Ed Woodward vertrekt pas aan het eind van 2021 bij Manchester United

Dinsdag, 20 april 2021 om 22:24Dominic Mostert • Laatste update: 23:22

Manchester United heeft dinsdagavond bevestigd dat Ed Woodward vertrekt. De vicevoorzitter neemt echter niet per direct, maar pas aan het eind van 2021 afscheid. In het officiële statement van de club wordt de term 'Super League' niet genoemd, maar algemeen wordt aangenomen dat de bestuurder opstapt als gevolg van de druk van de buitenwereld na het controversiële plan.

De 49-jarige Woodward raakte in 2005 betrokken bij Manchester United. Hij trad, door zijn ervaring als bankier bij J.P. Morgan & Co., op als financieel adviseur van de familie Glazer bij de overname van Manchester United. Hij werd vervolgens door de familie Glazer aangesteld bij de club in een rol als 'financiële planner'. In 2007 kreeg Woodward de leiding over de commerciële en de media-afdeling. Hij sloot meerdere lucratieve sponsordeals: de omzet uit commerciële activiteiten steeg tussen 2005 en 2012 van circa 56 naar circa 136 miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Woodward maakte vanaf 2012 deel uit van de directie. Hij werd vicevoorzitter en was in die rol niet onomstreden. In de zomer van 2013, toen Manchester United er ondanks een grote lijst aan transferdoelwitten alleen in slaagde om Marouane Fellaini als grote aankoop te presenteren, riepen sommige fans op tot zijn ontslag. Na de transferzomer van 2018 werd in de media gespeculeerd dat Woodward zijn veto had uitgesproken over transferdoelwitten van toenmalig trainer José Mourinho. Laatstgenoemde uitte toen kritiek op het gebrek aan nieuwe spelers.

De spanningen bereikten een nieuw hoogtepunt in januari 2020, toen het huis van Woodward in Chesire werd belaagd door een groep boze supporters, die riepen dat de vicevoorzitter zou sterven. Tijdens wedstrijden van Manchester United klonken soortgelijke spreekkoren. Woodward werd gezien als een bondgenoot van de familie Glazer en sommige supporters zien de Amerikaanse eigenaars het liefst zo snel mogelijk vertrekken.

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin noemde Woodward maandag een 'slang'. "Hij belde me donderdagavond om te zeggen dat hij heel tevreden is over de nieuwe opzet van de Champions League. Hij had toen duidelijk al zijn jawoord gegeven aan een ander plan", zei Ceferin. Woodward geeft op de website van Manchester United een toelichting op zijn vertrek. "Ik ben ontzettend trots dat ik United heb gediend en het was een eer om de afgelopen zestien jaar voor 's werelds grootste voetbalclub te mogen werken. De club staat er goed voor met het oog op de toekomst en het zal moeilijk zijn om aan het eind van het jaar weg te gaan."

"Ik zal de herinneringen aan mijn tijd op Old Trafford koesteren, in een periode dat we de Europa League, de FA Cup en de EFL Cup wonnen", aldus de aftredende vicevoorzitter. "Ik ben trots op het terugbrengen van de clubcultuur en onze terugkeer naar de manier van spelen van Manchester United. We hebben tijdens mijn tijd hier meer dan één miljard euro in het elftal geïnvesteerd en ik ben bijzonder verheugd over de vooruitgang die de spelers hebben geboekt onder de scherpzinnige leiding van Ole Gunnar Solskjaer en zijn staf in de afgelopen twee jaar."

"Ik ben er zeker van dat met de veranderingen die we de afgelopen jaren op het veld en aan de coaching- en voetbalstaf hebben aangebracht, deze geweldige club binnenkort weer prijzen zal binnenhalen", vervolgt Woodward. “Ik wilde heel graag dat de club de Premier League zou winnen tijdens mijn dienstverband en ik ben er zeker van dat er een basis ligt om de club terug te winnen voor onze gepassioneerde fans."

Ook roemt Woodward de academie van Manchester Untied. "Onze wereldberoemde jeugdopleiding bloeit weer, met 34 spelers die sinds 2013 zijn doorgebroken in het eerste elftal. Het was een genoegen om te zien hoe talenten als Marcus Rashford, Mason Greenwood en Axel Tuanzebe floreerden in het eerste team. In de komende jaren zal de jeugdopleiding nieuwe spelers voor het eerste elftal blijven afleveren. Dat belooft veel goeds voor de toekomst."Gerelateerd

Meer sportnieuws

137 reacties (laatste reactie door misseva88)
20 april 2021 om 21:03

Het feest in het rode deel van Manchester kan beginnen. Los van zijn aandeel in de "super league" heeft deze man eigenhandig die club de halve vernieling in geholpen met zijn technische "beleid". Geweldig op financieel vlak maar voetbaltechnisch een totale ramp.

20 april 2021 om 21:07

De Glazers wilde vooral United in de Super League, Woodward had daar over niet heel veel te vertellen.

20 april 2021 om 21:07

Zo, is het toch nog ergens goed voor geweest. Nu de rest nog.

20 april 2021 om 21:15

Woodward heeft het juist verdedigd tegenover de spelersgroep, als hij het er echt niet mee eens zou zijn had hij zelf op kunnen stappen voordat het plan naar buiten kwam. Nee hij is juist samen met de Glazers één van de architecten geweest om zich te mengen in dit plan.

20 april 2021 om 21:23

Uh... Woodward wist er genoeg over. Hij regelt alles voor de club. Spelers hebben zelfs een gesprek met hem gehad.Zelfs getekend voor de ESL. Schijnhelig gedragen naar de Uefa over hoe beter de opzet van de CL is. Maar naderhand andere plannen hebben.

20 april 2021 om 21:26

Glazers zitten er toch nog? Wat maakt het uit dat deze puppet weg is dan? Blijft in Amerikaanse handen. Er veranderd nog steeds niks al is het wel een mooi begin..

20 april 2021 om 21:29

Lastig en moeilijk dat de Glazers nu ineens opstappen he. Daar moeten een hele grote geldschieter voor komen. Je wilt niet weten wat de waarde van United is.Maar er is hoop. En er is meer kans dan ooit dat het gast gebeuren. Door heel dit ESL gebeuren

20 april 2021 om 21:09

Eindelijk. Ook al blijft bij tot einde van het jaar. (Hopelijk houden ze de boel ook hiermee niet voor de gek) Door deze klote periode van de ESL heeft het bij United naar iets moois geleidt. Nu de Glazers nog. En Manchester is weer van de mensen die Man United een warm hart toe dienen. En het beste met de club voor hebben.Geweldig nieuws

20 april 2021 om 21:18

Wat heeft die clubs bezield om überhaupt in te stemmen met dit idiote plan? De reacties die we nu zien van Fifa, Uefa, supporters, bonden hadden ze zelf toch ook wel kunnen bedenken?? Hele vreemde gang van zaken dit allemaal.

20 april 2021 om 21:22

Eigenaren die niets met voetbal hebben. En het gebruiken om meer en meer geld te verdienen. Hebzucht en macht voor deze mensen. Die hebben de rest van de leden van de club buiten gesloten. Alle clubs hebben rijke eigenaren. En die willen en kunnen alleen maar meer geld maken. Het is niet zozeer de clubs zelf. Maar puur de eigenaren. Blij dat Woodward is ongezout. Niet goed voor United als die was gebleven. Het maakt de naam Manchester United ten schade.

20 april 2021 om 21:59

Wat een prachtig nieuws! Nu nog net als City en Chelsea afzien van de Super League. KOM OP, ben slim Glazers. Voor één keer!

20 april 2021 om 23:12

Het enige slimme wat ze moeten doen, is om de club zo snel mogelijk te verkopen aan mensen die wel iets met Manchester United hebben. Dan is alles opgelost

Het beste nieuws sinds tijden

20 april 2021 om 21:08

Dat Agnelli ook weg gaat bij Juve vind ik nog mooier. Die leugenachtige rat. Al wordt dat nu weer ontkent

20 april 2021 om 21:43

Fake news blijkbaar.

20 april 2021 om 22:25

Eerst maar eens kijken wat er voor terug komt. Ik vind woodward niets, maar heb altijd het gevoel gehad dat hij simpelweg doet wat de glazers willen dat hij doet. Al kan het vast niet veel slechter.

Nu nog FSG weg bij Liverpool plz!

20 april 2021 om 20:58

Waarom? Ze hebben toch prima werk geleverd bij Liverpool?

20 april 2021 om 21:00

Als je dat niet begrijpt weet ik het ook niet meer? Ze hebben afgelopen weekend aangetoond verder dan ooit van de supporters af te staan.

20 april 2021 om 21:03

@665, de volgende die daar komt staat net zo ver af van de supporters. Voetbalclubs zijn bedrijven en er moet winst worden gemaakt, niks meer niks minder.

20 april 2021 om 21:04

Ze hebben voor veel geld gekozen in plaats van voor de supporters een grotere schande bestaat er niet bij een volksclub als die van ons

20 april 2021 om 21:09

Als je nog steeds denkt dat voetbalclubs puur bedrijven zijn dan heb je echt niets begrepen van de afgelopen twee dagen. Als het puur bedrijven waren dan zouden ze nu ook niet gezwicht zijn voor de fans.

20 april 2021 om 22:09

Psvchelseaboy - Grote clubs spelen doorgaans om en nabij het break-even. Alles wat binnenkomt, gaat er uiteindelijk ook weer uit. Je slaat de plank dus nogal mis. Als er al winst is, is die meestal slechts een fractie van de totale jaarlijkse omzet.

20 april 2021 om 21:02

In tegenstelling tot de waardeloze transfers van Woodward heeft Liverpool de afgelopen jaren juist super transfers gedaan. Waarom moet dan iemand opstappen?

20 april 2021 om 21:15

Is misschien een andere situatie. FSG heeft Liverpool idd ook veel gebracht, maar ik persoonlijk (niet dat ik ook maar een klein beetje invloed heb) zou het ze nooit vergeven dat ze zelfs initiatiefnemer zijn geweest.

20 april 2021 om 21:56

Wat Markie zegt inderdaad. Ook opmerkelijk dat het qua transferbeleid pas echt goed werd toen Klopp kwam (zou hij hierin niet ook verantwoordelijk zijn met zijn staf?). Daarvoor moesten we 't ook doen met Balotelli's, Markovicen, Bentekes. Leverde toen nog zelden goeie transfers.

20 april 2021 om 21:08

Mag toch hopen dat ze bij FSG ook hun conclusies gaan trekken idd. Waar ik me als supporter voor schaam is dat de zelfs als initiatiefnemer worden genoemd...

20 april 2021 om 22:12

Het grote probleem in deze kwestie is de naam die het beestje krijgt. Het zijn de clubs die door het slijk worden gehaald, terwijl een club meer is dan z'n bestuur. Toch betrap ik mezelf er ook op dat ik beduidend minder respect heb voor de clubs in dat lijstje. Dat was bij sommigen al redelijk richting 0, maar voor sommigen had ik wel degelijk veel respect. Zo zie je maar hoeveel invloed een bestuur op de reputatie van een club heeft.

Dat werd tijd. Die Super League brengt wel wat teweeg tjonge jonge. Er gebeurd van alles de afgelopen 2 dagen, het is 1 groot gekkenhuis.

20 april 2021 om 21:14

Mensen weten alle details nog niet eens en ze worden helemaal loco, de opzet is zo gek nog niet als je je er in verdiept.

20 april 2021 om 21:24

Je bent loco als je dat niet begrijpt.Ze willen uit de CL stappen en spelen altijd om de prijzen waar ze niets voor hoeven te doen.Je kijk op alles verraad dat je geen fan bent, maar een toeschouwer.

20 april 2021 om 21:51

Hoe kom je daar nou bij. Ploegen die niet eens spelen voor de CL. Laat staan Europees voetbal. Zouden daar nu elk jaar garantie op hebben. Je haalt het hele spelletje eruit van winnen tot verliezen. En daar de consequenties van krijgen. Zo kunnen deze clubs slecht presteren in e competitie. En dan toch in "een soort CL" spelen elk jaar. En daarbij zijn er hoop andere wedstrijden, in competitieverband, teniet worden gedaan. Competities en bekertoernooien zouden dan niks meer voor stellen. We weten genoeg details om in te zien dat het voetbal erdoor kapot gemaakt wordt. Je vergeet ook de geschiedenis van vele clubs. Die vele prijzen hebben gewonnen. En dan helemaal ik meer waard zijn

En moge de 11 andere voorzitters/geldwolven snel volgen.

Goed voorbeeld voor de rest van de gieren!

Don’t let the door hit you on the way out.

Lol. En dan wil United zich ook terugtrekken uit de SL zeker

Feestdag in Manchester 😆 wat een goed nieuws is dit.

Haha heerlijk. Zo terecht!

Mooi nu nog Kroenke

20 april 2021 om 20:58

Kroenke is een eigenaar helaas. Woodward gewoon een werknemer.

20 april 2021 om 21:01

Zou geweldig zijn maar jammer genoeg is die 100% eigenaar.

20 april 2021 om 21:05

Zou die ook niet weggeprotesteerd kunnen worden? Het zal werk van lange adem zijn, maar het kan wel.

20 april 2021 om 21:08

Er wordt al jaren geprotesteerd tegen Kroenke. Die man die weet echt niet wat er zich afspeelt binnen de club.. hij komt nooit naar wedstrijden, zelfs niet naar finales en zit niet eens in het bestuur..

20 april 2021 om 21:12

Hopelijk als Arsenal gestraft gaat worden hiervoor dat Kroenke gaat zien dat Arsenal niet genoeg geld gaat opbrengen voor hem en dat hij het daardoor te koop gaat zetten. Kroenke heeft geen idee wat er bij Arsenal speelt of eigenlijk wat voetbal is dus ik zie hem echt niet toegeven door druk van de fans.

20 april 2021 om 21:12

Dat is minder inderdaad. Charlton Athletic heeft wel zo eens iets gelijkaardigs gehad met Duchâtelet. En die hebben ze ook buitengekregen. Dus er is nog hoop 😉.

20 april 2021 om 21:16

Lierse: Nee. Dat hebben ze geprobeerd bij St. Louis nadat bekend werd dat de Rams naar Los Angeles zouden gaan, en dat heeft helemaal niets geholpen.

20 april 2021 om 22:24

Inmiddels staat er een "kroenke out protest" gepland voor aanstaande vrijdag. Benieuwd wat voor effect dit zal hebben.

Mooi nu nog Kroenke

Beste nieuws voor United fans vandaag. Mogen er nog meer volgen.

Nou hebben United fans toch nog iets te juichen. Deze man heeft zo veel verschrikkelijke miskopen gedaan.

Gefeliciteerd United fans, nu nog de Glazers eruit zien te krijgen en de club kan weer omhoog kijken.

20 april 2021 om 21:50

Ze staan 2e en gaan de Europa League weer winnen. Op zich gaat het al wel in de een goede lijn. Maar wel een tijd minder geweest ja.

20 april 2021 om 22:03

2e staan in de premier league is idd prima. Maar voor een club als united ga je toch niet serieus de EL erbij halen? Die club zou qua statuur elk jaar om de CL moeten strijden.

En terecht! Kroenke volg zijn voorbeeld! Weg ermee!

20 april 2021 om 21:04

Kroenke kun je totaal niet met Woodward vergelijken qua zowel functie als inbreng in de club.

20 april 2021 om 21:06

Snap ik, maar ik hoop toch van harte dat hij een koper gaat zoeken en vertrekt... Zo snel mogelijk!

Dit had mijn inziens al veeeeeeeel eerder moeten gebeuren, na miskopen en trainers-stoelendansen. Blij dat die Super League nu de druppel is. Nare man, ongeschikt, vreemde keuzes, wegwezen.

Zoals ik al bij andere berichten heb gezegd... Hier gaan koppen rollen. Ik hoop alleen wel de juiste. Belangrijk dat het nu heel duidelijk wordt dat bepaalde zaken echt niet kunnen en dat ze dit niet snel weer in hun hoofd halen.

Mooi zo alle amerikanen wegjagen uit europa. Nu nog diee chinezen

20 april 2021 om 21:03

Enigszins xenofobisch, maar ik begrijp je sentiment.

20 april 2021 om 21:06

Die hebben toch niks te zoeken in de voetballerij laten we eerlijk wezen.. Die arabieren bij psg en city net zo

20 april 2021 om 21:34

Zolang clubeigenaren suikerooms mag het van mij zelfs van mars komen. Ik heb vooral een allergie voor de hyperkapitalisten en diens investeringsmaatschappijen om een heel nieuw verdienmodel ten koste van voetbal op te zetten.

20 april 2021 om 21:59

En daarom denk ik dat die amdrikanen chinezen en arabieren toendertijd hiernaartoe zijn gekomen met de gedachte om een SL op te zetten en dat is nu gelukkig niet gelukt. Ze hebben er volgens mij geen rekening mee gehouden dat supporters in europa toch anders zijn als in amerika enz. Al met al het voetbal heeft gelukkig gewonnen

20 april 2021 om 22:46

Het is nog niet voorbij. De kikker wordt nu gekookt en is nog niet definitief uit de pan gesprongen.

Mooi dat de ontwikkelingen de goede kant op blijken te gaan! Alleen nog niks van mijn club... mag toch hopen dat daar ook snel wat gaat gebeuren...

wat gebeurd hier allemaal?! eerst bepaal je het lot van je club en dan stap je maar op?! nu mag de deelname wordt heroverwogen toch? de man die er toe besloot is er niet meer

20 april 2021 om 21:05

De Glazers hebben dit toch besloten?

20 april 2021 om 21:08

Edje is Vice voorzitter van de SL dus die zal de meeste hand in de pap hebben gehad lijkt me. Maar klopt de eigenaar zal (denk ik) inderdaad het definitieve besluit nemen. Maar goed,Edje had een grote rol. In SL zelf

20 april 2021 om 21:10

Dacht dat een Glazer vicevoorzitter was

20 april 2021 om 21:11

Aaah wist niet dat hij vice voorzitter was geweest van de SL. Ja dan zou hij dit graag gewild hebben. Maar het probleem is nog niet opgelost bij United zolang de Glazers daar blijven zitten.

Jongens beseffen we dat we als fans nog nooit zo eensgezind waren? Moeten we vaker doen, moet je zien wat we voor elkaar krijgen..

20 april 2021 om 21:01

Fucking schitterend wat we hier afgelopen dagen allemaal eensgezind hebben besproken. Vaker doen, absoluut!

20 april 2021 om 21:21

Mooi inderdaad. We houden nou eenmaal niet allemaal van dezelfde club, maar wel van hetzelfde spelletje.

20 april 2021 om 22:15

Dat is inderdaad echt prachtig, rivaliteit is leuk maar sportiviteit en solidariteit moeten we nooit vergeten.

We kunnen nu toch wel stellen dat alle theoriën met betrekking tot het spelletje van de clubs die druk willen zetten op de UEFA de vuilnisbak in kunnen. Ze hebben gegokt en verloren, dit kan nog hele grote gevolgen gaan hebben.

Heerlijk nieuws. Was sowieso een gezwel voor United

OMG gefeliciteerd United fans! Schitterend nieuws, geniet ervan!

Hahaha wat gebeurt er toch allemaal. Perez is de volgende die weg gaat?

Mijn felicitaties voor de Manchester United supporters. Maar wat een lafaard is deze man. Eerst United naar de superleague brengen en dan 2 dagen later als hij bergen kritiek krijgt met de staart tussen de benen opstappen. Zielig Figuur

Komt die Super League toch nog als een geschenk voor United en haar fans.

De Super League pakt nog goed uit voor United!! als de league zelf niet doorgaat, komen we er beter vanaf haha!

Volgens mij is dit het beste nieuws sinds jaren voor de United supporters.

Staan we hier nou echt met z'n allen te juichen, al deze bestuurders die hierbij betrokken zijn dienen levenslang geschorst te worden uit het voetbal het is maffia. Daarnaast de clubs wat mij betreft op zeker een jaar uitlsluiten van Europees voetbal en de komende 5 jaar niet meer laten meedoen met de besluitvorming. Dit is maffia!

Wat een dag voor United hahah. Misschien het beste wat ze is overkomen sinds jaren.

Betwijfel of hij zelf ontslag heeft genomen. Is waarschijnlijk weggestuurd door de Glazers die flink op die Super League hebben ingezet

Laten we hopen dat er meer mensen hun conclusies gaan trekken en dat Woodward niet de enige is die zijn conclusies trekt...

DIt is toch wel bewijs dat het niet allemaal vooropgezet spel was, puur om de Uefa in beweging te krijgen. Dit zou dan namelijk wel een héél drastisch toneelstukje zijn om op te voeren.

Tegelijkertijd is Woodward slechts een marionet: makkelijk op te offeren. Pas als de Glazers oprotten en de club weer in handen is van de fans heb je gewonnen.

RedCafe word genieten vanavond gok ik 😂

Positie voor vd sar wellicht

Nu de Glazers nog en het feest kan echt beginnen

20 april 2021 om 21:18

Dat zou binnenkort zomaar gaan gebeuren aangezien ze de club willen verkopen.
Het zijn maar geruchten maar wie weet is dit wel waar.

Dit is volgens mij meer een zegen dan een verlies. Die Woodward heeft er een enorme bende van gemaakt met zijn parodie op technisch beleid voeren. Al staat United er nu niet echt zo slecht voor, het was jaren lang helemaal niets.

Volgens de BBC vertrekt -ie aan het eind van het seizoen.

20 april 2021 om 21:15

Hij zou aan het eind van het seizoen vertrekken. Hij stapt nu per direct op. Of ja, als de New Yorkse aandelenmarkt dicht gaat maakt 'ie het kennelijk bekend.

20 april 2021 om 22:34

Eind van het jaar dus.

20 april 2021 om 22:53

Fair enough, waar moet het heen als je Twitter al niet meer kan vertrouwen.

Die president van Juve is blijkbaar ook opgestapt?

Slagveld in de voetbalwereld. Zal nog wel meer gebeuren, kan persoonlijk niet wachten, geniet er toch wel van haha. Zoals vele al voorspelden komen ze allemaal een voor een op hun blote pootjes weer terug.

Gefeliciteerd, United fans! En een paar minuten later heb ik door gekregen dat Agnelli ontslag heeft genomen bij Juventus.

Agnelli ook opgestapt

Agnelli is ook opgestapt volgens veel bronnen die het melden nu op twitter.

Bankiers moet je meestal ook bij de centen houden

Omg zo blij als united fan wegwezen uit onze club

Tjong, op deze manier krijgt perez toch gelijk en is de super league het beste wat het voetbal in tijden overkomen is

Zo en agnelli en Perez schijnen ook hun biezen te pakken. Wat heerlijk dat alles uitkomt zeg. Niet dat de UEFA nou zo fantastisch is maar dit was helemaal een walgelijke actie.

20 april 2021 om 21:26

Echt he? Alleen jammer dat we geen live beelden zien... .

20 april 2021 om 21:26

Zijn er toch een paar rotte appels en idioten beleidsmakers minder in het voetbal. UEFA heeft ook veel imagoschade en ik denk dat er veel fans aan het denken zijn gezet. Hopelijk komt het voetbal beter uit deze crisis, onder de UEFA.

20 april 2021 om 21:36

Perez ook? Neee joh??

20 april 2021 om 21:49

Juventus schijnt te ontkennen dat Agnelli op stapt.

Tjong, op deze manier krijgt perez toch gelijk en is de super league het beste wat het voetbal in tijden overkomen is

De ratten verlaten het zinkende schip. Mooi nieuws. Morgen is het weer klaar met deze onzin.

Wat zou het fijn zijn als ook wij te horen krijgen dat Kroenke op stapt. Deze SL verhalen maken echt wat los in de voetbal wereld.

Heerlijk nieuws dit! Super League of niet, deze man is niet geschikt.

Werd tijd! Een man die alles van een financieel oogpunt bekeek en toch verlies wist te maken met idiote transfers. Zou me tof lijken als David beckham de club wil en kan overnemen. Heeft ondertussen toch het een en ander in de VS gedaan, voetbal achtergrond plus een Man Utd achtergrond. Why not

20 april 2021 om 21:56

Man United overnemen lijkt mij iets dat een of twee miljard gaat kosten. Geen idee hoe rijk Beckham is maar lijkt mij dat eigenaar zijn van een topclub voor een andere categorie rijken is weggelegd.

21 april 2021 om 08:24

United wordt nu op meer dan 3 miljard pond geschat. Dat is inderdaad voor een heel select groepje.

Ik denk dat rijke eigenaars de clubs gaan verkopen aan supporters die aandelen van de club willen overnemen. Zowel dat invloed van rijke voorzitters nu definitief voorbij is ondanks ophef over Esl. De fans hebben dus meer invloed dan rijke voetbalvoorzitters, dat blijkt ook maar weer.

De macht moet terug naar de fans eigenlijk, vind ik. Ajax en Bayern München zijn het voorbeeld dat ze een goed verstandig beleid voeren. Zo moeten grote clubs het ook doen om hun eigen boekhouding weer gezond te maken.

Hahaha United fans zullen heel blij zijn vandaag, dit is voor hun nog groter. Die Woodward is een dwaas.

Na alle puinhoop wat die man heeft veroorzaakt, is dit dan de strop om z'n toekomst bij Manchester United. Die zag ik eigenlijk niet aankomen. Voor Manchester United misschien wel het beste nieuws van de afgelopen pakweg 10 jaar. Nu maar hopen dat er een capabele meneer aan het roer komt die goed weet wat hij wel en niet kan. Hoe dan ook kan die persoon het niet slechter doen dan Woodward.

Iedereen blij... maar dat de inkomsten bijna x3 zijn gegaan uit sponsordeals vergeten we even... en oja Marc en Edwin zijn goden omdat hun het wel is gelukt....

"this is the greatest news since we won the treble" las ik op redcafe

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Chelsea6423
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DialloAanvaller10
N. BishopKeeper00
David de GeaKeeper250
L. GrantKeeper00
D. HendersonKeeper110
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger100
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

In de wandelgangen

Woensdag 12 mei
Het gedegradeerde Sheffield United verlaagt de vraagprijs voor Sander Berge drastisch van 45 miljoen euro naar 14 miljoen euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren