Eran Zahavi en vrouw reageren voor het eerst op overval

Maandag, 10 mei 2021 om 09:58Rian Rosendaal • Laatste update: 10:29

Eran Zahavi heeft maandagochtend via Instagram Stories voor het eerst gereageerd op de brutale overval op zijn vrouw van zondag. De aanvaller van PSV is dankbaar voor de massale steun die hij in de afgelopen 24 uur heeft ontvangen. Uit de reactie van Zahavi komt goed naar voren dat de overval op de woning in Amsterdam-Buitenveldert enorm veel indruk heeft gemaakt op de uit Israël afkomstige familie. Ook zijn vrouw zelf heeft inmiddels een reactie gegeven via Instagram.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door constant kante)

Wat schaam ik mij dat dit in nederland gebeurd.dit is met geen woorden te beschrijven. En inderdaad als mevrouw Zahavi ook nog mishandeld is dat helemaal het dieptepunt. Heel heel veel sterkte gewenst. En hopelijk kunnen jullie dit goed verwerken. En hopelijk voelen jullie je toch nog een beetje thuis in de ooit zo mooie Nederland.

10 mei 2021 om 10:13

Gebeurd overal op de wereld. Volgens mij heb ik hier de afgelopen maanden ook artikelen gelezen over overvallen op voetballers in Italie en Frankrijk.

10 mei 2021 om 10:21

Omdat het in heel de wereld gebeurd moet ik het maar normaal vinden. Als ik een Fransman was en het zou daar gebeuren dan zou ik mee ook hiervoor schamen

10 mei 2021 om 10:21

Dat klopt, maar Luuktuinbeek woont (vermoedelijk) in Nederland en niet in Italie of Frankrijk. Ook ik schaam me ervoor dat dit in Nederland, wat ik trouwens nog steeds een geweldig land vind, gebeurt. Wens Zahavi en zijn familie heel veel sterkte, denk dat deze gebeurtenis heftiger is dan wij ons kunnen voorstellen.

10 mei 2021 om 10:27

Ik denk dat KzmAks vooral doelt op de lieden die hier bij overvallen in overige delen van Europa altijd praten over "dat soort landen" wanneer het zelfs over eerste wereldlanden gaat terwijl we eigenlijk dondersgoed weten dat het overal gebeurt.

10 mei 2021 om 10:43

Ik vergelijk mij nooit met andere. Ik ben iep en diep triest dat dit in Nederland gebeurd

10 mei 2021 om 11:25

Vals sentiment van jullie met je schaamte.... schamen we ons ook voor wat Shell doet in Nigeria dan.
Maar het is nou eenmaal iets wat bij de mensheid hoort, namelijk destructief gedrag.
Je hoeft het niet normaal te vinden, maar je moet nu niet doen alsof we allemaal hand in hand door het leven gaan.

10 mei 2021 om 11:47

waarom woont Zahavi in Amsterdam, dan klopt het dus wel dat hij eerst bij Ajax is aangeboden maar dat die geen interesse hadden

10 mei 2021 om 11:56

@xajacfa Ik meen gisteren te lezen dat Zahavi in Amsterdam is gaan wonen omdat daar een grotere Israëlische gemeenschap is en hij sneller kan acclimatiseren.

10 mei 2021 om 12:05

@DK77 moet helemaal mooi wezen als jij mensen gaat vertellen waar ze zich voor mogen schamen. 'Het is nou eenmaal wat bij de mensheid hoort.' Belachelijke drogreden waarmee je alles wat gebeurt kan bagataliseren. Aan de andere kant, heb ik weer iets om voor te schamen.

10 mei 2021 om 12:22

Dk77 "vals sentiment van jullie met je schaamte.... "

"jullie?" Hoor jij niet bij ons?
Dat is ook niet erg inclusief en zoals de MSM het ons opdringt..

10 mei 2021 om 12:23

Lekker relevant ook dit xajacfc... Lees de tekst en je had deze domme opmerking achterwege kunnen laten.

10 mei 2021 om 18:18

Jij legt woorden in mijn mond. Ik 'vertel' nergens waar men zich voor mag schamen. Het is inderdaad klote als zoiets je overkomt. Maar om dan van derden te horen dat zij zich schamen hiervoor is een vals sentiment. Of schaam je je omdat hij een Israëliër is? Want als dit bij Malen of Dumfries was gebeurd had je je dan ook geschaamd. Misschien waren het wel Bulgaren, dat weten wij niet. Ik schaam mij ook voor NL'se pedofielen in Thailand want zij geven Nederland een slecht imago....NOT!Begrijpend lezen is een kunst!

10 mei 2021 om 10:18

Dus als het bij voetballers of andere bekende personen gebeurt schaam jij je ervoor dat je in Nederland woont maar als het bij de gewone man gebeurd is het normaal ? Dit soort nieuws moet je niet naar buiten brengen als media zijnde je geeft het aandacht en een ander probeert het ook.

10 mei 2021 om 10:23

Ik zeg niks over bekend of de normale man. Dat maakt mij niks uit. Ik vind het gewoon treurig dat dit op klaarlichte dag gebeurd en dat een vrouw word mishandeld. Daar schaam ik me het meest voor. Dat het in de rest van de wereld ook gebeurd is nog geen reden om het goed te praten. Ik vind het iep en diep triest

10 mei 2021 om 11:50

Ik vraag me af wat voor gasten dit zijn geweest. Wie gaat er nou op Moederdag een vrouw, nota bene moeder van 3, mishandelen? In het bijzijn van die kinderen? Crimineel zijn is éã©n ding. We kennen de situatie van die mensen niet altijd, wanhoop kan een mens tot rare dingen drijven. Maar op basis daarvan kun je toch wel opmaken dat dat hier totaal niet het geval was. Helemaal als dat verhaal met haar haar ook klopt.

10 mei 2021 om 10:47

Ik schaam mij niet dat het nu in Nederland gebeurd, waarvoor ik mij schaam is dat er dit soort zwakzinnige ons menselijk ras vertegenwoordigen, helaas blijven deze kansenparels overal actief en blijven we een uitkering en stemrecht geven aan dit ongedierte.

Heel sneu voor het gezin. Zahavi vind oprecht een bijzonder goede vent, doet altijd zijn best en gaat altijd voorop in de strijdt. Lijkt mij zo pijnlijk dat je gezin zo iets overkomt terwijl je er niet was. Hopelijk komen ze er boven op en heeft dit verder geen gevolgen voor zijn tijd bij Psv.

10 mei 2021 om 10:13

Zeker voor Zahavi moet dit verschrikkelijk zijn. Ik kan me best voorstellen dat je dan allemaal scenario’s gaat beginnen voor te stellen over wat er allemaal kan zijn gebeurt. Ik leef echt mee met hem en zijn familie. Wat moet dit verschrikkelijk traumatisch zijn.

10 mei 2021 om 10:29

Ja zeker omdat je nog een stuk naar huis moet rijden. Kan het goed begrijpen als Zahavi vertrekt omdat hij en zijn gezin zich niet meer veilig voelen..

10 mei 2021 om 10:43

Ik denk wel dat we zahavi in ieder geval dit seizoen niet meer in actie zien voor Psv. Ik zou het ongelooflijk vinden als hij 4 dagen na deze traumatische ervaring alweer in de basis zou staan bij Psv. Dat is voor niemand fijn, Zahavi zal er mentaal niet 100% bij kunnen zijn wat niet positief is voor PSV of voor hemzelf. Hij krijgt waarschijnlijk nu even alle ruimte om samen met zijn gezin te zijn komende week. Hopelijk kan hij volgend jaar weer vlammen voor Psv.

Sterkte aan hen toegewenst. Wat zal dat een vreselijke angstige ervaring moeten zijn!

Wat een vreselijk verdrietige gebeurtenis. Hopelijk pakken ze de dader(s) snel. Flink straffen dat soort gasten.

Laten we dit nu als journalistiek eens als voorbeeld nemen om niet te snel te oordelen insinueren Gisteren bij radio 1 werd het gemeld en er ook bij gezegd dat het wel eens te maken kon hebben dat die op de bank zat.. Los daarvan, wat een laffe daad van die 2. Hopelijk pakken ze deze laffe honden snel.

10 mei 2021 om 10:16

Ik las zelfs in de reacties op vz dat het misschien met antisemitisme te maken had. Moet niet gekker worden

10 mei 2021 om 10:27

Wat ga je zeggen wanneer blijkt dat dit toch een rol heeft gespeeld? In dit land is uiteraard niemand schuldig tot het bewezen is, maar het zou niet slim zijn logisch nadenken uit te schakelen. Daar is uiteindelijk niemand bij gebaat.

10 mei 2021 om 10:30

Als het inderdaad klopt dat de haren van zijn vrouw zijn afgeknipt, begint het toch wel op antisemitisme te lijken hoor.

10 mei 2021 om 10:43

@ Skede,

Is het - in deze context - knippen van het haar van een Joodse vrouw een antisemitische daad?

10 mei 2021 om 10:57

Het extra willen vernederen van Joden, refereren naar de 2e wereldoorlog waar ze het haar ook van de Joden afnamen? Als vrouw wil je toch niet kaal over straat en er zijn genoeg Moslims en andere fanatiekelingen die er veel voor over hebben om Joden te vernederen. Die link is dus niet zo gek, maar dan moet wel al bekend zijn dat het haar van die vrouw daadwerkelijk afgeknipt is en dat heb ik nog nergens gelezen. Enkel een figuur als Falcao is hier al 2 dagen bezig om dit aan vluchtelingen en Moslims toe te schrijven. Geen idee waar zijn xenofobie vandaan komt, maar als het aan hem ligt moet Nederland de komende weken alleen nog maar over die vervelende "beestjes die we niet bij naam mogen noemen" hebben. Gewoon geen aandacht schenken aan zo'n demagoog.

10 mei 2021 om 11:06

@shorty Deze zogenaamde demagoog heeft twee universitaire studies afgerond betreffende deze issues. Ik ben gewoon waakzaam en hou van het land waarin ik opgegroeid ben. Ik zie dat er de afgelopen 40 jaar veel op minder positieve wijze veranderd is door onvoorzichtigheid. En dat dit met iets doordachter beleid totaal onnodig was geweest.

10 mei 2021 om 11:17

Ook intelligente mensen kunnen demagogen zijn hoor, misschien had je ook even de Nederlandse taal moeten bestuderen. Ik vind het prima dat je waakzaam bent en ik wil ook niet beweren dat er totaal geen waarheden in jouw verhaal zouden kunnen zitten, maar ik vind het wel heel laf dat je 2 dagen lang bezig bent een bevolkingsgroep zwart te maken, zonder dat er ook nog maar feiten bekend zijn. Vervolgens wil je geen beestje bij de naam noemen als mensen van je willen horen wat je nou letterlijk bedoeld, dan kom je met zinnetjes als "de vraag stellen, is hen beantwoorden". Ben je dan bang voor een ban als je het benoemd? Of ben je bang dat jij gecancelled gaat worden door deze cancelcultuur waar je zo tegen bent? Het is toch triest dat je 2 dagen lang je richt tot bepaalde groepen, zonder met enige argumenten te komen of zonder het letterlijk te willen benoemen? We weten allemaal dat je gisteren al op Marokkanen aan het richten was, maar je durft het niet te benoemen en vindt dat mensen dit zelf wel in kunnen vullen. Ik vind het allemaal erg inhoudsloos en opruiend van je. Wat je studerende verleden daarmee te maken heeft, dat zie ik niet zo in. Op de universiteit heb ik altijd geleerd om duidelijk en volledig mijn standpunten te beargumenteren, maar blijkbaar hadden ze bij jou andere standaarden. Juist als je beweerd zo'n expert te zijn met al je studies over dit onderwerp, dan verwacht je toch wel iets concretere teksten ipv ongeadresseerde bangmakerij. Maar goed wees er trots op dat je universitaire studie hebt doorlopen, nu nog een beetje op een normale manier meedraaien in een maatschappij en in discussie en dan zou je haast kunnen zeggen dat je leven geslaagd is

10 mei 2021 om 11:22

Verwijzen naar je diploma's versterkt je argumenten niet beste man. Ik las jouw reacties ook al gisteren in het andere topic en de aannames die je maakt zijn op zijn zachtst gezegd vreemd te noemen. Je insinueert dat mensen met 'een bepaalde' geloofsovertuiging zulk gedrag toejuichen en wilt dan niet verder toelichten over wie je het hebt. Voor iedereen is het duidelijk dat jij het over moslims hebt hoor.

10 mei 2021 om 11:34

Was een van de studies toevallig rechtsgeleerdheid in Leiden? College van Paul Cliteur?

10 mei 2021 om 11:38

Ben voetballiefhebber en heb geen zin in een ban. Weet namelijk hoe snel je die kunt krijgen wanneer je concreet wordt. Anders had ik de dingen al lang benoemd.

10 mei 2021 om 11:42

Er is onlangs veel nieuws over wat Israël doet bij Palestijnen die aan het bidden waren Etc. Had toen k dit las direct idee dat de inbraak ook daar deels mee te maken had, vooral met dat haren knippen ( geen idee of dit klopt ) maar hopelijk worden die lui gepakt en hard gestraft

10 mei 2021 om 11:45

Haha Falcao lekker man, beetje oreren wat er allemaal mis is in de maatschappij, men durft niks meer te benoemen, maar vervolgens zelf ook niet mans genoeg zijn omdat je maar eens gebanned zou kunnen worden van een vitale site als Voetbalzone. Held op sokken, strijden voor de goede zaak zonder daarbij het goede voorbeeld te willen geven. Het wordt triester en triester, sta je dan met je WO diploma's op te scheppen..

10 mei 2021 om 11:46

Je bent van mening dat de grondbeginselen van de Islam niet samengaan met de waarden van onze westerse samenleving en dit daarom altijd voor problemen zal blijven zorgen. Dat kan je toch prima zo formuleren. Ik ben het daar niet mee eens, maar ik durf te wedden dat je er geen ban voor krijgt hoor. Waarom verschuil je je achter een niet bestaande vervolging. Beken gewoon kleur. Het lucht vast op.

10 mei 2021 om 11:59

Lijkt me niet dat je voor je mening een ban kunt krijgen, mits je in ieder geval een onderbouwing erbij plaatst. Daar kan je het mee eens of oneens zijn en dan krijg je een gelijkwaardige discussie. Maar een beetje insinueren zonder gewoon aan te geven wat je denkt is wel een beetje laf. Weten we eigenlijk al iets over de daders of zijn we nu alvast de puntjes aan het invullen gebaseerd op angst en onderbuik?

10 mei 2021 om 12:30

Als het later blijkt dat het toch gedaan is met de reden om het gezin te vernederen, omdat ze joods zijn, dan noemen we het dan antisemitisme. Voorop lopen op de feiten heeft nog nooit iemand geholpen

10 mei 2021 om 13:18

Waakzaam voor wat??Het enige waar jij op uit bent met jouw gebrabbel, is polarisatie! Daarnaast geef je aan dat jij 2 studies m.b.t. dit onderwerp hebt afgerond. Waaroom??Is het nu de bedoeling dat wij elke willekeurig figuurtje die op universitair niveau een diploma heeft weten te halen, blindelings serieus moeten nemen en niet meer voor ons zelf denken.

10 mei 2021 om 14:29

@crmadrid7 Nou als hij het over moslims heeft zal ik hem even geruststellen. In de islamitische wetgeving (mits die toegepast wordt in een land) kan je diefstal bestraffen met het afhakken van de handen. Islam juicht dit gedrag zeker niet toe ðÿ˜…. Of je dat extreem vind of niet moet je zelf weten. Maar het is wel duidelijk dat diefstal niet getolereerd wordt binnen de islam. Dan blijft de vraag nog steeds. Welke groep bedoelde hij dan? Want ik ken nog steeds geen groep die diefstal en berovingen goed keurt.

10 mei 2021 om 15:04

" In dit land is uiteraard niemand schuldig tot het bewezen is, maar het zou niet slim zijn logisch nadenken uit te schakelen. "

Dit heeft niets met 'logisch nadenken' te maken, omdat zij die de logica beheersen weten dat er een zeer groot verschil is tussen dat logische nadenken dat vooral is gebaseerd op gevoelens vanuit de onderbuik en logisch nadenken op grond van intellectueel en wetenschappelijk verantwoord dubbel gecheckt feitelijk materiaal. Plat gezegd, jij wilt met jouw onderbuik gevoelens onze grondrechten en beginselen van de Rechtstaat aantasten (de onschuldpresumptie) omdat jij vindt dat jij met je onderbuik logisch nadenkt?

Neen Falcao. Als jij zegt te staan voor grondbeginselen van een Rechtsstaat, dan torn je niet aan de onschuldpresumptie omdat jij toevallig een hekel aan buitenlanders hebt!

Feit is dat jij hier veel te vroeg, zonder basis of feitelijke grondslag, doch louter op basis van jouw vooroordelen over een hele bevolkinsggroep, heel vergaande conclusies wilt trekken. En je wordt terecht daarop aangesproken. Wacht even rustig af tot we meer weten, in plaats van alweer de eerste morel steen te werpen!

10 mei 2021 om 15:15

Shorty
" er zijn genoeg Moslims en andere fanatiekelingen die er veel voor over hebben om Joden te vernederen. Die link is dus niet zo gek, maar dan moet wel al bekend zijn dat het haar van die vrouw daadwerkelijk"

Dat hele haar knippen verhaal is onbevestigd en circuleert maar niemand weet of het klopt. Daarnaast, stel dat het inderdaad gebeurd zou zijn, wat weerzinwekkend is, waarom zijn we dan weer zo snel om maar alvast over anti semitisme te beginnen? Waar zijn de aanknopingspunten daarvoor? Is het knippen van de haren iets typisch anti semitisch? Zoals de haren van de vrouwen in Nederland die met de Duitsers heulden werden afgeschoren? Of gaat het om concentratiekampen?

En sowieso, sinds wanneer hebben moslims het monopolie op anto semitisme? Anto semitisme is vooral ontstaan vanuit het Christendom, vanwege het verraad en de dood van de Here Jezus Christus. Onder die pretense hebben Christenen, met name Katholieken, door de eeuwen heen miljoenen Joden geterroriseerd en gedood. En rabiate Jodenhaat is echt niet iets van de 17e eeuw. Tot op heden zijn er een heleboel Nederlanders die gewoon rabiaat anti semiet zijn en daar niet echt moeilijk over doen, of die gewoon de Holocaust ontkennen. Thierry Baudet is er daar één van trouwens. Geen enkele reden anti semitisme puur een moslimhobby te noemen.

10 mei 2021 om 15:18

@shorty1991, je had het niet beter kunnen verwoorden. Superreacties.

10 mei 2021 om 15:18

falcao

"@shorty Deze zogenaamde demagoog heeft twee universitaire studies afgerond betreffende deze issues."

Dan is toch de vraag waarom je letterlijk álle wetenschappelijke regels bij je voorbarige conclusies en het laten spreken van vooral je onderbuik volledig aan je laars lapt. Dat de laatste 40 jaar zoveel 'minder positief veranderd' zou zijn dat zijn velen wel met je eens denk ik, maar als je doelt op het feit dat immigratie criminaliteit en ziektes heeft gebracht dan heeft dat niets met wetenschap of universitaire studies te maken.

10 mei 2021 om 15:25

"is het nu de bedoeling dat wij elke willekeurig figuurtje die op universitair niveau een diploma heeft weten te halen, blindelings serieus moeten nemen en niet meer voor ons zelf denken."

Nee, wat Falcao probeert is zichzelf en zijn denktrant enig cachet te geven. Maar het meest opvallende is dat hij in zijn bijdrages in het kader van dit onderwerp juist voortdurend laat zien dat hij absoluut géén academische wetenschapper is en bijna álle academische grondslagen volledig negeert.

10 mei 2021 om 16:44

@ constant kante, ik geef zelf geloof ik ook al aan dat dat haren knippen onzeker is, maar het is niet heel gek om Moslims en Joden tegenover elkaar te zetten toch? Ik bedoel niet dat alle Moslims Joden haten, maar er is meer geweld tussen Joden en Moslims, dan bijvoorbeeld tussen Hindoes en Joden. Ik wil zelf absoluut niet de indruk wekken dat ik zelf al overtuigd ben dat dit een antisemitische daad is, ik geef enkel weer wat de logica van iemand kan zijn die hier wel van overtuigd is.

10 mei 2021 om 16:49

Overigens zie je mij toch ook letterlijk "en andere fanatiekelingen" zeggen, dus het lijkt mij nogal zaar overdreven dat je wilt stellen dat ik zeg dat moslims een monopolie op antisemitisme hebben. Die indruk wilde ik niet wekken en als je het stukje dat je citeert goed zou lezen, dan lijkt het me ook niet dat ik die indruk wek.

10 mei 2021 om 18:52

Shorty

Klopt ook wel, ging mij vooral om die link die jij legt.

" Ik bedoel niet dat alle Moslims Joden haten, maar er is meer geweld tussen Joden en Moslims, dan bijvoorbeeld tussen Hindoes en Joden. "

Okay, dát laatste klopt wel, maar er is dus echt geen monopolie op anti semitisme. Christenen, en dan vooral Rooms Katholieken, doen wat betreft Jodenhaat nauwelijks onder voor Moslims. Of overtreffen hen zelfs ook nog. Wat je niet vergeet is dat de grootste moorden en vervolgingen op het Joodse volk nooit door moslims zijn verricht, maar door Christenen. De pogroms in de 19e eeuw, de Holocaust, het zijn allemaal voorbeelden van hoe miljoenen Joden door Christenen zijn vermoord, vanwege hun geloofsovertuiging en hun etnische komaf. Kun jij een recent voorbeeld noemen van moslims die miljoenen Joden tegelijk de dood in gejaargd heben?? Integendeel, juist op die plekken waar Christenen en Joden samen woonden, daar vonden vervolgingen en pogroms plaats, maar daar waar moslims en Joden naast elkaar woonden daar was eeuwenlang vrede en vooruitgang.

Dus wat bedoel je dan exact met 'er is meer geweld tussen Joden en Moslims? Of vraag anders even aan wat Polen of Hongaren wat die van Joden vinden. Die zeggen ergere dingen over Joden dan wat Wilders in Nederland over Marokkanen durft te zeggen.

10 mei 2021 om 18:55

"overigens zie je mij toch ook letterlijk "en andere fanatiekelingen" zeggen,"

Jazeker. En ik heb behalve het geciteerde stuk ook de rest van je bijdragen goed gelezen. Maar daarin heb ik nergens een concrete invulling gelezen van wie die fanatiekelingen' dan zijn waar jij aan refereert. Doelde je op de fanatieklingen van Forum voor Democratie, die openlijk anti se mitisch en rabiaat anti homo- en vrouwenrechten zijn? Ne? Op wie dolede je dan? Want prima dat je mij kappittelt over indrukken die je wekt, maar aangezien jij op moslims na verder geen enkele fanatiekling noemt, welke conclusie is er dan op basis van jouw woorden realistisch gezien te trekken dan?

10 mei 2021 om 19:10

Als jij Falcao gisteren een beetje gevolgd hebt, dan weet je dat hij dit hele incident trok naar de vluchtelingen crisis, vluchtelingen die uit een Arabische regio komen waar er nogal wat te doen is tussen Moslims en Joden. Apocalyps vraagt zich af hoe je dan bij antisemitisme uitkomt en ik geef enkel een voorbeeld van hoe die gedachte heeft kunnen lopen. Maakt het dan verder uit wie ik precies met fanatiekelingen bedoel? Ik ben immers niet mijn eigen standpunt aan het elaboreren, ik ben enkel een suggestie aan het doen hoe de gedachten van een ander daartoe zouden kunnen komen. Nazi's zijn toch ook behoorlijke fanatiekelingen en daar verwees ik ook naar met betrekking tot het haar afscheren. Maar goed ik hoef mij hier niet te verdedigen tegen iets wat ik hier niet heb beweerd of heb willen beweren. Nogmaals ik heb op geen enkele manier het idee dat moslims de enige fanatiekelingen kunnen zijn die iets tegen Joden hebben, maar het is wel logisch dat als iemand het heeft over vluchtelingen en gerichte acties tegen een jood in Nederland, dat we dan uitkomen bij moslims. Zoals je aan mijn toon zou kunnen zien, vind ik het persoonlijk ook niet fair dat die suggestie gewekt wordt, maar ik probeer enkel een suggestie te doen hoe iemand tot die beweringen is gekomen, iemand die zelf te laf is om zijn mening met argumenten te ondersteunen. Dat jij het dan nodig vindt om mij aan te spreken als ware ik zelf tegen moslims, daar heb ik dan weer geen zin in. Het spijt mij dat ik niet volledig inclusief ben als ik het heb over andere fanatiekelingen, een toevoeging aan die zin die ik juist deed met het idee dat iemand er dan niet over zou vallen dat ik alleen moslims benoem. Het spijt mij.

Ongelofelijk heftig. Of het nu bij bekende mensen is of bij onbekende mensen, dit soort daders moeten kei en kei hard worden aangepakt. De nasleep van zo'n gebeurtenis is zo ontzettend zwaar, dat is onmenselijk. Getraumatiseerd voor het leven. Je niet meer veilig voelen in je eigen huis. Heel veel sterkte voor familie Zahavi!

10 mei 2021 om 10:23

Ja dat is het hem nou juist. Niet meer veilig voelen in je eigen huis. Elke deurbel die vanaf nu gaat denk je terug aan dat moment met die postbezorger, elke keer over je schouders kijken, nachtmerries. Net als voor die kinderen, die het allemaal zagen gebeuren. Echt heftig lijkt me. Hoop echt dat ze het samen , als gezin, kunnen verwerken.

Te bizar voor woorden. Zo laag van het laagst zulke piepppp criminelen! Maar hey laten we maar blijven vasthouden aan het geven van kinderachtige straffen hoor, absurd. Hopelijk maken ze het goed en komen ze er doorheen. Absoluut niet fijn, al helemaal voor hen die hier pas net zijn. Erg sneu.

Erg nare gebeurtenis voor Eran en vooral zijn gezin. Bizar dat je op de plek waar je je het veiligst zou moeten voelen, zo hard geraakt kan worden. Fijn dat ze veel steun krijgen vanuit de Joodse gemeenschap uit de buurt!

Ligt het nou aan mij of wordt het met de thuisroven allemaal steeds agressiever?je had Gorden, Van der Gijp en nu dit. Lijkt me echt een toestand als het je overkomt. Laat staan in hun geval 'in het buitenland'. Dan wil je toch zo snel mogelijk terug naar je eigen vertrouwde omgeivng

10 mei 2021 om 10:26

Helaas wel. Begint steeds meer op een Brazilië, Marokko of Zuid-Afrika te lijken hier in het ooit zo veilige Nederland. Gaat helemaal de verkeerde kant op, want zelfs dit is niet meer groot nieuws. We moeten keiharde maatregelen nemen van lange gevangenisstraffen tot land uitzetten als die mogelijkheid er is, want als de rijken doelwitten worden is dat een heel groot signaal. Als deze rijken vervolgens gaan wegtrekken naar veiligere landen, dan zit je met een nog groter probleem.

10 mei 2021 om 10:31

Hoezo Marokko? Omdat de daders van de Rolex bende Marokkaans waren? Volgens mij is Marokko zelf niet te vergelijken met Brazilië / Zuid Afrika waar een mensenleven weinig waard kan zijn.

10 mei 2021 om 10:32

Oh, in de jaren 80 en 90 was het niet minder. Het is vooral dat we nu veel meer nieuws binnenkrijgen en de afgelopen jaren er veel meer controle is over wat de bevolking wel en niet mag doen. De straffen op vele pietluttige zaken zijn er echt niet minder om geworden terwijl ergere misdrijven niet minder worden bestraft dan voorheen. Door overmatige regelgeving en controles verhard de samenleving. Niet door dit soort misselijkmakende dieven want die waren er ook 30 jaar geleden. Rijken waren altijd het doelwit, soms hebben ze het over zichzelf geroepen en soms niet. Die trekken heus niet weg uit Nederland omdat een Zahavi is overvallen. Het is voor de elite goed vertoeven hier.

10 mei 2021 om 10:56

Helaas is het wel veel onveiliger geworden. Dat tegenwoordig minder aangifte wordt gedaan en de criminaliteitscijfers waarschijnlijk vijf(!) keer hoger liggen geeft jou misschien het gevoel dat het allemaal meevalt, maar iedereen weet dat je vroeger de deur niet op slot hoefde te doen in Nederland, kinderen werden niet met regelmaat neergestoken of met messen beroofd van een step. Hele aparte denkwijze heb je door de stellen dat het door overmatige regelgeving komt of dat mensen het over zichzelf uitroepen. Heel fout en dat past niet in een land als Nederland.

10 mei 2021 om 11:06

Ik heb het helemaal niet over mensenlevens. Het lijkt me evident dat een Marokko veel onveiliger is dan het Nederland.

10 mei 2021 om 12:59

Dat deuren niet op slot gingen veranderde al in de jaren 80. De criminaliteit was eind jaren 80 en in de jaren 90 echt niet mals. Er is nu wel veel meer laagdrempelige en redelijk simpele criminaliteit waarbij ook geweld wordt toegepast. Maar serieuze criminaliteit, nee. De jeugd van tegenwoordig is ook veel beleefder dan ongeveer 15-25 jaar terug op een paar extremen na. Over de tweede alinea vind ik u veel te kortzichtig. Er zijn nu ook veel meer vrijheidsbeperkingen tegenover vroeger die meestal de situatie absoluut niet beter maken. Verder zijn er veel machthebbers en beter bedeelden die echt misbruik maken van hun positie. Het is volgens mij heel erg fout om dat soort zaken over het hoofd te zien. Ik zeg nergens dat iets meevalt. Maar algeheel gezien is dit soort criminaliteit waar Zahavi mee te maken heeft gehad niet echt meer geworden dan pak en beet 25 jaar geleden. De ondergrondse cultuur was toen zelfs gesofisticeerder dan nu. Aan de andere kant hebben we een verharde samenleving waarbij mensen ook in het dagelijks leven door wetten vaak ongewenst flink in het gareel worden gehouden van wat iemand anders beter voor diegene vindt. Harde straffen voor foutjes en weinig tolerantie over het algemeen leiden tot een asociale samenleving. Ingewikkelde wetten die dit in de hand spelen zijn inderdaad een oorzaak. Daar is onlangs nog een economische rel over ontstaan.

10 mei 2021 om 11:28

Zou die cijfers weleens willen zien. Dit soort dingen gebeuren altijd wel volgensmij. Dat iets 3 keer bij een bekend persoon gebeurt wil niet direct zeggen dat het vaker gebeurt dan pak weg 20 jaar geleden. Zeg trouwens ook niet dat het niet zo is maar weet die cijfers gewoon niet..

Geen enkel mens zou dit ooit mee mogen maken, sterkte aan de familie en vrienden, hopelijk rot dit tuig in de hel en sterven ze aan een pijnlijke onbehandelbare ziekte.

10 mei 2021 om 11:14

Haha, wauw die komt ook uit je duistere kant zeg :D

Wat een ramp, ze zouden hier in Nederland alles wat harder moeten aanpakken, zodat het sneller klaar is met dit soort onzin. Maar die overvaller die een compleet gezin traumatiseren en misschien wel zorgen dat die kinderen nooit meer alleen thuis durven te blijven, zullen waarschijnlijk wel wegkomen met een taakstraf van 80 uur ofzo.

Triest dat dit ook hier gebeurt maar het verbaast me niets. Nederland zakt al jaren steeds dieper weg en de criminaliteit viert hoogtij, dankzij o.a. het open grenzen beleid, jarenlange massa immigratie en de lachwekkende straffen die onze linkse rechters uitdelen. Ik voel me steeds meer vervreemd in eigen land, het land waar ik ooit trots op was... Afijn, Sterkte voor Zahavi en zijn gezin.

Vraag me toch wel af waarom Zahavi in Amsterdam woont ipv Eindhoven. Hoe dan ook wens ik zijn familie sterkte met de trauma verwerking. Het bezitten van rijkdom brengt argwaan met zich mee, en voetballers zijn toch redelijk makkelijke targets aangezien hun verdiensten. Het zal niet de laatste keer zijn dat dit gebeurd al zijn we het op deze brute manier niet echt gewend.

10 mei 2021 om 11:28

Ik weet het antwoord op je eerste vraag niet. Maar ik moet daarbij eerlijk zeggen dat ik de op één na laatste alinea van het bovenstaande artikel niet heb gelezen

10 mei 2021 om 11:43

De reden dat Zahavi in Amsterdam is gaan wonen heeft te maken met zijn afkomst. In een interview heeft hij eens aangegeven dat hij in Israã«lische Amsterdamse wijk woont. Dit heeft hij gedaan zodat hij en zijn gezin zich hier in Nederland beter thuis zouden voelen.

10 mei 2021 om 12:21

Guus Hiddink pendelde ook dagelijks op en neer van Amsterdam naar Eindhoven en Mario Gotze woont in Dusseldorf. Lijkt mij ook vrij zwaar om dagelijks 3 uur in de auto te moeten zitten maar het is blijkbaar niet raar dat dit vaker gebeurd met spelers/trainers.

Wat erg zeg pfff. Ga werken voor je geld. Hoop niet dat ze hier een trauma aan over houden. Heel veel sterkte

Echt ziek dit, hoop dat het goed met zijn gezin en hem komt.Dit is niet niks om mee te maken. Deze zware criminele feiten komen hier toch best vaak voor en niet alleen bij bekende "rijke" mensen. Bij opsporing verzocht komt dit toch regelmatig voorbij. Helaas geen doodstraf voor dit soort mafklappers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. MvogoKeeper330
J. TezeVerdediger330
D. MalenAanvaller3219
P. RosarioMiddenvelder291
I. SangaréMiddenvelder291
E. ZahaviAanvaller2511
N. MaduekeAanvaller247
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 25 11 3 0
2020 Guangzhou City 7 4 1 0
2019 Guangzhou City 28 29 2 1
2018 Guangzhou City 26 20 3 0
2017 Guangzhou City 30 27 4 0
Laatste voetbalnieuws

PSV laat Romero vertrekken: spits komt aan voor medische keuring

Maximiliano Romero is hard op weg naar Udinese. De Argentijnse spits is inmiddels in Italië voor een medische keuring bij de club uit de Serie A. De Italiaanse transferexpert Gianluca Di...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 23 juni
Genoa heeft met Olympique Marseille gesproken over een langer verblijf van huurling Kevin Strootman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren