‘Arsenal nog steeds verantwoordelijk voor 90 procent van salaris Özil’

Maandag, 26 april 2021 om 10:21Rian Rosendaal

Mesut Özil is inmiddels actief voor Fenerbahçe, maar dat betekent niet dat Arsenal helemaal van de aanvallende middenvelder af is. The Athletic pakt maandag uit met het verhaal dat de Londense club nog steeds negentig procent van het salaris ophoest van Özil, die wekelijks circa 400.000 euro opstrijkt. Arsenal neemt tot het einde van dit seizoen het overgrote deel van het salaris van de spelmaker voor zijn rekening, zo klinkt het.

Özil werd in de winterstop door Fenerbahçe bevrijd uit zijn uitzichtloze situatie bij Arsenal. De inmiddels 32-jarige middenvelder was onder manager Mikel Arteta op een zijspoor beland. Hij werd zelfs niet ingeschreven voor de Premier League en Europa League, waardoor een tussentijds vertrek de beste oplossing was voor beide partijen. Arsenal probeerde al langer om de dure Özil van de loonlijst te halen en in januari werd dan eindelijk een akkoord bereikt met de Turkse topclub.

Naar verluidt strijkt Özil, die bij Fenerbahçe vastligt tot medio 2024, in de Süper Lig jaarlijks drie miljoen euro op. De routinier was bereid om flink in te leveren, om zo een voortijdig vertrek bij Arsenal mogelijk te kunnen maken. Bij the Gunners verdiende hij namelijk circa twintig miljoen euro per jaar. Fenerbahçe hoeft naar nu blijkt pas met ingang van volgend seizoen serieus te betalen voor de van Arsenal overgenomen speler. Wel zijn al enkele bonussen afgesproken, die kunnen oplopen tot een half miljoen euro.

De eerste maanden van Özil als speler van Fenerbahçe verlopen overigens nog niet heel erg voorspoedig. Mede door blessureleed kwam de winteraanwinst tot dusver tot slechts zeven optredens. Özil heeft momenteel een trainingsachterstand, waardoor hij zondag ontbrak in de thuiswedstrijd tegen Kasimpasa (3-2). Met nog vijf competitieduels voor de boeg kan Fenerbahçe nog steeds kampioen worden, al beschikt koploper Besiktas gezien de voorsprong van drie punten momenteel over de beste papieren.Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door ajax/barca2014)

Bij Auba lijkt dit scenario hetzelfde te gaan gebeuren bij Arsenal... Het zit Arsenal niet mee dat ze steeds op het verkeerde been wordt gezet met een monstercontract te geven bij spelers in topvorm die vervolgens de pet ernaar gooien. Het grappige is dat de meeste hier op VZ toen moord en brand schreeuwde op een contract verlenging bij Ozil en Auba. Had Arsenal achteraf beter niet kunnen doen.

26 april 2021 om 10:44

Vind het een beetje makkelijk om Aubameyang nu na een wat mindere periode gelijk zo naar de grond te halen. De enige reden dat Arsenal vorig jaar de FA Cup won en dus nu nog kans maakt op de EL is Auba. Zijn moeder is erg ziek geworden, hij heeft nu Malaria dus heeft ook een moeilijke periode achter de rug. Elke speler heeft wel eens een mindere periode. Dat betekent echt niet dat Auba nu volledig klaar is bij Arsenal. Ik sta in ieder geval nog volledig achter hem. Die man heeft 2 seizoenen lang Arsenal in z’n eentje gedragen, laten we dat alsjeblieft niet vergeten. Daarnaast zit Auba ook bij lange na niet op het salaris van Ozil..

26 april 2021 om 10:45

Waarom vergelijk je Auba met Ozil?
Ja, hij is dit jaar minder dan voorgaande jaren, maar hij heeft nog altijd 14 doelpunten en 2 assists dit seizoen. Weliswaar in 33 wedstrijden, maar toch. Heeft nog een significante bijdrage geleverd. Tevens speelt hij al heel het jaar niet op ''zijn'' positie als spits. Maar speelt hij uit ''armoe'' op de linker flank. Hier moet hij enorm veel meeverdedigen en dat kost denk ik te veel energie.

Tevens zag je aan alles dat hij niet fit was na zijn terugkeer vanuit Gabon. Malaria is niet niks. Ik denk dat Auba dit jaar nog beslissend gaat worden in de Europa League met name! Hopelijk is hij binnenkort weer erbij en fit!

Ozil werd niet meer gebruikt i.t.t. Auba. Dus die situatie is sowieso niet te vergelijken. Tevens haalt hij ook nog gewoon ''degelijke'' statistieken. Niet wat wij gewend zijn van hem, maar wel nog degelijk.

26 april 2021 om 13:18

"Ik denk dat Auba dit jaar nog beslissend gaat worden in de Europa League met name!"

Is Auba dan al fit voor aanstaande donderdag?

26 april 2021 om 14:09

Hij is wel weer in de gym te vinden in ieder geval. Zal er om hangen. Hopelijk wel want anders krijgen we weer Nketiah 🤦‍♂️

26 april 2021 om 17:03

Of gewoon Martinelli in de spits zetten.. Maar ja, daar is Arteta te koppig voor. Gooi desnoods Balogun maar voor de leeuwen. Is tenminste veel allrounder en past beter in het spel dan Nketiah, die niets meer is dan een matige poacher.

Is toch een besparing van 40k in de week, niks mis mee als je Ozil toch niet meer gebruikt. Had trouwens ook al wel een artikel verwacht over de spotify-eigenaar icm Henry, Bergkamp & Vieira die de club willen kopen... Schijnt aardig serieus te zijn namelijk. Nu maar hopen dat KSE het wil verkopen....

26 april 2021 om 10:46

Dat artikel staat er gewoon. Goedemorgen!Vraag me wel af: betaalt fener dus maar 40k per week aan salaris voor hem? Koopje dan

26 april 2021 om 11:00

Volgens mij betalen ze (fener) vanaf juli wel meer...
Toen ik mijn verhaal typte was het artikel er nog niet, nu gelukkig wel ja... Al wist ik het al wat uurtjes eerder maar goed....

26 april 2021 om 23:59

Dit jaar betaald Fener niets. Vanaf volgend seizoen betalen ze een basepay van 3.5 mil per jaar.

Best apart dat de werkelijke reden dat Özil 'op een zijspoor is beland', steevast wordt weggelaten door Westerse media. Özil uitte openlijk kritiek op het Chinese regime vanwege de systematische schendingen tegen de mensenrechten van de Uyguren. Arsenal koos in dit conflict zonder knipperen voor het waarborgen van hun lucratieve afzetmarkt. Nul integriteit deze club. Wanneer het aankomt op kritiek op de Turkse regering of de Qatarese WK-organistie, laten jullie geen kans onbenut om er vanop jullie witte paard liters inkt over te laten vloeien, maar in deze wordt er enkel de focus gelegd op het sportieve. De hypocrisie siert jullie niet Voetbalzone.

26 april 2021 om 10:56

Deels waar, maar je moet ook wel in perspectief plaatsen dat zelfs Wenger, Ozil vaak niet gebruikte in belangrijke wedstrijden. Emery het niet zag zitten en arteta zeker ook niet altijd. Ik geef je volledig gelijk dat het van de zotte is dat dat ook een reden is maar dat is zeker niet de enige reden. Ozil had gewoon een slechte inzet, presteerde dramatisch en wilde ook als enige speler geen salaris inleveren. Nou dat is lekker in een teamsport..

26 april 2021 om 11:11

Is dat ooit bevestigd door iemand, of zijn dat gewoon conspiracy theorieen? Ozil zat al op een zijspoor voordat dit in de media kwam, en bij Duitsland werd hij persona non grata door met de Turkse dictator Erdogan op de foto te gaan (en beroerd te spelen, wat natuurlijk ook niet helpt). Ik bedoel, je kan daarna moeilijk geloofwaardig goede sier maken met mensenrechten - en laten we wel zijn, vrijwel de hele wereld veroordeelt China over de Oeigoeren, en dan is Ozil de enige die daarvoor problemen zou krijgen? Ik ga niet zeggen dat ik alles weet wat er speelt, maar dit ruikt toch sterk naar excuses voor de buhne.

26 april 2021 om 11:25

Misschien moet je eerst kennis van zaken hebben voor je domme mening hier te komen neer pleuren! Ozil speelde gewoon onder Arteta en dat was van de 1 op de andere dag niet meer zo na die tweet!

26 april 2021 om 11:52

Misschien moet jij eens even rustig aan doen en gewoon normaal reageren. Ozil plaatste die tweet in december en heeft daarna nog 4 maanden gespeeld dus ga jij ff je feiten op orde krijgen. Het is gewoon nooit bevestigd en dat is wat hierboven wordt gezegd. Andere mensen zeggen weer dat Ozil na de Corona break niet meer speelde omdat hij als enige weigerde salaris in te leveren. Dat is ook een stuk logischer aangezien hij tot Corona gewoon speelde en na Corona niks meer.. Dus hoe verklaar jij dan die 3 a 4 maanden die Ozil nog heeft gespeeld na die tweet?

26 april 2021 om 12:35

Een Turkse 'dictator' die al 10/11 verkiezingen op rij wint ? Opkomst in Turkije is hoger dan in elke Europese land, dus welke dictator ? Neemt niet weg dat Erdogan zo nu en dan wat rare streken heeft, klopt helemaal.. Maar iemand die al 10 verkiezingen op rij wint een dictator noemen getuigt van weinig kennis. Ik ben bereid om hier een discussie over aan te gaan, wanneer dat schikt voor jou. On ; Özil is een klassbak met ballen groter dan Arsenal, dat hij dit als sporter heeft durven te zeggen terwijl zoveel wereldleiders ( Inclusief de Turkse president ) hun mond houden alleen voor wat investeringen getuigt gewoon van grote klasse. Met Özil komt het nog allemaal wel goed

26 april 2021 om 11:14

Klopt, maar hij presteerde ook bijna nooit de laatste jaren. Het kritiek was slechts de druppel. Hij stond al met een voet buiten de deur

26 april 2021 om 11:27

Dit is echt onzin in de wereld geholpen door Özil zijn PR team. Özil maakte die comments in December 2019, Arsenal distantiëerde zich vrijwel meteen van die comments (schaamteloos), en Özil speelde daarna gewoon nog 13 wedstrijden (vrijwel alles) als basisspeler tot begin Maart. Het heeft misschien een klein beetje meegespeeld, maar het feit is dat Özil gewoon veel te slecht was voor zijn salaris, niet de indruk gaf echt heel erg zijn best te doen en dat ze zonder hem door wilden, en Arteta het ook niet echt zag zitten. Je kunt ook niet beweren dat hij nu een niveau haalt dat suggereert dat hij bij Arsenal mee kon blijven doen.

26 april 2021 om 11:33

Voordat zo’n tweet effect gaat krijgen en dr eigenaren van Arsenal die al sws verstoppertje spelen, door hebben wat het effect voor hun portemonnee kan zijn dan ben je idd een poosje verder! Dus met jouw argumentatie kan men niet zoveel maar leuk geprobeerd. Dit is exact wat PuyolMessi dus bedoelt!

26 april 2021 om 11:54

Ook weer niet waar. China nam de week na zijn tweet al gelijk stappen door geen wedstrijden meer uit te zenden van Arsenal, Ozil uit spelletjes te schrappen etc. Dit was een paar dagen na die tweet al bekend. Jij baseert je feiten op onderbuik gevoelens en gaat dan andere mensen de les proberen te lezen. Denk je dat zoiets pas na 4 maanden binnenkomt bij een enorme organisatie als Arsenal, die wisten dit al na een paar dagen.

26 april 2021 om 17:08

Don't let the facts ruin a good story!

26 april 2021 om 11:31

@pyol, vermeld dan ook even erbij dat Ozi een fanatieke Turkse nationalist is. Het is wel een beetje meten met twee maten. Aan de ene kant je sterk uitspreken over de situatie van de Oeigoeren (volgens mij sterk verwant met de Turken), maar aan de andere kant dikke maatjes zijn met Erdogan. Een president die recent weer eens duizenden mensen arresteerde omdat ze banden zouden hebben met Gulen. Een man waarvan nooit serieus is bewezen dat hij achter de (zogenaamde) coup zat. Als Turk die in een vrij en welvarend land als Duitsland geboren is, mag toch wel worden verwacht dat hij dingen als vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan. Maar dat geldt dus enkel wanneer het de Turkse belangen goed uitkomt, en niet wanneer hij zijn maatje Erdogan in diskrediet brengt.

26 april 2021 om 11:50

Als jij je zo druk maakt om de situatie in Turkije dan zou k me eerder druk maken om de situatie hier in Nederland! Heb liever een dictator en weten waar ik aan toe ben dan dit stelsel waar zelfs tot in de hoogste rangen van de politiek wordt gelogen en bedrogen! Tis allemaal zo mooi verpakt hier maar de waarheid is zo lelijk. Misschien een idee om je daarover druk te maken en niet over Erdogan. Lijkt wel een nationale sport te worden!

26 april 2021 om 12:00

Dus als ik ineens een dag naar Nederland ga, dan beland ik plots in de cel omdat ik mij altijd kritisch over Rutte heb uitgelaten? Dat is namelijk wat kritische Turkse Nederlanders staat te wachten wanneer ze familie in Turkije bezoeken. Kritiek op Erdogan is namelijk levensgevaarlijk. Erdogan is letterlijk het ergste wat de Turken kon overkomen. Al het goede werk van Ataturk doet deze malloot teniet. Ataturk, dat was pas een staatsman waar je respect voor kunt hebben. Die zag namelijk ook in hoe idioot het Islamitisch conservatisme was. Vrouwen en mannen waren in zijn ogen gelijk. Hij stimuleerde Turkse vrouwen ook om massaal onderwijs te volgen en zich van die hoofddoeken te ontdoen. We hebben het hier dan over de jaren dertig van de vorige eeuw. Jaren waarin het facisme zijn hoogtepunten bereikte. En juist in die Barbaarse omstandigheden vond er een verlichting in Turkije plaats. Al deze mooie idealen van Ataturk zijn door Erdogan tenietgedaan. Religie speelt weer een grote rol in de Turkse samenleving. De economie is verwoest door absurde keuzes van Erdogan, en Turkije is zich weer aan het bemoeien met buitenlandse zaken. Ook dat was iets wat Ataturk absoluut wilde vermijden. Hij richtte zich enkel op Turkije en bleef het liefst neutraal in de koude oorlog.

26 april 2021 om 12:09

Lees ik nou echt goed dat je de massamoord/genocide van de oeigoeren vergelijkt met de vrijheidsbeperking die Erdogan Turkije oplegt? Het moet niet gekker worden. Özil zou op handen gedragen moeten worden voor zijn kritiek op China, maar jij kiest ervoor om het te weerleggen door zijn politieke voorkeur. Schandalig

26 april 2021 om 12:21

Hypocrieten blijven hypocrieten!

26 april 2021 om 13:10

Ik zeg alleen maar dat zijn uitlatingen over de Oeigoeren puur nationalistisch zijn. Heel toevallig hebben de Oeigoeren Turkse roots. Het is daarom in Turkije heel populair om zich over de Oeigoerse zaak uit te laten. Maar als Ozil consequent is, waarom doet hij dan niet hetzelfde over de Armeense genocide? Paar dagen geleden was daar ook een herdenking over. Is hij daar dan ook zo uitgesproken over? Joe Biden in ieder geval wel, en de Turkse regering is daar laaiend over. Eigen genocides mogen natuurlijk niet besproken worden. Verder is het gewoon hypocriet dat je de ene dictatuur terecht veroordeelt, maar de andere dictatuur onterecht op handen draagt.

26 april 2021 om 13:51

En je hele betoog is gebaseerd op je onderbuikgevoel? Kom zeg. Armeense genocide is niks meer tegen te doen, maar de oeigoerse genocide is actueel. Lijkt me vrij logisch dat een statement tegen China wat belangrijker is nu

26 april 2021 om 14:03

Als het dan toch verleden tijd is, waarom is het onderwerp dan taboe in Turkije? Een beetje makkelijk he. Misschien ontken ik ook wel de Oeigoerse genocide? Feit blijft dat Ozil letterlijk niks te verliezen had met deze uitspraken. Antoine Griezmann voegde pas daad bij zijn woord. Hij verbrak namelijk zijn sponsorcontract met Huawei nadat bekend was geworden dat de Chinese techgigant apparatuur ontwikkelde om Oeigoeren te volgen en te bespioneren. Dat is toch wat anders dan geldwolf Ozil die op de bank is beland en uit frustratie dan maar even over de Oeigoerse situatie begint, wetende dat hij zijn werkgever daarmee in een lastig parket brengt. Geen enkele werkgever is blij wanneer werknemers zich politiek gaan uitlaten. Het is natuurlijk hun goed recht, maar ik had Ozil dit wel eens willen zien wanneer hij niet op een zijspoor was beland.

26 april 2021 om 14:18

Er zijn in de geschiedenis zoveel genocides/schandalen geweest waartegen hij zich onmogelijk allemaal kan uitspreken. Nu doet hij het tegen het grootste hedendaagse probleem en dan komen moraalridders als jij dat nog naar beneden praten. We moeten trots zijn op jongens als Özil die zich hiertegen durven uit te spreken. Het leven van het volk in China vond hij belangrijker dan zijn geld/carrière. Dat durven toch weinig voetballers nu.

26 april 2021 om 14:51

Leef jij met een plaat voor je kop? Het leven van het volk in China vond hij belangrijker dan zijn geld/carriere????? De beste man zit al op het einde van zijn prachtige carriere. Hij heeft de luxe om dit soort uitspraken te doen. Maar denk je nu echt dat hij dit in zijn beginperiode bij Real had geflikt? Ook deed hij deze uitspraken nadat hij niet meer onomstreden was bij Arsenal. Dat wil dus zeggen dat hij lekker op de bank zat en zijn gigantisch salaris opstreek. Zelfs nu krijgt hij zijn salaris uitbetaald. Jij moet misschien iets minder patriotistisch denken en de feiten onder ogen zien. Je kan toch niet ontkennen dat het Ozil wel allemaal heel goed uitkomt. Noem mij maar een moraalridder, maar jij erkent zelf de Armeense genocide helemaal niet. Hoezo is dat verleden tijd? Gisteren kwam het nog uitgebreid in het nieuws. De president van de VS erkent dat er in Turkije een genocide heeft plaatsgevonden. Gezien de woedende reactie van de Turkse regering blijkt het toch wel gevoelig daar te liggen.

26 april 2021 om 15:56

En weer een uitspraak volledig gebaseerd op je onderbuikgevoel; 'hij zou dit niet doen in zijn beginperiode bij real'. Het wordt misschien tijd dat je je even richt op de feiten ipv te blijven gissen. De beste man maakt gebruik van zijn podium om de medemens te helpen. Mensen als jij zijn onderdeel van het probleem. Een goede daad van iemand compleet zwart proberen te maken door zijn politieke voorkeur. Je moet je schamen

26 april 2021 om 16:57

@ajax/barca2014: Als er een land is wat Helemaal Niet mag praten over genocides en landen verzieken is het de VS wel. De VS kan zich maar zorgen maken over hun eigen problemen en de problemen die zij hebben aangericht overal ter wereld. En ik denk dat jij je beter zorgen kan gaan maken wat er hier in Nederland gebeurd, want er gaat hier heel veel fout. Jij bent totaal niet serieus te nemen.

26 april 2021 om 17:00

Weet je ook dat de partij van Ataturk het land daarna helemaal hebben verziekt in de jaren 80 en 90? Geloof mij nou maar dat het toen 100x erger was. Je kan beter je research gaan doen i.p.v. onzin uitkramen hier.

26 april 2021 om 17:15

Maar ik weet ook dat Turkije van 2000 tot 2010 een heel fijn vakantieland was. Het land groeide economisch en het toerisme floreerde als nooit tevoren. Die hansworst van een Erdogan heeft dat gewoon eigenhandig om zeep geholpen met zijn raar en dictatoriaal beleid. Van een land die meedong tot toelating tot de EU is er helemaal niks meer van over. Turkije verschilt nu amper van de andere Arabische landen, terwijl het tien jaar gelden een leidende rol had. IK begrijp gewoon oprecht niet waarom jullie Erdogan zo hard verdedigen.

26 april 2021 om 18:39

Als je het toch over de interne politiek van Turkije wil hebben. Die hansworst was al voor 2000 aan de macht en heeft het destijdse 3e wereldland Turkije laten ontwikkelen tot wereldmacht Turkije. Daarnaast is Erdogan tot nu toe door niemand verdedigd, dus volgens mij ben je hier aan het strooien met vooroordelen.

28 april 2021 om 12:09

Koekebakker, hahaha! Jij begrijpt oprecht niet waarom wij Erdogan zo hard verdedigen? Wij begrijpen oprecht niet waarom jullie Erdogan zo haten! Maar ik weet ook dat Turkije van 2000 tot 2010 een heel fijn vakantieland was. Het land groeide economisch en het toerisme floreerde als nooit tevoren." Raad eens wie daarvoor heeft gezorgd, muts!

28 april 2021 om 12:23

Raad eens wie dat weer heeft afgebroken? Erdogan heeft al zijn goede verrichtingen totaal tenietgedaan door zijn honger naar macht. Ik bekijk het gewoon heel objectief. Leg jij mij eens uit waarom Erdogan weigert om de rentes te verhogen? Iedere respecterende econoom begrijpt er helemaal niets van dat hij dit blijft weigeren, terwijl de lira steeds minder waard wordt en de economie in Turkije verslechtert. Ook het opsluiten van journalisten en het opdoeken van kranten en televisiezenders is toch iets waar Europa bijvoorbeeld terechte kritiek op heeft. Die kritiek wordt ook immers tegen landen als Polen en Hongarije geuit. Maar kennelijk ben je misschien iets te emotioneel om daar zinnig op te reageren.

26 april 2021 om 11:55

Kritiek of niet. Ozil is op een zijspoor geraakt omdat hij simpelweg niet bracht wat van hem werd verwacht. Ooit de grote ster bij Madrid, maar heeft dit nooit meer waar kunnen maken. Ook voor zijn kritische uitlatingen.

26 april 2021 om 12:20

Heeft er ook niks mee te maken dat Özil sinds ongeveer 2016 geen fatsoenlijke wedstrijd meer heeft gespeeld. Özil is gewoon slappe hap en dat is ook de reden dat hij nu al bij Fener speelt ipv nog uit te blinken in de absolute top. De kwalii heeft hij altijd al gehad maar heeft een mentaliteit van niks en laat altijd als eerste zijn hoofd hangen. Het is volledige nonsens om te stellen dat Özil uit het team is gezet vanwege zijn standpunten. Volstrekt onnodig om hier zo verontwaardigd te doen over iets dat enkel gebaseerd is op onderbuik gevoel. Het ligt namelijk nooit aan Özil. Zijn lachwekkende WK met Duitsland was niet zijn schuld, maar de schuld van de rest van Duitsland die het niet leuk vonden dat hij op de foto ging met
Erdogan.

26 april 2021 om 13:47

Dan is Arteta dus een slappe zak dat die naar het bestuur luistert en niet zijn eigen plan trekt. Buiten dat is het ook gewoon een enorm matige coach.

27 april 2021 om 11:48

Als dat klopt dan is Arsenal echt geen knip voor de neus waard, wat een treurige club is het dan.

Ik snap het niet helemaal.
Waarom zou je hem als Arsenal zijnde dan niet gewoon gebruiken in dit systeem. Met een Partey - Xhaka pivot achter hem had hij toch gemakkelijk kunnen uitblinken op de 10.

EN ja, ik vind het top dat Esr, Saka & Pepe nu veel spelen en het goed doen. Maar een ESR zie je toch ook naarmate het seizoen vordert wat terugvallen. Niet gek ook. Zijn eerste echte seizoen als ''basisspeler'' bij Arsenal 1. Hij speelt met Saka wel heel veel en is broodnodig. Dan heb je nog Odegaard. Doet het goed, maar is gehuurd en dus een onzekere factor voor de toekomst.

Ik had het wel eens willen zien in deze opstelling. Ozil rendeert echt wel goed met lopende mensen om zich heen hoor. Maar goed, dat is helaas niet meer.

Leno
Soares
Holding
Gabriel
Tierney
Partey
Xhaka
Saka
Ozil
Auba
Lacazette
26 april 2021 om 10:52

Omdat zijn uitsluiting politiek gemotiveerd was, niet sportief.

26 april 2021 om 11:02

Ik weet het ja. En Arteta gebruikte hem op het begin ook gewoon nog.
Daarom vind ik het ook zwak van Arteta dat hij hem niet gebruikte. Want hij zag hem wel zitten als speler...

En dan zo'n speler, met echt wel een hart voor Arsenal, zo laten stikken. Gaat er bij mij niet in.

26 april 2021 om 11:16

Sportief ook natuurlijk. Heeft weinig laten zien in de wedstrijden die hij kreeg de laatste jaren.

Zo geluk voor Arsenal dat het seizoen er bijna op zit
Nu je toch niet verder wil met Ozil
En toch een mooie besparing van 40k
Wel jammer hoe het gelopen is met Ozil

Wat ik weet is dat hij geen loon wilde inleveren toen de club wegens corona maatregelen moest bezuinigen.
Iedereen leverde toen ene deel van z'n loon in behalve.. sindsdien is hij door Arsenal op een zijspoor beland... Aretha kreeg daarvoor de uitvoerend taak om z'n plek te wijzen...
Daarna kwam er meer op z'n bord..
Waarop hij zichzelf meer ging verdedigen zagen anderen als opjutten dwarszitten..
Of hij voelde zichzelf aangevallen en ging zich verdedigen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
K. HeinKeeper
B. LenoKeeper
T. SmithKeeper
Cédric SoaresVerdediger
BellerínVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

1188 fans
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Manchester United en Barcelona werken aan een spectaculaire ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren