De Graafschap-voorzitter tweet na onrustige avond: ‘Klootzakken!’

Donderdag, 13 mei 2021 om 07:45

Het was woensdagavond onrustig bij De Vijverberg nadat De Graafschap door een 0-0 gelijkspel tegen Helmond Sport promotie naar de Eredivisie misliep. De Telegraaf en de Gelderlander schrijven dat de ME moest ingrijpen, terwijl er rond het stadion eveneens vernielingen werden aangericht. Martin Mos, voorzitter van De Graafschap, neemt op Twitter fel stelling tegen de ‘klootzakken’ die voor de onrust zorgden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Wat een sneu volk is dat toch Ga gewoon na huis en gedraag je. Ik was ook boos en chagrijnig Maar ik heb gewoon mijn biertje op gedronken en ben na bed gegaan

13 mei 2021 om 07:57

Eens, blijkbaar zijn sommige mensen niet in staat om teleurstelling te verwerken zonder zaken te vernielen.

13 mei 2021 om 08:00

Nu sta je voor aap op het veld en ook nog eens naast het veld Jammer dit

13 mei 2021 om 09:16

Komt alsnog goed blacksite. VVV en Emmen vliegen eruit en dan komen jullie gewoon mee met GAE de Eredivisie in. VVV en Emmen hebben niks in de ED te zoeken met hun fietsenstallingen en matige sfeer.

13 mei 2021 om 09:24

Emmen speelt toch veel aantrekkelijker voetbal dan dit wat de graafschap laat zien?

Het eerste dat mij opvalt aan die tweet is hoe slecht het geschreven is. Eigenlijk bizar dat een voorzitter van een profclub dat zo slecht kan uittypen. Voor mij komt zijn punt dan ook maar half over. Hoe dan ook, hij heeft gelijk en hopelijk pakt hij al die "klootzakken"!

13 mei 2021 om 07:57

Vermoed dat ie zijn verdriet een beetje verdronken heeft

13 mei 2021 om 09:20

Daarom nooit meer op je telefoon als je een borreltje teveel op hebt . Wel sneu idd dat de supporters hun frustraties op deze manier botvieren.

13 mei 2021 om 09:31

Nou ik heb ook wel eens een reactie geschreven op vz na een avond flink gedronken te hebben. Maar dan kan je nog steeds wel normaal een punt achter de zin zetten en een bepaalde zinsopbouw hebben. Deze voorzitter komt bij mij ook een beetje onnozel over met bijna meer komma’s dan woorden in zijn verhaal.

13 mei 2021 om 08:09

Heb je helemaal gelijk in, Martin Mos typt wel vaker dingen in een opwelling. Is een aparte vent en niet echt een typische voorzitter. Mag ook weleens aangesproken op zijn acties op social media, dit is niet hoe De Graafschap zou moeten overkomen.

13 mei 2021 om 11:14

Waarom vind je dat bizar? Grotendeels van Nederland (waaronder ik) is heel matig in Nederland, tot aan mensen in de politiek aan toe.

13 mei 2021 om 11:36

Opzich wel eens. Ik moet ook eerlijk zeggen dat het even duurde voordat ik zijn tweet kon ontcijferen. Nu ben ik alles behalve een professional in Nederlands schrijven, maar al deze komma's en uitroeptekens geven mij eerder een soort ''Facebook-expert'' indruk. Maar zijn grammatica terzijde: Ik begrijp goed dat dit frustrerend is. Natuurlijk is het zuur niet direct te promoveren, maar het gedrag van deze lui is onacceptabel. Verder ook wel triest dat er gelijk weer met van alles gegooid moet worden en niet denkt 'we wachten de P/O af.' Enige wat ze aanrichten is (imago)schade en het helpt de club daar niet in verder.

Helaas, maar ook niet verrassend. Bij sommige clubs weet je gewoon dat de kans groot is dat dit soort dingen gebeuren en de Graafschap is 1 van die clubs waar het londje aangaande teleurstellingen sneller ontvlamt. Ook pijnlijk natuurlijk. Je rekent op een volksfeest, hebt de spelers vrijdag nog feestelijk uitgezwaaid in de verwachting dat promotie gehaald zou worden en nu sta je 2 wedstrijden later met slechts een play-off ticket.

Dit lijkt wel een tweet van een dronken gast zeg. Een tijd geleden had hij ook al zo'n bericht richting de trainer van NAC Breda toch? En over die supporters, afgelopen vrijdag nog voor de wedstrijd wereldnieuws door een mooie uitzwaai actie. Die glans was er vrijdag nacht al wel af, omdat sommige 'supporters' het nodig vonden om journalisten te mishandelen. Maar nu is het mooie er helemaal niet meer, door deze treurige actie. Maar met zo'n voorzitter en aanvoerder die altijd de tegenstander als het grote kwaad zien, had je dat misschien ook wel kunnen verwachten.

Moet je voor de gein eens de tweets lezen van deze man uit het verleden, dat is dan voorzitter van een mooie club als de Graafschap.. de man is een alcoholist en zo te zien ook nu weer te diep in het glaasje gekeken.. te triest voor woorden

13 mei 2021 om 13:17

Het stomme is dat dit een hele intelligente man is en een echte grootverdiener in het dagelijks leven. Zijn tweets doen idd iets anders vermoeden.

Fijne supporters nog maar een jaartje kkd Jullie wilden toch al niet meer naar Enschede dus komt goed uit dan.

13 mei 2021 om 13:18

Alsof Twente alleen maar goede supporters heeft. Ben je vergeten waarom de kantine gesloten was ?

13 mei 2021 om 13:38

Janssen zeker heeft Twente niet alleen maar goeie supporters maar wel behoorlijk trouw aan hun club, behalve jij dan.

Ik zou zeggen; nacompetitie afpakken. Sneu voor de spelers en club maar een goede les voor de supporters.

13 mei 2021 om 11:45

De club distantieert zich van dit gedrag, waarom zou de Knvb dan de nacompetitie moeten afpakken? Het is niet zo dat De Graafschap zei 'oke, tijd om de rellen' oid.

Deze voorzitter is het echt niet waard om een bij een betaald voetbalclub te zitten. Als supporter van de club zou ik mij hiervoor kapot schamen, vooral hoe hij openlijk een prachtige club als de Graafschap te kakken zet.

13 mei 2021 om 11:46

Ik schaam me er zeker voor, net als dat een groot gedeelte van het verdere bestuur mij ook niet echt kan bekoren, evenals het spel. Prima, nog een jaartje kkd, met het getoonde spel en dit beleid heb je niks te zoeken in de ed.

Ik vraag mij telkens als ik dit soort verhalen lees weer af hoe het kan dat dit soort gasten het stadion in kan blijven komen. Je kunt ze bij elke wedstrijd met camera's volgen, je leert die koppen kennen, dus waarom pak je ze niet gewoon aan ? Ik zeg altijd: wie mijn huis in komt en zich misdraagt die gaat er uit en komt er nooit meer in. Simpel toch ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

De Graafschap

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
J. SchuurmanMiddenvelder362
R. SeuntjensAanvaller3514
D. van MieghemAanvaller3510
M. SnoeiUnknown
E. DanquahKeeper00
R. de BoerKeeper360
Voor de complete selectie: Clubpagina De Graafschap.

In de wandelgangen

Maandag 14 juni
José Mourinho wil bij AS Roma een spits die dertig goals kan maken en heeft daarvoor vier opties. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren