‘Terugkeer van Cristiano Ronaldo naar Premier League is ‘dichterbij dan ooit’’

Zaterdag, 22 mei 2021 om 08:26Chris Meijer • Laatste update: 08:50

De terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is ‘dichterbij dan ooit’, zo weet AS te melden. Volgens de Spaanse sportkrant heeft de 36-jarige Portugese aanvaller reeds met manager Ole Gunnar Solskjaer gesproken. Als Juventus zich niet kwalificeert voor de Champions League, is het uitgesloten dat Ronaldo volgend seizoen nog bij la Vecchia Signora zal spelen.

Ronaldo voegde afgelopen week weliswaar een Coppa Italia toe aan zijn palmares, maar het seizoen in de Serie A verloopt een stuk minder voortvarend. Juventus moet voor het eerst sinds 2011 de landstitel aan Internazionale laten en dreigt zelfs een Champions League-ticket mis te lopen. Met nog één speelronde te gaan bezet Juventus de vijfde plaats, met één punt achterstand op nummer drie AC Milan en nummer vier Napoli. Juventus gaat zondag tijdens de laatste speelronde op bezoek bij Bologna, AC Milan treft het reeds van Champions League verzekerde Atalanta in Bergamo en Napoli ontvangt Hellas Verona.

AS schrijft dat er nog een kans bestaat dat Ronaldo bij Juventus blijft, indien een Champions League-ticket wordt veroverd. Zo niet, is de kans nihil dat het huwelijk tussen de Portugees en la Vecchia Signora voortduurt. Naast Champions League-voetbal wil Ronaldo ook dat Juventus met een project op de proppen komt om het toernooi daadwerkelijk te winnen. Tegelijkertijd wil de Italiaanse topclub ook afscheid nemen van Ronaldo als de Champions League wordt misgelopen. Ronaldo drukt met zijn salaris zwaar op de begroting én komt volgend seizoen in zijn laatste contractjaar terecht.

Juventus is komende zomer bereid om voor 25 miljoen euro afscheid te nemen van Ronaldo, die in de zomer van 2018 voor 118 miljoen euro overkwam van Real Madrid en nog een contract heeft tot medio 2022. Manchester United wordt momenteel als favoriet bestempeld om de aanvaller over te nemen van Juventus. Ronaldo zou bereid zijn om een deel van zijn huidige salaris van dertig miljoen euro in te leveren. In een eerder stadium werd al gemeld dat zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes verkennende gesprekken zou hebben gevoerd met Manchester United, de club waar hij tussen 2003 en 2009 speelde.

Ronaldo werd onlangs eveneens in verband gebracht met een terugkeer bij zijn jeugdliefde Sporting Portugal, voornamelijk aangewakkerd door uitspraken van zijn moeder Dolores Aveiro. “Ik ga naar Italië om met hem te praten. Volgend jaar zal hij in het Alvalade (het stadion van Sporting, red.) spelen, ik zal hem overtuigen”, beloofde Aveiro. Zaakwaarnemer Mendes benadrukte echter dat de carrièreplannen van Ronaldo voorlopig niet in Portugal liggen. “Cristiano is trots op de titel die door Sporting is gewonnen, zoals hij publiekelijk heeft aangetoond. Maar op dit moment liggen zijn carrièreplannen niet in Portugal.”


Poll

Zie jij Cristiano Ronaldo terugkeren bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door amazingninja)

Benieuwd. Zou wel goed passen daar. Blijft overal een doelpuntmachine eerste klas

22 mei 2021 om 09:38

Zie hem nog ‘gewoon’ topscorer worden in de PL dan.

22 mei 2021 om 10:17

Durf ik betwisten, enkele jaren geleden ongetwijfeld maar zie Salah en Kane nu wel boven hem eindigen.

22 mei 2021 om 10:44

Je weet dat hij zelf is Italië meer doelpunten heeft gemaakt dan Salah en Kane toch? Ze verdedigen daar beter dan in de pl.

22 mei 2021 om 10:55

Tsja en Lukaku en Immobile scoren er daar op los dat was toch heel, heel wat minder bij United en Dortmund. Dat soort argumenten zijn zo relatief en zeggen me weinig. We zullen het volgend jaar wel zien he, als deze transfer doorgaat natuurlijk. Maar de pl is ontegensprekelijk van een hoger niveau en scoren is er zeker niet makkelijker, verdedigen er beter mwaaah. Die tijd ligt al even achter ons. Wat je wel kan zeggen is dat hij bij United beter bediend zal worden dan bij Juve. Maar ik heb toch mijn twijfels. Hij zal er natuurlijk wel nog aardig wat maken, zeker met penalty's erbij.

22 mei 2021 om 10:59

Je hebt gelijk, de tijd zal het uitwijzen, tot nu is het alleen speculaties en misschien wel stiekem een beetje hoop hahahaah

22 mei 2021 om 11:58

De PL is wel een betere competitie dan Serie A. Dus wat mij betreft kan je opmerking de prullenbak in. Ik zie Kane ook meer doelpunten maken dan Ronaldo in de PL.

22 mei 2021 om 13:27

Ik eerlijk gezegd niet. Tenzij hij in een draaiend machine terecht komt waar de ballen hem voorgeschoteld worden. Anders zie ik hem nog vechten voor topscorer titel maar hij wint hem niet “gewoon”.

22 mei 2021 om 13:55

Zal wel een issue kunnen worden met de penalty's. De statistieken van Fernandes zullen dan drastisch omlaag gaan, want Ronaldo gaat ze opeisen.

22 mei 2021 om 09:41

zeker al ben ik ook wel onder de indruk van wat Cavani laat zien bij United

22 mei 2021 om 11:53

1 van de meest onderschatte spitsen van z'n generatie imo. Scoort ook overal.

22 mei 2021 om 12:06

Mwah, heb hem vaak zien spelen en vind hem ontiegelijk veel kansen nodig hebben om tot een doelpunt te komen. Vandaar dat hij niet tot de echte toppers wordt geschaard

22 mei 2021 om 13:34

In mijn ogen wordt Cavani gewoon geschaard tot de echte toppers. Heeft het letterlijk overal laten zien waar hij onder contract heeft gestaan sinds Napoli. Wat moet hij nog meer doen om een topper te zijn als ik vragen mag?

22 mei 2021 om 18:02

Heeft veel kansen nodig om te scoren, genoeg psg fans die dit ook aanhalen. Kijk voor de grap eens Arsenal Psg terug en je zal zien wat ik bedoel.

22 mei 2021 om 11:52

Kan wel zijn, maar als Ronaldo zijn wil je toch prijzen pakken, dan doel ik niet op beker en super cup, die hebben geen enkele waarde.

22 mei 2021 om 12:34

Met United kun je toch gewoon prijzen winnen? Blijft een enorme club en zet Cristiano er bij en een goede CV extra en je kunt City aardig aanvallen volgend seizoen denk ik voor de PL titel.

22 mei 2021 om 13:28

Beker heeft waarde en supercup ook jong. Die spelers waar jij zo tegen op
Kijkt winnen de beker graag.

22 mei 2021 om 14:16

Geen enkele waarde? Ben ik niet met je eens Aqua. Ik had graag de Copa del Rey gewonnen dit jaar. Het is en blijft een prijs en als je in een wat minder of ronduit slecht jaar toch zo'n prijs binnensleept, dan is hij van grote waarde.

22 mei 2021 om 14:57

[email protected] Laat ik het zo zeggen als Real of Barca geen titel of een CL pakken is het ene mislukt seizoen, dan is een beker een leuke troost, meer niet. Voor een Eibar zou dat wel een grote prijs zijn als ze die winnen, bijvoorbeeld.

22 mei 2021 om 17:38

Iets voot Ajax? Het is maar 25 mil😂

De Manchester derby wordt de nieuwe Messi VS Ronaldo!? Dat zou wat zijn zeg haha.
Maar gaat denk ik niet gebeuren.

22 mei 2021 om 09:15

Lionel Messi zal gewoon blijven bij Barcelona. Heeft ook geen afscheid genomen, en Aguero zijn maatje komt erbij. Dus hij zal bijtekenen en gewoon blijven.

22 mei 2021 om 11:39

Dat hangt er van af, als Barcelona het geld niet heeft voor zijn salaris dan is het ook niet helemaal aan Messi.

22 mei 2021 om 13:36

Ik neem aan dat Barcelona er alles aan gaat doen om Messi aan boord te houden, dus dat moet wel goed komen.

Ik kan het blijven herhalen. Met de juiste aanvoer, dus juiste spelers rond hem zal hij doelpunten maken tot zijn 45. Hij is nog altijd hongerig, geen gebrek aan drive en wil. En kwaliteit in zijn voeten en hoofd is niet achteruit gegaan, misschien zijn snelheid maar dat is ook niet nodig. United zou perfect zijn voor hem. Het is hem gegund, jammer voor Juve maar die hebben hun eigen ruiten ingeslagen.

22 mei 2021 om 09:22

Vraag me alleen af of United die juiste aanvoer kan leveren. Dit seizoen eindigen ze 2e maar kan volgend seizoen zo maar weer 5e of 4e staan. Zelfs met Ronaldo denk ik dat City, Chelsea en normaliter Liverpool beter zijn.

22 mei 2021 om 09:29

Met Pogba, Rashford, Greenwood en Pogba heb je spelers die Ronaldo geweldig kunnen bedienen. Kijk hoe Cavani al bediend wordt dit jaar. Ronaldo zou er denk ik nog meer maken dan Cavani. Het enigste wat United dan ontbreekt is een echt goede CV erbij naast Maguire. Met die 2 opties samen vind ik ze naast City de beste in de competitie.

22 mei 2021 om 09:45

Hoe kun je nou Fernandes vergeten? De best dienende speler van heel United...

22 mei 2021 om 10:00

Met 2 pogba’s scoor je idd aan de lopende band. maar zonder gekkigheid, Ronaldo scoort natuurlijk overal dus bij United lukt dat vast ook wel. Maar Ronaldo brengt tot bepaalde druk mee, die wil kampioen worden en die wil de CL pakken. Ik acht dat team niet goed genoeg om allebei te doen. Zou ik eerder een topverdediger halen en spelers zoals Fred en Matic mogen vervangen worden.

22 mei 2021 om 11:21

Ik acht Chelsea zeker niet sterker, en Liverpool eigenlijk ook niet. De Gea, Bissaka, Maguire, Shaw, Pogba, Bruno Fernandes, Rashford, Greenwood. Aardige namen, en wie weet wordt het met Ronaldo erbij als team ook nog sterker

22 mei 2021 om 11:41

Qua selectie steekt City er bovenuit, maar United, Liverpool en Chelsea zijn min of meer gelijkwaardig, dat kan alle kanten op.

22 mei 2021 om 11:53

Paul Pogba samen met Mathias Pogba op het veld voor United. Heeft Mathias toch wel een mooie ontwikkeling gemaakt sinds hij bij Sparta heeft gespeeld. 🤭

Maar inderdaad. United heeft genoeg aanvoer. En dan vergeet je nog de man met de meeste creativiteit bij United: Fernandes. Hoe hij balletjes geeft. Alsof het niets is. Cavani en Ronaldo samen zullen daar wel aardig van kunnen profiteren.

22 mei 2021 om 12:00

@Bobiku De basis van Liverpool is min of meer vergelijkbaar met dat van Man City. United is wel echt minder

22 mei 2021 om 12:02

@Hangover City steekt er voor mij echt uit in de breedte. Liverpool heeft een basiselftal dat min of meer even sterk is als Man City. Becker, TAA, Van Dijk, nieuwe verdediger van Leipzig, Robertson, Fabinho, Henderson, Salah, Mane, Firmino. Dat is echt wereldklasse. United heeft niet zo'n sterke basis elftal. Het is dan ook geen toeval dat de combinatie Liverpool, Klopp voor 97 en 99 punten heeft gezorgd. Daar moet je echt veel kwaliteit voor hebben.

22 mei 2021 om 14:54

Je onderschat Firminho hij is de gene die Salah en Mane bedient en voetballend erg goed en belangrijk geweest in laatste 2 wedstrijden.

22 mei 2021 om 15:32

Jota speelt normaliter en heeft Firminho uit de basis gespeeld, alleen heeft Jota de pech dat hij geblesseerd is geraakt, en plus is Firminho lieveling van Klop omdat hij vind dat Firminho zijn Klopp spel compleet maakt.

23 mei 2021 om 16:32

De basis van Liverpool is toch wel duidelijk minder sterk, en hun bank heel veel minder sterk. Liverpool is een ploeg die het moet hebben van het collectief, alles moet klikken en dan kunnen ze boven zichzelf uit stijgen. Maar buiten Van Dijk en Salah zitten er niet echt individueel buitengewone spelers bij. Maar dat maakt het voetbal juist zo leuk - ook met een mindere selectie kan je toch winnen als het mee zit. Leicester en Chelsea waren ook voorbeelden daarvan, die hadden toen ook absoluut geen buitengewone selecties, maar wel een goed collectief en raakten in een flow.

Cavani en Ronaldo samen lijkt me iets teveel van het goede. Dat United Ronaldo naar Madrid liet gaan voor een achteraf veel te lage prijs blijft een van de grote blunders in het voetbal. Die deal staat in het rijtje met de aankopen van Coutinho en Hazard.

22 mei 2021 om 10:13

Je gaat toch geen transfer van in 2009 vergelijken met een transfer van in 2020? Alles is duurder geworden.

22 mei 2021 om 10:37

Ik vergelijk ook niet de prijzen. Ik refereerde aan de prijs/kwaliteitverhouding de prijzen ten tijde van de transfer in acht nemende.

22 mei 2021 om 10:46

Absoluut. Hun omzet is in die 12 jaar waarschijnlijk net iets meer dan verdubbeld, ik zou het moeten opzoeken, maar zal er niet ver naast zitten. Het is nu wel makkelijk om te stellen dat dat weinig was. Dat bedrag was historisch en zou nu gelijk staan aan een Neymar achtig bedrag van 222 miljoen. Sowieso weet je ook niet hoe lang een speler blijft. Ronaldo bleef nu een jaar of 9 en leverde dan bij zijn vertrek nog 100 miljoen op, maar als je a la PSG voor Mbappe eerst 180 miljoen neertelt en hem dan wellicht gratis de deur ziet uitwandelen in 2022 is dat toch een zure appel. Terwijl dat voor PSG ook heel anders zou zijn als Mbappe tot zijn 29ste zou blijven en dan nog verkocht wordt voor 75 miljoen. Het is allemaal zo relatief en onvoorspelbaar. Idem de door jou genoemde Hazard, die pech heeft met blessures maar absoluut de kwaliteiten had om te slagen. Achteraf is het allemaal zo simpel.

22 mei 2021 om 10:49

Als je ziet wat Ronaldo la liga en Real Madrid bracht. Dat is bijna niet in geld uit te drukken. De clasicos werden zo immens goed bekeken wereldwijd.

22 mei 2021 om 12:05

@Visca Ronaldo werd dan ook nog beter dan hij bij United was. Hij heeft alle verwachtingspatronen, die al super hoog lagen, verbroken.

22 mei 2021 om 13:49

Totaal niet te vergelijken die deals. Mocht Ronaldo in deze tijd voor hetzelfde bedrag verkocht worden als toen en hij zou de leeftijd van toen hebben, dan zou het inderdaad een slechte deal zijn voor Man Utd. Tijden zijn alleen veranderd dus dat is niet het geval. Geen 1 speler werd toentertijd voor boven de 100 miljoen verkocht. Dat waren nog de tijden dat bedragen als 60 miljoen voor 1 speler absurd hoog was. Toen kon je een Kaka, wat een wereldspeler was, binnen halen voor 67 miljoen. Nu betaal je (iets) meer voor een Victor Osinhem. Dat zegt wel genoeg lijkt mij.

Natuurlijk is het idee geweldig! Maar aangezien Cavani blijft weet ik niet of hij écht nodig is. CV is nodig en misschien een Sancho waar ze al lang mee bezig zijn. Ronaldo is wel een garantie voor doelpunten, en daar draait het natuurlijk wel om.

22 mei 2021 om 10:48

Echt nodig? Ok.. voor wie zou jij kiezen als je de keuze had, Cavani of Ronaldo in de spits? Vergeet niet dat je ook een backup moet hebben en in mijn optiek is Cavani daar perfect voor. Als een team de kans heeft Ronaldo te halen moet je het doen vooral gezien zijn fysieke gesteldheid.. hij is geen Agüero (top speler overigens, geen disrespecp) die elke seizoen wel meerder wedstrijden mist op zijn 33 ste

22 mei 2021 om 11:02

United heeft ten eerste een top cv nodig naast Maguire, dat móet. Daarnaast is Ronaldo natuurlijk een garantie voor doelpunten. Cavani gaat natuurlijk niet alle wedstrijden spelen dus Ronaldo en Cavani kun je wel beiden hebben.

22 mei 2021 om 11:16

Mijn vraag was niet wat ze nodig hebben maar wie zou je kiezen? Ik snap je punt maar als zo een kans naar je toekomt zal je nooit nee zeggen, ongeacht wie je of waar je die nodig hebt, denk alleen al aan de mechanische. Door iemand als Ronaldo in je team is het makkelijkst onderhandelen als je een goede CV wilt hebben, die kijken naar team perspectief en team genoten en ja hoe goed ik Cavani ook vind, Ronaldo is zeker 4 x beter

22 mei 2021 om 11:44

Lindelof-Maguire is een prima duo, de problemen zitten als er een van de twee geblesseerd of geschorst is, dus een derde goede cv als rotatiespeler is wel nodig - al denk ik niet dat die nog komt, ze hebben Bailly verlengd. Solskjaer’s tactiek zonder verdedigende middenvelder is een groter probleem, dat lijkt me prioriteit.

22 mei 2021 om 12:04

Volgens mij is de eerste die ze zouden moeten vervangen die Fred.. De hoeveelheid fouten die ik daar vandaan zie komen is echt enorm en dat zou qua balans en ook rust voor de verdediging al veel schelen in mijn ogen.

22 mei 2021 om 12:30

Een prima als je tweede of derde wilt worden en Europa League wilt spelen wat mij betreft. Daar ga je de top niet mee bereiken.

Ik zou het wel gaaf vinden als Ronaldo terug komt bij Man U. En dan zou ik iedere wedstrijd van ze gaan kijken, alleen al door Ronaldo. Toch zou ik het ook wel heel tof vinden als die thuis komt bij Sporting. Heeft toch wel zijn charme. Wat een legend is het ook.

Wat zou Juve als transfersom vragen voor Ronaldo? Zou hierna nog 1 of 2 jaar over hebben op zijn contract toch. Het enige wat Solskjaer dan wel zou moeten doen is een team puur om Ronaldo moeten bouwen, dan komt hij echt in zijn kracht i.t.t. wat Sarri bij Juve deed.

22 mei 2021 om 10:39

60/70 miljoen. Hij kwam voor 100 miljoen 2 seizoenen geleden.

22 mei 2021 om 11:05

Volgens mij staat in de tekst 25 mil. Daar komt nog wel het salaris bij (!)

22 mei 2021 om 11:13

Dat lijkt me erg weinig. Ze hebben 100 miljoen voor hem betaald. Die staat nog voor veel meer op de balans dan 25 miljoen toch?

22 mei 2021 om 12:37

Je moet ze er wel maar inschieten. IK vind dat je bagatelliseert presteren onder druk is ook een klasse. Die man scoort altijd overal meer dan 25x ja incl penalties

22 mei 2021 om 13:25

Jezus jij was ook niet de slimste op school zeker. In het artikel staat duidelijk dat Juventus 25 miljoen verlangt, zelfs mijn neefje van 8 kon dat eruit lezen. Lees het artikel door voordat je nutteloze comments plaatst.

Haha als je deze foto ziet snap je opeens hoe die ene kunstenaar aan zn idee kwam voor dat beeld van ronaldo

Ik denk niet dat dit een succes wordt. Ronaldo moet het anders dan bv Messi behalve van talent ook echt hebben van zijn fysiek en dat wordt na je 35ste gewoon rap minder. Mijn advies aan Cristiano - ik weet dat hij meeleest - doe het niet, voorkom een blamage en stop gewoon bij Juve.

22 mei 2021 om 10:51

Zlatan vergeten? Of momenteel Cavani die is ook al dik in de 30 volgens mij

22 mei 2021 om 10:51

Dat is wel de grote vraag. De PL is natuurlijk fysiek. Aan de andere kant speelt hij tegenwoordig ook al anders. Veel meer als eindstation.

22 mei 2021 om 10:57

Ik denk dat hij het kan! Vooral met zijn sprong kracht bij lange ballen, en vooral bij de klik met fernades

22 mei 2021 om 11:57

Maar is die klik met Fernandes er? Want bij Portugal heb ik die klik nog in geen enkele pot gezien.

22 mei 2021 om 12:40

Ik hoop wel dat Fernandes de vrije trappen mag nemen. Het is interessant de zien hoe die twee grote ego's samen gaan werken.

22 mei 2021 om 13:09

Als je Ronaldo’s carrière een beetje volgt weet je dat Fernandes de vrije trappen (en penals) dan niet meer neemt, ongeacht hoe goed ie daar in is

22 mei 2021 om 13:49

Penalties kan Ronaldo ook goed zelf nemen. Vrije trappen is een andere kwestie. Die tegen Spanje was overigens op alle vlakken uitzonderlijk.

United had die al eerder moeten doen inplaats van Juventus. Ben benieuwd of we iets terug gaan zien van de Ronaldon zoals die in Madrid speelde.

Toch bijzonder dat Ronaldo vertrekt wanneer Juve geen CL meer speelt, terwijl hij er zelf niet voor heeft kunnen zorgen dat Juve bij de bovenste 4 van Italië eindigt.

22 mei 2021 om 11:46

Het zal ook vanuit Juventus komen, geen CL inkomsten is een financiele klap van ruim 50m euro, dan helpt het flink als Ronnie van de loonlijst kan.

22 mei 2021 om 11:52

Dat is wel waar. Ik zou het ergens wel grappig vinden als Juve het niet haalt, met hun waanzinnige SL ideeën.

22 mei 2021 om 12:14

29 competitie goals of te wel 40% van de totale productie van Juve. Als ze geen 4de worden ligt het zeker niet aan een 36-jarige Ronaldo

22 mei 2021 om 22:47

Tja, iemand die geen bal afgeeft als hij over de middenlijn is, boos word als een teamgenoot zelf scoort ipv de bal af te leggen en totaal niet mee verdedigd. Mag het ff dan dat hij er een paar in schiet?

23 mei 2021 om 22:15

224 assists in zijn carriere, maar geeft nooit een bal af. Doei.

United is met alle respect niet echt top als je het mij vraagt, dus hij wilt gaan afbouwen. Liverpool City zijn enige ploegen die meedoen om de titel. En CL pakken kan hij nou helemaal vergeten gaat never nooit gebeuren met United.

22 mei 2021 om 12:36

Hmmm CL pakken helemaal vergeten
Wie had nou verwacht dat chelsea in de finale zou staan .

Met alle respect voor Rashford, maar geef Ronaldo zijn kansen en ik ben er van overtuigd dat United in ieder geval serieus mee zal doen om het kampioenschap. Heb me erg gestoord aan Rashford's spel en houding dit seizoen, en mogelijk dat de komst van Ronaldo ook juist hem weer met beide benen terug op de grond zet. Ik ben eigenlijk niet zo vóór transfers van 30-ers, omdat ze sowieso niet zullen kunnen bijdragen aan het succesvolle team dat je idealiter wil bouwen voor de lange termijn. Echter is zeker Ronaldo daarin natuurlijk wel de uitzondering op de regel, zoals ook Van Persie, Ibrahimovic en Cavani dit waren/zijn. Spelers met specifieke kwaliteiten die jarenlang de beste waren op hun specifieke positie en daarin belachelijk veel ervaring kunnen doorgeven. Zoals ook een Thiago Silva bij Chelsea laat zien, en bijvoorbeeld niemand een Sergio Ramos, Kanté, Kroos of De Bruyne zal weigeren als die optie zich zou voordoen. Wel denk ik dat dit United belangrijkere prioriteiten heeft, zoals een sterke defensieve middenvelder en een echte rechtsbuiten die er meteen staat. Want buiten Rashford en Cavani, heeft United ook nog Greenwood, Martial, James, Amad, Elanga, Shoretire en Hugill voor de aanvallende posities.

Dat zou wat zijn als Ronaldo terugkeert naar de pl. Dan heeft United straks een aanval met Rashford, Fernandes, Ronaldo en misschien Sancho. Als Chelsea fan zou ik zeggen doe maar niet maar als voetbalfan zou ik het echt geweldig vinden.

22 mei 2021 om 13:45

Ronaldo is echter het beste op linksbuiten en niet in de spits.

22 mei 2021 om 14:16

Dat is zeker waar. Maar ik zie hem wel slagen in de spits aangezien het toch een goeie afmaker blijft. Met twee snelle buitenspeler en een goeie aanvallende middenvelder wil Ronaldo vast wel uitwijken naar de spits😆

22 mei 2021 om 14:55

Duikt bij Juventus ook best vaak in spits dat moet hij niet doen vind hem daar veel minder dan op linksbuiten positie.

22 mei 2021 om 15:30

Hij is daar minder inderdaad maar Ronaldo word ook ouder. Hij zal toch een keer moeten worden bediend in plaats van dat hij iemand anders bediend. En dan is de spitspositie handiger als de linksbuitenpositie

22 mei 2021 om 15:36

Volgens mij is hij altijd al een linksbuiten geweest met scorende vermogen. Carlito wilde Ronaldo in 2014 al in de spits zetten in zijn Madrid tijd, maar dat werkte niet zo goed.

22 mei 2021 om 15:48

Ja dat is ook wel zo. Zal mij dan benieuwen of ze dan voor Ronaldo of voor Sancho gaan. Ik denk niet dat ze voor beide gaan want dat zou overbodig zijn.

Juve zal zich morgen plaatsen voor de CL. En Ronaldo mag vertrekken van mij, tijd voor een nieuwe spits. Veel goals gemaakt maar voor juve waren het slechte jaren, ook door de coaches Sarri en Pirlo. Ik zou het leuker vinden om Ronaldo bij een totaal nieuws club te zien in een voor hem nieuwe competitie.

Zou een domme keuze zijn voor zijn kant. Hij heeft in Italiã£â« soms al moeite om het tempo bij te benen, laat staan in de Premier League, en is buiten zijn goals gewoon onzichtbaar. Hij heeft het altijd moeten hebben van zijn atletisch vermogen en zijn fysiek en dat wordt gewoon minder op deze leeftijd, dat is heel normaal. Ga lekker afbouwen in je eigen land bij sporting, daar ben je een god. Die spelen ook CL volgend jaar.

Doe dit nou niet. De PL is op dit moment lastiger dan ooit. De mindere ploegen zijn qua niveau gestegen en de topclubs kunnen die 3 elftallen opstellen. Blijf zeggen dat PSG het beste voor hem zou zijn. Daar kan hij de wedsrijdjes uitkiezen en in een wat makkelijkere competitie nog steeds 30 maken. Ook financieel en commercieel voor de merk Ronaldo is Parijs een geweldige stad.

22 mei 2021 om 13:56

Tegen teams als Burnley en Arsenal scoort hij toch nog steeds makkelijk lijkt mij. Aleen de top 5 is echt heel sterk. Daaronder is er een aanzienlijke drop.

22 mei 2021 om 15:00

Had Paris voor hem mooie club gevonden, met Neymar samen spelen lijkt mij prachtig. Bij Paris groter kans dat je CL kan pakken aangezien ze er dichtbij zijn geweest. Die kans is bij United klein, die winnen zelfs geen titel de komende jaren missen ze kwaliteit voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

3884 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 2 3 0 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

De Gea en Lingard pakken glansrol bij knotsgekke slotfase United

Manchester United heeft zondagmiddag ternauwernood nieuw puntenverlies in de Premier League weten af te wenden. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer stond op bezoek bij West Ham United lange tijd...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren