Sven van Beek wekt serieuze belangstelling en kan naar topcompetitie

Woensdag, 5 mei 2021 om 20:10Jeroen van Poppel

Sven van Beek schermt met serieuze belangstelling van Udinese, zo meldt Voetbal International. De 26-jarige verdediger wordt sinds januari door Feyenoord verhuurd aan Willem II en kan komende zomer transfervrij vertrekken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door xajacfa)

Misschien denken ze een veelscorende verdediger aan te trekken maar hebben ze niet helemaal door dat het vooral eigen goals zijn?

5 mei 2021 om 20:48

Haha... Of zijn ze in de war met Donny?

Volgens mij moet iemand Undinese informeren dat van Beek een verdediger is. En dat die goals die die maakt eigen goals zijn.

Voor 20 mln weet je alles ... Wat zegt u ... transfervrij ... jammer

Ideale speler voor een competitie met veel corruptie. Die scoort nu al zoveel eigen doelpunten dat het nooit opvalt als hij er een paar in eigen doel schiet voor wat extra centen 🤣 Zonder dollen: leuk voor die jongen en gun het hem wel. Hier in Nederland vaak verguisd, kan daar lekker zonder kritiek van buiten lekker gaan spelen.

Gewoon in de spits zetten. Scorend vermogen zit wel snor bij hem. Die van afgelopen weekend was mooi. Zulke zie ik Jorgensen niet eens maken

Ik begrijp de negatieve reacties totaal niet. Zijn we vergeten dat hij ook gewoon een sterke periode bij Feyenoord heeft gekend? Die interesse van Monaco was destijds echt niet op lucht gebaseerd. Na die rampzalige wedstrijd (ik weet niet meer tegen wie het was) heeft hij gewoon een vertrouwenscrisis gehad. Ik hoop dat hij momenteel weer dat vertrouwen in zichzelf terug aan het vinden is.

5 mei 2021 om 21:07

Ik snap de negatieve reacties totaal wel. Ben jij vergeten dat we het over een speler hebben die al 5 jaar geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld heeft. Zelfs in zijn goede periode maakte hij met enige regelmaat een eigen doelpunt. Dat record van 7 eigen treffers is ook niet op lucht gebaseerd.

5 mei 2021 om 22:17

Overdrijven is ook een vak hoor. Een goede scout kijkt door die eigen doelpunten heen. Liever een speler die elk jaar 1 eigen doelpunt maakt dan een speler die elke wedstrijd wel een cruciaal duel verliest of loopt te slapen in duels....en ook dat soort spelers hebben we in Nederland bij grote teams rondlopen. En ohja... Van die eigen doelpunten waren er 2 die hee flauw zijn om ze mee te tellen. Maar alleen mensen zoals jij vinden dat leuk om toch ff die 7 te benoemen. Omdat dat leuker klinkt dan 5.

6 mei 2021 om 07:25

En selectief reageren is ook een vak. Je negeert expres het deel waarin ik aangeef dat Sven van Beek al 5 jaar geen fatsoenlijke pot gespeeld heeft. Daar ben je het schijnbaar volledig mee eens. Anders had je dat wel genoemd. Dus jouw voorbeeld dat je liever een speler hebt die elk jaar 1 eigen doelpunt dan die elke wedstrijd een cruciaal duel verliest is niet van toepassing op Sven van Beek. Daar kijkt een scout pas als eerste na. Weet je wat flauw is? Iemand aanspreken omdat hij feiten benoemd. Het waren 7 eigen doelpunten en geen 5. Dan hoeven we niet te kijken welke het meest lullig was zodat we er 2 kunnen wegstrepen omdat het toevallig iemand in een Feyenoordshirt betreft. Waarom er maar 2 wegstrepen in het kader van geschiedvervalsing en niet 3 of 4 trouwens? We gaan bij Berghuis toch ook niet kijken 'oh dat doelpunt wat hij gemaakt heeft was wel erg flauw, die telt niet mee.'

6 mei 2021 om 07:50

Beetje overdreven allemaal. Natuurlijk is het niet allemaal pech, Van Beek is ook gewoon een beetje lomp, maar hij kon echt niet overal heel veel aan doen. Verder staat hij bij Willem II verder best aardig te verdedigen dit seizoen. Verdedigen kan hij ook zeker wel, dus wie weet.

6 mei 2021 om 11:37

@genieten maar Sven doet beide en cruciale fouten maken en eigen doelpunten..... Alleen een scout van Espn vind dat leuk, dat is sensatie en goed voor kijkcijfers maar hoofdklasse amateurs zou hem niet zien zitten.als ik hem was snel tekenen en zakken vullen die kans komt nooit weer

5 mei 2021 om 21:25

Inderdaad. Speelde toen uitstekend. Helaas veel blessures. Mag van mij een jaar bijtekenen bij Feyenoord. Zijn manier van juichen als hij in het juiste doel scoort is ook prachtig. Die blijdschap daar kijk ik voetbal voor.

Dit is wel een hele late 1 april grap

Kan weg nu het record binnen is

Eerder echt boos geworden om het (tijdelijk) aantrekken van van Beek want veel blessureleed en weinig ritme etc...Vind echter dat van Beek het bij Willem II niet zo slecht doet. Is een prima centraal duo met Holmèn. Scheelt sowieso dat we nu een tijd kunnen spelen met een vast duo. Zou mooi zijn als hij bij Willem II zou tekenen, verwacht dat Peters met pensioen gaat na dit seizoen. Maar snap het ook als van Beek naar het buitenland zou gaan.

Wel jammer dit, had gehoopt dat ie bij ons zou blijven. Maar met de subtop uit de ED en Udinese achter hem aan is dat onmogelijk helaas. Jammer heeft dit half jaar bij ons wel bewezen een goede centrale verdediger te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.PEC Zwolle38-9
14.Willem II31-28
15.RKC Waalwijk30-22
16.FC Emmen30-28
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. TrésorMiddenvelder344
V. PavlidisAanvaller3412
M. KöhlertAanvaller320
C. NunnelyAanvaller327
K. WriedtAanvaller248
A. MurićKeeper140
J. BrondeelKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

62 fans
Verdediger, 26 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren