Spelers van FC Utrecht hopen wedstrijd tegen Feyenoord te spelen

Vrijdag, 21 mei 2021 om 13:54Dominic Mostert • Laatste update: 14:16

Vanaf 14.00 uur dient vrijdagmiddag in de rechtbank Midden-Nederland het door FC Utrecht aangespannen kort geding tegen de KNVB. De club hoopt via de rechter een stokje te steken voor het bondsbesluit om de finale van de play-offs tegen Feyenoord te verplaatsen naar zondag. De clubleiding hoopt dat de wedstrijd op neutraal terrein wordt gespeeld of wil anders een reglementaire overwinning en daarmee kwalificatie voor de tweede voorronde van de Conference League, maar de spelers en trainer René Hake lijken daar anders over te denken.

"Het is een finale en die willen we gewoon spelen. Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet", maakt Mark van der Maarel duidelijk in gesprek met De Telegraaf. "De club heeft hiervoor gekozen. Het is aan de juridische experts om dit uit te zoeken. Wij moeten ons focussen op de wedstrijd en ons zo goed mogelijk voorbereiden. Dat is de enige taak die wij hebben. Het is verder uit onze handen. Wat daarboven gebeurt, is extern. Daar hebben wij geen invloed op."

Trainer René Hake zegt dat zijn ploeg de strijd om het Europese ticket 'natuurlijk' het liefst op het veld uitvecht. "We willen graag die wedstrijd spelen en winnend afsluiten. Ik begrijp, dat er vanuit de club en de supporters gezocht wordt naar een bepaalde rechtvaardigheid. Vanuit de club en de supporters begrijp ik die reactie, maar als sportman wil je spelen." Hake houdt er 'geen rekening mee' dat Utrecht een reglementaire zege krijgt toegewezen. "Ik reken erop dat de wedstrijd gewoon gespeeld wordt."

Aanvoerder Willem Janssen ziet eveneens uit naar de beslissende wedstrijd in De Kuip. "Het wordt mijn derde finale in De Kuip. Dat blijft leuk. Hoe ouder je wordt hoe bewuster je ervan bent hoe speciaal dit soort wedstrijden zijn. Ik droom ervan echt nog een keer een bekerfinale in De Kuip te spelen. Een play-off-finale in De Kuip komt heel dicht bij dat scenario. Dan is het supermooi dat ik dit nog een keer kan meemaken."

Volgens reglementen van de KNVB vindt de finale van de play-offs plaats in het stadion van de club die als hoogst geëindigd is in de Eredivisie. De burgemeester van Rotterdam wil echter niet dat de wedstrijd gelijktijdig plaatsvindt met de finale van het Eurovisie Songfestival in Ahoy. Daardoor besloot de KNVB de wedstrijd te verplaatsen naar zondagmiddag 12.15 uur, maar daar was Utrecht het niet mee eens. De club spande daarom een kort geding aan.

Het kort geding tussen FC Utrecht en de KNVB is HIER (link niet te openen via de app) live te volgen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door tomasderksen)

Misschien dat die trainer en spelers dat dan ook even naar het eigen bestuur hadden kunnen communiceren. Want als ze het zo in de schoenen geschoven krijgen dan kraait er geen Utrecht speler naar dat ze die finale niet hebben gespeeld en gaan ze lekker met vakantie.

Wie er ook wint, beslis het gewoon lekker met voetbal. Dan maar een dagje later, goed voor het herstel van de spelers. Alles is maar negatief tegenwoordig. Met name Utrecht en AZ hebben daar echt een handje van.

21 mei 2021 om 14:06

Sommigen willen het niet snappen en daar ben jij er één van...

21 mei 2021 om 14:14

Sommige snappen het gewoon helemaal niet, en jij bent daar één van. Ik heb als één van de weinige de moeite genomen de regels door te nemen maar ik kan niks met mensen die maar focussen op 1 artikel. Ja artikel 6 is duidelijk, maar de bond beroept zich waarschijnlijk op artikel 14 en daarmee is de kous (denk ik) snel af in de rechtbank.

21 mei 2021 om 14:18

Ik snap het heel goed. Ik ben klein en jij bent groot en dat is niiieeetttt eerlijk!

Ja de afgekapte competitie was kut en viel verkeerd uit voor Utrecht. Maar die 6 ton ofzo die ze kregen hebben ze ook niet geweigerd toch? Dus daar zijn ze voor gecompenseerd en daar moet je dan ook niet over blijven janken.

Nu willen ze op papier zich plaatsen en zoals hieronder al vermeld: volgens de Uefa moet een team zich op sportieve gronden kwalificeren. Nou dat lukt wel via de rechter toch?

21 mei 2021 om 14:36

Het is makkelijk praten als je aan de goede kant de medaille zit maar ik had dat vdie Feyenoord fans wel eens willen zien als zij ipv Utrecht zo werden genaaid...

21 mei 2021 om 14:37

Ja echt genaaid dat je de finale haalt en hem een dagje later moet spelen. Stel je voor dat je er echt voor moet spelen. Dat zal wel eng zijn, wetende dat Utrecht hem waarschijnlijk verliest.

Gewoon zielig dit.

21 mei 2021 om 14:40

'Met name Utrecht en AZ hebben daar echt een handje van' en dan ' Ik ben klein en jij bent groot en dat is niiieeetttt eerlijk!' zeggen. Nou we zien al 20 jaar lang wat voor grote club Feyenoord wel niet is

21 mei 2021 om 14:41

Echt genaaid? Wat dan? Het is een dag later, maar verder verandert er niks...

21 mei 2021 om 14:43

Potje gewonnen van Sparta en weer vol vertrouwen hoor ik haha. Als ze verliezen sta je vooraan om de boel weer af te breken?

21 mei 2021 om 15:04

Nooit. Maar Feyenoord gaat niet verliezen, ik denk dat Utrecht zich hiermee nog verder in de vingers snijdt. Waar de supporters die aanwezig zullen zijn normaal al fanatiek zijn, zal dit als een rode lap werken. En ook de spelers van Feyenoord zullen er zondag overheen klappen.

100% vertrouwen dat het goed gaat komen.

21 mei 2021 om 14:09

Ik snap je punt,en niets is mooier dan het met voetbal beslissen, maar wat is dan het nut van vooraf regels opstellen voor bepaalde situaties? De regels in deze situatie lijken mij helder. Het lijkt mij juist fijn dat Utrecht deze stap nu zet, zodat dit wellicht meer zekerheid kan geven aan alle clubs die te maken krijgen met verschillende reglementen. Het kan (1) betekenen dat de Knvb zich strikt aan de reglementen moet houden of (2) dat de reglementen in feite niets betekenen omdat de Knvb toch altijd achteraf zelf een beslissing kan maken. Volgensmij heeft iedereen vorig jaar kunnen zien dat het kunnen terugvallen op de reglementen heel fijn kan zijn. Daarom heeft de Knvb volgensmij ook vanaf dit seizoen opgenomen wat er gebeurt als een competitie op een bepaald moment wordt stopgezet.

21 mei 2021 om 14:11

Precies Mark, dit schept ook jurisprudentie naar andere clubs in de toekomst, als hoop ik dat dat niet nodig is.

21 mei 2021 om 16:22

Dit is aan de rechter om te bepalen of KNVB rechtmatig heeft gehandeld en niet Utrecht of ons als leden van Voetbal zone, dus die conclusie is wat voorbarig, maar ik snap best dat Utrecht zich bestolen voelt al zal het moeten uitwijzen of dit terecht is. Hoop vooral dat leden begrijpen dat dit een conflict is tussen Utrecht en KNVB en Feyenoord hier zowel vorig jaar en ook nu niks aan kan doen. In beide gevallen had de club de wens om de finale te spelen.

21 mei 2021 om 17:20

Vanavond om 19:30u volgt de uitspraak. Alleen Knijff vond ik op het eind wel sterk hoe en waarom de knvb tot dit besluit is gekomen en hij gaf dit artikel nog mee aan de voorzieningenrechter 😂.

21 mei 2021 om 14:10

Heb jullie vorig seizoen ook niet gehoord om het in te halen om het ticket. Wilde de bekerfinale wel spelen maar niet om het ticket. Nou prima krijgt Utrecht het ticket spelen we zondag de wedstrijd gewoon.

21 mei 2021 om 17:24

Dus Feyenoord moest haar eigenhandig afgedwongen ticket als nr.3 op het spel zetten, terwijl de nr.4 en nr.5 bij verlies van Feyenoord wel Europa in gaan? En waar had de wedstrijd dan gespeeld moeten worden?

21 mei 2021 om 18:00

Bonaire kon...

21 mei 2021 om 14:10

Niks negatiefs aan hoor. Reglementen zijn Reglementen! Afgelopen seizoen kon er helemaal niets verplaatst worden, omdat de reglementen nageleefd moesten worden en daar waren wij de dupe van. En nu gaat het om Feyenoord een dan kan het opeens wel? Dat noemen ze meten met 2 maten. Ze treffen met ons dan ook de verkeerde club. Dachten ze nou dat wij hier doodleuk mee akkoord zouden gaan? Goed dat we op onze strepen staan laten we de Knvb nu maar zweten.

21 mei 2021 om 14:12

Het is per se dat de KNVB gaat zweten. De rechter toetst alleen of hun besluit conform regelementen is genomen. Hij heeft verder niks over de beslissing te vinden.

21 mei 2021 om 14:30

Nou de Knvb heeft wel een probleem als Utrecht in het gelijk wordt gesteld. En die kans zit er zeker in. Dan moet zij z.s.m. gaan regelen dat er op zaterdagavond gevoetbald kan worden op neutraal terrein en dat gaat heel lastig worden. Bijna alle (grote) steden hebben aangeven dat zij geen 2500 Feyenoord fans in hun stad willen hebben. En terecht we hebben afgelopen weekend allemaal weer kunnen zien waarom. Lukt het niet om wat te regelen, dan wordt het helaas een reglementaire nederlaag voor Feyenoord.

21 mei 2021 om 16:00

'dan wordt het helaas een reglementaire nederlaag voor Feyenoord.' Niks helaas aan, dat is juist hetgene waar Utrecht op uit is. Winnen zonder te spelen.

21 mei 2021 om 16:04

Ook dat is reglementair gezien niet waar. Het is dan aan Feyenoord om een geschikte locatie te vinden, zo staat het in de regels.

21 mei 2021 om 17:27

Moet die locatie in NL zijn?

Als dat niet in de reglementen staat had ik als Feyenoord al een voorschot genomen op een locatie in het buitenland en alle voorzieningen al getroffen.

21 mei 2021 om 18:03

Feyenoord laat vriendje Eric Gudde dan ook de hete kolen uit het vuur halen. Ze wisten al sinds speelronde 30 ofzo dat de 5de plek en dus een PL finale een zeer realistische kans was. Hadden je trucje allang uit moeten halen!

21 mei 2021 om 14:16

Als de KNVB er een zootje van maakt moet je ze wel ter verantwoording roepen dat is het volste recht. De wedstrijd moet even goed op het veld worden gespeeld op sportief vlak.
Hoop dat die club uit Rotjeknor volgend jaar degradeert.!!!

21 mei 2021 om 14:20

Heeft totaal geen zin om AZ erbij te halen. AZ is met name negatief? Waar slaat dat nou weer op

Het bestuur heeft niet zoveel vertrouwen in de spelers, het bestuur kwalificeert zich liever via de rechter.

Iets wat nog een staartje zou kunnen hebben overigens, volgens de regels van de Uefa moet een club zich op sportieve gronden kwalificeren. Dus een kwalificatie via de rechter wil niet betekenen dat Utrecht ook Europees voetbal gaat spelen.

21 mei 2021 om 18:05

Het is niet FCU, maar Feyenoord dat nalatig is in een locatie regelen. Dus FCU heeft zich dan gewoon op sportieve gronden gekwalificeerd.

21 mei 2021 om 18:46

Feyenoord is geen partij in deze. De knvb is de organistor van deze competitie niet Feyenoord. De club Feyenoord is ook geen eigenaar van de Kuip.
De knvb is eventueel nalatig geweest. Mocht de uitkomst zijn dat Utrecht zich kwalificeert via een rechtsgang kan de Uefa wel degelijk dwars gaan liggen....

VZ lijkt steeds vaker op een roddelblad, maar in deze de complimenten voor het plaatsen van de link naar de livestream van het kortgeding; interessant om op deze manier mee te kunnen kijken.

21 mei 2021 om 14:25

De rechtbank Midden-Nederland zendt het kort geding tussen FC Utrecht en de Knvb van vrijdag 21 mei om 14:00 uit via de site van 'rechtspraak' (google daar maar op. Sorry, mag geen links plaatsten) Edit: ik heb de link op VZ over het hoofd gezien en totaal je bericht verkeerd geleze. Excuses

21 mei 2021 om 14:32

@nr11 geen probleem. Erg interessant om te kijken. Het ultieme excuus om Utrecht gelijk te geven: meerdere spelers gaan zondag al op vakantie, dus kunnen de wedstrijd niet spelen op zondag

21 mei 2021 om 17:45

En toen was de wedstrijd op zaterdag en moest deze gestaakt worden wegens onweer en zondag afgespeeld worden… Kreeg Feyenoord het cadeau van Utrecht, want ja, hun spelers waren al op vakantie…

Utrecht gaat het toch niet redden tegen Feyenoord. Vaak denk je een spannende pot te zien en dan wint Feyenoord makkelijk

21 mei 2021 om 14:41

Wij zijn wel een club die het vaak goed tegen doet tegen de topclubs en andere subtoppers. En met play-offs finales hebben wij de nodige ervaring. En het maak ook wel uit of er in Tilburg of Rotterdam wordt gespeeld. Op neutraal terrein hebben wij simpelweg veel meer kans.

21 mei 2021 om 15:10

Geloof er weinig van dat Utrecht op een neutraalterrein wint van Feyenoord

Hoppa, eerste punt tegen. Utrecht wilde die bekerfinale desnoods weken of maanden later spelen en heeft zelfs voorgesteld om de wedstrijd op Bonaire af te werken. Dan had het dus allemaal wel gekund.

21 mei 2021 om 14:46

Ik heb het punt gehoord. Als je dat uit de context haalt, is het inderdaad 1-0 voor 010. Máár, dat ging om een bekerfinale, met een prijs en Europees voetbal als inzet. In deze is vorig jaar 030 alles ontnomen en is het in deze zaak een geheel andere casus.

21 mei 2021 om 15:19

Maar ook Feyenoord is een eventuele beker ontnomen en die wilde hem ook spelen. Ik bedoel, die wedstrijd had vorig jaar gewoon makkelijk zonder publiek kunnen worden gespeeld, in De Kuip, grote kans dat Feyenoord had gewonnen. Vind dat geen argument voor Utrecht om dat nu aan te halen.

FC Utrecht heeft gelijk omdat de Knvb zich niet aan de regels houdt maar toch vind ik het allemaal een beetje kinderachtig hoe ze dit aanpakken. Uiteindelijk ben je een voetbalclub en wil je toch gewoon voetballen. Het is niet zo dat ze zondagmiddag niet kunnen of dan veel meer in het nadeel zijn. Het is gewoon zeiken omdat er een aanleiding is om te zeiken, de reden is waarschijnlijk zelfs dat ze nog boos zijn om hoe het vorig seizoen is gegaan. Ze kunnen al het gelijk van de wereld hebben maar alsnog is het een beetje klein. Mooi dat de spelers wel gewoon willen spelen, daar ben je toch topsporter voor. Dit is alleen maar afleiding voor die spelers zou je zeggen.

21 mei 2021 om 18:09

Het zijn in eerste instantie bedrijven. Bedrijven die door corona harde financiële belangen hebben. Pas daarna zijn het voetbalorganisaties.

Typisch Utrecht en ze laten weer zien in alles een kleine club te zijn. Wat maakt in hemelsnaam uit of er zaterdag of zondag gevoetbald wordt. Er gaan toch geen uitsupporters mee, dus die kunnen niet worden benadeeld nu de wedstrijd op korte termijn is verplaatst. Bovendien kan Feyenoord hier niets aan doen.

21 mei 2021 om 17:40

Het gaat utrecht erom dat vorig jaar de regeltjes gehanteerd moesten worden, want dat zijn npu eenmaal de regels, maar nu kunnen we wel even buiten de regeltjes om werken..

21 mei 2021 om 18:11

Feyenoord kan hier ALLES aan doen. Die wisten al geruime tijd dat een vijfde plaats zeer realistisch was. En dat een PL finale tijdens de Eurovisiesongfestival met het thuisvoordeel en hogere klassering erg waarschijnlijk was. Wanneer zijn ze precies begonnen met vergunningen en alternatieve locaties zoeken...?

21 mei 2021 om 18:36

Feyenoord organiseert hier niks. De KNVB had hier dus op moeten anticiperen… maar ja, wanneer riep Aboutaleb pas dat hij het ging verbieden? Vorige week inderdaad…

Volgens mij beslist de rechter dat de Knvb goed heeft gehandeld. Zondag wordt er gespeeld.

Weten ze dat zeker? Want het schijnt emotioneel en fysiek onmogelijk te zijn te spelen op zondag aldus de advocaat van FC Utrecht. Slappe hap die spelers want zaterdag 21:00 kan kennelijk wel zondag is onmogelijk fysiek.

Dat argument heeft de rechter van tafel geveegd. Hij zei dat het in voetbal wel vaker gebeurt dat wedstrijden verplaatst worden en dat professionals daar gewoon mee om moeten kunnen gaan.

Toch fijn dat als de reglementen gevolgd worden zowel spelers, trainers als bestuur kunnen krijgen wat ze willen

Ongeacht de uitspraak, is wel weer duidelijk dat ze er in Zeist wederom een zooitje van gemaakt hebben. Echt eerlijk zou zijn: Utrecht wordt in het gelijk gesteld door de rechter, KNVB biedt excuses aan, Utrecht biedt alsnog aan om op zondag te spelen.

21 mei 2021 om 16:38

Dat geloof je zelf. Utrecht zal dan zeggen we betreuren dat de wedstrijd niet is gespeeld. Maar in het fysieke en geestelijke belang van spelers en staf en de stress die het de FC Utrecht gemeenschap heeft opgeleverd (welk stress?) de juiste beslissing. Achter de schermen staat de champange al klaar in de Galgenwaard en zal men zeggen mooi hebben we een beetje genoegdoening voor vorig jaar.

De korte termijn vind ik een zwak argument. Feyenoord als kandidaat en de Knvb als organiserende organisatie hadden hier in een eerder stadium toch al naar kunnen handelen?

Utrecht geeft ook via hun rechter aan dat ze ''dolgraag'' willen spelen, maar alleen op het moment dat dit niet kan. wat een gejank.

Ik zit de hele rechtzaak te kijken en kan maar 1 conclussie trekken. Het bestuur van FC Utrecht weet dat spelen onmogelijk wordt op Zaterdag ook in andere gemeentes. Puur vanwege rancune op basis van gebeurtenissen vorig jaar willen zij Feyenoord terug pakken. Het heeft niks met redelijkheid of het gelul van vakanties of dat emotionele en fysieke gesteldheid van de spelers en staf te maken kan hebben waarom Utrecht niet wil verplaatsen. Alleen vanweg vorig jaar Toen Rutte zij geen evenementen waar een vergunning voor nodig is tot 01-09-2020 op Nederlands grondgebied, dat zij nu niet willen schuiven. Zij zien totaal niet dat de situatie toen volledig anders was dan nu. Wat een trieste groep mensen

21 mei 2021 om 17:17

En dat de heer van Es tot slot vraagt aan de Knvb om gevoel te hebben voor omstandigheden hahahahahaha. Welk gevoel toont Utrecht dan? want nou doet de Knvb dus precies dat, meedenken en kijken naar een oplossing en hij rent naar de rechter. Ongeloofwaardig, mag hopen dat de rechter een wijs besluit neemt en ik zondag om 12:15 uur voor de buis zit om deze pot te aanschouwen

Ik ben er niet gerust op. Utrecht heeft geen sterke argumenten, maar die rechter zit de advocaten van de knvb steeds op de nek en die van Utrecht krijgen alle ruimte. De knvb is ook niet altijd even sterk. Laten we hopen dat de redelijkheid wint.

Ik vind het ook wel slechte argumenten van Utrecht over de spelers die minder rust krijgen en een busreis moeten maken.

Wat meespeelt is het probleem van de Knvb en wat zich vorig jaar heeft afgespeeld. Helaas kon daar geen een club iets aan doen en was er een besluit genomen. Mark Overmars was toen degene die de boel aan de gang bracht door te zeggen laten we met de competitie stoppen met alle ellende van dien. Dan vervolgens gaat FC Utrecht naar de rechter om hun gelijk zien te halen vanwege de finale en wilde zelf naar Bonaire en nu willen ze niet een dagje later spelen. AZ gaat naar de Uefa achter de rug om van Ajax en Knvb . Sportiviteit viert hoogtij in deze. Nu speelt zich weer iets af en wederom blijft de Knvb in gebreke door de reglementen niet aan te passen met de Knvb is verantwoordelijk voor het vaststellen van de wedstrijden en bepaalt de data en tijden en is leidend hierin. Nee weer worden er allerlei reglementen bijgehaald die niet ter zake doende zijn zoals de Knvb daar heel erg sterk in is. De Knvb stelt zich voor hoger te zijn dan de wet. Nu beslist de Knvb dat de wedstrijd een dag later gespeeld wordt vanwege dat de burgemeester geen toestemming geeft de wedstrijd te spelen in Rotterdam vanwege het songfestival wat voorrang krijgt en waar de gehele wereld naar kijkt in zoveel landen.
Wat stelt het nu voor om op zaterdagavond te spelen om 21;00 uur of zondagmiddag om 12:30 uur. Moet hier nu zo'n halszaak van gemaakt worden en wil FC Utrecht ten koste van alles zonder te spelen zich bekerwinnaar noemen. Heel dat reglement klopt niet dat zodra er niet gespeelt kan worden er een 3-0 nederlaag is door de thuisspelende club. De Knvb maakt het schema en bepaalt en hadden ook kunnen weten dat het songvestival plaatsvond.
Het is toch een schande als dit zo beslist wordt en is dan te hopen dat hier meteen door de Uefa wordt ingegrepen door ook FC Utrecht niet toe te laten aangezien de wedstrijd niet gespeelt is geworden.
Een finale moet op de groen mat worden uitgemaakt en niet achter een groene tafel.
Zo kunnen we voortaan wel om elk wissewasje naar de rechter stappen.
Ik heb het vandaag gevolgd en vond het een en al onzin wat er uitkwam met al die argumenten.
Wat maakt het nu toch uit om de wedstrijd in belang van het songfestival een dagje later te spelen. Denkt men in Utrecht nu niet aan het belang hiervan en wat dit voor Nederland betekent waar miljoenen mensen naar kijken en dat de Burgemeester hier zijn voorrang aan verleend. Dan kunnen de reglementen er wel weer bij gehaald worden van dan op neutraal veld. Nou gewoon Utrecht stadion uitbesteden aan Feyenoord zonder huur te betalen en de supporters daar welkom heten b.v. Kan niet is geen neutraal veld. Alle overige steden willen deze finale nu op korte termijn niet meer.
Denk eens aan de sportiviteit en aan het algemeen belang ondanks de reglementen en ondanks mogelijk FC Utrecht in hun gelijk staat wat voor ellende het veroorzaakt in de plaats Utrecht als de finale niet gespeelt wordt en FC Utrecht tot winnaar wordt uitgeroepen. Anders op het complex van Zeist dan zit de Knvb met de ellende.

Ook ik hoop op een winst doormiddel van een sportieve prestatie. Het probleem is echter niet Feyenoord maar de KNVB. Door het willekeurig wel of niet hanteren van de regelementen door de KNVB zitten we nu in deze positie. Als de finale tegen een andere club was geweest had het ook gebeurt

De hel breekt pas los als de rechter Utrecht gelijk geeft, er geen wedstrijd gespeeld gaat worden, en de Uefa dan zegt dat Feyenoord obv sportieve prestaties (5e plek) deze plek krijgt omdat er geen finale gespeeld is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.FC Twente4822
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. DouvikasAanvaller2413
V. BarkasKeeper260
J. ToornstraMiddenvelder201
S. van de StreekMiddenvelder207
B. DostAanvaller177
N. MaedaAanvaller100
A. YounesAanvaller100
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

19 fans
Verdediger, 36 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 1 april
Ajax ziet in Ernest Nuamah de eventuele opvolger van Mohammed Kudus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren