Kranten fileren Koeman: ‘Het perfecte excuus voor een ontslag’

Woensdag, 12 mei 2021 om 12:25Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 15:53

De dagen van Ronald Koeman als hoofdtrainer van Barcelona zijn geteld, zo lijkt de conclusie van de kranten in Spanje. Het team van Koeman kwam dinsdag bij Levante niet verder dan een 3-3 gelijkspel, ook al stonden de Catalanen eerst met 0-2 en daarna 2-3 voor. Met slechts één zege in de laatste vijf duels in LaLiga lijkt het vrijwel uitgesloten dat Barcelona in de komende tien dagen nog kans maakt op het winnen van de dubbel. Koeman doet er volgens lokale media ook goed aan om te genieten, zo goed en kwaad als dat kan, van zijn laatste dagen als hoofdtrainer van los Azulgrana.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

131 reacties (laatste reactie door millonario)

Heel eerlijk ik ben de laatste wedstrijden wel vertrouwen in koeman verloren. Moriba erin brengen terwijl hij bij lange na niet klaar is voor het eerste. Pedri loopt er al een maand bij als een zombie en is dik uitgeput maar blijft maar opgesteld worden. Vandaag zakt hij kneiter hard door het ijs met zijn sergi roberto wissels. Breng hem erin en dan weer eruit? Jeetje dan weet je ook niet wat je doet. Iemand zei hier ergens dat levante meer topwedstrijden dan barca heeft gewonnen, dat is ook wel een dingetje. Hoe kan dat.

12 mei 2021 om 02:14

Eredivisie niveau. Jeugd inbrengen alleen maar om jeugd te kunnen inbrengen. Wat is er bijvoorbeeld met Pjanic gebeurd? Die is het voetballen helemaal verleerd onder Koeman? Volgens mij kon hij wel iets bij Juve. Volgens mij weet hij ook hoe het is om een landstitel te winnen. Maar een Pjanic kan Koeman niet man managen of in vorm brengen. Het is slechts jeugd inbrengen.

12 mei 2021 om 02:43

Denk ook gewoon dat Pjanic niet goed genoeg is voor de absolute top. Heeft een fabelachtige techniek en een fantastische trap in zijn poten. Maar mist gewoon wat snelheid, kracht en dynamiek in zijn spel. Alles gaat in één tempo en op zijn positie heeft hij simpelweg gewoon sterke concurrentie. Op bepaalde gebieden is hij van wereldklasse, maar op bepaalde gebieden mist hij ook gewoon wat. Ik heb ook nooit begrepen waarom Barcelona Pjanic heeft gehaald, zeker niet voor dat enorme prijskaartje.

12 mei 2021 om 04:41

Vindt dat pjanic wel echt wel wat kansen mocht krijgen in de tijd dat busquets slecht speelde want pjanic had wedstrijden waar die redelijk goed was naast frenkie

12 mei 2021 om 04:53

Ja arthur pjanic ruildeal was onbegrijpelijk maar arthur wordt niet gemist in barca eerlijk pedri zou hem easy passeren arthur is alleen maar van balletje passen maar heeft geen diepgang en gaat ook niet diep

12 mei 2021 om 08:11

Als de afgelopen maanden iets duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat Koeman orders van binnenuit en bovenaf heeft meegekregen. Het inpassen van de jeugd en het daarmee bouwen aan een nieuw project zijn daarvan de basis. Het is alleen voor Koeman te hopen dat hij niet wordt misbruikt om deze basis neer te zetten en dat volgend jaar een andere trainer met een aantal grote aankopen als aanvulling het project mag vervolgen.

12 mei 2021 om 08:43

@messi_123: Ik heb Arthur niet in de competitie zien spelen, want ik volg Juventus niet, maar ik heb hem wel voor Brazilië zien spelen dit jaar en ik kan je vertellen dat juist hij daar wel degelijk voor de diepgang zorgde.

12 mei 2021 om 09:46

Koeman schuift te veel met spelers en dat gaat hem de kop kosten. Kampioen worden met deze selectie was eigenlijk ook niet mogelijk. Er loopt geen fatsoenlijke verdediger rond bij Barca. Piqué is over en sluiten, te traag te vaak fouten. Lenglet, te traag en uberhaupt geen niveau wat Barca moet nastreven. Aba kijkt alleen naar voren net als Dest en dat kan alleen maar als er een solide centrum met snelheid staat. Koeman heeft natuurlijk ook geen aankopen mogen doen dat is wel triest en komt Laporta wel uit want dan kan hij alsnog Xavi coach maken. Wel sneu dat die het zelfde gaat doen met de jonge spelers alleen zijn die dan meer ervaren en kunnen dus ook meer. Ik verwacht dat Messi vertrekt, hij had een redelijke band met Koeman en is niet vergeten hoe de club omging met Suarez. Daarnaast kan Barca hem toch niet meer betalen. Hopelijk gaat Braitwaith ook weg die is niet goed genoeg. Dembele moet je verkopen (hij is nu weer redelijk maar kan zo weer wegkopen nu kun je er nog wat voor kirjgen met een beetje geluk. Griezzman twijfel ik over past eigenlijk niet in Barca systeem maar je kunt niet iedereen weg doen. Pjanic weg... voegt niets toe. Dan moet je nog een type Gravenberch (die kunnen ze niet betalen) erbij hebben een balvaste speler die de bal in de ploeg houdt en eigenljk hebben ze gewoon een Matthijs de Ligt nodig maar die is onbetaalbaar wellicht Patrick Struijk? voor weinig op te halen verwacht ik of anders La Porta maar er moet iemand bij naast Erik Garcia die al komt.

12 mei 2021 om 09:47

Arthur is veel te statissch die had nooit gespeeld bij Barca totaal geen diepgang

12 mei 2021 om 10:05

@RM1334 arthur is dit seizoen bij juv niks bijna alleen geblesseerd vindt arthur zelf niet passen bij juv

12 mei 2021 om 04:04

Koeman is een beetje net als setien vorig seizoen veel te laat wisselen en dan spelers wisselen voor een andere positie typisch domme trainers en koeman hoort daarbij

12 mei 2021 om 06:37

@Nec, grappig je noemt hem niet top en jij noemt precies dingen op die kroos ook helemaal niet bezit. Wat ook grappig is dat jij de criteria’s van ‘top’ kent. Pjanic heeft geen kansen en vertrouwen gehad, thats it. Waar ik het wel mee eens ben is dat ik niet begreep waarom barca hem haalde. Je ruilt een jonge knaap ( weliswaar door nachtelijke uitstapjes ) niet goed presteerde, maar je tikt 60 mil plus een oude pjanic. Wanbeleid

12 mei 2021 om 09:59

Arthur was echt niet zo heel groot talent die man was alleen van een balletje breeed

12 mei 2021 om 07:00

Nou nou... Waar zijn die lofzangen van tot twee weken gebleven? Superlatieven kwamen tekort en het was ongelooflijk wat hij deed met dit materiaal. Supporters ruiken weer even aan succes en ze zijn weer vergeten in welke situatie de club zit. Die club is echt helemaal verrot aan het worden, in alle aspecten van een voetbalclub. Eeuwig zonde voor een geweldig merk als Barcelona...

12 mei 2021 om 07:23

Tja, iedereen lijkt te vergeten dat het een godswonder is dat men zo lang mee doet om het kampioenschap. 10 maanden geleden gaf men geen stuiver voor dit team. Er zijn een aantal spelers zichtbaar beter geworden er is onverwacht gepresenteerd en hoop gekomen. Maar als je het dan niet haalt ligt het aan de trainer. Niemand denkt nog aan de puinhoop waarmee deze trainer moest beginnen en waarin hij moest werken. Natuurlijk maakt Koeman fouten (welke trainer niet) en als hij niet geschikt is mag hij ontslagen worden. Maar doe dat niet omdat hij het kampioenschap niet behaald. Want dat had 10 maanden geleden niemand verwacht!

12 mei 2021 om 07:45

Ja helemaal mee eens. Blij met je reactie, ik dacht ben ik nu de enige die er zo anders over denkt? De hele wereld lijkt soms in de waan van de dag te leven. Als ik de meeste reacties hier iig lees wel.Eergister was het nog hosanna en wat knap van koeman, dit zou een tussen jaar worden.... Koeman doet het even iets te goed, ze ruiken success, er is zelfs succes!! Uiteindelijk lijkt titel net niet te lukken en hij wordt direct voor de varkens gesmeten. Dit is toch waanzin???? Hoe ondankbaar, vergeetachtig en liefdeloos kan je zijn? Nogmaals blij dat jij hier ook zo (enigzins) tegen aan kijkt. Voel ik me niet zo verdwaald in deze maffe wereld 😄

12 mei 2021 om 08:00

Echt zo. Een paar maanden stonden ze 10'de en was de wanhoop nabij. Nu moet Koeman weg omdat die misschien niet kampioen wordt? Het is nog steeds een godswonder dat ze bovenin mee doen.
Als ze Koeman nu ontslaan wilt toch geen een trainer meer instappen?

12 mei 2021 om 08:01

Zo is het maar net! Wel echt jammer, want wat als deze mediahetze (dat vier wedstrijden gelden nog onovertroffen loftuitingen was) het sentiment bij de club gaat bepalen en de club voor de zoveelste keer opnieuw moet beginnen? Messi was eindelijk weer blij, Barca speelde weer met plezier en het was een gods wonder wat Koeman uit deze ploeg had weten te krijgen. Lees: vorige maand. Bizar

12 mei 2021 om 08:13

TipptoppHet is helemaal geen wonder, puur omdat de ander titel concurrenten, Real door blessures, het gewoon slecht doen... Als je dan de beste speler van de competitie hebt dan is het helemaal niet gek dat ze bovenin meedoen. Het was pas knap geweest mocht Barca de halve finale van de CL gehaald hebben.. Maar ben het met je eens, dat de mening van supporters per wedstrijd kan veranderen, laten we zeggen dat het de emotie van de mens is..

12 mei 2021 om 08:26

Moriba is ook wel snel van een weergaloos talent die de nodige power op dat middenveld naar een jeugdspeler die er nog niet klaar voor is gegaan.

12 mei 2021 om 09:33

Ik vind dat je totaal niet in gaat op de punten van kritiek die ik had tegen koeman. Ik kan niet echt wat met je comment.

12 mei 2021 om 11:31

Als Barca Koeman weg doet hoop ik echt dat ze weer heel ver weg zakken want het is dan echt een onsympathieke club. Hij heeft lang meegedaan om de titel met een half jeugdelftalet jonge spelers die voor het eerst in hun leven op profniveau spelen in de basis bij een Europese topclub. Hij heeft het imo umeer dan uitstekend gedaan dit seizoen. Volgend jaar is Fati er weer bij en zijn de jonge spelers wat meer ervaren en dan zie ik Barca wel zomaar de titel pakken

12 mei 2021 om 12:37

@lierse weergaloos talent? Lol houd op man. Mensen houden echt van overdreven gedoe.

12 mei 2021 om 14:17

Nou ja zo'n godswonder is het ook weer niet, als je de selectie van Barcelona naast Atletico en Real Madrid legt zit er nou ook weer niet een wereld van verschil tussen - dus hoe raar is het dan dat je meedoet om de titel?

12 mei 2021 om 14:49

Ik vind dat er wel een verschil is. Koeman speelt met een half elftal jeugdspelers zonder internationale ervaring op het hoogste niveau. Dan vind ik het knap dat je zo lang meedoet om de titel

12 mei 2021 om 07:35

Koeman en z'n staf roeien gewoon uitstekend met de riemen die ze momenteel hebben. Ze liggen prima op schema. En straks met de versterkingen pakken ze fluitend die landstitel. Drukte om niets dus.

12 mei 2021 om 07:41

Vertrouwen in Koeman verloren? Laat je niet zo leiden door de waan van de dag. Het is een wereldprestatie dat Koeman met deze matige selectie een prijs heeft gepakt en tot het eind heeft meegedaan om de titel. Ongelofelijk hoe de meningen 2 weken compleet zijn omgeslagen. Erg bijzonder.

12 mei 2021 om 07:57

Niet overdrijven. Deze selectie is nog steeds goed genoeg om minimaal 3 punten te mogen verwachten tegen clubs als Levante en Granada.

12 mei 2021 om 08:03

Barcelona heeft met Madrid de beste selectie van Spanje! Beter dan Granada, Levante, Valladolid ging ook bijna mis. Je verliest 2x vrij kansloos van real. De meningen zijn niet omgeslagen, het publiek is blind geworden voor een serie van een aantal wedstrijden, waar veel geluk bij zat. Villareal was met 10 man gewoon beter, getafe en Valencia lieten na wat Levante gister wel deed (op 3-3 komen nadat ze al 2 goals achter hadden gestaan). Koeman teert op de uitwedstrijd bij sociedad en de 2e helft van de bekerfinale tegen Bilbao. Verder lijkt het helemaal nergens op!!

12 mei 2021 om 08:28

Heb je gezien tegen wie ze hebben gespeeld in de copa, geen enkel echt topteam (Sevilla gaan we zo toch niet benoemen). Knap uiteraard, maar een wereldprestatie?

12 mei 2021 om 08:43

Vergeet niet, i know als als, maar als Ocampos die penalty maakte lag Barca er gewoon uit.. Het zat zeker niet tegen in de copa.

12 mei 2021 om 09:45

ik heb wel duidelijk vermeld waarom. En niemand gaat in op de punten die ik maak.

12 mei 2021 om 09:48

Geen wereldprestatie maar Sevilla heeft tot het eind van de competitie mee gedaan om kampioenschap dan is dat toch gewoon een topteam?

12 mei 2021 om 11:51

Dit soort dingen deed hij bij Feyenoord ook altijd.

Zo kan snel gaan arme Koeman... heb het nooit een barca coach gevonden maar hij leek het aardige op de rails te hebben. 3 wedstrijden later en de wereld ziet er anders uit. Je hebt ook geen enkele weddie van je directe concurrenten gewonnen. Koeman succes was afhankelijk van het falen van zidane en simeone ja.. en dat is nooit goed voor een team als Barca

Eigen schuld koeman je blijft pedri opstellen die man heeft rust nodig, dat zie je ook aan hem puig moet spelen maar nee je blijft met die fucking slechte roberto spelen, heb mijn vertrouwen verloren aan koeman en het zal me niks verbazen als ie wordt ontslagen na dit seizoen ondanks de copa laat ie het nooit tegen grote clubs zien

12 mei 2021 om 06:58

Begin van het seizoen moest ie eruit, tm een paar weken geleden was het de ideale coach voor barca, en amper een paar weken later moet ie opnieuw ontslagen worden. Dat kranten dit soort sensatie schrijven snap ik, maar dat individuen sneller van mening veranderen als het weer is echt lachwekkend (bedoel daar niet per se jouw mening mee). Je hebt een goede coach aangesteld, maak het gehele seizoen af, en evalueer op basis daarvan. Vooraf had men getekend voor bekerwinst en strijden om het kampioenschap tm de laatste speelronde.

12 mei 2021 om 10:13

@mrguide ik denk serieus dat als fati er niet lang uit lag dat barca kampioen werd hij is de enige speler in dit team met snelheid en dir diep gaat zonder bal dembele ook trouwens

12 mei 2021 om 12:57

Tja en als Real Madrid niet iets van 10 blessures had stonden ze al zoveel punten los. Dat soort argumenten tellen niet in de voetbalwereld. En zo goed is Fati nou ook weer niet hã¨, blijft een jong ventje met pieken en dalen.

12 mei 2021 om 13:01

Je zult wellicht 50 blessures bedoelen in plaats van 10.

Misschien iets te voorbarig, maar Koeman moet echt een paar dingen gaan beseffen. Is na de winst van de Copa del Rey zichzelf misschien iets te rijk gaan rekenen, denken dat ie daar het nu voor het zeggen heeft. Zijn gedrag langs het veld deed hem niet goed de laatste tijd, gewoon weer back to basics en simpel houden. Hij moet durven roteren, spelers rust geven zodat ze er konden staan op de belangrijkste momenten. En hoe gek het ook klinkt: het kan allemaal nog.

12 mei 2021 om 02:57

Mee eens die man wilt van barca gwn het nederlands elftal van maken

12 mei 2021 om 03:40

Denk dat de leiding van barca nog mild is voor Koeman na zoveel onnodige nederlagen.en weggespeeld te zijn geworden door psg en real. Andere trainer was allang ontslagen.

12 mei 2021 om 03:45

Nog even terug komen op copa del ray Ook in die wedstrijden ging het net goed Allemaal.had echt gehoopt voor Koeman Om van barca weer een voetbal machine Te maken maar niets is minder waar. Tactisch komt hij gewoon te kort.want bij een 0 2 voorsprong moet je als coach Toch iets kunnen bedenken om de wedstrijd naar je toe te trekken. En dat lukt Koeman keer op keer gewoon niet.

12 mei 2021 om 04:02

Denk vooral omdat ie een barca legend is en nog best aardig wat wedstrijden won

12 mei 2021 om 04:13

Koeman laat het nooit zien tegen grote clubs real juv psg allemaal verloren hij leert nog van zijn domme fouten

12 mei 2021 om 07:05

War praat jij allemaal? Koeman moet het doen met een selectie die zeker aangevuld had moeten worden.

12 mei 2021 om 10:02

Uhm waar was hij tegen psg juv real atleti vooral tegen atleti was het zijn kans om te laten zien dat ie de juiste trainer is mingueza de voorkeur geven boven araujo is al belachelijk

12 mei 2021 om 08:04

Zo rekende Zidane zich ook rijk? Titel en de champions league waren ineens binnen handbereik, ook voor een ploeg waar niks van verwacht werd voor de kerst. Zie hier. Beide coaches staan hier door het falen van de ander. En dan noem ik Simeone nog niet eens. Moeten ze alledrie dan maar ontslagen worden, omdat het niveau bij alledrie de clubs nu gewoon echt onvoldoende is?

12 mei 2021 om 12:35

@millonario, ik snap best dat hij niet durft te roteren. Deze 12/13 hebben hem succes gebracht en de rest van de selectie is gewoon matig. De verdediging is vooral matig. Umtiti is uit vorm, Mingueza wisselt goede met slechte wedstrijden af en Roberto is ook hopeloos uit vorm. Middenveld is Pjanic niet goed genoeg, Moriba is nog te wisselachtig in zijn spel en Puig zou wel meer minuten mogen maken van mij. Voorin heb je sowieso weinig spoeling. Trincao is ook nog wat grillig, eventueel zou je hier Konrad nog wat minuten hebben kunnen geven om Griezmann en Dembele rust te geven. Daarbij mis je gewoon Fati.

Kortom, ik heb vertrouwen in Koeman. Hij is echt de man die dit Barcelona uit het slob kan trekken. Geef hem de ruimte om komende zomer spelers te kopen die hij écht wil en spelers te verkopen die geen toekomst hebben (pjanic, Umtiti, Roberto, Coutinho).

12 mei 2021 om 17:06

Umtiti is niet uit vorm, Umtiti heeft een enorme downgrade gekregen en is niet meer die speler die hij ooit was. Mingueza heeft nog een lange weg te gaan en Sergi Roberto is simpelweg niet meer goed genoeg. Ik heb niks tegen Koeman, hoor. Maar hij neemt vaak vreemde beslissingen. Het is zijn eerste seizoen, en mensen beoordelen hem alsof ie er al 3 jaar zit. Niet eerlijk. Hebben ze bij Valverde niet gedaan omdat ie titels pakte, maar Koeman wil echt wel meer voetbal in het elftal steken.

Wel lastig. Als je Koeman ontslaat, wie haal je binnen? Er zijn op dit moment echt geen coaches waarvan je denkt "dit is Barca materiaal".Als je Koeman na de Granada nederlaag had ontslaan kon je wellicht Nagelsmann halen, maar die gaat nu verder bij Bayern. Xavi zou ik niet halen als ik Barca was. Veels te vroeg voor zoiets en hij mort zichzeld nog in Europa bewijzen. Leuk, in Qatar winnen, maar dat is rustig 10 niveau's lager dan La Liga. Als je hem haalt, haal m dan als assistent of als B-team coach. Ten Hag zou een heel leuke optie zijn, maar die heeft net bijgetekend bij Ajax en blijft daar de komende jaren rustig op zijn plek.Klinkt gek maar misschien is Valverde terughalen een optie? Die gast was niet zó slecht, toch?

12 mei 2021 om 04:15

@appelsap12 ben je serieus valverde terughalen? Nee never nooit zou laporta doen dan krijg je weer gezeik en wankelend voetbal liverpool roma zijn we allemaal niet vergeten en geen jeugd doorstromen en bleef maar met de oudjes spelen

12 mei 2021 om 04:17

Mourinho dat zouw wat zijn gaat natuurlijk nooit gebeuren.

12 mei 2021 om 04:20

Haha grapjas, maar die is net trainer bij roma dus ja..

12 mei 2021 om 04:30

Barcelona heeft een trainer nodig die in kan zien dat je lenglet nooit kan en mag opstellen.wat ik zo goed vondt aan gourdiola is dat hij altijd zijn basis elf opstelde zo dat ze goed opelkaar ingespeeld raakten.en wat we hadden gezien afgelopen jaren bij barca is dat elke trainer die kwam steeds weer met verschillende spelers opstellingen begonnen aan de wedstrijd. Tuurlijk hoor je ook spelers rust te geven En te wisselen maar hoe en wie en wanneer Wissel je tijdens de wedstrijd dat is weer aan de coach die het spel goed kan lezen.

12 mei 2021 om 04:37

Guardiola zou geweldig zijn als die terugkeert, maar dat zie ik niet gebeuren koeman zal na dit seizoen denk ik nog steeds de trainer zijn en daarna komt xavi of iemand anders

12 mei 2021 om 04:39

Oke dat wist ik niet.wat heb ik genoten toen hij trainer was bij real en gourdiola bij barcelona vooral 2012 was messi gewoon niet normaal goed. Messi iniasta xavi busqets die vier speelden elke tegenstander gewoon kapot.tiki taka heelhaas is dat alweer Lang geleden.

12 mei 2021 om 04:39

Barca heeft echt een verdediger nodig zoals een type ruben dias

12 mei 2021 om 04:43

Ja kon ik die tijd maar meemaken maar toen volgde ik het nog niet maar het team draaide toen niet alleen om messi maar om heel het elftal nu gaat alles alleen via messi

12 mei 2021 om 04:45

Denk zelf dat alleen guardiola het vermogen heeft om tiki taka terug te brengen denk ook dat hij er voor kan zorgen dat dembele een killer wordt wat sterling eerst ook nie was

12 mei 2021 om 08:18

@Messi, ten eerste: interpunctie graag. Ten tweede, het team draait al jaren om messi. Net als bij Real was het te verwachten dat de club verval toont. Verder zorgden de omstandigheden er bij Barca voor dat het alles behalve een rustig seizoen was. Ook de selectie is een stuk minder dan vorige jaren. Dit komt door het vertrek en verval van spelers. Bekijk het maar zo, de charme van voetbal is dat geen enkele club altijd top kan zijn. Er komt vanzelf verval.

12 mei 2021 om 10:16

@la~decima ja dat ook maar om suarez te laten gaan is echt de grootste fout die je kan maken hij maakt in zijn eentje atleti kampioen

12 mei 2021 om 11:03

Gezien de financiële situatie was het niet echt een fout hoor. Het was noodzakelijk om van die monstersalarissen af te komen en Suarez was na Messi volgens mij de grootverdiener van de selectie.

12 mei 2021 om 11:34

Geef Guardiola 1,5 miljard en hij kan idd zijn tici taca spelen maar heeft Barca dat geld?

12 mei 2021 om 06:14

Genoeg trainers toch? Als Barça één van de grootste clubs is dan zou iedere trainer wel willen komen ook al heeft hij een contract elders(kijk Koeman). Dus Klopp zou bijvoorbeeld een optie kunnen zijn, Löw, Giardiola als hij CL wint is missie geslaagd voor hem. Jullie doen alsof Koeman een o zoo geweldige trainer is. Er zijn genoeg trainers van zijn niveau of beter.

12 mei 2021 om 08:15

Probleem voor Barca is dat geen enkele toptrainer komt zonderdat je hem een transferbudget belooft (waar geen geld voor is). Waar ook geen geld voor is, is om het langlopende contract van Klopp of Guardiola af te kopen. Klopp ligt nog tot zomer 2024 vast en Guardiola heeft ook geen aflopend contract.

Als barca echt nog een een aankoop wilt doen is hier een lijst van spelers die na dit seizoen weg moeten bij barcaLenglet Umtiti NetoRoberto Coutinho FernandesFirpoPjanicHier kunnen ze nog aardig wat geld van krijgen

12 mei 2021 om 04:57

Coutinho verkopen ben het niet met je eens. Coutinho wordt gewoon verkeerd gebruikt. In dit barca elftal. De rest kan inderdaad verkocht worden. Wat ik heel jammer vindt is dat umtitte geen kans heeft gekregen van koeman er wordt gezegd dat hij te veel fouten maakt sorry maar lenglet maakt die fouten ook en is drama. Ik had umtitte opgesteld ipv lenglet.

12 mei 2021 om 05:00

Uhm nee coutinho gaat gewoon verkocht worden laporta wilt ook van hem af en dit seizoen werd ie goed gebruikt door koeman op de CAM positie maar pedri kreeg daar ook een kans en passeerde coutinho wel heel makkelijk en coutinho is dit seizoen amper nog in actie gekomen en is al 29 denk ik barca moet werken aan de toekomst en niet meer met spelers rond de 29 die niet meer belangrijk zijn voor het team en coutinho is in een woord een flop

12 mei 2021 om 05:03

Lenglet heeft gewoon heel veel geluk gehad dat umtiti geblesseerd terug kwam van het wk en hij een serieuze kans kreeg en lenglet deed het in de tijd dat umtiti gepasseerd was ook heel goed

12 mei 2021 om 05:08

Een ding is na gisteren avond wel zeker. Barcelona heeft toch een teleurstellende Seizoen achter de rug met heel soms goede wedstrijden.maar in de wedstrijden waar in het echt moest. Lieten ze het afweten.vooal tegen psg En real was pijnlijk om te zien in hoe vere barcelona is weg gezakt. Als top club zijne erg jammer. Hoop op mooie tijden.

12 mei 2021 om 07:07

Coutinho is geblesseerd geraakt. Je trekt allemaal conclusies en zegt allemaal dingen die niet kloppen.

12 mei 2021 om 09:57

Er komt nog wel een mooie tijd voor Barca

Lullig voor Koeman, lekker voor Pique. Zie dit als karma omdat hij altijd stoer moet doen over de concurrentie.

2 weken teeug was het geweldig en was Koeman de koning en zie nu. Haha, het opportunisme toch...Dit is het lot van een coach die boven verwachting presteert.Voorafgaand aan het seizoen liepen de knaapjes te roeoen dat men geen verwachting heeft. En nu wordt Koeman aangerekend dat ie de titel gaat mislopen.Stiekem hoop ik dat ze Koeman weg doen en hun idooltje Xavi aanstellen, zodat ze zelf zien hoe waardeloos Barca daadwerkelijk is, met een matige coach aan het roer.En dan hun geliefde Guardiola. De manager waar ze eerst zo blij deden over hoe hij de jeugd de kans gaf en hoe hij zelf ook zn hype voedde door altijd zo nobel te roepen hoeveel meer waarde hij hecht aan eigen jeugd ipv aankopen.....om dan vervolgens zo n beetje de meest spenderende manager in de historie te worden...walgelijk.Maar goed, Koenan heedt zelf Oranje verlaten voor die skangenkuil, dussss eigen schultttt dikke buldddd

12 mei 2021 om 08:14

Doet het je zoveel pijn dat Guardiola op het allerhoogste niveau prijs na prijs blijft binnenhalen, terwijl je halfgod Mourinho met pek en veren werd weggestuurd bij Tottenham en ondertussen al gedegradeerd werd naar de Europese subtop?

12 mei 2021 om 09:38

Tja Guardiola kan op dit forum niet echt iets goed doen hè. Als hij niet wint dan is hij overschat en finished, maar als hij wel wint (wat meestal gebeurt) dan komt het puur door z’n selectie.

12 mei 2021 om 09:49

Een beetje geobsedeerd door mij? Dat je de link tussen die 2 zaken helemaal moet zoeken...haha

12 mei 2021 om 10:51

Knap hoe je volledig aan de essentie van mijn reactie voorbij gaat... tja, truth hurts zeker? Edit: Oh ja en verwar obsessie niet met irritatie...

Wat een enorme onzin. Eerst Koeman de hemel in prijzen en ruim een paar weken later mag hij weer vertrekken.

12 mei 2021 om 06:43

Niks nieuws in voetbal toch? Hij heeft zelfs nog geluk. Verliezen van Granada kon al zijn ontslag betekenen

12 mei 2021 om 08:35

Geluk? Granada was amper 2 keer over de middellijn geweest, wat doe je daar aan als coach. Ik vind dit echt te bizar voor woorden. Koeman heeft sinds eind januari prima gepresteerd en gebruikt eindelijk weer eigen jeugd. De club zit diep in de schulden en Koeman brengt eindelijk rust in de tent, maar nu wordt hij eruit gegooid terwijl er geen goede coach beschikbaar is. Wat een wanbeleid.

12 mei 2021 om 07:16

Belachelijk idd. Wat een vreemd gedoe. Totaal geen oog voor de realiteit. Zoveel onzin gewoon, kan er niks anders van maken. En fans gaan er alweer in mee hoor, lachwekkend. Nou ik ga Koeman maar verdedigen hoor, ondanks ik voor Real ben. Maar die kortzichtigheid vandaag de dag is bizar. Maar ook omdat ik het zie bij Real betreft Zidane en bepaalde fans. Ten eerste Koeman kreeg nauwelijks iets betreft aankopen, verloor zelfs wat vedettes. Pakte het goed op met een mix van jong en oud. Maakte stappen maar nog steeds hebben zij totaal geen echte topspits. Beseffen ze dat wel vraag ik me af? Hebben ze ook te maken gehad met blessures. En ze staan nu nog gewoon 2e met 1 punt achter en ze praten opeens over een ontslag omdat ze afgelopen potjes niet konden winnen. Man man man, trieste gebeuren. Denken ze dat zij City, Man U, Bayern, Chelsea zijn? Die afgelopen zomer rustig tientallen miljoenen hebben kunnen uitgeven om hun teams te versterken. Waar is de realiteit gebleven zeg. Geef die man tijd, een eerste seizoen, op deze manier heeft ie het gewoon goed gedaan. Geef em wat aankopen of nja transfervrije spelers ala Aguero, Garcia, Gini en of Memphis ofso en laat hem een team bouwen! Ongekend dit! Dat zal je straks ook zien bij Real, dit soort onzin geluiden wanneer Zidane het niet lukt om la liga te winnen. Geen enkel begrip voor het gemis van aanvalspower of al die bizarre blessures. En het meeste kromme is nog dat ze denken dat zij er beter van worden met een andere coach maar niet vergeten dat het ook erger kan gaan!

12 mei 2021 om 08:08

Amen

12 mei 2021 om 09:24

@sociofan een heel tekst, maar uiteindelijk wil je gewoon dat Koeman graag doorgaat om er een puinhoop van te maken...
Maakt niet uit, ik ook

Vooral omdat je dit getypt hebt, heb jij jezelf verraden

"geef em wat aankopen of nja transfervrije spelers ala Aguero, Garcia, Gini en of Memphis "

Te oude Aguero gaat niets toevoegen en zou alleen gehaald worden om de te dure Messi te behouden.

Gini past niet in dat systeem. En is ook te oud om verder te bouwen aan een toekomstige CL team.

Memphis is zwaaaaaaaar niet nodig en komt te kort. Leuk een keer spelen tegen laagvlieger en vervolgens 3 of 4 wedstrijden slecht zijn.

Verder eens, hoop dat Koeman blijft!!

12 mei 2021 om 09:35

@mrkrillin Is het Mrkrillin of Mrdetective? Je hebt me 'deur in het engels' hoor poeh. Nee maar nah, dat is helaas voor je niet de intentie van mijn bericht. Neem dan ook het volgende mee, "maar ook omdat ik het zie bij Real betreft Zidane en bepaalde fans." Het is hetzelfde wat ik ook voor Zidane vraag. Tijd en aankopen om weer werelds te kunnen presteren (werelds presteren gun ik barca dan weer niet hehe). En het is gewoonweg krom al die onzin kortzichtige conclusies die sommige willen trekken zonder te kijken naar de huidige situatie. Betreft de kwaliteit van de team, de pech (met blessures etc.). En wat betreft potentiele aankopen voor barca. Je zal toch echt moeten kijken naar wat transfervrije spelers hoor. Of dacht je dat barca deze zomer wel even een Haaland of Lautaro kan halen?

12 mei 2021 om 10:19

@Sociofan1 depay is niet nodig is barca heeft een echte spits nodig bijv haaland of aguero maar haaland lukt niet

Ga je er serieus een trainer uitgooien terwijl hij geen kampioens elftal heeft en meestrijd tot laatste dag. De beste man heeft geen eens een aankoop mogen of kunnen doen en moet compleet nieuw elftal bouwen. Charme van die club is er ook wel af. Heb zelf vaak geroepen, OGS out maar zie ook wel in dat hij kans krijgt om aan elftal te bouwen en vertrouwen krijgt bij mindere periode om weer op te staan

12 mei 2021 om 08:06

Op de achterhoede na is dit elftal plek voor plek beter dan het bejaardenteam van real.. en daarmee het beste team van Spanje. Europees kan je Koeman niets aanrekenen... maar de competitie is gewoon dramatisch.

12 mei 2021 om 10:57

Niet mee eens. Ik vind het elftal van Real echt veel meer kwaliteit hebben dan dit Barcelona hoor. Misschien met uitzondering van de voorhoede waar het afgezien van Benzema niet heel indrukwekkend is.

12 mei 2021 om 10:25

Guardiola zou het beter doen dan die laffe koeman die nooit van zijn fouten leert guardiola zou ook van dembele een killer kunnen zoals die dat ook deed bij sterling

Als ze Koeman nu ontslaan, zijn ze echt gek. Kijk naar die selectie, kijk hoe hij begon, kijk naar het gebrek aan mogelijkheden, kijk naar de vertrekwens van Messi, de onrust door de gevolgen van Corona. En nu doet men mee om de titel, de rust is teruggekeerd, er is zelfs een prijs gewonnen, talenten zijn doorgebroken en Messi heeft het plezier bij Barcelona teruggevonden. Als je kijkt naar waar Barcelona vandaan komt en nu staat, heeft Koeman een wereldprestatie geleverd.

12 mei 2021 om 07:03

Atletico Madrid - Barcelona 1-0, Barcelona - Real Madrid 1-3 Barcelona - Juventus 0-3 Barcelona - PSG 1-4 Real Madrid - Barcelona 2-1 Barcelona - Atletico Madrid 0-0. Er zijn trainers voor minder ontslagen. Elke andere middelmatige coach had Barcelona enigszins terug op de rails gekregen met een Messi die in absolute topvorm steekt in 2021. Dat hij jeugd de kans heeft gegeven verdient hij wel de complimenten voor. Maar aan het eind van de rit zal het geheel terecht zijn als Koeman ontslagen word. Ja hij heeft Barcelona (Messi dan), weer dichterbij de koppositie gebracht, maar ook dit weer zelf eigenhandig verpest met zijn rare opstellingen en wisselbeleid.

12 mei 2021 om 07:32

Koemans 4231 werkte wekenlang niet. Natuurlijk had hij pech dat Messi lang nodig had om na het gedoe met Bartomeu weer te willen voetballen en dat hij Fati verloor. Later in het seizoen zette hij een hele mooie serie neer met 433 en 532. Wel tegen zwakke ploegen en met name ook doordat de blessures van Sergi Roberto en Pique hem dwongen andere spelers op te stellen. Hij is nu helaas al weken in paniek en heeft ondertussen Pedri opgebrand en hij schoffeert ook nog eens Puig. Zijn veranderingen tijdens een wedstrijd zoals gisteren zijn puur amateurisme.

Laat hem nog 1 jaar zitten. Geld hebben ze niet. Dus een goede trainer kunnen ze niet halen. Ook inversteren kunnrn ze niet. Messi nog niet verlent. Dus de nieuwe trainer zit mmet een grotere zooi. Ze stonden 11 punten achter. De inhaal race was goed. Soms was het voetbal ook mooi. Waarom krijgen trainers nooit meer de tijd om andermans zooi op te ruimen en te bouwen

Grappig, na bekerwinst was hij volgens diezelfde media nog de verlosser

12 mei 2021 om 08:18

Nou, vooral hier op VZ was hij ‘de verlosser’ en ‘de baas’... in realiteit doet hij gewoon wat hij moet doen: met Barcelona meespelen om de titel en de beker. Dat is toch het minste wat we nog mogen verwachten van dit Barcelona, met spelers als Ter Stegen, Frenkie, Piqué,Griezmann en natuurlijk Messi ( die zoals gewoonlijk Barca gedragen heeft)? Maar natuurlijk moet hij volgend seizoen nog gewoon coach zijn van Barca.

Met alle respect, maar kijkt er in Spanje niemand naar het “zooitje” waarmee zo als aan deze klus begon? Als het ze lukt om García, Wijnaldum en Depay te strikken voor komend seizoen, allen transfervrij en daarbij, na wat verkopen, 1 of 2 echt grote aankopen te doen, zie ik in Barcelona toch weer een grootmacht in Spanje en Europa, mede dankzij de inbreng van Koeman. Ontslag zou dus totaal onterecht zijn!

12 mei 2021 om 07:19

Precies. Maar agh, men is compleet de realiteit verloren joh. Bizar. Geef em tijd, wat nieuwe spelers ipv dit gedoe. Die man heeft niet eens een echte spits in zijn team. Hou op zeg. Irriteer me echt aan dit soort geluiden en dat zeg ik als Real fan. Je ziet het ook bij Real betreft Zidane en bepaalde fans e.d. Gaat echt nergens over.

Hypocriete Barca fans! Paar weken terug toen alles lekker liep was Koeman een geweldige coach en nu het wat minder gaat bakt hij er niks meer van. In de laatste weken kan er van alles nog gebeuren veel clubs spelen nog voor iets Europees of degradatie! Ik zie atletico en Real ook nog wel punten laten liggen. Na donderdag weten we meer hoe Barca ervoor staat.

Wat moet je met dit soort krantenberichten. Pure sensatie. Barca was bij het aanstellen van Koeman nergens. Het zou een overgangsjaar worden. Niemand gaf Barca een kans en terecht ook natuurlijk. Dat ze zo lang mee doen om de titel is een wonder. Zijn ze dit nou echt vergeten? Koeman is echt goed bezig en maakt in de weg omhoog foutjes of heeft met tegenslagen te maken. Dit hoort erbij. Vanaf volgend seizoen mag je hem hierop afrekenen, maar nu moet je blij zijn met de resultaten die hij haalt met Barca.

Wat een grote onzin. Ik vind het veel te flegmatiek als 3 wedstrijden geleden Koeman wordt geroemd om zijn geweldige prestatie omdat Barcelona tegen de verwachting meespeelt om de titel, en nu zal hij ontslagen moeten worden. Ik heb vele wedstrijden gezien en het elftal speelt vaak gewoon erg leuk voetbal, maar je speelt met veel erg jonge jongens, die voelen meer druk dan spelers als Messi of Modric. Dat is nu eenmaal realiteit. Ik heb Real ook gevolgd wat vaak niet om aan te gluren was. Ik vind het erg zonde dat de titel niet meer haalbaar is, maar zie te veel reacties van personen die na 3 wedstrijden een compleet andere mening hebben, dat is echt te snel. Iedereen weet dat Barcelona een super goede reeks heeft neer gezet waardoor het af en toe mee zat, nu zit het minder mee door de tegen doelpunten.

Als koeman nu ontslagen wordt neem ik barcelona nog minder serieus dan dat ik ze al nam. Qua selectie staan ze nu op de plek waar ze horen en koeman heeft ze daar gebracht. Eerst nog lovende woorden. Allerlei berichten dat Koeman degene is die barca weer aan het voetballen heeft gekregen en dat als hij niet blijft er verscheidene spelers weglopen en nu ineens weer dit. Mocht echt blijken dat hij nu zijn ontslag krijgt dan kijk ik nooit meer met een serieuze blik naar deze club.

Waar is het fout gegaan? Door het belachelijke moment van spelen ben ik afgehaakt na de 1e helft en toen leek er veel vuiltje aan de lucht? Neemt niet weg dat Barcelona nog steeds een kans maakt.

Van verlosser tot loser in 2 weken. Wat gaat dat snel daar zeg.

Nog even een Sevilla wordt kampioen 😜. Dat zou ik wel leuk vinden. Persoonlijk vind ik het als Real fan dat mijn club het niet verdient en hetzelfde geld voor Barcelona. Aan de Barcafans: ik zie in een aantal posts allemaal comments staan dat Koeman weg moet en dat hij het superslecht doet met deze selectie, maar dit is toch eigenlijk de slechtste selectie in jaren? Hadden jullie aan het begin van het seizoen verwacht dat jullie kampioen zouden worden?

12 mei 2021 om 10:21

Atleti wordt kampioen man mafkees die hebben nog steeds de meeste kans

12 mei 2021 om 12:47

Maar Sevilla zou een stunt zijn. Daarom zou ik dat leuk vinden. Ze hebben een goede ploeg. Verwacht ook dat Atletico gaat winnen hoor.

12 mei 2021 om 20:04

Zou wel verassend zijn idd als sevilla kampioen wordt

Onder een andere trainer missen de spelers ook die enorme kansen die ze gisteren kregen. Koeman doet het per saldo goed. Niemand had verwacht dat ze in Mei nog om de titel zouden strijden. Hij heeft zelfs een prijs, dat was alweer wat jaren geleden voor ze. Alleen kun je hem wel aanrekenen dat hij spelers als Dest gehaald heeft, die echt niet goed genoeg is. Als hij verstandig is haalt hij zeker geen Wijnaldum of Depay. Ik denk dat Messi ook gaat als Koeman wordt ontslagen. Want die heeft hem weer aan de praat gekregen en dan moet hij weer een ander riedeltje aanhoren.

Van welk geld zullen ze dat gaan doen?

We wisten allemaal van tevoren al dat Koeman naar Barca was gehaald om de tijdelijke rotzooi op te lossen. We konden daarbij ook allemaal wel voorspellen dat hij bij de eerste fout zijn baan zou verliezen.
Echt belachelijk dit. Barca zat tegen de afgrond aan, Koeman is daar gekomen en ze zijn weer aardig opgeleefd. kijk waar ze vandaan kwamen en waar ze nu staan. Ze laten bij vlagen weer prachtig voetbal zien, pakken de beker. draaien tot de laatste wedstrijden mee om het kampioenschap, in een seizoen dat al als verloren was bestempeld. Natuurlijk maakt Koeman ook wel eens domme beslissingen. Maar waarom geven ze hem daar niet nog een jaartje tijd om wat op te kunnen bouwen? Ik denk echt dat hij daar wel wat kan betekenen. Daarbij lijkt het me ook niets om als speler elk half jaar een nieuwe coach voor de ploeg te zien staan. Welke coach denken jullie dat wel kan slagen ?!

Hoe zijn 3 laatste wedstrijden hem de kop zou kunnen gaan kosten.. hij had beter het hele seizoen ³e of 4e kunnen staan, ipv de laatste maanden nog meedoen om het kampioenschap en dan alsnog verprutsen. Tegen de zwakke broeders heeft hij toch wel laten zien niet bestand te zijn tegen de druk met vreemd en angsthazen wisselbeleid.

Die kranten leven met de waan van de dag. Eerst was het nog dat het een wonder is wat Koeman met Barca en dit gemankeerde elftal laat zien. En na gisteravond is het kommer en kwel en dat hij er geen reet van bakt. Ik vraag mij eerder af of atletico wel zo goed is als men zegt? Barca en Real zijn het hele seizoen al geplaagd met blessures, corona en spelers niet in vorm en dan nog zo lang meedoen om de titel. Uiteindelijk denk ik dat atletico met de titel er vandoor gaat omdat ze hun team zo lang mogelijk heeft kunnen behoeden van corona en zware blessures. Tenzij ze het echt weg geven de laatste wedstrijden.

Vergeten wij allemaal voor het gemak dat dit een process is en Koeman ze uit het moeras heeft getrokken. Hij heeft er weer een goed voetballend team van gemaakt en eentje die weer mee strijdt om de titel, jeugd ingepast en Messi weer het plezier heeft gegeven in voetbal. Kan hij er iets aan doen dat er nog puinhopen zijn van het vorige beleid en hij zijn verdediging moet dichten met Piqué en Lenglet en Umtiti. Honderden miljoenen zijn verspeeld bij deze club en het kost nou eenmaal tijd (en geld) om dit team verder op te bouwen. Tuurlijk heeft Koeman ook fouten gemaakt zoals de onbegrijpelijke wissel van Mingueza gisteren en ik vind dat Puig veel meer speeltijd verdiend, maar verder verdiend Koeman vooral lof en complimenten voor dit seizoen. Die kranten in Spanje zijn niet serieus te nemen en dat is een grote grap. Hoop dat ze hem de tijd gunnen om de puinhopen verder op te ruimen zodat hij een seizoen echt met een schone lei kan beginnen. Gelukkig zijn ze behoed voor een nieuwe fout met Neymar, maar ze lijken het nooit te leren bij Barca. Koop nou ajb ook eens een kapstok als spits die je een paar wedstrijden per jaar kan inzetten uit nood zodat je in ieder geval een plan B hebt wanneer je 10 min voor tijd iets moet forceren. Piqué naar voren duwen is gewoon pure armoede.

Van de hel in de hemel en vervolgens weer terug. Met 3 directe versterkingen Kan er toch een kampioenselftal staan hoor. Pjanic wordt bestempeld als mislukt, maar was in z'n beste periode bij Roma ook wel afhankelijk van de juiste mix. Denk dan aan een middenveld met Pjanic, Frenkie en een Wijnaldum. Stel Koeman krijgt zijn zin en Wijnaldum en Memphis komen erbij. Denk daarbij nog 1 of 2 bekwame verdedigers en het ziet er weer rooskleurig uit in Catalonië.

Wow, complete inzinking van het collectief vanaf de 2e helft. Sergi Roberto heeft in al die jaren echt wel goede wedstrijden laten zien. Maar sinds dit seizoen zakt hij wel finaal door het ijs. Gisteren werd dit -opnieuw- pijnlijk duidelijk. Tevens moeten ze ook gaan kijken naar het vervangen van Gerard Pique. Die is echt te oud nu. Laat Eric Garcia maar gauw aan boord komen. Verder verzuimde Barcelona voorin zelf de score veel verder uit te breiden. Kansen waren er voldoende. Ik denk wel dat de titelkansen nu officieel zijn vergooid. Al blijft er stiekem 1% hoop op een fabuleuze ontsnapping en gaan ze alsnog aan de haal met de landstitel. Je weet maar nooit!

Er wordt nu geschreeuwd om het vertrek van komen maar naar mijn mening is hij de enige reden dat er nog gedroomd mocht worden over het kampioenschap.
Hij kwam bij de club en moest het doen zonder aankopen en moest het doen met de miskopen van zijn voorgangers en dusdanig grote schuld dat aankopen niet mogelijk waren.
Naar mijn mening heeft hij het team opgebouwd voor de toekomst, met Pedri en bijvoorbeeld Mengueza, en heeft hij Dembele weer enigszins aan het voetballen gekregen.
Vergeet daarbij niet dat ze Suarez hebben weggedaan, dit was een wens van de club. Ik denk dat ze met Suarez kampioen waren geworden.

Het hele jaar steekt men de loftrompet en nu stort het in elkaar en is het opeens klaar met Koeman. M.i. heeft hij gewoon het team het gehele jaar boven hun kunnen laten spelen en is het niet gek dat ze het niet redden.

12 mei 2021 om 12:23

Messi is de reden dat Barcelona nog aan het kampioenschap mag denken,niet Koeman.

12 mei 2021 om 13:19

Zonder Messi was het inderdaad helemaal een drama. Maar ik denk dat toch dat als je aan het begin van het seizoen had gezegd dat Barca nog zo lang mee zou doen, had ik niet geloofd.
Allemaal wanbeleid bij die club.

Als je in eigen huis tegen Granada 2-1 verliest en uit bij Levante een 2-0 zo verspeelt dan mag je de trainer er best op aanrekenen. Het gaat snel in voetbal. Zelfs de grotere coaches krijgen hiermee te maken. Koeman had echt best nog kans gemaakt op La Liga als ze gewoon niet zo dramatisch wedstrijden probeerden uit te spelen. Ze kunnen geen voorsprong behouden en 9 van de 10 keer moeten ze eerst op achterstand komen voordat ze wakker zijn.

Alle landen hebben dat natuurlijk wel een beetje, maar wat is die Spaanse media toch ontzettend irritant op dat gebied. Altijd zo extreem en direct aan stoelpoten gaan zagen. Ik wordt er een beetje moe van.

Klopp komt echt niet, hij zal er wel gek zijn. 10 jaar stomme aankopen en leunen op Messi. Vorig jaar 8-2 Bayern. Weet je wat we doen de trainer weg, lekker makkelijk

Niemand had verwacht dat Koeman met dit Barcelona dit jaar zolang mee zou kunnen doen om de prijzen en daarnaast de beker zou winnen. Koeman moest puinruimen en doet dit vrij aardig. Hij haalt het maximale uit een voor Barca begrippen matige selectie.

Gaan ze hem ontslaan nog voordat hij de selectie naar zijn hand heeft kunnen zetten? Gaan ze hem een flink pak geld meegeven dat ze niet kunnen missen? Eerst zien dan geloven.

12 mei 2021 om 16:16

Die selectie is helemaal niet middelmatig, die is bovengewoon goed en niets slechter dan Atletico of Real. Hij heeft wel pech gehad met de lange blessures van Coutinho en Fati maar verder heeft hij redelijke beschikking gehad over de meesten, een paar periodes uitgezonderd. Het probleem van Koeman is dat hij teveel van gaal wil uithangen met al die talenten. Het niet gebruiken van een Pjanic terwijl je weet dat je ervaring nodig hebt op het middenveld is gewoon dom. Die jongen is de laatste 4 jaar kampioen geworden met Juve, was een belangrijke spil maar wordt zelfs als Busquets er niet is niet opgesteld. net of zo'n Mouriba, Puig of Roberto je naar de titel gaan lijden. Het 532 werkte even, maar is nu alweer mislukt. iedereen waggelt maar een beetje over het veld a la Messi, er is geen Fernandinho, extreem felle gast die alles even op zijn plaats zet. en dat is vreemd, want Koeman was zelf wel zo'n type. Geen extreme techniek, maar wel doorzettingsvermogen, fel wanneer het moest en altijd success nastreven. Ik zie dat bij dit Barca niet terug. Als Pep niet terugwil dan moet je natuurlijk wel eerst nadenken wat je er voor in de plaats krijgt maar het is niet indrukwekkend wat Koeman heeft laten zien dit seizoen.

12 mei 2021 om 19:12

Niet middelmatig? Araujo, Lenglet, Umtiti, Miqueza, Firpo, Dest, Puig, Pjanic, Braitwaite is toch pure middelmaat. Tel daarbij op verschillende blessures en een Messi die er een tijdje geen zin in had dan is dit gewoon een prima prestatie van Koeman.

Perfecte reden om de Boer te ontslaan, als koeman weg moet bij Barca. Die gast maakt alles weer kapot wat Koeman weer heeft opgebouwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4939 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7947
4.Sevilla7720
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3530
TrincãoAanvaller283
NetoKeeper70
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper310
Jordi AlbaVerdediger353
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3756 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 35 30 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
Laatste voetbalnieuws

Messi neemt Argentinië bij de hand; Tagliafico gepasseerd

Argentinië heeft vannacht afgerekend met Uruguay in de groepsfase van de Copa América. Door een doelpunt van Guido Rodríguez in de twaalfde minuut won het team van bondscoach Lionel Scaloni met...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 juni
Manchester United wil van Paul Pogba, die omgerekend voor 337.000 euro per week onder contract staat, de bestbetaalde speler in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren