De Ligt: ‘Soms denk ik dat mensen niet goed beseffen dat hij pas 21 jaar is’

Woensdag, 5 mei 2021 om 12:58Dominic Mostert • Laatste update: 12:58

Matthijs de Ligt neemt het op voor Perr Schuurs. In de eerste helft van het seizoen had Schuurs een vaste basisplek bij Ajax en nam hij de oude positie van De Ligt in. Het leidde ertoe dat hij door de buitenwereld regelmatig met zijn illustere voorganger werd vergeleken. Op dit moment kan Schuurs niet tippen aan het niveau dat De Ligt haalde in dienst van Ajax, maar in een interview met Voetbal International spreekt de mandekker van Juventus het vertrouwen uit in zijn collega.

In de nieuwste editie van het weekblad, die in het teken staat van het kampioenschap van Ajax, wordt De Ligt gevraagd naar zijn mening over de spelers die op zijn positie spelen in de ploeg van Erik ten Hag. "In het begin van het seizoen vond ik Perr Schuurs het heel goed doen", geeft hij aan. "Hij ontwikkelde zich sterk, en dat vond ik mooi om te zien. Er wordt nog weleens kritisch naar hem gekeken, bij een speler van Ajax is dat vaak het geval, maar soms denk ik dat mensen niet goed beseffen dat hij nog altijd pas 21 jaar is. En dat er gewoon nog heel veel groei in zit."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Schuurs speelde dit seizoen 38 officiële wedstrijden voor Ajax. Hij kwam in alle groepswedstrijden in de Champions League in actie en wisselde goede optredens af met mindere. "Natuurlijk maakte hij weleens een foutje, maar in de wedstrijden deed hij ook heel veel echt goed. Naar mijn mening wordt hij soms te veel onder een vergrootglas gelegd, maar ik heb nog veel vertrouwen in hem", benadrukt De Ligt. "Jurriën Timber en Schuurs doen het gewoon allebei goed. Het zijn jonge jongens, die de kans krijgen, dat past ook bij Ajax."

Timber kreeg in de tweede seizoenshelft de voorkeur boven Schuurs. De negentienjarige jeugdexponent had een basisplaats in de laatste twintig duels van Ajax, afgezien van drie wedstrijden die hij miste door het oplopen van het coronavirus. "Hij is een typische Ajax-speler. Technisch heel vaardig, wendbaar, snel, kan ook goed in de duels spelen ondanks zijn geringe lengte", somt De Ligt op over de 1 meter 79 lange stopper. "Ik denk dat hij er ook steeds stond op de momenten dat hij er moest staan. Hij is aan de bal een revelatie en heeft grote stappen gezet."


Poll

Denk je dat Perr Schuurs zijn basisplek bij Ajax gaat heroveren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door amazingninja)

Schuurs is gewoon niet goed genoeg. Leert niet van z’n fouten en blijft dus keer op keer dezelfde domme fouten maken. Timber is in alles al tig keer beter. Bij hem zit je niet met samengeknepen billen te kijken. Bij schuurs wel omdat je weet dat elke wedstrijd weer dat moment komt waarop hij een kletser maakt wat gelukkig vaak niet afgestraft wordt maar dit seizoen ook een aantal keren wel. Misschien verhuren om hem ergens anders te laten spelen maar basis materiaal gaat het niet worden

4 mei 2021 om 19:16

Zo voorspelbaar om jou weer zien te reageren. Maar Timber kan een dip krijgen. Schuurs kan ook weer stappen zetten. Is nog jong. Waar was Stam op zijn leeftijd? Zou hem goed doen als hij komende tijd in de gym springt en nog wat spiermassa kweekt. Ook milimeter kapsel zou hem goed doen. Zijn uitstraling is nu nog te soft Moet meer killer worden.

4 mei 2021 om 19:22

Volgens mij is Timber niet gespierder dan Schuurs, daar ligt het echt niet aan.

4 mei 2021 om 19:38

Mrkrillin. Ja zo voorspelbaar als het is dat sommige mensen verschijnen om te zeggen dat Schuurs niet goed genoeg is, zo voorspelbaar is het ook dat er uit de andere hoek mensen het voor hem blijven opnemen. Voorlopig hebben de mensen die hem niet goed genoeg vinden volgens mij meer het gelijk aan de zijde. Hij wordt continu voorbij gestreefd omdat, zoals soccerfan al aangeeft, hij niet leert van zijn fouten. Eerst voorbij gestreefd door Veltman die de centrale rol weer overnam, dit seizoen nog meer vertrouwen gekregen maar voorbij gestreefd door een (nog wat jongere) generatie genoot die duidelijk veel beter is. Niet iedereen met dezelfde uitstraling kan de volgende de Ligt zijn. Schuurs blijft vervallen in het te vroeg en gedruisd instappen waardoor de hele defensie uit elkaar wordt gelopen, en het afleggen op duelkracht. Schuurs is leuk voor een niveautje lager dan Ajax, maar Ajax kan/gaat er vast en zeker leuk aan verdienen (gezien de transfersom die het ook voor Botman kreeg).

4 mei 2021 om 21:14

@inkemontana ik ben van kansen geven en niet te snel afschrijven. Mocht Ajax een versterking halen (bijv Alderwereild) dan hoop ik dat Ajax Schuurs 2 seizoen gaat verhuren aan een Vitesse bijv. Ben wel benieuwd wat zijn plafond is.

5 mei 2021 om 13:07

Jongens als een Schuurs en een Scherpen hebben het nodig om wekelijks te spelen.
Ze afschrijven is veels te vroeg maar die jongens moeten wel wekelijks gaan spelen.

5 mei 2021 om 13:21

Iemand oneindig kansen blijven geven terwijl dat je letterlijk doelpunten kost en hierdoor wedstrijden worden verloren is nou ook niet de bedoeling. Na een tijdje houd het op en verdienen andere spelers een kans. Wel zo eerlijk.

5 mei 2021 om 16:41

Ik was maar wat blij dat we Schuurs achter de hand hadden tegen AS Roma, toen Klaiber zogenaamd geblesseerd naar de kant ging (volgens mij voelde hij gewoon aan dat hij het niveau absoluut niet aankon). Schuurs was solid en had een aantal mooie passjes (1 assist). Een 21-jarige jongen nu al afschrijven is enigszins treurig te noemen. Verzin maar eens een betere back-up voor op de bank.

4 mei 2021 om 20:35

Echt totaal met je eens. En Timber staat er gewoon en is qua voetbal, durf en intelligentie gewoon top. Klaar met Schuurs wat betreft basis in Ajax 1, hoop ik.

4 mei 2021 om 20:50

Ach, volgend jaar als Timber z'n talentendip krijgt hebben we waarschijnlijk dezelfde discussie over Timber. Het zijn tegenwoordig allemaal toptalenten totdat het tegendeel bewezen word en dat hoort andersom te zijn. Echte toptalenten groeien doorgaans niet in hun rol als toptalent. Die moeten zich in principe direct moeiteloos kunnen onderscheiden in de Eredivisie en bij Ajax.

4 mei 2021 om 21:40

Maar dat doet Timber toch ook? Heeft zich wat mij betreft echt in de kijker gespeeld. Zou hem zelfs meenemen naar het EK.

4 mei 2021 om 22:25

Serius. Beetje rare reactie inderdaad als je ziet hoe erg Timber zich onderscheid op het moment dat hij een vaste basisplek veroverde. Plafond dat Timber heeft laten zien is al een heel stuk hoger geweest dan die van Schuurs tot dusver.

4 mei 2021 om 23:08

Ik heb het ook niet over het verschil in die twee.

5 mei 2021 om 13:20

ik ben het niet met je eens soccerfan dat het een kwaliteitsding is. Ik denk dat wat wij verwachten van Schuurs niet is wat hij is. Wij verwachten naast de voetballende Blind een soort 2e de Ligt of Stam achtig type die keihard verdedigend de gaten kan dichtgooien. Dat is Schuurs niet, Schuurs is juist meer een voetballende verdediger die mee moet helpen met de opbouw. Daar liggen als sinds Fortuna zn kwaliteiten. Pech voor hem is dat Ajax al zon type verdediger heeft in de vorm van Blind. Blind en Schuurs samen is te kwetsbaar zeker in topwedstrijden. Maar als opvolger van Blind zou Schuurs iedereen nog eens kunnen verrassen en zich kunnen ontwikkelen tot een wereldtopper. Einde van het seizoen zag je dat af en toe al eens naar voren komen met een geweldige pass.

5 mei 2021 om 13:22

@soccerfan1, Je weet ook dat Blind er elke wedstrijd een paar keer wordt uitgelopen en dit voor gevaarlijke momenten kan zorgen. Desondanks is de toegevoegde waarde van Blind in voorwaartse beweging zowel bij Ajax als bij Oranje belangrijker dan de 2 à 3 momenten die niet altijd afgestraft worden. Dan valt 1 kletser van Schuurs per wedstrijd toch wel mee?

Timber is Schuurs flink voorbij. Ik zie Timber het komende jaar wel het hart vormen met blind of martinez en dan linksback blind of martinez. Aangezien ik er van uit ga dat Nico vertrekt.

4 mei 2021 om 18:44

goede speler inderdaad die Timber maar met een centrum Timber/blind of een centrum Timber/martinez ben je in de lucht wel kwetsbaar in de CL. niet dat Schuurs met zijn lengte goed kan koppen overigens. als ik Ajax was had ik nog wel een lange, kopsterke verdediger erbij gehaald voor de CL. stel je treft een Lewa, Van Dijk, Luuk De Jong, Cristiano Ronaldo en noem het allemaal maar op in de CL dan heb je echt een probleem met dit centrum

4 mei 2021 om 18:58

Je hebt ook zonder een klein centrum wel moeite met de spelers die jij opnoemt hoor Japie..

4 mei 2021 om 19:56

klopt maar met een beetje lengte maak je nog kans daar een kopduel van te winnen

4 mei 2021 om 20:12

Japie, dat verhaal over lengte altijd. Lengte is niet het enige wat bepaalt of je een kopduel wint. Daarnaast zijn er niet veel spelers die en lengte hebben en voetballend zo sterk als Blind en Timber zijn. Dan kom je al gauw uit bij spelers die in de top spelen.

4 mei 2021 om 20:32

sta je tegen een lange speler die niet goed kan koppen is het idd geen probleem. het wordt pas een probleem als je tegen een lange, kopsterke speler staat als kleine verdediger zoals toen Blind tegen Llorente die niet werd opgevangen door De Ligt. Llorente won alle kopduels van Blind en daardoor kwam Ajax niet meer onder de druk uit en wonnen de Spurs uiteindelijk

4 mei 2021 om 21:31

Nou vind ik Blind dan ook wel heel matig in de lucht, waar Martinez of een Timber een stuk sterker zijn vanwege hun sprongkracht + duelkracht.

4 mei 2021 om 22:15

die zijn idd beter maar die zie ik ook niet veel kopduels winnen als de iemand moeten dekken van 1.90 meter die ook goed kan koppen. dan ben je toch echt in het nadeel. daarom zie je eigenlijk bij zowat elke Europese topclub minimaal 1 verdediger van rond de 1.90 meter in het centrum staan

4 mei 2021 om 22:26

Helaas is Ajax geen Europese topclub en moeten het doen met wat mindere spelers dan Ramos en Van Dijk. Maar dat ze wat kopduels gaan verliezen hoeft er niet direct voor te zorgen dat ze kansloos zijn tegen deze spelers. Heb dat liever dan zo’n klungel als Magallan of een Heiko Westermann. Een Davinson Sanchez zou dan wel weer ideaal zijn.

5 mei 2021 om 01:21

zonder twijfel en ik vind ook dat Ajax goede verdedigers heeft maar puur voor de CL zou ik er een lange, kopsterke verdediger bij halen. die hoef je niet altijd op te stellen maar alleen op de momenten dat je weet dat je een lange, kopsterke speler gata tegen komen

5 mei 2021 om 14:42

Japie laat hem maar praten. We hebben het allemaal gezien met Llorente tegen Ajax in de halve finale CL. Het is een hype geworden om de lengte van verdedigers als onbelangrijk te bestempelen.

5 mei 2021 om 16:50

@japie Cannavaro en Thuram. Volgens mij heb ik dan genoeg gezegd.

5 mei 2021 om 17:52

@gunnero dat je geloof ik 20 jaar terug in de tijd moet gaan om twee voorbeelden te kunnen noemen zegt eigenlijk al genoeg. dat zijn twee van de hele zeldzame uitzonderingen. zowat elke Europese topclub speelt tegenwoordig met minimaal 1 centrumverdediger van rond de 1.90 meter. dat kan je zo terug vinden en dat doen ze echt niet omdat ze die lange verdedigers zulke aardige gasten vinden. dat doen ze omdat ze weten dat ze die lengte achterin nodig hebben

5 mei 2021 om 17:57

@desmondm inderdaad maar dat verbaasd me niks. in Nederland vinden we ook de inspeelpass van een verdediger belangrijker dan de daadwerkelijke verdedigende kwaliteiten van een verdediger tegenwoordig en een keeper die kan meevoetballen wordt belangrijker gevonden als een verdediger die daadwerkelijk goed ballen kan stoppen

Dit soort reacties kan je alleen maar met een korrel zout nemen. De Ligt kan moeilijk zeggen dat Schuurs veel te veel fouten maakt en een onzekere factor is gebleken. Zou niet al te sympathiek zijn namelijk.

4 mei 2021 om 19:43

Los van dat: het feit dat een de Ligt op deze manier over dit soort jongens kan spreken laat zien wat voor een uniek talent hij zelf is, om op die leeftijd al een vaste waarde te zijn bij een Europese topclub en het NL Elftal.

Terecht dat Schuurs geen basisplaats meer heeft.

Natuurlijk is hij pas 21-jaar, maar hij werd natuurlijk veel vergeleken met de Ligt bij Ajax. Maar de Ligt was in alles veel overtuigender en beter, waar ik Schuurs altijd onrustig, niet snel genoeg om met ruimte in z'n rug te spelen en te zacht in duels vind en het enigste wat Schuurs meeheeft ten opzichte van Timber, is zijn lengte.

Maar ondanks dat Timber klein is voor een centrale verdediger, vind ik hem in de lucht ook prima. Is in alles veel beter en overtuigender dan Schuurs. Had best wel wat verwachtingen van Schuurs en het kan natuurlijk nog altijd aangezien hij pas 21 is en niet dat ik in Schuurs de nieuwe de Ligt zag, maar had wel meer van hem verwacht maar vind Timber gewoon veel beter en hoop ook dat Timber volgend seizoen een basisplaats zal hebben.

4 mei 2021 om 19:44

Ik vraag me af hoe ver Schuurs nu was geweest als hij zn gehele jeugdperiode bij een topclub had gespeeld ipv bij Fortuna. De weerstand op de training was vast ongetwijfeld gering, en ik vraag me af tegen wie die jongens hun wedstrijden afwerken op jonge leeftijd.

4 mei 2021 om 19:55

Iemand die het snapt. Zelfs in de tijd dat Schuurs bij Fortuna speelde in de jeugd was er nauwelijks sprake van een jeugdopleiding. Dus het maken die stappen zal wat langer duren.

4 mei 2021 om 20:03

@mrguide, veelal tegen amateurclubs. Vaak spelen de beste amateurclubs nog tegen betere tegenstanders. Nu is het veranderd omdat ze zuid/west regio etc hebben losgelaten maar pakweg 5 jaar geleden balde de onder 13 bijna enkel tegen matige amateurs waar de meesten nog nooit van hebben gehoord en een Roda JC in de competitie.

Kan me nog een bizar verhaal van Schuurs zelf herinneren dat ze soms geen ballen hadden. Dat hou je bij de lokale dorpsclub niet eens voor mogelijk, laat staan een bvo

Een beetje sneu voor Perr...maar eerlijk is eerlijk Jurrien Timber is hem voorbij gestreefd ...maar ik zou Perr niet wegdoen

Ik lees allemaal reacties allemaal dat Timber Schuurs voorbij is. Op dit moment: ja. Maar als Timber dadelijk de wel bekende terugval heeft waar elke talent mee te maken lijkt te hebben dan wordt Timber op dit forum afgezeken en wordt geroepen dat iemand anders er in moet.

5 mei 2021 om 15:09

Dat niet alleen. Ik let door de extreme en in mijn ogen overdreven kritiek die de (zoals de Ligt al aangeeft) 21-jarige Schuurs te verduren krijgt nauwlettend op Timber. Het afstrafpercentage bij Schuurs was extreem. Als hij een fout maakte, was het vaak een goal.
Timber maakt zeker zoveel fouten als Schuurs, maar die worden niet of nauwelijks afgestraft. Daarbij heeft hij door het wegvallen van Blind het geluk dat de veel snellere (dan Blind) Martinez naast hem staat.
Nee, in mijn ogen ontlopen ze elkaar niet veel, maar wordt Schuurs met name door de media (en die doen nu eenmaal aan scorebordjournalistiek) veel te hard aangepakt.

5 mei 2021 om 18:01

Ik denk wat ook een groot verschil is nu bij ajax is dat Alvarez op het middenveld staat. Die haalt echt veel druk weg van de verdediging. Ik kijk alleen naar ajax als ze CL spelen, maar wat me opviel in de wedstrijden waar Alvarez nog niet erin stond was dat Gravenberg en Klaassen echt heel slecht zijn in het houden van hun positie (omdat ze allebei aanvallend denken) waardoor het middenveld bij elke tegenaaval open lag. Tegen Liverpool kwamen Blind en Schuurs constant in 1 tegen 1 situaties met Mané, Jota en Salah omdat de backs hoog staan en er geen verdedigende middenvelder was. Dan kun je Sergio Ramos heetten maar dan wordt je gewoon weggespeeld met zoveel ruimte.

De reden dat Schuurs word afgekraakt is dat hij niet de eigen opleiding van Ajax komt. Timber is sneller maar niet echt beter , geeft risicoloze ballen breedt of terug en geeft geen pass ove r 40 m meter. Beste is een goede rechter centrale verdediger halen en Schuurs en Timber langzamer te brengen.

4 mei 2021 om 19:16

Wat een onzin loop jij te lullen hiero. Alsof iemand wordt afgekraakt omdat die niet uit de Ajax opleiding komt. Over Sanchez was iedereen tevreden en die komt er ook niet uit.

4 mei 2021 om 19:19

Sterker nog; over Sánchez werd zelfs toen geroepen dat de verdedigers die vanuit de jeugd kwamen ook zoals Sánchez moesten zijn. Dus ook snel, sterk en fel (op de positieve manier) in de duels.

4 mei 2021 om 19:27

Tagliafico vind ik ook een ongelooflijke baas. Als Schuurs daar nou wat van zou hebben qua mentaliteit, was die al een stuk verder. Sanchez was ook zo lekker meedogenloos haha.

5 mei 2021 om 13:12

Met de eerste regel heb ik twijfels maar verder ben ik het volledig met je eens. Timber is verdedigend verder dan Schuurs maar aan de bal heb ik liever Schuurs. Zijn passes en aanvallende acties zijn misschien niet allemaal succesvol, maar ik zie ze wel veel meer als bij Timber die (te) vaak de actie bij een ander legt. Beiden moeten kunnen groeien maar ik schrijf Schuurs nog niet af. Ook als leider, kopkracht bij corners en vrijetrappen heb je volgens mij meer aan Schuurs dan Timber.
Maar ik ben blij met beide spelers in de selectie, waarbij we Rensch ook nog hebben lopen als Rcv. Misschien is hij uiteindelijk de speler die in alles beter is dan Schuurs en Timber ?

Ik heb dit vaker geroepen. Schuurs kwam in de problemen omdat Blind niet goed kan verdedigen maar die man heeft gewoon een vrijbrief bij alle Ajax fans enkel omdat hij een leuk balletje kan passen. Dat rare instappen op het middenveld steeds evenals zijn enorme gebrek aan snelheid zorgen ervoor dat Schuurs in hachelijke situaties kwam. Toegegeven, het zag er niet altijd lekker uit maar met een normale verdediger naast zich had hij het een stuk beter gedaan.

4 mei 2021 om 19:18

@rikkkiee niet alleen dat, ook Alvarez ervoor helpt ipv zoekende Klaassen en Gravenberch in het begin vh seizoen. Het is nu stabieler met Martinez en Alvarez als extra verdedigende krachten. Ook Haller die bal vasthoudt ipv Labyad in de spits scheelt veel.

5 mei 2021 om 02:45

En vergeet niet, Stekelenburg er achter. Onana is oo veel fronten beter als Stekelenburg, maar niet in de coaching en het brengen van rust. Dus ook dat soeelt wel degelijk mee.

4 mei 2021 om 19:26

Ook zonder Blind maakt Schuurs fouten, hoe jij Blind bovendien beschrijft.. ben zeer blij dat jij niet de coach van Ajax bent zeg. Klinkt een beetje als 1970.

4 mei 2021 om 19:50

Dit vind ik persoonlijk een beetje kort door de bocht. Ik schrijf Schuurs zeker nog niet af, maar het moment dat het centrum veranderde van Blind Schuurs naar Blind Timber stond het echt veel sterker.

Zo slecht is Schuurs echt niet alleen moet hij wel juist beoordeeld worden en niet het vuile werk van zijn medespelers steeds opvangen. Hij wordt vaak ik problemen gebracht doordat andere de boel verzaken en dan kan Schuurs het maar zien op te lossen. Dat Timer op dit moment beter is dat zal nog moeten blijken of hij dit kan vasthouden. Elke jeugdspeler krijgt een terugval hoe jet het ook wend of keert.

Grappig dat hij dit over een ander zegt. Hij is zelf even oud en zegt dus indirect dat er ook nog veel rek in hem zelf zit. Is ook wel zo natuurlijk. Ik hoop wel dat De Ligt niet nog breder wordt. Hij was in z'n Ajax-tijd niet alleen al heel sterk, maar het viel me op dat hij ook behoorlijk snel was.

Schuurs is een goede speler voor een niveautje lager, zoals AZ (kan 'm goed gebruiken), Vitesse, Utrecht, en zou daar denk ik ook op gaan moeten focussen, want Timber is hem voorbij en zal basis spelen komend seizoen

Logica wijst uit dat Timber snel weg kan zijn waardoor je weer terug kunt vallen op Schuurs Zo werkt t nu eenmaal, nu nog niet maar volgend jaar zomaar. Rustig aanhouden en kansen blijven geven. Komt wel goed.

Dat hij op dit moment voorbij is gestreefd door Timber is duidelijk, maar ik schrijf hem echt nog niet af. Zie wel iets van Vertonghen in hem. Daar was ik in het begin ook niet van overtuigd maar die kwam na een uitleenbeurt volwassener terug. Denk dat Ajax hem niet uit gaat lenen omdat ze hem nodig hebben voor de breedte maar anders zou ik hem wel een jaartje bij Vitesse of Utrecht ofzo willen zien. Toch iets minder druk erop en gewoon extra ervarig opdoen. Zoals eerder gezegd heeft ie in de jeugd toch een wat mindere opleiding gehad en daardoor misschien wel iets te weinig tegenstand waardoor hij iets langer nodig heeft. Wat hij vooral mist in mijn ogen is duelkracht en dat voor zo'n grote kerel vergeleken met Timber, Martinez en Nico, het is vaak te slap waardoor hij zijn duels verliest. Hoop dat ie zijn potentie nog waar gaat maken.

Het moment dat je bedenkt dat deze quote komt van iemand die zelf ook pas 21 jaar oud is... doet je ook weer beseffen dat De Ligt niet alleen een ongelooflijk talent was (is), maar ook een enorme persoonlijkheid. Moet altijd nog denken aan hoe hij medespelers coachte, of hoe hij zich tot de fans richtte zoals op deze foto. Held.

Leuk om te horen van iemand die zelf 21 is en tot de top van de wereld behoort

In dat kader... vergeten we ook niet dat Gravenberch nog maar 18 jaar is?

Schuurs moet gewoon een jaartje verhuurd worden aan een Groningen of Utrecht. Het ene moment maakt hij weer een geweldige fout en het andere moment levert hij een geweldige dieptepass zoals tegen Roma. Hij is op het moment nog te wisselvallig om bij Ajax in de basis te staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3214
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

155 fans
Verdediger, 21 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 24 1 4 0
2019/2020 Juventus 29 4 5 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Hoe de ‘Cannavaro van Ajax’ Perr Schuurs met de neus op de feiten drukt

Lisandro Magallán, Edson Álvarez en Perr Schuurs werden door Ajax voor een totaalbedrag van 26 miljoen euro gekocht om de leegte in te vullen die Matthijs de Ligt achterliet met zijn...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 8 mei
De naam van Mohamed Salah prijkt op het verlanglijstje van Chelsea en Thomas Tuchel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren