Schokkende details van overval op gezin van Zahavi: ‘Ze namen alle tijd’

Maandag, 10 mei 2021 om 20:23Jeroen van Poppel • Laatste update: 11:58

De overvallers verantwoordelijk voor de overval op het huis van Eran Zahavi namen zondagmiddag alle tijd, zo schrijft De Telegraaf in een uitgebreide reconstructie. De criminelen drongen het huis in Amsterdam binnen verkleed als postbezorgers en gingen zeer gewelddadig te werk. De Telegraaf bevestigt het gerucht dat de haren van Zahavi's partner zijn afgeknipt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door excellent)

Wat ongelooflijk naar. Dat er zulke idioten rondlopen... Tja, hopen dat dit gezin er snel over heen komt.

Social media handig voor zulke gasten. Alles kunnen ze volgen en zien, dat is wel een nadeel tegenwoordig. Geeft ze natuurlijk geen vrijbrief om deze laffe daad te begaan

10 mei 2021 om 20:34

Ja klopt. Daarom is het voor mensen als Zahavi beter om stories etc pas enkele uren later te posten. Helaas is het tegenwoordig de realiteit

10 mei 2021 om 21:06

Wat heeft het voor zin om uren later te posten. Iedereen weet hoelaat psv speelt, dus wanneer zahavi van huis is en dat voetballers geld en dure spullen hebben.

10 mei 2021 om 20:34

Een vriend van me postte tot drie jaar geleden alles op socail media met letterlijk het moment waar hij en evt zijn gezin zich op dat moment bevond. Nou had ie ook wat vijanden (advocaat) en die konden hem prima via de social media volgen en hebben zijn hele huis leeggeroofd en alles gesloopt. Daarna postte hij alles later, dus niet volgens de timeline en toen stonden ze eens binnen terwijl ze thuis waren Daarna was hij direct van de social media genezen.

10 mei 2021 om 20:43

Hoe word je een vijand van Dick Advocaat?

10 mei 2021 om 21:12

Vraag het Pierre van Hooijdonk.

10 mei 2021 om 23:04

Ik vind dit zulk gelul. Die gasten verdienen meer dan een miljoen euro per jaar. Die lafaards hebben echt geen insta of wat dan ook nodig om te weten dat er veel spul met waarde ligt in dat huis..

Ik zou bijna denken dat de Telegraaf het geweld goedkeurt, omdat hij zijn bezittingen (waar hij gewoon voor werkt) showt aan de wereld. Dat hij het zelf heeft uitgelokt..

10 mei 2021 om 20:32

Snap je punt, maar tegenwoordig kan je helaas niet voorzichtig genoeg zijn..

10 mei 2021 om 20:39

Het gaat om voorzichtigheid natuurlijk. Je weet dat dieven uit zijn op goud en geld en wat kostbaar is. Als je dat laat zien op social media weten ze dat je het hebt. En sowiezo lijkt er een trend te ontstaan van voetballers die beroofd worden tijdens wedstrijden. Ik zou haast tegen vrouw en kinderen zeggen “onder wedstrijden gaan jullie ergens anders verblijven”.

10 mei 2021 om 21:11

Het is volgens mij algemeen bekend dat Zahavi een miljoen of 280 verdiend heeft in China, dan denken criminelen bij zo'n foto toch niet opeens: "verrek, zij hebben geld!" Die weten allang welke voetballers waar wonen en wachten dan gewoon hun moment af, daar hebben ze geen instagramfoto voor nodig.

10 mei 2021 om 21:17

Een miljoen of 280? Dat zul je wel bij wijze van noemen?

10 mei 2021 om 21:29

Dat leek me eerlijk gezegd vrij duidelijk

10 mei 2021 om 21:31

Ik heb dan ook geen al te beste dag vandaag 😅.

10 mei 2021 om 21:34

Haha ik zal het er volgende keer bij zetten 😅

10 mei 2021 om 22:05

Geloof het of niet. Niet iedereen kent wat jij kent. Bij mij was het echt niet bekend

10 mei 2021 om 20:40

Ze geven enkel aan dat de overvallers mogelijk zijn social media heeft gebruikt om inzicht te krijgen wat hij in huis heeft. Dit hoor je overigens wel vaker, dat criminelen op die manier hun slachtoffers uitzoeken. Dit is natuurlijk never nooit de schuld van Zahavi zelf en ik mag aannemen dat de Telegraaf dit zelf ook wel snapt.

10 mei 2021 om 20:41

@endou,

Helaas is dit niets nieuws. De Telegraaf schrijft altijd op een bijna soort 'genietende' manier. Nieuws hoort objectief te zijn zonder een eigen mening. Lijkt wel of vooral de redacteur hier bijna van geniet. Triest.

10 mei 2021 om 21:08

Iedere voetballer heeft dure bezittingen, daar heb je geen sociale media voor nodig om dat uit te vinden...

10 mei 2021 om 22:02

Zo interpreteer ik het niet. Het is simpelweg verstandig om niet te veel te koop te lopen met je rijkdom. Zoals ik doe als ik in steden als Lima of Bogota niet te veel laat blijken dat ik een westerling met geld ben. Tuurlijk is het gedrag van deze overvallende pannenkoeken niet goed te praten. Maar wat gezond verstand gebruiken, zoals niet showen met dure horloges op Insta en geen naamplaatje bij je woning is jammer genoeg vereist in deze tijd.

11 mei 2021 om 00:29

Tuurlijk heeft dat ermee te maken maar het gebeurt jammer genoeg ook bij mensen die een uitvaart hebben waarbij de datum en tijd in de rouwadvertentie in de krant te lezen is. Bij dat soort gebeurtenissen kun je dus beter beveiliging in huren op dit moment. Triest!

10 mei 2021 om 23:41

Natuurlijk niet, als jij de hele buurt verteld dat je n miljoen thuis hebt liggen, er daarna ingebroken wordt en je vader daarna zegt dat komt ervan als je met je geld loopt te pronken, keurt je vader t dan goed!? Nee idd niet!

Deze mensen (lees: monsters) hebben echt totaal geen moraal besef en zouden voor het leven vastgezet moeten worden. Dat je te zielig bent om er je beroep van te maken moet je zelf weten, maar zo'n slechte indruk geven in het bijzijn van kinderen is misschien wel het laagste hoe je zou kunnen zijn als 'mens' Erg veel sterkte voor Zahavi en zijn gezin, dat zal een tijd duren om dit gebeuren te kunnen verwerken

10 mei 2021 om 21:48

Helemaal mee eens, hopelijk wordt dit uitschot opgepakt en verdwijnen ze voorgoed achter de tralies. Het klinkt misschien vreemd, maar dat ze het haar van die vrouw hebben afgeknipt vind ik op de een of andere manier nog het meest weerzinwekkende. Het levert die overvallers helemaal niets op en is dus puur gedaan om nog meer emotionele schade aan te richten. Lijk me ook zwaar voor die vrouw zelf. Iedere keer als je in de spiegel kijkt wordt je er weer mee geconfronteerd. Ik hoop dat ze er snel weer bovenop komen!

Het maakt niet uit wat er op de deur staat. Je blijft van andermans spullen af. Hoop dat de daders zsm gepakt worden. En wens de hele familie veel sterkte!!

Absurd dat dit gebeurt. Zonder enig geweten en zonder schaamte. Hoop dat de Familie dit kan verwerken. Zeker voor die kinderen zal dit op invloed zijn voor hun verdere ontwikkeling...

Wel bijzonder dat Zahavi na alle heisa rondom de interesse van ajax maar de keuze naar Eindhoven, toch in Amsterdam is gaan wonen. Dat is dagelijks een pleuris eind rijden..

10 mei 2021 om 20:37

Ze hebben daar voor gekozen, vanwege de grote joodse gemeenschap, zodat ze makkelijker kunnen acclimatiseren in het land

10 mei 2021 om 20:39

1:15 lijkt me redelijk goed te doen, genoeg mensen die dat dagelijks voor hun werk afleggen. Als je daarvoor dichtbij jouw gemeenschap kan wonen dan lijkt me dat vrij logisch

10 mei 2021 om 20:56

Hij woont daar, omdat er een grote Israelische/joodse gemeenschap zit in Buitenveldert. Bovendien heeft hij vier jaar in China gespeeld, waar hij voor vrijwel elke uitwedstrijden duizenden kilometers moest reizen, met tussendoor interlands met Israel door heel Europa. Dan stelt ruim een uur rijden tussen Amsterdam en Eindhoven natuurlijk niet zo heel veel voor.

10 mei 2021 om 21:02

Guus Hiddink deed hetzelfde tijdens zijn laatste periode als coach en Mario Gotze tuft ook dagelijks op en neer tussen Dusseldorf en Eindhoven, wat nog ietsje verder is zelfs.

10 mei 2021 om 21:10

Rondom wedstrijden slaapt hij ook geregeld in een hotel in de buurt om zich te focussen zei hij laatst in een interview. Dus hij zal niet elke dag op en neer rijden.

Die goede oude tijd waarbij je gewoon nog bij Dennis Bergkamp kon aanbellen om te vragen naar voetbalkaartjes, handtekening of andere attributen. Ja die tijd is langzaamaan wel voorbij helaas.

10 mei 2021 om 20:39

Jammer hé! In de rap scene in voornamelijk de VS, moet je ook oppassen wat je op stories deelt, de verkeerde mensen kijken altijd mee. Kijk maar naar Pop Smoke bijvoorbeeld

10 mei 2021 om 20:58

Ik weet nog dat ik eind jaren '80 een PSV-agenda had waar gewoon de huisadressen van alle spelers in afgedrukt stonden... Veel veranderd sindsdien, inderdaad.

10 mei 2021 om 21:03

Ja precies toen kon dat nog. In de rust van het eerste van je amateurteam als 10-jarig jochie gewoon even aanbellen bij Dennis 😃

10 mei 2021 om 21:55

Heel jammer, vroeger gingen mijn vrienden altijd langs bij Jan Vertonghen in de Rivieren buurt, nu kan dat nooit meer man. Jammer zeg.

11 mei 2021 om 00:28

Ja was mooi, wij altijd bij Berry van aerle, na ek88

Walgelijk, hoop dat ze gauw gepakt worden. En ach de Nederlandse staat kennende als ze gepakt worden, krijgen ze een lichte straf omdat ze waarschijnlijk een slechte jeugd hebben gehad ebz. Gewoon keihard aanpakken, wat zullen de Zahavi's bang zijn geweest zeg

10 mei 2021 om 20:46

Helemaal mee eens. Voor zulke dagen zouden geen verzachtende omstandigheden moeten zijn. De maximale straf voor deze zogenaamde ‘stoere’ mannen

Zit gewoon met tranen in mijn ogen dit te lezen. Wat afschuwelijk moet dit zijn geweest voor zahavi's gezin.

Het is een vreselijke ervaring voor zo'n familie. Wel denk en hoop ik dat mevrouw Zahavi een taaie is gezien ze Israelisch is. Vrouwen moeten daar ook verplicht in militaire dienst dus mentaal kan ze hopelijk wat hebben en komen ze hier snel bovenop.

10 mei 2021 om 21:58

Israeli's kunnen inderdaad wel tegen een stootje, maar denk dat het toch heel schokerend is als je jij en je kinderen zo worden aangevallen. Dan kan je net zo sterk zijn mentaal gezien, maar ik denk dat je alleen moet kotsen als moeder als je denkt aan dat je kinderen zo iets moeten mee maken.

10 mei 2021 om 22:33

Zeker, dat is voor iedereen traumatisch. En wat dacht je als vader, om zo uit de bus getrokken te worden en niks te kunnen doen! Zou ze echt kapot willen maken

Hoop dat ze deze kansloze gasten snel pakken en keihard straffen, wat een laffe en wrede daad van ze.

Te triest voor woorden dit, je hoeft geen medelijden te hebben met deze mensen mochten ze de rest van hun leven vastzitten. Misschien zijn “Gated-communities” toch wel de toekomst om de veiligheid te waarborgen.. sneu.

10 mei 2021 om 22:35

Dan zit je inderdaad op het Zuid Amerikaanse niveau (gated communities)

Wellicht speelt hier ook antisemitisme mee naast het feit dat ze die mensen gewoon geld afhandig willen maken.

Het is toch te gek voor woorden, dat je geneens iets kostbaars kan laten zien van ze verdiende centen

Mag hopen dat de daders op wat voor manier dan ook permanent uit onze samenleving worden verwijderd.

Vreselijk voor de familie. Zahavi die 100+ km verderop denkt dé klassieker te gaan spelen, maar razendsnel huiswaarts keert door een afschuwelijke overval.
Dat ze ook nog eens kinderen vasttapen en die vrouw de haren afknippen, het is echt onvoorstelbaar..

Dit zal voor iedereen impact hebben, maar toch heb ik meer zorgen over hoe de kinderen (geen idee hoe oud ze zijn) dit gaan verwerken. Maar hebben ze zeker bewust meegemaakt.

10 mei 2021 om 23:55

Excellent "zahavi die 100+ km verderop denkt dé klassieker te gaan spelen, maar razendsnel huiswaarts keert door een afschuwelijke overval."

Huh, Psv Willem II noem jij de klassieker?

11 mei 2021 om 01:06

De Brabantse klassieker misschien?

11 mei 2021 om 11:29

Scherp
Zat met mn gedachten nog bij Feyenoord-Ajax blijkbaar, maar de strekking van mijn reactie was natuurlijk hoe machteloos hij zich moet hebben gevoeld.

Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er is gebeurd voor de familie Zahavi, dit gun je niemand. Veel sterkte gewenst aan hen! Ik moet wel zeggen dat Zahavi de meest vermogende speler is van de Eredivisie, daar de beste man 2,5 seizoenen in China ontzettend veel bij elkaar heeft gevoetbald. Voor criminelen zijn dit soort gasten aanlokkelijke doelwitten. In en in triest.. Eran take care

Wat bezielt die overvallers om zoveel leed toe te brengen. Als deze gasten worden gepakt, echt keihard een voorbeeld stellen en eindeloos keihard straffen. Breng ze bij wat ze zo'n gezin aandoen en uiteindelijk zichzelf. Misdaad mag niet lonend zijn!

Verschrikkelijk voor vrouw en die kinderen en Zahavi.....brrr
Maar kan men ook cocluderen dat de onbekommerdheid en naiviteit voorbij moet zijn, de harde werkelijk is geworden dat geinvesteerd moet worden in een veilgheidconcept dwz video, deursluis, pannic room bewakings firma etc....een beetje veiligheid bestaat net, net als een beetje zwanger....kan je alles voorkomen...nee !...maar een groot gedeelte wel.
Er gaat genoeg geld om in de voetbal buisdiness en verzekeringspakketten zijn er ook....
Blijft over balen, balen dat het zover heeft moeten komen....en ik zeg shalom Zahavi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. MvogoKeeper330
J. TezeVerdediger330
D. MalenAanvaller3219
P. RosarioMiddenvelder291
I. SangaréMiddenvelder291
E. ZahaviAanvaller2511
N. MaduekeAanvaller247
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 25 11 3 0
2020 Guangzhou City 7 4 1 0
2019 Guangzhou City 28 29 2 1
2018 Guangzhou City 26 20 3 0
2017 Guangzhou City 30 27 4 0
Laatste voetbalnieuws

PSV laat Romero vertrekken: spits komt aan voor medische keuring

Maximiliano Romero is hard op weg naar Udinese. De Argentijnse spits is inmiddels in Italië voor een medische keuring bij de club uit de Serie A. De Italiaanse transferexpert Gianluca Di...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 22 juni
Atalanta is nog steeds bezig om Sven Botman los te weken bij Lille OSC. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren