City draagt titel op aan Colin Bell; Aké ontsnapt aan een onvoldoende

Woensdag, 12 mei 2021 om 09:52Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:18

Door de nederlaag van stadsgenoot Manchester United mag Manchester City zich na dinsdagavond voor de derde keer in vier jaar tijd de beste van de Premier League noemen. De ploeg van Josep Guardiola heeft een voorsprong van tien punten op de achtervolgers en is niet meer te achterhalen met nog drie wedstrijden voor de boeg. De Spaanse oefenmeester betitelt het kampioenschap als 'de zwaarste van allemaal' en spreekt van een uniek seizoen. De Daily Mail maakt de balans op aan de hand van individuele rapportcijfers.

In de ogen van de Britse krant hebben Rúben Dias, Ilkay Gündogan en Kevin De Bruyne het grootste aandeel gehad in de zevende landstitel van City. Het trio krijgt een negen als cijfer over het afgelopen seizoen. "Dias heeft de defensie van City hervormd. Een echte leider die zomaar uitgeroepen zou kunnen worden tot speler van het jaar", klinkt het. "Als Kevin De Bruyne goed speelt, speelt heel City goed. Een heel sterk seizoen van de Belg, waarin hij opnieuw magische hoogtes bereikte." Gündogan geldt dit seizoen met twaalf doelpunten als clubtopscorer en gaat die titel vermoedelijk behouden, daar Raheem Sterling op respectabele afstand volgt met tien treffers.

Bijrollen werden volgens de Daily Mail vervuld door Sergio Agüero en Benjamin Mendy, die er met een zes niet heel goed vanaf komen. "Aguëro onderging een zeer pijnlijke afscheidscampagne", doelt de krant op het vertrek van de Argentijns spits. "Het is een pijnlijk laatste seizoen geworden in het Etihad Stadium, waarbij hij nooit helemaal hersteld is geweest van zijn langdurige blessure." Ook Nathan Aké, die acht keer in de basis stond en één keer mocht invallen dit seizoen, moet genoegen nemen met een zesje. "Vele blessures en de wederopstanding van John Stones hebben het seizoen van Aké tot een frustrerend debuutjaar gemaakt."

Zo'n honderd fans trokken dinsdagavond naar het Etihad Stadium om de landstitel van hun club te vieren. Ze staken vuurwerk af en dronken champagne. "Het is zo'n moeilijk jaar geweest voor zoveel mensen. Deze is echt voor onze fans en voor Colin Bell en zijn hele familie", vertelde Guardiola. Bell, die in januari overleed op 74-jarige leeftijd, wordt beschouwd als een van de grootste spelers ooit in de clubgeschiedenis. De oud-middenvelder kwam tussen 1966 en 1979 tot 394 wedstrijden in het shirt van City en kreeg een tribune in het Etihad naar zich vernoemd. In 2005 werd vastgesteld dat Bell darmkanker had.

"Aan het begin van elk seizoen is de Premier League de belangrijkste titel voor ons", gaat Guardiola verder. "Dat is hetgeen waar je je elke drie dagen voor opricht en er moet zijn om je tegenstanders zowel uit als thuis weg te spelen. Alleen door week in week uit de allerbeste te zijn, kun je deze titel winnen. Dit seizoen en deze titel is anders dan alle andere. Dit was de moeilijkste van allemaal. Om dit seizoen door te komen - met alle beperkingen en moeilijkheden waarmee we te maken hebben gehad - en de consistentie te tonen die we hebben, is opmerkelijk te noemen."

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Ook Ole Gunnar Solskjaer had aandacht voor de titel van City. De manager van United, die dinsdagavond met 1-2 onderuit ging tegen Leicester City en daarmee het landskampioenschap van de stadsgenoot inleidde, deelde zijn felicitaties uit richting de aartsrivaal. Hij waarschuwde wel meteen dat zijn ploeg volgend jaar weer een gooi gaat doen naar de titel in de Premier League. "Mijn felicitaties gaan naar Manchester City voor het winnen van de competitie. Een zeer waardige kampioen. Ze hebben de lat weer een stukje hoger gelegd. Het is aan ons om daar volgend seizoen overheen te gaan en de volgende stap te zetten."

Aanvoerder Fernandinho spreekt van een droom die uitkomt. "Het winnen van de Premier League-titel is de ultieme vervulling van onze ambities. Het is waar we allemaal van droomden als jonge spelers. Als het dan lukt, geeft dat een geweldig gevoel. Het was een voorrecht om aanvoerder te mogen zijn van dit team. Het team heeft het hele seizoen hun best gedaan, zowel in trainingen als in wedstrijden. Het teamwork was geweldig." City sluit het seizoen af tegen Newcastle United, Brighton and Hove Albion en Everton, waarna op 19 mei de finale van de Champions League wordt gespeeld tegen Chelsea.Gerelateerd

Meer sportnieuws

54 reacties (laatste reactie door london calling)

Hopen dat er volgend jaar weer een échte club kampioen wordt. Ondanks dat natuurlijk wel de verdiende kampioen, al heb ik geen wedstrijd van ze gezien (al jaren niet overigens).

12 mei 2021 om 10:13

En wat is tegenwoordig die echte club dan? In Engeland hebben ze allemaal een rijke eigenaar met veel geld.

12 mei 2021 om 10:18

Mensen moeten ook eens begrijpen dat een eigenaar met een bak geld niet betekend dat hij/zij jaarlijks tientallen miljoenen in de pot van de club stopt. Clubs als Chelsea en City zijn dankzij externe investeringen enorm gegroeid en houden vervolgens dankzij de gegroeide inkomsten zelf de broek op. Die eigenaren zijn doorgaans succesvolle zakenmannen. Die willen uiteindelijk rendement op de investeringen.

12 mei 2021 om 10:28

De sheik had als doel city op te laten klimmen. Op hun eigen benen financieel sterk te zijn. En dat doen ze al jaren op eigen benen staan. En city heeft veel historie. @hector wie moet er dan kampioen spelen in engeland? Utd rijke eigenaars vroeger groot geworden door bakken geld van skysports gigantisch de bankrekening gespijsd. Chelsea abramovich, leicester ook een rijke eigenaar, liverpool daar zit ook veel geld, dus hou op met echte club. Dan in spanje barca real vol met geld van de banken dat is even erg hoor. Alleen het verschil met city, ze hebben geen schulden bij de bank of dergelijke. Dus zijn gezond, maar ja je hebt altijd van die haters.

12 mei 2021 om 10:49

City kan 2 elftallen opstellen die beiden in de top 4 kunnen eindigen. Dat kunnen ze nooit betalen als je naar hun echte inkomsten kijkt. Er wordt natuurlijk geld bijgestopt door hun sjeik.

12 mei 2021 om 11:08

@Visca De FFP laat dat niet meer toe. Dat kon in de beginjaren van City nog wel. Er is onderzoek gedaan naar de inkomsten van Man City. De UEFA dacht inkomsten te hebben gevonden die aan de sheik gerelateerd waren. De CAS heeft dit onderzocht en kwam tot de conclusie dat daar geen sterk bewijs voor was. En al zouden die bedragen wel van de sheik komen dan hebben we het over hooguit 40 miljoen extra. Dan heeft City nog steeds een lagere omzet dan Barca en Real. City heeft ook een lagere salarispost dan Real, Barca en United en hebben al meerdere malen transfers of salarissen afgewezen omdat het te veel werd. Er is geen bewijs dat de sheik zelf die spelers nog steeds koopt voor Man City. Sterker nog de club heeft al jaren ontkent dat dat nog steeds gebeurd. En nog steeds wordt er altijd geroepen dat de sheik al deze spelers koopt zonder enkel bewijs. United komt in de buurt van City qua uitgaven met een iets grotere omzet en daar hoor je niemand vragen over stellen. Overigens maakte Man City voor de corona periode nog jarenlang winst ook.

12 mei 2021 om 11:24

Is daar jaloezie te bespeuren van een supporter wiens club tot over hun oren in de schulden zit? Ik heb liever zoals bij city dan een bedelende club zoals barca of real bij de banken en het koningshuis. Dus ja droevig he zo verwijten maken naar een ander. En het is zoals silva zegt de sjeik steekt er amper geld in. De club is rendabel op zichzelf en dat was zijn doel.

12 mei 2021 om 12:02

@silvacity, volgens mij was er wel degelijk bewijs van gesjoemel van de kant van City. Echter had de Uefa (opzettelijk?) procedurefouten gemaakt waardoor het verkregen bewijs niet geldig was. De club heeft trouwens alsnog een nietszeggende boete van 10 miljoen gekregen. Dat toont dus aan dat het niet helemaal koosjer was.
Verder ben ik het gewoon met Visca eens. Het is te absurd dat een ploeg twee kampioenswaardige elftallen kan opstellen. Geen enkele andere topploeg heeft diezelfde capaciteiten. Heel misschien Bayern dankzij een paar transfervrije spelers. City betaalt echter per speler minimaal 40 miljoen. Het is gewoon onmogelijk dat ze zelfvoorzienend zijn. Kijk hoeveel moeite Barca en Real al hebben, terwijl dit ploegen zijn met een wereldwijde fanbase.

12 mei 2021 om 12:10

hahaha die sjeik kan het echt he le maal niets schelen of hij winst maakt of niet. Is bezig met een Soft Power campagne.

12 mei 2021 om 12:12

Was het bewijs niet gewoon onrechtmatig verkregen door hackers?

12 mei 2021 om 12:14

@sammerens het zou mooi zijn als het zo zou werken. Voor city ken ik de bedragen niet, voor Chelsea verschijnen ze hier regelmatig in de krant. Vorig seizoen heeft Abramovic nog voor 247 miljoen pond (ongeveer 290 miljoen euro, of de omzet van Ajax, PSV en Feyenoord bij elkaar) bij gestort. (kun je ook gewoon in verschillende stukken nalezen)

12 mei 2021 om 12:17

@ajax/barca Ga je eerst echt verdiepen in de uitspraak. Die 10 miljoen boete hebben ze gekregen omdat ze niet wilden samenwerken met de Uefa. Sowieso hebben die 2 geen goede relatie. Het is terecht dat ze die boete hebben gekregen natuurlijk. Er was geen stevig bewijs dat de Sheik nog steeds geld in de club stopt naast dat ze ook idd een procedure fout waren begaan. De bedragen die wel genoemd werden zouden het verschil niet gaan maken. Bovendien draaide Man City nog steeds winst ondanks alle investeringen. Dat zou niet mogelijk zijn als je de uitgaven zelf niet kan bekostigen. Daarnaast heeft City nog altijd een lagere begroting dan Real, Barca en United en maken ze dus winst ondanks alle investeringen. United doet ook enorme investeringen dan daar wordt het van geaccepteerd dat het kan zonder sheik. Vreemd.

12 mei 2021 om 12:19

@lierse Dat is niet de reden geweest voor de CAS om City vrij te spreken. City heeft de CAS de inhoud van die data zelf laten zien. De conclusie van de CAS was dat er geen stevig bewijs was dat er geld van de sheik werd doorgeschoven naar Man City. Ik moet daarbij vermelden dat het ook niet over extreem veel geld ging. City zou nog altijd een kleinere begroting hebben dan Barca, Real en United. En ondanks de investeringen draaien ze nog steeds winst.

12 mei 2021 om 13:05

Tja, ik denk toch dat veel voetballiefhebbers niet veel met City als club hebben. Ik heb er niks tegen, maar eigenlijk ben ik ook nog nooit echt voor City geweest in wedstrijden. Kan er niet echt van genieten als ik naar ze kijk. Ze spelen aardig voetbal, maar de club vind ik echt helemaal niks.

12 mei 2021 om 13:58

@ajax Ik heb het financiele rapport van Man City erbij gepakt van 2019/2020. Na jarenlang winst te hebben gemaakt hebben ze nu een verlies van 126m door corona. Er staan nog echt enorme bedragen open van transfers over de afgelopen jaren. City heeft de transfers kunnen betalen door de bedragen over meerdere jaren uit te smeren. Maar ze zitten nu financieel nog steeds met die kosten.

12 mei 2021 om 10:14

Ook ik moet niet veel hebben van city, of guardiola. Kijk liever naar liverpool, chelsea, united etc. Maar zoals je zegt is het dit jaar wel enorm verdiend. Hebben bij vlagen de concurrentie echt vernederd en hebben op hun gemak de titel binnengesleept.

12 mei 2021 om 10:26

Wat is jouw definitie van een 'échte club'? Man City is toch ook een échte club? Het werd in het verleden volgens mij zelfs als een 'volksclub' beschouwd, maar mensen namen City als team zijnde en diens prestaties niet serieus, omdat Man United domineerde. Een beetje geld kan wonderen met zich meebrengen, maar doet niets af aan de echtheid (identiteit?) van de club.

12 mei 2021 om 10:32

Dan denk je aan een club als Leeds of arsenal ofzo? Waar ook gwn buitenlandse investeerders miljoenen inpompen? Dan zie ik niet hoe dat meer 'echte' clubs zijn volgens jouw standaarden.

12 mei 2021 om 10:46

Niet op ingaan, dat zijn van die gasten die denken dat City sinds 2016 bestaat en voorbij gaan aan het feit dat ook Chelsea, Liverpool, Man Utd, Arsenal, Leicester, Everton,... in handen zijn van een miljardair.

12 mei 2021 om 10:51

Chelsea en City krijgen geld van de eigenaren. Net als PSG. Bij de anderen halen de eigenaren er vooral geld uit. Een wezenlijk verschil. Dat al die clubs in buitenlandse handen zijn blijft wel triest overigens.

12 mei 2021 om 10:59

Inderdaad een wezenlijk verschil. Maar wat brengt sportief het meeste voor de clubs: eigenaars die investeren of eigenaars die er geld uithalen?

Als Arsenal fan zou ik maar wat graag hebben dat er meer geïnvesteerd wordt in het elftal zoals ze bij City doen. Je kan zeggen wat je wil van City maar ze doen er alles aan om de club sportief succes te brengen.

Dan vind ik wat er bij Arsenal en Man Utd gebeurd 'erger' dan wat er bij City en Chelsea gebeurd hoor. Die laatste 2 staan in de finale van de Cl... 'mijn' club, Arsenal, eindigt 10de in de PL.

12 mei 2021 om 11:06

Arsenal heeft pech gehad dat er geen skeik geinteresseerd is en de huidige eigenaren hebben lekker verdiend aan Arsenal ondanks hun wanbeleid.

12 mei 2021 om 11:16

Welke miljoenen worden er door buitenlandse investeerders in Arsenal gepompt dan? De Kroenkes betalen zich zelf elk jaar een 'consulting' fee van ettelijke miljoenen, en het meeste dat ze doen is de schuld hier en daar herstructureren, en dat pas tijdens de coronacrisis. De transfers worden op eigen kosten gemaakt, bron: Theswissramble. Arsenal houdt al jarenlang haar eigen broek op, dat kun je niet over bepaalde andere clubs zeggen.

12 mei 2021 om 11:18

@Visca Als we wat verder de geschiedenis in gaan zijn er zoveel clubs die succesvolle perioden hebben gekend door een rijke investeerder waar ze nog steeds van profiteren.

12 mei 2021 om 10:49

@hector een echte kampioen is de club met de meeste punten aan het eind. Niets meer niets minder. Hoe en door wie deze geleid wordt is niet van belang. Voor het grote geld intrad hoorde je niemand hier over, stop dat conservatieve denken toch en accepteer de nieuwe tijd. Haast iedere club is een koopclub met rijke eigenaars. Zelfs de Serie A gaat die kant op ... Nederland zal snel genoeg volgen.

12 mei 2021 om 10:57

Met alle respect, alle topclubs zijn plastic geworden

12 mei 2021 om 11:36

Bayern München? Liverpool?

12 mei 2021 om 14:14

Liverpool is door een Amerikaanse private equity groep gekocht en weer opnieuw opgebouwd. Bayern kan met de wereldtop mee doordat hun aandeelhouders er elk jaar opnieuw 350 miljoen via sponsorcontracten in pompen.

12 mei 2021 om 15:03

Wat wel of niet een echte club is, is behoorlijk arbitrair natuurlijk.
AC Milan zal ongetwijfeld in jouw lijstje als echte club tellen maar werd in de jaren 80/90 toch ook vooral een topclub door de miljoenen van Berlusconi. Dichter bij huis werd PSV de 2e club van nederland door de miljoenen die Philips medio jaren 80 in de club pompte waardoor ze de beste spelers van Ajax en Feyenoord konden kopen (zeg maar het Bayern van Nederland destijds), tot dat moment was PSV ook wel een topclub, maar wel op gepaste afstand van Ajax en Feyenoord.
Nog verder terug, jaren 60-70 boekte Anderlecht Europese successen dankzij het geld van Vanden Stock en mede daar door zijn ze nu nog altijd de grootste club van Belgie (ondanks de huidige sportieve problemen).
Ik heb ook niet veel met City, Chelsea of Psg, maar uiteindelijk doen die clubs niet iets wat door veel traditionele topclubs niet ook is gedaan maar dan 30, 40 of 50 jaar later.

12 mei 2021 om 15:23

Juventus, Inter Milan, AC Milan, Fiorentina, Roma, Parma, Deportivo, Blackburn Rovers (1995), Marseille, Lyon, Bayern Leverkusen, Wolfsburg, Hoffenheim, Redbull Leipzig, PSV, Atletico Madrid, Monaco. Daarnaast zouden sommige clubs niet meer bestaan zonder extern geld. Man United is 2x gered van faillisement (jaren 1900 en 1930)

Ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor Ake volgend seizoen als hij fit is en blijft. Moet hij zich meer gaan focussen op de linksback positie want centraal zijn de plaatsen denk ik wel vergeven aan stones, dias of laporte. Tenzij Guardiola de portemonnee gaat trekken voor een lading nieuwe verdedigers.

Ik dacht dat ik alle grote voetballende legendes toch wel kon.

Maar ik heb nog nooit van Colin Bell gehoord..even op Wikipedia gekeken, toch 13 of 14 seizoenen voor Man City gespeeld, zal dan toch wel Mister Manchester City zijn, neem ik aan?

12 mei 2021 om 11:19

De meeste legendes hebben een grote naam opgebouwd in Europees voetbal. Ik neem aan dat jij bijvoorbeeld de grote mannen van het succesvolle Arsenal uit de jaren 30 ook niet kent. Of de sterren van Everton en Aston Villa in de succesjaren. In die periode pakte Man City overigens de landstitel, een FA Cup, een League Cup en de Europese Cup voor Cup winnaars.

12 mei 2021 om 13:03

Klopt, ik ken trouwens maar een legende die in de jaren 30 heeft gespeeld. Ene Beb Bakhuys. Schijnt dat hij goed kon koppen.

Ik dacht dat City 5x landskampioen is geworden? 2012, 2014, 2018, 2019 en 2021? In de tekst staat 7x maar ik kan me vergissen.

12 mei 2021 om 10:23

Zoals velen ben je vergeten dat City al bestond voor de Sjeiks. Ze zijn ook kampioen geworden in 1937 en 1968.

12 mei 2021 om 10:23

Er is ook nog een City geweest voor de overname. In een grijs verleden is City wel eens kampioen geworden.

12 mei 2021 om 10:27

5x in Premier League dat in 1992 werd opgericht en 2x ervoor in de Football League.

City is verdiend kampioen en meer dan ooit speelde hun brede selectie een crusiale rol. Waar bij Liverpool, United etc door blessures, corona gevallen en de vele matchen kort na elkaar het duidelijk was dat B-spelers minder waren kon City rekenen op een bank van meer dan 300mil. Je moet een fantastische seizoen hebben zoals Liverpool of ook twee A selecties kopen om met hun te concurren.

12 mei 2021 om 10:52

Als je Jesus, Laporte, Ferran Torres en Sterling op de bank hebt zitten is het leven makkelijker inderdaad.

12 mei 2021 om 11:29

Tja dat heb je als je messi 550mil over 4 seizoenen betaald he, dan moet je ergens knippen. En dat is dus de bank gebleken. 120mil voor griezmann, 140 dembele 140 coutinho, 3 dure spelers waar je meer voor had kunnen halen. City heeft nog nooit meer dan 80mil betaald voor 1 speler.

12 mei 2021 om 11:36

Dat Barcelona wanbeleid heeft gepleegd dat staat vast. Dat is de kwestie niet.

12 mei 2021 om 11:24

Je moet natuurlijk ook een beetje geluk hebben met de blessures. Maar uiteindelijk heeft City de titel gepakt omdat ze een hele goede reeks hebben neergezet met de A spelers. De B spelers hebben weinig toegevoegd. Desondanks is het fijn om zo'n bank te hebben. United heeft ook een goede periode gekend maar hebben uiteindelijk vaker verloren en gelijkgespeeld ook vooral met hun A spelers. Dat kan je niet alleen op de brede bank gooien.

12 mei 2021 om 11:45

@Silvacity Als je bijna elke match met A spelers moet doen dan zijn die op den duur gewoon moe, logisch toch. Jullie hebben De Bruyne dit jaar verschillende keren moeten missen, daar amper iets van te merken. Als wij Rashford, Pogba of Bruno moesten missen was het direct prijs. Jullie moeten trouwens niet zo aangevallen voelen, het is gewoon een feit dat jullie twee A ploegen kunnen opstellen en een brede bank brengt je altijd resultaten.

12 mei 2021 om 12:03

Ik reageer niet op Voetbalzone omdat ik mij aangevallen voel, maar om nuancering aan te brengen bij discussies. Om zo'n nuance te brengen in de discussie: Als City fans niet zo moeten reageren moeten de United fans niet zo in het slachtoffer rank gaan kruipen. United heeft ook flink geã¯nvesteerd en hadden ook een completer elftal kunnen hebben. Natuurlijk helpt de brede selectie. Het was overigens Gundogan die de rol van De Bruyne overnam en die speelde sowieso bijna elke wedstrijd. Bij City kunnen meerdere spelers een belangrijke rol op zich nemen. Het team zit ook goed in elkaar. United leunt te veel op individuele kwaliteit om het verschil te maken in mijn ogen.

12 mei 2021 om 12:16

Het is natuurlijk ook wel een talent om de miljoenen die je uitgeeft aan de juiste spelers te spenderen. Man U heeft bijvoorbeeld meer dan 100 miljoen uitgeven aan Dalot, Van De beek en Lindelof (die nog niet eens zo slecht is). Dus de kritiek is ook wel wat te makkelijk.

12 mei 2021 om 15:00

@Lierse Geloof mij, jij moet dit mij niet vertellen hoor. Elke United fan weet maar al te goed dat onze bestuur één grote grap is. Dit is ook één van de redenen dat de fans hun wegwillen. Ze kunnen nooit goed onderhandelen, halen nooit de spelers die de coach vraagt, bij een kleine succes (wat voor hun een top4 plaats) wordt de ploeg niet meer versterkt terwijl City na elke kampioenschap nog sterker werd. Het punt dat ik hier maak is gewoonweg dat momenteel moeilijk te concurreren valt met City en dat zij dus ook PL verder gaan domineren.

12 mei 2021 om 11:28

City heeft die spelers op de bank zitten en het salarishuis van utd is nog hoger zelfs als bij city. Dus dat zegt veel over utd. Barca net hetzelfde salarhuis ligt hoger dus ja waar klagen jyllie over. Mss is een brief schrijven naar jullie clubje en dat mss is aankaarten dat hun betere spelers op de bank hebben maar minder loon uitbetalen.

12 mei 2021 om 11:35

@MCGC1982 City heeft een salarishuis van 351 mil pound en United 284 mil pound. Dat klopt al niet. Dat is trouwens 73% van jullie omzet terwijl bij United het 56% is.

12 mei 2021 om 12:06

@busby Volgens spotrac heeft United bijvoorbeeld een wage payroll van 177m pond. City en Liverpool volgen met 136 en 135m pond (2020-2021). Op Sportac kan je ook precies per speler zien wat hun salaris is en dat lijkt te kloppen.

12 mei 2021 om 12:55

@Silvacity Ik heb de meest recente cijfers via Swissramble,degene die ook officieel opgenomen worden in jaarverslagen. Denk dat die van u een deel daarvan zijn.

12 mei 2021 om 13:43

@busby Ik heb het Financiele Rapport van 2019/2020 er maar bij gepakt. Ik denk dat de cijfers die ik heb gezien zonder bonussen zijn. City heeft dit jaar een significant lagere begroting door covid. 73 van hun begroting ging daarom naar salarissen en daardoor lijken jouw gegevens meer relevant. Dat zijn de salariskosten van de spelers en het personeel etc. Daarbij moet gezegd worden dat City in 2018/2019 nog 59 van hun begroting uitkeerde aan alle salarissen. 73 is ongezond en dat komt door de verlaagde omzet door de lockdown.

12 mei 2021 om 12:16

Dat heb je als je maguire 85mil, pogba 105mil betaald, dan geef je 200mil aan 2 spelers. City koopt dan 4 spelers. Dus ja dan kan je u ploeg beter uitbreiden he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Liverpool6926
4.Chelsea6722
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
RodriMiddenvelder342
R. SterlingAanvaller3110
Gabriel JesusAanvaller299
İ. GündoğanMiddenvelder2813
R. MahrezAanvaller279
João CanceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

229 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester City 25 6 1 0
2019/2020 Manchester City 35 13 3 0
2018/2019 Manchester City 19 2 2 0
2017/2018 Manchester City 37 8 2 0
2016/2017 Manchester City 36 6 4 0
Laatste voetbalnieuws

Belgische bond bevestigt absentie De Bruyne bij EK-opening België

Kevin De Bruyne moet de eerste EK-wedstrijd van België aan zich voorbij laten gaan. Dat heeft de middenvelder laten weten in gesprek met koning Filip tijdens diens bezoek aan de Belgische...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren