Roger Schmidt is gecharmeerd van Joey Veerman en kijkt naar Ajax

Vrijdag, 30 april 2021 om 12:23Dominic Mostert • Laatste update: 12:26

PSV werkt aan het versterken van de selectie, bevestigde trainer Roger Schmidt vrijdag op de wekelijkse persconferentie. Schmidt werd voorafgaand aan het duel met sc Heerenveen gevraagd naar Joey Veerman, de spelmaker van de aankomende tegenstander. Hij beaamde gecharmeerd te zijn van Veerman en ontkende evenmin dat PSV het vizier gericht heeft op Davy Pröpper van Brighton & Hove Albion.

Woensdag meldde het Eindhovens Dagblad dat Heerenveen twaalf miljoen euro vraagt voor Veerman, een bedrag dat PSV nog te gortig vindt. Schmidt noemde de uitblinker van Heerenveen desondanks een 'heel goede speler, zeker aan de bal'. "Hij heeft altijd goede ideeën en neemt de juiste beslissingen onder druk. Hij denkt altijd vooruit en zoekt altijd naar de buitenspelers en de centrumspits. Hij is een goede speler, dus." Toen hij werd gevraagd of hij Veerman bij PSV zou willen hebben, zei Schmidt: "We zullen zien, ik weet niet of het mogelijk is om zulke spelers te halen."

Het artikel gaat verder onder de video
Goal valt op bijzonder moment: ‘Ik geloof dat alles voorbestemd is’ | New Moun
Meer videos

PSV deinst terug voor hoge vraagprijs voor Joey Veerman

De komst van Joey Veerman is voorlopig ver weg voor PSV.Lees artikel

"Ik weet dat het niet zo makkelijk is om Nederlandse spelers van andere clubs over te nemen. Ze zijn altijd erg duur, dus ik weet niet of we zulke topspelers uit de competitie kunnen strikken. Ik weet niet hoe duur hij is, maar ik weet uit gesprekken over spelers van andere clubs dat het niet vanzelfsprekend is dat PSV zo’n speler kan kopen. De financiële kant is altijd iets om rekening mee te houden", legde de oefenmeester uit. Vervolgens viel ook de naam van Pröpper, die naar verluidt tien miljoen euro moet kosten Schmidt ontkende niet dat er intern is gesproken over een terugkeer van de middenvelder.

"We praten het hele jaar door over veel spelers. We proberen onze ploeg volgend seizoen sterker te maken. We willen een zo’n goed mogelijke selectie hebben en voor de prijzen spelen", gaf hij aan. "Ons ijkpunt is op dit moment Ajax. Ze hebben een heel goede selectie en een groot budget. Wij moeten volgend seizoen een betere selectie hebben dan dit seizoen. We zullen zeker een paar sleutelspelers verliezen. Maar ik kan niet hier op de persconferentie ingaan op ieder gerucht in de media." In de zoektocht naar nieuwe spelers is kwaliteit belangrijker dan de leeftijd van een speler, voegde de Duitser desgevraagd toe.

"We kijken naar de kwaliteit, niet zozeer naar de leeftijd. Soms heb je natuurlijk ervaring nodig, maar we hebben al wat ervaren spelers in onze ploeg", zei Schmidt, die hintte naar aanvallende versterkingen. "We zijn bezig aan een goed seizoen, maar geen perfect seizoen. Onze effectiviteit in de voorhoede kan beter. We hebben veel kansen gecreëerd, maar we hadden vaker kunnen scoren. We hebben dus offensieve wapens nodig en daar kijken we naar. We hebben spelers nodig die goede beslissingen nemen, doelpunten kunnen maken en spelers in scoringspositie kunnen brengen. Die zijn altijd duur en er zijn er niet veel van op de transfermarkt."

Schmidt feliciteerde tot slot Erik ten Hag met zijn contractverlenging bij Ajax. "En ook nog met de bekerwinst en de bijna zekere titel. Maar ik zal dat nog wel een keer herhalen als de titel helemaal binnen is", zei hij met een knipoog. Is Schmidt van plan om zelf ook in de Eredivisie te blijven? De oefenmeester staat in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, maar heeft geen plannen om PSV voortijdig te verlaten. "Ik ben hier niet naartoe gekomen voor één jaar. De afspraak was voor twee jaar, minimaal. Ik kijk ernaar uit volgend seizoen weer voor de groep te staan en hopelijk met PSV in de Champions League actief te zijn. In het voetbal heb je altijd te maken met geruchten, zeker aan het einde van het seizoen. Daar kan ik niets aan doen."


Poll

Is Joey Veerman in jouw ogen twaalf miljoen euro waard?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door cas1)

Hoop dat we eens wat originelers gaan bedenken, ipv niet verder te kijken dan de Eredivisie, en flink geld neer te leggen voor eredivisie spelers.

30 april 2021 om 12:51

Zoals Max, Sangare, Götze, Zahagi, Mvogo, Boscagli, Madueke? 😅 ik heb niet het idee dat het probleem van de Jong is dat hij teveel in de Eredivisie rondkijkt eerlijk gezegd

30 april 2021 om 13:09

Vraag me van boven genoemde namen ook wel echt af, in hoeverre de Jong een beslissende rol heeft gespeeld in het aankoopbeleid/inlijven dan deze spelers.

Zou graag eens wat nieuws zien. Voor dit seizoen waren het vaak bekende namen die we aankochten/of (oud) spelers uit de eredivisie:
Luckassen, viergever, Saintsbury, Thomas, Doan, Unnerstalh, Dumfries, V ginkel.

Zeg niet dat ze het allemaal slecht doen, maar het is zo voor de hand liggend.
Vond dat met die Zuid Amerikanen altijd wel 'spannender': Pereiro, Romero, Lozano etc..

Kan aan mij liggen natuurlijk.

30 april 2021 om 13:14

Haha PSV heeft de laatste seizoenen inderdaad niet veel spelers in de eredivisie gehaald. Toch hoop ik niet op Veerman hoor.... ik vind het een heerlijke speler om naar te kijken. Maar er worden echt andere dingen gevraagd in de top.

30 april 2021 om 13:35

Skede, wil je hier toch even corrigeren dat Madueke nog door Brands gehaald is. Geweldige aankoop natuurlijk, maar John de Jong heeft eigenlijk nog geen transfer gedaan die ook maar in de buurt komt van dat niveau.

30 april 2021 om 14:52

De discussie ging ook niet over het niveau van de destbetreffende spelers he. Als Madueke door Brands gehaald is dan zijn de rest van de spelers van dat window toch ook door Brands gehaald? Brands heeft volgens mij zelf nog eens aangegeven dat John de Jong de transfer van Madueke zelf in gang had gezet, en op het moment dat er getekend moest worden was Brands sowieso al weg natuurlijk.

30 april 2021 om 14:53

Daar ben ik het wel mee eens, De Jong is nu niet echt te betrappen op een topaankoop, enige wat hij gedaan heeft is de trainer alle vrijheid geven en invullen welke spelers hij wilde halen daar heeft scouting en De jong geen enkele rol in gespeeld. Gaan nu geruchten dat Dumfries, Malen, Ihattaren en Rosario op de nominatie staan om te vertrekken om zo wat geld binnen te halen. Lijkt me sterk dat Rosario , Ihatteren veel gaat opbrengen maar samen met die die andere twee kunnen natuurlijk wel samen een Mio of 30 in totaal opleveren (al weet je niet wat het effect is van Corona op transfergeweld). Maar als je vervolgens vergelijkbare kwaliteit wil gaan halen wordt het wel lastig om drie spelers te halen voor minder dan 10 mio voor die posities. Daar zou Propper er 1 van kunnen zijn voor wellicht 8 a 9 Mio. maar een rechtsback ..... wellicht Ter Avest? mio of 2 a 3 schat ik en dan een spits .... tja dat wordt moeilijk om Malen achtige kwaliteit te halen. Wellicht beter insteken op terughalen Luuk de Jong oid. maar die past niet in spelletje van Schmidt (wellicht Madueke op die postie? natuurlijk heeft PSV met wat talenten genoeg voor handen maar in de breedte moet er wel wat bij. Een extra rechts en linksback bijvoorbeeld en ook een centrumverdediger erbij (teze is ook niks)

30 april 2021 om 16:43

30 voor dumfries 🥲

30 april 2021 om 19:22

Dat wordt een Duitser. Schmidt kent hem vast en zeker nog uit vervlogen tijden.
John de Jong is de loopjongen. Hoe anders bij Bayern

Goed om te horen dat Schmidt blijft! Met een paar goede versterkingen hopen volgend jaar Ajax lastig te maken!

30 april 2021 om 12:35

Zo zeker is het nog niet maar ik zou het niet echt erg vinden als hij vertrekt. Vin zijn prestaties/veldspel nou niet echt geweldig. Vanaf begin vh seizoen loop je al achter de feiten aan. En geen een keer echt aanspraak maken op het kampioenschap.

30 april 2021 om 12:44

Het gaat om de resultaten, niet om het veldspel. Tot aan de supermaand hield PSV vrijwel gelijke tred met Ajax, zoals ook bleek uit de onderlinge gelijke spelen. PSV verliest de slag om het kampioenschap voornamelijk door de puntenverliezen tegen AZ en Feyenoord. Als je tegen die ploegen kan opbrengen wat wel lukt tegen Ajax, dan doen we volgend seizoen serieus mee om de titel.

30 april 2021 om 12:46

Dat mag jij vinden! Ik zie liever nog een jaar Schmidt met een paar goede sterkhouders, zoals een propper en een goede cv dan dat ik weer naar een transitiejaar moet gaan kijken. Met een nieuwe trainer zullen we niet opeens kampioen worden denk ik. Mocht hij wel vertrekken zie ik alleen Cocu als goede vervanger. Bosz hoef ik niet met zn kamikaze voetbal.

30 april 2021 om 13:02

Het spel is zeker niet om aan te zien. Ben ook van mening dat hij af moet stappen van zijn 4222 filosofie wat voor geen meter draait. Echter doe je hem wel te kort door te zeggen dat Psv heel het seizoen achter de feiten aanloopt. Als Boscagli niet geblesseerd raakt sta je in de volgende ronde EL, Ajax tot tweemaal toe lastig gemaakt in de competitie en momenteel de beste papieren voor plek 2.

30 april 2021 om 13:17

Dat ben ik met je eens, al missen we ook de cm om dat spelletje te spelen op moment. De afstand van verdediging naar aanval is op dit moment nog te groot in mijn ogen, waardoor het soms wat traag oogt en het constante breien begint. Lef in de eindpass, gezicht naar voren zijn geen goede eigenschappen van Rosario en Sangare..

30 april 2021 om 13:20

Mee eens dat het om de resultaten gaat. Daarin was Cocu, de beste voorbeeld. Het spel zag er niet uit maar toch meerdere keren kampioen geworden. Ik zie bij Schmidt, zowel geen veldspel als geen resultaten. Als Als... We kunnen daarmee doorgaan maar als je al 8 weken voor het einde van het seizoen niet serieus mee kan doen om het kampioenschap, dan zie ik dit als een verloren jaar. De drie spelers, die zich hebben ontwikkelt zijn, Boscagli, Teze en Gakpo. Verder zie ik meerdere spelers chocken en zie ik hem meer eigenwijze trekjes aannemen. Nee ik ben niet gecharmeerd van Schmidt.

30 april 2021 om 13:22

@ pridest. Juist het blijven houden aan de 2 mans Verdedigende middenvelder heeft ons het seizoen gekost. Je hebt voldoende achter de hand om aanvallender en attractiever te voetballen. Liet zelfs tegen het rechterrijtje 90 minuten lang met Rosario en Sangare voetballen..

30 april 2021 om 13:28

@Arnavut1 ben ik helemaal met je eens dat het duo Rosario en Sangare te lang heeft mogen klungelen.. Echter is de vervanging ook niet al te best. Gutierez ben ik zelf totaal niet van gecharmeerd, speelt teveel verstoppertje. Van Ginkel in topvorm zekerheidje, maar dat was die niet. Ook al had die vaker gebracht mogen worden van mij. Ben wel van mening dat als er voor Sangare een aanvallende ingestelde cm kan staan dat er iets moois kan gebeuren.. Toch is het veel hopen.. Snap de discussie rondom Schmidt wel, echter is mijn mening toch dat ik hem graag nog een jaartje wil zien.

30 april 2021 om 13:37

Ik denk dat je voldoende mogelijkheid had tegen de mindere teams om meerdere spelers op die positie uit te proberen. Met een Boscagli al op het middenveld is er meteen meer voetbal. Zelfs toen hij met Thomas over Mauro Jr. speelde hield hij zich vast aan die duo. Heeft een bepaalde visie op voetbal en wijkt daar niet van af. Wellicht ben ik ook wat strenger voor hem, omdat ik van mening ben, dat hij Mo op een andere manier voor zich had kunnen winnen maar daarin heeft hij deconstructief gehandeld imo. En ook dat Madueke zo weinig mag invallen, terwijl er zoveel talent aanwezig is.

30 april 2021 om 16:16

@Yelle tot aan de supermaand was de enige echt zware wedstrijd voor beide ploegen Vitesse en daar werd dan ook direct het verschil gemaakt Vervolgens wint PSV geen enkele van de toppers, waar Ajax er geen enkele verliest. Dat is echt een mega verschil. De onderlinge duels waren idd twee keer gelijk, maar toen het om de knikkers ging (beker) won Ajax. PSV verloor de strijd door gebrek aan kwaliteit. Werkelijk elke ploeg kan het Ajax moeilijk maken en een goede pot op de mat leggen, je hoeft het spel namelijk nooit te maken, dat doet Ajax wel. Maar zodra de topploegen zelf het spel moeten maken is het op AZ na veelal matig. Het is dat AZ de dramatische seizoenstart had, anders stond PSV gewoon 3e. Wat ook duidelijk naar voren komt in de topwedstrijden waar AZ aanzienlijk beter presteerde dan PSV. Het gaat dus wel degelijk om meer dan resultaat, want AZ de ploeg met de betere veldbezetting en invulling doet het beter in die volgens jouw cruciale wedstrijden.

30 april 2021 om 15:02

Als Ajax fan ben ik blij dat hij blijft. Hij speelt een systeem die niet past bij de spelers maar wel in zijn denkwijze. Hij noemt Sangre en Rosario key spelers, ha ha. Hij zorgt zo weer voor opschudding bij de kleinste tegenslag.

12 miljoen voor Veerman, het moet niet gekker worden. Maar Heerenveen doet dat altijd wel sterk. Voor Ejuke hebben ze ook een heel groot bedrag ontvangen. Veerman wordt al 23 dit jaar en is niet eens jeugd international. Dan lijkt 12 miljoen me te veel van het goede. Dat is even veel als Klaassen die uit de Bundesliga kwam..

30 april 2021 om 12:40

Hij is geen jeugd international op eigen verzoek. En minimaal 10 miljoen is echt wel haalbaar voor Heerenveen.

30 april 2021 om 13:42

Ik denk ook dat het tegenwoordig niet heel veel zegt of je Nederlands international bent of niet. Dan zou Babel meer waard zijn dan Weghorst. Veerman zal echt wel 10 miljoen op gaan leveren, maar PSV zal het waarschijnlijk niet willen betalen omdat ie in Nederland voetbalt. Voor Baumgartl is dit bedrag ook betaald.
Als je ziet dat Tammy Abraham 46 miljoen is, dan valt dit nog mee.

30 april 2021 om 15:00

Ik weet dat je het puur ter illustratie bedoelt, maar Babel en Weghorst vergelijken in dat opzicht niet zo goed: de eens talentvolle jonge speler die (bijna 15 jaar geleden) op zijn 20e voor 17,5 miljoen naar Liverpool ging (destijds echt wel een flink bedrag) en die nu in zijn absolute nadagen zit, versus laatbloeier Weghorst wiens hoogste transfersom tot dusver 12,5 miljoen was (3 jaar geleden) maar die inmiddels op zijn 28e wel door Transfermarkt.com ingeschat wordt voor 30 miljoen. En dat Weghorst niet in Oranje zit, ligt natuurlijk puur aan Frank de Boer. Van de 17,5 miljoen bondscoaches in dit land is er één die hem niet oproept, en dat is toevallig de echte bondscoach, maar daar kijken clubs inderdaad wel doorheen als ze een speler aankopen. Nadeel voor Weghorst is dat hij zichzelf niet in de kijker kan spelen via Oranje.

Maar goed, dat laatste geldt dus ook voor Veerman, maar het verschil is natuurlijk dat Veerman nog redelijk jong is en als talentvol geldt: die kan nog wel een paar jaar groeien. Op je 23e niet op het middenveld van Oranje staan is nou ook weer niet direct een schande als je de alternatieven daar ziet.

30 april 2021 om 12:41

Dat hij geen jeugdinternational is ligt vooral aan hemzelf, want hij wordt op eigen verzoek buiten de selectie gelaten. Je vergelijking met Klaassen vind ik dan wel weer een goede om het even in verhouding te zien.

30 april 2021 om 12:49

Ik vind de vergelijking met Klaassen echt heel matig. Die is namelijk 5 jaar ouder en kwam terug op het oude nest. Klaassen werd in 2017, toen was hij 24 en dus een jaar ouder dan Veerman, voor 27 miljoen verkocht aan Everton. Ajax heeft hem uiteindelijk voor 11 miljoen teruggehaald en maakte dus een slordige 16 miljoen euro winst op een speler die alleen maar meer internationale ervaring heeft opgedaan. Aan Klaassen gaat Ajax geen geld meer verdienen middels een transfer. Veerman is een ander verhaal, die gaat de komende jaren alleen maar meer waard worden mits hij zijn stijgende lijn voortzet bij een Nederlandse topclub. Het label "ajacied" zou zijn transferwaarde over een jaar alleen al verdubbelen, maar dan moet hij wel veel spelen. PSV lijkt ook zo te redeneren nu, daarbij acht ik de kans ook groter dat Veerman bij PSV meer aan spelen toe gaat komen. Maar wat mij betreft haalt Ajax hem, fantastische voetballer.

30 april 2021 om 13:27

12 miljoen voor Klaassen die daarvoor mislukt was in de PL en waarvan Werder ook niet heel rouwig was om afscheid van hem te nemen.

30 april 2021 om 15:20

Het is al gekker geworden bij PSV. 9 miljoen voor non voetballer Sangare. Daarbij vergeleken is 12 miljoen voor Veerman bijna een koopje te noemen als Sangare al zoveel waard is

Voor 12 miljoen vind ik de gok veel te groot, kun je veel beter Propper nemen. Snap wel dat Heerenveen hoog inzet maar meer dan 8 kun je voor Veerman denk ik niet krijgen.

30 april 2021 om 17:34

Maar Pröpper zal veel minder doorverkoopwaarde hebben dan Veerman. Als je 12 miljoen uitgeeft aan Pröpper, dan ga je een groot deel daarvan moeten afschrijven en dat ga je gezien zijn leeftijd nooit meer terugzien. Dat is toch anders met Veerman: hem aantrekken kun je zien als een investering in de speler.

Veerman misschien 4/5 miljoen, hij moet nog veel verbeteren voordat hij echt een betere speler is

PSV moet dit niet doen joh, dit soort spelers gaan je niet verder helpen.

Veerman gaat PSV niet beter maken. Leuke speler, maar niveau Ramselaar. Als die Smidt blijft zal het mij benieuwen of hij weer mee mag beslissen wie er gehaald gaan worden. Het feit dat hij zegt “Kwaliteit belangrijker dan leeftijd” vind ik wel riskant. PSV is ook gewoon een club die het van de verkoop van spelers moet hebben. Als er dan een aantal eind twintigers/begin dertigers gehaald gaan worden zonder restwaarde en je kan Ajax weer niet bijbenen ben je de sigaar. Gelukkig breken een Gakpo en Madueke wel door.

30 april 2021 om 12:43

Ik moet altijd lachen als ik de totaal ander type voetballer Ramselaar weer voorbij zie komen. Maar ik hoop dat ze dat bij PSV ook denken, want wat mij betreft komt Veerman naar Ajax. Zijn transferwaarde verdubbelt dan binnen no time.

30 april 2021 om 12:53

@myvision

Ik deel jouw mening. Iedereen die zelf kan voetballen, of er echt verstand van heeft ziet gelijk de klasse van Joey Veerman. Extreem goede basistechniek, en een geweldig inzicht. Ik weet alleen nog niet of hij de snelheid aankan in de top, maar dat is de gok zeker waard.

Dit is in potentie echt een topper.

30 april 2021 om 12:54

Dan moet Veerman wel aan voetbalken toekomen. Ik zie hem niemand van de huidige basis +Kudus uit de basis spelen.

30 april 2021 om 18:21

Maar waar moet hij bij Ajax dan lopen? Je hebt nu al een overschot aan middenvelders.
Hij zou in dezelfde rol spelen als Gravenberch en dat zie ik hem er niet uitspelen.
Je zou naar de positie - rol van Alvarez kunnen kijken, maar een balans bewaker is Veerman zeker niet.

30 april 2021 om 18:25

Klopt London Calling, het zou een pure luxe aankoop zijn. Bij Ajax lijkt niet een sterkhouder in de as te vertrekken, Gravenberch moet sowieso nog een jaar blijven, Kudus idem en Martinez en Alvarez hebben het eindelijk goed voor elkaar. Het zou echt een breedte aankoop worden en dat is weer zonde voor de ontwikkeling van Joey.

Veerman en Pröpper in plaats van Rosario en Sangare zou toch wel een wereld van verschil zijn zeg pff. Maar goed, eerst zien dan geloven.

30 april 2021 om 12:42

Die komen echt niet allebei. En samen op het middenveld al helemaal niet, dan ga je gigantisch veel tegengoals krijgen omdat ze verdedigend heel zwak zijn.

30 april 2021 om 12:43

Dan wordt je echt overlopen op Europese wedstrijden. Sangare met Propper naast hem vind ik beter. Kan Sangare zich focussen op dat gene waar hij goed in is. Rosario moet de ene zijn die voetballen denkt, maar afgelopen 2 seizoenen hebben laten zien dat Rosario dat helemaal niet kan.

30 april 2021 om 13:04

Of Veerman naast hem. Propper is denk ik wel goed voor Psv, maar op lange termijn zul je denk ik meer aan een Veerman hebben. Hij past met zijn spel ook beter bij Psv.

Heerenveen neemt een bedrag onder de 10 miljoen niet in overweging, werd er aangegeven. Dat lukte ze bij Ejuke ook prima, die de hoofdprijs van 12 miljoen euro opleverde. Eerlijk gezegd kan het me ook niks interesseren of Joey volgend jaar nou in Eindhoven, Moskou of Istanboel speelt als er maar royaal voor betaald wordt.

30 april 2021 om 13:17

Heerenveen mag vragen wat ze willen natuurlijk. Is hun goed recht. Dan zal Veerman wel moeten accepteren dat hij geen stap in Nederland meer kan maken, want geen Nederlandse club gaat meer dan 10 mln betalen voor Veerman. Ook Ajax niet. Voor dat geld kijken ze liever naar de Zuid Amerikaanse markt. Daarnaast is het natuurlijk ook veel te veel, want wat voor ervaring heeft Veerman Europees? Hij speelt geen Europese wedstrijden voor Heerenveen, speelt niet in Jong Oranje, hij doet het meer dan behoorlijk bij Heerenveen, maar toch ook nog wel wisselvallig. Eigenlijk moet je voor deze speler niet meer dan 6 a 7 mln betalen.

Met Propper en Veerman is 20mio van het budget verdwenen. En dan moet er nog geïnvesteerd worden in een spits en wat andere versterkingen. Dat budget van 40mio voor spelers is snel op. Benieuwd welke versterkingen er uiteindelijk voor de voorhoede worden gehaald.

30 april 2021 om 13:31

Denk dat het eerder of of word. Bezetting moet ook sterker op andere plekken en als Sangare zich kan richten op verdedigen staat er met propper erbij in mijn ogen een sterk centraal duo op het middenveld.

30 april 2021 om 13:40

Ze zullen met Sangaré, Boscagli en Rosario echt niet allebei halen. Denk wel dat er een dynamische middenvelder bij komt met voetballende kwaliteiten. Dan zit je Sangaré, Boscagli, Rosario en aankoop goed.

Voor de rest zou prio zou bij CV moeten liggen. Spits en eventuele back moeten voor geld van Malen en Dumfries gehaald worden.

30 april 2021 om 14:04

Misschien André Ramalho halen van RB Salzburg die Onder Schmidt speelde. Is een sterke verdediger die veel ervaring heeft in de EL en heeft een contract tot 2022 en zijn waarde is 3 miljoen.

Mooi interview van Schmidt. Ook fijn dat hij aangeeft bij PSV te willen blijven en niet bij de eerste beste lokroep uit zijn thuisland weg te willen.

Laat ook wel een stukje klasse zien dat hij Ten Hag/ajax feliciteert met hun successen dit seizoen. Daar kunnen heel veel mensen (zeker op dit forum) nog wat van leren.

Propper en Veerman zijn voor PSV gewoon uitstekende aanwinsten. Propper en Van Ginkel was toch een uitstekend middenveld bij PSV onder Cocu. Veerman en Propper allebei halen lijkt me onmogelijk voor PSV maar een van de 2 lijkt me eigenlijk wel een must.

De selectie moet op elk linie versterkt worden om te kunnen concurreren met Ajax. Proper zou een mooi begin zijn als ze die weten te halen. Verder moeten er minstens twee centrale verdedigers komen, misschien kan Schmidt zijn oude speler van RB Salzburg André Ramalho halen die een waarde heeft van 3 miljoen en heeft veel ervaring als verdediger in EL en is ook nog eens tweebenig. Verder moet er natuurlijk een RB komen. Misschien Arias.

Veerman gaat enkel meevoetballen en niet PSV beter maken. Zodra het tempo omhoog gaat is hij eigenlijk nergens meer, zonde van het geld ik denk dat PSV betere spelers kan halen.

Ik vind Veerman een leuke speler. Maar, precies wat Schmidt zegt, aan de bal. Dat was Maher ook. Bij internationale topclubs is een veelzijdige, allround middenvelder sowieso de norm en in de Nederlandse top zien we ook dat middenvelders als Gravenberch en Klaassen de hoogte van het niveau in deze linie bepalen. Met Propper zou je toekomen aan dat profiel, maar met zijn gebreken in balverlies vind ik dat er bij Veerman echt veel te veel rammelt om er een achtcijferig bedrag voor neer te leggen. Belachelijk hoe hoog clubs als Heerenveen en Twente, zoals eerder met Drommel, in de boom gaan zitten; 12 miljoen voor Veerman vragen is echt bespottelijk. De Friezen mogen blij zijn met acht miljoen, zeker in de huidige markt.

30 april 2021 om 14:43

8 miljoen krijg je er zeker wel voor. Niet alleen PSV heeft interesse maar hij wordt al genoemd bij diverse clubs in het buitenland (rangers, Stade Reims, Atalanta). Dan ga je als Heerenveen zijnde natuurlijk hoog in de boom zitten met de vraagprijs. Heerenveen gaat denk ik iig geen genoege nemen met een bedrag onder de 10 miljoen. Persoonlijk vind ik het jammer hoor als Joey naar het buitenland zou gaan i.p.v. een vervolgstap bij bijvoorbeeld Psv. Maar die clubs betalen nou eenmaal meer en clubs als Heerenveen en Twente verkopen hun beste spelers natuurlijk niet voor een appel en een ei omdat het toevallig aan een Nederlandse topclub is.

30 april 2021 om 14:54

@gomes1psv

"belachelijk hoe hoog clubs als Heerenveen en Twente, zoals eerder met Drommel, in de boom gaan zitten; 12 miljoen voor Veerman vragen is echt bespottelijk. De Friezen mogen blij zijn met acht miljoen, zeker in de huidige markt."

Belachelijk hoe hoog clubs als PSV in de boom gaan zitten: minimaal 35 miljoen voor Malen, Dumfries 18 miljoen, Ihattaren 10 miljoen en Rosario 10 miljoen vragen is echt bespottelijk. De Einhovenaren mogen blij zijn met 20 mil voor Malen, Dumfries 11 miljoen, Ihattaren 2 miljoen en Rosario 2 miljoen, zeker in de huidige markt!

Vind persoonlijk 12 miljoen voor Veerman wel erg veel. Daarnaast waren de laatste jaren redelijk wat voetballers van Heerenveen niet echt succesvol bij een stap naar de top 3.

Ik begrijp niet wat het scoutingsapparaat van PSV de afgelopen tijd heeft gedaan. Ik lees alleen maar spelers als Svensson en Veerman. Samen met Dumfries, Thomas, Viergever allemaal uit de eigen Eredivisie. De afgelopen jaren hebben we geen exotische verassingen meer gezien als een Lozano, Park, Alex, Gomes en Farfan.

30 april 2021 om 14:56

@rickzwart

Svensson zou wel een goede versterking zijn. 28 jaar, kent de competitie en is transfervrij. Opkomende back en gewoon goede speler.

Houdt PSV ook geld over voor andere versterkingen.

Ik krijg bij Veerman een Doan flashback, ik vind het gewoon een net niet voetballer. De prijs die erbij hoort maakt het al helemaal niet aantrekkelijk imo

Lulkoek van Schmidt
HIj heeft in Ihateren de beter uitvoering van Veerman en die moet hij niet. HIj heeft op die positie liever zijn gehaalde en gefaalde vriend Gotze

Naar mijn mening is Joey Veerman (nu nog in ieder geval) te licht voor PSV. Degene die denk ik,wel hetgene toevoegt wat je zoekt,dat is Koopmeiners. Dat gaat je wel een klein fortuin kosten,maar dat is een speler die zowel het verdedigende aspect beheerst en de ballen goed kan distribueren binnen het team. Als je Sangare en Koopmeiners samen neerzet,dan heb je een mooie combinatie waar zo'n beetje alles in zit. En qua leeftijd is het verschil te verwaarlozen, tussen Joey Veerman en Koopmeiners.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3219
E. ZahaviAanvaller2411
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller142
J. PiroeAanvaller101
Y. MvogoKeeper320
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

2 fans
Verdediger, 22 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Manchester United hoopt de prijs van Jadon Sancho te kunnen drukken door Jesse Lingard in de deal te betrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren