Mimoun Mahi: ‘Ik denk dat het allemaal geen toeval is, dat is mijn mening’

Zondag, 23 mei 2021 om 18:02Dominic Mostert • Laatste update: 15:25

FC Utrecht voelt zich benadeeld na de nederlaag tegen Feyenoord (2-0) in de finale van de play-offs om Europees voetbal. In de ogen van Utrecht verzuimde de arbitrage, onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler, in de eerste helft een rode kaart toe te kennen aan Leroy Fer na een stevige overtreding op Sander van de Streek. Bovendien meende Utrecht aanspraak te maken op een strafschop, toen Tyrell Malacia tegen het been van Adrián Dalmau trapte bij een poging de bal weg te schoppen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

100 reacties (laatste reactie door groninger hopp)

Ik geloof niet dat dit iets met Utrecht en de Knvb te maken heeft. Maar zeer zeker met de onkunde van Higler en de Var. Zij mogen van mij wel een seizoen KKD fluiten want Eredivisie verdienen ze naar mijn mening totaal niet. Feyenoord geluk en Utrecht benadeeld.

23 mei 2021 om 18:14

Tsja, maar dat kan je van meer scheidsrechters zeggen en denk jij echt dat we er dan betere scheidsrechters voor terug krijgen? Die andere scheidsrechters fluiten niet voor niets nog in de KKD...

23 mei 2021 om 18:17

Ach ik vind dat de spelers niet zo moeten zeuren. Ja, je wordt benadeeld, maar kijk ook eerst eens even in de spiegel. Al dat gerol op het veld alsof net je knieschijven eruit zijn geschopt, of bij elk duwtje gaan liggen. Tja, vind je het gek dat scheidrechters aan zichzelf beginnen te twijfelen? Dat er zoveel slechte scheidsrechters zijn, ligt aan de algehele kwaliteit of het toneelspel dat de spelers ervan maken? Wel de lusten maar niet de lasten mentaliteit.

23 mei 2021 om 18:24

Daar heb je dus een VAR voor! Onzin argumenten dus

23 mei 2021 om 18:33

Hou toch op man, onze arbiters staan aangeschreven als een van de besten ter wereld, tuurlijk maken ze wel eens een foutje, maar Nederland heeft zoveel top arbiters als je het vergelijkt met andere landen. Een gigantische delegatie dat zijn internationale wedstrijden speelt.

23 mei 2021 om 18:40

Wie zijn dat dan naast Makkelie (top) en Kuipers?

23 mei 2021 om 18:52

Kan me niet voorstellen dat we niet een betere hebben dan Higler.

23 mei 2021 om 18:54

Higler, Kamphuis, Lindhout, Gozobuyuk en Nijhuis, vooral laatste 2 staan international heel goed aan geschreven. In elk land is exact het zelfde gezeik. We willen perfectie, terwijl perfectie niet bestaat.

23 mei 2021 om 19:00

Schei toch uit man de enige 2 die hoog aangeschreven staan zijn makkelie en Kuipers. Degene die jij noemt zijn net zo goed als die bagger uit het Oostblok. Zeker onze narcist Nijhuis.

23 mei 2021 om 19:07

Én de VAR grijpt alleen meer in als het een 100% fout is. Dus helemaal geen onzin argument. Aangezien 99% van de valpartijen niet meer worden gechecked door de VAR.

23 mei 2021 om 19:11

Hoog betekent niet direct dat je bij de elite zit, sowieso is het een vrij zeldzaam gezelschap dat bij de elite zit, al heeft Nijhuis daar trouwens gewoon bij gezeten, met hoog aangeschreven bedoel ik dat ze in grote regelmaat mogen opdrijven voor Europese wedstrijden. Nederland staat redelijk goed op de kaart, alleen wij Nederlanders zijn de grootste zeikland dat je maar kan bedenken, vergeet niet dat ook Makkelie en Kuipers enorm lang onderdeel van kritiek is geweest.

23 mei 2021 om 19:14

Perfectie bestaat niet tegen grotere clubs tegen hun durfen zij niet te fluiten zij wisten zeker weten dat dit rode kaart allen zij durfen

23 mei 2021 om 22:42

Eerste 3 zijn by far de slechtste zowel als scheids als VAR. Na je opmerkingen oven Emmen en NAC wist ik nog niet zo goed hoe ik je moest inschatten. Nu is het wel duidelijk. Met een flinke korrel zout

24 mei 2021 om 11:36

Schrijf een klacht naar de Uefa zou ik zeggen, want feiten zijn feiten en zij staan gewoon op de internationale lijst.

23 mei 2021 om 18:15

Het meest irritante is dat zo’n Higler er bij loopt alsof hij fantastisch aan het fluiten is..

23 mei 2021 om 18:17

Tsja, dat moet je als scheids ook wel een beetje hebben. Als je als een onzeker schaapje over het veld loopt, gaan de spelers ook een loopje met je nemen...

23 mei 2021 om 19:12

Klopt. Zonder het stukje acteren kom je er niet. Daar wordt naar gekeken bij de opleiding.

23 mei 2021 om 19:23

Weinig verschil met een opleiding profvoetballer dus😉.

23 mei 2021 om 18:20

Dan zou je de systemen vertrouwen, dat kan en dat mag. Alleen ik denk dat de Knvb wel degelijk op zn pikkie getrapt is door de rechtzaak en dat zij dondersgoed weten dat een rechter hun gematst heeft. Tijdens de rechtszitting vroeg de rechter welke regel boven welke regel gaat, Knvb zei geen enkele regel, alle regels dienen op elkaar afgestemd te zijn, waardoor je dus de bevestiging had dat Utrecht in haar recht stond. De vonnis is puur uitgesproken om zo neutraal mogelijke vonnis uit te spreken en tsjah, dan krijg je vervolgens deze pot waar Feyenoord een UFC fight night van mocht maken, zonder enige pardon. Iedereen heeft het over Fer, maar ik wijs even op de 2e minuut. Daarvoor kreeg Schone bijv in laatste ronde rood, verschil is echter Schone deed het per ongeluk met een been en de Feyenoorder (ik dacht Bottgehin) deed het bewust met 2 benen. Met zoveel foute beslissingen twijfel ik eerder aan intentie van de Knvb dan Higler.

23 mei 2021 om 20:31

Kom op zeg, laten we hier nu geen complot van maken zeg. Deze verplaatsing was de beste oplossing en elk normaal mens zonder grote egoïstische trekjes snapt dat. Wel gekendst je verweer van Utrecht ook niet even verteld want dan schaam je je toch kapot. Maar dat even daar gelaten, jij denkt echt dat als de KNVB op zijn teen is getrapt dat hij Higler weet te overtuigen om Feyenoord zo te bevoordelen? Wauw.

Was het een Rode kaart? Ik denk het wel maar doet niets af aan eigen interpretatie scheids. Daarbij mag Utrecht vooral kijken naar eigen belabberde spel en zijn ze door Feyenoord kwalitatief eraf gespeeld. Je had nergens van afhankelijk hoeven zijn door 120% inzet en beter te spelen. Nu niet huilen bij een beslissing van een scheids.

23 mei 2021 om 20:41

Het gaat niet om of het de beste oplossing is. Het gaat hier om dat Knvb haar eigen regelement gebroken heeft, dit kon je ook echt duidelijk terug zien in de rechtzitting, waar Feyenoord smeekte om het sportief op te lossen en Knvb danste om de regels, terwijl Utrecht haar poot eenvoudig standhield door te wijzen naar het regelement. Ik ben geen jurist, maar ik heb werkelijk totaal niet het gevoel gehad dat Utrecht het op basis van de zaak kon verliezen, toch verloor het op basis van een enorm matig argument, nouja prima zaak is geweest. Maar Utrecht heeft dus Knvb uitgedaagd. Ik zeg overigens niet dat Higler bevooroordeeld was, want deze kaart wordt bijna altijd door de VAR gegeven en niet door de arbiter. En ja vanaf minuut 2 tegen 10 man spelen, een penal niet krijgen en later nog het moment met Fer, tsjah dat is echt groot invloed op de uitslag en alle 3 had de VAR normaal gesproken ingegrepen.

Waarom zou ik btw huilen? Alsof mij het boeit of het Feyenoord of Utrecht is? En ja Feyenoord was beter, maar dat verandert deze punten niet, met 9 man en een penal tegen was de kans vrij groot dat Utrecht zou winnen en het is vooral bijzonder omdat het dus een rode kaart is waar juist VAR het hele seizoen de scheids op overruled heeft.

23 mei 2021 om 21:21

sorry mag ik even lachen.
En waarom vergeten we de overtredingen van Utrecht?
daar zat ook wel een rode kaart tussen dan.
Dat van Fer was echt oerdom en had een rode kaart kunnen zijn maar aangezien hij niet direct een been van achteren raakte snap ook wel dat het niet werd gegeven.
Maar Feyenoord had dus met 9 man moeten staan en een penalty tegen maar Utrecht deed alles goed dus.

Maar het boeit je verder niet toch..
Het lijkt wel als het je heel erg boeit haha

23 mei 2021 om 21:22

Het moment van Botteghin niet gezien.

Wat me opviel was dat Utrecht veel harde overtredingen maakte en zij niet werden bestraft met een gele kaart. Dat is mijn inziens het geluk van Fer geweest, waardoor hij slechts geel kreeg waar rood op zijn plaats zou zijn geweest.

Een penalty voor Utrecht zou echt lachwekkend zijn geweest. Wel op zijn plaats, want het was ook lachwekkend dat Fer geel kreeg en bijvoorbeeld o.a. Mahi geeneens een kaart.

Een penalty geef je als een scoringskans wordt ontnomen. Daar was hier geen sprake van. Malacia wil de bal wegschieten en de al op de grond liggende Utrecht-speler tikt net de bal weg naar een medespeler buiten de 16. Ja hij raakt hem. Maar als dat het criterium is voor een penalty. Gelukkig niet.

23 mei 2021 om 21:27

@Groninger volgens mij was dit niet zo zwart wit. In de reglementen stond namelijk iets belangrijks en dat was dat de KNVB bepaald of iets een uitzondering is. Utrecht kon daar niet echt iets tegenover zetten. Daarbij houdt ook een rechter rekening met omstandigheden als dit past binnen de reglementen.

Tuurlijk heeft spelen met 9 man vs 11 invloed en betwist ik niet maar dat is als rood 2x gegeven wordt en dat is niet zo net zoals het hele seizoen er zaken een andere uitkomst had kunnen hebben als de VAR of scheids anders interpreteert.

Ik bedoel nergens te zeggen dat hij huilt maar doel op een Utrecht die zich in mijn ogen gedraafd als een klein kind. Laat het het op het veld zien ipv media en rechtbank. Dus zeker niet naar jou persoonlijk.

23 mei 2021 om 21:33

dus omdat Utrecht 30 minuten belabberd speelt is de beslissing van de scheids niet erg en is het geen complot enz??

Als je als eerlijk denkend mens nog niet snap dat dit wel degelijk een knvb actie is dan snap je er idd niets van.
De overtreding op Warmendam is gevaarlijk maar geeneens geel waarna diezelfde slachtoffer een overtreding bij de achterlijn maakt die(in mijn ogen terecht maar heel veel minder) een gele kaart oplevert. alleen toen zag je al wat dit voor wedstrijd werd.
Feyenoord moest gewoon Europa in. die andere blunders die toevallig in het nadeel van Utrecht waren benoem ik nog geen eens want zelfs een blinde kon
zien dat hier de knvb een hand in had. Niet goed spelen is geen vrijbrief om genaaid te worden.

maar goed dat is mijn mening.

23 mei 2021 om 21:36

Niet gelijk alles omdraaien. pff wat een zielig gelul zeg. ik lees bij Feyenoord supporters vaak dat het niet waar is of dat ze idd 2 rode kaarten hadden moeten hebben, maar Utrecht dan 3 .

wie is nu hier zielig?

Maar goed dat is mijn mening.

23 mei 2021 om 21:36

Dan heb ik je verkeerd begrepen, excuus.
Nouja Feyenoord was uiteraard wel de sterkere dus qua spelbeeld zeker een terechte overwinning. Ik opper om de VAR aan te passen. Laat de spelers ala hockey 1 moment per helft een VAR oproepen als ze denken in hun recht te staan, is het terecht, grijpen ze in en anders doorspelen. Ik weet zeker dat Utrecht zowel Fer als minuut 2 hadden geappeld. Penal misschien niet omdat die wat meer twijfelachtig was.

@hierboven. Kan ik niks mee, ik heb Utrecht vooral heel irritant gezien met kleine overtredingen waar te weinig gele kaarten voor gegeven is. Enige moment van twijfel is misschien Maher, maar dat was sowieso minder dan de 2 momenten van Feyenoord. En nee het uitslag boeit me niks, ik ben een Groninger, wat kan mij nou schelen of Feyenoord of Utrecht Europa in gaat, enige dat mij boeit is wanneer wij meedoen, voor rest ben ik neutraal, net als het me niet boeit of Ajax, Psv, Feyenoord of AZ kampioen wordt.

23 mei 2021 om 22:21

Wat betreft de VAR kan ik me helemaal vinden in je aanpassing. Zou er echt veel meer doen. VAR moet niet de tijd krijgen op beelden zolang na te kijken maar via oortje zeggen wat ze gezien hebben. Is voor snelheid spel goed en een ploeg kan zoals je zegt een time-out vragen als ze twijfelen. Maar zou eerst beginnen met wat spelregels makkelijker te maken en een paar van deze tijd aan te passen.

24 mei 2021 om 11:33

Klopt Berghuis werd 3x aan zijn arm getrokken door o.m. Warmerdam, maar Higler ( en zijn assistent) deden niks

Het thuisvoordeel speelt hier zeker mee. Ajax Feyenoord en Psv krijgen in dit soort situaties net iets vaker het voordeel van de twijfel.
Ik vond het in beide gevallen overigens logisch dat de var niet ingreep. Higler heeft de situaties bij Fer goed kunnen beoordelen en vond dat geel, daar gaat ingrijpen door de Var waarschijnlijk niets aan veranderen. De strafschop is een scrimmage zo'n 50/ 50 geval maar ik denk dat Feyenoord in dit geval wel een strafschop gehad had. Voordeel van de grotere club.

23 mei 2021 om 21:24

Terecht dat Utrecht geen penalty kreeg. Er werd geen scoringskans ontnomen. Mocht Feyenoord in dezelfde situatie wel een penalty hebben gekregen, dan zou dat een schande zijn.

24 mei 2021 om 11:21

Een scoringskans is geen criterium voor het wel of niet geven van een strafschop. Op zich is het maken van een overtreding ook bijvoorbeeld op de achterlijn voldoende om een strafschop te kunnen geven.

Utrecht heeft zelf ook weinig laten zien, dus eerst naar jezelf kijken zou wat handiger zijn. Maar het was buiten dat echt wel duidelijk wie er Europa in moest van de Knvb. Dat was al redelijk duidelijk na het verplaatsen van de wedstrijd, maar vandaag heeft het alleen maar bevestigd. Het was al duidelijk in de 2e min. toen Botteghin min al een gele kaart moest hebben maar die niet kreeg. En Natuurlijk had Fer rood moeten krijgen, tegen 10 man kan een Utrecht natuurlijk een wedstrijd doen kantelen, dus snap de frustraties wel. Maar zelf hebben ze ook heel weinig gebracht, al met al verdiende Feyenoord het vandaag gewoon meer. Maar zoals gezegd, tegen 10 man wordt het een hele andere wedstrijd.

Deze scheidsrechter hoort thuis bij de amateurs.....ongelovelijk...komt over alsof hij zo goed is....een blamage voor de ED

Als je als Utrecht zijde zo belabberd speelt als in de eerste helft dan verdien je eigenlijk ook niks. De opstelling van Hake was ook niet heel best. Was gewoon begonnen met Dalmau in de spits en op rechts Kerk en op links Elia. Maar de penalty situatie en de overduidelijke rode kaart die niet gegeven is, is zeker wel apart. Ik heb ze dit seizoen voor veel minder gegeven worden.

23 mei 2021 om 19:31

Ik vind de rode kaart echt een gigantische blunder, die pingel vond ik minder. Hij lag al op de grond toen ie geraakt werd. Maar goed je kan hem wel geven.

Het was inderdaad duidelijk wie Europa in moest en dat is Feyenoord, als Higler en de KNVB dat vinden dan hebben ze iig kijk op voetbal. Eerste helft werd Utrecht overklast en kreeg Fer terecht geel voor een harde overtreding waar je met een beetje pech rood voor kan krijgen. Na een uur ging Utrecht pas voetballen met 1 grote kans voor Kerk en dat was het dan, Mahi heeft werkelijk niets laten zien buiten een schot 5 meter naast doel en dit prachtige interview in de slachtofferrol. Jammer dat vorig seizoen de bekerfinale geen doorgang kon vinden anders konden we die ook nog voor de neus van Utrecht wegkapen.

23 mei 2021 om 22:23

Begon het te lezen maar na de we wist ik het al zeker.
Weinig verstand van voetbal.
Feyenoord/knvb heeft er voor gezorgd dat zelfs ik hoop dat ze er gelijk uit liggen.
En dan maar zeiken over az,psv, ajax enz.

Als je dit al overklast vindt dan hoop ik voor je niet dat Feyenoord echt goed gaat voetballen want dat kan je hart dan niet aan.

sneu zeg

23 mei 2021 om 23:04

Laat me raden, jij weet alles van voetbal en je hebt helemaal gelijk en ik zit er helemaal naast. Wij vliegen er na 1 ronde uit bla bla bla, feit is dat we met 2-0 hebben gewonnen en Europees voetbal gaan spelen, ik heb er al weer zin in.

Als we de beelden erbij halen is Mahi de laatste die zn mond moet opentrekken hoor... maar goed erkennen dat je een maatje te klein was is ook lastig.

Off topic: eigenlijk best raar dat je als nr. 5 via de play off moet 'bewijzen' dat je best of the rest bent en de top 4 gewoon zn ticket krijgt. Verknipt systeem dat je niet in serieuze conpetities tegen komt.

Behalve dat Feyenoord snel afscheid moet nemen van Fer, wil ik wel zeggen dat dit echt geen rode kaart waard was! Geel is ok. Hij trapt hem niet, recheerbeen van Fer raakt de speler zelfs helemaal niet en het linkerbeen van Fer raakt vd Streek wel maar is meer een aanraking dan een trap o.i.d. Het ziet er alleen druistig uit maar valt uiteindelijk erg mee. vd Streek moet niet zo janken ook want dit kan nooit pijn gedaan hebben maar ja...het zal er wel bij horen.

23 mei 2021 om 19:02

Ja het was echt maar n kleine aanraking....volgens mij raakte hij vd streek helemaal niet eens hoor.Kijk maar naar de herhaling...

Jammer dat FC Utrecht zich benadeeld voelt en zelf hebben geprobeerd alles uit de kast te halen om veel uit te lokken beste Mahi. Geheel mee eens dat Fer Rood had moeten krijgen maar Helaas jammer dat Mahi ook geen rood heeft gehad terwijl het dik rood was. Een strafschop onthouden, hou op joh Feyenoord werd er ook een onthouden wegens hands. Dat er gedacht wordt aan een complot wil zeggen hoe onsportief men zich gedraagt en niet kan leven met beslissingen die terecht zijn genomen. Voor elk wissewasje maar een kort geding aanspannen zou ik nu ook doen als FC Utrecht zijnde na inzien van de beelden alleen was het dan ook in het nadeel van FC Utrecht uitgevallen aangezien men dan zelf ook zeker 5 rode kaarten had kunnen ontvangen. Dat Higler en de Var een spelletje hebben gespeeld volgens Utrecht is toch wel een stuk van onmacht om een ander de schuld te geven terwijl ze zelf ook niets gepresteerd hebben. Denk toch wel dat we over heel het land gesproken hebben dat Feyenoord de terechte winnaar is geworden en helaas voor Utrecht dat ze er weer naast grijpen alhoewel men niet moet blijven doordraven over vorig jaar dat was een heel ander geval. Daar zijn er meer clubs benadeeld of bevoordeeld. In vele landen worden er scheidsrechters gevraagd vanuit Nederland en dat is niet voor niets en geeft aan dat men gorde kwaliteiten beschikt. Alleen helaas als men verlies moet men altijd de schuld bij de leiding leggen zonder in de eigen spiegel te kijken. Het is vallen en opstaan en jammeren.

23 mei 2021 om 22:18

Zo he wel 5 rode kaarten, jij bent zeer scherp lees ik.
Heb ook gekeken maar meer dan 2-1 kwam ik niet of die eerste na 2 minuten moet een eerlijke var ook met rood bestraffen.

En is het een gekke gedachte dat de Knvb na 2 rechtszaken Utrecht(voor de zoveelste keer) een hak wilde zetten. Dan heb ik nog geeneens over diezelfde scheidsrechter in de bekerwedstrijd Ajax Fc utrecht waar Utrecht tot 3 maal toe werd benadeeld.

Dat het een hetze van de Knvb tegen Utrecht is weet ik wel zeker.
De jarenlange strijd tussen hun werd pas ernstig na de aanslag op de tram in Utrecht en de reactie van de Knvb.

Misschien veel zeggend dat een oud groot speler(willem van Hanegem) na 1 jaar Utrecht zei dat hij 2 dvd's kon maken over de steeds terug komende arbitrage blunders tegen Fc Utrecht.

Het is niet janken maar feiten, De Knvb en Fc Utrecht zijn nu eenmaal een zeer slechte match waar de Knvb nu veel te ver is gegaan.

Maar goed dat is mijn mening.

Wie is eigenlijk de baas van de scheidsrechtersbaas? Die mag ook wel eens ter verantwoording worden geroepen voor alle fouten die er gemaakt worden.

Als je oprecht denktd at Higler dit expres doet omdat ie is geinstrueerd door de knvb om Utrecht te naaien heb ik wel medelijden met je. Waanideeën zijn een serieus probleem.

23 mei 2021 om 19:41

Ik geloof ook niet in een complot. Het is pure onkunde.

23 mei 2021 om 22:04

Nee dit is puur toevallig na de commotie van de laatste week.
Kuipers fluit bv ook een veel grotere wedstrijd dan Utrecht-Feyenoord.

Higler heeft toevallig 2 grensrechters bij zich die normaal horen bij een scheids die commentaar op de knvb heeft gehad deze week. ook zeer toevallig.

Eerlijkheid van bepaalde mensen, dat is pas een probleem.
maar goed dat is mijn mening.

Voor vergelijkbare overtredingen worden dit hele seizoen nauwelijks tot geen rode kaarten gegeven. Met geel afdoen was een prima beslissing van Higler. Fer is te laat, maar raakt hem niet met gestrekt been en het is ook geen buitensporige overtreding.

Ik denk dat die meneer van matchfixing alweer als een jekko op zijn fiets naar het postkantoor is gesprongen. Dit is voor mij echt pure onkunde, moeten we een VAR invoeren om de VAR te controleren ofzo? In zo’n belangrijke wedstrijd kan dit gewoon niet.

Verliezers zijn FC Utrecht overal mee dus nu ook. Denken altijd dat ze gelijk hebben. Als ze gewonnen hadden praten ze niet over eventueel strafschop of rode kaart.zo is het voetbal soms zit het mee of tegen Daar heeft elke club mee te maken.

Utrecht had gelijk over de rode kaart voor Fer. Verder moeten ze stoppen met zeiken. Feyenoord was gewoon beter

Rood had zeker op zijn plaats geweest. Strafschop? Kan hem geven maar hij zal hebben bedacht dat Dalmau uit de "dode" hoek van Malacia kwam en dat deze hem nooit gezien kan hebben. Verder ben ik van mening dat die Utrechters zovaak liggen te rollebollen om niets dat ze de scheidsrechter vanzelf tegen krijgen. Ze zouden allemaal een voorbeeld moeten nemen aan Warmerdam. Lage kousen, kleine scheenbeschermers maar niet piepen bij een schop. Zeker Janssen mag daar een voorbeeld aan nemen. Dat is de grootste jankerd van allemaal

Penalty laat me niet lachen die gozer van Utrecht glijd naar de bal. Malacia wil de bal weg schieten maar die gozer schuift er voor langs met zijn been en gaat voor de bal dus....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ6120
6.Vitesse51-9
9.SC Cambuur39-17
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. DouvikasAanvaller349
A. MaherMiddenvelder321
Q. TimberMiddenvelder312
S. van de StreekMiddenvelder284
B. RamselaarMiddenvelder269
M. SyllaAanvaller256
J. van OvereemMiddenvelder231
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina FC Utrecht.

11 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 18 mei
Juventus wil Paul Pogba graag terughalen naar de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren