PSV houdt rekening met vertrek: ‘Daar hoeven we niet omheen te draaien’

Vrijdag, 21 mei 2021 om 07:56Yanick Vos • Laatste update: 08:51

PSV heeft Mohamed Ihattaren nog niet opgegeven. Technisch manager John de Jong bevestigt dat de club de bankzitter blijft helpen zolang hij in Eindhoven onder contract staat. Desondanks lijkt een zomers vertrek een serieuze optie, weet ook De Jong, die de mogelijke komst van Davy Pröpper, Marco van Ginkel en André Ramalho naar het Philips Stadion bespreekt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door lucnilis1)

Hopelijk vertrekt John de Jong zelf ook. Heeft mij de afgelopen jaren totaal niet overtuigt en alle buitenkansjes kwamen van de trainer zelf vorig jaar. Overigens geef Ihattaren is een deadline met verlengen, mocht hij voor de eerste competitie wedstrijd niet hebben verlengd mag hij van mij elke wedstrijd op de tribune zitten.

21 mei 2021 om 08:35

Ihattaren gaat echt niet blijven, geloof mij maar. PSV gaat hem 100% verkopen en als Ihattaren denkt te transfervrij weg te kunnen lopen dan speelt hij heel volgend seizoen niet. Binnen PSV zijn ze helemaal klaar met die jongen wat volledig terecht is. Het is eeuwig jammer maar hij heeft het er zelf ook echt naar gemaakt. PSV moet verder.
Het is te makkelijk om nu af te vallen op John de Jong. Aankomende zomer word bepalend voor hem. Er is veel gebeurd en zoals in het hele artikel staat van Rik elfrik komt PSV van heel ver, je kunt dat niet in een zomer even regelen. Daar zijn minimaal twee volledige tranfersperiodes voor nodig.

21 mei 2021 om 08:49

Ik denk inderdaad dat hij weg gaat bij Psv. Misschien een gek idee maar zou Feijenoord niet een slag kunnen slaan hier? Die hebben heel veel behoefte aan een creatieve middenvelder (meer dan aan Til) en daar kan hij de absolute man zijn. Bij Ajax spelen Kudus en Klaassen op zijn plek dus ik denk niet dat er plek is. Ik zou het wel een toffe transfer vinden!

21 mei 2021 om 08:50

Het is makkelijk afgeven op de jong, idd, aajgezien hij al een paar seizoenen verantwoordelijk is en psv alleen maar achteruit loopt. Als Ajacied zou ik zeggen, vooral vasthouden die de jong en ook Schmidt gewoon nog tien jaar. Als PSV fan zou ik ze beiden graag uitzwaaien.

21 mei 2021 om 08:54

Ihattaren gaat ook sowieso weg heeft al regelmatig gesproken met Overmars. De allereerste keer was afgelopen zomer als een oriënterend gesprek hoe het er voor stond met zijn contract en of hij openstond voor een vertrek naar Ajax. Alleen doordat hij dit jaar minder speelt is alles in een stroomversnelling gegaan en wil hij nu wel liever naar Ajax. Of je als Ajax zijnde op hem zit te wachten weet ik alleen niet. Want de laatste maanden toont hij wel aan totaal geen mentaliteit te hebben.

21 mei 2021 om 09:06

Hee Raffa1, ouwe kenner! Ik zie je nu op twee reacties van mij reageren, is dat alleen maar om te provoceren? Het maakt het wel een beetje sneu maar goed.
Je hebt helemaal gelijk jongen!

21 mei 2021 om 09:10

Ik weet niet of hij een oriënterend gesprek heeft gehad met Overmars vorige zomer, als jij het zegt.. Neem aan dat je goede bronnen hebt. Ik heb er iig niets over gehoord. Ik als inmiddels verlaten voorzitter van de Ihattaren fan club ( want was echt fan van hem) vind het totaal niet erg als die weg gaat, zelfs niet als die naar Ajax gaat. Ihattaren gaat het gewoon simpel weg niet halen met de mentaliteit die hij op dit moment heeft. Inmiddels is hij al meerdere keren tegen de lamp aangelopen betreft slecht of moeilijk gedrag. Hopelijk gaat hij ergens het licht zien en haalt hij alsnog zijn potentie eruit en als dat bij Ajax is dan is dat maar zo. Gun iedereen zijn geluk.

21 mei 2021 om 09:15

Toch vind ik sommige handelingen van PSV in de kwestie Ihattaren ook wel discutabel. Om nou alle vermeende vuile was van Ihattaren buiten te hangen middels een persbericht vind ik niet echt handig. Als zo een jongen dan zijn vertrouwen kwijt is een een (redelijk) goede partij speelt waarvoor hij complimenten van wat analisten krijgt en de trainer zegt vervolgens het viel wel mee want hij speelde niet als Messi dan vind ik dat ook niet zo handig. Zeker niet als Rosario die die wedstrijd een zaadpartij speelde vervolgens door de coach wordt neergezet als topplayer. Dan zakt bij zo een Ihattaren natuurlijk ook de moed je in de schoenen want dan weet je dat de coach met twee maten meet en dat jij als speler nooit iets goeds zal kunnen doen in de coach zijn ogen

21 mei 2021 om 09:23

Japie_krekel opzich heb je vaak best goede analyses maar ik lees steeds bij jou het verhaal over de Messi uitspraak terug komen en daar moet je eens mee stoppen. Je haalt het namelijk volledig uit het verband. Ihattaren werd gewisseld op een gegeven moment tegen Ajax idd. Ihattaren zijn tong lag in de rust al op zijn schoenen dus dat was al een slecht teken. Daarnaast bleek er uit de statstieken van Ihattaren ( opgemerkt door die analist van VI ben even zijn naam kwijt, Pieter? ) dat ihattaren een key actie had en voor de rest helemaal niks, geen schoten en geen belangrijke voorassists of dergelijk. Ook kwam eruit dat Ihattaren veelte weinig in het gebied kwam of vrij liep in het gebied wat voor hem de bedoeling is om gevaarlijk te worden.
Daarnaast bedoelde Schmidt ook echt niet dat Ihattaren moet presteren als Messi, maar de opmerking kwam om dat er een of andere verslaggever het raar vond waarom hij Ihattaren wisselde en deed alsof Ihattaren de allerbeste was.
Over dat persbericht ben ik het met je eens

21 mei 2021 om 09:33

Ok, dat zou kunnen al had Schmidt het wel iets subtieler kunnen verwoorden. De irritatie droop ook van zijn gezicht af toen hij de uitspraak deed

21 mei 2021 om 09:34

Wel zonde van zo een groot talent als Ihattaren. Ik hoop dat hij alsnog zijn potentie gaat inlossen maar dan kan hij beter naar Feyenoord gaan dan naar een of andere buitenlandse club waar hij binnen komt met nul status

21 mei 2021 om 09:46

Als Feyenoord nog ergens 10 miljoen heeft liggen dan mogen ze van mij dat best in de gokmachine genaamd Mohammed Ihattaren gooien. Lijkt me echter geen realistisch scenario voor een club die enkele maanden geleden nog een smeekbede filmpje opnam omdat ze in zo een zwaar weer zaten.

21 mei 2021 om 09:58

Alsof er ergens een club is in Europa die 10 miljoen gaat neerleggen voor een bankzitter uit de Mickey Mousse League met een 1 jarig contract. PSV gaat hier max 5 tot 6 miljoen voor krijgen

21 mei 2021 om 10:01

We gaan het zien Japie, wat in ieder geval wel duidelijk lijkt is dat Ihatarren niet voor een appel en een ei naar een club in de eredivisie zal gaan. Voor 5/6 miljoen mag hij naar het buitenland en voor 10 miljoen naar een Nederlandse club. Ik vraag me ook af of 5/6 miljoen niet al te gortig is voor Feyenoord dan moeten ze echt Senesi en Berghuis gaan verkopen om dat te bekostigen.

21 mei 2021 om 10:18

Ik durf niet te zeggen dat psv gefaald heeft, was er niet bij. Maar zo een jonge jongen die zn vader verliest kan natuurlijk wel tijdelijk zn focus verliezen. Als hij zich kan herpakken zou alleen maar mooi zijn. Waar hij ook gaat spelen, soms kan een andere omgeving dan wel helpen. Zonder dat dit aan iets of iemand is toe te rekenen. Als ajax zijnde zou ik onder de 10 miljoen wel een gokje wagen, vooral omdat ze door de naam, vaak met weinig verlies mislukte spelers verkopen.

21 mei 2021 om 10:24

@nick_10

" Ihattaren zijn tong lag in de rust al op zijn schoenen '

Dan had Schmidt bijna iedere wedstrijd meer spelers kunnen wisselen. Ik ben wel geschrokken hoe slecht conditioneel PSV er voor stond.
Een van de duidelijkste wedstrijden was de thuiswedstrijd tegen de Grieken. Meer spelers zaten er helemaaaaal doorheen en Schmidt wisselde niet.

Nu komt het te selectief over. Het kan zijn Ihattaren geen key pass had die wedstrijd maar hij was wel enige die mee kon. Rest zakte allemaal door de grens.
Die jongen had juist een setje nodig. Het is geen issue dat Schmidt hem wisselde. Je zag interview met Ihattaren dat hij blij was, glinsterde tijdens interview.

Dan is het gewoon bekrompen en schandalig van narcist Schmidt om even domme uitspraken te doen.
Het was toch veel beter om gewoon te zeggen, ik ben tevreden met Ihattaren. Hoop dat hij nu weer op de goede weg terug is na een donkere periode.
Ipv die domme Messi uitspraak.

Wedstrijd erop tegen Ado zat Ihattaren op de bank. Dus zoals Japie aangeeft,psv heeft ook veel domme fouten gemaakt.

"ik als inmiddels verlaten voorzitter van de Ihattaren fan club"

Dat kan je wel blijven hoor. Ook al ben ik voor Ajax ik volgde ook jaren Ihattaren met plezier en was fan toen ik hem eerste keer in de jeugd zag voetballen

21 mei 2021 om 10:33

Onzin wat je zegt. Jammer dat je het alleen maar door de bril ziet van het tegen Schmidt en PSV zijn. Iahattaren presteerde helemaal niks in de wedstrijd, wel geteld een goede actie vlak voor de rust. Aanvallers zijn er om te presteren voorin, acties maken, kansen te creëren en te score. Dat deed ihattaren niet. De rest ook niet maar op een gegeven moment moet je een keuze maken. En je kunt niet zeggen dat Ihattaren de maanden daarvoor zo beslissend is geweest dat je dan even denkt laat ik die er maar instaan. Ik ben nog steeds fan van ihattaren alleen ik ga hem niet meer verdedigen zoals ik eerst deed. Er is te veel gebeurd omdat te doen. Ik hoop dat hij het alsnog gaat maken. En je haalt de opmerking van schmidt betreft messi ook gruwelijk het de context , kijk aub de interview even terug en kijken de stats van die wedstrijd. Die jongen heeft zat duwtjes gehad maar er moet ook gepresteerd worden.

21 mei 2021 om 11:06

@rombomcu: hoeveel je voor Ihattaren gaat vangen hangt ook af wie er interesse toont en hoeveel concurrentie er is onder de aanbieders. Misschien is 5 of 6 miljoen naar (bijv) een Feyenoord met een leuk doorverkooppercentage interessent?

21 mei 2021 om 11:21

Onzin?? Mag ik jou vragen sinds wanneer wij als volwassenen het normaal moeten vinden dat een jonge jongen publiekelijk afgebrand moet worden omdat hij niet presteerd? En al helemaal een jongen die een enorme mentale dreun heeft gekregen met het verlies van een dierbare! Vindt jij dan niet dat PSV en die smidth zo'n jongen dan juist extra moeten beschermen door hun snavel te houden en het roddelen aan de snorren van deze wereld te laten? Wat ik vooral zag was een club en trainer die alleen maar hun eigen straatje aan het schoonvegen waren over de rug van een 19 jarige!!

21 mei 2021 om 13:32

Mr killing, een Duitse trainer is het niet gewend dat zo'n gastje van 19 de hemel in wordt gepraat met 0 statistieken en inbreng. Dan snap ik dat je er moe van wordt als elke journalist naar ihattaren vraagt na zo'n matige wedstrijd waarin je kansloos verliest. Vandaar die wat overdreven uitspraak...

21 mei 2021 om 13:43

@japie. Ik geef je volledig gelijk. Alles wordt afgedaan dat Ihattaren de schuldige is maar heb mijn grote twijfels aan PSV zelf. Deze jongen heeft een hele moeilijke periode achter de rug en mogelijk nog en dat kan niemand beoordelen. iedereen voelt zijn eigen leed het hardst en kan er beter mee overweg dan de andere. Ik lees alleen maar Ihattaren is een vervelend iemand en PSV heeft alles eraan gedaan om zijn handje vast te houden. Dat zal heus wel maar of dit op de juiste wijze is gedaan vraag ik mij af. Heeft Schmidt wel vertrouwen in deze speler, als ik van de verhalen af moet gaan dan zijn dit voor mij niet betrouwbaar. verhalen zijn maar verhalen die ergens vandaan komen. Ook PSV gooit alles maar op straat zegt men en kan dat wel aannemen door met modder te gaan gooien. Is Ihattaren wel op de juiste manier behandeld of begeleid. iedereen is anders en de ene is gevoeliger dan de andere vandaar ook de woorden van Japie over hij speelde niet als Messie. Dat zijn geen uitlatingen van een trainer. Ik betreur het dat een speler met zoveel kwaliteiten niet in zijn rol kan komen en voor hem is het beter om een andere club te kiezen waar hij wekelijks speelt en dat is zeker niet bij Ajax daar zal hij ook weinig kans krijgen. Hopende dat we Ihattaren het nieuwe seizoen weer mogen zien schitteren want het is een talent eerste klas en bij welke club maakt mij dan ook niet uit.

21 mei 2021 om 15:29

Ik ga niet beweren dat wat er in 2019 gebeurd is met Ihattaren zijn familie situatie niet erg is. Maar op een gegeven moment moet je door, zo is het leven nou eenmaal. PSV heeft Ihattaren alle ruimte gegeven om rust te vinden in die situatie. Ze hebben hem ook gewoon alle hulp geboden en ook zijn familie. Maar zoals ik eerder aangeef op een gegeven moment moet je door.

Ihattaren komt vervolgens in de zomer van 2020 8 kilo te zwaar aan en is niet vooruit te branden. Er ontstaan wat problemen op trainingskamp waaraan hij liever niet aan wil deelnemen. Vervolgens heeft in de loop van het seizoen motivatie problemen op de training. Ook duurt het tot en met november dat hij eindelijk eens een beetje fit is. Daarnaast lopen de problemen ook op betreft zijn contract en geeft dat ook geen rust want meer wil nog niet bijtekenen.
Hij is van de zomer ook een aantal keren van snelweg geplukt om dat hij in zijn nieuwe auto veelte hard rijd.
Daarnaast presteert meneer al een tijdje niet op het veld.
In de loop van het jaar 2021 is hij eigenlijk nog steeds niet fit en meld hij zich erg vaak ziek en tevens zijn de prestaties in het veld nog steeds niet geweldig.
Vervolgens moet hij gedisciplineerd geschorst worden omdat hij er met de pet naar gooit tijdens de trainingen.
Ook zijn rare teksten tijdens PSV - Utrecht toen hij scoorde getuigd niet van zelfreflectie maar goed dat is nog het minst erge.
Tevens schijnt het zo te zijn dat meneer aan Schmidt heeft gevraagd of die nog wel moet trainen als die zo weinig speelt? Ik zal wel gek zijn maar dat is toch geen instelling?

Maar goed PSV heeft er niks aangedaan volgens jou en Ihattaren is een heilig spelertje en PSV moet maar naar meneer luisteren. Zo werkt het niet in het leven je zult er op een gegeven moment zelf iets van moeten maken en wanneer jij laat zien dat te willen zijn er zat mensen in de wereld om je te helpen.

Mocht Ihattaren PSV deze zomer verlaten, zie ik PSV er niet veel zwakker op worden eerlijk gezegd, helemaal niet als je van Ginkel en Pröpper beiden binnen haalt. Ik hoop alleen niet dat Malen vertrekt maar mocht dat het geval zijn staat Madueke ook al klaar en Vertessen speelde ook niet onaardig laatste wedstrijden. Het grootste probleem is de verdediging en daar moet zeker een ervaren man bijkomen mocht Dumfries vertrekken en Teze naar de rechtsbackpositie verhuizen, al is Teze beter op RCV denk ik persoonlijk. We gaan het zien heb nu al zin in het volgend seizoen!

Ik ga me laten verrassen door John de Jong, denk dat hij wel geleerd heeft van 2 jaar geleden en als ik nu al hem hoor zeggen 10 miljoen voor Propper is te veel. Dan denk ik verstandige keuze,

Hopelijk heeft Schmidt nog wat leuke namen in petto, wat helemaal niet erg is voor een John de Jong zijnde. Hij is toch degene die hem vervolgens moet binnen halen, dat is de taak van een TD. Of de scouting of de coach nu met de speler aankomt boeit me niet! Als TD moet hij zorgen dat er een top team staat, waar Schmidt prijzen mee kan pakken.

Heeft PSV nou eigenlijk echt gefaald met Ihatarren? Schmidt heeft hem schijnbaar niet goed behandeld, maar het is ook wel een vervelend ventje in de omgang als ik de verhalen moet geloven. In hoeverre moet je dan z'n handje vasthouden? Had ie beter begeleid moeten worden?

21 mei 2021 om 08:41

Ik zou zo graag om tafel willen met al die mensen die zeggen dat PSV heeft gefaald met Ihattaren of dat Schmidt heeft gefaald met hem. Want echt waar ik het niet vaak genoeg herhalen, PSV heeft echt niet gefaald. Ze hebben er echt alles aangedaan maar op een gegeven moment moet je door. Ik woon zelf echt heel dicht bij de herdgang, ik ken ook heeeeeel veel mensen daar en daarnaast volg ik zelf al heel mijn leven PSV.

21 mei 2021 om 08:56

Schmidt heeft niet alleen gefaald met ihattaren maar met heel PSV, het is lang gelden dat Ajax met 16 punten voorsprong de schaal won en ik vind dit een vernedering voor PSV waar ten eerste de directie en daarna de Jong en Schmidt gefaald hebben zie ik met het lijstje van.spelers die ze willen gaan halen het er niet beter op worden. Heb het gevoel dat PSV, ook met de nieuwe verpanding en lening, teveel rekent op toekomstig succes of geld terwijl ik ze de eerste paar jaar het gat met Ajax niet zie verkleinen. Maar goed, het is mijn club niet en ik zie als Ajacied liever een echte volksclub als Feyenoord weer aansluiten. PSV heb ik nooit iets mee gehad. Ehalve dat de fans altijd denken dat PDV groter is dan het is haha...

21 mei 2021 om 08:58

Duidelijke reactie, vind het ook zo makkelijk om te roepen. En dat Mo jong is en hij dus dan blijkbaar alles kan maken. Dat ze hem druifjes moeten voeren, terwijl iemand hem koel houdt met een grote waaier. Lijkt me een verschrikkelijke etter en denk dat het niets wordt uiteindelijk door een gebrek aan mentaliteit. Dat gedrag ook voor die camera, gadverdamme.

21 mei 2021 om 09:01

Nou precies dit. Begrijp me niet verkeerd he, ook ik vind Ihattaren een geweldig talent maar dat betekend niet dat hij zich niet hoeft te gedragen en dat PSV alles voor hem moet doen wat koning Mo wil he. Het houd een keer op.

21 mei 2021 om 10:53

@raffa Voor iemand die zegt 'maar goed het is mijn club niet' ben je wel heeeeeeeeel actief in de PSV topics. Vooral om negatieve dingen te zeggen.

Goed toch voor jou da ajax met 16 punten verschil kampioen wordt?

Maar ik zal je de echte reden vertellen waarom je in deze topics zo actief bent: je bent aandachtsgeil en komt provoceren. 12 likes gekregen op het moment van schrijven. Ik heb je de 13de gegeven. Is jouw weekend ook weer goed begonnen he.

21 mei 2021 om 11:12

@ Amazingninja en @raffa Hij vergeet ook even dat PSV in 2014/2015 met 17 punten voorsprong kampioen werd. Ze hadden daar toen een trainer (De Boer) en directeur (overmars) die enorm geprezen worden voor hun prestaties.

Daarnaast was PSV in 2018/2019 (het succesvolle jaar van Ajax) nog bijna kampioen geworden

21 mei 2021 om 09:00

Ondanks de houding van Ihatteren, is het (door meerdere mensen binnen Psv) continu in de media bespreken van Ihatteren zijn houding, en daarbij de hoop uitspreken dat hij verbetering gaat laten zien want dan kan het toch zo'n goede voetballer worden en daar wilt PSV graag bij helpen nou niet iets wat gaat helpen. Je kan onderhand toch wel spreken van een onwerkbare situatie?

21 mei 2021 om 09:02

Dat is het ook maar je kunt natuurlijk als technisch management niet in de media nu volop gaan schreeuwen dat Ihattaren een etter is. Ze proberen hem nog voor een redelijk bedrag te slijten vandaar deze keuzes denk ik.

21 mei 2021 om 09:12

Ik weet niet welke verhalen jij hebt gelezen maar het is juist dat psv en schmidt alles voor die jongen gedaan hebben maar hij zelf gewoon niet wil of kan. Ihatarren laat zich zien als een moeilijke jongen, dat was ook te zien aan die waslijst met incidenten. Dat heeft weinig met Schmidt te maken. Waarom zou hij anders als hij direct een doelpunt maakt in de armen van Schmidt springen? Ook geven veel psv kenners aan dat iedereen van de club ihattaren wil/wou helpen maar dat die jongen zelf de knop om moet zetten.

Met die namen die ik voorbij hoor komen vraag ik mij af waarom PSV niet dag tegen de Jong zegt. Kan niet zeggen dat hij nou zoveel goede spelers heeft binnengehaald. Denk dat als PSV zich niet snel toelegd op jongere spelers met een grotere restwaarde ze de kant van Feyenoord op gaan. Foute spelers met weinig restwaarde halen, te weinig kansen aan je jeugd geven en teveel Schmidt laten bepalen die volgend jaar zeker weer pleiten is.

21 mei 2021 om 09:39

Het geluk van PSV is dat zij nog steeds een hele hoop waarde op het veld hebben staan. Gakpo, Dumfries, Malen, Ihatarren en Madueke zal waarschijnlijk richting de 80-100 miljoen gaan. De vraag is of de volgende lichting weer zo goed is. Maar van spelers als Sambo, Fofana en Vertessen kun je ook nog wel wat verwachten vermoed ik en PSV onder 18 en onder 17 begonnen ook goed aan de competitie.

Maar ben het zeker met je eens, dat ik een beetje mis dat er echt een jong talent wordt aangetrokken die later met winst doorverkocht kan worden, een type Lozano bijvoorbeeld. Toch vind ik foute spelers met weinig restwaarde halen ook wel een beetje onzin. Spelers als Max en Sangare moet je bijvoorbeeld wel met winst door kunnen verkopen, bij Bruma, Doan en Baumgartl is dat weer een ander verhaal. Spelers als Gotze en Zahavi waren transfervrij.

21 mei 2021 om 10:35

@memphisdepay

Ik vraag mij af of huidige PSV sterk genoeg staat. Brands kon nog goed verkopen.
Ik vind dat PSV een Bergwijn voor te weinig weg gedaan had, omdat het geen ideale tijdstip was. Tuurlijk was potentie van Gakpo al zichtbaar maar PSV was aan het strijden om mee te doen voor CL plekken. Dan stuur je niet een van je beste spelers voor dat bedrag weg.

Nu speelt er veel rondom Madueke. Ik mis visie en daadkracht bij Psv. Het zal mij niets verbazen als zij Madueke "gewoon" voor 15 miljoen verkopen aan Leicster City. Ipv ontwikkelen en dan minimaal 60 miljoen pakken.
Heeft Schmidt wel veel vertrouwen in hem? Tegen Feyenoord speelde hij goed. Daarna belangrijke wedstrijd tegen AZ, speelde hij niet. Begin 2e helft kwam zelfs draver en anti voetballer Vertessen invallen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik als Ajacied zat toen zelfs voor de TV te schreeuwen wat doet die Schmidt!!!!!!!!!

Malen heeft dit seizoen ook geen stap gemaakt. PSV mag blij zijn als er tussen de 25 en 30 miljoen betaald wordt. Vorig seizoen zag ik hem boven de 40 miljoen uitkomen.

Dumfries is een verdediger en wordt gewoon minder voor betaald. Zie bij ons ook met Nico bijv.

Ihattaren zal laag bedrag zijn en wat doorverkoop%

21 mei 2021 om 10:47

Destijds was het seizoen al over voor PSV dus begreep wel dat ze voor een transfer gingen en achteraf maar goed ook misschien had corona wel een impact op zijn prijs. Je kon hem tegen zijn zin bij PSV houden maar de vraag was of dat echt nut zou hebben gehad.

Malen was ernstig geblesseerd vorig seizoen waardoor hij niet bij zo'n bedrag uitgekomen is. Dit seizoen doet hij het goed maar hij verzilvert wel te weinig kansen. Toch heeft de huidige situatie natuurlijk niet meegewerkt aan zijn transferwaarde.

Wat voor bedragen iedereen oplevert is slechts een schatting gemiddeld 15 miljoen moet naar mijn mening wel zeker lukken en dat vind ik nog een lage schatting. Gakpo, Malen en Madueke moeten meer dan 20 opleveren en Dumfries en Ihatarren moeten samen toch ook minstens 20 miljoen opleveren.

Dat er bij PSV een hoop beter kan ben ik met je eens en ik vind persoonlijk ook dat Vertessen te vaak de voorkeur kreeg boven Madueke. Vertessen mist te veel rust voor de goal maar als dat nog kan komen dan sluit ik niet uit dat het nog goed met hem komt, was altijd wel een groot talent.

21 mei 2021 om 11:35

@memphis

Hoop dat het PSV lukt om hun visie te behalen, namelijk weer top 32 club in Europa. Zal ook voor de competitie beter zijn. Hoop ook CL en dat spelers als Madueke kunnen schitteren. Als ik PSV kijk zie ik liever spelers als Madueke dan dravers als Vertessen of Thomas. Totaal niet het niveau.

Keek vroeger vaak met jaloezie naar geweldige spelers als Ronaldo, Luc Nillis, Kezman, v Nistelrooij, Zenden, Cocu, Alex, Gomes etc. Mooie voetballers waar je graag naar keek.

Maar vrees voor jullie dat Gerbrands, de Jong en Vennegoor gewoon te licht zijn voor functies die zij bekleden. Geldt ook voor meer oud spelers daar als jeugdtrainers. Lijkt meer vriendjespolitiek en te veel van zelfde groep.

Ben wel benieuwd komene tijd naar Sambo en Fofana. Wel leuk om te zien of spelers stap kunnen zetten, zoals Teze dit seizoen (zou wel eeuwig zonde zijn als hij naar RB gaat) en vorig seizoen(en) Gakpo, Ihattaren, Malen en Madueke.

21 mei 2021 om 12:01

Ik ben het niet eens wat malen betreft die jongen heeft 20+ goals en genoeg assist geleverd.is dit jaar echt vele malen beter al en had gewoon tegen de 30 goals kunnen zitten als hij ook de penalties mocht nemen.voor minder als 35 moet psv hem echt niet laten gaan.ik hoop zelf dat hij nog een jaar blijft veruit onze beste speler.

Ik denk dat Feyenoord een mooie stap zou zijn voor Ihattaren, of hij daar zelf oren naar heeft vraag ik me sterk af maar een stap naar het buitenland lijkt me zéér onverstandig. Bij Feyenoord zal hij een grotere kans op speeltijd hebben en ik denk dat Slot misschien ook wel om kan gaan met Ihattaren. Ik denk dat het voor zowel Feyenoord als PSV een mooie oplossing kan zijn, Feyenoord heeft baat bij creativiteit en PSV houdt er nog wat aan over. Ook voor de overall kwaliteit van de top 3 zou dit goed zijn. Misschien een kleine transfersom met een mooi doorverkoop percentage of iets van een ruildeal ?

21 mei 2021 om 09:13

Waarom zou PSV dat risico nemen? Ik ben het met je eens dat je misschien een veel hoger rendement kan halen, maar ik denk dat er zeker wel clubs zijn die 8-10 miljoen willen betalen uit het buitenland. Ik denk dat Feyenoord momenteel dat geld gewoon niet heeft dus dan houdt het al heel snel op. Met een doorverkooppercentage is het ook nog altijd maar even afwachten hoe het verloopt en aangezien de miljoenen momentele hard nodig zijn, zou ik voor een zo hoog mogelijke transfersom gaan.

21 mei 2021 om 09:36

Zijn contract loopt nog 1 seizoen en hij is bankzitter bij PSV, de nummer 2 uit de Mickey Mousse League. Wie gaat er dan 8 tot 10 miljoen voor hem neerleggen?

21 mei 2021 om 09:46

We zullen zien. Lijkt mij helemaal geen gek bedrag, er zijn natuurlijk een hoop negatieve aspecten. Maar er zijn ook een hoop positieve punten voor Psv. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten dat hij overal bij clubs op het lijstje staat. Die jongen is 19 jaar en loopt al een tijdje mee en blijft een bijzonder talent. Er komt zeker interesse.

21 mei 2021 om 10:00

Wie zal het zeggen maar PSV heeft zijn transferwaarde zelf ook niet echt een gunst gedaan door een persbericht naar buiten te gooien met alle vermeende vuile was van Ihattaren

21 mei 2021 om 10:10

Misschien wel inderdaad, maar het was ook wel min of meer bekend dat hij zichzelf niet 100% inzette, omdat hij gewoon niet fit was/is. Vroeg of laat zou het toch uitlekken.

Voor de grootste enfant terribles komt er vaak nog een club. Iemand als El Ghazi wilde Bosz ook een keer aanvliegen een paar weken daarna werd hij ook gewoon voor 7 miljoen verkocht.

Het is een beetje wat de gek ervoor geeft tegenwoordig dus echt voorspellingen maken over een transfer is ook maar natte vingerwerk.

@vz: ik snap dat dit mystieke titels bedoeld zijn voor de clickbaits, maar willen jullie in gevallen als dit niet John de Jong als afbeelding nemen? Wanneer ik 'vertrek' lees en John de Jong zie, maakt mijn hart even een vreugdesprongetje. Bij het openen van het bericht is de kermis dan toch erg koud

OT: PSV kan nog zo vaak een slag om de arm houden, maar het is al lang duidelijk dat Ihattaren vertrekt. De grootste zorg van de club zou nu dan ook Madueke moeten zijn, want ook in Schmidts relatie met hem lijken scheurtjes te komen nu een hardloper als Vertesse boven deze topper-in-wording de voorkeur krijgt.

Overigens leuk te zien hoe Ihattaren steevast aan Ajax wordt gelinkt (niet in de laatste plaats door Telegraaf) en sommigen hier Feyenoord als vervolgstap opperen, maar PSV is natuurlijk niet gek. Er zullen meerdere clubs komen die de gok met Ihattaren wel willen wagen en dan gaat men de concurrentie natuurlijk niet in poll-position brengen. Bovendien zal Raiola ook meer voelen voor de hogere bedragen uit het buitenland nietwaar?

In het licht van dit laatste zou ik als Club Brugge eens een bod doen. Die hebben met Lang een mooie business case om hem te overtuigen, spelen Champions League en zijn steevast kampioenskandidaat. Bovendien heeft hij hier, anders dan in de grote competities, daadwerkelijk kans om basisspeler te worden.

21 mei 2021 om 09:32

Hahaha, helemaal met je eens. Madueke is het grootste vraagteken. Kan Schmidt wel met jonge talenten omgaan? Toch heb ik ook nog steeds het idee dat Ihattaren en Madueke dikke maatjes zijn en elkaar aansteken qua gedrag. Ik zie beide spelers nog dansend richting bank lopen en zitten te ginnegappen nadat Schmidt Ihattaren publiekelijk was afgevallen. Die twee hebben een verkeerde invloed op elkaar. Ik hoop maar dat Madueke blijft. Van Ihattaren moet je af. Dat komt niet meer goed. Met zijn vervelende gedrag moet je hem uit de groep verwijderen. Geeft alleen maar negatieve energie.

21 mei 2021 om 10:47

@sneekpsv " Ik zie beide spelers nog dansend richting bank lopen " Kinderachtig dat jij hierover valt. Wees blij dat er nog plezier uitgestraald wordt. PSV had 2 parels maar Schmidt kan er gewoon niet mee omgaan.

@gomes1psv " maakt mijn hart even een vreugdesprongetje." Hahah moet vaak lachen hoe jij leuk uit de hoek kan komen.

Verder eens, heb toevallig hier boven ergens ook getypt over dat Schmidt helemaal niet goed omgaat met potentiele cashcow Madueke. Tegen AZ gewoon Vertessen begin 2e helft inbrengen die werkelijk niets goed deed, behalve overal erg hard naar rennen.
Madueke die er voor tegen Feyenoord goed speelde, keek vanaf de bank.

Ik zie een jdJ daarom ook "gewoon" de 15 miljoen accepteren op Madueke van Leicster City.

Brands wist nog hoe dit spel gespeeld wordt. Die zou ook niet vaak interviews geven en zo openlijk Ihattaren in de uitverkoop doen. JdJ gooit gewoon alle beetje ruimte voor onderhandelingen het raam uit. Hij heeft hem net nog niet op marktplaatst gezet onder Gratis af te halen.

Boven lees ik dat Memphis denkt dat 8-10 miljoen haalbaar is. Hoe JdJ gedraagt moet je blij zijn als je nog 3/4 mil pakt.

21 mei 2021 om 09:45

"bovendien zal Raiola ook meer voelen voor de hogere bedragen uit het buitenland nietwaar?"

Ik denk niet dat Raiola in dit geval zo redeneert, want die ziet ook wel dat Ihattaren op dit moment in zijn carrière moet investeren in zijn toekomst om later die hogere bedragen uit het buitenland waar te kunnen maken.
Nu naar het buitenland knakt zijn voetbaltoekomst en is daarmee een desinvestering.
Daar komt bij dat Ihattaren en Slot allebei Raiola als zaakwaarnemer hebben.
Raiola is geen niets en niemand ontziende geldwolf met een korte termijn blik, maar zal de kwaliteiten van Ihattaren ten volle willen laten bloeien en groeien.

Ik denk dat het buitenland te vroeg komt voor Ihattaren, zeker gezien zijn persoonlijke situatie, en dat Feyenoord de beste optie is voor hem. Laat die jongen eerst rust in de kop krijgen na het dramatische verlies van zijn vader. Feyenoord is een klein stapje terug, maar hij kan daar een paar grote stappen vooruit maken onder Arne Slot. Slot is een trainer die weet hoe om te gaan met zogenaamd lastige spelers en/of spelers die met zichzelf in de knoop zitten. Bij die club kan hij met zijn onmiskenbare kwaliteiten en creativiteit een zeer grote rol gaan spelen en het plezier in voetballen en het leven terug vinden. Als hem dat lukt dan zal Het Legioen hem gaan waarderen en in de armen sluiten. Precies wat die jongen nodig heeft om daarna nog verder te kunnen groeien, waardering. Financieel gezien lijkt het misschien te hoog gegrepen voor Feyenoord, maar beide clubs kunnen water bij de wijn doen door PSV een hoger doorverkooppercentage te geven van bijvoorbeeld 40 à 50 procent.

21 mei 2021 om 10:52

@kleimvastdiebal

Ik heb je tekst een klein beetje aangepast zodat het wat correcter is.

"ik denk dat het buitenland te vroeg komt voor Ihattaren, zeker gezien zijn persoonlijke situatie, en dat Ajax de beste optie is voor hem. Laat die jongen eerst rust in de kop krijgen na het dramatische verlies van zijn vader.

Ajax is een grote stap vooruit, maar hij kan daar een paar grote stappen vooruit maken onder Erik ten Hag. Ten Hag is een trainer die weet hoe om te gaan met zogenaamd lastige spelers en/of spelers die met zichzelf in de knoop zitten.

Bij die club kan hij met zijn onmiskenbare kwaliteiten en creativiteit een zeer grote rol gaan spelen en het plezier in voetballen en het leven terug vinden. Als hem dat lukt dan zullen de ajacieden hem gaan waarderen en in de armen sluiten. Precies wat die jongen nodig heeft om daarna nog verder te kunnen groeien, waardering.

Financieel geen probleem voor Ajax, maar PSV kan nog hopen op een doorverkooppercentage van bijv 10%.

21 mei 2021 om 12:18

@mrkrillin, bedankt voor de aanpassing.
Ik maak mijn teksten altijd zorgvuldig op, maar helaas wordt het vaak als een brij weergegeven.
Alinea's vallen weg en leestekens en woorden veranderen. Ik weet niet waar het aan ligt, maar het oogt dan zeer slordig en dat is zeker niet de bedoeling.
Ligt dit aan instellingen bij VZ of aan mij, want ik vind dit wel jammer en irritant.

O.t.: Ik heb vooral het belang van Ihattaren voor ogen, als voetballer en mens, een jongen die momenteel ontzettend met zichzelf in de knoop ligt.
De reden dat hij mijns inziens beter voor Feyenoord dan voor Ajax kan kiezen is gelegen in het feit dat hij nu beter even een stapje terug kan doen om daarna weer een paar grote stappen vooruit te zetten.
Bij Ajax zou hij het niveau zeker wel aan kunnen, maar daar is een trein in gang gezet die maar blijft voort denderen en ik denk dat er daardoor weinig tot geen aandacht en tijd zal zijn om hem te helpen.
Het is daar gelijk presteren of verder verpieteren op de bank.

Feyenoord is een club in ombouw en hij is daar met zijn kwaliteiten vrijwel gegarandeerd van een basisplaats gedurende het seizoen.
Daar zal hij wel de tijd en de rust krijgen om zijn ongekende talent tot ontplooiing te brengen.
Ik ben ervan overtuigd dat Mo geen vervelende jongen is, maar door zijn situatie soms wel vervelend en onprofessioneel doet.
Bij Ajax ligt de druk wel heel erg hoog, hoger nog dan bij Psv, en bij Feyenoord ligt dat komend seizoen wat lager.
Arne Slot zal daar de tijd krijgen om te sleutelen aan het eerste elftal en weet goed met 'probleemjongens' om te gaan door hen aandacht en vertrouwen te geven.
Frank Arnesen zal hem die tijd ook gunnen, omdat er binnen die club een structurele verandering op bijna elk niveau moet gaan plaatsvinden.
Arnesen zal denk ik een behoorlijk waardige selectie gaan samenstellen en een speler als Ihattaren is daarbij een enorme kwaliteitsinjectie.
Om een goede selectie te krijgen zal er afscheid genomen worden van een heleboel zwakke en mindere spelers.
Daar staan grote veranderingen op til (zonder hoofdletter...) ;-)

Ik denk dat PSV Ihattaren liever niet naar de directe concurrent ziet vertrekken, maar toch ook wel het beste voor heeft met Mo.
Financieel gezien zal het voor Feyenoord lastig zijn, daarom ook dat een iets lagere transfersom i.c.m. een hoger doorverkooppercentage een degelijke en redelijke optie kan zijn.

21 mei 2021 om 10:57

@klemvastdie bal nu even Serieus

Wat heeft die jongen te zoeken bij Feyenoord? Bij PSV had hij vorig seizoen al moeite om goede spelers om zich heen te vinden met Sadilek, Rosario en Hendrix op het middenveld.

Nu bij Feyenoord heeft hij nog meer middelmaat om zich heen. Spitsen als Jorgenson en Boznenik. Lissen op flank. Midddenveld met Toonstra, Fer en Till.

Beste spelers Berghuis en Senesi weg.

Geen ervaring van goede voetballers die hem kunnen leiden. Die man gaat daar geen plezier vinden zoals jij denkt maar nog meer wanhoop.

Deze jongen moet naar Ajax. Laat hem maar strijden tegen betere voetballers. Basisplaatst is niet van zelfsprekend daar.
Ervaren jongens als Blind, Tadic en Klaassen houden hem wel in bedwang. Doet hij vervelend een Martinez schopt hem.

Er is daar veel voetbal. Middenveld met Gravenberch en Blind. Flankspelers als Anthony en Tadic. Sterke spits met Haller.
Ook veel voetballers in de verdediging met Martinez en Timber. Opkomende backs die ook kunnen voetballen.

Binnen NL is er maar 1 club voor hem.

Een vertrek van Ihattaren is natuurlijk een ABC-tje. Alleen welke club gaat Ihattaren toekomst geven. Is hij zeer talentvol maar inmiddels zijn er ook wel wat incidentjes gebeurd, wat niet positief is voor Ihattaren. Kan hij de andere (mentale) kant van de topsport wel aan. En ik ben benieuwd wat Psv voor hem uiteindelijk gaat gebeuren, vorig seizoen de cashcow die op termijn een transferrecord moest opleveren en nu zul je hem voor 10 miljoen te pakken hebben. Jammer dat mijn club op zwart zaad zit, want ik zag hem graag als vervanger van Tannane !

Mo gaat weg dat is bijna zeker, maar iedereen schrijft hem blijkbaar af en gaat er vanuit dat het niks meer wordt met hem ook bij een andere club niet. Maar stel dat ze hem elders wel weer aan het voetballen krijgen of vertrouwen geven en voor veel poen verkocht wordt. Waar ligt dan de fout bij PSV of Mo of ....? Ik wil hier eigenlijk mee zeggen dat je als club zijnde van dit soort uitzichtloze situaties moet leren lijkt mij en er zijn gewoon een aantal dingen voorgevallen van zowel de kant van Mo als PSV wat geen schoonheidsprijs verdiend.

Hoop nog steeds dat Ajax deze jongen haalt. Is in mijn ogen de absolute nieuwe Ziyech type mits hij gaat leren om net zoveel energie in de wedstrijd te leggen als Ziyech deed bij Ajax. Dat is ook de enige mogelijkheid voor hem om de absolute top te bereiken.

21 mei 2021 om 11:23

Hij moet alleen maar leren om meer energie in een wedstrijd te leggen. Mensen onderschatten zo erg erg hoe moeilijk het is om week in week uit te presteren. Het mentale gedeelte van topsport wordt zo onderschat. 'je hoeft alleen maar elke week top te zijn'. Alsof dat zo makkelijk is. Ik denk dat dit voor Ihatarran een heel moeilijk verhaal gaat worden.

21 mei 2021 om 11:39

@amazingninja Ziyech moest dat ook leren. Bij Heerenveen en Twente was hij luie voetballer die vooral wilde scoren of assist geven.

Erik heeft snaar geraakt en laten inzien wat nodig is.

Bij Ihattaren moet dit dan ook lukken. Voordeel daarbij is dat hij niet als Ziyech als grote aankoop komt. Ihattaren moet gaat strijden want heeft veel concurrentie van betere voetballers. Wil hij spelen danmoet hij nu beter worden dan Anthony of Klaassen (verwacht dat Kudus voor 6 gaat).

Bij PSV moest hij harder werken dan Thomas, Mauro en Vertessen. Als betere voetballer wordt je daar gek van. Dat hij beter moet zijn dan Gakpo, Madueke en Gotze is begrijpelijk. Maar die andere 3.....die qua rendement ook niet beter waren sloeg nergens op.

21 mei 2021 om 12:05

@mrkrillin Bij FC Twente hoefde Ziyech inderdaad weinig verdedigende arbeid te leveren. Dat team speelde volledig in zijn dienst, maar dat was ook terecht als je zijn statstieken ziet. Statistieken waar Ihatarran bij lange na niet aan komt.

Maar het gaat mij niet om verdedigende arbeid. Het gaat om zijn doen en laten als topsporter. Zoveel incidenten dit jaar waar hij heeft laten zien niet de juiste mentaliteit te hebben en als je een hele lijst van incidenten hebt dan kun je spreken van een patroon. Een patroon dat aangeeft dat er wat mis is met zijn mentaliteit.

En begrijp me niet verkeerd, ik hoop echt het allerbeste voor die jongen. Was ook een soort van trots toen hij doorbrak. Dat de er zo'n geweldige voetballer doorbrak uit de eigen opleiding. Maar helaas zonder de juiste mentaliteit.

En dat hij harder moet werken dan spelers Thomas, Maura en Vertessen is onzin. Hij moet precies even hard werken. Niet meer en niet minder. Dat is het minimum. Als die harder werkt dan deze spelers zal de trainer hem nog vaker opstellen. Want dan brengt die meer dan deze jongens. Als die minder hard werkt zal die minder spelen, want dan brengt die minder dan deze jongens. En qua rendement doen Mauro en Thomas niets onder voor Ihatarran. Dus als Ihatarran zijnde, met zoveel talent, moet je jezelf toch even afvragen waarom middelmaat Thomas en Mauro hetzelfde rendement als jou hebben. Vertessen heft trouwens een veel hoger rendement dan Ihtarran. Vertessen is ongeveer elke 100 minuten bij een goal betrokken. Dat is gewoon top.

Ihatarran is klaar of hij moet echt 180 graden draaien qua mentaliteit. PSV heeft er alles aan gedaan om deze jongen weer op de goede weg te helpen, maar uiteindelijk moet het uit de speler zelf komen. Exemplarisch is dat PSV een personal trainer inhuurt voor Ihatarran en dat een maand later blijkt dat de personal trainer Ihatarran nooit gezien heeft.

Supporters van andere clubs zullen Schmidt wel de schuld geven. Maar ik zie niet in wat er mis is met een goede discipline in het team. En zeker als een speler te zwaar terugkomt van de zomerstop dan ga je er als speler, bij een nieuwe trainer, toch alles aan doen om de trainer te overtuigen dat dit een incident was en niet hoe jij als topsporter bent? Dat het voetballend niet altijd lukt dat kan, maar je fysieke gesteldheid als topsporter met gewoon altijd goed zijn. Dat is gewoon een mentaliteitsdingetje.

Als Ihatarran geen beterschap belooft dan verkopen. Elk bedrag van 5 miljoen is prima. Voor ajax natuurlijk vanaf 8 miljoen

Ook zie ik wat reacties dat Schmidt niet met talenten kan omgaan omdat Madueke nu op de bank zit: als die jongen niet presteert op de training dan heeft die jongen ook geen recht van spreken om te spelen. Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt. Die zin zien de spelers elke dag. Daar begint het allemaal mee.

21 mei 2021 om 11:46

@amazing

"supporters van andere clubs zullen Schmidt wel de schuld geven"

Meeste geven aan dat het niet alleen zwart-wit is. Tuurlijk erkennen veel dat Ihattaren ook veel fouten gemaakt heeft maar constateren ook fouten bij Schmidt/psv. Ook dat veel incidenten gewoon schreeuw om aandacht is van een jonge kerel die iets traumatisch heeft ervaren. Prof wereld is hard, maar je blijft mens. Vraag psycholoog naar te kijken en die zullen ook aangeven dat die jongen gebroken is, veel op social media om afleiding te zoeken.

Voor de duidelijkheid, ja Ihattaren heeft genoeg fouten gemaakt maar Schmidt ook.

" omdat Madueke nu op de bank zit: als die jongen niet presteert op de training "

Dit slaat nergens op. Romario deed ook niets op de training. Onder Schmidt had jonge Romario ook niet gespeeld. Wat ik niet begrijp, Madueke speelde heel goed tegen feyenoord. Waarom tegen AZ werd 2e helft Vertessen ingebracht? Madueke kreeg steeds minder kansen.

Madueke kan mogelijk record opleveren en Vertessen never nooit met zijn max Zwolle kwaliteit.

"voor ajax natuurlijk vanaf 8 miljoen "

En dat zou zelfs achteraf een koopje kunnen blijken als hij ook voor Ziyech prijs weggaat

21 mei 2021 om 12:21

Het is ook niet zwart/wit, maar er zijn er genoeg hier die doen alsof het Schmidt zijn persoonlijke missie was om Ihatarran kapot te maken. Wat echt niet zo is.

Dat die jongen iets verschrikkelijks heeft meegemaakt is een feit. Maar geef dat dan aan. Niets mis mee om tegen je werkgever te zeggen dat het allemaal niet zo lekker gaat. PSV lijkt me nu juist een club die daar begrip voor heeft. We weten als buitenstaanders ook niet wat er achter de schermen allemaal besproken is tussen PSV en Ihatarran, dus wie weet is dit ook allemaal besproken.

Madueke met Romario vergelijken is echt een van aller, aller, allerdomste dingen die ik ooit op dit forum heb gelezen. Sorry hoor, maar je gaat Romario, die binnenkwam bij PSV als topscoorder van de Olympsiche spelen, Braziliaans international was, 80 goals in 141 wedstrijden voor Vasco Da Gama had gescoord, al 2 prijzen met Vasco da Gama had gewonnen en bij PSV vanaf minuut 1 letterlijk in zijn eentje wedstrijden voor PSV won vergelijken met een speler die net doorbreekt uit de jeugd en PSV op dit moment niet eens op sleeptouw kan nemen? Sorry hoor, maar doe ff normaal.

Verder: waarom Madueke niet wordt ingebracht? Dat heeft Schmidt verteld: hij presteerde een tijdje blijkbaar niet zo goed op de training. Logisch dat dan andere de kans krijgen.

Je opmerking over Vertessen: je onderschat die jongen heel erg. Was in de jeugd een gouden duo met Ihatarran, maar is helaas vorig jaar zwaar gebleseerd geraakt. Heeft zich in rap tempo teruggevochten en zich in de A-selectie gespeeld. Ongeveer elke 100 minuten betrokken bij een goal. Dat is gewoon een fantastisch rendement.

Je laatste opmerking: ALS die voor een ziyech prijs weggaat. Kan ook zomaar door de achterdeur vertrekken. Met zijn huidige mentaliteit zie ik eerder dat gebeuren dan een Ziyech scnenario.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

192 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 0 0
2020/2021 PSV 11 1 0 0
2017/2018 PSV 28 14 4 0
2016/2017 Chelsea U23 3 1 0 0
2016/2017 PSV 15 7 4 0
Laatste voetbalnieuws

Kranten loven ‘opgepimpt PSV’: ‘Eén man past hier voorlopig niet in’

PSV staat met één been in de volgende voorronde van de Champions League. Mede dankzij een hattrick van Eran Zahavi won het team van trainer Roger Schmidt woensdagavond onder toeziend oog...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren