‘Vrouw Zahavi vastgebonden en mishandeld in bijzijn van kinderen’

Zondag, 9 mei 2021 om 20:18Yanick Vos • Laatste update: 20:38

PSV-spits Eran Zahavi kreeg zondagmiddag de schrik van zijn leven toen hij tijdens de busreis naar Tilburg een schokkend telefoontje ontving van zijn vrouw. Terwijl hij in de voorbereiding zat op de wedstrijd tegen Willem II, drongen overvallers zijn huis binnen. Volgens Rik Elfrink, clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad, kreeg Zahavi zijn vrouw aan de telefoon terwijl de overvallers nog in huis waren. De PSV-spelers waren zowel voor als na de wedstrijd ‘zwaar onder de indruk’ van de overval op het huis van hun ploeggenoot.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door constant kante)

Ik zeg maar even niks, want meer zijn die malloten het ook niet waardt....

9 mei 2021 om 21:10

Dit zijn geen malloten, maar zware criminaliteit ....

Triest, diepstriest.

Afschuwelijk, nu dus ook in Nederland. Wat een wereld...

9 mei 2021 om 20:39

Want je denkt toch niet dat dit niet gebeurde in Nederland? Vreselijk voor erran of wie dan ook als je zoiets moet meemaken. Ik snap dat de spelers daarvan onder de indruk zijn.

9 mei 2021 om 20:44

Dit is de eerste keer dat ik het hoor over een voetballer, in Nederland. Wel eerder (vooral in Frankrijk en Engeland) in andere landen.

9 mei 2021 om 20:54

Tja.... Gebeurde met Gorden en wat andere artiesten al. Gaat helemaal nergens heen dit....

9 mei 2021 om 21:01

Opzich statistisch gebeurt het juist minder. Alleen soms wat extremer maar dit is niets van nu. Overvallen op rijkere mensen is ouder dan de weg naar Rome.

Vreselijk dit voor Zahavi en zijn familie. Voor die kinderen die dit allemaal hebben moeten zien echt triest. Hoop dat ze de daders pakken en genadeloos hard afstraffen.

Hier wordt je toch stil van.. dieptriest

Haar haar zou ook zijn afgeknipt volgens de geruchten. Sowieso ben je een laffe hond als je dit soort acties onderneemt. Ga je eigen geld verdienen en laat anderen met rust zeg. Een vrouw mishandelen. Nou dan ben je stoer hoor. En ook nog voor de ogen van de kinderen. Van mij mogen deze gasten levenslang opgesloten zitten in een isoleercel.

9 mei 2021 om 20:28

Levenslang opsluiten heb je niks aan los van het verspelen van belastinggeld. Wanneer je dusdanig diep gezonken bent dat je een vrouw mishandeld in het bijzijn van haar kinderen verdien je het niet om te leven, onkruid is het en dat dien je te verdelgen.

Hmm, vreemd. Bij studio sport (tijdens de uitzending van 19.00) zeiden ze nog dat volgens de politie niemand gewond was geraakt.
Ik weet natuurlijk niet wie er gelijk heeft, maar ik ben altijd een beetje terughoudend met geruchten.

9 mei 2021 om 20:51

Het is mooi dat niemand gewond is geraakt, maar psychisch krijg je hier toch een behoorlijke klap van.

9 mei 2021 om 21:01

Het is voor de goede orde wel belangrijk om het te vertellen zoals het is en het niet erger maken of minder erg maken. Dus dat er tegenstrijdige berichtgeving is, is wel degelijk vreemd.

9 mei 2021 om 20:52

Mishandeling hoef je niet per se gewond van te raken.

Hoe meer mensen we ongecontroleerd binnen laten, des te groter wordt dit probleem. Om dit te managen heb je controle, overzicht en bereidheid tot handhaving nodig.

9 mei 2021 om 21:02

Ik snap serieus niet dat je de link wilt leggen naar vluchtelingen? Waren er geen overvallen voor de oorlog toen alles minder gemêleerd was? Nee statistisch gezien niet dus jou xenofobe opmerking kan weer de prullenbak in.

9 mei 2021 om 21:18

Niet naar echte vluchtelingen. Wel naar alles en iedereen die hier zo maar binnenwandelt en de boel besodemietert. En dat zijn er helaas nogal wat.

9 mei 2021 om 21:53

@falcao Ik vind jouw opmerking ook ongepast en angstzaaierij voor het onbekende. Dit heeft niet met mensen van buitenaf te maken. Wie dit ook doet is een crimineel. Het zou fijn zijn om hierin naar eenheid te zoeken.. Wij met zijn allen keuren dit soort gedragingen af. Nu creeer je een soort wij / zij.. Waar er voor de zij een soort 'controle' moet komen. Beetje populistisch. Niet fijn.

9 mei 2021 om 22:07

Ik denk dat we er met elkaar juist beter mee af zijn het wel te benoemen. Dan zijn de goedwillende burgers (zowel Nederlanders als migranten) eerder van deze ellende verlost.

9 mei 2021 om 22:21

Wat zou je willen benoemen? En wat bedoel je met beter af? En wat als Nederlandse mensen zoiets doen? Dit zijn rare uitspraken. Het probleem ligt in het gedrag, niet in waar mensen vandaan komen. Je kunt dit gedrag aan veel dingen relateren (armoede, lage opleiding, traumas jeugd, geweld jeugd /onveiligheid enz enz) maar niet aan een ras of achtergrond. Door wel mensen steeds in een verkeerde hokje te stoppen (jij doet in je eerste suggereren alsof dit gedrag van vreemdelingen is) zorg je voor een vijandige en onveilige sfeer voor de mensen die hier wel met alle goede bedoelingen komen. Dit is niet problemen benoemen. Dit is de vinger steeds op de verkeerde plek leggen.. Waardoor de lek nooit naar boven komt.

9 mei 2021 om 22:28

Wel wanneer vanuit die achtergrond de grondbeginselen van onze democratische rechtsstaat veracht en misbruikt worden. Dan doet het er wel degelijk toe.

9 mei 2021 om 22:28

Maar denk je ook dat het helpt om zonder enige verdere informatie gelijk deze conclusie te trekken of zou je beter kunnen wachten tot er meer duidelijk is. Sowieso beetje zwak dat je nu terugkrabbelt met je zowel Nederlanders als migranten. Sowieso jammer van dat nieuwe rechtse gepeupel, dat retorische gedraai. Als je buitenlanders kudt vindt, zeg dat dan gewoon. Iedereen kan het al tussen de regels door lezen hoor.

9 mei 2021 om 22:43

Ik vind buitenlanders niet kut, maar signaleer gewoon problemen met bepaalde groepen buitenlanders. En dat gaat verder dan incidenten, het is structureel en systematisch. Maar wie of wat ga ik niet benoemen want dat schijnt niet te mogen (terwijl iedereen het weet...).

9 mei 2021 om 22:46

Ik denk niet Falcao refereert aan de huidige stroom vluchtelingen, maar eerder dat deze daders vast en zeker een migratie achtergrond hebben. En dat is met zulke aanvallen negen van de tien keer ook het geval.

9 mei 2021 om 22:54

'en dat gaat verder dan incidenten, het is structureel en systematisch.' Dit soort criminaliteit komt inderdaad structureel voor bij mensen uit de 'onderste regionen. van de samenleving... Dat kan een Abdelhaqim, Shebaz, Clarence of Humphrey zijn, maar ook een Willem, Cor, Klaas of Sam... De relatie zit 'm niet in etniciteit, maar in de sociale klasse.

9 mei 2021 om 23:09

Dat is het precies Apocalyps. Arme mensen uit een slecht sociaal milieu zijn oververtegenwoordigd. Bepaalde groepen komen meer voor in dit milieu en dat komt niet door hun genen, maar door hun situatie. Echter, iets op dat niveau aanpakken is ingewikkeld en leent zich niet voor populistisch gezever. Dat is ook het probleem van conservatisme. Die willen krampachtig de status quo instand houden uit angst dat dit soort krachtenvelden veranderen. Zodra we dat achterhaalde gedachtengoed afstoten komen we pas verder als mensheid. Maar goed, voetbalzone, verkeerde plek.

10 mei 2021 om 12:37

Falcao
"ik denk dat we er met elkaar juist beter mee af zijn het wel te benoemen."

Op zich heb je daar wel een punt. We zijn zoveel beter uit als we gewoon dingen eerlijk en oprecht kunnen benoemen en dat we niet de politieke correctheid de mantel der liefde laten zijn die de waarheid verhult! Dus moeten we ook gewoon eerlijk zijn en benoemen dat we de laatste vijftien jaar in ons land geteisterd worden door een geinstitutionaliseerde xenofobie waarbij allerlei vage en niet feitelijk bestaande verbanden worden gelegd om uitdrukking te geven van iemands afkeer van buitenlanders door hele bevolkingsgroepen, zonder onderscheid of nuance, crimineel te noemen. En dat is echt een zeer groot probleem aan het worden, omdat we te maken hebben met een deel van onze bevolking die niet meer een probleem als geheel wil aanpakken maar alleen nog maar bezig wil zijn met het maken van onderscheid naar etniciteit, ras en geloof.

"oe meer mensen we ongecontroleerd binnen laten, des te groter wordt dit probleem."

Jij hebt de identiteit en de namen van de verdachten van dit ernstige misdrijf? Welke informatie, anders dan wat er hier in dit stuk staat, heb jij precies Falcao? Want daar ben ik heel benieuwd naar aangezien jij hier een verband legt en een hele vergaande conclusie trekt die maakt dat jij, zie mijn vorige opmerking, zonder jouw nadere uitwerking van de basis en grondslag van je conclusies, gewoon benoemt mag worden voor wat het is toch, waar jij nota bene zelf voor pleit: dat we de niet wegkijken maar gewoon de dingen benoemen zoals ze zijn? Dus, tenzij jij ons hier kunt voorzien van de keiharde feiten, rugnummers en omstandigheden, dan vrees ik dat ik nou moet benoemen als iemand die er, naar wat ik van je lees hier, xenofobe opvattingen op na houdt.

"wel wanneer vanuit die achtergrond de grondbeginselen van onze democratische rechtsstaat veracht en misbruikt worden."

Uit alle studies en alle wetenschappelijke onderzoeken is allang gebleken dat er twee partijen in ons land zijn die structureel opvattingen huldigen die direct in strijd zijn met onze Rechtsstaat én onze Rechtsbeginselen, en dat zijn PVV en Forum. Dus als jij je zorgen maakt om onze grondbeginselen van onze rechtsstaat, dan moet je actie voeren tegen de partijen die de grondwet willen veranderen en de daarin gevestigde grondrechten willen aantasten! En dat

"niet naar echte vluchtelingen. Wel naar alles en iedereen die hier zo maar binnenwandelt en de boel besodemietert. En dat zijn er helaas nogal wat."

Huh, wat? En die verdachten van dat vreselijke misdrijf, dat waren 'vluchtelingen die zomaar binnen gewandeld zijn en de boel besodemietert hebben? Nee? Waarom begin je dan in vredesnaam hierover? Om een beetje makkelijk uit te varen tegen mensen die hier niets maar dan ook echt niets mee te maken hebben? Doe normaal joh! Roep niet van die onzin!

9 mei 2021 om 21:24

Zahavi, zijn vrouw en kinderen zijn immigranten. Van de daders weten we niks.

9 mei 2021 om 21:53

Zullen we met deze conclusie wachten totdat er ook echt bekend is wie het gedaan heeft.

9 mei 2021 om 22:09

Ja en dan? Dan mogen we daar opnieuw niets van vinden. Een patroon doorbreken begint bij signaleren en definiëren.

9 mei 2021 om 22:42

Nee een patroon doorbreken doe je door het probleem bij de wortel aan te pakken en niet door een erfvijand te definieren op je zeepkist te gaan staan en heel hard zij zijn kwaadaardig te schreeuwen. Het enige dat je daar mee wint is een paar zetels en een futiele politieke carriere en de zijkant van de kamer.

9 mei 2021 om 22:45

Eens. Maar dan moet je het er wel over eens zijn wat die wortel is. En daar verschillen we denk ik van mening ;-)

9 mei 2021 om 23:08

Nou, zeg het eens falcao1984.

9 mei 2021 om 23:10

Dat mag niet.

9 mei 2021 om 23:10

Je kan je standpunt best verder uitleggen op beschaafde manier hoor, daar krijg je echt geen ban voor. Al heb je er wellicht wat creativiteit voor nodig om zo'n standpunt beschaafd te verwoorden. Ik zou zeggen, doe je best. Je verschuilen achter het cancelvlaggetje is wel erg klein. Maar goed daarom blijft het "kartel" ook aan de macht natuurlijk.

10 mei 2021 om 06:03

@falcao1984, er is een verschil tussen het probleem aankaarten en er bij ieder ongeval maar direct vanuit gaan dat het onderdeel van het probleem is. Met dat eerste los je nog weleens dingen op en met het 2e veeg je alles op 1 geote hoop waardoor het een groot onoplosbaar probleen wordt. Als het een vluchteling zou zijn dan moeten we hem individueel keihard aanpakken en zouden we eens moeten kijken hoe je op een veilige manier vluchtelingen opvangt. Voor die discussie is het nu nog te vroeg, zeker wat dit topic betreft.

10 mei 2021 om 12:52

falcao

"dat mag niet."

Van wie niet? Dat zijn echt wel dé kenmerken van de hedendaagse reactionair zeg. Hopeloos en rabiaat xenofoob, maar niet dapper genoeg om gewoon de waarheid te zeggen dat ze een hekel aan buitenlanders hebben onder het motto 'je mag dat tegenwoordig niet meer zeggen'. Zonder duidelijk te maken van wie ze dan exact wat niet zouden mogen zeggen.

Feit is, Falcao, jij mag alles zeggen, behalve als wat je zegt in strijd is met de wet! Dus, jij mag niet discrimineren en jij mag mensen niet reacistisch bejegenen. Is wat je wilt zeggen dus discriminatoir, ja dan doe je er beter aan daarmee op te passen ja. En dat is met een reden. Als samenleving willen we niet dat we racisme en discriminatie, uitsluiting en achterstelling toestaan. Dus daarom hebben we wetten. Simpel toch?

En als wat jij dan zo graag hier wilt uitleggen aan ons allemaal kennelijk alleen mogelijk is als jij de wet overtreedt, en je dat niet op een normale manier kunt, dan zegt dat ruim voldoende over hetgeen jij dan kennelijk wilt zeggen. Maar los daarvan, als je niet het lef hebt om hier dingen te durven te benoemen, en man en paard te noemen, laat dat 'benoemen' dan gewoon achterwege. Feit is namelijk ook dat we sinds Fortuijn nu alweer bijna twintig jaar lekker dingetjes aan het 'benoemen' zijn, maar wanneer gaan mensen zoals jij ook eens dingen doen, problemen aanpakken en oplossen in plaats van alleen maar benoemen en huilen dat de dingen niet benoemd zouden mogen worden?

Erg man. Dit is toch iets wat vrij recent een trend aan het worden is? Eerst was het voetballers huizen beroven tijdens wedstrijden en nu neemt het ergere vormen aan met mishandeling van de familie-leden zelfs.

Gadverdamme; wat is dit een ontiegelijke laffe daad zeg. Hopelijk wordt dat tuig opgespoord en zwaar strafrechtelijk vervolgd.

Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar er zal ongetwijfeld ook een zeer vervelende nasleep van dit voorval zijn. Kan behoorlijk traumatisch zijn om zo in je eigen huis in het bijzijn van je kinderen gewelddadig overvallen te worden.

Ook Zahavi zal voortaan niet meer comfortabel zijn huis verlaten. Vreselijk dat de familie zoiets moet overkomen.

Hele laffe daad. Ik zou niet voor mezelf instaan als 't mijn gezin betrof. Sterkte aan de familie Zahavi.

9 mei 2021 om 21:06

Ja en het nare is dat je nooit weet op wie je boos moet worden. Die gasten worden meestal niet gevonden. Zit je de rest van je leven met een woede die je niet kwijt kan. Heel laf sowieso.

Hoe krijg je zoiets überhaupt in je kop om te doen, dan ben je toch psychisch ernstig ziek? Hopelijk krijgen ze dit smerig volk te pakken, en lopen ze dan niet weer over 10 jaar weer over straat (nederland kennende), maar zien we ze nooit meer in de Nederlandse samenleving. Walgelijk tuig.

Sterkte aan Eran en zijn familie. Vooral mentaal een keiharde klap dit.

9 mei 2021 om 21:54

"over 10 jaar weer over straat, Nederland kennende."

Het is een fabeltje dat eindeloos weerlegd moet worden. Nederland heeft de hoogste strafmaat van Europa. Daarnaast, 10 jaar is een kleine straf? Ik heb soms het idee dat men geen idee heeft wat 10 jaar vrijheidsbeneming inhoudt.

Wij hebben er als samenleving voor gekozen om ons strafrechtsysteem te baseren op onderzoek en rationaliteit. Onderzoek wijst uit dat de kans op recidive aanzienlijk toeneemt bij te hoge straffen. Uiteindelijk zal een persoon moeten terugkeren in de samenleving, dan heb ik liever een systeem dat de kans op recidive beperkt.

Hogere straffen dient geen enkel ander doel dan bevrediging van het verontwaardigde volk. Het klinkt lekker om voor elk voorval een volkstribunaal op te tuigen en de doodstraf te geven, maar als samenleving schiet je er niets mee op.

9 mei 2021 om 22:22

Zoals consy in een andere reactie al aangaf: ''onkruid is het en dat dien je te verdelgen.''
Deze daders hebben een vrouw en kinderen vastgebonden en mishandeld en misschien nog wel erger, voor het leven getekend. Waarom mogen deze daders de toekomst van een vrouw en kinderen bepalen door dit soort zieke criminaliteit en uiteindelijk gewoon weer terugkeren in de samenleving? Dit soort is verrot, een verrotte appel leg je niet weer in de koelkast, die flikker je in de prullenbak.

9 mei 2021 om 22:40

Fijn om te lezen dat er ook verstandige mensen op vz zijn. We willen nog wel eens lacherig doen over de guillotines op pleinen vroeger waar het volk stond te juichen bij een onthoofding, maar het gros van de mensen zou gewoon nog steeds kaartjes kopen. De oorzaak bestrijden waardoor mensen slechte dingen doen is veel waardevoller dan gedachtenloze repressie. Dat wil niet zeggen dat je dit niet hard moet bestraffen overigens.

9 mei 2021 om 23:30

De strafmaat in heel west Europa is een lachetje, dus dat zegt mij heel weinig. Wij zijn in dit deel van de wereld veel te sympathiek voor de monsters.

10 mei 2021 om 13:04

Beret

"wij zijn in dit deel van de wereld veel te sympathiek voor de monsters."

Precies! Wij met onze beschaving, fatsoen en het feit dat we mensen als mensen behandelen, zelfs als ze criminieel zijn, walgelijk zijn wij! Laten we een voorbeeld nemen aan landen waar ze het wat dat betreft veel en veel beter voor elkaar hebben. Landen als Saoudi-Arabië, Yemen, Noord Korea, daar weten ze tenminste hoe ze met monsters om moeten gaan. Belachelijk ook dat wij hier politici hebben die dan soort landen uitmaken voor barbaarse regimes. We zouden die landen moeten eren, zij weten tenminste hoe het hoort!

Want feiten zijn feiten, hoe harder je straft, des te lager zijn ook je crmininaliteitscijfers. Staat in alle wetenschappelijke onderzoeken, ...... oh shit, wacht, eh, ....

Dat soort lui zou je gewoon door een gehaktmolen moeten draaien! Of tussen hongerige alligators bebloed gooien.

Waar gaat het toch heen met de wereld? Dan zie ik gisteren nog mensen klagen bij Feyenoord dat de politie te hard optreed en dat ze er beter niet kunnen zijn?

We mogen blij zijn dat we politiemensen hebben die hun leven wagen voor een hongerloontje! En overal heb je rotte appels bij.

Ik zou zulk tuig wat zulke dingen doet liefst heel erg lang achter slot en grendel zien. Het is niet dat we hier van de honger omkomen.

Veel sterkte aan zijn gezin. Wat lopen er toch vreselijke mensen rond.

IK vraag me af of er hier ook geen sprake is van antisemitisme. Van Zahavi is algemeen bekend dat hij in China verschrikkelijk veel geld heeft verdiend. Een overval op zijn woning is op dat vlak niet zo raar. Maar dat de overvallers dan ook nog eens zijn vrouw vernederen en mishandelen in het bijzijn van haar kinderen? Dat heb ik toch nog niet eerder gehoord bij andere roofovervallen op voetballers. Hoe ziek ben je dan als persoon dat je zoiets doet.

9 mei 2021 om 22:08

Ik vind het ontzettend laf, en laag bij de grond dat je een vrouw slaat en vernedert. En al helemaal een moeder waar haar kinderen bij zijn. De woede die dan in je op zou kunnen komen, kan ik niet omschrijven.

9 mei 2021 om 22:29

Ik vraag mij precies hetzelfde af. Ik dacht ook al van hij heeft zeker veel geld verdiend en de plek waar hij woont is ook mooi, maar dat haar af knippen, dat is vernederend tot op het bot toe. Dat heeft niks te maken met geld stelen. Er zijn steeds meer antisemitische dingen gaande, de cijfers stijgen hier in Amerika ook gigantisch bijvoorbeeld. Hoop dat het niet zo gegaan is uiteindelijk. Wat een naar verhaal zeg.

9 mei 2021 om 22:59

'maar dat de overvallers dan ook nog eens zijn vrouw vernederen en mishandelen in het bijzijn van haar kinderen?'

Koppel je dit aan het feit dat Zahavi Joods is?

10 mei 2021 om 09:32

Ja waarom niet. Het is natuurlijk een theorie he. Maar waarom zou je als overvaller zo je boekje te buiten gaan? Het zorgt alleen maar voor nog meer publiciteit waardoor de maatschappij bijna eist dat de daders worden opgespoord. Ook is er momenteel toch ook gedoe in Israel om het uit huis zetten van grote groepen Palestijnen. Misschien dat de daders het gerechtvaardigd vonden om de familie van de sterspeler uit het Israelisch nationaal elftal goed aan te pakken. Maar nogmaals, het blijft een theorie. Ik hoop van harte dat ik er faliekant naast zit en dat de familie ongedeerd is gebleven.

10 mei 2021 om 10:52

'ja waarom niet. Het is natuurlijk een theorie he.'

Ik ben redelijk op de hoogte van zaken die zich in de geschiedenis hebben afgespeeld, maar ik kan dit (nog) niet plaatsen.

Is in dit geval het knippen van het haar van een Joodse vrouw een antisemitische daad?

'maar waarom zou je als overvaller zo je boekje te buiten gaan?'

Ik ken gevallen waarbij overvallers de haren van mannen of vrouwen hebben afgeschoren of met een schaar hebben afgeknipt. Dit stond los van hun etniciteit, maar had te maken met de gedachte dat zij hun slachtoffers tot op het bot wilden vernederen.

'ook is er momenteel toch ook gedoe in Israel om het uit huis zetten van grote groepen Palestijnen. Misschien dat de daders het gerechtvaardigd vonden om de familie van de sterspeler uit het Israelisch nationaal elftal goed aan te pakken.'

Kan ik volgen, maar ik denk dat het in dit geval losstaat van de walgelijke gebeurtenissen daar. M'n aanname is puur gebaseerd op het idee dat dat ongedierte dit al langer heeft gepland.

10 mei 2021 om 05:52

Bij Sylvia van Barneveld is ook iets soortgelijks voor gevallen. Is het nieuwe normaal. Onze maatschappij verhard zienderogen.

Het blijft toch altijd weer onvoorstelbaar dat er mensen zijn die iemand dit aan willen doen. Dat soort mensen voegen niets toe aan een samenleving, de mensheid en aan de planeet. Buiten de materiele schade die veelal te overzien is, is de emotionele schade waarschijnlijk veel groter. Helaas heb je er nou eenmaal rotte appels tussen zitten. Ze verheffen zichzelf boven alles, maar zijn in werkelijkheid de poep onder de schoenen nog niet waard...

9 mei 2021 om 23:03

'helaas heb je er nou eenmaal rotte appels tussen zitten'

Ik zou zelfs zeggen dat dit niet om een paar rotte stukken gaat, maar dat een heleboel takken aan de appelboom 'ziek' zijn...

10 mei 2021 om 12:32

Mua, uiteindelijk is het slechts een heel klein percentage die dit een ander aan zouden doen. Het is maar net in welke schaal je zoiets meet. Hoe dan ook ben je een zielig hoopje mens als je dit een ander aan kunt doen. De wetenschap dat je iemand een levenslange trauma bezorgt en die persoon dan ook nog zo declasseert in de ogen van een onschuldig kind, is echt heel erg laag. En waarschijnlijk stellen de daders als individuen niets voor. Ze voelen zich machtig met een mes of een pistool in hun hand en zijn de aandacht nog niet waard als ze op zichzelf zijn aangewezen. Je gaat namelijk niet ongevraagd bij vreemde mensen binnen als je ook maar enige vorm van levenswaarde vertegenwoordigt.

Die is weg uit NL, zijn vrouw zal nooit meer vrij kunnen zijn hier nadat dit gebeurd is, wat een drama. en die kinderen, op zulke momenten zou je echt willen dat de doodstraf nog bestond. Zielige gasten die zelf niets kunnen creëren en anderen nodig hebben om geld te maken, parasiteren op mensen die hun geld eerlijk verdienen. Geen woorden.

Dit betekend dat er een bredere motivatie is dan alleen geld. Dit doe je alleen als je iemand echt wilt pakken. Als je hem wil vernederen.

Deze man heeft gewoon in alle rust 4 jaar kunnen voetballen in China: Op een na grootste dictatuur van de wereld. Nog geen in jaar in de westerse, vrije, liberale Nederland en heb je dit... De beste man kan zijn vrouw en kinderen eens niet veilig thuis achterlaren voor een halve dag.

Zahavi moet verhuizen. De impact is zo groot dat na 1 jaar je nog steeds last zal blijven houden. Hier schrijft iemand met helaas ook een nare ervaring. En dan was ik geen eens thuis EN de dief was een hele nette dief. Sieraden van mijn vriendin open en bloot op bed liet hij liggen Mijn schoolspullen werden keurig netjes op mijn bed gelegd zodat hij mijn tas kon gebruiken Op een of andere manier kijk ik als ik thuis kom vanzelf naar mijn keukenraam al heb ik dubbele beveiliging nu. Sterkte familie Zahavi sterkte

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. MvogoKeeper330
J. TezeVerdediger330
D. MalenAanvaller3219
P. RosarioMiddenvelder291
I. SangaréMiddenvelder291
E. ZahaviAanvaller2511
N. MaduekeAanvaller247
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 25 11 3 0
2020 Guangzhou City 7 4 1 0
2019 Guangzhou City 28 29 2 1
2018 Guangzhou City 26 20 3 0
2017 Guangzhou City 30 27 4 0
Laatste voetbalnieuws

PSV laat Romero vertrekken: spits komt aan voor medische keuring

Maximiliano Romero is hard op weg naar Udinese. De Argentijnse spits is inmiddels in Italië voor een medische keuring bij de club uit de Serie A. De Italiaanse transferexpert Gianluca Di...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 juni
Atalanta heeft de optie in het contract van Robin Gosens gelicht, waardoor hij tot medio 2024 vastligt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren