‘Niet Martin Jol, maar Ad Nederlof heeft beste papieren bij ADO Den Haag’

Donderdag, 27 mei 2021 om 16:16Dominic Mostert • Laatste update: 16:24

Niet Martin Jol, maar multimiljonair Ad Nederlof heeft volgens het Algemeen Dagblad de beste papieren om de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag te worden. Volgens de krant werkt het clubbestuur aan een 'machtsgreep' en heeft men Nederlof op het oog als nieuwe eigenaar. ADO probeert de aandelen die eigenaar United Vansen in de club heeft over te nemen via een juridische route, waarna het bestuur zelf op zoek kan naar een nieuwe eigenaar.

ADO zoekt in dat geval een 'geldschieter uit de buurt'. Jol voldoet aan dat profiel, maar binnen de club zijn er 'genoeg mensen die hem liever niet de nieuwe eigenaar zien worden', aldus het Algemeen Dagblad. Jol stevent samen met zakenpartner Ed Maas weliswaar af op een akkoord met United Vansen, maar ADO spreekt momenteel met meerdere geïnteresseerde partijen. De afgelopen maanden was de Eredivisie-degradant in onderhandeling met het Amerikaanse World Soccer Holdings, maar die gesprekken liepen stuk omdat de voorkeur uitgaat naar een eigenaar uit de buurt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Jol heeft nog niet gesproken met het ADO-bestuur, schrijft de krant. "Maar duidelijk lijkt wel dat hij er een flinke kluif aan gaat krijgen om de clubleiding ervan te overtuigen dat de aandelen beter aan hem besteed zijn dan aan Nederlof", voegt men toe. Nederlof, een 73-jarige Voorburger, is rijk geworden in de ict. Hij verkocht in 2018 zijn softwarebedrijf Enovation voor honderd miljoen euro aan een Haagse investeerder. Een jaar later stond hij op plek 369 in de Quote 500. Een delegatie van ADO was onlangs op het kantoor van het door Nederlof opgerichte VANAD Group om te praten over zijn plannen met de club.

United Vansen verloor vorige maand een kort geding tegen ADO, omdat het Chinese bedrijf niet voldoet aan de betalingsgarantie die aan het begin van het afgelopen seizoen werd afgegeven. De beloofde twee miljoen euro is nog steeds niet overgemaakt naar ADO. United Vansen is in beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechter en heeft daarmee kostbare tijd gewonnen. Het hoger beroep dient op 21 juni; United Vansen hoopt de aandelen voor die tijd over te dragen en is nagenoeg rond met Jol.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door constant kante)

Zoooooo die heeft dikke saaf gemaakt in zijn carrière dan. Echte club man kan Ado wel gebruiken. Hopelijk klimt Ado weer terug want het blijft natuurlijk een prachtige club die gewoon in de Eredivisie thuis hoort.

25 mei 2021 om 20:37

Prachtige club? Laat ze lekker een paar jaar in KKD blijven. Als er 1 club degradatie had verdiend, dan waren zij dat. Zij hebben hun ziel verkocht aan Chinees die niks betaalde en hun alleen maar meer in schulden heeft gewerkt. Qua beleid doen ze me denken aan Roda JC van een paar jaar geleden en die zitten nu ook al paar jaar in de Kkd.

25 mei 2021 om 22:00

Er zijn genoeg mensen die het een prachtige club vinden. En ik ben er 1 van. En ja, ik ben het ook deels eens met jou. Ze hebben het verkloot en ze moeten nu rustig een stabiele club gaan opbouwen. Maar dat gaat niet lukken met Jol

25 mei 2021 om 20:46

ADO mooie club? Vind de club niet mooier dan een NAC, Roda JC, NEC, Sparta, Go Ahead, Cambuur, De Graafschap, Zwolle, VVV, Emmen, RKC... Vind het echt geen bijzondere club qua imago, uitstraling of iets dergelijks. Wel vind ik het bijzonder dat de enige profclub in zo'n grote stad zo klein is gebleven...

25 mei 2021 om 21:12

Berlijn? Parijs tot op 10 jaar geleden, er zijn genoeg voorbeelden in het buitenland. Het ligt niet altijd aan de grote van de stad, er kunnen andere dingen spelen zoals grote amateurverenigingen, focus op andere sporten, een slechte reputatie e.d.

25 mei 2021 om 21:47

@Piranha, dat er andere grote steden zijn zonder grote club, betekent niet dat het minder gek is. Normaal heeft een grote stad ook een grotere club dan ADO.

25 mei 2021 om 22:11

Verrassend dat een jongen met een logo als die van jou dit zegt overigens

27 mei 2021 om 16:34

PSG was al een grote club voor de komst van de Arabieren. Pauletta, Ginola, Weah, Ronaldinho. Altijd wel een zwak gehad voor ze

27 mei 2021 om 16:47

Europees gezien stelde PSG niet veel voor. Geld maakt de club tegenwoordig....niet de achterban en niet de grootte van de stad.

25 mei 2021 om 20:58

@PSVchealseboy Heeft denk vooral veel geld gemaakt met zijn talloze pandjes in Den Haag. Gro(o)t(st)e speler in die stad. Maar zo te zien staat ook een Mandemaker klaar. Die is ook loaded.

25 mei 2021 om 21:42

Mrkrillin

Ja, en daarnaast ook nog Ed Maas. Die heeft namelijk nog veel meer pandjes dan Jol. Die is goed voor 200 miljoen.

25 mei 2021 om 21:52

Wat dacht je van zijn verdienste bij the Spurs en bij HSV en Ajax als trainer?

25 mei 2021 om 23:31

@contstan kante. Ah ok. Ok ken die Ed Maas niet. Mooi budgetje

26 mei 2021 om 21:12

Nicom
De verdiensten bij Spurs, Ajax etc. waren behoorlijk. Maar de uitgaven van zo'n man, zeker als je fijn woont in Londen en Hamburg, óók! Daarnaast, ik geloof er niets van dat Jol met zijn activiteiten als voetbaltrainer zóveel verdiend heeft dat hij daarmee in staat zou zijn om een betaald voetbalclub op te kopen. Ik ga er vanuit dat Maas en Mandemakers de financiers zijn en dat Jol degenen is die de tent na de overname gaat runnen op technisch en financieel vlak.

Want vergeet niet he, UVS kocht de aandelen ooit voor acht miljoen, er ligt nog een vordering van ADO zelf op UVS van twee miljoen. Dus de overname zal iets onder de acht miljoen liggen maar daarna moet de club nog gerund worden, stadion onderhouden, spelers gehaald, salarissen betaald, etc. etc. Dat geld zal toch ergens vandaan moeten gaan komen en de kans dat Maas en Mandemakers in dat geval eventjes een miljoentje of 10-15 gaan neerleggen als cadeautje is nihil.

25 mei 2021 om 21:09

Nouja, hij zal het niet alleen gaan doen, wamt je verdient er nooit wat aan, maar als je samen geen verlies kan maken en wat voor je club doen, is het mooi. En wat dat betreft kan lef hem niet ontzegt worden. er zijn genoeg vermogende Hagenezen die het niet aandurven en ook fan zijn. Jol komt misschien wat pedant over, maar heeft wel een hoop bereikt in zijn carrière als speler van Bayern, coach van Spurs, was geen fan van zijn speelstijl als coach maar waardering voor zijn voetbalcarriers mag er wel zijn. En een clubeigenaar straks. Dan heb je wel zo'n beetje alle posities bekleed in het clubvoetbal.

25 mei 2021 om 21:58

Echte clubman klopt misschien wel, maar Jol was ook beleidsbepaler he, die al die spelers die niks toevoegde naar Den Haag heeft gehaald, en vervolgens de club in de steek heeft gelaten.

25 mei 2021 om 22:01

Psvchelseaboy bedoelt dat ADO een echte clubman kan gebruiken. Daar zijn we het mee eens. Maar Jol is dat niet

25 mei 2021 om 23:33

En nu door datzelfde wanbeleid van hemzelf de club goedkoop kan opkopen

25 mei 2021 om 22:18

Psvchelseaboy. Was Jol de man niet van de technische portefeuille die al die spelers gehaald heeft waardoor ze gedegradeerd zijn? Nou dan zal het wel goed komen als hij ook die functie gaat vervullen als dit doorgaat.

25 mei 2021 om 22:25

Technisch directeur en eigenaar zijn twee functies die niet met elkaar te vergelijken zijn.

26 mei 2021 om 07:03

Je denkt toch niet dat Jol het technische beleid als eigenaar uit handen gaat geven . Die gaat echt wel bepalen welke spelers er gaan komen. Dus dan zal er waarschijnlijk niet veel veranderen denk ik.

Goede zet van ADO dit. Een man dichtbij de club die ADO niet als bedrijf ziet. Ik hoop dat ze met goed beleid zo snel mogelijk weer in de eredivisie te zien zijn.

25 mei 2021 om 20:44

Je weet dat Ado nu bivakkeert waar ze nu zijn, door het slechte beleid en onbetrouwbaarheid van diezelfde Jol. Het is dat Ado geen kant op, dus ik begrijp wel dat ze akkoord zullen gaan! Daarentegen zie je die behangkoning/tokkie al jarenlang schreeuwen, dat Ado zijn alles is niet zo lang geleden nog bij Powned. Zoveel miljoenen te besteden, maar die goster heeft Ado financieel zover ik weet helemaal niet bijgestaan. 😬

25 mei 2021 om 22:01

Precies dit dus. Jol heeft afgelopen jaren een heel vrachtschip met spelers naar Den Haag gehaald, waarvan er niet een wat heeft toe gevoegd. Rankovic wilde ervaring, maar kreeg het niet. In de winterstop is er toch nog ervaring gekomen, maar dit was het ook niet. Immers, Beugelsdijk, Meijer moesten allemaal weg. Maar ze zijn er niet beter van gaan voetballen.

27 mei 2021 om 19:58

Rankovic was het echt lullig voor zeg, en dat Immers en Beugelsdijk weg moesten was ook vreemd.

25 mei 2021 om 20:49

Daar gaat het juist vaak mis op bestuurlijk gebied; mensen die te nauw betrokken zijn bij de club en hun emotie het beleid laten bepalen. Martin Jol heeft al aangetoond dat niet te kunnen en denkt dit nu in een nog hogere functie wel te kunnen doen? Dan nog maar te zwijgen over de penibele situatie waarin ADO verkeert, ook grotendeels door hem.

25 mei 2021 om 21:19

Exact Sirius. Voetbalclubs zouden juist veel meer geleid moeten worden door mensen uit de zakenwereld, zolang ze zich met het voetbal inhoudelijke maar niet bemoeien. Een voetbalclub als Ado moet juist wel als een bedrijf gezien worden. Een heel klein bedrijfje eigenlijk, qua omzet.

25 mei 2021 om 22:56

Ja, je hebt daarin een goede balans nodig. Zakenmensen die zich met die zakelijke kant bezighouden en de voetbalmensen voor het voetbalbedrijf. Clubliefde is leuk, maar het maakt ook blind.

25 mei 2021 om 22:02

Slechte zet. Jol zit daar Alleen maar voor hemzelf. Niet voor de club. Dat hebben we de afgelopen tijd wel gezien

Martin Jol. Die man is toch ook mede verantwoordelijk voor het slechte beleid afgelopen jaren? Heeft daarmee natuurlijk wel de waarde van Ado doen verminderen, zodat hij nu gunstig in kan stappen....

25 mei 2021 om 20:33

Inderdaad, ik denk dat een frisse wind juist niet verkeerd was geweest...

25 mei 2021 om 20:53

Ik denk dat het allemaal een vooropgezet plan was... Eerst de club minder waardevol maken, daarna de boedel opkopen en er flink mee gaan cashen!

Even zonder gekheid: Martin Jol is alleen één jaar adviseur geweest bij Ado, that's it. Het gaat wel erg ver om het verval van de club aan hem toe te schrijven. En ik denk dat niemand hoeft te twijfelen aan zijn ADO-hart. Geboren en getogen Hagenees, negen jaar in het eerste elftal gespeeld, vier jaar de amateurs getraind... Dat hij hier nog aan wil beginnen lijkt mij eerder best wel nobel. Ik ga er vanuit dat hij gewoon wil voorkomen dat de club weer in handen valt van vage buitenlandse investeerders. Het is ook niet alsof het voor de hand ligt dat hij op korte termijn nog mee gaat maken dat ADO een enorm winstgevend bedrijf gaan worden.

25 mei 2021 om 20:59

Cabi het zou zomaar kunnen wat je zegt. Maar het blijft dan toch Russische roulette? Jol kon toch nooit zeker weten dat Ado ging degraderen? Als hun opleving eerder was begonnen, wie weet dat ze er met heel veel mazzel in waren gebleven. Maar hij heeft er wel alles aan gedaan, met zijn slechte beleid en keuzes om de weg naar beneden in te zetten.. 😅

25 mei 2021 om 22:54

Nou als Jol kan cashen met Ado, dan verdient hij de credits want dat is al vijftig jaar niemand gelukt.

25 mei 2021 om 22:07

Die uitspraak van hem een paar maanden geleden “Mijn werk hier ziet er op” komt zo wel in een ander daglicht te staan.

Ik weet niet of Ado hier nou zo blij mee moet zijn. Hij heeft Ado dit jaar ook niet direct verder geholpen en Jol zal ook geen enorm kapitaal achter de hand hebben om in de club te stoppen.

25 mei 2021 om 20:38

Ik denk dat ADO hier wel blij moet zijn, alleen moet ie wel de juiste poppetjes neerzetten. Neem aan dat die man nog genoeg connecties en sponsors heeft om ADO er weer boven op te helpen. Wij hebben trouwens nog een mooi standbeeld van hem staan mag je van mij zo ophalen.

25 mei 2021 om 20:41

Die poppetjes kon hij dit jaar in ieder geval niet vinden en zijn inbreng als TD was nou ook niet direct een doorslaand success.

Gevalletje van de regen in de drup? Heeft het nou niet heel goed gedaan bij Den Haag. Hopelijk zet hij mensen op posities die verstand van zaken hebben, en gaat hij niet als alleenheerser de club den haag zitten runnen

Hahaha de Godfather blijft aan de touwtjes trekken. Don Martin is natuurlijk een waardeloze gast om als eigenaar te hebben. Het enige voordeel is dat hij meer begaan lijkt doormat hij uit Den Haag komt en de club kent, maar qua beleid wil je deze mafiabaas ver weg houden bij je beleid, anders denk ik dat je een figuurlijke paardenkop aantreft op de bodem van de schatkist.

25 mei 2021 om 20:38

Bij de gesprekken met zijn partners zou hij ook meerdere malen gezegd hebben: I'm gonna make him an offer he can't refuse. Ben wel benieuwd. Eerst de club slecht achterlaten en nu het willen kopen. Ik hoop dat hij Ado er weer bovenop weet te helpen. Een stad als Den Haag hoort gewoon een stabiele eredivisie club te hebben.

25 mei 2021 om 21:21

Ik hoop ook dat hij ADO er weer bovenop kan helpen. Dat kan ook, maar dan moet Martin niks anders doen dan gewoon de portefeuille trekken als iemand met verstand van technisch beleid hem zegt dit te doen. Toen Martin zelf nog "offers" deed, eindigde mijn eigen club met een dikke Mido in de spits.

25 mei 2021 om 20:38

Maffiabaas? 😂😂😂 Als iemand niet zo goed is in een club besturen is het niet meteen een geldwolf die een maffiabaas is. Als eigenaar heeft hij ook een hele andere functie dan als technisch directeur. Misschien is het wel goed dat hij van stoeltje verwisselt en er een nieuwe technisch directeur komt.

25 mei 2021 om 21:23

Het is heel goed dat hij een andere functie krijgt. Technisch is hij namelijk waardeloos. Maar als geldboom functioneert hij vast beter. Het lijkt me ook geen domme man.

25 mei 2021 om 22:03

Mooie woorden Afca_3star. Helemaal mee eens

Wat zou dit toch mooi zijn. Werd gelijk bestempeld als iemand die de club in de steek liet toen hij in de winter zijn functie verliet. Had dit echter totaal niet zien aan komen en vind het alleen maar mooi.

Als adviseur ernstig zijn best gedaan om de prijs te drukken ...

zijn werk zit er dus nog niet op.

ON: blijf het een bijzondere man vinden. bij ajax haalde die compleet nutteloze spelers. bij fulham was het ook niet veel om vervolgens een aantal jaar later bij ado weer compleet nutteloos werk te leveren en te vertrekken onder het mom van dat zijn werk erop zat om nu weer terug te keren.

Haha eerst de club naar de KKD werken, zodat je ADO later goedkoop op de kop kan tikken... Ik zou dit echt heel bijzonder vinden en ben bang dat dit ADO ook geen goed gaat doen, want als technische man heeft hij ook echt niks toegevoegd.

Wat is die man in een paar jaar oud geworden zeg....

Ado Den Haag zou eens afmoeten van dat typische (rel) imago. Vraag mij af of ze daar wel mee gaan en willen beginnen? Maak er eens iets leuks van, iets voor de stad Den Haag, gezellig, op niveau, familieclub in plaats van wat je nu hebt.

25 mei 2021 om 22:33

De inwoners van Den Haag passen niet bij de club. Veel meer een hockeystad dan een voetbalstad, voetbal leeft hier niet

25 mei 2021 om 23:39

Ik had een leuk stuk proza geschreven maar gek genoeg herlaadt de site in mijn getyp en ben ik alles kwijt. Maar lieve Hector, Den Haag kent als enige stad twee benamingen voor zijn inwoners, Hagenaar (het hockeypubliek waar jij op doelt) en Hagenees (het welbekende ADO publiek). Als je wilt beweren dat hier geen voetbalminnend volk is zou je eens een stap moeten zetten in Escamp, Schilderswijk, Duindorp, Stationsbuurt, Wateringen, Moerwijk, Laakkwartier om maar wat te noemen, mag jij hockeymeiden gaan tellen en ben benieuwd hoeveel je er gaat tegenkomen.

26 mei 2021 om 09:31

Een Hagenees komt van het veen en een Hagenaar van het zand. En laat nou nét een groot deel op het zand wonen.

26 mei 2021 om 21:26

Ikea
Wilde nét zeggen! Ga maar eens op wedstrijddagen rond het centraal station hangen. Een grote goen-gele bende. En niet alleen die buurtjes die jij noemde
zitten vol met ADO fans, ook in het Zeeheldenkwartier, Segbroek en Scheveningen bulkt het van de ADO fans. En by the way, dat zijn zowel Hagenaars als Hagenezen.

Dat Den Haag een hockeystad zou zijn is nonsens. Yep, er zijn hockeyclubs en je hebt er twee van de meest gerenomeerde voetbalclubs uit de nationale historie (quick Haag en Hbs), waar de gegoede burgerij zich beweegt, maar je hebt daarnaast veel meer clubs als Laakkwartier, Haagse Hout, Odb, Wik, Quick Steps (en nog een hele reeks clubs die inmiddels niet meer bestaan of zijn gefuseerd), etc. etc. Dat zijn echte clubs voor Hagenaars. Den Haag is absoluut geen hockystad, hoe kom je erbij?!

27 mei 2021 om 17:14

Nu noem je quick en hbs, daar vind je nou net niet het publiek dat ADO trekt 😉

27 mei 2021 om 22:41

Als jij het hebt over gerenommeerde Haagsche clubs uit de voetbalhistorie moet je niet vergeten HVV te noemen (enige club die met een ster op de borst mag spelen omdat ze 10x kampioen van Nederland zijn geweest)

27 mei 2021 om 17:15

ADO is er al jaren mee bezig. Sterker nog, de laatste rellen bij ADO dateren alweer van jaren geleden en dat heeft de club met enkele fanatiekelingen van midden-Noord heel goed opgepakt.

Damn. Die Jol lijkt nu echt op een opa (stuk ouder). Ik besef me nu alleen maar hoe snel de tijd gaat, aangezien ik ook midden 20 ben. In ieder geval verbazingwekkend dat die een club kan overnemen. Zal wel een aardig zakcentje hebben verdiend dan. Wel een clubman en in zijn hoogtijdagen erg goede trainer. Na de overstap naar Ajax volledig in een dal geraakt, maar met Tottenham en HSV boven gemiddeld gepresteerd (op laatste seizoen spurs na).

25 mei 2021 om 20:42

Viel mij laatst ook al op. Ik vind dat hij op die foto heel oud oogt. Hij zou 65 zijn maar hier zou ik makkelijk 10-15 jaar er bij durven doen.

Wereld van verschil met 2010 bij Ajax.

25 mei 2021 om 20:49

Ook toen had hij al een hele oude kop. Het is alleen dat hij nu wat langer haar heeft, waardoor je nog meer grijs haar ziet, waardoor hij nog ouder oogt.

Het zou me niet verbazen als Jol optreedt als tusseneigenaar. Gewoon als overbrugging om in elk geval van die chinezen af te zijn en de tijd te hebben om te zoeken naar een duurzame oplossing.

25 mei 2021 om 21:15

De enige duurzame oplossing in het Nederlandse voetbal is in en structuur waar de club eigenaar is van de club. Er is geen geld te verdienen in NL dus niemand zal zo'n club willen om eraan te verdienen. ja, als B club voor een andere vermogende clubeigenaar, die daar dan een stromannetje neerzet en wat talenten ontwikkelt. maar je moet maar eens aan Abramovich vragen hoeveel dat Vitesse speeltje hem kost.

25 mei 2021 om 21:31

En dat moet je ook niet willen volgens mij. Het gaat om sportieve prestaties en niet om financiele. Ik heb wel eens ergens gehoord dat er ongeveer 10 miljoen nodig is om Ado over te nemen. Breng aandelen uit van 1.000 euro en wordt als supporters met zn 10.000 weer eigenaar van je eigen club, dat zou een geweldige oplossing zijn.

Of je daar als club nu heel veel beter van wordt is nog maar de vraag. Martin Jol is de architect van deze degradatie en het technische beleid wat compleet geflopt is. Als hij dat gaat continueren als eigenaar hoef je dus ook geen progressie te verwachten. Of zou hij bewust de boel verkloot hebben om de club in handen te krijgen en de Chinezen naarbuiten te werken.

25 mei 2021 om 21:56

Jol is te dom. Dat zie je aan alles. Het is een machtswelluste vent

Begint er een beetje op te lijken dat het de richting uit gaat wat er destijds met Swansey is gebeurt. De boel laten klappen en dan voor een gering bedrag de boel overnemen, vervolgens opbouwen promoveren naar de eredivisie en dan je aandelen verkopen. Waarna de boel weer in elkaar stort.

Dus je kunt de club eerst als beleidsbepaler naar de klote helpen om diezelfde club vervolgens over te nemen. Oké, hoe blij zijn ze daarmee in Den Haag?

Zou wel mooi voor ADO zijn. Een Haagse eigenaar weer dus dan wil de gemeente ook weer geld erin steken en Jol zal vast nog wel vermogende vrienden hebben die gezamenlijk ADO weer groot willen maken. Denk dat je hier als club sowieso beter af bent dan in handen zijn van Chinese of Amerikaanse eigenaren die niets met ADO hebben. Benieuwd of het rond komt en hoe ze ADO er weer bovenop gaan brengen.

Hij ziet er niet alleen oud, maar ook zelfs ziekelijk uit. Hij heeft geen gezonde kleur op zijn gezicht.

25 mei 2021 om 23:18

Is dat niet Geert Dales van 50+??

Het is op zich een goede zaak wanneer ADO gaat worden overgenomen door mensen met een hart voor de club. Het is echter duidelijk dat ADO al jarenlang een kerkhof is voor een ieder die het goed heeft bedoeld met de club. Dat geldt voor zowel bestuurders, technische staf als spelers. United Vansen bijvoorbeeld is er in gestapt met de afspraak dat de club op een bepaald moment zichzelf zou gaan bedruipen. Daar is het nooit van gekomen en dat valt Wang en zijn bedrijf niet te verwijten, dat was bestuurlijke onkunde. Dat alles valt dan ook weer niet bijvoorbeeld Hamdi te verwijten, het is een opeenstapeling van lange tijd geweest. Ook qua spelersgroep en technische staf is het lang slecht geweest. Groenendijk was de laatste trainer die goed presteerde, daarna is het achteruit gehold. Martin Jol is er ook niet in geslaagd de boel op de rails te krijgen. Met de drie laatste trainers niet en met het samenstellen van de selecties ook niet. Met zijn Engelse invasie ging het mis maar werd hij nog gered door de keuze van de Knvb ADO en RKC in de eredivisie te laten, met de twee trainers daarna liep het ook fout. Nu gaat Jol het dus nog een keer proberen. Maar zeker is dat hij niet de enige ADO man met ADO hart is en dat er een aantal daarvan zijn die het absoluut niet in Jol zien zitten. Dit ondanks zijn prachtige CV. Het is echter niet anders dan dat er ook geen alternatief op is gestaan en ADO aldus weinig anders te doen staat dan hopen dat het Jol alsnog gaat lukken de club weer op te bouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Willem II31-28
15.RKC Waalwijk30-22
16.FC Emmen30-28
17.VVV-Venlo23-48
18.ADO Den Haag22-47
Voor de complete stand: Eredivisie

Nederland
7 fans
Coach, 65 jaar
SeizoenClub
2016-2016 Al-Ahly
2011-2013 Fulham
2009-2010 Ajax
2008-2009 Hamburger SV
2004-2007 Tottenham Hotspur
Laatste voetbalnieuws

Martin Jol haakt toch af voor overname van ADO Den Haag

Martin Jol heeft zich teruggetrokken als overnamekandidaat van ADO Den Haag, zo heeft hij volgens Omroep West laten weten aan de club. Er blijven drie partijen over om de financieel geplaagde...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 17 juni
De club uit de Ligue 1 die belangstelling heeft voor André Onana is bekend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren