Opmerking Robben viel verkeerd bij Elia: ‘Ik neem zulke dingen zwaar op’

Woensdag, 19 mei 2021 om 07:47Yanick Vos • Laatste update: 08:20

Een opmerking van Arjen Robben eerder dit seizoen is in het verkeerde keelgat geschoten bij Eljero Elia. De twee buitenspelers staan vanavond tegenover elkaar in de play-offwedstrijd tussen FC Utrecht en FC Groningen. In aanloop naar dat duel komt Elia terug op een uitspraak van Robben.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie bereikt de finale van de play-offs?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door apocalyps)

Alsof Elia anders wel regelmatig zou hebben gespeeld bij Utrecht. Elia zou veel van Robben kunnen leren, waaronder zijn prettige manier van communiceren naar buiten.

19 mei 2021 om 07:59

Ja wat een jankerd, als je dit al zwaar opneemt dan snap ik wel dat hij altijd loopt te huilen op sociale media.

19 mei 2021 om 08:30

De grap is, het vernieuwde Emmen, won in en tegen Utrecht en zijn teamgenoten konden geeneens een doelpunt maken. Ik kan heel slecht tegen dit soort mensen. De neerbuigende toon... Elia speelde overigens beide duels tegen Groningen, 0 doelpunten en vooral in Utrecht begon het pas met Utrecht te lopen toen hij er uit was.

19 mei 2021 om 09:42

Buiten dat, ik zou dit alleen maar als een compliment beschouwen. Dat één van Nederlands grootste voetballers zegt dat je naar Groningen had moeten komen zou ik als een enorme eer ervaren. Meneertje Elia is altijd gepikeerd, ongeacht wat er tegen of over hem wordt gezegd.

Wat een kleuter en wat een afgunst. Eljero Elia is wel een van de grootste kwalletjes in het voetbal. Op 34-jarige leeftijd nog zo kinderachtig reageren...

19 mei 2021 om 09:51

Eens, wat is die Elia toch steeds een verongelijkte droeftoeter. De hele wereld is tegen hem... zucht. Voor mij niveau Promes: veel geblaat, weinig wol.

19 mei 2021 om 10:05

@suarez7: Deze man (die niet lijkt uit te blinken in intelligentie) geeft daarnaast te pas en te onpas aan dat de buitenwereld 'hem niet kan raken'. Keer op keer komt hij echter gefrustreerd in de media. Iemand in z'n omgeving zou hem hier echt voor moeten behoeden. Totaal niet nodig, laat Elia zich nu gewoon alleen op het voetbal richten en alle andere zaken lekker laten gaan.

19 mei 2021 om 11:27

Probleem is dat jongens als Elia zich omringen door van hen profiterende ja-knikkers die constant voor bevestiging zorgen van hoe ‘geweldig’ hij (Elia) wel niet is.

Sommige mensen houden van de achtergrond en willen het liefst in de schaduw functioneren. Andere mensen heten Eljero Elia. Die kunnen niet zonder drama en moeten altijd in de spotlights staan. Ideaal voer voor journalisten, maar soms zou je wel willen dat er iemand die dicht bij 'm staat zou zeggen: "Eljero, hou je waffel nou gewoon eens een keer."

19 mei 2021 om 14:12

Ik denk dat je ‘t Elia niet eens kwalijk kan nemen, deze zelfingenomen gast is gewoon verstandelijk redelijk beperkt. Heeft het geluk dat hij aardig kon voetballen voorheen. Eigenlijk zou zijn zaakwaarnemer ‘m in bescherming moeten nemen... tegen zichzelf.
Elia, wat een stakker.

"Ik neem zulke dingen zwaar op, maar laat het niet zien." - Elia die de media laat zien hoe zwaar hij het op neemt.

19 mei 2021 om 08:48

Dat is net zoals het altijd zogenaamd niet geraakt worden door kritiek maar wel elk mogelijke moment aan te grijpen om er op te reageren. Deze man zal nooit volwassen worden. Het is te hopen dat hij een mooie aanbieding uit de Emiraten krijgt zodat hij een mooi zakcentje zal verdienen en wij voorlopig af zijn van zijn interviews en nieuwsberichten enkel beperkt zullen blijven tot zijn tweets als iets hem weer niet zint

19 mei 2021 om 09:23

Dat zijn terugkeer in NL niks is geworden ligt aan alles en iedereen, maar niet aan Elia. Laat 'm idd lekker weer opzouten naar het buitenland. Verstaat hij ook niet wat er tegen hem geroepen wordt. Wat een jankerd.

19 mei 2021 om 10:20

Ja dat hij het niet laat zien dat klopt wel. Hij laat al het hele seizoen niets zien. Simpele ziel die de schoenveters van Robben nog niet eens mag strikken...

Volgens mij zou ik "Hoi, Eljero!" kunnen roepen en dan zou hij het nog zwaar oppakken. Waar gaan we heen met deze rubberen stoeptegel generatie, man man man...En er dan ook echt maanden later mee komen aanzetten.

19 mei 2021 om 08:32

Ja precies.... Je kunt er maar een half jaar mee blijven rondlopen zeg.... Doet hem dus echt wat, zo’n grapje. Jankerd van een kerel is het

19 mei 2021 om 08:51

Maar was dit wel een grapje? Ik heb bij Robben het idee dat hij het oprecht goed bedoeld en graag het beste had gezien voor Elia. Denk niet eens dat het grappig bedoeld was.

19 mei 2021 om 09:42

Ik denk dat Robben wel een goedbedoeld grapje maakte, maar dat Eljero het anders heeft opgevat.

19 mei 2021 om 10:28

Indd.. Hij neemt het gewoon veelste letterlijk. Ik heb het te doen met zijn knappe vrouw/vriendin, die moet die onzin van hem iedere dag aanhoren.

19 mei 2021 om 11:44

Ja duh, je hoort ook 'goedendag weledele heer Elia' te zeggen! Heb je geen opvoeding gehad ofzo?

Als je het hebt over een sneeuwvlokje mentaliteit dan is Elia wel het ultieme voorbeeld. Hoezo vat je een opmerking dat als dolletje bedoelt is zwaar op? Hoezo kleine tenen….

Elia probeert over de rug van Robben een wit voetje te halen bij de fans van Utrecht. Hij staat er bij diezelfde supporters volgens mij helemaal niet zo best op. Maar hij heeft sus niet in de gaten dat hij net zo'n opmerking alleen zichzelf voor *ul zet

1 van de grootste misbaksels die er op de velden rondloopt hier. Meneer is beledigd omdat Robben zegt dat hij beter naar Groningen had kunnen komen. Humor en zelfspot zijn ver te zoeken bij de jongen met het verstand van een ezel, maar met een bankrekening van een miljonair. En vervolgens zeggen, iedereen moet wel normaal blijven doen, het was tegen Emmen, afwachten wat hij doet tegen clubs die meer tegenstand bieden. Hoe durft hij het in zijn hoofd te halen om zoiets te zeggen tegen misschien wel de beste Nederlandse speler van de afgelopen 10-15 jaar. Pure afgunst en jaloezie.

Elia wil graag naar buiten laten zien dat hij de mentaliteit van Michael Jordan heeft (and that's when I took it personal), maar in werkelijkheid is het gewoon een klein kind dat om de knulligste dingen zichzelf laat kennen.

Wat een walgelijk ventje is dit toch. Nare excuses en nare principes. Hij heeft inmiddels ook zijn kansen gehad maar heeft letterlijk 0 goede dingen laten zien.

19 mei 2021 om 09:44

Wat voor nare principes (en excuses) houdt Eljero erop na volgens jou?

19 mei 2021 om 18:53

Hij is constant op zijn pik getrapt bij iedere opmerking die ook maar iet-wat negatief is. Hij lijkt (zo komt het op mij over) uit principe niks te accepteren. Met die stoere houding heb ik moeite. Hij probeert ook alles te counteren met excuses. Ook in dit bericht zie je dat weer terug. Het zou hem sieren als hij zegt: klopt, ik heb slecht gespeeld. Voor dat geld dat hij krijgt moet hij toch echt iets leveren.

Dommigheid kent geen tijd. Als je 34 bent en nog steeds gedrag van een driejarig kind vertoond moeten we er eigenlijk gewoon überhaupt geen aandacht aan schenken.

Ach ach ach, Elia weer. Als hij niet kan snappen in welk perspectief Robben die opmerking heeft gemaakt (minder kwaliteit in de selectie bij FC Groningen, en minder concurrentie op de positie van Elia) dan houdt echt alles op. Dan stop maar met interviewen van dit mannetje, die alles zo ontzettend persoonlijk op vat.

Want alles en iedereen, de hele boze buitenwereld is tegen Elia, in de gedachte van Elia.

Wat is dat toch een sneuneus. Wil Voetbalzone aub geen aandacht meer geven aan deze jongen?

Werkelijk de slechtste selectiespeler van Fcutrecht laat van zich horen. Vergane glorie. Hij hoopt dat hij het verschil kan maken in de play-offs, nou als supporter hoop ik dat hij niet speelt en zou inderdaad van waarde is ... door afwezig te zijn.

Elia, de grootste clown die ik heb meegemaakt in de voetballerij.

Geen idee of hij kinderen heeft maar je zou maar worden opgevoed door zo'n gast. Deze man wordt waarschijnlijk nooit helemaal volwassen. Wat een idiote reactie.

19 mei 2021 om 09:42

Hij heeft vier kinderen.

19 mei 2021 om 10:05

Dan hoop ik dat hij thuis een heel stuk anders is dan hij zich naar buiten uit. Ik weet uit eigen ervaring hoe het missen van een vaderfiguur je leven van beïnvloeden. Dus laten we vooral hopen dat hij zich anders voordoet in de media dan hij in realiteit is.

Ik was neutraal voor de wedstrijd tussen Groningen en Utrecht, maar Elia zorgt er zomaar voor dat ik nu hoop dat Groningen wint. Het lukt Elia maar niet om voor één keer in zijn leven een normaal interview te geven. Ik snap ook niet dat Utrecht hem nog niet verboden heeft om met de pers te praten. Hij is geen reclame voor je club.

Janken. Wat een but. Zelfs Kees Kwakman is nog 10x beter dan hij op een zondag bij het 5e om 08:45 na een avondje stappen.

Iedereen geeft weer af op Elia. Maar die jongen komt ondanks vele andere aanbiedingen in Nederland voetballen. Is gewoon een oud international, leuke speler om naar te kijken, 34 jaar dus zeker niet meer op zn top van zn kunnen. Maar toch kunnen we in dit land alleen maar zeuren en melken over zulke jongens. Vind je het gek dat spelers twijfelen terug te keren naar NL. De meesten gaan wel weer wat te zeuren hebben erover.

19 mei 2021 om 09:05

Is het onterecht dat iedereen afgeeft op Elia dan? Wat vind jij van deze uitspraken en de uitspraken hiervoor, normaal? Verder is Wout Brama ook oud-international en is Elia niet leuk meer om naar te kijken.

19 mei 2021 om 09:18

Ja ik vind van wel, het is altijd Elia dit Elia dat. Hij laat bij lange na niet altijd het achterste van zn tong zien. Neem nou die situatie met zn zieke dochter. Terwijl half NL er vanuit ging dat hij zomaar het stadion verliet omdat die niet in was gevallen. Hij wordt gevraagd naar zn mening en die geeft hij in interviews. En daar lees ik en luister ik tien keer liever naar dan de ideale schoonzoon Wout Brama die alleen maar clichés inkopt. Nee doe mij Elia maar man. Maar is denk ik ook mentaliteit die ik als jongen uit de Balkan wel begrijp.

19 mei 2021 om 09:34

Waar heb je het nou over joh? Deze opmerking van Elia slaat toch nergens op? We kunnen weer heel lang gaan zoeken naar waarom we allemaal niet mogen afgeven op Elia. Maar hopelijk kan jij toch ook gewoon inzien dat hij wel heeeel gevoelig op een opmerking van Robben reageert? Daar mogen we op Voetbalzone toch een duidelijke mening over hebben? Net als wat andere minder handige acties van Elia?

19 mei 2021 om 09:41

Dat half Nederland (lijkt me een ruwe schatting) daar vanuit ging heeft die gozer toch helemaal aan zichzelf te danken? Omdat hij altijd doet zoals hij doet denken mensen ook wel eens ten onrechte dat hij kwaad in de zin heeft. Dat is het risico als je je op een bepaalde manier denkt te moeten gedragen. Zelfde met 'labels' en vooroordelen: die ontstaan niet zonder dat daar aanleiding voor is. Vooroordeel dat Nederlanders (of Hollanders, of kaaskoppen, want dat mag rustig gezegd worden) zuinig zijn is gebaseerd op het simpele feit dat de meerderheid dat ook is of was, als Nederlanders van oudsher ontzettend warm en gastvrij en gul waren geweest was dat vooroordeel van zuinig zijn er niet geweest, he?

19 mei 2021 om 09:52

'wat vind jij van deze uitspraken en de uitspraken hiervoor, normaal?' Ik vind eigenlijk niet zoveel van zijn uitspraken, behalve dan dat ik iedere keer denk; 'geef deze mensen geen stok om mee te slaan', want ondanks dat hij al zo lang meeloopt, weet hij nog steeds niet op welke momenten hij moet acteren en wanneer hij z'n mond echt moet opentrekken. Vind jij z'n reactie 'abnormaal' o.i.d? Als ik in zijn schoenen stond had ik er niks over gezegd, maar aan de andere kant, weet bijna niemand hier waarom hij Robben z'n reactie zo heeft geã¯nterpreteerd.

19 mei 2021 om 09:57

'zelfde met 'labels' en vooroordelen: die ontstaan niet zonder dat daar aanleiding voor is.'

Of mensen kunnen gewoonweg niet verder kijken dan hun bekrompen en bevooroordeelde neus lang is, terwijl ze tegelijkertijd eigenlijk helemaal niets weten of de personen of 'groep' in kwestie die ze labelen of veroordelen.

19 mei 2021 om 11:08

Apocalyps geloof me: ik ben altijd een groot fan van Elia geweest omdat hij voor mijn club goud was en echt ook gewoon een leuk joch, voordat je ook mij in het hokje van 'deze mensen' drukt. Niet iedereen is bevooroordeeld en niet iedereen is racist, voordat je dat label weer verkapt en 'tactisch' aan mij probeert te hangen.
Ik vind heel zijn gedrag sinds hij terug is absoluut abnormaal te noemen: Het begon al vlak voor zijn terugkeer met het geleuter over Bruggink die in opdracht van Streuer dingen op tv gezegd zou hebben. Complete aannames en compleet uit de lucht gegrepen, daarna dat gezeur met Vd Brom waarbij Brom aangaf dat Elia nog niet wedstrijdfit was en Elia het daarna tegensprak in de media, nu dit gezanik tegen Robben en als klap op de vuurpijl dat geouwehoer met die cameraman, waarom vraag je uberhaupt of hij een oortje in heeft en of hij opgedragen is om hem te volgen? Daarnaast zie ik hem in het algemeen compleet gefrustreerd op het veld lopen, kaarten pakken, en vooral veel verongelijkt kijken naar alles en iedereen om zich heen. Dit is niet meer dat leuke guitige joch van Twente meer, maar een enorme egocentrische vent die ook nog eens niet/nauwelijks presteert.

19 mei 2021 om 12:20

'apocalyps geloof me: ik ben altijd een groot fan van Elia geweest omdat hij voor mijn club goud was en echt ook gewoon een leuk joch' Dat heb je vaker aangegeven, dus ik neem dit gewoon van jou aan als je dit aangeeft. 'voordat je ook mij in het hokje van 'deze mensen' drukt. Niet iedereen is bevooroordeeld en niet iedereen is racist, voordat je dat label weer verkapt en 'tactisch' aan mij probeert te hangen.' Dat gezegd hebbende, snap ik totaal niet waarom je het nu over racisten hebt en waarom je denkt dat ik het over jou had. Volgens mij weet je inmiddels van mij wel dat, als ik hier echt reden toe heb, ik het beestje gewoon bij naam zou noemen. Er zijn twee leden die ik, zonder hier omheen te draaien, een racist heb genoemd. Voor de duidelijkheid: Ik quote Kakadu, die over labels en vooroordelen begon en ging op hem in. Ik heb hiermee op geen enkele wijze een label, direct noch indirect (zogenaamd 'weer' op tactische wijze aan jou proberen te hangen. Om even flauw te doen: 'complete aannames en compleet uit de lucht gegrepen' dus.

Grote praat van een aanvaller met met gele kaarten dan doelpunten dit jaar.

Ik hoop van harte dat hij straks een mooie aanbieding krijgt uit de Emiraten of ergens anders ver weg zodat hij een mooi zakcentje zal verdienen en wij voorlopig enkel nog nieuwsberichten hoeven te zien over zijn tweets, wanneer iets hem weer niet zint (1 keer per week) in plaats van ook nog interviews en incidenten op of naast het veld. Deze man leeft echt in een wereld waar iedereen tegen hem is en voelt continu de drang om zijn gelijk te halen en een wrok te voelen richting alles en iedereen die hem niet de hemel in prijst. Hoe kan het toch dat een tiener als Stengs die week in week uit kritiek krijgt daar zo volwassen mee om gaat en deze kleuter altijd uit zijn slof schiet?

Zelfs een kleuter kan dit niet verdedigen. Ik denk dat helemaal niemand meneertje Elia nog serieus neemt. Mensen die altijd het slachtoffer spelen lopen met een grote rode vlag rond.

Wat heftig dit voor Elia, wellicht is dit nu een van de zwaarste dingen die hij ooit heeft moeten meemaken in zijn leven. Het zit die jongen ook niet mee. De dag dat hij afzwaait van voetbal hang in de vlag uit, wat komt er een partij onzin uit die kerel zijn mond. Compleet af van de realiteit.

Bijna net zo oud als Robben, maar zo volwassen als een 18-jarig jochie.

19 mei 2021 om 09:12

18-jarige? Eerder een kleuter

Zijne koninklijke hoogheid Elia neemt het zwaar op. Ik ben oprecht blij dat hij niet naar mijn club is gekomen, wat een onvoorstelbare tosti is dit ook. Zeggen dat je het 'niet laat zien' maar vervolgens er wel over beginnen, dan ben je dus af.

19 mei 2021 om 09:25

Mijn tosti keest net ook je reactie, is gekijk in tranen. Dus bij deze een verzoek op rectificatie van je reactie. Anders gaan de tosti's verdere stappen ondernemen. Want die voelen zich zwaar beledigd door je asociatie van een tosti met Elia

Een chirurgische ingreep lijkt me op zijn plaats hier, om de veel te lange tenen van Elia in te korten. Wellicht kunnen ze zijn hersencellen die zich allemaal in die tenen lijken te hebben genesteld weer gelijk terugplaatsen onder zijn schedel waar ze horen. Of ze het dan nog doen betwijfel ik, maar je kunt het altijd proberen.

Wat een eng ventje is die Elia geworden zeg. Meneer voelt zich boven iedereen verheven.

"ik neem het zwaar op, maar ik laat het niet zien", huilde meneer Elia tegen de pers.

Deze "man" neemt zichzelf veel te serieus...

Waar slaat dit allemaal op.
Ik denk en dat meen ik oprecht dat het denkvermogen van Elis te kort schiet en daardoor niet begrijpt war Robben heeft gezegd

Haha, de grote immer verongelijkte kleuter heeft weer spreektijd gekregen. Wat een kwal.

Ach wat zijn er toch veel tere zieltjes tegenwoordig... 'ik neem zulke dingen zwaar op'. Zucht, zucht, zucht!

Wat een kinderachtige reactie. Robben zal dit echt met empathie hebben gezegd. Dat Elia dit nu in de media aangeeft, wat een lachertje. Hij kan zich denk ik liever druk maken om zijn vrouw. Echt een kwal dit gewoon.

Elia doe nou niet, je zet jezelf alleen maar voor schut met dit soort domme uitspraken.

Wat een zielig figuurtje is het toch... “ik neem zulke dingen zwaar op” guttegut... wat heb je toch een fijn leven eigenlijk dat dit soort dingen je grootste frustratie zijn. Voelt zich door iedereen aangevallen... het wordt tijd zijn social media account bij hem weg te halen, voor zijn eigen bestwil om verdere imagoschade te voorkomen. Denk eigenlijk dat t daarvoor al te laat is.

Je kunt het Elia eigenlijk niet kwalijk nemen. Die heeft in zijn carriere al vaker laten blijken dat hij het IQ van een poffertje heeft.

Tja aan alles wat ik van Elia in de eredivisie heb gezien lijkt het alsof hij niet de meest intelligente persoon is. Ik vergeet nooit meer hoe hij bij Goedemorgen Eredivisie als als een ongemotiveerde Havo student bij maandag ochtend wiskunde onderuitgezakt op de bank zat en antwoorden gaf als: ja... weet ik veel. Maarja misschien is het wel een momentopname en zat hij brak op de bank . Vanavond mag hij een sportieve revanche laten zien.

Ik kan me niet voorstellen dat Robben het überhaupt negatief bedoelde. Hij zei hetzelfde tegen Lewandowski en Müller. Elia zou vereerd moeten zijn dat-ie dat zegt.

"ik neem zulke dingen zwaar op, maar laat het niet zien". Over een gesprek aan zelfkennis gesproken zeg.. Dat laten zien van die frustraties is juist 1 van de grootste problemen die Elia in de weg staan om vol van zijn talent gebruik te kunnen maken.

Hoe lang zouden Elia's tenen zijn?

19 mei 2021 om 10:25

Zag zijn tenen net nog bij Euroborg.

Wat schaam ik me toch dat deze jongen op minder dan 100km afstand van mij is geboren. Je zou toch verwachten dat als je een jaar of 3 a 4 bent je in kunt zien wanneer mensen een grapje maken of iets positiefs bedoelen. Maar echt die hele donderwolk om dat hoofd van deze jongen heen verblind hem. Hij denkt zo oprecht dat iedereen tegen hem is dat iedereen ook daadwerkelijk een hekel aan hem krijgt.
Gewoonweg zielig deze jongen.

wat een kleuter. Robben kon niet weten wat hij had. Elia speelde weinig en Robben zegt ludiek dat ie beter bij FC Groningen had kunnen spelen omdat ze contact erover hebben gehad.

Hahah wauw, moeten we normaal blijven doen? De beste man heeft tientallen miljoenen verdiend, bij alle topclubs in de wereld gespeeld, aanvoerder van Oranje geweest. Kiest ervoor om daarna op zijn oude dag ziekelijk hard zichzelf op te trainen en met de fiets naar de Euroborg te komen.
Meneer Elia komt met zijn Bentley of Urus (of wat hij nu dan ook weer heeft) aangereden en gaat even uitleggen dat we met zijn allen normaal moet blijven doen.

Daarbij vind ik het nog steeds niet gek dat Robben werd genoemd om als supersub mee te nemen naar het EK. Als back is het sowieso een mentale knauw als je het laatste half uur nog even Robben moet pareren. Alleen al daarom is dat een goede reden, een coach van de tegenstander kijkt ook wel even uit als hij ziet dat Robben nog even mee mag doen. Snap dat het niet gebeurd, maar het zou helemaal niet gek zijn.

19 mei 2021 om 16:22

Robben mee nemen is toch geen serieuze optie man. Is net pas fit en heeft 1,5 jaar niet gevoetbald. Heeft niet meer het ritme en snelheid uit zijn Bayern tijd.

Wat was ik blij dat tananne en bazoer weg zijn gegaan.
Nu hebben we elia..

Wat nemen de spelers van tegenwoordig het allemaal zwaar op. Echt ze kunnen niets meer hebben. Dat je dpor z on opmerking al helemaal gepikeerd kan zijn. Rare wereld

Wat een idioot joh, als je hier al moeilijk over gaat doen... sneu verhaal. Ook einde verhaal waarschijnlijk na dit seizoen, ik kan me niet voorstellen dat Utrecht nog een jaar met hem door wil. Heeft werkelijk niets gebracht.

Jemig, ik had Elia ten tijde van Twente altijd heel hoog zitten, maar wat hij die seizoen allemaal uitkraamt slaat helemaal nergens op (op het cameraman punt na).

Kennelijk is Elia een mens die nogal zwaar op de hand is. Dat hij zich een poosje terug boos maakte omdat een cameraman zijn wissel uit een wedstrijd vastlegde gaf mij al te denken. Dat hij zich maanden later in de pers weer boos uitlaat over een relatief onbelangrijke opmerking van Robben zegt mij ondertussen meer over Elia dan Robben.

Het is natuurlijk een verschrikkelijke huilie-huilie, die Elia. Heb het altijd al een enorm aandachtsgeile aansteller gevonden eigenlijk. Maar dan dit. Alsof je ook je hele grijze seizoen kunt ophangen aan een coronabesmetting. Als Elia een vent was geweest had hij Robben met humor teruggepakt. Had gewoon geglimlacht en gezegd: 'en als een brekebeen als jij bij Utrecht was komen spelen zat je ook hier in de lappenmand.'

19 mei 2021 om 16:20

Want jij weet hoe zwaar hij geleden heeft toen hij Covid had? Er speelden ook nog andere prive zaken heeft hij eerder uitgelegd, maar dat word snel vergeten. Als we hem maar kunnen afzeiken.

Elia, concentreer jij je nu maar eerst eens op voetballen, zucht

Jezus wat is deze man na zijn feyenoord tijd een misselijke kwal geworden. Valt nog mee dat hij Robben geen racist noemt na die opmerking. Heb het idee dat al die BLM supporters een beetje zijn doorgedraaid en gebrainwasht. Kunnen nergens meer fatsoenlijk op reageren maar denken zelf allemaal de koning te zijn en alles te mogen zeggen.

19 mei 2021 om 16:18

Wat heeft BLM hiermee te maken? Als je op zoek ben naar een nominatie van de grootste faal opmerking van het jaar ben je bij deze genomineerd. Gefeliciteerd.

19 mei 2021 om 16:24

'valt nog mee dat hij Robben geen racist noemt na die opmerking. heb het idee dat al die BLM supporters een beetje zijn doorgedraaid en gebrainwasht. Kunnen nergens meer fatsoenlijk op reageren maar denken zelf allemaal de koning te zijn en alles te mogen zeggen.' Haha, dit is potverdomme toch een knap staaltje ironie

Wat een ophef zeg in de reacties. Jullie reageren zelf ook als een kleuter. Laat hem lekker. Heeft een lastige periode achter de rug en dan kan een opmerking net ff niet lekker vallen. Elia is ook een mens, maar over alles wat hij zegt moet zo dramatisch gedaan worden. Want het is Elia. Hopelijk kan hij in de play offs zijn voeten laten spreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. HaarUnknown
R. HakeUnknown
M. PaesKeeper
B. BenamarVerdediger
W. JanssenVerdediger
C. MamengiVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

1496 fans
Aanvaller, 37 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Juventus heeft een akkoord bereikt met Santos over Kaio Jorge. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren