‘AC Milan én Italiaanse bond melden zich bij Marcos Senesi’

Maandag, 17 mei 2021 om 12:56Yanick Vos

AC Milan heeft zich volgens Feyenoord Transfermarkt officieel gemeld bij het management van Marcos Senesi. De Feyenoord-verdediger werd eerder al gelinkt aan Napoli en lijkt er met Milan nu een optie bij te hebben. Het doorgaans goed ingevoerde Twitter-account meldt daarnaast dat de Italiaanse voetbalbond heeft geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid als international.

Senesi lijkt ondanks een doorlopend contract tot medio 2023 bezig aan zijn laatste weken in dienst van Feyenoord. De aankoop van zeven miljoen euro werd eerder al nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Napoli, waar hij volgens Italiaanse media wordt gezien als opvolger voor Kalidou Koulibaly. Van een akkoord tussen beide partijen is echter nog geen sprake, waardoor AC Milan nu kans lijkt te zien om Senesi naar het San Siro te halen. Welk bedrag de huidige nummer twee van de Serie A voor hem over heeft is niet bekend. De marktwaarde van de 24-jarige verdediger wordt door Transfermarkt ingeschat op twintig miljoen euro.

In tegenstelling tot de Argentijnse Ajacieden Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico is Senesi niet opgeroepen voor de nationale ploeg voor de komende interlandperiode. De mandekker van Feyenoord is daarentegen wel opgenomen in de voorselectie voor het Olympisch team van Argentinië. Hij beschikt echter ook over een Italiaans paspoort, wat hem niet alleen een interessante speler maakt voor Italiaanse clubs, maar ook voor de Italiaanse voetbalbond. Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft de Italiaanse bond reeds geïnformeerd naar zijn internationale status. Senesi, die nog wacht op zijn debuut in de Argentijnse hoofdmacht, lijkt dus een knoop door te moeten hakken met oog op zijn interlandloopbaan.Gerelateerd

Meer sportnieuws

149 reacties (laatste reactie door london calling)

Dit was uiteraard te verwachten, het spel rondom Senesi is eindelijk begonnen! Hij staat er natuurlijk goed op bij meerdere Europese clubs en dat hij weg gaat deze aankomende transferperiode was al een zekerheidje. Het is te hopen dat Feyenoord ook echt een mooi bedrag voor hem krijgt aangezien er nog een percentage naar San Lorenzo gaat. Wat een fantastische verdediger is Marcos Senesi gebleken. Hij kostte onze club flink wat knaken en dan is het altijd maar afwachten of hij het ook waar gaat maken. Op zijn eerste potjes na, op dat vervelende kunstgras, heeft hij werkelijk waar voortreffelijk gespeeld en zich stormachtig ontwikkeld. Het is niet meer dan verdiend dat hij een mooie stap naar een grote Europese club kan en mag gaan maken. Zelden heb ik zo’n goede verdediger als hem gezien. Absoluut in mijn ogen de beste die er op dit moment rondloopt in de Eredivisie. Daar zijn de meningen vast wel weer over verdeeld want ik lees ook hier en daar wel eens wat kritiek, maar het is niet voor niks dat de Italiaanse bond hem polst om voor Italie uit te komen… Senesi is een echte voetballende verdediger die onwijs veel duels wint en daarnaast ook nog patent heeft op het maken van wonderschone doelpunten! Man, wat gaan wij hem straks toch missen bij Feyenoord. Eenzelfde soort speler vinden is nagenoeg onmogelijk, zeker met het beperkte budget wat Feyenoord heeft. Maar dat moeten wij nou eenmaal accepteren. Het is te hopen dat Arnesen een mooie shortlist heeft en het geld wat Feyenoord kan investeren, ook echt gaat investeren in een paar posities, want het is hard nodig. AC Milan is ook echt een mooie club voor hem en ik denk dat de Serie A hem ook echt wel gaat liggen!

17 mei 2021 om 13:13

Dat dit de beste verdediger is die je hebt gezien bewijst maar dat je voetbal sinds zeer kort volgt. Ik vind je sarcasme (of is het echt deze betoog die je houdt voor hem?) wel mooi. Ik zelf vind senesi maar een alledaagse voetballer. Tegen bijvoorbeeld iets betere tegenstanders valt hij echt gigantisch door de mand. Gun 't hem van harte! Altijd leuk als spelers van de ED elders slagen.

17 mei 2021 om 13:17

Jammer dat je zo reageert. Beetje makkelijk scoren ook, want ik heb het uiteraard over de beste verdediger van Feyenoord die ik heb gezien. Ik dacht dat mensen dat wel zouden snappen. Afijn, dat door de mand vallen valt echt reuze mee. Ik ben erg benieuwd op welke wedstrijden jij doelt. Als je Feyenoord volgt dan weet je gewoon dat hij een heel constant niveau haalt en wekelijks een van de beste is. Een alledaagse voetballer? Het is niet voor niks dat zoveel Europese clubs interesse tonen in hem he..

17 mei 2021 om 13:26

Maradungatje, in de Arena was hij de beste man op het veld.

17 mei 2021 om 13:28

@kaws: Een constant niveau is niet perse een heel hoog niveau. En bij Feyenoord elke week de beste zijn is op zich ook geen wereldprestatie. Zet elke verdediger van Psv, Ajax, AZ en Vitesse er neer en ze zijn ook al snel de beste.

17 mei 2021 om 13:29

Bobiku29, en de reden dat je verliest door zich zo makkelijk uit te laten spelen op de 16. Hartstikke leuk dat ie een goede tweede helft speelt maar als jij de reden bent dat ze makkelijk kunnen scoren dan wordt je in Italië hard aangepakt.

17 mei 2021 om 13:33

Haha Paul, hou toch op. Het is tegenwoordig zo makkelijk om Feyenoord af te branden en dat is iets wat al jaren een hobby is bij veel leden hier op Voetbalzone. Dat Feyenoord door het ijs zakt en dat pakweg Vitesse hoger eindigt, wilt niet zeggen dat hun spelers (lees: verdedigers) beter zijn. Zeker individueel gezien niet. Dat zelfde geldt voor de centrale verdedigers van AZ waar ik persoonlijk ook geen hoge pet van heb.

17 mei 2021 om 13:39

Ach als hij bij ajax had gespeeld was iedereen lyrisch over hem geweest. Is ook moeilijk om goed te verdedigen met botteghin of spajic naast je en fer/diemers/toornstra voor je. Dan komt er wel heel veel druk op je te staan. Hij is duidelijk een hele goede verdediger en ik denk dat hij een hele goede speler in de (sub)top van europa kan worden.

17 mei 2021 om 13:43

Je maakt het ook niet heel moeilijk om Feyenoord af te branden na je verhaal alsof we Maldini aan het werk hebben gezien. Als je de speler niet zo omhoog praat hoeven anderen hem niet zo naar beneden te halen maar je hebt de lat er zelf neergelegd.

17 mei 2021 om 13:45

Hoe jij hier sarcasme in ziet blijft mij een raadsel... Senesi heeft de afgelopen seizoenen genoeg laten zien om bij andere clubs in de kijker te komen. Hoe lang moet je voetbal volgen om je mening te mogen geven?

17 mei 2021 om 14:37

Ik denk dat senesi bij ajax inderdaad nog beter uit de verf zou komen. Blijft moeilijk met zulke medespelers. Ik ben wel benieuwd of hij niveau hoger gaat uitblinken. Vond hem europees niet echt sterk en in de toppers relatief vaak wat slippertjes.

Desondanks denk ik dat hij bij een napoli wel moet kunnen slagen. Meer dan 15mil zou ik er niet veel neerleggen (speelt bij Feyenoord en europees nog geen topprestaties geleverd)

17 mei 2021 om 14:48

@Bobiku, hij lag aan de basis van het doelpunt van Ajax! Dan kan je toch moeilijk zeggen dat hij zo goed was?

17 mei 2021 om 14:55

tegen Ajax was hij direct betrokken bij die tegengoal idd en dan heb je als verdediger imo geen goede wedstrijd gespeeld

17 mei 2021 om 15:23

Ik vind niet dat hij aan de basis stond van die goal. In de eerste plaats deed Gravenberch het gewoon goed, want hij dwong Senesi om een keuze te maken. De andere kant lag helemaal open, dus tracht Senesi dat potentiële schot eruit te halen. Als hij was blijven staan, was Gravenberch naar rechts gelopen en had hij alle ruimte gehad voor een pass naar Antony, die vrij had kunnen uithalen. Nu was er een klein gaatje. Bovendien was het Diemers die ervoor zorgde dat Senesi in deze positie terecht kwam. Die laat zijn man lopen waardoor Senesi ineens in moet stappen

17 mei 2021 om 16:22

Vaak niet, maar in dit geval zijn de verdedigers van Vitesse zeker beter dan de verdedigers van Feyenoord. Sennessi was vooral 2x tegen Vitesse lachwekkend slecht. Werd heel erg duidelijk dat hij tegen spelers met snelheid niks in te brengen heeft.

17 mei 2021 om 16:24

Maandje terug gingen er nog statistieken rond dat Senesi betere cijfers had dan De Ligt in het jaar dat hij zn transfer naar Juve verdiende. En over die tegengoal in de Arena... De Ligt stond tijdens de 6-2 heel veel lucht te dekken maar niet de aanvallers van Feyenoord. Goals vallen nou eenmaal. Senesi heeft gewoon een prima jaar achter de rug en dat mag beloond worden met een transfer wat Feyenoord een mooi bedrag oplevert. En dat zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal.

17 mei 2021 om 16:26

Ik vind het daarnaast wat kort door de bocht om te stellen dat een speler die een fout maakt een slechte wedstrijd speelt. Als daar veel goede dingen tegenover staan heb je imo wellicht wel een goede wedstrijd gespeeld. Als Berghuis 4 grote kansen mist en er eentje maakt en daarmee de wedstrijd wint, heeft hij dan wel goed gespeeld? Eigenlijk niet. Doorslaggevend is het wel.

17 mei 2021 om 22:06

De reden dat hij uitgespeeld werd is vooral te danken aan als het goed is diemers, die zijn man niet oppakte waardoor senesi een keuzeN MOEST maken. Makkelijk scoren zo

17 mei 2021 om 13:15

Ik vind Martinez op de zelfde positie toch echt beter dan Senesi. Is aan de bal beter, is feller in de duels, dekt veel korter, is een heel stuk sneller en timed geweldig in de lucht. Senesi doet het zeker niet slecht, maar is toch wat traag en mist een bepaalde felheid. Dekt vaak te ver van de speler af en geeft daardoor te veel ruimte weg. Over Martinez zijn bij de Argentijnse bond lange tijd twijfels geweest vanwege het switchen van posities en zijn lengte, maar hij is nu wederom opgeroepen. Terwijl Senesi nu een heel aantal keren intensief bekeken is maar telkens toch te licht bevonden is

17 mei 2021 om 13:28

Zou dat ook niet komen omdat Martinez bij Ajax speelt? Dan sta je er toch net wat beter op dan dat je een speler van Feyenoord bent. Mocht Senesi een transfer maken naar AC Milan, dan zal je altijd net zien dat hij dan wel gelijk geselecteerd worden.

17 mei 2021 om 13:29

Senesi draait helaas niet zijn beste seizoen op het moment. hij heeft zeker goede wedstrijden gespeeld maar ook een aantal wedstrijden cruciale fouten gemaakt

17 mei 2021 om 13:33

@Kaws, Nee dat denk ik niet. Er wordt namelijk niet geselecteerd op club. Argentinië zit niet zo ruim in de linksbenige centrale verdedigers momenteel. Maar ook Palomino van Atalanta wordt momenteel verkozen boven Senesi, evenals Martinez dus. Daarnaast is ook bijvoorbeeld Molina opgeroepen, terwijl hij bij een kleine club als Udinese speelt, maar gewoon een goed niveau haalt dit seizoen. Hetzelfde geldt voor Buendía (Norwich), Gonzalez (Stuttgart), Domínguez (Bologna), Quarta (Fiorentina) en Rodriguez (Betis)

17 mei 2021 om 14:43

Niet zijn beste seizoen? Hij speelt twee seizoenen bij Feyenoord; als jij vorig seizoen - waarin hij in de volle breedte zelfs werd weggezet als een dure miskoop - zijn beste seizoen vond, heb je er weinig kijk op maat!

17 mei 2021 om 14:53

vorig jaar had Senesi een moeizame start van ongeveer 1,5 maand maar daarna speelde hij echt uitstekend hoor. hij was toen samen met Berghuis de voornaamste reden dat we op een gegeven moment alles wonnen zowat. wie hem allemaal een miskoop noemde weet ik niet. alleen bij VI heb ik dat voorbij horen komen

17 mei 2021 om 15:17

Gomes, heb jij vorig seizoen gekeken? Senesi heeft één stroeve week gehad in het begin en was daarna een absolute steunpilaar

18 mei 2021 om 00:00

Hahah Martinez beter aan de bal? Jij snapt er echt helemaal niets van.

18 mei 2021 om 16:03

@nasibami het lijkt me dat als je Martinez niet beter aan de bal vind je ze nog meer eens goed en objectief moet gaan bekijken.
Het zijn beiden compleet andere types, waarbij Martinez aan de bal en in de omschakeling veel beter is tewijl Senesi juist 1 tegen 1 en fysiek veel sterker is en eigenlijk ook in de lucht zij het dat Martinez voor zijn lengte ook best aardig kan koppen.

17 mei 2021 om 13:25

@kaws: Vandaar dat Martinez wel en Senesi niet bij de selectie van Argentinië zit natuurlijk. Denk dat je even je Feyenoord brilletje af moet zetten, dan kun je misschien iets objectiever naar de spelers kijken. En je doelt op die volley en de omhaal natuurlijk. Dat waren mooie doelpunten, maar zo maken Messi, Ronaldo, Haaland en Mbappe ze zelfs niet eens elk jaar, dus dat was natuurlijk iets proberen en heel veel geluk hebben. Daar kun je hem echt niet op beoordelen.

Als ik je reactie zo lees, dan praat je echt als of Feyenoord de nieuwe Cruijff gaat verliezen. Zelden zo'n overdreven reactie gelezen. Stiekem hoop ik dat het sarcasme is, maar ik vrees van niet.

17 mei 2021 om 13:28

Buiten het feit dat scoren nier Senesi's voornaamste taak is.. we hoeven het toch ook niet te reduceren tot geluk? Hij heeft daar toch echt gewoon de feeling voor

17 mei 2021 om 13:31

Het is geluk. Als het geen geluk was geweest dan had Senesi wel vaker gescoord uit omhalen en volley's/afstandschot van buiten de 16. Tegen Ajax maakte hij ook een omhaal, die bal ging 10 meter naast het doel. En die volley in de kruising was mooi, maar waarom zien we hem niet elke week een bal van afstand richting de bovenhoek sturen?

Ben het wel mee eens dat scoren niet zijn voornaamste taak is. Daarom vind ik het ook altijd bijzonder dat ook bij verdedigers wordt vermeld hoeveel doelpunten ze hebben gemaakt.

17 mei 2021 om 13:43

Meen je dit? Het is geluk, want anders doet ie het elke week.. dat vind ik enorme onzin. Hij staat achterin en jij vindt het gek dat we hem niet wekelijks een bal in de kruising zien schieten. Oké dan. Dat laatste vind ik ook ja. Zegt niets over een verdediger

17 mei 2021 om 13:47

@paulr_1982,

Hier moet ik oprecht wel even om gniffelen.
Als Senesi elke week een bal van afstand richting de bovenhoek stuurt, dan stond hij niet nu bij Feyenoord op CV, maar bij Manchester City op 't middenveld.
Het is toch hetzelfde als bij Alex toendertijd, die van PSV wel te verstaan, die had als extra wapen, zijn schot.
Senesi heeft wel aangetoond hier, zoals terecht wordt aangegeven, feeling voor te hebben.
Tenminste, ik heb Martinez dit nog niet eerder zien doen, en die speelt sinds hetzelfde seizoen voor Ajax.

17 mei 2021 om 13:49

@paulr_1982: Over overdreven reacties gesproken.. Dat is toch ook een kwestie van smaak of niet? Over objectiviteit gesproken: Zelden zal ik een Feyenoordspeler de hemel in prijzen, zeker dit seizoen. Maar ik bekijk alle wedstrijden van Feyenoord en vind Senesi gewoon de beste verdediger van de Eredivisie. Dat is mijn mening en daar hoeft niemand het mee eens te zijn. Dat jij het niet met mij eens bent, is jou goed recht. Moet je alleen niet gelijk zo'n aparte reactie plaatsen en gaan verkondigen alsof ik doe dat Feyenoord de nieuwe Cruijff gaat verliezen, dat slaat werkelijk als een lul op een drumstel.

17 mei 2021 om 14:28

Haha,dus alleen als je elke week met een omhaal of volley scoort is het geen geluk....uhhh?

17 mei 2021 om 15:49

@voetballr: Dit komt allemaal voort uit het verhaal van Kaws, die het aantal mooie doelpunten van Senesi benoemt, en doet als of het zijn kwaliteit is. Ik ben het er juist ook niet mee eens dat dit zijn kwaliteit is en dat het aantal doelpunten dat een verdediger maakt ook helemaal niet zo relevant is.

Een gelukte volley en een rake omhaal in 2 seizoenen maakt dit niet direct een kwaliteit een speler. Dan kun je zeggen dat Martinez een kopspecialist is, want die heeft denk ik de afgelopen 2 seizoenen ook wel 2 doelpunten vanuit corners gemaakt. Maar nogmaals, het is totaal niet relevant.

17 mei 2021 om 15:53

@kaws: Ja, dat jij Senesi de beste verdediger van de ED vind, is jouw mening, en heel veel, waaronder ik, zijn het daar niet mee eens. Maar de manier waarop je Senesi aan het ophemelen bent, dat is echt waanzinnig. Ook het benoemen van die 2 doelpunten, totaal niet relevant. Zijn mindere optreden uit tegen Ajax, waarbij hij niet heel goed verdedigde bij het enige doelpunt van de wedstrijd vind ik veel meer relevant dan die 2 gemaakte doelpunten, maar daar hoor ik je niet over.

17 mei 2021 om 17:54

@PaulR,Je argumenten worden met de reactie slechter.Een doelpunt uit een kopbal komt 100x vaker voor dan een omhaal of een schot van buiten de 16m in de kruising.Maar afijn, ik heb me weer laten verleiden tot een reactie in deze discussie.

17 mei 2021 om 18:05

Het gaat ook nergens over, want dit komt voort uit het overdreven ophemelen van Senesi door Kaws.

17 mei 2021 om 14:10

Een bijzondere speler vind ik het vooral, eentje die iets extra's brengt door zijn techniek en inzicht. Toch vind ik hem soms (iets meer dan soms zelfs) wat te nonchalant, waardoor hij te veel cruciale duels niet wint. Hier kan ie in Italië vast beter in worden. Zet naast hem een oerdegelijke pure verdediger en je hebt een prima centrum. Ik denk dat ie niveau Napoli, Milan wel aankan, maar dat hij ook wel een jaartje nodig heeft om iets soberder te leren spelen wanneer nodig. Ik hoop vooral dat Feyenoord er rijk van gaat worden..

Ik denk dat de Serie A het beste is voor Senesi, het is echt een pure verdediger die vrij traag is, maar in de 16 is het een uitstekende verdediger. Hopelijk kan Feyenoord er flink voor cashen

Voor zo hoog mogelijk bod verkopen proberen.vind hem niet ijzersterk spelen en Feyenoord kan het geld goed gebruiken om de selectie beter te maken. Milan mooie club voor hem.

17 mei 2021 om 13:11

Dat probeert toch elke club om een spelers voor zo hoog mogelijk bedrag te verkopen..

17 mei 2021 om 13:14

Tuurlijk maar de verwachting was 30 miljoen, maar Corona kwam en vorm niet zo dus met 20 mag je blij zijn

17 mei 2021 om 13:20

Ik denk dat Senesi tussen de 15 en 20 miljoen zal opbrengen. Licht er vooral aan hoeveel clubs daadwerkelijk concreet worden, of het dichter bij de 15 of 20 zal zitten. Hoger dan 20 zie ik hem niet opleveren, heeft er wederom een jaar op zitten bij een momenteel vrij kleurloos team in de eredivisie, Europees niks laten zien en nu meerdere malen afgetest als international. Het is voor Feyenoord nu de gok om hem te verkopen voor of na de olympische spelen

17 mei 2021 om 13:28

Nee hoor, PSV liet afgelopen zomer Hendrix en Zoet voor een relatief laag bedrag gaan omdat ze hen die transfer gunden. Lijkt me hier niet het geval maar goed...

Ik begrijp echt niets van de interesse van dit soort clubs, ik vind het echt een 10 in een dozijn voetballer...

17 mei 2021 om 13:09

Milan is ook bereid om 25-30 miljoen te betalen voor Tomori, dat zegt denk ik wel genoeg.

17 mei 2021 om 13:16

Tomori is wel iets beter dan Senesi he..

17 mei 2021 om 14:59

Haha en niet zo'n klein beetje ook! Die heeft echt alles en iedereen verrast. Chelsea heeft spijt van die koop-optie in het contract.

17 mei 2021 om 13:12

Kan je ook toelichten waarom je dat precies vind? Ik kijk namelijk alle wedstrijden van Feyenoord en vind het echt een waanzinnige verdediger. Hij mist wel wat snelheid maar hij is voetballend goed, heeft een goede timing, is kopsterk en wint nagenoeg al zijn duels. Dus ik ben wel benieuwd waarom jij het een "10 in een dozijn voetballer" vind.

17 mei 2021 om 13:25

Sinds de Vrij de beste die je gehad hebt. Niet zo moeilijk ook als de concurrentie moet komen van verdedigers als Ie, Botteghin, van der Heijden, van Beek en Spajic. Dan ben je al snel de betere. Senesi is gewoon een goede verdediger, maar ook niet heel bijzonder. Wat is er precies waanzinnig aan een verdediger die niet thuisgeeft zodra het niveau van de tegenstander omhoog gaat? Of vond jij de optredens van Senesi tegen AZ, Vitesse en Ajax zo geslaagd en bijzonder? Bij Argentinie vonden ze dat in elk geval niet, aangezien Senesi dus niet is opgeroepen. Hij is dus niet eens de beste Argentijnse verdediger van de Eredivisie.

17 mei 2021 om 13:33

Hij kijkt duidelijk geen Feyenoord, is voor AZ en moet dus blijkbaar een negatieve opmerking plaatsen. Ik begrijp dat niet. Senesi is in alles een topper in wording. Zijn tekortkomingen zijn bekend en elke club dat hem wilt halen moet weten dat je niet met 40m in je rug moet spelen. Ik zou hem zo zien spelen bij de toppers van Europa mits er een speler naast staat met snelheid. Het grote mankement bij Feyenoord is dan ook wanneer je met 2 trage spelers staat ook Senesi onder sneeuwt.

17 mei 2021 om 14:14

Master-D dat is natuurlijk niet helemaal waar.

HIj maakte in de wedstrijd ajax -Feyenoord 1 misstap en dat kwam doordat een ander zijn man liet lopen. Daarnaast was hij de beste man op het veld.

Aan de ene kant is het makkelijk om bij die andere spelers de beste te zijn aan de andere kant als je team kut draait ga je zelf ook niet wekelijks top pakken.
Milaan zou hem echt niet kopen om het team te dragen.

Senesi is gewoon een meer dan prima verdediger. Niet voor niets dat er genoeg clubs zijn die hem willen. Maar die hebben er denk minder verstand van dan ons.

17 mei 2021 om 14:33

Tsja bliek in de top wordt je nu eenmaal hard afgerekend op fouten, zeker als ze beslissend zijn. Verder is het niet mijn stelling dat we met een 'waanzinnige verdediger' te maken hebben. Dat is de stelling van Kaws. Van een waanzinnige verdediger had ik niet een dergelijke misstap verwacht, maar dat is wellicht een andere perceptie hebben van een waanzinnige verdediger. Hij is een prima verdediger. Ik weet nog niet hoe hoog ik hem in moet schatten op topniveau. Daarvoor vond ik zijn optredens in topwedstrijden niet altijd overtuigend. Daar ben ik schijnbaar ook niet de enige in gezien het feit dat hij nog steeds niet is opgeroepen voor het Argentijnse elftal. Dat clubs van het kaliber AC Milan en Napoli interesse hebben snap ik op zich wel. Maar in hoeverre hij daar goed genoeg voor is durf ik niet te zeggen. Hij gaat er niet per definitie mislukken, maar ik zie hem er ook niet op voorhand slagen.

17 mei 2021 om 14:46

Uiteraard is voor iedereen de definitie van een topverdediger anders.
Ik kan je wel vertellen dat de Top verdedigers ook gewoon die fouten maken.
Gelukkig blijven het mensen.

We zullen pas kunnen oordelen of hij slaagt als hij bij een dergelijk club terecht komt. We hebben iig wel gezien de afgelopen jaren dat de stap van Nederland naar de top niet makkelijk is. Dus ik ben ook zeer benieuwd.

Als de beste man rond de 20 weggaat ben ik iig tevreden. Ik hoop dat het spelletje op gang komt nu AC in ieder geval officieel is.

En keuzes van Bondscoaches hang ik me niet zo op. Wij hebben er ook 1 die misschien wel mindere spelers selecteert..maar dat is een beetje off topic.

17 mei 2021 om 14:54

@bliek, als je als verdediger betrokken bent bij een tegendoelpunt heb je geen goede wedstrijd gespeeld in mijn ogen. Ik kan me herinneren dat bijna iedereen Veltman afbrandde als hij een fout maakte, ook al haalde hij in dezelfde wedstrijd een bal van de doellijn. Zo werkt het bij verdedigers nu eenmaal. Dat gezegd hebbende ga ik ervan uit dat hij zeker 20 miljoen op kan brengen en dat zou geweldig zijn voor Feyenoord. Edit: wie gaat Feyenoord dan halen als vervanger, denk je?

17 mei 2021 om 15:01

@kyle66 Ik heb werkelijk geen flauw idee. Ten eerste is de vraag wat ze over gaan houden van deze transfer. Als ik naar de lijn van de afgelopen jaren kijkt zou het me niet verbazen als ze BMI proberen. Dat hoop ik iig niet. Dat Feyenoord moet gaan investeren in verdedigers is wel duidelijk. Spajic, Botteghin , Nieuwkoop en naar alle waarschijnlijkheid Senesi weg. Ik denk dat Geertruida naar het centrum gaat dus heb je 2 backs nodig. We hebben Haal vanuit de jeugd dus moet er 1 bij. Dan hebben we nog minimaal 2 cv nodig. Hendriks komt bterug van nac alleen die verwacht ik niet basis. Er zal denk ik in de suptop gekeken worden. Of wederom gehuurd. Volgens Feyenoord transfermarkt komt er een drukke transferperiode. Meestal is die wel betrouwbaar dus ik ben zeer benieuwd met welk geld en welke vijver. Heel verhaal waar je niks aan heb

17 mei 2021 om 19:16

@bliek, als je 20 miljoen krijgt voor Senesi en daar gaat zo'n kleine 3 miljoen af (ik begreep van een Feyenoord-supporter dat er 15 % afgedragen moet worden), heb je nog altijd ruim 17 miljoen om te besteden. Voor dat bedrag kan je een paar leuke aankopen halen.

17 mei 2021 om 22:29

Nja master D, wint gwn de meeste duels en voetbalt gwn vaak vooruit. Heeft ook een bepaaldr uitstraling en kracht. Denk ac milan maar ook zeker een man utd zijn clubs waar hij goed terecht kan. Verder kan voetballerij sws heel raar lopen want een tapia kwam hier nie aan spelen toe en wordt nu gevolgd door de top.

17 mei 2021 om 13:15

Dat is de markt nu eenmaal. Voor elke speler wordt teveel betaald. Jullie mogen blij zijn met Till 18 miljoen haha

17 mei 2021 om 13:49

@lerfer12 " Jullie mogen blij zijn met Till 18 miljoen haha'

Je snapt toch wel dat 18 miljoen nog steeds record verkoop is van Feyenoord. Kuijt werd ooit in pre-historie verkocht voor dit bedrag. Sindsdien staat dit nog steeds.

En ga jij dan een AZ uitlachen dat zij 18 miljoen hebben ontvangen op een zeer beperkte speler als Til?

Ontopic. Ik hoop voor Feyenoord dat er goed betaald wordt voor Senesi. Wordt tijd dat het record eraan gaat en eens boven de 20 miljoen ontvangen kan worden. Hopelijk kan Feyenoord dan eens serieuze spelers kopen. Svennson transfervrij aantrekken zou ook een goede stap zijn (geldt ook voor Psv) zodat er geld overblijft om meer posities te versterken.

Feyenoord heeft echt een make-over nodig.

17 mei 2021 om 14:11

@mrtkrillin

Die make over moet eerst in het bestuur plaats vinden anders gaat die op het veld nooit lukken. Wij hebben nog steeds mensen in het bestuur zitten die eigen belang belangrijker vinden dan club belang.
We pompen 40 mil in een nu al mislukt plan.

Ik weet niet of Feyenoord 20 mil voor hem gaat vangen. Het is te hopen dat er nu meerdere clubs gaan bieden en hopen dat we op 25 uit kunnen komen. Dan mogen we echt in onze handen knijpen.

Volledig eens dat Svensson een aanwinst zou zijn maar volgens mij wilt hij naar het buitenland toch?

17 mei 2021 om 13:18

Last time I checked gingen er nog wel echt 12 stuks in een dozijn . Ik denk dat je voor ongeveer 20-25 miljoen aan Senesi wel echt een goede hebt. Redelijk jong, een prima verdediger 1 op 1, goede inspeelpass en dribbel en sterk in de lucht ondanks dat hij niet extreem lang is. Hij moet zich nog wel verbeteren in het kiezen van momenten waarop hij instapt, en ik vind dat hij ook wel de verdediging meer mag coachen want ik heb vaak het idee dat het achterin nog niet zo heel goed gaat in de onderlinge communicatie en de organisatie van de verdediging.

17 mei 2021 om 13:42

Neh, bedoelde 13 in een dozijn, als in niet speciaal... Zat er even naast

17 mei 2021 om 13:29

AZaanstreek, zie je hem wekelijks voetballen dan?

17 mei 2021 om 13:33

Joh, die heeft gewoon weer even z'n trollmomentje en zie je niet meer terug.

17 mei 2021 om 14:59

Dat begrijp ik niet. Hij geeft aan dat hij Senesi geen geweldige voetballer vindt en daarom noem jij hem een troll? Je kan het met hem oneens zijn maar dan hoeft het nog steeds geen trollen van hem te zijn. Tenzij hij in andere topics dat wel doet. Dan heb ik het mis.

17 mei 2021 om 15:14

Nou ja, weet je wat het is Kyle. Ik heb het idee dat mensen heel gretig waren om Senesi af te schrijven na een halve wedstrijd op kunstgras. Sindsdien hebben veel mensen überhaupt nooit hun mening herzien en als er dan een zeldzaam, klein foutje komt, roepen ze allemaal 'zie je wel'. Ik heb dan heel sterk het idee dat ze hem niet structureel volgen of geen hele wedstrijden zien spelen. In de ArenA was hij dit seizoen veruit de beste man van de wedstrijd, maar mensen wijzen puur naar één moment waar (nadat Diemers degene is die zijn man kwijt is) Gravenberch hem uitkapt. Iets wat Gravenberch bovendien gewoon goed deed. Tegen Zagreb en CSKA was hij top, maar daar hoor je niemand over. Als je als Feyenoorder vervolgens zijn kwaliteiten wel erkent, roepen de meesten hier dat je niet objectief bent.

17 mei 2021 om 19:21

Denk je dat echt? Ik heb namelijk het idee dat de meeste supporters wel zien dat hij het prima doet. Alleen vinden ze hem geen topverdediger. Althans, zo zie ik het. En zonder clubkleuren ook, want ik vind ook niet elke Ajax-verdediger een topverdediger. Ik denk alleen niet dat Feyenoord meer dan 25 miljoen voor hem zal krijgen. En als dat bod wel zou komen, zou ik het meteen tekenen als ik Feyenoord was. Ik vind het trouwens wel een lastige situatie voor jullie: enerzijds is hij volgens mij jullie meest waardevolle speler maar anderzijds moet je hem ook vervangen als hij weggaat. Geertruida dan naar het centrum?

17 mei 2021 om 20:12

Misschien vergeet ik iemand, maar ik vind Senesi de beste linksbenige cv in de Eredivisie sinds Jan Vertonghen. Een topverdediger, tja. Ligt eraan hoe je de top ziet. Real Madrid, Bayern München, Manchester City zie ik niet gebeuren, maar Napoli, Milan, Roma, Inter, Lazio, Atleti. Dat zie ik wel gebeuren. Meer dan 25 miljoen denk ik ook niet, maar voor minder dan 20 zou ik hem niet verkopen. Geertruida gaat trouwens naar verwachting sowieso centraal spelen, in plaats van Botteghin/Spajić. Als Senesi vertrekt wordt zijn positie wat moeilijker te vervangen. Ramon Hendriks is er in ieder geval, dat is een groot talent, maar lijkt me eerder een back-up voor nu. Ideaal, aangezien hij ook linksback kan spelen. Verder denk je dan al snel aan Van de Ven van Volendam. Viergever noemen mensen ook weleens, die is vrij degelijk. Er werd ook eens gezegd dat Slot Martins Indi terug zou willen halen, wat voor nu wellicht ook niet zo heel verkeerd is. Ook omdat Slot hem kent

17 mei 2021 om 22:21

ik denk aan Itakura en Hoedt. wie gaat er nu rechtsback spelen als Geertruida naar het centrum gaat?

17 mei 2021 om 22:26

Hoedt zou een goede zijn, maar ik weet niet of hij haalbaar is. Itakura wellicht wel. Een rechtsback gaan ze halen

20 miljoen niet minder! Dit is voor Feyenoord samen met Kocku die gene die wat gaan opleveren. Geertruida, Hendriks en van der Ven ( hoop ik ) volgend jaar de centrale verdedigers. Voor Senesi een prachtige en verdiende transfer en zie deze combinatie ook zeker zitten.

Hopelijk houdt Feyenoord er 25+ miljoen er aan over. Beste centrale verdediger in de competitie, redelijk jonge verdediger, kan voor toplanden (Argentinie en Italië) uitkomen en kan ook nog eens scoren. Als hij bij Ajax speelde was hij 60+ miljoen geweest. Hopelijk haalt Arnesse er dan minstens 25 miljoen uit. Met genoeg interesse zou dat mogelijk moeten zijn

17 mei 2021 om 13:13

Feyenoord gaat hier met alle respect geen 25 miljoen aan overhouden. Daarvoor moet je europees ook iets laten zien. Als je er tegen de 20 miljoen voor kan krijgen meteen doen.

17 mei 2021 om 13:34

Precies wat soccerfan zegt.. voor 30-35 mln kun je waarschijnlijk Davinson Sanchez ook ophalen bij Spurs.. keuze is dan snel gemaakt..

17 mei 2021 om 13:37

Zoals hierboven al wordt aangegeven, hij zal zeker geen 25 miljoen opleveren. Vooral omdat Milan al niet veel geld te besteden heeft. Denk dat Feyenoord al in zijn handjes mag knijpen mochten ze 15 miljoen vangen.

17 mei 2021 om 14:49

Jij denkt dat het straks net zoals Marktplaats is, met een laag bod van Milan en een privébericht dat ze echt niet meer kunnen uitgeven omdat ze het financieel echt heel zwaar hebben.

17 mei 2021 om 14:57

Het is volgens mij algemeen bekend dat Milan het niet breed heeft, daar hoeven ze geen privé bericht voor te sturen. Ik probeer alleen aan te geven dat Feyenoord niet de jackpot kan verwachten als een club als Milan interesse toont.

17 mei 2021 om 15:02

Bij Ajax zou hij zeer zeker geen 60+ miljoen hebben gekost. Hij is namelijk niet beter dan Martinez (in mijn ogen zelfs slechter) en die gaat in de verste verte geen 60+ miljoen opleveren.

18 mei 2021 om 15:52

De beste centrale verdediger in de competitie en wordt daarom door de Argentijnse bondscoach niet opgeroepen voor het nationale elftal terwijl er in Amsterdam op dezelfde positie een Argentijnse centrale verdediger loopt die wel me gaat naar de copa. Het zou kunnen dat als de Argentijnse bondscoach, die niet met een gekleurde Nederlandse bril kijkt, Senesi dan niet mee neemt dat hij dan ook niet de beste centrale verdediger is. Sterker diezelfde centrale verdediger die wel mee gaat naar de copa is in Amsterdam eigenlijk 2e keus achter Blind dus dan zijn er in ieder geval 2 beter. 25 miljoen gaat hem sowieso niet worden. Dan ga je er aan voorbij dat de spelers van Ajax ook Europees wel eens iets presteren. Er worden geen spelers uit kleine competities verkocht voor meer dan 20 miljoen die internationaal (met club of land) nog nooit iets hebben laten zien.

Hoe jammer het, voetballend gezien ook is, dit is wel het juiste moment om deze jongen te verkopen. De kans is aanwezig dat je volgend jaar geen Europees speelt en als het contract niet verlengd wordt dit jaar dan daalt de waarde van Senesi wel heel erg. Dit is (verkopend gezien) wel de eerste échte test voor Arnesen, ik ben benieuwd of hij Senesi voor meer dan 20 miljoen weet te slijten aan een Italiaanse club.

17 mei 2021 om 13:18

Zeker een goede verdediger en heeft zich ook uitstekend ontwikkeld, maar hem de beste centrale verdediger noemen vind ik een gewaagde uitspraak. Senesi wordt niet geselecteerd voor het Argentijnse elftal en een Martinez wel (alleen weet ik niet of hij bij het Argentijnse elftal ook centraal speelt).

17 mei 2021 om 14:38

@nairo449

Ik ga er vanuit dat je reactie niet voor mij bedoeld is, aangezien ik nergens heb gezegd dat ik Senesi de beste centrale verdediger (van de Eredivisie?) vind. Om daar toch even op in te gaan: de beste vind ik inderdaad ook overdreven, maar ik denk dat hij samen met Martinez (op dit moment) en Blind (het gehele seizoen) wel de top-3 vormt. In welke volgorde is denk ik een kwestie van smaak/voorkeur, maar ik zou niet weten wie er anders in de top-3 zouden staan.

Meteen verkopen Feyenoord. Maak niet dezelfde fout als met Jorgensen. Cashen en dan in je selectie pompen.

17 mei 2021 om 13:31

Dat 'maak niet dezelfde fout als met Jørgensen' zie ik elke keer voorbij komen, maar dat spelers minder waard worden is geen garantie hè

17 mei 2021 om 14:01

Je weet dat Feyenoord er niet bepaald lekker voor staat he. Je kan nu cashen en je elftal flink versterken. Je kan het laten en stel je zakt nog verder weg....dag centjes voor Senesi.

17 mei 2021 om 14:11

Precies, 'stel'. Verder dan dit zakt Feyenoord niet. Verder dan een vijfde plek in de Eredivisie. Ik vind het prima als ze hem voor een goed bedrag verkopen hoor, maar niet halsoverkop in de angst dat het anders misgaat

17 mei 2021 om 14:14

Dat versterken zal nog tegenvallen. Ik hoop dat er van pakweg 20 miljoen 5 geïnvesteerd kan worden, veel meer verwacht ik er niet van. En als het dan weer een aankoop a la Larsson, Amrabat, St Juste of Haps wordt, ga je er ook niet echt op verder bouwen. Maar goed, als bestaat niet.

17 mei 2021 om 14:25

Het is inderdaad maar de vraag hoeveel geld er in nieuwe spelers kan worden gestoken, maar ik heb er wel vertrouwen in dat als Feyenoord de markt op gaat, er gerichte aankopen gaan komen. Slot heeft namelijk wel een heldere visie en een duidelijk plan. Een lopende 10 en een aanvallende rechtsback zullen de eerste prioriteiten zijn, al hoop ik dan niet dat ze daadwerkelijk bij Van de Streek uitkomen

17 mei 2021 om 14:43

@soccerfan1 je hebt een punt maar Berghuis moeten we niet gaan verkopen want dan hebben we echt een probleem. zeker als we er maar 4 miljoen voor krijgen

Zou jammer zijn om hem te zien vertrekken, maar voor 20 miljoen moet je het natuurlijk gelijk doen.

Nou k ben echt benieuwd wat de transfersom wordt! Volgens de specialisten hier (lees Feyenoordsupporters) gaat ie minimaal 30 miljoen opbrengen.

17 mei 2021 om 13:20

@fortfit

Er wordt door niemand beweerd dat die minimaal 30 miljoen op ging brengen, toen hij aan het begin van het seizoen heel sterk speelde werd alleen gehoopt dat hij 30 miljoen op zou brengen. Maar zelfs toen werd er regelmatig op de rem getrapt wat betreft het bedrag wat hij op zou brengen. Nu het seizoen is afgelopen zie je eigenlijk alleen maar bedragen tussen de 15 en 25 miljoen waarbij 15 miljoen het minimale is en 25 miljoen het bedrag is waarop gehoopt wordt.

17 mei 2021 om 13:24

Nou heb echt genoeg reacties door het seizoen geen gelezen dat ie minimaal 30 moet opleveren. Ik vind het persoonlijk maar een beetje een slappe verdediger maar dat is mijn bescheiden mening!

17 mei 2021 om 13:32

Er gaat geen club 30 mln betalen voor een verdediger die geen international is, niet in de CL speelt en niet in een top5 competitie speelt. Feyenoord zal er waarachijnlijk rond de 20 aan overhouden, wat prima is in deze markt.

17 mei 2021 om 13:34

Ik denk dat jij zelf ook wel weet dat mensen die 30 miljoen zeiden een uitzondering waren toch? Beetje flauw om dat als leidraad te nemen. Het gros van de Feyenoord supporters zat/zit gewoon rond een verwachte opbrengst van zo'n 20 miljoen.

17 mei 2021 om 13:48

@Skede, Absoluut niet. Misschien een maand geleden werden Ajax/PSV supporters hier uitgelachen omdat we zeiden dat 30 niet haalbaar was. Even terug gezocht, zoek op Senesi Napoli en klik het artikel aan dat Feyenoord 15 miljoen kon verwachten. Artikel van 30 maart.

17 mei 2021 om 13:53

MessiBazoer. Open even je ogen zeg. Het gros van de Feyenoordsupporters heeft 30 miljoen nog nooit in de mond genomen. Met 18 tot 20 miljoen moeten we blij zijn, gezien de omstandigheden

17 mei 2021 om 14:15

@messibazoer

Ik heb even het door jou genoemde artikel opgezocht en heb letterlijk 1 (!) reactie gevonden waarin 30 miljoen wordt genoemd en daarin gaat het er ook nog om dat 30 miljoen de vraagprijs van Feyenoord zou zijn. Verder zie ik alleen maar reacties waarin wordt aangegeven dat 15 miljoen te weinig is, op 25 miljoen wordt gehoopt en dat het waarschijnlijk rond de 20 miljoen gaat worden.

Als Ajax/psv supporters al werden uitgelachen, was dat omdat zij aangaven dat 15 miljoen terecht of zelfs te weinig was.

17 mei 2021 om 14:16

Open jij je ogen! Die man noemt het artikel en datum en nog wil je het ontkennen. Ik gun Feyenoord zelfs 100 miljoen, zou de competitie hopelijk een stuk interessanter maken

17 mei 2021 om 14:19

@messi,

Net even terug gekeken dat bericht en ook daar zie ik weinig mensen 30 noemen.

Dit was mijn bericht toen:
In Italië word gesproken van 15 Mil dus dat is nog niks officieels.
Daarnaast werd er niet om 30 geroepen door de meeste maar minimaal 20.
Feyenoord zelf heeft vraagprijs van 30 mil.
Echter wil hij zijn contract waarschijnlijk niet verlengen waar hij eerst wel positief tegen overstond.
Ik hoop echter nog steeds op boven de 20 MIL

17 mei 2021 om 14:35

Fortfit. Ik heb gekeken en dat artikel ontkracht alleen maar zijn punt.

17 mei 2021 om 14:47

@messi ben bang dat Messi niet meer terug gaat komen

17 mei 2021 om 14:58

@Messibazoer, sorry maar in dat artikel zie ik niet tot nauwelijks feyenoorders over 30 miljoen praten hoor... 25 wordt een paar keer genoemd, inclusief bonussen bijvoorbeeld. Geen 30. Laat staan dat dat de meesten zijn. Er zullen vast Feyenoord supporters zijn die het afgelopen maanden gezegd hebben maar het overgrote deel echt niet.

Zou een prachtige stap zijn voor Senesi, natuurlijk. Het Italiaanse voetbal zal denk ik ook echt bij 'm passen. En al zie ik hem absoluut nog graag nog een jaar, er zal toch verkocht moeten worden om een budget te creëren waar we meerdere spelers van kunnen (en moeten) halen. Ik hoop en verwacht dat hij ook degene zal zijn die eindelijk dat transferrecord van Kuyt overtreft, wat prachtig zou zijn, ook voor de verdere toekomst.

17 mei 2021 om 14:01

@mgmv: Ik vond Senesi, na z'n eerste weken, echt wel goed voetballen, maar heb het gevoel dat het aan het eind van het seizoen net als heel Feyenoord echt een stuk minder werd. Nu vind ik Senesi 1-op-1 dichtbij de goal echt een prima verdediger, maar met veel ruimte in z'n rug (ver van de goal), vind ik hem heel matig. Wat dat betreft denk ik dat hij bij een Italiaanse club ook juist in z'n kracht zal staan (een verdediger is daar verdediger). Op basis van dit seizoen zou ik niet zo snel 20 miljoen op tafel voor hem leggen, maar hoop voor jullie dat het record verbroken gaat worden. Sportief gezien zou het denk ik inderdaad beter zijn om hem nog een jaartje te houden, maar vrees dat het financieel gezien gewoon moet (tenzij een overname alsnog op korte termijn door zou gaan).

17 mei 2021 om 14:15

Ja, de laatste weken kan je dat, inderdaad, over elke speler wel zeggen, haha. Ik vrees dan ook voor die play-offs woensdag. En over het gehele seizoen genomen vind ik dat Senesi in elk geval als een van de weinigen nog uitstekende wedstrijden gespeeld heeft, die hij helaas zeker ook heeft afgewisseld met mindere partijen. Enerzijds door eigen fouten (positionering bij ruimte in de rug), anderzijds door de ploeg waar tactisch soms gewoon niks van klopte (o.a. beide potjes tegen AZ) en hij in z'n hemd staat.

Maar zeker met je eens dat ik denk dat hij in Italië, zoals bijvoorbeeld de Vrij, echt in z'n kracht gebruikt kan gaan worden en uit kan groeien tot echt een goede verdediger.

17 mei 2021 om 14:23

Weet je wat het is. Als je als team niet draait ga je op een gegeven moment als enige daar ook niet bovenuit steken.
Zet BWV nu Timber neer bij Feyenoord en die gaat het verschil ook niet maken.

Ik denk dat ze in Italie echt zijn potentie zien.

17 mei 2021 om 15:55

@bliek: Daar heb je ook helemaal gelijk in, vind ik hoor. Begrijp je voorbeeld met Timber ook, je kan van Senesi niet verwachten dat hij het hele elftal meeneemt. Zie ook echt wel zijn defensieve kwaliteiten en potentie. @mgmv: begrijp je gevoel voor woensdag, maar toch denk ik dat Feyenoord de playoffs gaat winnen. Feyenoord heeft in mijn optiek by far de betere selectie van de 4. In de koppies zal het geen hosanna zijn, maar hoop voor jullie dat ze nog even een keer de batterij kunnen opladen en kunnen knallen.

Moet die niet doen, is niet beter dan Kjaer en Tomori met daar achter nog Romagnoli... alleen als Milan geen CL haalt, wordt Senesi een optie. Voor Napoli wel ivm vertrek Koulibaly,

Niet twijfelen, meteen verkopen bij een redelijk bod richting de 20 miljoen. Met Hendriks heb je al een potentiële vervanger, ook zou je eventueel vd Ven nog kunnen halen van Volendam. Belangrijk om in te zetten op jeugd volgend seizoen voor Feyenoord. Het is nu tijd om door te selecteren. Geef gasten als El Bouchataoui, Wehrman, Bannis, Azarkan etc meer de kans.

17 mei 2021 om 17:10

Het is misschien wat controversieel en misschien moet je je profielfoto dan wel aanpassen... maar wil je naast Arnesen gaan zitten volgend jaar?
Ik denk wel dat wat je omschrijft het plan is. Slot een coach goed met jonge gasten die ze ook nog eens, anders dan een zekere andere coach, wil gebruiken. Burger komt terug, Antonucci sluit aan plus de namen die je aangeeft. Moet toch iets leuks tussen kunnen zitten?

Zou een leuke aankoop zijn. Liever hij dan Kökcu waar ik ook berichten over zag dat Milan interesse in hem heeft. Is een harde verdediger die wel tot zijn recht komt in de Serie A. Alleen zie ik liever in aanvallend opzicht versterkingen komen. In wedstrijden zoals gister zie je dat we gewoon een goalgetter missen. Ja, we hebben Ibra, maar die wordt er niet jonger op en zal meer wedstrijden missen dan spelen ben ik bang.

17 mei 2021 om 13:39

Inderdaad Forza Milan. Heeft Milan nog interesse in Belotti? Ik hoop van niet en dat hij naar Roma gaat, maar hij zou ze echt sterker maken

17 mei 2021 om 14:12

Geen concrete interesse in Belotti zo ver ik weet in ieder geval. Een speler als hij zou wel welkom zijn om de voorhoede te komen versterken. Dat is precies wat we nodig hebben. Met Leao en Rebic in de punt (wat ik beiden niet eens een pure spits vind) win je de oorlog niet. Daarnaast zal Ibra niet alles kunnen spelen zoals we gezien hebben dus een spits is een must!

17 mei 2021 om 14:20

Wie zou je graag zien komen? Vlahović zal wel onhaalbaar zijn. Misschien iemand als Muriel? Qua productiviteit een zekerheidje, al is hij misschien ook niet het juiste type

17 mei 2021 om 15:05

Vlahovic zou wel ideaal zijn, maar zoals je zegt waarschijnlijk onhaalbaar. Misschien dat Zlatan een goed woordje kan doen om hem te overtuigen naar Milan te komen. Alhoewel ik niet weet hoeveel hij moet kosten...

Muriel zou ook een goede zijn. Heeft ervaring, is een goalgetter, en zal als het goed is niet al te veel moeten kosten.

Voor de rest heb ik niet echt iemand op het oog die goed bij Milan zou passen in de punt, én in het kostenplaatje past van Milan.

17 mei 2021 om 15:38

Ik kreeg ergens mee dat Vlahović 60 miljoen zou moeten kosten. Ook de reden dat Roma is overgeschakeld naar Belotti. Verder liggen de spitsen op dat niveau niet voor het oprapen helaas

17 mei 2021 om 16:31

60 miljoen gaat Milan de komende jaren niet aan 1 speler uitgeven, dat is wel duidelijk. Helaas hebben ze het geld daar niet voor. Ik zie Belotti ook eerder naar Roma gaan dan Milan. Of naja, dat zegt m'n gevoel in ieder geval. Als Milan zich maar niet alleen op de verdediging mist maar vooral aanvallende versterkingen binnen haalt en niet te vergeten, alles op alles zet om Donnarumma te behouden!

17 mei 2021 om 16:48

Dat idee heb ik ook (en ik hoop het ook), want Belotti is alles wat Mourinho graag ziet in een spits. En hij heeft het gif dat Roma goed kan gebruiken

Als Feyenoord Senesi voor 20 miljoen verkoopt moet er per direct een standbeeld van arnesen gemaakt worden van 100% goud. Echt ongelofelijke deze bedragen voor een CV die niet eens bij de 5 beste hoort van de eredivisie.

17 mei 2021 om 13:39

Ik ben wel benieuwd naar je top 5 van centrale verdedigers, eigenlijk.

17 mei 2021 om 13:47

Nou inderdaad. Bij AZ en PSV spelen geen betere cv's en bij Ajax heb je Blind en Martinez, waarbij het niet zoveel zal schelen. Misschien bedoelt hij Vriends en Beugelsdijk? 😉

17 mei 2021 om 13:50

Blind
Martinez
Timber
Bazoer
Teze

17 mei 2021 om 13:53

@bobiku misschien was hij gestopt met voetbal kijken na zijn eerste wedstrijd van Senesi op kunstgras. En vervolgens hele periode onder een steen geleefd

Senesi moet echt wel transfer van Kuyt eens uit de boeken tackelen. En Feyenoord heeft ook gewoon cash nodig om nieuwe versterkingen te halen.

17 mei 2021 om 13:56

Alleen Blind vind ik in jouw lijstje er bovenuit steken, de rest is gelijkwaardig of minder

17 mei 2021 om 14:05

@repuiztav: Zo'n lijstje is per definitie subjectief en arbitrair uiteraard. Wel vind ik Senesi er niet bovenuit steken op de lijst (op Blind na dan). Denk niet dat een club snel 20 miljoen voor Bazoer, Timber of Teze zouden betalen. In die zin vind ik die 20 miljoen echt wel fors. Maar hé, is toch alleen maar mooi als Feyenoord een nieuw verkooprecord kan vestigen en daarmee weer wat kan gaan aankopen?

17 mei 2021 om 14:17

Timber komt net kijken, alsjeblieft zeg. Bazoer is niet eens een echte verdediger, die speelt daar bij Vitesse zodat hij vanuit daar het spel kan verdelen, met twee verdedigers naast hem. En Teze? Nou, nee. Leuk talent, maar geen Senesi

17 mei 2021 om 14:44

@kevvavanveen Teze is imo niet beter dan Itakura en Doekhi en ook niet dan Senesi

17 mei 2021 om 14:49

Timber komt net kijken? Timber heeft vorig seizoen z'n debuut al gemaakt, en dit seizoen 34 wedstrijden gespeeld, waaronder CL, knockout EL en is kampioen en bekerwinnaar geworden als basisspeler. Voorlopig gaat ie ook mee naar het EK, in tegenstelling tot Senesi die niet is opgeroepen voor Argentinië. Nu jij weer.

17 mei 2021 om 15:42

PrefixeR, ja nu ben ik af 😉. Nee maar ik vind Timber een heel groot talent hoor, met wellicht ook nog meer potentie dan Senesi. Timber komt relatief gezien echter net kijken ja, net als Teze, net als Rensch, net als Geertruida (en ja, ik vind Timber beter dan die drie). Je maakt mij echter niet wijs dat Timber verder is dan Senesi. Of Timber meegaat naar het EK valt overigens te bezien. Timber heeft minder dan de helft meegedaan bij Ajax dit seizoen, één keer meegedaan in de CL. Ik vind daarom dat je zijn aandeel wel een beetje uitvergroot. En nogmaals, ik vind het een geweldig talent

17 mei 2021 om 16:01

@bobiku29: Je kan sowieso lastig vergelijken als spelers in een ander team spelen. Ik vind Timber en Senesi redelijk gelijkwaardig, maar wie ben ik? Ook ik kan niet goed inschatten hoe Timber het bij Feyenoord zou doen en Senesi bij Ajax. Dat is en blijft eigenlijk niet te doen. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat Timber net komt kijken. Voor een rookie doet hij het bij ons alleen super en is sinds z'n debuut onomstreden basisspeler. Waar zijn plafond ligt, geen idee. Ik hoop (schreef ik hierboven ook al) dat Senesi behouden kan blijven voor Feyenoord, maar vrees dat het financieel een 'moetje' wordt om weer wat in kas te krijgen. Als je moet verkopen, laat het dan een nieuw record zijn!

Sensesi is voor Feyenoord doen een goede verdediger. Begon onwennig z'n eerste wedstrijden maar herstelde zich goed. Laatste maanden heeft hij een terugval. Komt helaas snelheid tekort en kan dus niet met veel ruimte in z'n rug verdedigen. En dat is nou eigenlijk wat de grote ploegen juist wel doen. Bedragen van 20 of 25 miljoen gaat het natuurlijk nooit worden alhoewel ik het voor Feyenoord hoop aangezien ze dat geld hard nodig hebben. In corona tijd ontvang je hier misschien max 15 voor. De tijd zal het leren.

17 mei 2021 om 13:49

Alsof alle grote ploegen van die echt snelle jongens hebben achterin? Bovendien wordt ook vaak gedaan alsof hij nog net van Beukering in kan halen, terwijl hij ondertussen ook vaak zat snelle jongens als Openda gewoon heeft bijgehouden.

Laat Troost dit maar gauw afhandelen dan😂.
On: Feyenoord mag toch wel blij zijn bij een bedrag van ca 15-17 miljoen. Hopelijk voor hun meer natuurlijk. Alleen dat ie niet geselecteerd is en Europees nog niks heeft gepresteerd werkt niet in voordeel van pak weg 25mil ogzo. Lijkt mij onvoorstelbaar als een club zoiets betaalt. Al met al toch wel een degelijke en jonge verdediger.

Als Milan CL haalt denk ik toch dat ze de koopoptie op Tomori zullen lichten . Ik schat Senesi toch wel iets minder. Denk dat Senesi beter naar een team als Lazio kan gaan

Ik denk dat Milan een mooie club is voor Senesi. Daarbij past het Italiaanse voetbal ook wel bij hem. Hij is namelijk vooral sterk in de duels. Stiekem hoop ik dat als Milan Senesi haalt dat Tomori weer terugkomt bij Chelsea.

ach wie weet doen we ff een ''milik''je en verkopen we hem voor een achterlijk bedrag. is samen met blind de beste cb van de eredivisie, is redelijk jong, linksbenig, dubbele nationaliteit en kopsterk. zit echt wel potentie in om het huidige transfer record te verbreken.

Toch wel vreemd hoe goed Senesi erop staat. Hij is natuurlijk niet slecht, maar onderaan de streep had ik toch veel meer van 'm verwacht na de bombarie toen hij bij Feyenoord kwam. Ik zie er eerlijk gezegd totaal geen potentiele Europese top verdediger in. Maar goed, dat zag ik in De Vrij ook niet en die is inmiddels de beste verdediger van de Serie A geworden. Sowieso altijd lastig in te schatten bij centrale verdedigers, maar Senesi heeft toch wel een aantal zwakke punten.

Mooi bedrag als het Feyenoord lukt deze speler te verkopen voor €20m of meer. Het is een prima verdediger en voor een fractie van dat geld is het mogelijk om een vervanger aan te trekken die tot de top van de Eredivisie behoort en nog groeipotentie heeft.
Als je deze cyclus herhaalt, kom je vanzelf in goed vaarwater terecht. En Senesi en Kokcu zijn gewoon vervangbaar. Je kukelt niet van plek 4 of 5 naar plek 9 zonder deze spelers.

20 miljoen, waarvan 2 miljoen dan naar San Lorenzo zou gaan. Met het restant van het bedrag kunnen we gaan zien uit welk hout Arnesen gesneden is. Voorlopig vind is zijn vondsten met Diemers, Bozenik en Pratto nog niet geweldig. Wetende dat Feyenoord vooral in de Eredivisie rondkijkt, kan ik me daar wel een paar versterkingen voorstellen.

Als vervanger van Senesi zou ik Itakura halen; nog één jaar contract bij Manchester City zonder reeel uitzicht daar door te breken. Bij Ajax kent Danilo dezelfde situatie en voor het middenveld lijkt me Harroui de ideale toevoeging. Weet je de matige Fer dan voor Strootman of Vormer als routinier in de as te vervangen dan ziet de wereld van Feyenoord er al een stuk helderder uit.

17 mei 2021 om 15:25

ik ben het helemaal met je eens en dan ben je nog mild over de aankopen van Arnesen imo. Itakura is ook een versterking die ik graag zou zien en welicht Hoedt er ook nog bij nemen aangezien die transfervrij is. wie weet Svensson ook nog als er genoeg ruimte is in het salarishuis. Harroui zou ook een welkome versterking zijn want die heeft tenminste wat creativiteit in huis wat we nu echt missen. Strootman en Vormer zie ik echter liever niet komen. die hebben hun beste tijd gehad naar mijn mening. die Flemming van Fortuna zou ik ook nog graag zien komen. maar goed, het zullen uiteindelijk wel weer de verkeerde Eredivisiespelers en onduidelijke buitenlandse spelers worden die ons niet verder gaan helpen ipv deze namen

Tussen de 20 en 30 gaat gewoon lukken. Iedereen die hier iets anders neer zet is gewoon uit op provocatie. Echt ongelofelijk wat een bak met stront er hier door mensen neer gepleurd word. 17.000.000 TD’s in Nederland volgens mij.

Wanneer dit je speler is waaraan je geld moet verdienen pffff

AC Milan zal hem willen kopen om er mee te handelen , ze hebben zelf prima verdedigers, Zal uitkomen tussen de 10 en 15 miljoen , nog een hoop geld voor een speler van 24 jaar die geen interlands heeft gespeeld en een paar wedstrijden EL .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1626
3.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder41
J. ToornstraMiddenvelder42
J. BijlowKeeper40
B. LinssenAanvaller44
L. SinisterraAanvaller42
A. JahanbakhshAanvaller30
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Verdediger, 24 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren