Zaakwaarnemer Pratto beschuldigt Advocaat: ‘Ik denk dat er meer is gebeurd’

Dinsdag, 13 april 2021 om 10:42Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:42

De reserverol van Lucas Pratto bij Feyenoord valt niet in goede aarde bij zijn zaakwaarnemer Gustavo Goñi, zo laat de belangenbehartiger weten tegenover TyC Sports. Volgens Goñi, die de schuld neerlegt bij trainer Dick Advocaat, is er meer aan de hand. Pratto werd in januari op huurbasis overgenomen van het Argentijnse River Plate, maar heeft nog amper indruk weten te maken in Rotterdam en kijkt al maanden roerloos toe vanaf de reservebank.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door master d)

Het lijkt erop dat Pratto simpelweg niet goed genoeg is. Advocaat is niet iemand die spelletjes speelt.

13 april 2021 om 10:48

Elke trainer stelt normaal gesproken zijn beste spelers op. Het blijft wel bijzonder natuurlijk, hij zou door iemand binnen feyenoord gescout moeten zijn. Is Pratto dan zoveel slechter dan ze in eerste instantie dachten dat hij alleen maar op de bank zit? In dat geval mag er ook iemand binnen feyenoord ontslagen worden die akkoord heeft gegeven voor deze speler.

13 april 2021 om 11:16

Pratto past niet in de strategie van Advocaat die ervoor moet zorgen dat ie straks met opgeheven hoofd door de voordeur kan vertrekken.Meer niet. Helpt ook niet mee dat Pratto slechts een doorsnee speler is die bij z'n oude club bankzitter was.

13 april 2021 om 12:37

Alle aanvallers van Feyenoord passen eigenlijk niet in de strategie van Advocaat. We spelen zover van de vijandelijke 16 dat je eigenlijk een type Boadu of Malen moet hebben. Iemand die je diep kan sturen. Het blijft raar dat Advocaat vasthoudt aan deze tactiek terwijl we daar de spelers niet voor hebben. Overigens knap dat Berghuis ondanks deze tactiek die 1 a 2 kansen per wedstrijd oplevert toch tot deze cijfers komt. En ook bizar dat Pratto gehaald wordt als dit de tactiek blijft.....we komen namelijk amper in de 16. Dan heb je hem niks aan hem

13 april 2021 om 13:04

@marcossss Pratto vind ik zelf gewoon een vreemde transfer geweest van Feyenoord. in het meest productieve seizoen uit zijn carriere scoorde hij 10 doelpunten. dat zijn toch geen cijfers van een spits die je verder gaat helpen? bovendien was hij niet eens wedstrijdfit terwijl hij maar voor een half seizoen is gehuurd. dat is gewoon 5 ton plus Zuid-Amerikaans salaris wat je weg gooit

13 april 2021 om 10:49

Nou, de keuzes van Advocaat zijn vaak imo ook niet uit te leggen. Ik zou het dus niet zo zwart/wit willen stellen dat Pratto niet goed genoeg is...

13 april 2021 om 10:55

Sorry, maar heb je die vent zien voetballen? Denk dat iedereen met ogen wel heeft gezien dat dit niet het niveau is wat je als Feyenoord zijnde wil nastreven.

13 april 2021 om 11:03

Wanneer je veel in de 16 van de tegenstander bent lijkt het me wel een aardige speler voor erbij, maar met de spelopvatting van Feyenoord snap je dus niet waarom zo'n speler wordt gehaald.

13 april 2021 om 11:05

Hoe lang hebben we hem nou in totaal zien spelen... En hoe gebruik je hem, we hebben 3 soorten spitsen en niet 1 van die 3 gebruikt Advocaat of laat hij renderen. Een meevoetballende spits (jorgenson) een pure afmaker die veel loop (bozenik) en een targetman voor in de 16. En wat zet je dan in de spits een links buiten van 1.60cm.

13 april 2021 om 11:50

Hoe lang we hem hebben gezien is irrelevant. Bij een topploeg sta je er na 2 slechte wedstrijden ook gewoon naast. Het is gewoon een slechte deal. Pratto kun je alleen gebruiken als je de 16 van de tegenstander veelvuldig bestookt. Dat is nou net hoe Feyenoord niet speelt. Het is terecht dat hij niet speelt, en hij had eigenlijk helemaal niet moeten komen. Een scout had ook kunnen zien dat zijn "talent" niet past bij hoe Advocaat speelt.

13 april 2021 om 14:28

Bij een topploeg sta je er na 2 wedstrijden ook niet naast..
Het is ook een slechte deal dat zeg ik toch ook. Maar daar kan Pratto niks aan doen maar Feyenoord en vooral Dick wel. Die hebben zo'n type spits gehaald en vervolgens nooit 1 wedstrijd lang laten spelen.

De reactie waarvan we wisten dat ie zou komen vanuit het Pratto kamp. Zaakwaarnemer beseft dat zijn volgende move met Pratto geld toeleggen zal zijn.

Aan de ene kant ben ik erg verheugd met het nieuwe Feyenoord en aan de kanere kant bij het lezen van dit soort verhalen, denk ik tja... dit is het Feyenoord. Met Sini, Kocku, Senesi, Berghuis, Malacia, Balde en Antonucci staat er echt talent voor de deur, kapitaal en een frisse blik. Aan de andere kant zullen door transfers als Pratto, Diemers en Linssen de zonnige toekomst overschaduwd worden met een dooie grijze grauwe lucht. Een Argentijnse huurling die een belachelijk hoog salaris opstrijkt, die al meerdere keren onrust heeft gestookt zonder daadwerkelijk Feyenoord geholpen te hebben is toch weer steeds het beeld dat de overhand neemt.

13 april 2021 om 10:58

Ik verwacht niet dat Berghuis blijft, jij wel? Daarnaast zal Feyenoord Senesi toch wel verkopen om cash geld te genereren?

13 april 2021 om 11:07

Ik verwacht met de week meer dat Berghuis blijft. Ik denk dat de transfersom interessant is voor andere clubs, maar dat hij niet binnenlands naar PSV ofzo zal gaan. Daarnaast is het buitenland zeer selectief en zal er toch echt wel een hele interessante club moeten komen zoals hij zelf toen al aangaf. Hij heeft wel geleerd van zijn mislukte avontuur bij Watford. Dat Senesi verkocht wordt mag ik hopen voor de hoofdprijs en dat Feyenoord eens investeert in een snelle verdediger ipv al die trage slakken achterin.

13 april 2021 om 11:10

Ik verwacht dat Berghuis blijft en Senesi inderdaad vertrekt. Aan welke club zat je denken voor Berghuis ? Mijn verwachting is dat het halen van Europees voetbal voor Berghuis een ommekeer kan zijn, kelder Bundesliga, Premier League of middenmoot Serie A ?

13 april 2021 om 11:31

@deenb: Kelder Bundes voor Berghuis? Die kan ook zo bij een Gladbach, Wolfsburg mee ofzo. Je ziet ook bij Oranje dat hij gewoon echt wel eenhoog niveau aan kan. Watford was dan geen succes nee. Maar dat was Engeland voor bijv Haller ook niet. En deed het in de Bundes ook erg goed.

13 april 2021 om 12:08

@Martyn7, voor Berghuis zal het waarschijnlijk beter zijn als hij blijft, maar uit zijn woorden krijg ik toch steeds de indruk dat hij weg wil.

En wat noem je de hoofdprijs voor Senesi?

13 april 2021 om 12:35

@martyn7 - We hebben het hier over een 'kleine' 4 miljoen euro. Denk je werkelijk dat een (in de ogen van Berghuis) interessante buitenlandse club dat geld niet moeiteloos neertelt? De wereldtop gaat logischerwijs niet voor 'm komen, maar 4 mijoen euro voor een Nederlands international die de Eredivisie al een aantal seizoenen aan flarden schiet, dat gaat een leuke club echt wel neertellen.

13 april 2021 om 13:25

Als Berghuis een goed EK speelt is hij vermoedelijk wel weg. Zou voor Feyenoord echt een enorme aderlating zijn, hij is zo ontzettend belangrijk.

13 april 2021 om 11:11

Wanneer heeft Pratto onrust gestookt?
Je hoort hem verder helemaal niet klagen of zeiken toch? Dat zijn zaakwaarnemer nu iets zegt is ook niet zo gek.
Vind het nog al vreemd dat die van Bozenik en Jorgenson het nog niet opnemen voor hun spelers.

Linssen is nog steeds een goede en verstandige aankoop geweest. Sinistera was bijna een half jaar nog geblesseerd. Dan was deze jonge toch een ideale tussen oplossing? Dat hij vervolgens steeds wordt misbruikt als spits kan hij ook niks aan doen.

13 april 2021 om 11:27

Waarom heen al meerdere keren onrust is gestookt, tijdens de loonoffer(s), heeft 2x aangegeven te willen vertrekken en zou tijdens trainingen de boel verstoren.

13 april 2021 om 11:28

Die zaakwaarnemer van Jorgensen is net zo passief als de speler die hij vertegenwoordigt. Alsof alle fut en levenspassie uit die jongen is gegaan.

13 april 2021 om 11:42

@medellin:

haha ja klopt!
Maar misschien ook wel slim gezien de blessures die hij heeft gehad en zijn vorm. Dat je nu niet gaat lopen klagen bij een Feyenoord en wachten op de nieuwe trainer en zijn plannen.

13 april 2021 om 13:07

wat moet die zaakwaarnemer van Jorgensen zeggen dan? die heeft onder Gio en Stam enorm veel kansen gehad maar schiet geen deuk in een pakje boter

13 april 2021 om 13:27

Mede door hem kampioen met een geweldig jaar......
Jaar zonder een enkele blessure daarna blessure op blessure helaas...

13 april 2021 om 13:51

klopt maar je kan niet eeuwig blijven teren op 1 goed seizoen

13 april 2021 om 14:22

Nee tuurlijk niet, maar verkopen heeft nu ook geen zin. Vang je er ook niks voor.
Is echt hopen dat hij fit blijft en dan de kans krijgt op 10 zoals nu soms bij Advocaat ook al eens was.

of in een 442 zie ik hem ook passen, net als samen met Kuyt toen. Juist voetballend vind ik hem echt wel goed nog.

13 april 2021 om 17:35

soms moet je gewoon je verlies nemen. als je salaris blijft uitgeven aan een spits die zelden scoort en die vaker geblesseerd dan fit is dan is dat imo ook een slechte investering. hij laat al 3 jaar niks meer zien. Feyenoord heeft zwaar behoefte aan scorend vermogen want alleen Berghuis haalt een acceptabel moyenne

Misschien kan die zaakwaarnemer eens kijken naar de wat Pratto presteerde in de minuten die hij wel kreeg. De man heeft geen pepernoot geraakt.

Puur afgaande op wat we van Pratto hebben kunnen zien tijdens wedstrijden denk ik niet zo zeer dat er iets bijzonders heeft plaatsgevonden, maar dat het gewoon een gebrek kwaliteit en fitheid bij Pratto is. Natuurlijk kun je redeneren dat hij amper een serieuze kans heeft gehad om te wennen aan zijn medespelers in wedstrijd verband en dat bijvoorbeeld zijn eerste wedstrijd tegen Sparta nu ook weer geen groot drama was. Aan de andere kant was wat hij wel liet zien ook niet best natuurlijk en zag je daar toch ook weinig aanknopingspunten. Hij was niet echt iemand die oorlog maakte in de 16, veel energie in de wedstrijd legde of als aanspeelpunt fungeerde. Met 2 of 3 wedstrijden extra had hij denk ik niet veel meer gebracht.

Hoop voor Feyenoord dat ze volgend seizoen Pratto en Jorgenson ergens anders onderbrengen en gewoon doorgaan met Bozenik en Linssen.
Het is zinloos een spits te willen kopen die meteen de bovenkant van de Eredivisie vormt en die EL potten kan breken. Die koop je niet en zijn bovendien te duur. Linssen en Bozenik zijn spitsen die in een goed elftal gewoon een team top 4 kan laten voetballen. Bozenik kan nog in waarde toenemen als die er 10 of meer intikt. Linssen zit aan zijn plafond. Prima.
Je kunt beter je salarisbudget niet volledig benutten en je liquiditeit verbeteren. Als er daadwerkelijk een kans voordoet, dan heb je tenminste een potje.

13 april 2021 om 12:12

Jij wilt dus zeggen dat Linssen bij Ajax, PSV of AZ prima in de basis mee zou spelen? Serieus? Als ik naar hun huidige selectie kijk, denk ik namelijk van niet.

13 april 2021 om 12:51

Bij AZ had hij wel in de basis gespeeld hoor. Stengs en Boadu spelen ook niet bepaald geweldig dit seizoen. Linssen is ook niet zozeer slecht, maar je moet 'm belangrijk maken. Bij Ajax, PSV en ook Feyenoord heb je te maken met een bepaald verwachtingspatroon en druk. Dan heb je toch meer nodig dan wat een Linssen kan brengen. AZ presteert natuurlijk al een aantal jaren prima, maar het is wel een stuk makkelijker om voor AZ te voetballen dan voor Feyenoord, PSV of Ajax.

13 april 2021 om 17:48

Linssen zou bij Ajax en PSV geen basis staan. Zowel Ajax als PSV vissen in een duurdere categorie met respectievelijk Haller en Zahavi. Die krijgen een salaris die Feyenoord niet zomaar neertelt. En zeer zeker Haller! Ik zeg alleen dat Feyenoord niet in die categorie kan vissen en dus genoegen moet nemen met minder. Ze hebben Bozenik en Linssen en gewoon roeien met de riemen die je hebt.
Je kunt wel zeggen dat Feyenoord een topclub is, maar het ontbreekt ze aan een gerespecteerde scoutingsnetwerk, een historie aan overwegend goede aankopen en ook de liquide middelen om naast twee spitsen om ‘eventjes’ een derde spits aan te trekken die meteen significant beter is. Een talent als Malen aantrekken is aantrekkelijk, die je met speeltijd kunt laten rijpen. Voor nu zou ik inzetten op de ontwikkeling van Bozenik, ook al kost je dat punten (zolang je top 5 eindigt of hoger). Je hebt deze speler gekocht voor €5m en met speeltijd moet je kunnen garanderen dat die tussen de €5m en €10m op moet kunnen brengen. Afhankelijk van het rendement van dit soort investeringen (transfersom+ speeltijd) kun je langzaam gaan vissen in betere vijvers.

Wel frappant dat de technische leiding zegt veel vertrouwen in hem te hebben terwijl Dick het dus absoluut niet ziet zitten.
De eenlijnigheid is ver te zoeken zou je zo denken.
Pratto is gewoon een misser van jawelste geworden, kan een keer gebeuren toch.

13 april 2021 om 11:41

Dick heeft zelf voor hem gekozen.
Ze hebben 4 opties bij hem voorgelegd en Dick koos zelf vervolgens voor Pratto....

Zo moest Dick ook speciaal Diemers hebben, die ook keer op keer kansen blijft krijgen.

13 april 2021 om 14:51

Dan ben ik erg benieuwd naar de andere 3.
Ik ga er gemakshalve even vanuit dat Dick voor de "beste" optie is gegaan.

13 april 2021 om 17:40

@capis ik twijfel daaraan. Advocaat wilde bv Bozenik niet hebben maar toch werd die gehaald

Haha, typisch verhaal van een zaakwaarnemer die is begonnen met leuren om een speler nog ergens een paar knaken te laten verdienen. Helaas gaat er nog een club intrappen ook. Zo werkt het nou eenmaal.

Pratto is nog een bewijs van het wanbeleid van Feyenoord. Een dure spits gehuurd die helemaal niets toevoegt. Er is geen cent te makken bij Feyenoord op dit moment en als Berghuis voor €4 miljoen gaat vertrekken is er echt niets meer over. Feyenoord moet weer op 0 beginnen en de jeugd de kans geven komende jaren en accepteren dat ploegen als AZ en Vitesse ze in ieder geval komende 2/3 jaar voorbij zullen gaan. Qua potentie is Feyenoord natuurlijk de grotere ploeg en ik hoop dat ze binnenkort weer in de top 3 te zien zullen zijn.

13 april 2021 om 12:16

Je laatste zin is natuurlijk gewoon hypocriet: jij roept al een poosje dat Vitesse nu al gelijkwaardig is aan Feyenoord en over twee jaar verder zal zijn. En aangezien Ajax en PSV gegarandeerd de top 2 vormen, zou Feyenoord in de top 3 betekenen dat Vitesse er niet in zit.

Daarnaast zijn er meer spelers die Feyenoord geld op gaan leveren: Senesi en Sinisterra bijvoorbeeld. Vitesse staat nu eenmalig boven Feyenoord. Dat betekent niet dat ze structureel beter zijn.

13 april 2021 om 12:50

Ik zeg toch dat Feyenoord als club meer potentie heeft, maar dan moet er wel iets drastisch gaan veranderen. Vitesse zit niet stil en vaart een gezonde koers met Spors en Letsch en over AZ hoef ik het niet te hebben, die presteren fantastisch. Als Feyenoord het roer om gaat gooien en weer in de top 3 terecht zullen komen dan ben ik blij omdat het natuurlijk een grote club is qua fanbase. Je zin Vitesse staat eenmalig boven Feyenoord klopt maar Vitesse is op weg naar zijn 2e bekerwinst in de laatste 4 jaar en dat zou betekenen dat Vitesse de laatste jaren (in ieder geval qua prijzen) succesvoller presteert.

13 april 2021 om 15:14

Ergo: in de laatste vier jaar heeft Vitesse 1x de beker gewonnen. Vanaf 2017 (vier jaar dus) is Feyenoord 1x kampioen geworden, 2x de JC-schaal en 1x de beker. Hoezo heeft Vitesse dan meer prijzen gewonnen?

13 april 2021 om 12:46

Hou eens op om alles weer naar Vitesse te draaien. Man, wat wil jij graag erkenning voor jouw club zeg! Wacht eerst maar eens af of Vitesse volgend jaar uberhaupt in de top 4 eindigt en of Bazoer en Tannane uberhaupt blijven. Bij Vitesse is de situatie ook bovenal onzeker. Je weet niet wat die eigenaar gaat doen en hoe groot de verliezen bij Vitesse zijn. Het is in ieder geval heel erg duidelijk dat je totaal niet weet waar je over praat en/of totaal niet het vermogen hebt om objectief te zijn.

13 april 2021 om 13:02

Misschien ook maar afwachten of ze dit seizoen op plek 4 eindigen.

13 april 2021 om 15:59

Ik respecteer je mening Sirius. Ik merk wel dat Feyenoord fans nogal gepikeerd reageren op simpele opmerkingen. Ik erken dat Feyenoord veel meer potentie heeft als club, maar de koers van Vitesse is duidelijk en zit voor de komende jaren veel meer potentie in dan bij Feyenoord waar het een zooitje is op bestuurlijk niveau. Dat jij komt met "je weet niet wat de eigenaar gaat doen" is typisch populistische onzin die je altijd hoort. Al bijna 10 jaar hebben we een eigenaar zonder problemen en er is contractueel vastgesteld dat als de eigenaar vertrekt hij wel nog 5 jaar financiële steun moet verlenen.

13 april 2021 om 15:59

Ik spreek je volgende week zondag Fr010frdam.

13 april 2021 om 15:41

In welke wereld is Vitesse Feyenoord voorbij? Dit is een uitstekend seizoen voor Vitesse en een slecht jaar voor Feyenoord, en zelfs nu moeten we nog maar zien of Vitesse echt hoger eindigt

13 april 2021 om 16:00

Ja en we vergeten even dat Vitesse in de bekerfinale staat?

13 april 2021 om 16:59

Misschien dat voor jou als fan van een klein onbeduidend clubje die bekerfinale nog geweldig is, maar voor de echte clubs is zo'n bekerfinale business as usual. Feyenoord heeft al 17x een bekerfinale gespeeld, dus ja die kennen dat inmiddels wel. Bereik je hem en weet je hem te winnen is het leuk. Lukt het niet boeit het ook niet echt. Vitesse heeft nog een gigantische achterstand op Feyenoord als ze zoveel waarde hechten aan een bekerfinale.

13 april 2021 om 17:06

Feyenoord stond vorig jaar ook in de bekerfinale, alleen werd die niet gespeeld. Heracles stond in 2012 overigens ook in de bekerfinale. Waren die toen Vitesse voorbij?

13 april 2021 om 18:01

Alsjeblieft Feyenoorders leven echt in een andere wereld. Als een psv'er of ajacied dit zegt enfin. Maar een Feyenoord kan niet tegen Vitesse of AZ fans vertellen dat zijn team zoveel verder is. Feyenoord stelt op een kampioenschap een aantal jaar terug na niks voor. AZ en Twente zijn ook kampioen geworden in deze periode, zijn zij even sterk? AZ is momenteel de derde club achter PSV en daarachter komt Vitesse samen met Feyenoord.

13 april 2021 om 18:09

Solanke, jij betrekt feiten en statistieken in je betoog als het je uitkomt. Als anderen met feiten en statistieken komen waarmee ze het keihard weerleggen, zeg je dat ze in een andere wereld leven. Feyenoord werd in het rampjaar 10-11 tiende. Daarna 2e, 3e, 2e, 4e, 3e, 1e, 4e, 3e, 3e. In die jaren is er een titel gepakt, twee bekers, twee keer de JC Schaal en één keer een bekerfinale die niet gespeeld is. Hoe vaak zijn Vitesse en AZ in die jaren boven Feyenoord geëindigd? Vertel het me maar. AZ komt door goed beleid in de buurt van Feyenoord en presteert dit jaar beter, heel knap gezien de verschillen in budget etc. Vitesse gelijk aan Feyenoord.. dat is je reinste grootheidswaanzin. Ook qua elftal. Alleen Bazoer zou bij Feyenoord in de basis staan

13 april 2021 om 18:23

Wat stelt Vitesse dan voor? Die kunnen niet eens van ADO thuis winnen. Vorig seizoen kwamen die ook maar aanschijten met plek 7. Wat zijn die ver als ploeg zeg. Nu ook lekker van ellende in elkaar storten, waardoor ze uit de top 4 vallen. 150 miljoen is er geinvesteerd en hoger dan 1 schamele 4e plaats in de 12/13 zijn ze niet geweest. Het stadion hebben ze maar stoelen weggehaald omdat er geen hond komt kijken. Dat is Vitesse.

13 april 2021 om 17:40

zowat heel de selectie is een bewijs van het wanbeleid van Feyenoord

Hoewel ik nog vertrouwen heb in Arnesen vind ik dit wel een flinke blunder. Zeker gezien het feit dat er gewoon geen geld voor was. Dan had je echt Jorgensen moeten verkopen of Bozenik moeten verhuren.

Tja, Feyenoord heeft Pratto gehuurd en huren doe je over het algemeen met spelers die direct inzetbaar zijn voor je. Dus dit is OF gewoon slecht gescout/ gehuurd, OF Pratto heeft wel degelijk kwaliteiten, maar Advocaat moet hem niet, die blijft voor Linssen kiezen. Maar dan ga ik er vanuit dat deze huur toch met de hoofdcoach is overlegd. Zeg het maar.

13 april 2021 om 12:40

Nou ja, we zien toch allemaal hoe matig Pratto is en hoe hij overduidelijk niet fit is? Die is gewoon met natte vinger werk gescout, dat kan bijna niet anders.

13 april 2021 om 13:35

Maar effe serieus: daar zijn toch meerdere mensen die daar 'ja' op moeten zeggen voordat zo een huurtraject tot stand komt?!

De vraag is een beetje wat Dick nou eigenlijk wil want hij heeft 3 verschillende types maar geen een krijgt vertrouwen.

13 april 2021 om 13:03

3 verschillende types die allemaal niet in zijn systeem passen. Bizar

13 april 2021 om 13:58

Maar Advocaat is toch ingestapt als passant en dit werd gezien als een tussenjaar, dan moet toch iemand tegen Dick zeggen. Dick of je speelt naar de mogelijkheden van het elftal of niet maar dan krijg je er niemand bij. Nu speelt dick zoals hij denkt dat het beste is maar dan haal je een speler die er niet bij hoort. Dat vind ik geen visie. Dus ik vind dit als enige echt een mispeer van Arnesen.

13 april 2021 om 17:43

omdat ze allemaal niet goed genoeg zijn voor het niveau wat Feyenoord nastreeft. niet dat Linssen het nou zo goed doet maar de rest is helemaal een drama

Tja, die zaakwaarnemer kan ook niet anders dan dit soort dingen zeggen, maar we hebben toch echt allemaal ogen. Dit heeft niets met aanpassing of vertrouwen te maken, maar met fitheid, logheid en toch ook wel duidelijk een gebrek aan kwaliteit. Het is gewoon niet zoveel (meer).

Tsja, je zult ook maar trainer van een selectie van28 man zijn. Dan moet je wekelijks 14 spelers en 14 zaakwaarnemers teleurstellen. Ze tekenen met hun volle verstand een contract, maar als het vervolgens niet gaat zoals ze zich dat voorstellen dan accepteren ze de wetten van topsport niet.

Los van dat Pratto een belachelijke aankoop is geweest , slaat dit ook nergens op van de Zaakwaarnemer , iemand beschuldigen zonder te weten of dit klopt.

Ik hoop dat we volgens seizoen onder Slot anders en veel hoger gaan spelen, dus weg met Spajic en Botteghin centraal achterin. Maar verder met Geertruida centraal en dan een nieuwe rechtsback of anders zelfs Nieuwkoop. Dan kun je in ieder geval hogerop spelen. Zeker omdat we dan Hendriks daarachter hebben. Dat lijkt me prima!

Dan ben ik verder heel benieuwd naar het middenveld, ik denk dat we mogen verwachten dat er alleen wat spelers vertrekken en weinig voor terug komt. Dan hopelijk wat jeugd die wat kans gaat krijgen. Ik verwacht eigenlijk dat Wehrman met Kokcu wat meer controlerend gaan spelen en Toornstra dan meer als lopende nummer 10. Dan Berghuis en Sinisterra op de flanken en Bozenik meer in de spits. Die denk ik gewoon een hele hoop doelpunten gaat maken met een hogere spelopvatting. En dan zullen we gewoon weer 4e worden en dan kunnen we weer gaan bouwen.

Bijlow, Ten Hove
Nieuwkoop, Svensson????
Hall, Geertruida
Senesi, Hendriks
Malacia, Smeulens
Fer, Wehrman
Bouchataoui, Kokcu
Toornstra, …….misschien een aankoop?
Sinisterra, Balde
Bozenik, Bannis
Berghuis, Azarkan

Dan Marsman, Botteghin, Spajic, Haps, Diemers, Linssen, Pratto, Jorgenson proberen te lozen, dan kunnen we gaan bouwen aan een nieuwe toekomst.

13 april 2021 om 14:35

Ik snap waar je naartoe wilt, maar toch denk ik dat het er volgend jaar toch flink anders uit gaat zien. Allereerst wordt het contract van Nieuwkoop niet verlengd, gaat Svensson naar het buitenland en gaat Hall de back-up worden voor de rechtsback.

Daarnaast zal Toornstra een meer controlerende rol krijgen (hij laat dit jaar zien dat hij dat prima aan kan en wilt het zelf ook) en zal ook Antonucci in de voorbereiding de kans krijgen om het te laten zien op de #10 positie. Verder ga ik er ook vanuit dat Bannis en Azarkan weer verhuurd gaan worden, vooral Azarkan laat namelijk zien dat hij het niveau nog niet aan kan.

Linssen en Diemers gaan niet na één seizoen al weg en kan je er imo prima bij houden als backup. Met alleen tieners/talenten ga je het ook niet redden en vooral Linssen laat dit jaar zien dat hij nog van waarde kan zijn (betrokken bij 10 goals).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.PSV3113
3.Feyenoord2918
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder138
J. ToornstraMiddenvelder133
B. LinssenAanvaller138
J. BijlowKeeper120
L. SinisterraAanvaller124
A. JahanbakhshAanvaller111
C. DessersAanvaller94
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren