Onderzoek naar overtreden coronaregels op barbecue in villa Messi

Dinsdag, 4 mei 2021 om 14:39Rian Rosendaal • Laatste update: 14:59

De barbecue die Lionel Messi maandag hield voor de voltallige selectie van Barcelona krijgt mogelijk een staartje. Competitie-organisator LaLiga is namelijk een onderzoek gestart naar de aanvaller van Barcelona, zo is dinsdag wereldkundig gemaakt. De barbecue in de tuin van de villa van Messi is mogelijk in strijd met de in Spanje geldende coronaregels. Mocht het COVID 19-protocol van de Spaanse competitie daadwerkelijk zijn geschonden, dan legt LaLiga de kwestie wellicht voor aan de tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond.

Barcelona benadrukte eerder deze dinsdag al dat het een privékwestie betreft en dat de club in geen enkel geval betrokken is geweest bij de barbecue van de Barcelona-selectie. "Dit is een privéaangelegenheid", zo liet een woordvoerder van de Spaanse titelkandidaat weten in een reactie aan Cadena SER. "De spelers worden meerdere keren per week getest op corona en vormen derhalve samen een bubbel. Deze barbecue kunnen we dus feitelijk beschouwen als een lunch onder werktijd."

Bij de door Messi georganiseerde barbecue waren maandag circa veertig mensen aanwezig. Hoewel de feestelijkheden in de buitenlucht plaatsvonden, zijn wel degelijk de coronaregels van Catalonië overtreden. Momenteel is het niet toegestaan om in de buitenlucht met meer dan zes mensen samen te komen. Binnenshuis ligt de grens op dit moment op vier personen. Een bron binnen de Spaanse bond meldt dinsdag aan ABC dat het overtreden van de coronaregels flinke gevolgen kan hebben voor Messi en zijn ploeggenoten. "De protocollen van LaLiga zijn geschonden."

Eerder dit seizoen werd onderzoek gedaan naar Sevilla en Sporting Gijon vanwege het overtreden van het coronaprotocol in Spanje. Enkele spelers van Sevilla, onder wie Luuk de Jong, boden al snel hun excuses aan voor het organiseren van een barbecue. Koploper Atlético Madrid hadden onlangs een vergelijkbaar uitje, al ligt dat volgens de bron van de voetbalbond in Spanje wel anders. "Zij hadden ons van te voren ingelicht over wat ze gingen doen. We waren dus op de hoogte van het feestje en aan alle veiligheidsvoorschriften werd voldaan. Bij de barbecue van Messi kwamen we erachter via de media", zo klinkt het in gesprek met ABC.

Direct na de ochtendtraining op het trainingscomplex van Barcelona vertrok de selectie maandag voor een uitgebreide lunch naar de woning van Messi. Het komt vaker voor dat de spelersgroep na de training samen gaat eten, maar het is uniek dat de aanvoerder van Barça de deuren van zijn huis opent om gezamenlijk te lunchen. Onder het mom van hacer piña (vrij vertaald: teambuilding) genoten de spelers met aanhang na van de 2-3 zege op Valencia.Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door westend)

En terecht! Ook zij dienen zich aan de regels te houden!

4 mei 2021 om 15:21

Ik heb ook een paar keer lopen lunchen in de tuin met de familie en vrienden, ik sta echt niet boven de wet, maar heb er geen zin in. Messi is ook een mens hij dient net zo hard gestraft te worden zoals andere burgers in Spanje.

4 mei 2021 om 16:18

Maar we vonden het zo geil om te zien dat de Fransen autoriteiten Depay laten spelen met Oranje en de regels te veranderen of niet na te leven. We gingen ook niet zeggen spelers gaan niet boven de wet. Maar gewoon in Frankrijk blijven of na interlands 10 dagen in quarantaine. Nee omdat het in onze voordeel is dan mag het wel.

4 mei 2021 om 17:37

Als iedereen gelijk behandeld wordt dan krijgen deze gasten toch een boete van een paar euro en klaar is kees? Maar mensen willen hier schorsingen zien. Man man sommige zijn zo doorzichtig.

4 mei 2021 om 15:29

Dat ben ik volkomen met je eens, maar het risico is natuurlijk verwaarloosbaar. Als jij denkt dat al die sporters zich nog niet hebben laten inenten (met geld is alles te koop) dan ben je toch ook wel naã¯ef. Van Verstappen weet ik bijvoorbeeld dat hij bewust Corona heeft opgelopen, na afloop van het seizoen. Ook weet ik dat hij al 2 keer een vaccin heeft gehad.

4 mei 2021 om 15:55

Ach men wil toch iets vinden om hem te schorsen. 5de gele kaart kunnen ze niet geven. Dan maar hem aan pakken op dit hahahahah

4 mei 2021 om 17:42

Hebben ze die overtreden dan? Als je met zn allen luncht op de club of iets dergelijks, kan dat ook bij iemand thuis! Mensen moeten echt gaan kappen met dat achterlijke gedoe over corona. Deze gasten worden wekelijks meerdere keren getest! Weer een truc vanuit Madrid!

Alle aanwezigen voor één competitiewedstrijd schorsen lijkt me een plausibele straf.

4 mei 2021 om 15:07

Marklandzaat. Dit is een privé kwestie en het lijkt mij niet dat je iedereen kan schorsen. Misschien een hoge boete of zelfs een taakstraf. Maar je hoort je natuurlijk wel aan de regels te houden.

4 mei 2021 om 15:17

Was grappig bedoeld met het oog op de wedstrijd van aanstaand weekend.

4 mei 2021 om 16:02

Waarom zou dat niet kunnen ze hebben de regels als team optreden dan moeten ze ook al team gestraft worden hadden ze der hersens maar moeten gebruiken!

4 mei 2021 om 16:43

@voetballer2: hoewel, ook met een kwinkslag van mijn kant, ze hebben het gedaan onder de noemer teambuilding, staat er in het artikel. En als mijn baas een teambuildingsuitje organiseert dan is het echt onder de vlag van het bedrijf en geen prive uitje. Dus ja, men zou als bond kunnen optreden in dit geval. edit = 2 schrijffouten

4 mei 2021 om 16:29

Ze mogen dus wel twee uur lang tegen elkaar aan zweten maar niet een hapje eten in de buitenlucht?

Spaanse overheid ruikt geld. Van deze BBQ valt genoeg te plukken.

Bubbels of geen bubbels. Regels zijn regels.

Ook Messi hoort zich aan de regels te houden.
De selectie van Barca, dus daarmee bedoel ik echt de mensen die onder contract staan voor het elftal. Zou ik nog enigszins vrede mee hebben. Maar hier kwam ook nog de aanhang van mee?
Niemand kan toch weten wat die aanhang die zelfde ochtend tijdens de trainingsuren heeft gedaan? Of hebben toevallig alle spelersvrouwen braaf de hele training in de auto gewacht?

Heel vreemd dit allemaal. Ik zou in ieder geval niet raar opkijken als hier een schorsing tegenover staat.

4 mei 2021 om 17:12

Wat zijn die regels dan? Ik ken amper de regels in nederland laat staan in spanje. Ik vind het mooi dat iedereen de regels in alle andere landen ook kent.

5 mei 2021 om 00:22

Lang verhaal kort, je mag niet met zo veel man samen thuis een party geven. Lijkt me sterk als dit een vervolg gaat krijgen. Hoogstens een boete. Niet handig maar er wordt nu van een mug een olifant gemaakt.

5 mei 2021 om 01:57

Oke prima. Wat is de straf? Paar euro boete? Of hebben ze gevangenisstraffen hiervoor in spanje?

5 mei 2021 om 08:42

Lees anders even het artikel ipv dat je meteen naar de comments gaat. Daar staat het namelijk in

Het stinkt, eerst de rode kaart voor Koeman, nu dit... Men is heel desperaat in Madrid.

4 mei 2021 om 15:09

Wij Barça fans zijn dit gewend. Bij Barça wordt alles onder de loep genomen en elke kans om Barça dwars te zitten met 10 handen vastgepakt. Zou me niet verbazen als Messi als straf in quarantaine moet en de laatste wedstrijden van het seizoen moet missen.

4 mei 2021 om 15:32

Waarom naar een ander wijzen? Messi en het team hadden beter moeten weten. Hele domme actie om zo opzichtig de regels te breken.

4 mei 2021 om 15:33

Hahahah stel je voor dat je dit allemaal zonder schaamte zegt. Alleen in Nederland...

4 mei 2021 om 15:35

Dit is wel echt alsof ik Calimero hoor praten zeg. Het is terecht dat dit wordt onderzocht, want ze overtreden de wet. Dat het een wet is die van geen kansen deugt, is weer wat anders, maar dit lijkt me I geen geval een actie om Real of Atletico te helpen.

4 mei 2021 om 17:03

Barca supporters staan er bekend om de slachtofferrol in te nemen. Je zou denken dat de organisatie van van zo'n bbq feestje ook door Madrid georchestreerd is..

4 mei 2021 om 15:47

Erwin Koeman op VZ? Je hebt zelfde trekjes als jouw broer.

4 mei 2021 om 15:52

Heeft Florentino Perez hen verplicht om deze barbecue te houden en de regels te overtreden misschien? Ach, op deze manier heb je weer reden om het mogelijke falen te gaan steken op de wereld/madrid die tegen Barcelona is.

4 mei 2021 om 15:58

Haha ja dit zal het zijn ja, ik neem aan dat de Spaanse burger ook met alle liefde een maand langer binnen blijft als er dalijk een nieuwe uitbraak komt

4 mei 2021 om 17:16

Zou je zeggen, tot je beelden van hun hoofdstad ziet. De groep daar dat alles los wil laten en nu al lak heeft aan teveel regels, is gigantisch groot. Veel groter dan in Nederland. Niveautje Qanon of nog lager. Niet verwonderlijk dat extreem-rechts daar zo groot is. Zelfs toen hun R op 4 stond, lieten ze nog 's weekends mensen lekker de hoofdstad uittrekken om het binnenland op te zoeken

4 mei 2021 om 17:01

Ben benieuwd of zo'n ongenuanceerd bericht ook wordt verwijderd door vz, gok van niet aangezien ze hier erg barca-gezind zijn.

4 mei 2021 om 17:02

Jij bent juist desperate dat je Real hierbij moet betrekken. Daar komt bij dat een aantal jaar terug Real precies hetzelfde overkwam toen Ronaldo een feest organiseerde thuis. Dus het is ook nog eens onzin dat alleen Barca onder de loep word genomen

4 mei 2021 om 17:13

Dat het daar meurt staat als een paal boven water. Maar in dit geval verloopt het onderzoek niet vanuit de spaanse hoofdstad, maar vanuit Catalonië.

Lijkt mij niet meer dan terecht. Ook ik heb een hekel aan alle regels rondom corona maar toch moet ik me eraan houden. Ik ben dan ook erg jaloers op profvoetballers. Zij mogen alles en ik mag niets. Erg vreemd als je het mij vraagt. Het gaat om een pandemie en dan maak je volgens mij geen onderscheid tussen arm of rijk. Ook als wij ons laten testen en negatief testen mogen wij niet wat zij wel mogen...

Ik vind het wel bijzonder dat Barcelona aangeeft dat het een prive gelegenheid is maar je het moet zien als lunchen op de werkvloer? Maar een lunch op de werkvloer mag niet als het een prive gelegenheid is?

Ik vind het logisch als hier een zaak van wordt gemaakt en Barcelona wordt aangepakt. Atletico kan en mag dit niet, dus waarom Barcelona wel? Voordeel halen uit de pandemie? Lijkt mij niet geheel eerlijk.

4 mei 2021 om 15:15

Precies, alle genodigden/aanwezigen een boete geven net als alle andere mensen die de Coronaregels overtreden.

4 mei 2021 om 15:16

@sergioramos

De woordvoerder heeft het ook fout met dat het een bubbel betreft. De aanhang, vrouwen en kids vallen niet onder dezelfde bubbel als de rest daar. Waarschijnlijk waren er ook werkers voor de bbq.

Als prive werknemer is van Messi, die persoon zit niet in de bubbel van FdJ of Dembele.

4 mei 2021 om 15:17

Bij Atletico mocht het wel omdat het van tevoren was aangemeld

4 mei 2021 om 15:19

Atletico mocht het dus juist wel. En verder, over je privileges voor voetballers: ik ben er wel blij mee. Voetbal is nu eenmaal entertainment. Net als The Voice of Holland of het NOS journaal dat zijn. Het is uiterst prettig, nu wij toch de hele dag thuis zitten, dat al die zaken lekker doorgaan. Ik moet er niet aan denken dat ik nu al anderhalf jaar geen voetbal had kunnen kijken. En het gaat natuurlijk wel met een hele hoop extra maatregelen om het ‘relatief’ veilig te houden. De spelers worden om de haverklap getest en mogen (buiten het voetballen om) nauwelijks naar buiten. Zo kunnen ze toch een van de grootste entertainment bronnen van de wereld draaiend houden, zodat dat thuis zitten voor ons een stukje minder taai wordt. Is dat nu echt iets om je ongelijk behandeld over te voelen? Het is alleen maar in je eigen voordeel.

4 mei 2021 om 15:56

Wat een verkeerde manier om erna te kijken als je het mij vraagt. Voor hen is voetbal ook hun werk net zoals vele hier ook gewoon nog moeten en kunnen werken onder andere omstandigheden (lees:thuis) en de voetballers in lege stadions. Wees juist blij dat voetbal nog door kan gaan en wij als 'normale' burger iets hebben om naar uit te kijken in deze sombere tijd waar al zo weinig kan. Dat beetje entertainment is nu extra belangrijk als je het mij vraagt.

4 mei 2021 om 15:57

Ach ik hou me (als single) geen seconde aan die regels. Die gasten moeten eens leren om niet alles meteen op social media enzo te knallen. Dan waait alles vanzelf weer over. Acuut gevaar zie ik er trouwens niet in, aangezien iedereen tot in den treuren wordt getest daar.

4 mei 2021 om 16:51

jammer dat jij je niet aan de regels houdt. Je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook van een ander. Jij kan besmet raken en mij infecteren waardoor ik weer mijn schoonmoeder, die al meer dan een jaar opgesloten zitten vanwege haar longproblemen, kan infecteren.

Lekker egoistisch bezig, maat. Dan moet jij ook eerlijk zijn tegen het ziekenhuispersoneel en zeggen dat je lak aan de regels hebt als je beademing nodig hebt! Er zijn namelijk heel veel mensen die zich wel aan de regels houden dus die hebben dan, vind ik en velen met mij, voorrang.

5 mei 2021 om 09:50

Yo goos. Ik zit alleen in huis en heb eind Augustus toch echt even met de psycholoog moeten schakelen want het ging echt niet goed. Ik raakte helemaal vereenzaamd. Het is thuiswerken, sportscholen dicht en het enige dat ik kon doen was wandelen. Ik werd er helemaal depressief van. Iedereen zit 'gezellig' met het gezin in quarantaine te klagen dat de kinderen school hebben via Zoom, maar zijn iig niet alleen. Dat werkt echt top voor de thuiswerkende single hoor, al die klagende gezinnetjes die 'elkaar in de weg zitten'.

Lekker kortzichtige reactie van je. You dont know me.

Een bedrijfslunch in de buitenlucht, aangezien ze allemaal meerdere keren p.w. getest worden is dit sensatie zoekerij ten top.
De regels voor voetballers (en hun supporters)zijn Europees gezien toch blijkbaar anders dus laten we dit ook niet groot maken.
Is eerder weer een nieuwtje met een hoog shownieuws gehalte.

4 mei 2021 om 15:55

Zij worden meerdere keren getest, maar hun partners die er ook bij waren niet hè. Dus in dat opzicht wordt je wel degelijk in gevaar gebracht en blijven die partners ook niet braaf in hun bubbeltje zitten.

Allemaal € 95,- boete en als extra straf een Instagram story over de gevaren van Corona!

Als ze dit met z'n allen achter de schermen op de club hadden gedaan was er niks aan de hand...

4 mei 2021 om 15:59

Nou precies dat. Mik het een keer niet op insta en het waait zo over.

De wereld wordt steeds gekker. Wat is het volgende? Iedere speler krijgt dagelijks bezoek van de bond om te kijken of iedereen zich wel aan de "regels" houdt?

Weet zeker, dat als dit in Nederland zou gebeuren het land te klein zou zijn.. Zie jij het al voor je dat je je werkgever een verklaring moet afleggen voor iets wat jij in privé sfeer organiseert?

De spelers worden getest, zitten buiten waar besmettingsgevaar bijna nihil is...zie echt niet in waarom de bond hier maar enigzins mee zou moeten/mogen/kunnen bemoeien..

Breekt er Corona uit, dan heeft Barca een probleem... Niet zozeer de Spaanse voetbal bond.

4 mei 2021 om 15:12

Regels zijn regels @booya_410 En de regel voor buiten is 6. Zijn er toch 34(!!!) teveel. Een 'normale' spanjaard hoeft denk ik niet in de ze tijd een BBQ te organiseren voor 40 man. Het probleem naar mijn mening is gewoon, een geldboete is natuurlijk geen probleem voor alle spelers van Barca. Een straf vanuit de Laliga zou naar mijn mening wat mooier zijn in dit opzicht. Misschien snappen ze dan wel dat echt heel Spanje de zelfde regels heeft en niet alleen het 'normale' volk.

4 mei 2021 om 15:18

De normale Spanjaard wordt niet dagelijks getest, of heeft geen tuin waar uberhaupt 40 mensen in kunnen..

De normale Spanjaard mag niet eens in team verband sporten..

De normale Spanjaard moet in quarantaine wanneer zij van of naar het buitenland reizen...

Kortom, de vergelijking tussen "normale Spanjaard" en de voetballers slaat nergens op.
Hoeveel mensen zitten er op een terras in Madrid?

Hoe groot denk jij dat dát terras is?
En zou het kunnen zijn dat Messi zijn tuin groter is dan zo'n terras?

4 mei 2021 om 15:20

Dus jij vind ook dat een stel voetballers (en hun partners) boven de maatschappij staan? Oké, goed om te weten.

Ook goed om te weten dat het dus prima is, zolang ik me maar 3 á 4x per week laat testen, dat ik dan dus ook leuke feesten mag organiseren.

Mooie beredenering heb jij

4 mei 2021 om 15:45

Als jij verder in de wel bekende bubbel leeft, en mensen uitnodigt die ook in die bubbel zitten dan mag jij in jouw Privé tijd doen en laten wat je wilt..

Ik vind ook dat ieder ander mag bepalen om wel of niet een BBQ te organiseren, als zij daar de ruimte voor hebben..

En ja, de voetballerij staat in die zin boven de maatschappij dat zij wel gewoon hun beroep mogen uitoefenen terwijl musea, pretparken etc.. hun deuren gesloten moeten houden... Ik mag niet in team verband sporten, zij wel...

De wereld is nu eenmaal oneerlijk verdeeld.. De een mag / kan meer dan de andere..

Als de verschillende lockdowns on één ding geleerd hebben, is dat het weinig tot geen prositieve invloed heeft gehad op de IC opnames (in Nederland)...
We zitten nu al meer dan een jaar binnen, en door het hele land is code zwart bij ziekenhuizen..

Misschien is naar buiten gaan, de buitenlucht opzoeken veel belangrijker dan met zijn allen binnen achter het gordijntje zitten?

Niet alles is zwart wit. Niet alles is goed of fout..
Dat blijkt namelijk ook weer uit de reacties van afgelopen dagen. Alles en iedereen schreeuwd moord en brand over 12000 supporters buiten de Arena.. Maar wanneer Cambuur 2 keer hetzelfde doet en de steden oranje zien van de mensen met Koningsdag hoor je niemand.

Maar goed.. Jij mag mijn beredenering "mooi" vinden... Ik denk alleen dat je ontzettend voorzichtig moet zijn met dit soort onderzoeken die worden gestart door instanties die A) niets met regelgeving te maken hebben en B) al helemaal niet in Privé sferen.. Gebeurt dat wel, dan is het einde zoek.

4 mei 2021 om 17:46

@yojimbo dat staan ze al doordat zij wel mochten voetballen en wij niet.

Dus als ze die BBQ op het complex van Barcelona hadden gedaan was er niets aan de hand geweest?

Ik snap dit wel, het is ook allemaal behoorlijk krom. Spanje is twee golven lang vernietigd door corona en moet maar accepteren dat een stelletje elite voetballers lekker aan het barbecueën slaat. Ze staan ook dagelijks met elkaar op het trainingsveld, douchen met elkaar en spelen wedstrijden, maar toch vind ik dit niet chique. Het geeft gewoon een bepaalde lak aan de samenleving aan.

4 mei 2021 om 15:21

En dan is er het argument dat de sport van emotioneel belang voor het publiek is ergens nog wel te billijken, maar doen de voetballers ook nog wat op sociaal-economisch belang voor Spanje? Ik vraag het me af (al zal de slager in Castelldefels er niet slechter op geworden zijn). Er zijn meer Rashfords nodig, ook in Spanje.

Je kan ze een boete geven, maar dat boeit die rijke ventjes toch niet. Ik ben eigenlijk wel voor stokslagen ipv geldboetes. Dat voelt iedereen.

4 mei 2021 om 15:22

Of dat elke Spaanse verpleegkundige een tackle met twee benen van achter op de voltallige selectie mag maken.

4 mei 2021 om 15:25

Ik voel het niet hoor als men een ander slaat.

4 mei 2021 om 15:34

Zo barbaars zijn we (in dit deel van de wereld) niet meer gelukkig. Toch wel gek dat ze op het Ciutat esportiva elkaar wel mogen knuffelen, maar niet mogen barbecuen bij messi thuis.

Ik vind het nogal opvallend en bedenkelijk dat er nu een onderzoek plaats moet gaan vinden naar deze BBQ-bijeenkomst en vooral de overdreven reacties hierop van sommigen. Natuurlijk moet iedereen zich zoveel mogelijk aan de regels houden, maar in Spanje heerst toch ook een vorm van hypocrisie, aangezien er op hoog politiek niveau ook coronaregels geschonden worden. Vandaag is er op Trouw.nl in een artikel over de regioverkiezingen in Madrid o.a. het volgende te lezen: "de rijzende ster van rechts Isabel Dã­az Ayuso stevent dankzij antilockdownbeleid af op de zege in Madrid. Een lange rij goed bemande statafels vol koude biertjes en plakken Iberico-ham. Het is twee uur ’s middags, lunchtijd in Madrid. “dit kan allemaal dankzij Ayuso”, glundert ober Miguel Sanz (26) als hij een rondje langs de gasten loopt in zijn zaak Cervezas La Fã¡brica, waar het ene na het andere biertje uit een goudkleurig tap stroomt. De open horeca te midden van de pandemie, van vroeg in de ochtend tot aan de late avondklok, is inmiddels een bekend beeld in de Spaanse hoofdstad. Het fenomeen zorgde zelfs voor een stormloop van jonge Franse feestvierders. Maar het soepele beleid groeide ook uit tot een krachtig politiek wapen van de conservatieve regiopresident Isabel Dã­az Ayuso, die voor de belangrijke vervroegde regioverkiezingen dinsdag op winst staat. “ik hoop dat Ayuso blijft, anders kan dit zomaar voorbij zijn”, zegt Sanz." Dus voor politiek gewin kunnen en mogen sommigen de coronaregels schenden, maar als een paar voetballers onderling een BBQ houden dan dienen zij gestraft te worden? Kortzichtigheid en hypocrisie strijden om voorrang in de reacties hierboven.

Elkaar knuffelen, samen douchen en samen trainen is allemaal geen probleem. Maar owee als je samen een hamburger eet.. Foei!!

4 mei 2021 om 16:15

Krijg je weer het ‘Voetballers zijn gelijk aan de normale mens’ gejank. Ik snap niet waarom mensen er geen vrede mee kunnen hebben dat voetballers meer waard zijn dan gewone mensen. Bijna iedereen hier betaalt €20 extra per maand om zo een persoon een balletje te zien schieten. Als die dat niet deed aten jullie jezelf op in deze coronatijd. Hoe moeilijk is het om deze mensen hun plezier te gunnen. Echt een zuur volk soms. Die mannen worden 100x per week getest.

Keihard straffen regels zijn er ook voor hun. Wat denken ze nou dat ze meer zijn als een ander ofzo!!!!

4 mei 2021 om 16:17

Dit zeg je hopelijk ook over je 12.000 mede-supporters die het kampioenschap vierden. Niet te geloven. Laat die mensej schijt hebben aan de regels. Als ze ervoor gestraft worden, moeten ze het zelf weten.

4 mei 2021 om 16:31

Net als bij Cambuur en op Koningsdag. Maar als je het niet handhaaft moet je het ook niet achteraf verwerpen.

Komt dat regels zijn regels onzin weer naar boven. Regels zijn er oom om gebroken te worden

Horen sommige mensen zichzelf hier wel? Worden jullie niet misselijk van jezelf? Wat een burgerlijke walgelijke prietpraat hier. Het is Messi zijn privé-woning. Daar komt niemand aan, daar heeft niemand zeggenschap wat er achter zijn deur gebeurt, behalve hijzelf.

4 mei 2021 om 16:19

Hehe eindelijk iemand die het zegt. Heb nog nooit zo een verzameling zure, politiek correcte mensen gezien. Alsof die nooit op 1,49 meter afstand van iemand gestaan hebben.

4 mei 2021 om 16:48

Het naar experts luisteren en hum adviezen opvolgen is misschien niet heel cool, maar het helpt wel om t virus in te dammen. Dan maar politiek correct. Zouden meer mensen moeten doen, dan hadden we deze discussies ook niet meer.

4 mei 2021 om 17:28

En als ik en een groep die advies niet wil volgen? Dit is sensatie ten top. Ten eerste weten de meeste niet eens of dit wel tegen de wet is of niet.Ten tweede worden die wetten aangepast zodat je wel kan voetballen wat al heel erg scheef is. Dan mogen dezelfde groep mensen niet bij elkaar komen voor een lunch in de grote tuin van messi?Lekker sensatie blijven zoeken mensen.

4 mei 2021 om 18:56

Het is maar net naar welke experts je wilt luisteren of aan welke instanties ze zijn verbonden. Want ook in de medische wereld is verdeeldheid over de corona maatregelen.

Er zou maar één vriendin van de spelers corona hebben gehad, moet de halve selectie in quarantaine, daar gaat je kampioenschap...

4 mei 2021 om 17:34

Ik denk dat we echt aan het nieuwe hoofdstuk zijn beland: laat gewoon lekker gaan. Ik vind het zo degoutant en loop al dagen met een slecht humeur. Want ik heb persoonlijk echt geprobeerd om me te isoleren. Zat elke dag thuis, van thuis werken en nooit met een groep groter dan 3 personen in een ruimte gezeten. Het is echt waar bespottelijk geworden wat sommige mensen doen. Teleurgesteld in de spelers van Barca.

Ik weet niet wat me meer irriteert. Het feit dat ze met zoveel in 1 huis zitten, of het scanderen dat ze kampioenen zijn. Must be the alcohol...

Lekker janken. Heeft misschien wel een tuin van 2000m2 waar iedereen lekker verspreid zit. Sensatiezoekers zeg! Laat m lekker een bbq houden, waar je je druk om kan maken zeg.

Dus ze mogen wel met elkaar trainen en voetballen en continu samen zijn op de club, maar samen barbecueën mag dan weer niet..

4 mei 2021 om 17:30

Vergeet niet dat de 2 teams nu niet tegelijk op het veld komen. Wat nog zo een toneel vertoning is

Het was denk ik een spontane actie, waar Barca niets van wist. Dan mag het toch gewoon?😉

Corona heeft mensen gek gemaakt. Iedereen let op elkaar. Gunnen elkaar niks meer niet eens een bbq

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4935 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7647
4.Sevilla7423
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3429
TrincãoAanvaller263
NetoKeeper60
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper300
Jordi AlbaVerdediger333
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

3749 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 34 29 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
Laatste voetbalnieuws

‘Als Messi morgen vertelt dat hij homo is, zal niemand hem erop aanvallen’

John de Bever baalt ervan dat er na hem nog geen profvoetballer in Nederland uit de kast is gekomen. De voormalig speler van onder meer FC Dordrecht, tegenwoordig vooral bekend als...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren