Feyenoord gaat voor Vangelis Pavlidis en Alexander Barboza

Woensdag, 26 mei 2021 om 07:17Daniel Cabot Kerkdijk

Feyenoord denkt aan de komst van Vangelis Pavlidis, zo meldt Voetbal International. Volgens het weekblad is het echter maar de vraag of de aanvaller van Willem II in financieel opzicht haalbaar is. De club uit Rotterdam moet ook in de zomer met een zeer beperkt transferbudget werken. Het contract van de 22-jarige Griek, die ook bij AZ in beeld is, loopt volgend jaar zomer ten einde.

Feyenoord kan pas kopen als men eerst verkóópt en dus zal veel afhangen van Nicolai Jörgensen. De aanvaller is grootverdiener in De Kuip en kan in sportief opzicht niet meer aan de verwachtingen voldoen. Hij staat ook open voor een nieuw avontuur. “Ik denk dat ik weg moet bij Feyenoord zodat de club geld ontvangt en daarmee jongere spelers kan halen”, vertelde Jörgensen, die nog een contract voor een jaar heeft, afgelopen weekeinde in gesprek met het Deense BT.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

“Maar je weet niet hoe het gaat lopen. Met een nieuwe trainer op komst kan ik hier ook net zo goed blijven”, doelde de Deen op Arne Slot, die vanaf komend seizoen het takenpakket van Dick Advocaat overneemt. Een avontuur in een ander land staat Jörgensen ook aan. “Ik ben net dertig geworden en ik heb nog steeds vier of vijf goede jaren te gaan. Het zou heel leuk kunnen zijn om ergens in Italië of Spanje te spelen.”

Pavlidis speelde al eerder voor het tweede elftal van Borussia Dortmund en VfL Bochum, voor Willem II hem in januari 2019 naar Nederland haalde. De twaalfvoudig international werd aanvankelijk op huurbasis binnengehaald, waarna Willem II hem een halfjaar later definitief overnam van Bochum. Voorlopig staat de teller van de spits op 33 doelpunten en 14 assists in 82 officiële wedstrijden voor Willem II. In het voorbije seizoen noteerde Pavlidis veertien treffers en vijf assists.

Eén van de spelers aan wie Feyenoord geld kan verdienen is Marcos Senesi. De verdediger ziet een nieuw contract in De Kuip niet zitten en weet dat er veel interesse uit het buitenland is. Voetbal International stelt dat Alexander Barboza bij Feyenoord in beeld is als eventuele opvolger van Senesi. De 26-jarige verdediger verruilde enkele maanden geleden Independiente voor het Paraguayaanse Club Libertad.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door jk-ajax)

Haha Slot, zit je bij AZ en heb je meer kwaliteit, stabielere club én meer mogelijkheden. Gaat zometeen jouw ex-club aan de haal met de spits waarin jij het ziet zitten... Ik heb soms echt met Slot te doen, maar dan bedenk ik mij weer dat hij hier helemaal zelf voor heeft gekozen..

26 mei 2021 om 07:38

Daarom is het ook de vraag of je Til wel moet huren. Je hebt al amper geld en dan ga je een hoop geld uitgeven aan het huren van een speler

26 mei 2021 om 08:03

Amper geld? Heeft iemand überhaupt enig idee met welke portemonnee Feyenoord deze zomer gaat investeren? Als het nog maar de vraag is of ze budget hebben om de spits van Willem 2 met een eenjarig contract vast te leggen dan is er dus echt helemaal niks te investeren. Het is voor Feyenoord te hopen dat Senesi en Berghuis verkocht gaan worden voor 15+ miljoen. Want met spelers zoals til en pavlidis gaat Feyenoord het niet veel beter doen dan dit seizoen.

26 mei 2021 om 08:07

Pavlidis vind ik wel een goede speler met potentie hoor. Bij Til heb ik idd ook mijn twijfels

26 mei 2021 om 08:08

Gezien hoeveel gaten we in deze selectie moeten vullen lijkt het me vrijwel een zekerheid dat Senesi en/of Kokcu verkocht gaat worden om diverse spelers te halen.

26 mei 2021 om 08:11

Met de verkoop van Senesi zal er idd wel wat geld binnen komen maar met Kokcu niet lijkt me, dat zal misschien een miljoentje of 6 worden, dat lijkt me niet echt genoeg om gaten op te vullen waarvan je sterker wordt

26 mei 2021 om 08:19

Itakura schijnt een goedkope optie te zijn. Ook een geweldige verdediger en dan houdt je misschien nog 4 miljoen over om een andere positie te versterken. Of je probeert als je hem te duur vind transfervrij Hoeft binnen te halen. Niet een geweldige verdediger maar zeker wel bruikbaar

26 mei 2021 om 08:23

@Kokkie - Haha, zat er al op te wachten, blijft Kokcu toch lekker hier voor die 6 miljoen.

26 mei 2021 om 08:26

Itakura heeft het wel goed gedaan dit seizoen, als je die voor een mooie prijs kan halen zou ik het zeker doen, prima vervanger voor Senesi.. Zou zelf ook afscheid nemen van Berghuis, uitstekende speler voor Feyenoord maar te afhankelijk is nooit goed, Berghuis doet 2x niet mee tegen Ajax en Ado en 2x verlies je, wordt tijd voor andere spelers om die kar te gaan trekken en uit de schaduw van Berghuis op te staan

26 mei 2021 om 08:28

@MGMV, hoeveel is Kokcu dan waard volgens jou? Heeft op zijn debuutjaar na al een jaar of 2 helemaal niks laten zien op een verdwaald schot tegen Cska na, daar gaan clubs echt geen dikke bedragen voor neerleggen op dit moment.. Kokcu is een redelijke voetballer maar ook een heel slap wijf vergeleken met een Gravenberch bijvoorbeeld

26 mei 2021 om 09:16

Mgmv, Senesi zal wel wat leuks opleveren maar Kokcu is echt bizar slecht. Toevallig de laatste potten van het seizoen gekeken en ik schrok me dood. Was altijd een leuk talent maar is nu echt heel erg ver weggezakt. 6/7 miljoen zou ik nog veel vinden. Zit meer geld in Geertuida en Malacia denk ik dan in Kokcu.

26 mei 2021 om 09:25

@kokkie: Feyenoord té afhankelijk van Berghuis? Dus dat betekent dus dat Berghuis je allerbelangrijkste speler is? Dus die moet je dan sowieso, wat dan ook laten gaan omdat hij TE goed is? Die logica ontgaat mij even volledig, maar dat kan aan mij liggen

26 mei 2021 om 09:31

@thom.. Feyenoord is te afhankelijk van Berghuis wat niet goed is, doet hij niet mee is er gelijk puntenverlies, heeft hij zijn dag niet gelijk puntenverlies.. Soms is het dan gewoon beter om afscheid te nemen van zo'n speler zodat er andere spelers opstaan en de kar gaan trekken.. Het is namelijk voor elftal nooit goed om op de grillen van 1 speler te leunen

26 mei 2021 om 09:41

@kikkie @ajaxf1

maar Kokcu is ook international. Als hij paar goede wedstrijden speelt wordt hij voor veel geld verkocht (er is veel belangstelling voor Turkse spelers, nu steeds meer spelers het goed doen in het buitenland).

Wij weten daar alles van met Milik.
Kassa door vooral zijn prestaties voor Polen.

26 mei 2021 om 10:01

Itakura heeft het zeker goed gedaan, maar die is eigendom van Manchester City. Die willen zeker een bedrag of 10 mil. ontvangen.

26 mei 2021 om 11:39

@japie_krekel Van dat huren van spelers als Til moet feyenoord inderdaad toch echt eens af stappen. Het levert op de lange termijn geen drol op. Pavlidis zou ik een goede aankoop vinden. Vrees echter dat die zijn zinnen heeft gezet op de BL.

26 mei 2021 om 07:40

Of hij ziet het als een uitdaging om Feyenoord er samen met Arnesen weer bovenop te brengen. Niet iedereen kiest altijd voor de weg van de minste weerstand. Des te mooier als het lukt.

26 mei 2021 om 12:04

Onzin rdenering ookvan De Toekomst...iedereen praat altijd heel erg vanuit het heden. Als AZ zometeen Koopmeiners kwijtraakt. En Wijndal. En ze kopen een keer niet de perfecte opvolger terug...zijn ze gewoon een middenmoter hoor. En als Feyenoord nu Jorgensen verkoopt voor 4 miljoen en daar Pavliddis voor terughaalt. Senesi blijft want contract, Berghuis blijft want meer waard dan de 4 miljoen die ze mogen vragen....dan heeft feyenoord toch een prima selectie voor plek 2-3? Tel daar leuker voetbal bij op en een leukere sfeer, want dat kan gewoon ontstaan. Dan moet feyenoord zich gewoon een richten op de jeugdopleiding laten redneren. Geef 5x een topjeugdspeler een contract van 2 ton op zn 16e, dan gaan ze niet allemaal naar Manchester of Mã¼nchen en dan heb je binnen 5 jaar supertalenten in Feyenoord 1. @lohan: advocaat vind ik zeer ervaren maar ook een trainer met een negatieve spelinstelling. En als er eenmaal negativisme in de pers is, brandt ie zn spelers af. Misschien past Slot veel beter bij deze ploeg en haalt ie er wel meer uit dan gemiddeld. Want dat is afvocaat, nooit te weinig, maar ook zeke r nooit zichzelf overvleugelen.

26 mei 2021 om 12:12

@lohan, Slot is toch geen minder ervaren jongere kopie van Advocaat? Hij kan het toch op een hele andere manier en frisse gedachten aanpakken? Veelste makkelijk om te zeggen dat het dus eigenlijk niemand meer lukt want weinig trainers die meer of evenveel ervaring hebben als Advocaat.

26 mei 2021 om 07:40

Precies hij heeft er zelf voor gekozen en misschien wilde hij een club eens coachen waar de druk velen malen hoger ligt. Weinig medelijden met die man als je er zelf voor kiest. Wel een leuk project en als hij succes heeft dan maak je wel snel naam natuurlijk. De veilige keuze was nog een jaartje Az en daarna hopen dat ten Hag bij Ajax zou vertrekken en die opvolgen maar ook dat zou lastig zijn na de succes van een Ajax in bv Europa.

26 mei 2021 om 07:53

En als je ziet wat ze bij Leicester City en ook bij Liveroool voor elkaar hebben gekregen....dat lijkt me meer voldoening te geven dan dat je landskampioen wordt met Bayern Ajax of Juventus. Ik zeg overigens niet dat dat lukt, maar ik kan me de uitdaging wel voorstellen. Hopelijk krijgt hij voldoende tijd, want het zal niet makkelijk worden.

26 mei 2021 om 09:10

Wat wil je nou zeggen? Naast dat hij hier zelf voor heeft gekozen, had hij al bij AZ aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging nog voordat feyenoord kwam. De uitdaging bij Feyenoord is overigens groter. Bij een grotere club met meer druk. Wanneer je daar slaagt dan zijn er vast meer mogelijkheden buiten Nederland. Az blijft toch een provincieclub in dat opzicht.

26 mei 2021 om 10:26

Waarom moet ik op ieder Feyenoord-topic weer een bashende reactie van een Ajacied lezen. Ga eens inhoudelijk in op het proces dat Feyenoord voor ogen heeft, in plaats van dat denigrerende gedoe. Slot moet komend seizoen gaan zaaien, zodat er op de lange termijn geoogst kan gaan worden. Meer jeugd betrekken, jeugd beter maken, waarde creëeren, beter voetbal op de mat leggen. Dat is toch juist een mooie uitdaging voor hem? Dan wordt je misschien 6e, maar zolang er ontwikkeling en leuk voetbal te zien is zal het gros van de supporters echt niet om zijn hoofd vragen. Er zit nog zoveel rek in Feyenoord

26 mei 2021 om 12:14

Je bent lekker op de hoogte. Marsman, Spajic en Nieuwkoop vertrekken. Ik heb het daarnaast ook over jeugdspelers die nog niet (of weinig) bij het eerste betrokken zijn, want daar zitten zeker wat interessante spelers bij.

27 mei 2021 om 11:01

Het gaat niet altijd om meer kwaliteit kerel. De club feyenoord is gigantisch en komen er wel weer bovenop. Waar az op een gegeven moment minder zal worden, ondat ze de allure niet hebben van een topclub, zal feyenoord langzaam opkrabbelen. Weet dat jij feyenoord niks gunt, maar tis buiten dan het 1 van de 2 grootste clubs van het land is, ook nog is 1 van de mooiste

Slot gaat gewoon het scoutinglijstje van AZ af. Van kantinejuffrouw tot spits! Maakt niet uit wie of wat het is. Als ze ooit maar iets hebben gehad met AZ. Welkom in de wereld van de Feyenoord scouting 2021.

26 mei 2021 om 07:45

Naast Pavlidis en eigenlijk Svensson (die transfervrij is, dus niet raar). Welke spelers van AZ of de scoutingslijst van AZ wilde Feyenoord nog meer hebben dan? De scouting van Feyenoord is overigens volledig vernieuwd, dus afwachten wat dat gaat brengen. Dat er enkele spelers op het lijstje staan die hij bij AZ ook wilde hebben lijkt me niet vreemd. En iedere trainer neemt eigen staf mee.

26 mei 2021 om 07:52

Alsof het een wonder is dat Feyenoord ook Pavlidis volgt, deze jongen speelt gewoon in de eredivisie. Geen onbekende competitie voor ons en ook een vijver waaruit we wel vaker vissen. Was anders geweest als Barboza ook op het lijstje staat van AZ.

26 mei 2021 om 07:58

Ajoh, als we AZ-target Pavlidis halen kan AZ na Clasie en Indi toch nog wel een oud-Feyenoorder halen?

26 mei 2021 om 08:18

@mgmv zijn Idrissi en V Janssen ook geen oud Feyenoord spelers? Grappig hoe sommige mensen denken dat AZ na paar leuke seizoenen denken groter te zijn, terwijl hun omzet nog steeds 1/3 is van Feyenoord.

26 mei 2021 om 09:20

Omzet is leuk Krillin maar als je geen liquide middelen hebt kom je nog nergens. AZ is op dit moment Feyenoord voorbij vind ik. Op het veld en qua kapitaal. AZ kan zonder problemen 3/4 miljoen neerleggen en Feyenoord niet. De club Feyenoord en achterban is natuurlijk wel groter. Is maar net waar je prioriteiten liggen...

26 mei 2021 om 09:44

Omzet is bij Feyenoord synoniem voor geld uitgeven dat je niet hebt. Als je daaraan de grootte afmeet.......

26 mei 2021 om 09:51

@aja

Ik ken de financien niet van AZ maar volgens mij moeten zij ook eerst verkopen, voordat zij iets kunnen doen.

Omzet is zeker leuk, hierdoor kan Feyenoord hogere salarissen betalen. Op dit moment eens dat het slecht gesteld is, maar zij raken sws een paar dure krachten kwijt zoals Narsing, Berghuis, Senesi en mogelijk Haps. Fer misschien?

Hierdoor komt er straks weer veel ruimte in het salarishuis.

AZ zal beperkingen kennen, want zij zullen geen grote salarissen kunnen betalen met hun omzet. Dus zij zullen in teken blijven van opleiden, opleiden en hopen op een goede lichting.
Het is leuk dat zij meer liquide middelen hebben, maar als zij daardoor niet betere spelers kunnen kopen, omdat het salaris niet past dan heb je er ook weinig aan.

Eens dat AZ nu betere selectie heeft, maar moeten kijken op lange termijn. Vlaar is dit seizoen al gestopt, Svensson gratis weg. Jongens als Bizot en Koopmeiners nog 1 jaar contract. Jongens als Wijndal, Koopmeiners en Boadu willen weg.
Nu kijken of vervangers uit de jeugd en KKD kunnen vervangen. Dat zal ook tijd kosten.

26 mei 2021 om 10:08

Dat AZ nu even meer geld op de bank heeft betekent natuurlijk niet dat ze dat structureel hebben. Om Feyenoord voorbij te gaan moet de begroting van AZ meer dan drie keer zo hoog worden en daar is helemaal geen achterland voor. Het gegeven dat Feyenoord 3x meer betaald dan AZ zegt wat dat betreft alles. Ze hebben nu een goed team staan met veel eigen jeugd en een paar goed gescoute spelers, maar dan kunnen ze natuurlijk nooit structureel volhouden. Slot zal ongetwijfeld ook naar de lange termijn kijken en dan ziet hij dat het bij AZ eigenlijk niet vol te houden is, terwijl Feyenoord alleen maar beter kan.

26 mei 2021 om 10:38

Ik hoor al sinds 1975 dat het alleen maar beter kan bij Feyenoord. Voor Krillin, Feyenoord betaalt inderdaad hogere salarissen. Het probleem is echter dat ze hier eigenlijk geen geld voor hebben. Hoe denk je anders dat ze steeds rode cijfers schrijven? Daarbij hebben ze nog het probleem dat ze deze salarissen ook nog aan spelers betalen die niet goed genoeg zijn. Clubs als Schalke en HSV Hamburg hebben een achterban die nog vele malen groter is dan die van jouw club. Waar spelen die nu?

26 mei 2021 om 11:02

Steeds rode cijfers? Je bent een kenner zie ik. Hadden ze rode cijfers voor corona en na het GullitSaidi-debacle? Hoezo geen geld voor hebben? Feyenoord is al jaren gezond en dat kwam door corona in het geding. Niet omdat ze de salarissen eigenlijk niet kunnen betalen. Mensen hebben zo'n kortetermijnvisie, in de toekomst en in het verleden. Az eindigt 2 jaar boven Feyenoord en je hoort alle stokpaardjes. AZ beter, betere selectie, stabieler etc. Hou toch op. Ben ook fan van AZ, maar laat het maar zien. Beginnend bij volgend jaar

26 mei 2021 om 07:55

Dus Barboza staat op het scoutingslijstje van AZ? Heb jij dat lijstje in bezit? Ik hoop dat je door hebt dat spelers bij meerdere clubs op het lijstje staat. Kans bestaat dat Pavlidis ook bij PSV op het scoutingslijstje staat als plan B mocht De Jong onhaalbaar blijken.

26 mei 2021 om 08:32

Goh, welke trainer doet dat ook alweer met spelers uit Utrecht? Maar ik zou naast Svensson eigenlijk niemand weten. Want als de norm wordt dat je niet ook op het scoutingslijstje van AZ mag hebben gestaan, dan wordt de spoeling vrij dun voor een hoop clubs…

Met Barboza ben ik niet bekend maar Pavlidis lijkt me een uitstekende versterking voor Feyenoord. Een nieuwe spits is geen overbodige luxe. Jorgensen scoort te weinig en Bozenik is geen spits die een bal gaat vast houden met zijn gebrek aan techniek dus dan krijg je weer hetzelfde als met Linssen

26 mei 2021 om 07:41

Toch wil ik Bozenik niet gelijk afschrijven, laat van Persie er maar weer mee aan de gang gaan. Voetballend zal het nooit veel worden maar als pure afmaker zou het nog wel kunnen. Bozenik die ballen krijgt ter hoogte van de middenlijn, dat gaat hem niet worden.

26 mei 2021 om 07:55

Eens. Sowieso speelt Slot überhaupt niet echt met een kapstok en veel meer met aanvoer vanaf de belangrijke zijkanten. Ideaal voor iemand als Bozenik.

26 mei 2021 om 08:00

Ik schrijf Bozenik ook niet af maar een spits erbij die een balletje kan vast houden lijkt me ook wel handig. Linssen is geen spits en met 1 spits ga je het geen heel seizoen redden. Zeker niet als een Bozenik een keer geblesseerd of geschorst is

26 mei 2021 om 08:02

Zeker, een extra variatie op wat er nu loopt is geen overbodige luxe. Pavlidis is qua spits wel completer en vergelijkbaar met Jorgensen.

26 mei 2021 om 08:14

Wel echt benieuwd naar deze transferzomer. Het kan een aardige leegloop worden. Nu hoorde ik ook dat Geertruida nog maar een jaar vast ligt dus die moet je ook verkopen als hij niet wil verlengen? Ik weet niet hoe dat zit. Het zal mij ook niks verbazen als er een club komt voor Malacia. En dan heb je nog de lijst met de bekende namen. Botteghin/senesi/spahic/nieuwkoop/berghuis/jorgens...

26 mei 2021 om 09:06

Ik zie liever Jørgensen blijven en het geld elders besteed worden. Ik vind Pavlidis vooral goed in de ruimte, ben niet zo'n fan van hem

26 mei 2021 om 10:17

Denk inderdaad dat je Bozenik moet zien als een type van Nistelrooy of Vincent Janssen. Geen briljante voetballers, wel koele afmakers zolang de aanvoer maar goed is. En nee, daarmee wil ik niet zeggen dat Bozenik net zo'n topper is als Ruud.

26 mei 2021 om 10:19

Nou Zwollywood, dan vergis je je enorm in de kwaliteiten van Van Nistelrooij hoor. Die man had juist een uitstekende techniek.

26 mei 2021 om 11:51

Denk dat feyenoord bozenik misschien een jaartje de kans moet geven maar een bod van 5 mill + moeten ze meteen accepteren. Verwacht niet dat hij een klapper gaat worden. Zie het wel meer zitten in bannis om eerlijk te zijn.

Wat is er met dat verhaal gebeurt, dat Feyenoord een miljoenen injectie zou krijgen en dat Slot daarom is gekomen?

26 mei 2021 om 07:40

Dat verhaal was blijkbaar een Fata Morgana. Slot zal het niet makkelijk krijgen. Jorgensen kan wel zeggen ik wil weg want dat levert Feyenoord geld op maar dat zal ook niet meer dan 1 of 2 miljoen zijn als je naar zijn statistieken kijkt van de laatste jaren

26 mei 2021 om 07:46

Dat is altijd al ontkend door slot zelf nog! Er is vanaf het 1e gesprek verteld dat er weinig mogelijk is!

26 mei 2021 om 09:09

Sterker nog, Slot heeft zelf het contact gezocht met Feyenoord, aldus Krabbendam. Wetende dat er weinig kan

26 mei 2021 om 07:46

Slot is gewoon ingestapt met het idee dat er geen miljoeneninjectie is. Maar dat is wel iets dat de directie zou willen bewerkstelligen binnen enkele seizoenen en natuurlijk het liefst zo snel mogelijk.

26 mei 2021 om 08:02

Ik hoop het ook maar zoniet zullen we het met wat extra jeugd moeten doen. Slot moet gewoon de tijd krijgen, ook als het niet meteen draait want er moet doorgeselecteerd worden en dat kan wel twee of drie seizoenen duren mocht die financiële injectie er niet komen

26 mei 2021 om 08:05

Hoop ook zeker dat hij de tijd krijgt. Sowieso merk ik om me heen dat we allemaal min of meer wel weten dat het geen makkie kan en zeer waarschijnlijk zal worden komen seizoen, alleen ben ik bang voor de media die al snel aan z'n stoelpoten gaan zagen als het even niet loopt. Want volgens de media zijn de verwachtingen 'al-tijd torenhoog'. En zeker na tijdperk Advocaat (die vrijwel geen kritiek heeft gehad) zullen ze er bovenop zitten bij die 'betweter' Slot.

26 mei 2021 om 08:11

Ik ben het met je eens maar naar de media moeten we onze oren niet laten hangen. Slot is een goede coach maar ook afhankelijk van de middelen. Gooi je Slot eruit moet je je nog maar afvragen welke coach het meteen beter zal doen. Feyenoord zit in een moeilijke situatie en we zullen tijd nodig hebben om alles weer op de rit te krijgen. De scouting wordt nu geherstructureerd en de jeugdopleiding ook en dat is niet binnen twee maanden gebeurd

26 mei 2021 om 11:22

Het laatste nieuws is dat ze met een aantal partijen zijn doorgegaan naar gespreksronde twee. een van de partijen zou inderdaad bereidt zijn 130 miljoen te investeren. Daarvoor willen ze echter wel erg veel inspraak, dus dat is een punt van gesprek. Er is echter ook al een tijd terug gecommuniceerd dat dit pas na de zomer zal gebeuren. maar het investeerdersverhaal is springlevend ook al hoor je geen dagelijkse updates.

"de club uit Rotterdam moet ook in de zomer met een zeer beperkt transferbudget werken."
.
Nou meende ik toch meerdere malen te lezen dat Slot de mogelijkheid kreeg om te investeren en dat er miljoenen in Feyenoord gepompt zouden worden. Blijkt dit dan allemaal maar onwaar? Pavlidis doet het goed in de eredivisie, is voetballend ook beter dan Jorgenson dus zou er zo 15/20 in kunnen leggen bij Feyenoord. Wat zou hij moeten kosten?

26 mei 2021 om 11:06

Altijd onzin geweest, uiteraard vanuit de media. Slot heeft dit altijd ontkent. Is dus net zo'n frame als het idee dat 'Feyenoorders torenhoge verwachtingen hebben' en 'alleen maar verwachten dat Feyenoord aan het einde van het seizoen eerste of tweede staat'. Bullshit. En alhoewel mensen hier dit ook maar blijven herhalen zie je dat sentiment praktisch nooit, zeker niet overwegend, hier op voetbalzone.

26 mei 2021 om 13:05

Je doet het ook maar met de dingen die je voorgeschoteld worden he, maar wel kwalijk dat dit beeld zo gepresenteerd is want het is meerdere malen voorbij gekomen.

Ik heb mn twijfels of Pavlidis in Nederland blijft. Zijn oude werkgever VfL Bochum heeft ook intresse en die kunnen/willen denk ik hogeren transfersom betalen dan Feyenoord en AZ. Zelf wil ie ook graag terug naar Bochum, gaf ie eerder al aan, dus denk dat ie daar voor kiest. Wel fijn voor de onderhandelingen voor Joris. Hopelijk met doorverkoop clausule want er zit nog veel rek in die jongen en is pas 22.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Nederland
13 fans
Coach, 42 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren