Galatasaray onderneemt stappen na ‘volledig verzonnen’ verhaal over Donk

Donderdag, 15 april 2021 om 21:13Rian Rosendaal • Laatste update: 21:44

Galatasaray is zich rot geschrokken van de rel die is ontstaan naar aanleiding van vermeende uitspraken van zijn president Mustafa Cengiz. Die zou in een vergadering met de overige bestuurders van de grootmacht uit Turkije zijn onvrede hebben geuit over de seksfeesten die Ryan Donk mede zou organiseren. Volgens Galatasaray en Donk zijn de uitspraken van Cengiz in de krant Milliyet 'volledig verzonnen'.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door asroma8)

Nooit verwacht dat hij aan seksfeestjes zou doen, deze man is zo geliefd bij Galatasaray supporters terwijl ik hem persoonlijk erg wisselvallig vindt. Beste man is al 35 jaar en is aan vervanging toe. Luyindama speelt ook erg wisselvallig dus ben benieuwd wat het bestuur gaat doen in de zomer. Vind het nog steeds onbegrijpelijk dat Ozornwafor geen kans heeft gekregen in de competitie dit seizoen. Misschien dat een ontslag van Terim een verandering gaat forceren.

15 april 2021 om 11:56

Het is een ziekte bij ons om oudere spelers niet te vervangen. Veel mensen die een selectie maken voor volgend jaar zetten nogsteeds Sosa, Gustavo, Caner en Gokhan in de selectie bij Fenerbahce, ik word er gewoon gek van. Dan willen ze spelers als Altay en Szalai verkopen om geld binnen te krijgen, zodat ze weer uitgebluste toppers kunnen halen voor te veel geld. Het is ook altijd de zelfde verhalen: ‘hij heeft veel ervaring’ of bij sommigen ‘hij kent de competitie goed’. Alsof de Turkse competitie van zo uitzonderlijk niveau is dat een voetballer de competitie eerst zou moeten kennen. Om gek van te worden man.

15 april 2021 om 12:52

Kans is groot dat Gökhan volgend jaar assistent zal worden. Aangezien Fenerbahçe tegenwoordig door het leven gaat als F.C. Vrienden van Emre.

15 april 2021 om 13:53

Op tv riep een of andere presentator laatst dat Joachim Low een goede optie zou zijn voor Fener omdat hij de competitie kent. Dat geeft aan hoe ver ze zijn doorgeschoten met die onzin.

15 april 2021 om 21:43

Grappig, in Nederland hebben we juist de obsessie om continu te verjongen en juist helemaal niet te kijken naar ervaring.

15 april 2021 om 22:18

Dat is meer omdat spelers in Nederland jong vertrekken. Bovendien vind ik het ook wel meevallen, zat spelers met ervaring te noemen in de eredivisie.

15 april 2021 om 12:55

Nooit begrepen waarom deze middelmatige voetballer die bij AZ al niet uitblonk, zelfs op zn 35e nog een dik contract bij Galatasaray heeft. Ook bij AZ was al bekend dat ie graag van feestjes hield, iets met de vriendin van Demy de Zeeuw....
En zn populariteit lijkt vooral omdat ie zo leuk Turks spreekt op social media.
Galata moet weer terug naar top turkse talenten met een paar kwaliteits buitenlanders ipv dit soort opvulling.

15 april 2021 om 13:06

De Turkse voetbalwereld is super opportunistisch. Donk is een populaire gast, ligt goed in de groep, en is een lievelingetje van Terim die simpelweg heilig is bij de Galatasaray-achterban. Heeft ook een paar goals tegen Fener gemaakt en dan kan je eigenlijk al niet meer stuk. Dan wordt er al snel weggekeken op je gebrekkige kwaliteiten. Bij Fener had je vroeger Selcuk Sahin rondlopen, kon er geen zak van. Maar scoorde een paar keer tegen Galatasaray en had telkens weer een contractverlenging in de pocket. Door dit soort spelers wordt de ontwikkeling van de jeugd weer afgeremd. Jongens als Demiral hebben nog via zijwegen de top behaald maar het merendeel van die jochies beland in de lagere regionen van het Turkse voetbal. Heel sneu eigenlijk.

15 april 2021 om 13:19

Misschien is ie wel vooral populair onder de vrouwelijke fans.....

Dit weet je als je Donk in huis haalt als club. Seksfeesten organiseren vindt hij leuker dan trainen.

15 april 2021 om 11:37

Wie niet?

15 april 2021 om 11:52

Moet ie ook niet doen joh, die Donk. Die gaat dus lekker hard met z'n bonk bonk.

15 april 2021 om 11:54

Deze man is toch ook bij AZ weg gestuurd omdat hij en Waterman het met toen zijn teamgenoot de Zeeuw zijn vriendin hadden gedaan? Donk heeft altijd wel schandaaltjes met sex door zijn carriã¨re gehad.

15 april 2021 om 11:57

Met Demy's toenmalige vriendin inderdaad.

15 april 2021 om 14:00

En nu zijn vrouw dus als ik het goed zie?

Vraag mij af als die verhalen kloppen, dat je er nog mee wilt en kunt samen zijn.

15 april 2021 om 17:04

Medellin,

Nee, dit ging om Demy's toenmalige vriendin. Die liet zich neuken door Waterman en Ryan (en ik dacht nog iemand ander trouwens). Demy's huidige vrouw (en haar zus overigens) is me ook 'portret', maar niet zo smerig als z'n ex-vriendin.

15 april 2021 om 17:50

Wow demy dacht payback en koos voor haar zus,dit lijkt GTST wel..

Tot een orgasme komen is een oeroud verlangen van alle tijden. Misschien bij Donk wat meer dan bij de ander. Ook tijdens corona gaat het neuken gewoon door. En laten we eerlijk zijn, zijn we niet allemaal een beetje jaloers op Ryan Donk. Als ik dat zo lees, dan denk ik: dat wil ik ook. En misschien die bestuurder ook wel, maar baalt hij dat hij niet is uitgenodigd.

15 april 2021 om 11:44

Nee hoor neuken is niet meer van deze tijd, tenzij je een anderhalve meter piemeltje hebt

15 april 2021 om 12:08

Dat zou jij ook willen? Ik hoop dat jij je goed realiseert dat de meeste dames op die feesten in dit doen uit bittere noodzaak. Laatst zag ik een docu over Moldavië dat 70% van de vrouwen in dat land spoorloos verdwijnt en vervolgens via mensenhandelaren in Turkije opduikt en elke avond wel op een ander seksfeest worden misbruikt. Door mannen zoals jou...die dit voor hun eigen plezier doen. Zonder empatisch vermogen. Neuken, klaarkomen en die meiden in de ellende achterlaten. Ga je schamen jongen.

15 april 2021 om 12:10

Berger geld dat Donk verdient zullen het wel exclusieve dames zijn die er zelf ook van genieten. Ze krijgen goed betaald en drank en drugs krijgen ze vaak ook.

15 april 2021 om 12:25

Natuurlijk weet ik dat wel. Wie zegt dat Donk daar geen rekening mee houdt? Ik zeg dit met een knipoog. Mensen zoals ik? Last me niet lachen. Altijd maar overal over vallen.

15 april 2021 om 12:53

'berger geld dat Donk verdient zullen het wel exclusieve dames zijn die er zelf ook van genieten.' Je zou je verbazen wat voor 'normale' chicks in de vliegtuig stappen om even doorgelicht te worden. Dit zijn absoluut geen high-class / exclusieve dames en de manier waarop dit allemaal plaatsvindt getuigt ook niet van exclusiviteit... Hun ticket wordt voor ze betaald, maar meer ook niet. Het zijn doorgaans doodnormale vrouwen / meiden die studeren die even langswippen, omdat ze zo graag met een voetballer willen neuken.

15 april 2021 om 21:55

70% van de vrouwen in Moldavië verdwijnt? Hahaha, als dat echt zo was, was er wel wat meer aandacht voor.... Maar, als het wel zo is en die dames populair zijn op seksfeesten, moet dat vrouwelijk schoon daar wel echt geweldig zijn. Nu ik me dit zo bedenk, misschien toch maar eens op vakantie naar Moldavië

15 april 2021 om 12:54

Zal je vriendin leuk vinden als ze dit leest. En als je die niet hebt zal je toekomstige vriendin dit ook wel leuk vinden, dat jij altijd maar met andere vrouwen wil neuken. Wat een zielige figuur ben jij zeg.

15 april 2021 om 13:11

Die heeft hier geen account voor zover ik weet. Ze houdt ook niet van voetbal. Zoals ik al zei, mijn reactie was met een knipoog. Ik pas netjes op in het leven. En Paul, je bent een fijne deuger!

15 april 2021 om 13:44

Vrouwen kunnen er ook wat van hoor, maak je geen illusies. Hopelijk doet zijn vrouwtje lekker mee

15 april 2021 om 17:08

'zal je vriendin leuk vinden als ze dit leest.' Dan weer... Als Kraanvogel een profvoetballer was geweest die 6 nullen op jaarbasis zou verdienen, dan zou z'n vrouw waarschijnlijk z'n gedrag gewoon accepteren. Een paar ton per jaar alleen al laat bij bepaalde vrouwen hun emotionele wonden nog sneller helen dan Wolverine...

15 april 2021 om 14:31

@kraanvogelaar.......nog een ander ding is dat de meeste spelers gewoon een vriendin/vrouw thuis hebben zitten.
Misschien ben ik ouderwets maar ik vind het te walgelijk voor woorden.
We kunnen er wel grapjes over maken maar beseffen we ons ook dat die vrouwen die ze hier voor misbruiken dit misschien helemaal niet willen maar geen andere keuze hebben? Hoe triest ben je dan om dan te roepen dat we niet allemaal een beetje jaloers zijn op Donk. Nee dat zijn we niet. Denk aub ff na voordat je dat soort dingen roept.

Bijna heel het team speelt als een natte krant, dus betwijfel in hoeverre Donk daarin een rol speelt. Of de spelers moeten massaal seksfeestjes hebben georganiseerd in de avonden, maar dat lijkt me sterk. Beetje vreemd dat Cengiz zo'n conclusie trekt. Los daarvan zou het absurd zijn als het bestuur met Donk gaat verlengen. Is inmiddels 35 en speelt de afgelopen twee seizoenen niet al te best. Ook zijn buurman Luyindama mag mee.

15 april 2021 om 12:20

Ze organiseren het met zen allen maar nodigen de voorzitter niet uit, en dat is waarom de voorzitter eigenlijk pissed is.

15 april 2021 om 21:26

Niet alleen de voorzitter, ik ook.

Deze man weet al maanden niet wat die zegt en probeert de spelers de schuld te geven van de dramatische prestaties (deels terecht natuurlijk). Zo houd deze geliefde man om de 3 dagen een interview om Fenerbahce te vuren en de scheidsrechters onder druk te zetten. Een president die totaal geen zelfreflectie heeft, een president die een speler wegstuurt zonder dat Terim het weet omdat die kritiek heeft op het speelveld. Een president die absoluut niet weet waar die over praat. Dit is absoluut niet een aanval naar Galatasaray toe maar deze man is echt de grootste grap van de afgelopen jaren die rondloopt bij Galatasaray.

15 april 2021 om 12:09

Denk dat hij een soort vibe probeert te creëren dat het bestuur alles heeft gedaan wat ze konden en dat de spelers en Fatih Terim schuldig zijn aan het mislopen van het kampioenschap. Deels akkoord natuurlijk, maar dan moet je nogsteeds niet je legendarische trainer en de spelers zo afbranden op sociale media. Deze man is het gewoon kwijt en probeert nog zijn laatste troeven te spelen om in het gelijk gesteld te worden en herkozen te worden als voorzitter. Zoals het er nu uitziet heeft hij wel geen schijn van kans.

Echt, ik schaam mij dood dat onze club al inmiddels 3,5 jaar onder leiding staat van deze malloot. Begon goed, maar heeft de laatste 1,5 jaar echt dramatische beslissingen genomen. Geen Kemerburgaz, dramatisch afgesproken overeenkomst omtrent Galatasaray Adasi, wegsturen van Belhanda wegens terechte kritiek, alsmaar beledigen van Fatih Terim, om de haverklap ruzie proberen te zoeken met Fenerbahce (al maakt die Metin Sipahioglu van Fener het ook heel erg bont met zijn uitspraken), heel erg wisselvallig transferbeleid. Misschien na Dursun Ozbek wel de grootste flop van een bestuurder in de geschiedenis van Gala. Ik hoop echt dat Burak Elmas of Ahmet Yuce Ocakli ons zullen verlossen van deze man. Het is maar weer eens pijnlijk gebleken dat Gala bestuurd moet worden door iemand die uit de Galatasaray Universiteit komt. Dat we zo slecht presteren komt 1 door het bestuur en 2 door Fatih Terim. Belhanda was een zeer geliefde speler in de selectie, door die weg te pesten hebben ze het moreel verpest van elke speler. Daarnaast helpt de voorliefde van Terim voor een nieuwe opstelling in elke wedstrijd ook niet.

15 april 2021 om 12:06

Terim en Cengiz mogen beiden opdonderen. Terim heeft zo veel krediet bij UltrAslan en het bestuur. Die zal echt niet ontslagen worden, anders hadden ze dat vorig seizoen al gedaan toen Galatasaray 6e eindigde en 0 prijzen pakte(!). Die man heeft zo ongelooflijk veel betekend voor Galatasaray, maar kan gewoon niet meer mee in het huidige voetbal. Enige mogelijkheid waarbij Terim weg kan, is als er een andere voorzitter komt maar ik betwijfel of die meteen de ballen heeft om een nieuwe trainer aan te stellen, want dan heeft die heel UltrAslan tegen zich. Mijn voorkeur gaat uit naar Burak Elmas als nieuwe voorzitter en, nogal onrealistisch, maar wat zou het geweldig zijn als die bijvoorbeeld een coach als Marcelo Bielsa naar Galatasaray kan halen (contract loopt dit seizoen af).

15 april 2021 om 12:13

Zoals je zelf aangeeft, zullen er geen voorzitters zijn die Fatih Terim meteen wegsturen. Wat wel kan is dat als de prestaties uitblijven, ze hem in Januari of eind seizoen ontslaan. Denk sowieso dat GS nog een jaar met Terim zal werken. Als hij kampioen wordt zal het misschien verlengen, maar imo dat zou niet echt slim zijn. Over Bielsa heb je zo hard gelijk, ben als Fenerbahce fan nogsteeds hard aan het hopen dat Ali Koc hem binnenhaalt voor volgend jaar en Emre terug in het bestuur gaat.

15 april 2021 om 12:50

Terim is, net als de gehele Turkse competitie, over datum. De Terim die als jonge student van Derwall het roer bij Galatasaray overnam en heel Turkije én Europa op z’n kop zette is er allang niet meer. Een egocentrische, narcistische geldwolf is overgebleven. En Mustafa Cengiz, het is heel naar om dit te zeggen, is gewoon echt kapotgegaan door de chemo denk ik. Het is algemeen bekend dat chemotherapie een negatief effect op je mentale gezondheid kan hebben en als ik soms zijn interviews zie, is dat eigenlijk heel erg sneu en meelijwekkend. Hij moet gewoon tegen zichzelf in bescherming genomen worden en rust nemen wat hij gewoon nodig heeft. Snap niet waarom niemand ingrijpt.

15 april 2021 om 14:42

Ultraslan is 1 omgekochte boel. Geloof me, als het erop aankomt, staan ze aan de kant van Cengiz. Het feit dat ze nog steeds hun mond houden, zegt genoeg. In de tijd van Dursun Özbek was het net hetzelfde. 2,5 jaar (!) hebben ze gewacht om hun bek open te trekken. Ik vertrouw die rukkers voor geen haar.

Voor zover ik weet wordt dit zwaar overdreven. Hij laat zo nu en dan een gewillig ding overvliegen die effe een potje wil robberen, maar organiseert - voor zover ik dit denk te weten - geen Bunga Bunga-feestjes zoals Berlusconi dit deed.

15 april 2021 om 14:02

Zo jammer dan eigenlijk hahaha.

Hoe doet hij het er eigenlijk? Vind het knap en leuk voor hem dat hij al enkele jaren daar in Turkije zit. Lekker leven, lekker verdienen en genieten.

Voorzitter is vast boos omdat hij niet werd uitgenodigd.

15 april 2021 om 14:31

Exact. Een voorzitter als Berlusconi wist er wel raad mee, dat soort feestjes.

Sorry maar is Fatih Terim hier niet verantwoordelijk voor? Als ze slecht trainen stel je ze toch niet op? Of begrijp ik het verkeerd. Galatsaray moet een nieuwe trainer zoeken, Terim is een legende maar het schreeuwen en motiveren is uitgedoofd.

15 april 2021 om 12:22

Fatih Terim is verantwoordelijk voor heel veel dingen dit jaar, maar de meerderheid van GS fans willen dat niet inzien. Fatih Terim is ook echt fantastisch slim in mijn ogen, heb oprecht respect voor die man zijn brein. Hij heeft dit jaar al heel snel gezien dat hij geen kampioen zal spelen. Fenerbahce startte als een speer en toen begon hij over het bestuur te praten en nog wat. Dan ging ineens Besiktas vliegen en dan was het over transfers. Het bestuur heeft dan de meeste transfers gerealiseerd (buiten Kahveci) die Terim wou en dan was het even stil, ook omdat GS wat beter begon te worden en ze Fenerbahce ook hadden verslaan thuis. Uiteindelijk werd het toch duidelijk dat Besiktas kampioen ging spelen, ze zijn ook overduidelijk de best voetballende ploeg, dus zei hij ineens ‘ik voel me heel alleen, ben altijd eenzaam’. De GS-fans houden van Terim tot de dood dus ze zullen hem nooit in de steek laten, dat weet hij zelf ook goed. Daarom speelt hij al heel het seizoen spelletjes en zorgt hij voor een ‘me against te world’ gevoel, zodat als hij kampioen ging spelen het een fantastische prestatie ging zijn. Of hij ging geen kampioen spelen, maar dan ging het schuld aan alle factoren liggen die hij door het seizoen benoemde. Terim is één van de slimste mensen die ooit in het Turks voetbal heeft gewerkt en nogmaals, heb echt zoveel respect voor zijn brein.

Hahaha. Donk en Lens doen dit al jarenlang. Ze sturen bijna aan alle vrouwen in Nederland berichten te komen chillen in Istanbul met drank en lachgas... zijn volop video’s en foto’s aanwezig om dit te bevestigen.

15 april 2021 om 12:29

Toont echt aan dat onze competitie een amateurvereniging is met mooie lichtjes en versiering. Ziet er allemaal heel professioneel uit maar het is amateurvoetbal van top tot teen. Niet dan Donk en Lens dit niet moeten doen natuurlijk, want ik zou het zeker ook doen haha. Het toont wel aan dat de spelers die naar de Turkse lig gaan geen F geven om wat er daar speelt. Al die grote namen en zogenaamde sterspelers komen allemaal om te cashen. Ze roepen dan een paar keer een kreet van hun ploeg en zeggen ‘ik ben hier om kampioenschappen te winnen’ en hupla; welkom nachtleven Istanbul. En dan vragen we af waarom spelers zoals Ali Akman en Omer Faruk Beyaz naar Duitsland vertrekken op 18 jarig leeftijd. Die jongens kijken naar hun clubs en de competitie en schudden gewoon met hun hoofd in verdriet. Omer Faruk krijgt nu alle scheldwoorden over zich heen omdat hij wil vertrekken, terwijl het overduidelijk is dat die jongen nooit zal spelen met Pelkas, Ozil, Kahveci en Mert Hakan voor hem. En dan kan nog Ferdi daar spelen of kan er altijd een nieuwe aankoop komen.

15 april 2021 om 12:39

Ömer Faruk Beyaz en Ali Akman hebben helemaal gelijk inderdaad. Kijk hoe jongens als Demiral, Söyüncü, Ünder, Çelik en Kabak zich hebben ontwikkeld door Istanbul vroegtijdig te verlaten of helemaal over te slaan. Kabak stond gisteren nog basis tegen Real Madrid in de kwartfinale CL terwijl drie jaar geleden iedereen hem beschimpte dat hij niks zou bereiken bij een degradatiekandidaat als Stuttgart. Die jonge Turkse gasten worden steeds intelligenter en laten zich niet meer gek maken door geld en roem.

15 april 2021 om 12:49

Je laatste zin is ook mijn enige hoop voor Turks voetbal. Hoe meer getalenteerde jongens naar landen vertrekken zoals Duitsland, Nederland, Frankrijk of Spanje, hoe meer van die topspelers we zullen zien zoals de namen die je opnoemt. Als dit gebeurt hoop ik en verwacht ik dat de Turkse topclubs na een tijdje zullen zeggen: wacht effe, al die jonge Turken worden toppers maar spelen niet bij ons, daar moeten we iets aan doen. In mijn ideale situatie zie ik jongens zoals Merih en Caglar eerst basisspeler worden bij GS en FB om met deze clubs hoge ogen te gooien in Europa om daarna naar top van Europa te vertrekken voor bedragen voor 40 mil etc. Eigenlijk wat Portugal en bijv. Ajax al jaren aan het doen is. Dit is natuurlijk een droom momenteel, denk dat het de komende 10 jaar niet veel zal veranderen.

Helaas is Galatasaray de zieke man van Turkije. Met voornamelijk overbetaalde 32+ers in het team, Europese wanprestaties en mogelijk jarenlange omkoopschandalen. Jammer, want dit doet het Turkse voetbal weinig goeds. Hopen dat gala zich weer herpakt. Overigens hebben alle spelers overal ter wereld wel eens een seksfeest. We hebben te maken met miljonairs in een snelle wereld. Het gaat erom dat je de balans weet te behouden en je professionaliteit garandeert. Professionaliteit tegenover de fans, het bestuur en vooral jezelf.

Deze man is ernstig ziek en moest gewoon vorig jaar na zijn maag en hersenoperatie zijn taken direct neerleggen. Hij ziet er met de dag slechter uit en het is dan ook logisch als hij steeds vaker gekke dingen zegg. Echt jammer maar vooral veel sterkte toegewenst

De reden dat Galatasaray het zo slecht doet, is net Mustafa Cengiz. Terim heeft altijd al laten blijken wat hij van dit bestuur vond. Eerst liet hij hem zonder spits, daarna kwam de crisis rond Arda, vorige winter nog het gezeur om transfers. Na alle transfers was de storm uiteindelijk gaan liggen, tot het vertrek van Belhanda. Sindsdien hebben zowel Terim als de ploeg er de brui aan gegeven en dit doen ze bewust. Laatst was er een open training, ik kan je zeggen dat de gymlessen op school vroeger intensiever waren. Iedereen daar is het rotbestuur zat en ze weten dat bij een kampioenschap Cengiz wellicht herverkozen zou worden. Cengiz herverkozen betekent het definitieve einde van Terim. Dit willen ze natuurlijk voorkomen. Het feit dat Gedson Fernandes centraal achterin speelde, was het perfecte voorbeeld van bewuste zelfvernietiging. Terim wilt de ploeg zo laag mogelijk zien eindigen zodat Cengiz geen schijn van kans maakt. Met een nieuwe voorzitter heeft hij zijn job misschien gered. Of met zichzelf als voorzitter...?

15 april 2021 om 14:40

En dat vind je dan als GS acceptabel? Dat een Trainer en spelers de club expres niet kampioen maken, gewoon omdat ze de voorzitter niet leuk vinden? Het moet echt niet gekker worden. Ja Cengiz is geen goede voorzitter, ja iemand anders moet verkozen worden. Maar het is gek om Fatih Terim en zijn spelers te accepteren dat ze zomaar een kampioenschap laten lopen, een kampioenschap waar ze tot een maand geleden ofzo zeker nog kans op hadden. Als dit de situatie is waar je in geloofd, moet je niet alleen Cengiz wegwillen, maar per direct Terim ook. Anders ben je geen Gala fan, maar een Terim fan.

15 april 2021 om 15:11

Cengiz heeft alle fut uit Fatih Terim gehaald en hem als coach echt in een comateuze toestand gestoken, waar ik hem jammer genoeg niet meer zie uitkomen. Dus het liefst zie ik ze allebei zo ver mogelijk van Gala. Er moet ingegrepen worden voor we het Arsenal of Schalke van Turkije worden, en die kans is reëel want de ploeg is volledig rot, op elk vlak. Een ingreep zoals Kompany heeft gedaan bij Anderlecht. Al weet ik niet wie dat bij ons zou moeten doen.

Die beste voorzitter heeft zelf een paar dagen geleden nog een interview gegeven en toen geen woord gerept over Donk of een of andere seksparty. Dit is gewoon een verzinsel van een sensatiekrant om een crisis te creëren en alles en iedereen gelooft het. Niet te geloven!

Je weet hoe het is: af en toe wil je gewoon dat iemand anders het organiseert. Het schijnt dat de catering ondermaats is, slechte dj's, van Ryan mag je het zwembad niet gebruiken.. dan ben je het snel beu!

Babel heeft slecht invloed op spelers. Larin trok ook veel met hem op en kwam door het feesten te kort voor Besiktas. Nu hij een gezinsleven heeft opgebouwd en niet meer partied met Babel en Donk is hij in ene in vorm.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Galatasaray

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Besiktas8445
5.Sivasspor6511
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
E. KılınçMiddenvelder354
A. TuranMiddenvelder324
R. BabelAanvaller327
O. ÇağlayanAanvaller184
F. MusleraKeeper220
R. FalcaoAanvaller179
Ö. BayramVerdediger320
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

8 fans
Verdediger, 35 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Galatasaray 32 2 4 1
2019/2020 Galatasaray 26 3 6 0
2018/2019 Galatasaray 22 2 3 0
2017/2018 Galatasaray 17 0 3 0
2016/2017 Real Betis 16 0 3 0
Laatste voetbalnieuws

Titelstrijd tussen Besiktas, Galatasaray en Fenerbahçe bereikt hoogtepunt

De strijd om de landstitel in Turkije wordt komende zaterdag op de veertigste en allerlaatste speeldag beslist. Besiktas leed dinsdagavond, drie dagen na de 3-1 nederlaag bij Galatasaray, een verrassende thuisnederlaag...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 16 mei
Liverpool denkt aan Florian Neuhaus als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Georginio Wijnaldum. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren