij ontslagen werd ook laag. Maar ook slechts iets van 5 punten van de top 4 af toendertijd. Echt niet onoverbrugbaar.

27 mei 2021 om 11:22

Ze stonden 14e op dat moment en dat was toch al in midden november. Daarnaast was het gewoon een voortzetting van het einde van het voorgaande PL seizoen. Daar waren de laatste 10-15 wedstrijden ook echt dramatisch qua resultaten.

27 mei 2021 om 11:23

Dat hij ontslagen werd kan ik inkomen. Maar het is toch een brevet van onvermogen dat je hem dan nu weer terug probeert te halen? Geeft aan mij aan dat Spurs geen idee heeft waar ze mee bezig zijn en maar lukraak trainers binnen halen en geen duidelijk beleid voeren.

27 mei 2021 om 11:34

Hangt ervan af. Toen was het gewoon op tussen spelers en manager. Dan moet je ingrijpen als club zijnde. Dat moet echter toch niet betekenen dat ze Pochettino een slechte coach vinden?

27 mei 2021 om 11:51

Het geeft ook niet aan dat Poch een slechte coach is. alleen niet de juiste man op de juiste plek. zoals je aangeeft het was op tussen de manager en spelers. Dan is het toch gek dat Spurs weer terug komt bij poch nadat ze besloten hebben dat het niet meer werkt tussen de spelers en de trainer? de selectie is bijna gelijk gebleven.

27 mei 2021 om 11:53

Twee jaar kan veel doen natuurlijk. En als iemand weg is dan begin je vaak pas te beseffen wat je er aan had.

Hahaha dat zou fenomenaal zijn. Persoonlijk hoop ik dat Poch dat Mason onder zijn vleugel neemt en hem klaar stoomt voor over een aantal jaar. Sinds Mason het overnam is het voetbal heel erg verbeterd alleen de resultaten nog niet helemaal (wel iets) maar ik zie wel potentieel in clubman Ryan

En in dat geval zou je 1,5 jaar verder zijn, nog steeds geen prijs gewonnen, is het spelersmateriaal er niet beter op geworden en heb je weer dezelfde trainer. Die rare opwelling om ineens Mourinho te halen en daarmee kort succes te halen heeft spurs aardig teruggeworpen.

27 mei 2021 om 12:14

Ik heb niet het idee dat het echt aan de trainers ligt. Tottenham is gewoon een hele moeilijke onderhandelingspartner gebleken. Zowel voor clubs als voor haar eigen spelers. Te lang geforceerd vastgehouden aan hetzelfde en bovendien lijkt die scouting ook nogal te haperen.

Zou heel raar zijn. En wat als Poch buiten top 5 eindigd bij Tottenham, gaan ze hem weer ontslagen? Ik zou het als Poch niet doen. Benieuwd waarom hij zich niet goed voelt bij PSG.

27 mei 2021 om 11:24

Waarom hij zich niet goed voelt? Omdat hij bij PSG prijzen moet pakken en daar is hij grandioos in gefaald dit seizoen. Bij Tottenham kon hij alleen maar winnen want prijzen worden daar niet verwacht. Dat is bij PSG wel even anders.

27 mei 2021 om 12:15

Grandioos in gefaald? Alsof het zo goed ging voordat hij kwam. Niet voor niets moest hij in januari instappen.

27 mei 2021 om 12:28

Toen hij kwam was PSG volop in de race voor de titel, had genoeg kansen om de titel te pakken maar heeft best vaak verloren met een selectie die superieur is aan de rest van de competitie.

27 mei 2021 om 12:50

Ze stonden slechts 1 punt achter Lille in januari. Er was geen mega achterstand of iets dergelijks en hij had slechts 1x meer moeten winnen dan dat hij nu heeft gedaan. En dat met de verreweg duurste en kwalitatief sterkste selectie van de Ligue 1. Grandioos gefaald is overdreven, maar wel degelijk gefaald.

27 mei 2021 om 15:50

Ze staan nu ook maar een puntje achter op Lille. Hij deed het dus beter dan zijn voorganger. In de CL verliezen van City kan gebeuren. Beker werd wel gewonnen.
De dubbel winnen of falen, het ligt allemaal zo dicht bij elkaar. Balletje op de lat of balletje op de paal maken tegenwoordig het verschil tussen een goede coach of een falende coach.

Als hij echt ongelukkig is en als Zidane inderdaad is vertrokken bij Real, dan zie ik hem eerder naar Real gaan. Aangezien dat een droom voor hem is, in plaats van terug gaan naar the spurs

Poch weet hoe er gewerkt wordt bij de Spurs, kent Levy en toch wilt hij terug keren. Wat zou hij denken nu te kunnen verbeteren? Het geld in Parijs zal toch ook goed zijn. Maar hij kent de club beter dan wij, dus hij zal weten welke uitdaging hij aan gaat. Ben benieuwd.

Dat zou toch wel een staaltje wanbeleid zijn zeg. Je hebt hem 2 jaar geleden al om dubieuze redenen weggestuurd, veel geld heeft dat gekost qua afkoopsom en het aanstellen van een nieuwe trainer die je vervolgens ook weer hebt moeten afkopen. Dan ga je nu Pochettino terughalen. Had hem lekker laten zitten. Daar had ie ook wel voldoende krediet voor opgebouwd bij iedereen. Nu ben je als club niks verder gekomen.

27 mei 2021 om 11:16

Dubieuze redenen? Hij stond 14e op het moment van ontslag en over heel 2019 stond Tottenham 12e op de ranglijst van de PL. Die CL finale heeft gewoon heel veel verbloemd.

27 mei 2021 om 11:27

De immense hoeveelheid geluk dat Tottenham had in de CL seizoen heeft veel verbloemd... in 99 van de 100 keer lagen ze er kansloos uit in de kwartfinale. Ik verwacht dan ook niet dat Tottenham de komende jaren nog veel sportief meeval zal kennen... het werd allemaal verbruikt in de ene CL campagne. En over Poch: bij PSG heeft hij bevestigd wat ik al langer dacht... het is gewoon een net niet trainer. Ideaal voor de subtop en bij ploegen waar ze niet echt hoge verwachtingen hebben. Geen idee waarom deze man steeds in het rijtje Guardiola, Klopp geplaatst wordt hier op VZ.

27 mei 2021 om 11:33

Als je zelfs bij PSG erin slaagt de titel niet te winnen dan belooft dat inderdaad niet heel veel goeds.

27 mei 2021 om 14:41

@thenry_228 wat voor geluk had de Spurs dan in de CL? tegen City kregen ze onterecht een penalty tegen en tegen Ajax maakten ze op eigen kracht een 3-0 achterstand ongedaan. dan sta je imo gewoon volledig terecht in de finale

27 mei 2021 om 14:43

@lierse1997 dat zegt natuurlijk niet altijd wat. Guardiola eindigde vorig jaar met een selectie die twee keer zo duur heeft gekost als die van Liverpool bijna oop 20 punten achterstand van die club en dit jaar wordt hij ongenaakbaar kampioen en staat hij in de CL finale. een minder seizoen definieert niet gelijk je hele carriere of kwaliteit als coach

27 mei 2021 om 17:09

Oh Japie is er weer met zijn selectieve geheugen... De onkunde van Sterling is een geluk van Spurs, dat kan jij proberen krom te lullen maar dat is toch echt zo.

27 mei 2021 om 18:24

Ik vind dat onzin. De Spurs waren verdedigend gewoon prima en sprongen veel effectiever met hun kansen om met een selectie die niet eens de helft heeft gekost van die van City. Dan ben je gewoon dik terecht door

Geeft meteen aan hoe stuurloos ze ze bij de Spurs zijn. Deze club straalt geen enkele visie uit.

Dit is wel echt sensationeel nieuws. Ik vind Poch sws totaal niet bij PSG passen en hoop dan ook dat het klopt dat Spurs in gesprek is met Poch. Ik zou als Poch zijnde alleen maar akkoord gaan als ik wat meer verantwoordelijkheden zou krijgen. Eerder liet Poch al weten dat hij alleen de trainer is bij Spurs en niet per se de manager en dat hij weinig te zeggen had. Hij moet zijn eisen nu echt bekendmaken en als Levy niet akkoord gaat moet hij bedanken.

Als Madrid slim is kloppen ze nog vandaag bij hem aan , als hij toch zo ontevreden is in Parijs kan je hem en Mbappé herenigen in Madrid (mbappé pas in 2022 neem ik aan).

Dan zou Conte natuurlijk de perfecte opvolger zijn, PSG is hongerig naar de CL en Conte natuurlijk ook. Ik hoop niet dat Pochettino of Allegri dan bij Inter terecht komt, vind dat beide geen wondertrainers. Is ook al een tijdje sprake van dat PSG interesse in Brozovic heeft dus dat zou dan meteen een hereninging met Conte zijn.

De geruchten over een terugkeer van Poch zwellen inderdaad aan, al heeft Alisdair Gold (journalist die doorgaans goed is ingelicht over het reilen en zeilen achter de schermen in Hotspur Way) gisteren wel gezegd dat dit nog niet heel concreet zou, al kan dat wel op korte termijn veranderen als Poch zelf zou aangeven open te staan voor een overstap. Ik ben zelf wel een grote fan van een terugkeer. Zijn vertrek destijds is eigenlijk heel sereen verlopen, met mooie woorden over en weer, ook van Levy en zeker van de spelersgroep, dus ik zie dit best wel gebeuren. Sowieso maken we meer kans om Kane dan te overtuigen om te blijven, en ook spelers als een Ndombele en Alli kan Poch weer uit het slop halen, vermoed ik. Ondanks de miserie van de voorbije 2 seizoenen heb ik nog altijd het gevoel dat we mits een aantal gerichte aankopen weer mee kunnen doen voor sowieso de CL plaatsen. Een RB, CV en flankspeler binnenhalen zijn dan wel nodig. Fondsen daarvoor kunnen gehaald worden uit de verkoop van spelers zoals Aurier en Lamela. Benieuwd wie de nieuwe trainer gaat worden. Coys!

27 mei 2021 om 10:46

Maar is het niet gek om de trainer die je 1,5 jaar geleden de deur wees nu weer terug te halen? Het ontslaan van een trainer door tegenvallende resultaten wil eigenlijk zeggen dat er een mismatch is tussen de trainer en het beleid/verwachtingen van de trainer. Dat kan en is het probleem niet. de chemie tussen spelers en trainer kan uitgewerkt zijn. Maar om dan na 1,5 jaar weer je ontslagen trainer terug te vragen spreekt nou niet echt van een duidelijk beleid wat de club wil voeren.

Wat een idioterie. What's next? Mourinho weer aannemen (en weer ontslaan?). Dit is inmiddels de fase gênant voorbij. Het begint zorgelijke vormen aan te nemen.

27 mei 2021 om 11:32

Eens, dit riekt naar beleid niveau Arsenal😂 ( en dat zeg ik als Arsenal fan)

Poch aantrekken, Kane overtuigen te blijven, Bale nog een jaar huren en anders een winger erbij. Doherty verkopen en een nieuwe goede RB halen. Sanchez en Dier weg en 2 nieuwe CB halen, eentje die er meteen kan staan en een jong talent. Als dit gebeurd zitten we weer in de top 4. Fantaseren mag.

27 mei 2021 om 11:14

Ik juich dit alles toe. Het is alleen nog maar de vraag of Bale nog open staat voor nog een jaartje Tottenham. Er gaan geruchten dat hij na het EK wil afzien van het profvoetbal en bezig is met de afwikkeling van zijn nog tot 2022 lopende contract met Real Madrid

Ik kan me niet voorstellen dat dit waar is. Je ontslaat om vervolgens te vragen wil je terugkomen. Nog erger als het waar is en hij gaat er op in Het zal toch een bak zijn als Laporta Koeman ontslaat en laatstgenoemde vertrekt naar PSG om vervolgens Barca uit te schakelen in de CL

Dat zou natuurlijk heel fijn zijn maar dat zegt wel wat over de keuze om hem te ontslaan. Daarbij heeft het geen zin om hem terug te halen als Levy hem niet steunt in wat hij wilt. Mocht het waar zijn dan ga ik er vanuit dat Levy doorheeft dat hij een fout heeft gemaakt om hem te ontslaan en dus iets moet veranderen aan zijn beleid.Ik denk dat het te vroeg is.

Nou Barca zoekt een coach toch?? Waarom niet voor hem ondanks dat het daar een zooitje ongeregeld is.

27 mei 2021 om 11:37

Heeft poch in zijn espanyol tijd niet aangegeven niet bepaalt fan te zijn van barcelona? leuk om alle socio's te doen opvliegen, maar ik denk dat laporta's populariteit dan sneller daalt dan die van bartomeu.

Waar gaat dit over allemaal: real Madrid, Bayern, napoli, inter, Roma, Leipzig, Chelsea (onlangs) Spurs en geruchten bij Paris, Barcelona. Na het ek gaan sws ook nog koppen rollen bij de internationale teams, dat is altijd na een ek. (flick gaat Duitsland doen). Wordt een aardige wisseling zo!

Ik hoop het toch echt niet. Hij heeft nooit echt de top kunnen halen en je zag ook weer dat hij bij PSG gewoon niet goed genoeg was. Als je met dat spelersmateriaal zelfs geen kampioen kan worden in Frankrijk, dan kun je jezelf geen top coach noemen.

Zou het wel sensationeel vinden, maar grote kans dat het uitloopt op een teleurstelling. De resultaten die Poch in het verleden heeft behaald met Tottenham, kun je niet zomaar herhalen. Geregeld 2e eindigen en finale CL enzovoort. Dus het ligt er maar net aan wat de ambities zijn van Levy, zeker nu het bijna zeker is dat Kane weggaat

Zelfs in de Ligue 1 met het sterkste team lukt het hem niet om een prijs te winnen. Dat noem ik nog eens een overschatte coach.

27 mei 2021 om 13:29

Op basis van een aantal maanden is hij een overschatte trainer? Dan heb je er geen kijk op eerlijk gezegd. Geef iemand tenminste een volwaardig seizoen voordat je je oordeel vormt

27 mei 2021 om 13:36

Tjah, dat dacht Tuchel ook...

Ik denk eerder Zidan naar PSG,Allegri Juventus
Conte Real Madrid Pochetino Spurs.

27 mei 2021 om 18:58

Ik denk het ook. Wie verwacht je dat het gaat overnemen bij Inter? Mourinho zou overigens wel balen denk ik. Als hij een maand langer had gewacht met tekenen kon hij weer aan de slag bij Inter inplaats van Roma.

27 mei 2021 om 20:33

Ik denk dat Inter niet meer aan Mourinho moet beginnen. Mourinho is toch wel heel achterhaald en wordt alleen nog gehaald op zijn naam door subtoppers als eerder Spurs en nu Roma

Eerst ontsla je hem vanwege tegenvallende resultaten . En vervolgens probeer je hem weer te halen. Man man man wat een beleid......

27 mei 2021 om 18:56

De resultaten in het laatste seizoen waren ook wel bizar slecht en het leek er niet echt op dat het beter ging worden. Hij heeft bij PSG laten zien de geschikte man te zijn voor Tottenham dus terughalen kan geen kwaad.

De sympathie voor Spurs is toch ook wel verdampt als je de reacties hier leest. Toen half Ajax daarheen ging waren er een stuk meer mensen die Spurs wilden zien presteren, totdat Spurs Ajax uitschakelde in de CL toen was het over. Grappig om te zien hoe zoiets gaat.

27 mei 2021 om 15:22

Zo gaat het altijd joh. Als de underdog goed presteert, dan hebben ze alle sympathie. Als de underdog weer terugvalt naar zijn oude niveau, dan is de liefde van het publiek ook zo weer bekoeld. Maar het is ook gewoon oerstom wat Spurs dit seizoen gedaan hebben - Mourinho eruit gooien terwijl je nog voor de prijzen speelt (of iig de beker en een CL ticket) en vervolgens pist de onervaren assistent trainer het allemaal weg, en zit je met de gebakken bananen, wil je beste speler weg en zoek je wanhopig naar een fatsoenlijke trainer. Daar kan je niemand de schuld van geven, dat heb je als voorzitter helemaal zelf veroorzaakt.

27 mei 2021 om 17:07

Ik denk dat Kane sws zou gaan vertrekken, maar dat had hij uiteraard liever met een prijs gedaan.

27 mei 2021 om 17:36

Ik denk toch echt dat hij met een mooie beker in de handen en het vooruitzicht van Champions League voetbal wat minder hard aan de cel deur was gaan rammelen, maar goed dat zullen we nooit weten.

27 mei 2021 om 18:54

Helemaal mee eens. Hiermee heeft Tottenham meer mijn sympathie verloren dan door de tegenstellende resultaten en ik denk niet dat ik de enige ben. Pochettino terug halen is niet eens zo'n verkeerde keuze denk ik. Geen idee wie anders beschikbaar is en beter geschikt is om nu in te stappen.

Ik zie toch echt eerder Conte naar de Spurs gaan!

27 mei 2021 om 18:49

Acht de kans klein dat Conte komt. Zie hem eerder naar Real vertrekken. Tottenham is toch wel een flinke stap terug waarbij het ook maar de vraag is of je spelers als Kane nog aanboord kan houden.

Pochettino en Tottenham zijn een match made in heaven. Beide weten niet hoe het is om prijzen te winnen en die ambitie stralen ze ook niet uit. Ik zeg, doen!

Ik verwacht eerder dat Poch naar Real Madrid gaat dan dat hij terugkomt naar Spurs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

3 fans
Coach, 49 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 31 juli
Real Madrid hoopt dat Martin Ödegaard tot inkeer komt en toch wil blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren