Marca: Memphis Depay bereikt akkoord met Barcelona

Donderdag, 13 mei 2021 om 18:04Chris Meijer • Laatste update: 18:27

Memphis Depay heeft een akkoord bereikt met Barcelona, zo weet Marca te melden. De 27-jarige aanvaller neemt volgens de Spaanse sportkrant genoegen met een forse salarisverlaging om zijn carrière in Catalonië te vervolgen. Er is nog wel één belangrijke voorwaarde: Depay maakt alleen de overstap naar Barcelona als Ronald Koeman ook volgend seizoen aan het roer staat in het Camp Nou.

De laatste dagen wordt er veelvuldig gespeculeerd over de toekomst van Koeman bij Barcelona. Al voorafgaand aan de wedstrijd tegen Levante (3-3) werd er in Spanje gemeld dat er ondanks zijn tot medio 2022 lopende contract intern twijfels bestonden over de Nederlandse oefenmeester. Het wordt Koeman zwaar aangerekend dat Barcelona hoogstwaarschijnlijk naast de landstitel gaat grijpen, na een nederlaag tegen Granada (1-2) en de remise tegen Levante. Een eventueel ontslag van Koeman heeft twee obstakels: Barcelona kan zich het niet veroorloven om hem een vergoeding mee te geven en een geschikte opvolger is nu ook nog niet in beeld.

Ondertussen wordt er al wel nadrukkelijk gewerkt aan de selectie voor volgend seizoen. Na een audit moet op korte termijn blijken hoeveel geld er besteed mag worden op de transfermarkt, waar Erling Braut Haaland als de gedroomde versterking geldt. Verder moet Barcelona mikken op transfervrije spelers en een van hen is Depay, die bij Olympique Lyon in het bezit is van een aflopende verbintenis. De naam van de Oranje-international wordt al sinds de komst van Koeman aan Barcelona gelinkt en in de afgelopen twee transferwindows werd er al tevergeefs geprobeerd om hem binnen te halen.

Nu Depay transfervrij op te pikken is, is zijn komst financieel gezien makkelijker haalbaar. De aanvaller wil dolgraag weer met Koeman samenwerken en is daarom bereid om een in de woorden van Marca ‘forse salarisverlaging’ te accepteren. Depay zou nu op jaarbasis circa vijf miljoen euro opstrijken. Het akkoord tussen Barcelona en Depay bevat echter wel een belangrijke voorwaarde: dat Koeman volgend seizoen nog op de bank zit in het Camp Nou. Depay geldt bij Barcelona als een aankoop op het conto van Koeman, die zijn komst van fundamenteel belang acht voor zijn elftal.

Mocht president Joan Laporta besluiten om niet verder te gaan met Koeman en voor een andere trainer te kiezen, gaan Barcelona en Depay opnieuw met elkaar om de tafel. Overigens betekent de komst van Depay niet dat er niet nog een spits bij zal komen. De bij Manchester City vertrekkende Sergio Agüero wordt ook nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Barcelona. Depay laat Olympique Lyon na ruim vier jaar achter zich. Voorlopig verzorgde hij 75 doelpunten en 53 assists in 176 officiële wedstrijden.


Poll

Is het een goede keuze voor Memphis Depay om naar Barcelona te gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

106 reacties (laatste reactie door airbags)

Is de eis dat Koeman trainer blijft een voorwaarde van Depay, of vanuit Barcelona? Transfervrij heb je er met Depay geen risico aan, al vind ik hem tekort komen voor het niveau wat Barcelona moet nastreven.

13 mei 2021 om 18:10

Lijkt me vanuit Memphis. Dit werkt namelijk in het nadeel van Koeman. Het is een extra reden voor Barca om hem te ontslaan.

13 mei 2021 om 18:16

Rare constructie. Maar wel beter voor beide partijen. Kan ook vanuit Barcelona zijn geregeld. Als Koeman weg gaat, hebben ze ook zijn aankoop niet nodig.

13 mei 2021 om 18:16

Ik lees nu het artikel op Marca zelf, en het is een artikel met nogal wat geruchten (er moet budget overblijven om Haaland aantrekken en Messi te behouden). Daarnaast, Marca als krant op de hand van Real Madrid, heeft nogal wat baat bij het creëren van wat onrust rondom Koeman. Ik denk dat het aantrekken van Depay een bevestiging is van het vertrouwen in Koeman.

13 mei 2021 om 20:11

Lijkt me eerder vanuit barca. Barca haalt hem alleen maar omdat Koeman hem wil, anders niet. Depay zal toch nog steeds naar Barca willen als Koeman er niet zit?

Voor de breedte een prima versterking. Dembele, Ansu, Griezmann en Coutinho zijn echter beter. Al denk ik dat Cou weggaat

13 mei 2021 om 18:10

Gelukkig is hij wel beter dan Messi, dan heeft ie in ieder geval al één speler achter zich

13 mei 2021 om 18:11

Grotere namen misschien, maar op Ansu na presteren ze juist allemaal totaal niet bij Barca. Ik denk (en hoop) dat Memphis een hoop mensen gaat verbazen hier. Onder Koeman was hij in oranje top, in de Franse competitie is ie al paar jaar met hele stabiele stats aan het blazen. Deze jongen gaat sowieso een basis kans krijgen onder Koeman en ik denk dat ie het waar gaat maken.

13 mei 2021 om 18:56

Ik hoop dat ook wel Inke. Ben nou niet perse fan van Memphis oid, maar de jongen zelf werkt enorm hard voor zijn fysiek. Zeer snel teruggekomen, en vrij goed teruggekomen, van een heftige blessure.
Zijn arbeid wordt beloond en hoop dat dat voor hem zeer goed uitpakt. Zou ook niet slecht zijn voor het Nederlands elftal om 2 spelers op het veld te hebben die elkaar van een club kennen.

13 mei 2021 om 19:27

Als we als barca fans moeten hopen dat een speler zoals depay ons even de titel bezorgt en de ucl wint zijn we dan toch triester dan wat ik voor ogen had. Als messi t niet kan kan depay t wel.... juist ja

13 mei 2021 om 18:14

Dembele beter?? Haha. Dat is toch de miskoop van de afgelopen jaren joh. Memphis is blijkbaar 1 van de beste spelers uit de Franse ligue 1. En dan ook nog transfer vrij.... kan je geen bult aan vallen.

Zo toe maar. Mooie stap voor hem. Als Barca Memphis, Aguero en Garcia binnenhalen doen ze toch prima zaken hoor in deze covid tijd. Wie weet komt daar nog Gini bij. En ja dit is beter dan niks voor ze. Men moet niet denken dat ze wel even de Ligt en een Haaland kunnen gaan kopen ofso.

13 mei 2021 om 18:12

Ajoh, je hebt nog zat Barcelona supporters die in een droomwereld leven en denken dat Barcelona op dit moment serieus kan meestrijden om spelers als Neymar, Mbappe, Haaland en De Ligt...

13 mei 2021 om 18:20

Dit seizoen is dat alleen mogelijk als Messi vertrekt. Er moet echt de bezem door de selectie. Lenglet, Sergi Roberto, Pique, Griezmann, Umtiti, Firpo, Coutinho en zelfs Alba mogen van mij allemaal weg. Het seizoen erop als de economie weer aantrekt en Barcelona een grote schoonmaak heeft gedaan dan is er weer veel mogelijk.

13 mei 2021 om 19:29

Accepteer het medefan. Als je je uitgaven bespaart betekent niet dat je even busget creëert om spelers zoals haaland te halen. Enige wat dan gebeurd is dat de salarissen van de huidige spelers betaald kunnen worden

13 mei 2021 om 21:32

@ViscaCatalunya, die supporters als jou zijn echt hilarisch. Barcelona is praktisch failliet en bestaat nog, omdat spelers tot 2 maal toe flink hebben ingeleverd. Er is geen geld. Geld dat beschikbaar komt, moet worden gebruikt om de club weer op de rails te krijgen. Niet om weer voor tientallen miljoenen weer in spelers te steken. En jij doet net alsof de door jouw genoemde spelers 200 miljoen of meer in het laatje gaan brengen, maar ook andere clubs ondervinden problemen. Die gaan echt geen 40 miljoen betalen voor een Coutinho of zo. Alles wat nu bij Barcelona de deur uit gaat, gaat vervangen worden door minder goed spelersmateriaal... In principe dan, want zo'n Erick Garcia kan zich zomaar manifesteren als de nieuwe Piqué, maar ze kopen echt geen De Ligt of zo de komende jaren.

13 mei 2021 om 18:23

Dit is gewoon niet ambitieus. Het transferbeleid bij Barcelona was altijd wel vrij tragisch, maar dit lijkt wel een verval. Vooral dat brandhout dat je opnoemt. Spelers als Aguero, Gini en Depay zijn niet nodig of te oud. Scout een degelijke en betaalbare verdediger en een echte spits die lang mee kan.

13 mei 2021 om 19:03

Binnen de huidige mogelijkheden lijkt Joan Laporta inderdaad verstandig te werk te gaan. Eric García lijkt me op z'n minst een waardevolle toevoeging voor de breedte van de selectie. Een centrale verdediger is op zijn leeftijd nog echt geen zevenvoudig international als oefenmeesters geen potentieel in hem zien. Sergio Agüero is misschien niet meer de speler die we allemaal kennen, maar hij is het maken van doelpunten nog echt niet verleerd. Het doet me een beetje denken aan de transfer van Thierry Henry, dat was namelijk ook niet meer dezelfde speler als voorheen en hij is nog van enorme waarde geweest voor Barcelona. En zeker niet onbelangrijk, beide spelers zijn bereid om financiële opofferingen te doen om voor Barcelona te spelen. Dat is niet alleen een belangrijk signaal over hun intenties, het is ook belangrijk voor de financiële huishouding van Barcelona. Matthijs de Ligt en Erling Braut Håland zijn op dit moment niet haalbaar (net als voor bijna iedere andere club), maar door verstandig beleid te voeren zou je misschien later wél mee kunnen strijden om hun komst. Over de komst van Memphis Depay ben ik minder enthousiast, maar het is lastig om negatief te doen over een transfervrije versterking die bereid is om financiële opofferingen te doen. Als het voor hem belangrijker is om bij een topclub te spelen dan om bijvoorbeeld een hoog salaris te verdienen of wekelijks een basisplaats te hebben... Wie ben ik dan om daar negatief over te zijn? Geef mij de keuze tussen Agüero en Memphis, dan kies ik voor Agüero. Maar als je allebei transfervrij kan halen, dan geloof ik niet dat we mogen klagen.

13 mei 2021 om 19:42

Ik ben het eens met wat je stelt. Buiten dan de vergelijking Henry-Aguero. Henry was nog de absolute koning bij Arsenal toen hij vetrok. Hij was echt op zoek naar een CL titel en daarom kwam hij over.

14 mei 2021 om 09:29

Dat zijn anders precies de 2 spelers (Haaland & De Ligt) die ik zojuist heb gekocht op fifa career mode 😎 haha maar compleet gelijk, eerst de flinke schoonmaak en dan rustig bouwen. Ze hebben genoeg talent rondlopen en kunnen er denk ik best wat van maken met wat slimme aankopen zoals je zegt.

Ik gun het hem enorm, had hem graag bij United zien terugkomen maar hij heeft zich enorm ontwikkeld. Ik denk dat hij menig zal verbazen en gaat schitteren in Barcelona, het een stuk beter doen dan Dembele/griezmann. Dik en dikverdiend, een stap terug gezet naar United en jarenlang een van de beste spelers in Frankrijk net onder Neymar en Mbappe.

13 mei 2021 om 19:11

Mee eens, mooi dat hij enkele jaren bij Lyon is gebleven en daar echt de grote man is geworden. Ook apart om te zien dat zodra het over een transfer van Depay naar Barcelona gaat, mensen doen alsof het een soort derdeklasse amateur is. Ik denk ook dat hij het daar prima gaat doen en hoop dat hij heel veel mensen de mond gaat snoeren.

13 mei 2021 om 20:59

@AjaxCunian beter dan Griezmann? Dacht het niet Jos

13 mei 2021 om 23:29

Waarom niet? Depay rendeert uitstekend onder Koeman en de Griezmann van Barcelona is zelfs in goede doen geen schim van de wereldtopper die hij bij Atletico was. Als Depay niet naast zijn schoenen gaat lopen en zich een beetje nederig opstelt, kan hij er in het shirt van Barcelona gewoon 15+ per jaar inleggen

Voor Depay een Prachtige stap natuurlijk. Maar ik betwijfel of hij echt een grote aanwinst zou zijn voor Barca. Ondanks zijn ervaring en dat hij de grote man bij Lyon is vind ik hem ook zo wisselvallig. Dit probleem heeft hij altijd al gehad. Bij united,lyon.

Onbegrijpelijke transfer van de kant van Barca. Depay vind ik qua niveau meer passen bij een Europese subtopper en niet zozeer bij Barcelona. Memphis is veelste wisselvallig in zijn prestaties. Ik denk dat Messi zich ook kapot gaat ergeren aan het egoïsme van Depay, mocht hij bij de club blijven.

13 mei 2021 om 18:14

Meeste assists in de ligue 1, maar oh wat een egoïst is deze man.

13 mei 2021 om 18:16

Ik bedoel meer in de trend van vrije trappen opeisen en deze altijd, ongeacht de afstand, op doel schieten

13 mei 2021 om 18:18

Dat zegt natuurlijk ook niet alles, in Lyon gaat elke aanval op een bepaald moment wel via Depay, die status heeft hij bij Barca natuurlijk niet meteen. Depay is niet altijd super egoïstisch, maar een Depay die wat te bewijzen heeft is wel meer dan eens vrij zelfzuchtig gebleken. Laatste wedstrijd bij Oranje was daar een mooi voorbeeld van.

13 mei 2021 om 18:22

Andres. Haha, die gaat als Messi blijft natuurlijk echt niet meer de vrije trappen opeisen.

13 mei 2021 om 18:26

Dezelfde afgunst die men laat zien als bij Koeman. God wat hebben we toch problemen met mensen die een gedurfde stap maken, helemaal als ze het nog lukt ook.

13 mei 2021 om 18:21

Denk juist dat het een prima speler is om te halen. Gratis en heeft echt wel kwaliteiten. Het is ook niet zo dat de voorhoede van Barca zo geweldig presteert. Primma om een gokje te wagen met hem, tenzij je Alaba achtige bedragen gaat betalen om hem te halen.

13 mei 2021 om 18:40

Als back-up valt het wel mee inderdaad. Maar gaat dat ook zo zijn? Zo kunnen we ook steeds blijven zeggen over de jong dat hij een ideale pinchhitter is, maar de boer stelde hem de laatste tijd wel gewoon heel de tijd op. Het is geen slechte speler, maar soms moet je matige spelers (voor de wereldtop) gewoon links laten liggen naar mijn idee. Want waar gaat hij spelen? Wordt gewoon een gevalletje Griezmann naar mijn idee, alleen is Griezmann 10 keer beter.

13 mei 2021 om 18:49

Rare vergelijking Lierse. De Jong is een leuke speler, Depay heeft toch wel wat meer kwaliteiten. Als je als club zijnde geen geld hebt om wereldtoppers te halen, ga je het zoeken bij goedkopere opties en dan is Depay helemaal geen verkeerde.

13 mei 2021 om 19:01

Ik vergelijk hem niet met de jong als speler. Alleen het zinnetje “leuk als back-up” doet me wat aan de situatie met Luuk de jong denken. Dat is een leuke back-up, maar als de trainer er plots een basisspeler in ziet dan wordt het al een andere situatie.

13 mei 2021 om 19:24

Vind ik nog steeds geen goede vergelijking. Volgens de fans is de Jong een prima back up, maar de Boer ziet hem blijkbaar als basisspeler. Daarnaast kan Depay ook al basispeler van waarde zijn voor Barca. het is niet zo dat spelers als Griezzman, Coutinho, Dembele een bijzondere indruk maken. Spelen met z'n drieën hooguit 20 goede wedstrijden in een jaar, nou dat lukt Depay in zijn eentje wel.

Transfervrij - waarom niet? Goed voor de breedte, en een echt trainingsbeest.

Ik snap de mening van velen wel over Depay eventueel bij Barcelona. Maar vergeleken met de spelers die er nu rondlopen en zijn aangetrokken het afgelopen jaar, is het zeker wel een aanwinst voor Barcelona. Laten we eerlijk zijn, menig manager brengt liever Depay in de rust dan een Braithwaite.

Iedereen zijn oordeel al klaar zie ik? Laten we gewoon even kijken hoe hij het gaat doen op zijn minst de eerste 6 maanden voordat we een ordeel gaan vellen.

Hij is beter dan Braithwaite, en het is nog afwachten of Fati weer zijn oude niveau oppakt na die zware blessure. Vind het geen slechte aankoop voor de breedte. Maar Grizi en Dembele moeten gewoon als spits de voorkeur krijgen boven hem. Gezien de portemonnee van Barca is dit wel begrijpelijk, wellicht vertrekt Coutinho deze zomer nog.

Als je Depay transfervrij binnen kan halen dan snap ik als Barca dat je het doet. Weinig risico. Voor Depay zou het zelf denk ik beter zijn om zijn contract te verlengen bij Lyon. Hij is daar het mannetje en heel belangrijk voor het team.

13 mei 2021 om 18:15

Hij is het niveau ontgroeid. Als je alleen maar safe speelt kom je niet verder in het leven.

Weet niet of het een goede match gaat zijn icm de huidige voorhoede spelers die ze al in huis hebben. Mocht Koeman blijven dan zal Depay wel genoeg speeltijd krijgen dus snap de voorwaarde wel.

Verwacht niet dat Koeman volgend seizoen nog aan het roer staat, mooi meegenomen dat Memphis dan ook niet tekent. Aangezien het aantrekken van Memphis een obsessie voor Koeman is.

Je houdt het niet voor mogelijk. Depay naar Barcelona. Nieuw bestuur, traditiegetrouwe incompentie. Sowieso is dit altijd een bizarre transfer maar deze zomer al helemaal gezien de precaire financiële situatie van de club waarin elke euro 2x omgedraaid moet worden. Er zijn toch wel andere prioriteiten me dunkt.

Lekker voor de bank, volgend seizoen verkopen en de winst pakken.

Voor de breedte een prima aanvulling en zeker in deze tijd waar clubs weinig te besteden hebben. Als ze Aguero ook nog halen en Messi blijft hebben ze toch leuke opties voorin met de jeugd die eraan komt. Weet alleen niet of dit de ontbrekende schakel is voor Barca maar goed hij krijgt het voordeel van de twijfel en laat het maar zien (als het doorgaat).

Barca toch slim bezig op de transfervrije markt. Garcia en Depay zijn prima toevoegingen. Als Aguero dan komt denk ik echt dat dit is om Messi te paaien. Maar waarom dan niet Suarez houden?

13 mei 2021 om 18:24

Ze zouden volgens de verhalen ook allebei een "normaal" salaris willen accepteren. De tijd van Sinterklaas Bartomeu is voorbij. Als je toch ziet wat een Sergi Roberto of Umtiti binnenharkt.

13 mei 2021 om 18:51

Omdat Suarez houden geen optie was. Zijn cijfers waren prima, en als je ziet wat hij bij Atletico laat zien had hij ook dit jaar van grote waarde voor Barcelona kunnen zijn. Maar financieel was de situatie simpelweg niet langer houdbaar. Barcelona moest vanwege de penibele financiële situatie dringend een grootverdiener lozen, en dat is uiteindelijk Suarez geworden. Het vertrek van Suarez scheelt Barcelona tussen de 15 en 20 miljoen per jaar. Voor datzelfde geld heb je straks Garcia, Depay en Aguero in je selectie.

13 mei 2021 om 19:45

Suarez had een negatieve invloed. Messi en Suarez waren te close op het veld. Alba heeft ook al alleen maar oog voor Messi. Suarez loopt echt op zijn laatste benen. Hij heeft nog steeds briljante momenten maar de mobiliteit van een tank. Nornaal gesproken had Fati de goals die je mist op zijn rekening kunnen nemen.

Fati staat op links Messi op rechts, dus hij zal samen met griezman moeten strijden voor de spits positie al denk ik zelf dat Barcelona meer behoefte heeft aan een sterke balvaste spits, of een spits van 1,90 zodat ze meer variatie hebben. Dembele zal bij barda blijven dus dit lijkt me het einde van Braithwaite bij barcelona.

13 mei 2021 om 18:41

Met andere woorden: Waar gaat Depay spelen? Griezmann lijkt nergens heen te gaan, Aguero schijnt te komen. Zelfs met Koeman aan het roer lijkt Depay dan niet iemand die veel speeltijd gaat krijgen.

13 mei 2021 om 19:24

ze hadden beter in plaats van Depay en Aguero een echte grote sterke balvaste spits kunnen halen. en Braithwaite verkopen want Depay zal best wat assist geven en goals maken en Aguero hetzelfde, maar Depay is niet beter dan Fati Messi of Griezman en Aguero wordt alleen gehaald omdat hij de beste vriend van Messi is. ik had liever een Vlahovic gezien sterk groot jong met enorm veel potentie, en als het voetballend niet lukt kun je ook de bal in de 16 pompen

Leuke transfer voor Depay en natuurlijk mooi meegenomen dat hij waarschijnlijk genoegen neemt met een lager salaris. Maar gaat het Barca echt verder helpen? Het is nou geen echte spits en zie hem ook niet echt een vaste buitenspeler worden aangezien Fati ook terugkeert. Het zal mij benieuwen wat dit weer moet worden.

Wie niet beseft dat Memphis gratis ophalen met koeman als coach en frenkie in het team geen goede toevoeging is . Snapt het echt niet

13 mei 2021 om 19:46

Het is een buitenkansje inderdaad!

Ik vind het eigenlijk zonde, ga dan naar AS Roma, Arsenal, Fiorentina of blijf gewoon bij Lyon, bij die clubs ben je 100% basisspeler en kun je wekelijks schitteren, Barcelona is qua grootte natuurlijk geweldig maar zou doodzonde zijn als hij daar op de bank beland.

TOP Transfer!! Is men soms vergeten hoe Memphis presteerde onder Ronald Koeman in het Nederlands elftal? Hij was niet te stoppen, met als hoogtepunt zijn wedstrijd tegen Duitsland. Memphis staat wekelijks in de headlights namens Lyon. Moeten ze hem soms niet halen en Braithwaite behouden, of die dunne Fransman in de spits?? Wat veel haat voor onze Spits van het Nederlandsche elftal. Ik walg van jullie, die kritiek op ‘m hebben.

13 mei 2021 om 19:07

Of in die thuiswedstrijd tegen Frankrijk, toen was hij samen met Wijnaldum vreselijk goed, ik moet nog wel zien of hij hetzelfde bij Barcelona kan laten zien maar op dit moment is hij qua realistische transfers één van de beste opties en mocht het niks worden vertegenwoordigt hij toch nog een redelijke transfersom iets wat Agüero veel minder heeft maar natuurlijk wel een veel betere staat van dienst

Lastig om hier een mening over te hebben. Het talent ervoor heeft hij altijd gehad, maar ik denk dat hij te wisselvallig is voor Barcelona. Zeker van een ervaren aanvaller verwachten ze daar naar mijn mening meer. We zullen wel gaan zien hoe Memphis het er vanaf brengt in Spanje. Ik denk overigens wel dat Laliga 'm beter ligt dan de Premier League.

Een spits komen ze te kort. Ben van mening dat messi/griezman en depay eigenlijk dezelfde soort spelers zijn die ervan houden om te zwerven. Aangezien griezman best wel een lange aanpassing periode heeft gehad verwacht ik hetzelfde van Depay. Maar ja, wat kun je uberhaupt als je financieel zo diep in de knel zit. Wellicht gaat hij het goed doen

Oeiiiii, wordt genieten volgend seizoen met de Cule’s, die ongetwijfeld op Depay zullen gaan bashen omdat hij helemaal geen pepernoot zal raken. Nee ik ben geen helderziend maar zelfs een blinde kan zien dat Depay te kort komt.

13 mei 2021 om 19:36

Je hebt gelijk. Ze moeten Braithwaite aanhouden. Die is zeker zijn Transfersom van 17 miljoen waard. Zeer veel flair heeft ie, en finesse. Oja en rugnummer 9 past ‘m perfect.

13 mei 2021 om 19:42

Braithwaite is een bankzitter en heeft daar genoegen mee. Depay gaat dat niet accepteren. En het zegt ook genoeg dat als Koeman ontslagen wordt, Depay ook niet zal komen. Als je iemand wilt halen, haal dan ook iemand die aantoonbaar beter is dan wat je al hebt, iemand die iets zal toevoegen. En Depay is die speler niet (iig niet voor Barca). Maar och, wat ik zei, ik hoop dat ie komt. Volgend seizoen hoor je: i told you so hehe.

13 mei 2021 om 20:17

Ik snap je punt hoor blink. Alleen denk ik dat hij het niet slechter dan Jovic kan doen. Dus ik ben echt benieuwd.

Wauw barca, echt? Je zit al in een slecht moment van de club, dan moet je dit soort B-Spelers er niet bij willen hebben. Laat Memphis maar eerst bewijzen dat hij een heel seizoen consistent belangrijk kan zijn.

poll - - > voor hem is 't een mooie stap, maar hij is zeker niet van het niveau wat Barca was/hoort te zijn, sorry...

Ik geloof hier weinig van. Maar mocht hij toch naar Barca gaan zie ik hem wel stuk beter doen dan Dembele, Griezmann en Braithwate. Moet toch een luxe zijn om zoveel kansen te missen als deze 3 elke wedstrijd? Depay zal hier perfect op zn plaats voelen.

Wat moet Barca met een Depay? Die is toch ver onder het niveau dat een Barca nastreeft? Bij Barca hoort de top te spelen. Niet spelers van subtop niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4938 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7947
4.Sevilla7720
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3530
TrincãoAanvaller283
NetoKeeper70
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper310
Jordi AlbaVerdediger353
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

810 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

’Memphis Depay lijkt toch op Hakim Ziyech in zijn Ajax-tijd’

Rinus Israël is lovend over Denzel Dumfries, zondagavond de matchwinner namens Nederland in de eerste groepswedstrijd van het EK tegen Oekraïne (3-2). De oud-international beoordeelde de Oranje-internationals namens De Telegraaf en...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 14 juni
José Mourinho wil bij AS Roma een spits die dertig goals kan maken en heeft daarvoor vier opties. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren