Ronald Koeman reageert op persconferentie op twijfels over aanblijven

Maandag, 10 mei 2021 om 13:58Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:59

Ronald Koeman heeft maandagochtend gereageerd op de twijfels die volgens de Catalaanse krant L'Esportiu heersen binnen een deel van het bestuur van Barcelona over zijn aanblijven. De keuzeheer neemt dinsdag na twee wedstrijden schorsing weer plaats op de bank, als hij met zijn ploeg op bezoek gaat bij Levante. Een deel van het nieuw gekozen bestuur zou een trainer willen aanstellen voor de volledige termijn dat zij aan de macht zijn, zo klonk het maandag, twee dagen na het teleurstellende gelijkspel tegen Atlético Madrid in de strijd om de landstitel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Ronald Koeman aanblijft als trainer van Barcelona?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Ik vind echt jammer dat hij met dit materiaal tegen een team als Granada juist verloor. Als hij die namelijk had gewonnen was hij nu topic van ieder Spaanse krant. Gezien de achterstand en alle drama intern die daar speelden is het een wonder dat Barcelona nog meedoet. Net als dat het een wonder is dat Real nog zo goed ervoor staat met al die blessures en geen gekke aankopen.

Er zijn gewoon aantal spelers zwaar aan vervanging toe en ik kan nog steeds niet begrijpen hoe iemand als Roberto het voor elkaar heeft gekregen om zoveel te verdienen zonder of goed te spelen of überhaupt veel minuten te maken. Dan heb je nog enkele bejaarden daar lopen die ook echt niet meer topniveau aankunnen.

Koeman heeft het naar mijn mening met dit materiaal gewoon prima gedaan. Gun hem minstens nog een halve jaar en als er geen resultaten geboekt worden dan wellicht Xavi doorschuiven.

10 mei 2021 om 14:10

Mee eens. Na de oorwassing tegen Bayern stond de hele club in brand, financieel was er bijna niks mogelijk en Messi wilde vertrekken. Als je toen gezegd zou hebben dat Barcelona nu de beker had gewonnen en nog steeds in de race was om het kampioenschap was je voor gek verklaard. Ontzettend knap wat Koeman dit seizoen heeft neergezet en het zou een absolute schande zijn als hij deze zomer wordt weggestuurd.

10 mei 2021 om 14:14

Zo knap is het toch niet? Real en Atletico zijn ook gewoon erg matig geweest. Je hebt nog altijd een veel betere selectie dan de meeste teams, en Lionel Messi. Moest hij 6e worden achter Sevilla en Sociedad ofzo?

10 mei 2021 om 14:45

"zo knap is dat toch niet?"
Nou, ik geef het je te doen. De selectie is niet geweldig hoor. De verdediging is zelfs van erg matig niveau. En daarnaast was de sfeer ook niet geweldig. Dat heeft Koeman gewoon knap omgedraaid en vergeet niet dat hij ook spelers als Griezmann en Dembele aan het voetballen heeft gekregen. Daarbij is Frenkie beter gaan renderen en heeft hij Pedri een kans gegeven.
Lekker makkelijk om het zo naar beneden te praten.

10 mei 2021 om 14:55

Dat zijn een aantal goede dingen maar zeker niet geweldig. Alsnog spelen Griezmann en Dembele niet groots. Frenkie zou denk ik sowieso verbeteren, vorig jaar maakte hij een super stap, Pedri heeft hij een kans gegeven maar Puig juist niet. Ter Stegen speelt minder, Alba beter, Roberto minder. Hij heeft het zeker aardig gedaan hoor, maar is verre van een soort superprestatie. Mat dat niet gezegd worden?

10 mei 2021 om 15:12

Ik probeer niet te zeggen dat het een wereldprestatie is, maar als je ziet hoe de club erbij stond voorafgaand aan het seizoen vind ik het erg knap hoe Koeman het heeft neergezet sindsdien. Het spel ziet er ook beter uit dan onder Setiã©n en Valverde terwijl de kwaliteit van de selectie er nou niet bepaald op vooruit is gegaan. Ik had in ieder geval niet verwacht dat Barcelona dit seizoen om de prijzen zou meedoen. Eerder dat het het eerste van een aantal tussenjaren zou worden.

10 mei 2021 om 15:32

Enerzijds wordt het team gedragen door Messi. Anderzijds kun je door Messi's salaris nu al tijd lang het team niet renoveren op cruciale plekken. Met Haaland en een andere aanloop was je ook wel derde geeindigd vermoed ik.

11 mei 2021 om 00:32

Vermoed ik en met andere aankopen. Hebben we niets aan dat speculeren.
En dat koeman het goed heeft gedaan? Dat ligt er natuurlijk aan of hij kampioen wordt of niet. Wel heeft hij de speelstijl veranderd, gaat messi nog steeds weg, zet het imago van Barcelona ter schande met week in week uit huilen over de arbitros. Vergeet niet dat hij van alle top wedstrijden, barca 1x tegen sevilla gewonnen, 1x van juve en het gelijk spel van afgelopen weekend.

10 mei 2021 om 14:11

Het goudvissensyndroom; was je al vergeten hoe matig het in het begin van het seizoen ging? Hij heeft het best aardig aan de praat gekregen en ze spelen echt beter dan onder de vorige 2 coaches.

10 mei 2021 om 14:47

@beautifulgame, oke, ze spelen mooier, maar dan nog kunnen ze op dit moment beter spelen dan afgelopen seizoenen. Zeker omdat het in de eerste maanden zo matig ging en het afhangt van de periode waarmee je de vergelijking trekt.

10 mei 2021 om 14:57

Je begrijpt niet wat ik bedoel. Over het gehele seizoen hebben ze het misschien slechter gedaan, maar de laatste maanden kunnen ze het wel degelijk beter doen dan de seizoen ervoor. Dat betekent alleen dat ze het in de eerste maanden van het seizoen ruim slechter hebben gedaan.
Daarnaast doe jij alsof het allemaal feiten zijn die je hier opsomt, maar Koeman kan het nog steeds beter doen dan zijn voorgangers, als de selectie inmiddels minder is, maar Koeman er het maximale uithaalt.

10 mei 2021 om 15:18

@beautifulgame7 Kan zijn inderdaad dat we inderdaad minder punten halen maar vind je het ook gek? Suarez, Raktici en Vidal zijn weg en enige wat Koeman er voor terug kreeg zijn jonge gasten zoals Pedri en Trincao. We spelen veel leuker dan de afgelopen 4 seizoenen en ondanks dat we straks niet kampioen worden kunnen de meeste fans terug kijken op een vermakelijk seizoen waar we een team hebben gezien die strijdt en voor elkaar vecht. Iets wat onder Setien en Valverde niet te zien was. Onder Valverde wonnen we veel (behalve de CL) maar denk dat ik niet een keer vermaakt ben. Leuk dat je dan uiteindelijk kampioen wordt maar als fan is daar niks aan als je 40 wedstrijd kut voetbal op de mat ziet. Uiteindelijk kijken we voetbal omdat we vermaakt willen worden en niet om na een seizoen het team met een beker te zien rennen. Je kan niet elk seizoen maar prijzen blijven pakken, zelfs niet als je Barca bent. Het team is langzaam aan het transformeren naar een nieuw team en Koeman doet dit het uiteindelijk gewoon redelijk. Het is jammer dat hij het pas na de kerst het op de rit kreeg en te lang vast hield aan die 4231.

10 mei 2021 om 15:22

Dat rakitic en vidal weg zijn is een zegen ook al krijg je daar niemand voor terug. Wat niet geheel klopt want frenkie heeft de plek van rakitic overgenomen en pedri die van vidal.
Wat ben ik blij dat vidal geen barca speler meer is.

10 mei 2021 om 15:30

Ik ben ook zeker dat die gasten weg zijn hoor daar niet van. Maar je vervangt wel ervaren rotten door jonge gasten, je kan niet verwachten dat een Pedri meteen 60 wedstrijden op wereld niveau speelt. Hij is al een maand nutteloos omdat ie echt helemaal kapot is. Feit blijf dat je je team vervangt door jonge gasten en je kan niet meteen, na het seizoen dat je met 8-2 wordt vernederd en waarbij je spelers weg doet en jonge gasten neemt, verwachten dat je ff weer mee doet aan de treble.

10 mei 2021 om 15:36

Dat matige spel kwam ook door die ellendige 4231 van Koeman. Hij was toen ook te koppig het om te gooien.

10 mei 2021 om 14:11

Sergio Roberto speelde op midde veld echt super goed. En hij had een periode dat hij de beste was van Barcelona en iedereen schreef over hem. Tot hij werd misbruikt voor rechts jn de verdediging sinds dien is hij flink achter uit gegaan.

Iemand op rechts zetten moet 3 dingen kunnen....
Snelheid, goed verdedigen en goed kunnen dribbelen.
Wat krijg je met Roberto alleen maar balletje terug spelen. Omdat hij geen snelheid heeft is hij dan altijd bang om volledig aan te vallen dan staat hij altijd terug gezak om bij balverlies snel terug te keren naar de verdediging.

Dat had je met Dani Alves niet. DANI ALVES is de enige speler die veel assists gaf op Messi.

Echt jammer gewoon

Ik snap echt niets van sommigen trainers.
Lezen niet wat anderen er van vinden.
Voor dat hij kwam was Pigui echt een wereld talent. Waarom zou hij onder koeman niet uitblinken.

Wie haalt dest binnen. Ik heb altijd gezegd dat spelers in NL het niveau in top compilatie niet altijd aan kunnen.

Koeman is koppig en dat zal hem echt zijn baan kosten.
Waarom Grenada onderschatten terwijl ze nog in kwartfinale EL stonden.

Hij is echt schuldig hier aan.
Ik zeg altijd treed met beste 11 en wanneer het 3 of 4- 0 staat kan je spelers wisselen.

Maar ja ik weet niet. Er is nog een kans. Alleen de kans is nu nihil.
Real moet gelijk spelen en Atl moet verliezen of 2 keer gelijk spelen wil Barca kampioen worden.

10 mei 2021 om 15:14

Is Pigui de zoon van Pique van Puig? En van een top compilatie kun je gauw zien dat ze wel meekunnen, want dan worden de highlights eruitgepikt. Dikke onzin natuurlijk, Dest had beter tegen Granada kunnen spelen dan Sergi Roberto, want die was zo traag voor Machis. Als hij een beetje aanzette, dan kon Roberto hem al niet bijbenen. En daarnaast heeft Dest geen onaardige debuutcampagne gekend. En Puig is echt niet de verlosser van dit Barca. Ik vind hem een goeie middenvelder, en Koeman moet hem ook vaker gebruiken, maar de problemen liggen toch echt bij de centrale boys achterin die bij een counter zo vies worden geklopt op basis van positionering en snelheid.

10 mei 2021 om 19:12

Ja man en Koeman stelt niet de, in zijn ogen, beste 11 op....

Wat is dat toch met dat kontgelik van Riqui Puig?????

10 mei 2021 om 14:13

Puig werd zelfs gezien als 2de iniesta.
Hij speelde super goed voor koeman.
Maar koeman heeft iets tegen hem.
En als je een speler geen zelf vertrouwen geeft dan zakt hij automatisch weg.
Moriba boven anderen kiezen js ook dom sorry

10 mei 2021 om 18:25

11 wedstrijden...

11 mei 2021 om 00:38

2e iniesta? Even dimmen vriend. Ik snap dat gezeik over puig ook nooit heeft nauwelijks een pot gespeeld? Wie maakt deze vergelijking? In 3 jaar 30+ wedstrijdjes 1 goal en een paar assists?

10 mei 2021 om 14:20

die Puig is imo zwaar overrated. zogenaamd de creatieve speler die de aanvallers voedt en dan zoek je zijn assists op uit dat zogenaamde geweldige seizoen van hem en dan zijn die op twee vingers te tellen. hij is zelden tot nooit bepalend of beslissend. hij kan vooral heel leuk dribbelen en lang met de bal lopen om vervolgens een balletje breed te geven over 3 meter

10 mei 2021 om 14:43

Hij is beter dan Moriba. Als je dat niet ziet , dan weet ik het niet meer.

10 mei 2021 om 14:54

Leuk dribbelen en lang met de bal lopen hmm..is die toevallig een verre neef van Isco?

10 mei 2021 om 15:11

@crmadrid Nee joh. Hij speelt niet zoals isco. Japie doet aan scorebord journalistiek. En de enige reden dat hij puig neer haalt is omdat koeman hem op de bank zet. Vorig seizoen had hij een andere mening. Toen Vond hij het een goede speler die meer tijd moet krijgen hahahaha.

10 mei 2021 om 15:17

@talk - Dude, Puig is 21 (wordt 22) en Moriba is nog maar net 18. Moriba heeft in de x aantal minuten die hij kreeg al best wat power laten zien op het middenveld. En beiden zijn ook totaal niet te vergelijken. Puig is een spelverdeler en Moriba meer een box-to-box middenvelder.

10 mei 2021 om 15:24

Moriba heeft laten zien dat hij niet klaar is voor barca 1. Hij kwam mij toch een partij te kort afgelopen wedstrijden. Zijn power vind ik wel meevallen. Moriba moet voorlopig nog terug naar barca B.

10 mei 2021 om 15:34

Puig heeft ook een steekpass. Niemand heeft die nu. Ik heb maanden geleden al gezegd dat Puig Koeman wel eens de das om kan doen. Moriba verdient het simpel weg niet om voor hem in te vallen.

10 mei 2021 om 15:53

@salaaf - Hij is nog maar 18? Wat wil je dan, dat hij bij elke invalbeurt een doelpunt maakt en een assist geef? Lijkt mij een beetje onrealistisch. Hij was tevens dichtbij tegen Real met die bal tegen de lat. Moriba heeft bijna net zoveel gecreeerd qua goals en assists als Pedri.

10 mei 2021 om 16:03

@fcgrun nee, een assist en goal verwacht ik niet en dat heb ik ook niet gezegd. Hij is niet klaar voor dit niveau, hij maakt veel verkeerde beslissingen en leek de afgelopen 2 wedstrijden als een vis uit het water.

10 mei 2021 om 16:25

@japie wtf jij was die gene die na Bayeren vorig seizoen riep dat het een goede speler was. Dit is wat je zei: ''ik vind die Puig wel een groot talent overigens. ik hoop dat die snel de kans gaat krijgen ook'' Zo veel kansen heeft Puig niet meer gehad maar nu is hij overrated..? Je bent officieel niet meer serieus te nemen.

10 mei 2021 om 16:33

Dat was hij allang al niet meer

10 mei 2021 om 16:36

dat vond ik idd maar dat betekend niet dat ik er toen niet naast kon zitten. ik zag hem toen wat leuke wedstrijden spelen en dacht die jongen is wel talentvol maar dit seizoen maakt hij zelden indruk op me. in het begin dacht ik dat Kokcu van Feyenoord (voor Feyenoord niveau) ook een groot talent was maar na een voortvarende start heeft hij eigenlijk niks meer laten zien. dat heb ik nu ook met Puig. dit wordt geen nieuwe Foden ofzo verwacht ik en al helemaal geen nieuwe Iniesta

10 mei 2021 om 16:50

Dus aan de hand van 477 minuten ben jij veranderd van een groot talent naar overrated.. Heel bijzonder. Nogmaals niet serieus te nemen jij.

10 mei 2021 om 17:15

moeilijk om indruk te maken vanaf de bank. EN weer wordt de discussie helemaal ergens anders gebracht naar iniesta en weet ik veel wat. Hij hoeft niet beter te zijn dan iniesta. Iniesta speelt niet meer bij barca. Pedri frenkie en moriba zijn de concurrenten van puig. Pedri en frenkie zijn beter dan puig. Moriba echter hoort niet eens in het eerste elftal die was een partij slecht de afgelopen wedstrijden. Als hij puig nou vaker had laten invallen voor pedri dan was pedri nu ook niet uitgeblust.

10 mei 2021 om 17:29

@barcalover123 heeft Moriba al wel 477 minuten gemaakt dan? die wordt ook al bestempeld als niet goed genoeg dus daar ben ik wel benieuwd naar. een groot talent is onderscheidend imo en 477 minuten is toch aardig wat speeltijd waarin je je kan onderscheiden

10 mei 2021 om 17:30

@salaaf misschien zit ik ernaast maar was jij niet degene die Puig met Iniesta vergeleek door te zeggen Iniesta scoorde niet veel dus dat Puig niet scoort maakt verder ook niet uit?

10 mei 2021 om 17:34

@viscacatalunya als Puig zo een geweldige steekpass heeft, waarom heeft hij dan amper assists achter zijn naam staan?

10 mei 2021 om 17:38

@japie vind jij moriba goed genoeg voor het eerste? Die komt voorlopig toch echt een partij te kort. Over iniesta, die scoorde toch ook heel weinig? Kan er naast zitten maar sergio ramos heeft denk ik meer doelpunten dan iniesta en ramos is een verdediger.

10 mei 2021 om 17:45

Heb het even nagezocht iniesta heeft maar 57 doelpunten voor barcelona in 674 wedstrijden. Dat is nog niet eens 1 doelpunt elke 10 wedstrijd. En ramos 101 doelpunten in 671 wedstrijden voor real madrid. Dus dat puig weinig scoort maakt inderdaad weinig uit aangezien we het iniesta ook nooit kwalijk hebben genomen. Maar nogmaals he, puig hoeft geen iniesta te worden. Hij is een wisselspeler. Koeman heeft lang zitten teren op pedri en pedri is helemaal uitgeblust nu. Wat vaker rust was goed geweest.

10 mei 2021 om 19:27

Dat die Riqui goed kan voetballen ziet iedereen, anders speel je niet bij Barcelona. Maar fst die hele fanbase doet alsof het de Messias is van dit elftal gaat me echt te ver. Ik vind Pedri veel beter. Sta er echt van te kijken dat wanneer Barca een superpot op de mat legt, zoals tegen Real Sociedad, complimenten voor Koeman altijd gepaard moeten gaan met opmerkingen over Riqui Puig. Koeman heeft het gewoon hartstikke goed op de rit. Barca speelt de afgelopen maanden prachtige wedstrijden waarvoor je de tv aanzet, ondanks het in grote wedstrijden nog vaak minder is. Maar ik denk dat dit elftal die stap kan maken, samen met Koeman, en moet gewoon meer tijd krijgen.

10 mei 2021 om 19:49

De comment van Mh1993 is nou het grote probleem. Hij zegt dat de hele fanbase doet alsof hij de messias is. Maar dat is helemaal niet zo. Ik heb tig keer uitgelegd dat het alleen maar gaat om meer minuten en niet dat hij zeker basis moet staan. Kunnen jullie niet lezen ofzo? Pedri is ook veel beter. Het probleem is dat pedri Helemaal uitgeblust is nu. ALs koeman wat vaker puig erin had gewisseld voor Pedri dan was Pedri nu niet helemaal uitgeblust.!!!!!.

10 mei 2021 om 20:51

Al zou Moriba 10 jaar oud zijn wordt hij technisch niet beter. Hij is een krachtpatser en geen fijne bal vaste voetballer. Je zag vorige jaar als Puig erin kwam gebeurde wat en je ziet ook dat als Moriba erin komt dat Barca bijna altijd de controle is kwijt op het middenveld.

11 mei 2021 om 00:48

Gebeurde er wat? Kom op zeg, deze jongen is zou bij ajax of psv niet eens zpelen. Daarnaast had hij, net als aleña eieren voor zijn geld moeten kiezen en wedstrijden spelen. Nu is hij 22 en heeft 30 wedstrijdjes gespeeld waarvan meer dan de helft vaak niet langer als 30 minuten. Valverde, setien en koeman stellen hem niet (nauwelijks) op en zien hem elke dag trainen dus het zal wel een reden hebben dat hij niet speelt bij varsa

11 mei 2021 om 01:18

@salaaf ja laten we vooral het doelpuntengemiddelde van Ramos wat een verdediger is vergelijken met die van een middenvelder. weet je wie ook weinig doelpunten scoort? Manuel Neuer

10 mei 2021 om 14:50

Heb ik ook nooit begrepen. Leuk speler maar geen top/buitencategorie. Begint al verkeerd als je iemand vergelijkt met Iniësta.
Wel is Koeman fout bezig hem niet op te stellen. Sinds begin van het seizoen is hem kenbaar gemaakt dat Hij geen toekomst ziet in hem. Mogelijke oorzaak was lekken naar derden meen ik.

10 mei 2021 om 15:53

Echt heh, Koeman laat veel meer jeugd spelen dan zijn voorgangers, maar als het over Puig gaat dan komen zijn fanboys uit alle hoeken en gaten om Koeman af te vallen.

Belachelijk als ze hem wegsturen. Tenminste het voordeel van de twijfel heeft hij toch verdiend. Ingestapt in een turbulente crisistijd, de ernstige blessure van een sleutelspeler die echt wel het verschil zou maken, ondanks dat hij zo jong is, een halve gare boef als voorzitter en je beste speler die niet blij is en weg wilde. Dan heeft hij het toch aardig voor elkaar dat ze tenminste nog een kans maken op de titel en dat ze al een prijs binnen hebben. Als hij nou in een gespreid bedje was gestapt en er dan niks van had gebakken dan was het een ander verhaal geweest. En volgens mij ziet de kern van de spelersgroep het ook in hem zitten, dus waarom zou je dat conflict willen aanzwengelen door hem weg te sturen? En voor wie? Xavi? Die zal toch nog even wat moeten rijpen.

10 mei 2021 om 15:28

Heb je mij 1 moment Koeman alle credits zien geven? Waar heb ik dat gedaan dan? Want als dat zo is, dan moet ik mijn comment meteen bijstellen. Volgens mij heeft hij anders wel redelijk een hand in het feit dat Messi nu wellicht wel wil blijven. De spelers spraken niet met de vorige trainer. Messi overlegt wel met Koeman als je de berichten mag geloven.

10 mei 2021 om 16:28

Let's agree to disagree then en we schudden elkaar hierbij de hand Beautiful Game. Die nieuwe voorzitter heeft ook gezegd dat Koeman zijn man is, maar dat terzijde. Ik geef Koeman enige credit voor wat er bereikt is daar, jij geeft hem geen credit, daar is ook niks mis mee.

We kunnen nog kampioen worden. Volgend seizoen moet er wel nog meer verbeterd worden.
Het is mij duidelijk dat we een spits missen in de topwedstrijden.
Van dembele verwacht ik volgend seizoen ook nog veel meer. Dit was zijn eerste seizoen zonder blessures dus hij heeft ervaring opgedaan. Tijd om verbetering te laten zien.

10 mei 2021 om 15:18

Pimienta moet gewoon coach worden volgend seizoen. Heeft het uitstekend gedaan bij barca b en hij is volgens mij de trainer die het langst bij barca heeft gewerkt

10 mei 2021 om 15:25

Kan die omgaan met ervaren spelers zoals messi, busquets? We zagen vorig seizoen dat niet elke trainer om kan gaan met sterren

10 mei 2021 om 15:40

Hoezo zegt iedereen dit over Pimienta? Is het omdat hij niet bekend is? Ja hij kan omgaan met sterren als Messi en Busquets.

Ik zie niet in waarom hij zou moeten vertrekken. We mogen echt niet vergeten dat hij prima werk heeft geleverd ondanks alle omstandigheden. Mensen riepen de eerste maanden waarom hij instapte tijdens een rampzalige periode. Daar ben je net coach voor. Dat is hetzelfde roepen als waarom een chefkok in een keuken stapt en er nog niks klaar staat. Je moet er gewoon hard voor werken om weer iets op te bouwen, en hij wilde na al die jaren zo graag een keer coach van Barca worden. Valverde kreeg ook veel kansen (niet altijd liefhebber geweest van zijn spel maar hij deed zijn best), dus waarom Koeman niet? Brengt veel meer voetbal dan Valverde kon. En ja, er zijn dingen die beter kunnen en moeten. Geef hem de tijd?

10 mei 2021 om 15:19

Valverde zou de titel dit seizoen al gepakt hebben. Als je ziet hoeveel punten Atletico morst en je de toestand van Real Madrid nog nagaat (wat niet minder erg is) is het een wonder dat Real de halve finale van de CL haalde en nog wonderbaarlijker als zij de titel toch nog winnen dit jaar. Barcelona net als alle andere coaches teren te veel op Messi. Koeman doet hier niks bijzonders en precies hetzelfde. Scoort Messi niet dan verlies je geheid punten. Ze hadden dit seizoen nooit van Real Madrid mogen verliezen, of nog zolang onder hun staan in de Liga standen. Zelfs nog 4e gestaan zo slecht deed Valverde het dus nooit.

10 mei 2021 om 17:20

Valverde beschikte over Suarez die toen nog in goeie doen was, vergeet dat niet. En een iets jongere Messi en Busquets, Pique, Alba, etc. Dit is een team in een overgang, en dat heeft tijd nodig.

Hij moet gewoon ontslagen worden na dit seizoen. Vind het maar raar dat iedereen hem hier zit op te hemelen.

Als ze Koeman weg doen kunnen ze weer opnieuw bouwen. Wie is er op dit moment aantoonbaar beter dan? Xavi? Die moet het ook nog leren. Kijk naar Pirlo. Als Koeman a la calle gaat, alla Nuñez dan zou ik als Koeman zijnde me gezicht er niet meer laten zien.

Die media maakt alles kapot koeman kwam wel in zi n dikke bende en als ik nu kijk is ger rustig in de griep en doen ze nog steeds mee om de titel dus kap nou es met dat stomme gelul altijd maar stoken dat vernield die hele vierbalsweer

Zou volgens mij geen slimme zet zijn van het bestuur om Koeman al naar 1 seizoen te ontslaan want volgens mij heeft hij de ploeg toch redelijk op de rails gekregen.

Ik vind die reactie belachelijk als je kijk waar koeman vandaan komt met barca ze stonden op de 10e plaats toen hij kwam vind het knap van koeman . Ze moete zijn contract verlengen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4941 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Valencia132
11.Espanyol130
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
Sergio BusquetsMiddenvelder90
M. DepayAanvaller94
PiquéVerdediger81
Sergi RobertoVerdediger82
F. de JongMiddenvelder80
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

336 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica
Laatste voetbalnieuws

Zeljko Petrovic loopt helemaal leeg: ‘Er is nul respect in Nederland'

Zeljko Petrovic vindt dat er in Nederland nul respect is voor grote Nederlandse trainers, zo zei hij bij Goedemorgen Eredivisie. De voormalig trainer van onder meer ADO Den Haag, RKC Waalwijk...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren