Anco Jansen reageert op ruzie met FC Emmen-fans: ‘Ik vind dat supertriest'

Zaterdag, 22 mei 2021 om 18:55 • Laatste update: 19:18

Anco Jansen had donderdagavond alle ogen op zich gericht, toen hij bij NAC Breda als invaller binnen de lijnen kwam in de halve finale van de play-offs tegen zijn oude club FC Emmen. Tijdens het warmlopen werden er vanaf de tribune onvriendelijkheden naar hem geroepen, wat tot irritatie leidde bij de middenvelder. Toen NAC als winnaar uit de strijd kwam na de strafschoppenserie, kreeg Jansen het achter het doel aan de stok met FC Emmen-supporters. Voor de camera van Voetbalzone reageert Jansen zichtbaar geïrriteerd op de gebeurtenissen.

“Het is logisch dat je hartstikke blij bent dat je in de finale staat”, reageerde Jansen direct na de wedstrijd, om vervolgens tekst en uitleg te geven over de onenigheid met de fans van zijn oude club. “Emmen was niet de ploeg waar ik graag tegen had gespeeld. Ik had Emmen absoluut de Eredivisie gegund. De mensen die er voor mij toe doen bij de club die weten dat ook.” Volgens Jansen is de slechte sfeer tussen hem en de fans van Emmen ontstaan door ‘riooljournalistiek’.

Jansen geëmotioneerd: 'Als Emmen-fans dat over je moeder roepen...'

“Daardoor is dit een beetje ontstaan en dat was absoluut niet mijn bedoeling”, aldus Jansen. “Dat ben jij (Voetbalzone, red.) niet geweest. Ik ben altijd positief geweest over Emmen, maar als je uit stukken van tien minuten twee zinnen haalt en je zet dat heel negatief weg, dan weet je dat dat mij gaat raken. Ik vind dat supertriest en je ziet wel wat dat met mensen doet. Dan krijg je dit soort taferelen. Dat is van hun kant niet goed en van mijn kant ook niet. Maar dat gebeurt in the heat of the moment.”

Jansen zegt wel tegen een stootje te kunnen. Dat er vanaf de tribune wat dingen werden geroepen vind hij dan ook geen probleem. “We zijn geen mietjes, dat kan gewoon.” Dat hij verwensingen naar zijn hoofd kreeg als ‘je kankermoeder’ vond Jansen veel te ver gaan. “Dan gebeurt dit”, doelt hij op de onvriendelijkheden na de wedstrijd. Jansen vindt het ‘verschrikkelijk’ dat Emmen is gedegradeerd. “Mensen vergeten heel snel en je weet dat ook als voetballer. Ik gun dat deze club absoluut niet. Het is niet anders.”


Poll

Wie promoveert naar de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Hij en van hooijdonk waren heel triest bezig. Terwijl ze zelf nog niks bereikt hebben. Ik hoop in ieder geval op NEC in de finale.

21 mei 2021 om 11:34

Ik ben het helemaal met je eens. Ik mag hopen dat we nac niet terug zien in de eredivisie volgend seizoen. Die waren echt helemaal nergens gister tegen Emmen. En dan had je nog die Janssen die zich weer niet kon gedragen.

21 mei 2021 om 12:36

Als NAC helemaal niks was, en Emmen kon er toch niet van winnen... wat moeten we dan van Emmen vinden? Ja, op basis van het spel had Emmen zeker moeten winnen... maar Emmen stond niet voor niks op de zestiende plaats, en weten ook van een matige ploeg als NAC niet te winnen.... Dus Emmen terecht gedegradeerd. Dat is de enige juiste conclusie.

21 mei 2021 om 13:04

Amen. Zoveel mensen op dit forum kunnen niet verder kijken dan "de bal hebben," "goed voetbal spelen". Nederlandse tunnelvisie.

21 mei 2021 om 14:07

Is een momentopname, als Nac zo blijft spelen als gister mochten ze promoveren dan zijn ze ook heel snel weer gedegradeerd, 1 lange bal geven en daaruit scoren hou je normaal gesproken niet lang vol.. Het is dat Emmen zoveel kansen mist maar een beetje normale ploeg had gister met 4, 5-1 gewonnen

21 mei 2021 om 11:36

Stel je niet zo aan, die supporters beginnen toch zelf met provoceren? Kan je het ook terug verwachten. Als er constant supporters mij belachelijk lopen te maken, dan zou ik na de wedstrijd ook ff lekker terug provoceren. Iedereen reageert ontzettend overdreven

21 mei 2021 om 11:54

Je kan er ook bovenstaan. Provoceren van fans hoort er ook een beetje bij. Maar zo raar staan juichen, echt totale onzin. Snap ook wel dat deze 2 heren op de bank zitten. Kennelijk vinden ze het provoceren en gek doen belangrijker dan gewoon je wedstrijdjes winnen.

21 mei 2021 om 12:00

Supporters schreeuwen over het algemeen maar wat, maar wat heeft het voor nut zijnde als NAC zijnde om bewust een half feestje te vieren achter de achterlijn voor de aanhang. Ik snap dat spelers naar een uitvak rennen in normale situaties, dat hoort erbij. Maar je eigen fans zijn er niet. Ga het lekker vieren op de 16 meter ofzo, dit was uitlokken. En als Anco ook nog roept kom dan. Tsjah.

21 mei 2021 om 12:28

Provoceren is één (bijvoorbeeld bij Jeroen Verhoeven 'pizza' roepen bij een uittrap), maar k*nker moeder heeft niks met provoceren te maken. Dat is gewoon onfatsoenlijk.

21 mei 2021 om 12:36

Hoezo was dit uitlokken? De spelers rennen na de beslissende penalty naar de goal waar de penalties genomen zijn. Is een totaal natuurlijke reactie, wat hadden ze dan moeten doen, naar de middenstip? El Allouchi loopt vervolgens naar de camera en roept daar wat in. Die camera staat tussen de tribune en de achterlijn in. Er volgen wat spelers hem. Vervolgens wordt er wat bier etc gegooid (rã¶sler drinkt er eentje op), en daar reageren de spelers dan weer op, vol vanuit de adrenaline. Is gewoon emotie van beide kanten. Niet goed te keuren, maar wel logisch en hoort er een beetje bij. Spelers van NAC zijn blij, supporters van Emmen gefrustreerd vanwege degradatie. Niet groter maken dan het is. Waar ze ook feest hadden gevierd, hetzelfde was gebeurd.

21 mei 2021 om 13:41

Sterker nog, ze lopen niet specifiek naar de goal, maar naar de keeper die daar naast het doel staat. Dat dit aan de rand van het veld dan gevierd wordt is het logische gevolg. Ik snap niet dat zo veel mensen (supporters van Emmen, maar ook hier) zo enorm negatief doen. Als je ook in dit interview met Anco ziet hoeveel respect hij voor Emmen heeft is het eigenlijk stuitend al die negatieve reacties!

21 mei 2021 om 14:24

BME verschil tussen jou en die Sydnep V Hooijdonk is dat laatstgenoemde professioneel voetballer is, let op het woord professioneel.

21 mei 2021 om 11:46

Ja waarom is het direct triest als een speler van zich afbijt? Ik vond het mooi en terecht van Anco. Ik geloof hem ook gewoon als hij zegt dat hij Emmen veel liever niet had geloot en dat hij baalt dat ze niet meer in de eredivisie spelen nu.

21 mei 2021 om 12:04

Op het moment dat Jansen warm ging lopen begin het gefluit, het hoerenjong en andere verwensingen. Beetje een trieste reactie van dat zogenaamde fantastische publiek. Zonder hem was heel Emmen nooit in de Eredivisie beland en hij heeft nooit iets negatiefs gezegd over wie dan ook.

Als je zo met je oud spelers omgaat, kan je een reactie terug verwachten.

21 mei 2021 om 12:13

Viel allemaal best wel mee toch? Ik snap heel goed dat er veel emotie bij komt kijken als je op zo'n moment van je oude club wint. Tevens zitten er blijkbaar wat IQ-loze supporters bij Emmen die van alles en nog wat naar z'n hoofd slingeren.

21 mei 2021 om 12:55

O in dat geval: groot gelijk om dan maar met k*** te strooien en iemands moeder erbij betrekken. Die duurbetaalde voetballers kunnen toch verdomme wel even lijdzaam ondergaan wat ze allemaal te verteren krijgen vanaf de tribune. Het zijn toch geen mensen ofzo? Anders dan de hardwerkende man die eindelijk weer een stadion binnen mag. Laat die Jansen eens even normaal doen zeg!

22 mei 2021 om 19:55

Dus omdat iemand iets meer geld dan normaal verdiend, mag je hem voor alles uitmaken? Doe je dat ook tegen je werkgever? Beetje rare redenering.

22 mei 2021 om 21:43

Verdikkemie Steven. Heeft jouw computer dubbelglas? Het sarcasme van gomes spring bij mij namelijk uit het scherm.

25 mei 2021 om 09:17

Rustig maar Steven....

'sarcasme is bijtende spot. Die kan bijvoorbeeld geuit worden door prijzende taal die in flagrante tegenspraak is met wat kennelijk bedoeld is. Bij sarcasme is de toon scherper en de houding kritischer dan bij ironie.'

Ik heb gisteren zitten kijken en had geen goed woord over voor Jansen, maar als er inderdaad dat soort dingen over zijn moeder zijn geroepen, dan snap ik het wel. Er zijn grenzen aan wat je over je heen laat komen.

Jammer dat het zo geeindigd is, ik gunde het Emmen erg. Nu hebben ze KKD over, en eindigt de wedstrijd bovendien in wat geknok. Zonde, want de inhaalrace van Emmen was geweldig, en de wedstrijd gisteren met de passie eromheen, was reclame voor het voetbal.

21 mei 2021 om 11:36

Als mensen die mijn moeder nog nooit gezien hebben zoiets over haar zouden zeggen, zou ik vooral moeten lachen. En mijn moeder al helemaal. Alsof dat daadwerkelijk betrekking heeft op je moeder

22 mei 2021 om 18:59

Ja dat is nog beter, maar niet iedereen kan dat op elk moment. Je weet nooit of er iets speelt rond zijn moeder.

21 mei 2021 om 11:48

Denk je dat hij zelf gaat beginnen met provoceren als die aan het warmlopen is. Beetje raar! Ag ja lekker haantjes gedrag. Misschien had die niet moeten zeggen kom dan, maar gewoon weg lachen.

Ik weet dat mensen hem verafschuwen op deze site maar ik vind die Anco Janssen wel een mooie gast. Nog echt een ouderwetse persoonlijkheid binnen de voetballerij. Toch veel leuker dan al die 13 in een dozijn voetballers van tegenwoordig. Janssen heeft een mening, stippelt zijn eigen carrière uit, kan buiten zijn arbeidslust om geweldig voetballen en kleurt af en toe buiten de lijntjes. Het was niet netjes en handig maar zulke dingen maken het voetbal juist mooi

21 mei 2021 om 11:39

Precies, we kunnen niet van iedereen verwachten de ideale schoonzoon uit te hangen. We kunnen Jansen kinderachtig gedrag verwijten gisteren, maar we gaan even voorbij dat die supporters zich ook misdragen. Dat je daar gezien de wedstrijd wat olie op het vuur gooit als Jansen begrijp ik wel, het is alleen wat minder verstandig.

21 mei 2021 om 12:08

Er is een verschil tussen een ouderwetse persoonlijkheid en een klein kind in een volwassen lichaam. Janssen wordt niet voor niets door de supporters van al zijn ex-clubs uitgekotst. Bij een ouderwetse persoonlijkheid denk ik toch eerder aan een Ziyech die zegt wat hij vindt, maar (zeker voor en na de wedstrijd) een gentleman is.

21 mei 2021 om 13:08

Beste Lunny, je onderschat de kracht van de media in dit geval. Door slechte journalistiek kunnen conflicten als deze ontstaan. Jansen een klein kind noemen gaat nogal ver.

21 mei 2021 om 15:45

Tijdens het warmlopen zat hij al te etteren met medespelers en tegenstanders alsof het een oefenwedstrijd op het laagste niveau was. Bijvoorbeeld bij een ingooi bewust de bal tussen zijn benen leggen en dan erop blijven staan. Is dat gedrag van een volwassene?

21 mei 2021 om 13:44

Ik vind het alleen eng als mensen zichzelf zo'n mooie gast vinden. Net als die Martin Drent, daar las ik laatst een interview van. Die benadrukt daarin een keer of 10 waarom Martin Drent erg leuk is. Heel gênant om te lezen, hoe iemand zo hunkert naar erkenning van cultstatus. Ouderwetse persoonlijkheden zijn voor mij Tom Beugelsdijk, Theo Janssen, Michiel Kramer, Bram van Polen (hoewel dat niet zo mijn type is), Jamie Vardy, Jack Grealish. Bij Jansen is het allemaal geforceerd

Waarom hebben mensen de behoefte om met het k-woord te schelden of iemands moeder erbij te betrekken? Snap dat nooit. En dan vooral als het binnen het voetbal of elk andere willekeurige sport gebeurt. Het is en blijft uiteindelijk maar een spelletje...

21 mei 2021 om 11:38

Heb je wel is in het stadion gezeten? Ik heb een seizoenskaart bij Ajax en heb ook regelmatig bij NAC in het stadion gezeten, maar daar is je k* moeder zo'n beetje de meest gebruikte zin, het slaat helemaal nergens op, maar dat is nou eenmaal het niveau van menig voetbalsupporter.

21 mei 2021 om 11:49

"Dat is nou eenmaal het niveau" Dat is toch een enorm trieste constatering? En je zet het weg alsof we het dan maar normaal moeten vinden en moeten accepteren want ach dat is nou eenmaal het niveau. Harder aanpakken die mensen die denken alles maar te moeten roepen wat in ze opkomt.

21 mei 2021 om 11:52

Ik weet niet wat voor fantasie jij hebt, maar ik ga al meer dan 25 jaar naar NAC en ik heb daar letterlijk nog nooit iemand "kk moeder" horen zeggen...

21 mei 2021 om 12:28

Absolute klets Bme12.
Bij NAC wordt er nooit, maar dan ook nooit met K* gescholden.
Als iemand dat wel doet, wordt die meteen door mede supporters tot zwijgen gemaand, goedschiks of kwaadschiks.
Je kunt van NAC vinden wat je er van vindt, maar niet kletsen!

21 mei 2021 om 12:39

Hahaha heb je wel is op vak G gezeten vriend? Of op de B-side? In het familie vak misschien niet maar op een gegeven moment was er zelfs een ventje van 12 met het k woord aan het schelden

21 mei 2021 om 13:04

Ga al ruim 35 jaar naar Nac, altijd B-Side.
Op de B-Side zit je niet maar sta je.

21 mei 2021 om 13:31

Consy, ik zeg in mijn bericht dat ik het nergens op vind slaan en dan ga je me verwijten van dat ik zeg dat het normaal is?

22 mei 2021 om 19:26

Tja, omdat nu eenmaal de (vaak) onderlaag van de maatschappij in het stadion zit. Allemaal leuk dat we binnenkort weer het stadion in mogen maar let maar op, we krijgen heimwee naar de lege stadions.

Juist Anco, riooljournalistiek... Ze kunnen twee zinnen uit een interview halen en dat plaatsen, neemt niet weg dat je die twee zinnen ook uitspreekt. En dat je dan scheldwoorden naar je hoofd krijgt, tsja niet netjes maar als voetballer hoor je daar boven te staan en weet je dat het kan gebeuren. Weglopen is de oplossing, niet uitdagen om met je te komen vechten. Geen medelijden met Anco

21 mei 2021 om 11:45

Anco heeft een beetje boter op zijn hoofd, de hele tijd langs de zijlijn en bij het warmlopen hinderen bij een ingooi, ballen wegtikken, in de weg lopen langs de lijn, zelf de.confrontatie opzoeken en daarna janken als dat dan ook daadwerkelijk gebeurt. Nee het niveau van die scheldpartijen is niet fraai maar als je je anders opstelt dan loopt het niet zo uit de hand en wat dat betreft heeft die van Hooijdonk junior ook wel een handje van. Ik vond NAC gisteren een aanfluiting en ik ben benieuwd of ze tegen NEC anders gaan spelen want deze speelstijl is meer afhankelijk van geluk dan van wijsheid.

21 mei 2021 om 11:56

Je ziet het voorbeeld ook weer in dit artikel. Het interview is heel genuanceerd, Jansen steekt nog hand in eigen boezem ook. Hij noemt de journalistiek triest en de kop van dit artikel doet het alweer lijken alsof hij de Emmen supporters triest noemt. Kan me voorstellen dat je dat irritant vindt als speler.

Emmen was o zo mooi publiek, valt toch vies tegen hè. Je zag hem juist met veel Emmen spelers vooraf en in de rust. Ook me warmlopen veel contact. Dat supporters zich zo laten zien is triest, maar dat mensen hier hetgeen van gister willen recht praten zijn nog triester. Volgens mij wilde Emmen van hem af, hij ging weg en nu doet hij de club even pijn en is iedereen gepikeerd.

In mijn ogen de meest zwakke en vooral misselijkmakende belediging is toch echt, als je over iemands moeder gaat beginnen. En natuurlijk is het niet krachtig genoeg zonder daarbij een ziekte er aan toe te voegen. Zo zie je maar weer dat supporters totaal niet heilig zijn.

21 mei 2021 om 12:39

Eens, maar zo werkt het jammer genoeg wel. Aan de speler om zich daartegen te wapenen en dit lachend weg te lachen oid. Je weet toch dat dit een sneue poging is om je uit je concentratie te halen? Leer er mee leven en herleid die zielige uitscheldpartijen tot hetgeen het is: een poging jou uit de wedstrijd te halen en een uitlaatklep voor frustratie mogelijk achteraf.. allemaal heel zwak, maar uit de mond van een hersenloze, dus lijkt me niet moeilijk daarboven te staan.

22 mei 2021 om 19:28

Deze jongen konden ze niet op zijn huidskleur pakken, dus dan maar zo. Ik presenteer u : het voetbal minnend publiek.

Ik snap nooit waarom mensen zo geïrriteerd raken als er iets over hun moeder wordt gezegd? Die van mij is ook genoeg uitgescholden hoor, maar daar ga ik dan gewoon niet op in. Laat ze lekker wat roepen, jij weet wel beter. 9 van de 10x kennen zij je moeder geen eens. Er gewoon bovenstaan, en zo moeilijk is dat niet. De types die iemands moeder uitschelden, zijn vaak niet de raketgeleerden

21 mei 2021 om 11:46

Jij kan niet voor iemand anders beslissen of iets “niet zo moeilijk is, dus nee je kan niet zeggen dat je daar maar even boven zou moeten staan.

21 mei 2021 om 12:34

@ barca--070,

Ja ik vind dat juist wel. Het is nou eenmaal een gegeven dat supporters alles willen doen om jou als speler uit de wedstrijd te halen.. het is nogal een makkie als iets met je moeder roepen, dit bij je bereikt. Tuurlijk is het erg en tuurlijk zou het niet mogen, maar allemachtig... scheld mijn moeder uit voor alles wat je kunt verzinnen, couldn't care less...
je weet dat dit uit een mond komt van een imbeciel die weinig herseninhoud heeft en dit met een doel doet... en de kans is erg groot dat hij jouw moeder nieteens kent..

En dat is iets wat je moet leren, maar leer dat want anders ben je een easy target.

En nee, ik vind het ook niet ideaal, maar wel belangrijk als je profvoetballer bent.

22 mei 2021 om 19:30

Ik vind het ook wonderbaarlijk, in de eerste plaats dat een voetballer erdoor uit het veld wordt geslagen en in de tweede plaats dat het publiek tegen heug en meug zo gemeen wilt doen. Noem het ‘gezonde rivaliteit’.

Ik snap de mensen die zo afgeven op NAC niet echt.. NAC weet dat ze tegen een beter elftal moeten spelen. Dan ga je er toch niet vol op uit in offensief opzicht? Of zouden Nederlandse clubs dat wel doen als ze in de CL moesten uitkomen tegen een PSG of City? Neem het telraam er dan maar bij met Mbappé in de gelederen.. NAC heeft het gewoon slim gedaan, mensen zijn teleurgesteld (wat overigens zeer begrijpelijk is..) en er wordt van alles over en weer geroepen. Dat gebeurd wel meer, zeker bij dit soort potjes! Alleen omdat er slechts enkele fans bij mogen zijn nu, krijgen we daar wat meer van mee. Het hoort er niet bij en tegelijkertijd helaas ook weer wel.. Emmen is eruit gevlogen en NAC mag het in de finale proberen tegen Nec. Wie er ook promoveert, we weten ook allemaal dat de huidige teams flink ververst gaan worden als ze de eredivisie in gaan.

21 mei 2021 om 12:42

Helemaal met je eens, dat begrijp ik ook echt niet. Daarbij weet je ook zeker dat NAC niet met deze selectie de Eredivisie zou ingaan (als ze straks van NEC zouden winnen). NAC heeft gisteravond gedaan wat ze konden en dat was blijkbaar genoeg. Dat kan je FC Emmen meer kwalijk nemen dan Nac.

21 mei 2021 om 12:52

Precies dat. En het is ook zeker niet zo dat Emmen de kansen aan elkaar geregen heeft. Ze waren constant dreigend, meer niet. Zeker die Frei, constant blaffen maar nooit bijten. Emmen is het gewoon volledig zelf schuld dat ze eruit vliegen. Ik kijk er uiteindelijk ook helemaal niet meer van op eigenlijk; jaarlijks hebben de eredivisie ploegen het lastig in de play-offs en gaan ze kopje onder. Het waren drie leuke jaren, op naar verversing.

21 mei 2021 om 13:04

Sterker nog, de keeper van NAC heeft maar een stuk of 3 echte reddingen moeten maken, waarvan er 2 penalties waren.

21 mei 2021 om 15:50

NAC heeft uitstekend verdedigt. De manier waarop vind ik dan mooi. Zo'n tackle van Malone op het eind. Daar geniet ik eigenlijk meer van dan een schot in de kruising.

21 mei 2021 om 16:40

Dat is dan weer lichtelijk overdreven.. Maar zo'n tackel kan ik inderdaad ook zeker waarderen! Volle overtuiging.

22 mei 2021 om 12:33

Ik ben zelf verdediger geweest, dus wellicht wat bevooroordeeld.

Mooi publiek verdwijnt met succes. Emmen was een structurele subtopper in de Kkd. Probeerde vaak te promoveren, hoefde niet per se. Behalve een slechte nacompetitie statistiek hadden ze niet enorm veel tegenslag. Ze wonnen over de jaren meer wedstrijden dan dat ze verloren, meestal wel linkerrijtje. Zoals iedere KKD club hebben ze wel eens onderaan gestaan, maar je degradeert er niet uit. Nu Eredivisie, de club heeft zich 2 jaar knap weten te handhaven en dan komt de klad er in. Dit smaakt naar meer. Teleurstelling wordt groter. Ik denk dat er na de troosteloze 18e plaats wel een soort berusting was ontstaan maar dan zet je zo'n serie neer en haal je het op een punt niet en moet je tegen Nac. En dan blijkt ook Emmen gewoon een club die publiek heeft dat zich in barre tijden misdraagt. Als Groningen kan ik het weten; de KKD is leuker dan vechten tegen degradatie in de ED. Ik vond onze 2 KKD jaren heel erg leuk, zeker na die enorm brakke perspectiefloze seizoenen ervoor. 90 van de wedstrijden win je, veel balbezit, kansen en goals. Toegegeven, die competitie was in 1999 wel leuker dan nu (nog geen jong Ajax enzo). Natuurlijk wil je promoveren en zat ik er door na Sparta thuis, maar het seizoen erop was snel weer erg leuk.

Hij had beter moeten weten, dit was even een ego-toertje na de wedstrijd. Als voetballer is het een gegeven dat er supporters zijn die dit soort achterlijke dingen naar je roepen, verschrikkelijk hoor, maar deal with it want je gaat dit niet winnen namelijk. Nu waren het Emmen supporters, maar denk wel dat je heel hard gaat rennen bij supporters van andere steden, al met al onnodig om dat vuurtje nog verder op te stoken.

Was ij de kroegen in Leeuwarden ook altijd met iedereen en alles ruzie aan het zoeken

Supporters hebben niet altijd in de gaten dat ze alleen het tegendeel bereiken. Een van mijn favoriete PSV spelers was Kezman. Niet alleen om zijn vele doelpunten, maar juist ook omdat ie alleen maar beter werd als je uitgejouwd werd. In het uitvak werd altijd gehoopt op spreekkoren tegen Kezman. Je kon er dan vergif op innemen dat ie scoorde en weer op zijn shirt wijzend langs de tribunes zou lopen. Zalig! FC Utrecht supporters hebben er nog nachtmerries, die waren erg hardleers.Toeval of niet, NAC is door, en hij staat lachend op het veld. Met een compleet begrijpelijke reactie als hij eerder datgene over zijn moeder hoorde.

22 mei 2021 om 11:54

Wat een stelletje kozen hierzo

Psychologische oorlogvoering hoort er al jaren bij!!!

Tot een uur kon NAC ook gewoon kansen creeeren hoor.
Wat zijn bij jullie kansen Emmen supporters ? En voorzet haha of schot op goal die meters naast gaan zijn geen kansen.
Olij heeft 3 reddingen moeten doen dus 3 kansen haha

NAC heeft gewoon een staaltje verdedigen laten zien, zeiden Kwakman en kraai jr zelf en dat is niet illegaal.

Dus NAC terecht door naar de finale.

Emmen = camping clubke

Zou deze stoere meneer nog steeds “kom dan” roepen als die stewards er niet tussen gestaan hadden? Kan perongeluk een bal goed raken maar Emmen heeft hem duidelijk terecht laten vertrekken. Dat meneer verongelijkt was over zijn speelminuten maakt het alleen maar mooier om te zien dat hij bij NAC eenzelfde rol mag invullen. Aankomend seizoen kan hij weer invallen tegen Emmen in ieder geval, heb NEC toch een stuk hoger zitten dan NAC dus ga er van uit dat die het gaan redden.

Zou deze stoere meneer nog steeds “kom dan” roepen als die stewards er niet tussen gestaan hadden? Kan perongeluk een bal goed raken maar Emmen heeft hem duidelijk terecht laten vertrekken. Dat meneer verongelijkt was over zijn speelminuten maakt het alleen maar mooier om te zien dat hij bij NAC eenzelfde rol mag invullen. Aankomend seizoen kan hij weer invallen tegen Emmen in ieder geval, heb NEC toch een stuk hoger zitten dan NAC dus ga er van uit dat die het gaan redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.TOP Oss00
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
H. VisserUnknown
N. OlijKeeper
M. AdilehouVerdediger
J. MashartVerdediger
G. SiereveldVerdediger
W. NeelenVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

16 fans
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 3 augustus
Oussama Idrissi heeft een aanbieding van Club Brugge naast zich neergelegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren