Wijffels draagt goedkope spits aan voor Feyenoord: ‘Die valt in het pulletje’

Maandag, 12 april 2021 om 18:37Jeroen van Poppel • Laatste update: 18:43

Maarten Wijffels voorziet een probleem voor Feyenoord komend seizoen als het gaat om de spitspositie. De journalist van het Algemeen Dagblad stelt dat Arne Slot, de toekomstig trainer van de Rotterdammers, graag met een aanspeelpunt in het centrum van de aanval speelt en draagt opvallend genoeg Henk Veerman van sc Heerenveen aan als optie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Henk Veerman geschikt voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door yelle)

Hij is beter dan de drie spitsen die er nu zijn, maar hier moet je niet aan beginnen. Waag dan komend seizoen een poging voor Zirkzee, aangezien die niet rendeert in Italie is dat een reeele optie voor Feyenoord.

12 april 2021 om 19:20

precies! niet nog meer middelmaat, zo komen we nooit uit het dal. als er geld uitgegeven gaat worden vanaf nu zou dat alleen nog uitgegeven moeten worden aan echte versterkingen. anders kan je net zo goed aan de huidige middelmaat vast houden en je geld opsparen totdat je wel wat geld hebt om eindelijk eens iets te halen wat Feyenoord wel beter maakt

12 april 2021 om 20:18

Of in ieder geval spelers die in waarde kunnen stijgen en dat is Veerman niet lijkt me.

12 april 2021 om 21:23

Ik weet niet of Zirkzee niet rendeert in Italie, ging daar in de winterstop naar toe mocht 3 of 4 keer invallen en liep daarna voor de rest van het seizoen een zware blessure op.
Veerman lijkt me wel heel erg middelmaat voor Feyenoord. Ik heb ook niet het idee dat hij beter is dan wat er nu loopt. Een speler van 30 die nog nooit heeft aangetoond meer in zijn mars te hebben dan de subtop. Zo fantastisch zijn zijn stats nou ook weer niet bij Heerenveen.
Bozenik heb ik nooit zien spelen voor hij naar Feyenoord kwam maar is een jong talent, daar kun je een keer mis zitten.
In het geval van Jorgensen en Pratto hebben die in het verleden in ieder geval wel op momenten laten zien dat ze een toegevoegde waarde voor Feyenoord zouden kunnen zijn.
Ze zullen ook nooit iets aan hem kunnen verdienen, alleen daarom al lijkt het me geen goede optie voor Feyenoord.

12 april 2021 om 22:02

Een seizoen basis in de Eredivisie lijkt me een passende stap voor Zirkzee. Die jongen moet vlieguren maken en is bekend met de club. Van een paar minuten in een invalbeurt wordt hij niet beter. Met het ook op jorgensen en Pratto bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst, naar mijn mening beide een verloren zaak en moet feyenoord ze zsm laten gaan.

12 april 2021 om 22:03

Een seizoen basis in de Eredivisie lijkt me een passende stap voor Zirkzee. Die jongen moet vlieguren maken en is bekend met de club. Van een paar minuten in een invalbeurt wordt hij niet beter. Met het ook op jorgensen en Pratto bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst, naar mijn mening beide een verloren zaak en moet feyenoord ze zsm laten gaan.

12 april 2021 om 22:04

Een seizoen basis in de Eredivisie lijkt me een passende stap voor Zirkzee. Die jongen moet vlieguren maken en is bekend met de club. Van een paar minuten in een invalbeurt wordt hij niet beter. Met het ook op jorgensen en Pratto bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Naar mijn mening beide 0 toegevoegde waarde en moet feyenoord ze zo snel mogelijk laten gaan.

Want Boadu was al die tijd ook een aanspeelpunt?

Zeg wat je wil over Jørgensen, maar die is nog altijd twee klassen beter dan Veerman. Bozenik zich in de luwte laten ontwikkelen kan nog, maar niet in de luwte van Henk Veerman. Laat hem dan maar lekker spelen

12 april 2021 om 18:58

Jorgensen kan geen goal meer maken de afgelopen jaren, Veerman net wel. Ik zou weten welke spits ik als de betere zou categoriseren. Niet dat Veerman trouwens een goede optie is. Zal veel kosten en echt veel rek zit er niet in.

12 april 2021 om 19:16

Jørgensen kan prima een goal maken. Het is geen Kezman die puur op de goal uit is, maar hij kan wel scoren. Begin van dit jaar scoorde hij tegen Sparta, maakte hij in de Arena een goede goal die op een centimeter buitenspel van Toornstra werd afgekeurd, en scoorde hij tegen AZ. Hij speelde bovendien ook goed. Vervolgens speelt Feyenoord tegen PSV, tegen wie Jørgensen op de een of andere manier áltijd geweldig speelt, en haalt Advocaat hem eruit. Om tactische redenen, oké, kan. Daarna heeft hij echter geen kans meer gekregen. Hij was eindelijk weer fit, kreeg weer eens ritme, en dan gooit Advocaat hem er structureel uit ten faveure van Linssen. Niets ten nadele van Linssen, want die doet wat hij kan, maar het is gewoon geen spits. Overigens is presteren bij Heerenveen een stuk makkelijker dan bij Feyenoord. Veerman zou een leuk breekijzer zijn, als een soort mindere versie van Sibon, maar in vergelijking met Jørgensen weet ik ook wel wie ik zou kiezen. Als Jørgensen, zoals Veerman, alles 90 minuten bij Heerenveen zou spelen, ben ik er heilig van overtuigd dat hij er minstens zo veel had gemaakt. En dan is het ook nog eens een betere voetballer. Ik weet dat je zelf ook niet beweert dat Veerman de oplossing is, maar ik wil maar zeggen dat ik hem minder vind. Jørgensen heeft wat vertrouwen, speeltijd en aandacht nodig. De enige aandacht die hij van Advocaat krijgt, bestaat uit sneren

12 april 2021 om 19:23

gaan we nou serieus ook afgekeurde goals meerekenen om een spits zijn gemiddelde omhoog te halen? hij maakte er ook nog een aantal op de training. als je die meerekent komt hij wel aan een aardig gemiddelde. Jorgensen scoort gewoon veel te weinig en dat is al heel zijn carriere zo op het kampioensjaar van Feyenoord na. dat was zijn enige productieve seizoen

12 april 2021 om 19:24

Ja leuk dat je zijn 3 goals van dit seizoen vernoemd (in 19 wedstrijden). Als Veerman er nog 1 maakt dan heeft hij er evenveel als Jorgensen in de laatste 3 seizoenen. Maar Jorgensen moet je zo snel mogelijk van de hand doen. Die maakt geen goals en zal wel een stevig salaris hebben.

12 april 2021 om 19:45

Veerman speelt dan ook hele wedstrijden, krijgt het vertrouwen, heeft geen blessures, heeft ritme. Dat vind ik een onredelijke vergelijking. Ik vind Jørgensen persoonlijk beter en daarin moet je in mijn ogen verder kijken dan statistieken, want die zijn in dit geval misleidend. Elk seizoen (behalve dit seizoen, want hij krijgt geen kans) heeft hij aangetoond klasse te hebben. Niet alleen in het maken van goals, maar ook als aanspeelpunt. Veerman presteert stabiel, maar Jørgensen piekt veel hoger dan dat. Het probleem is dat hij niet de kans heeft gehad om dat niveau structureel te laten zien

12 april 2021 om 19:59

Bij Kopenhagen scoorde hij als schaduwspits ook gewoon 15 goals Japie. En voordat je weer (zoals de vorige keer) zegt dat hij dan geen spits is: ze betaalden 3 miljoen en stelden hem op als diepe spits, waarin hij MVP werd in de Eredivisie en de belangrijkste speler voor Feyenoord, naast El Ahmadi. Goed gescout dan 😉. Hij heeft een bliksemafleider nodig. En ja, ik heb het over een buitenspelgoal om te illustreren hoe dun het lijntje is. Dat jij aan de hand daarvan leuk wil scoren moet je natuurlijk zelf weten

12 april 2021 om 20:04

Krijgt hij niet gewoon minder kansen omdat hij niet scoort?

12 april 2021 om 20:22

Ja, absoluut. Maar Advocaat heeft geen geduld. Als Jørgensen een wedstrijd niet scoort, kraakt hij hem af in de media. Daar is Jørgensen ook nog eens vrij gevoelig voor. Zet daar Leo Beenhakker bij en hij voelt zich een stuk beter. Maar.. toen hij wél scoorde, moest hij dus ook plaatsmaken, voor Linssen. Ik ben best gecharmeerd van Linssen, maar ik begrijp niet waarom hij het vertrouwen en alle kansen krijgt en Jørgensen nooit. Die mag twintig minuten invallen in een slechte wedstrijd tegen Emmen

12 april 2021 om 20:23

Bij Heerenveen scoort die, een ploeg waar je als spits gigantisch veel ruimte krijgt. In de kleinere ruimtes bij Feyenoord zie ik Veerman weinig scoren. In de afgelopen jaren heeft Feyenoord helaas veel spelers gehaald van middenmoters en subtoppers die allemaal flopten omdat de ruimtes bij Feyenoord veel kleiner waren. Neem nou een Larsson of een Basiccoglu van ook Heerenveen, die kwamen in de kleine ruimtes tegen een dubbele dekking nooit maar dan ook nooit een man voorbij, terwijl die bij Heerenveen ballen op de middenlijn kregen en lekker frivool acties konden maken. Zelfs analisten op de tv waarvan je zou denken dat ze een beetje voetbalverstand hebben, heb ik nooit horen zeggen waarom bijvoorbeeld een Larsson faalde. Ze zeiden altijd dat die kuipvrees had of niet lekker in zijn vel zat, lachwekkend. Verder moet je Jorgensen natuurlijk vervangen, die is al drie jaar lang alleen maar geblesseerd en kun je niet op bouwen.

12 april 2021 om 21:19

Het begrip 'Kuipvrees' is inderdaad zo'n onzin. Dat is misschien bij een enkeling het geval. Zo'n Bilal is mislukt, maar als hij iets niet had dan was het wel angst. Hij durfde altijd zijn acties te maken (is ook nog redelijk waardevol geweest met assists, verdiende penalties en vrije trappen, buiten het feit dat hij natuurlijk wel gewoon mislukt is)

Als Feyenoord voetballend naar een hoger niveau wil, moet je niet eens nadenken over dit soort namen. Niks ten nadelen van Veerman, wat ik overigens gewoon een goede speler voor Heereveen vindt. Maar dit is technisch en type spits niet wat je moet nastreven als een Feyenoord zijnde.

Analisten als het over Feyenoord gaat: Feyenoord moet echt eens ophouden met die bord-op-scouting spelers te halen die net aan uitblinken bij Heerenveen, maar die het never nooit gaan redden in de Kuip. Analisten een week later: misschien moet je Henk Veerman en Rai Vloet halen. Aaaargh! Maarten Wijfels bevestigt voor mij wederom wel de allerdomste van het hele keur aan analisten te zijn, en dat is in Nederland bijna een prestatie met zoveel oelewappers.

12 april 2021 om 18:52

Precies, analisten blijven me verbazen, maar dit gaat helemaal nergens over. Ze roepen maar wat. Dat ze maar wat kritiek op Advocaat hebben.

12 april 2021 om 19:29

Veerman lijkt me een domme keuze, want het is inderdaad een oud beleid van Feyenoord om op hem te richten. Echter, dit klinkt misschien ook als een dom idee, maar als VVV degradeert, kan Giakoumakis niet iets worden voor Feyenoord? Lijkt mij geen super dure aankoop dan, en ondanks dat hij het nu maar over 1 seizoen heeft bewezen, heeft hij zijn capabilities wel laten zien dit seizoen (26 jaar, Grieks international, heeft opzich geen onaardige techniek voor een spits, goede mentaliteit (misschien iets te gefrustreerd als het niet loopt)). Is natuurlijk een risico, maar voor 1 of 2 miljoen is het niet een te grote risico lijkt mij als VVV degradeert. Feyenoord moet creatief zijn, maar hopelijk kan Slot gewoon Bozenik, en Jorgensen aan het ballen krijgen. En misschien, kans is nihil, kan Vente een Kane achtige ontwikkeling maken, dat zou pas lachen zijn haha. Feyenoord kan pas weer echt flinke versterkingen halen als een Senesi, Berghuis, Kokcu, en/of een Sinisterra vertrekt.

13 april 2021 om 10:31

Ik kwam hier om dit te zeggen, maar in mijn hart wist ik al wel dat het was gebeurd. Het is wel typisch dat met het afglijden van Feyenoord dit seizoen het kaliber spelers ook zakt. Eerst zouden ze spelers van AZ moeten halen (ook omdat Slot natuurlijk naar Rotterdam vertrekt), daarna ging het over Vitesse, nu Heerenveen... Wellicht eindigt het weer bij Fortuna?

....fantastische idee. Dan Strootman erachter. En Babel als laatste man, want die heeft zo’n fijne trap en goed gevoel voor ritme.

Ja hoor laten wij miljoenen betalen voor nog een spits. Wordt zo iemand serieus betaald om dit melden? Feyenoord heeft geen geld, al meerdere spitsen onder contract en Veerman is toch ook weer een (dure) gok + hij heeft geen restwaarde.... Niet doen dus.

Advocaat doet ten minste nog zijn best om Berghuis voor veel geld te slijten getuige zijn opmerkingen:
1 Berghuis kan mee met Ajax (een poosje geleden)
2. Waar vind je een rechterspits die 20 goals maakt (gisteren)

Hij heeft wel gelijk, Berghuis heeft zich ontwikkeld en scoort. Dat doen de rechterspitsen van Ajax te weinig

12 april 2021 om 19:05

Je weet dat Berghuis een gelimiteerde transfersom heeft?

12 april 2021 om 19:17

Een forumlid schreef dat dit alleen geldt voor het buitenland.
PSv had belangstelling, nu is hij veel beter en international. Dokken maar

12 april 2021 om 19:24

kraakt hij spelers af is het niet goed, geeft hij een speler nu een keer een compliment is het ook weer niet goed. volgens mij weet die man het nu ook niet meer

Wat heeft Maarten Wijfels vanmorgen gerookt? Wat een gek is dat, dat zulke mensen een mening mogen hebben over voetbal, hou toch op!

Krmencik zou ook geen slechte optie zijn voor Feyenoord. Best ervaren man die bij Plzen bewezen heeft wat te kunnen, maar bij Brugge kwam het er niet uit. Echt veel zal die wel niet kosten.

12 april 2021 om 18:58

Wilfried Bony, tweeëndertig jaar en clubloos.

12 april 2021 om 19:01

Trapt wel al jaren geen deuk in een pakje boter. Al Arabi en Al ittihad stellen namelijk toch niet al teveel voor. Zal ook wel duur zijn vermoed ik.

12 april 2021 om 19:10

En het niveau van Pratto en een dikker salaris ... Bony is exact datgene waar het steeds fout gaat

12 april 2021 om 19:23

vd Gijp zou daar wel heel enthousiast van worden.

12 april 2021 om 19:03

Ik zou eens kijken naar Uhre. Speelt bij Brondby, 26 jaar, 1,88 en momenteel topscoorder van de Deense competitie. Past als kapstok mooi in het systeem van Feyenoord en is ervaren genoeg ok er gelijk te staan waardoor Bozenik zich door kan ontwikkelen. Volgens mij loopt zijn contract ook niet meer heel lang.Edit: zijn contract loopt inderdaad nog maar 1,5 jaar. Meer voordelen zijn dat zijn management hetzelfde is als een rits Nederlandse spelers waarvan er ook nog 1 bij Feyenoord zit, namelijk Haps. Daarnaast zitten Blind, Strootman, De Roon, Depay en Cillessen er ook bij. Arnesen is ook Deens dus dat helpt ook.

12 april 2021 om 19:06

Ik ken de speler totaal niet, maar het klinkt zeker niet slecht. Beetje een technische speler of eerder iemand zoals Veerman?

12 april 2021 om 19:12

Ik zou hem niet perse technisch noemen, héél erg goed ken ik hem ook niet hoor. Maar hij is een echte atleet. Bloedsnel en beresterk en een krachtig afstandschot.

12 april 2021 om 19:27

Ik was geinteresseerd en ben even gaan zoeken. Ik lees dat hij heel snel is met een goede dribbel, maar (in het verleden) moeite had met scoren. Dit seizien 14 goals en 6 assist in 24 wedstrijden. Dat zou dus inderdaad best een speler kunnen zijn voor Feyenoord. Wel al 26 jaar en dat is misschien net te oud om hem voor een mooi bedrag door te verkopen. En helaas moet Feyenoord toch ook naar dat soort dingen kijken.

12 april 2021 om 19:50

Klopt Moridin, misschien is hij ook een tikkeltje te oud. Verder nog een paar namen die naar mijn idee (ja ik ben een nerd voor voetbaldata en statistiek) echt heel interessant zijn voor Feyenoord zijn:

- Axel Bamba (cv) en speler van Paris FC in de Ligue 2. Hij is slechts 21 jaar, komt uit voor Ivoorkust maar heeft ook een Zwitsers paspoort. Hij heeft een ijzersterk seizoen bij Paris FC en maakt op basis van statistiek echt een hele goede indruk. Met een marktwaarde van 1,5 tot 2 miljoen is het zeker een kijkje nemen waard. Goede punten zijn: kracht, agressie en voor zijn bouw nog goede snelheid.

- Kristijan Jakic (cvm) en speler van Dynamo Zagreb. Hij kan erg goed mee met het team van Zagreb wat een hoog niveau aantikt dit seizoen. Echter staat hij niet heel vaak in de basis. Hij is fel en scherp, kan het spel goed lezen en heeft ook nog een prima lange paas. bovendien is hij pas 23 en heeft een marktwaarde van maar 2 tot 3 miljoen euro.

- Dimitrios Pinakas (spits) en speler van AE Larissa in Griekenland (naam verklapt het al). Hij is pas 19 jaar oud, heeft al 7 goals dit seizoen in het netje liggen en maakt op basis van statistieken echt een superontwikkeling door. Hij heeft een transferwaarde van pak 'm beet een half miljoen en je kan er in ieder geval eens een "scout" naar laten kijken, die zet ik tussenhaakjes omdat Feyenoord die volgens mij niet heeft.

12 april 2021 om 19:58

Ik vind dat soort statistieken ook altijd erg leuk en hoewel je natuurlijk nog moet scouten is het een manier om in onbekendere competities spelers op de radar te krijgen. Bamba staat 100% procent al op het lijstje van Feyenoord. Hier heb ik een bericht over gelezen. Zagreb stikt van de goede spelers, maar ze weten daar wel van prijzen.

12 april 2021 om 20:02

Ach joh nu je het zegt er is inderdaad interesse in Bamba getoond, had oprecht geen idee. Verder zit Zagreb inderdaad best op de prijzen (en terecht), maar daar hebben ze echt andere spelers voor. Jakic is niet perse één van de sterkhouders van Zagreb.

12 april 2021 om 20:10

Kleine toevoeging nog wat in principe niet relevant is aan dit topic, maar wel met de naam Bamba.(ik reageer hem even op jou Moridin)

Sol Bamba werd namelijk afgelopen januari gediagnostiseerd met een zeldzame vorm van lymfeklierk***, een vorm met helaas een hoog sterfpercentage. Sinds vier dagen staat Sol Bamba weer op het veld! Een bericht wat ik persoonlijker veel liever wil zien dan een ruzie tussen Johan Derksen en Pierre Van Hooijdonk of whatever.

Verkopen Jorgensen, en als je ook het salaris erbij pakt en dat van Pratto en Narsingh zit je al op een behoorlijk groot bedrag.. Koop daarmee bijvoorbeeld een Vincent Janssen ... en huur een Zirkzee Mocht Janssen te duur zijn dan bijvoorbeeld richten op Lammers en Zirkzee

12 april 2021 om 19:12

Janssen zal wel duur zijn denk ik, ook qua salaris. Want die Mexicaanse teams hebben wel geld. Zo een zirkzee zou niet slecht zijn inderdaad. Al is het natuurlijk wel weer korte termijn. Bozenik gewoon eens een seizoen de kans geven, want daar is al zwaar in geïnvesteerd.

12 april 2021 om 19:15

Ik zou dus helemaal wegblijven bij dat bekende vijvertje. Mocht je straks een potje hebben van vijf miljoen ofzo dan zou je ik lekker scouten in landen zoals: Denemarken, Noorwegen, Oostenrijk, Kroatië etc. Het is allemaal salaris voor binnen de EU en er lopen daar echt wel spelers die voor relatief weinig geld een goede versterking voor Feyenoord zijn, daar durf ik me hand voor in het vuur te steken.

12 april 2021 om 20:04

Maar Feyenoord vist al jaren zonder aas in dat vijvertje...
En als ze al eens beet hebben, weten ze niet wanneer ze moeten verkopen (jorgensen)

Vincent Jansen zal vast wel wat kosten.
Maar als er een kans is dat hij terug naar Europa wilt dan kan Feyenoord wellicht de beste optie zijn. Hij is dan spits nummer 1. Speelt in een competitie waarin hij zo richting de 20 a 30 goals kan, speelt zich daarmee in de kijker
Ja, wellicht salaris inleveren om daarna meer te pakken.

Maar ik zou ook eens durven te kijken naar een Micky van der Ven...
Die is sowieso beter dan Van Beek...

Antonucci kan nooit minder zijn dan Burger of Diemers

Abdou Harroui zou een versterking zijn. Wellicht met ruildeal als Burger, Van Beek enz kun je de prijs drukken.

Na 2 regels wist je dat dit een ontzettend onzin verhaal is. Slot is alleen bij AZ in de ED als hoofdtrainer geweest, de spits die hij tot zijn beschikking had en het meeste gebruikte was Boadu, en Boadu is alles behalve een aanspeelpunt. Hoe kun je dan beweren dat Slot er van houdt om met een aanspeelpunt te spelen? Als dat werkelijk zo was, dan had hij zo'n type spits wel gehaald bij Az.

Het gaat zo slecht met Feyenoord dat iedere versterking welkom is.

12 april 2021 om 19:35

Versterking inderdaad, geen toevoeging.

12 april 2021 om 19:42

Ja, tuurlijk. Logisch. Dus als je slecht beleid voert is het verstandig om maar iedere speler als welkome versterking te zien. Klinkt logisch.

Soms moet je een spelers juist afschrijven om door te kunnen. Die bozenik is 3x niks, pak je verlies en leer van je fouten. Maar blijf niet aan een dood paar trekken. En veerman is leuk en aardig. Type eijkelkamp, maar dan minder. Gratis, dan ok. Maar geen cent aan uitgeven.

12 april 2021 om 20:00

Als je Jorgensen een dood paard noemt kan ik begrijpen, maar wat betreft Bozenik praat iedereen elkaar maar na. Die jongen heeft onder Advocaat geen eerlijke kans gekregen

12 april 2021 om 21:11

Hij ziet hem toch dagelijks op de training?
Als hij daar goed genoeg was zou hij hem wel opstellen.
Dit klinkt een beetje als Buttner kreeg geen eerlijke kans bij united of Braafheid kreeg geen eerlijke kans bij Bayern en anders dichter bij huis Ayoub kreeg geen eerlijke kans bij Feyenoord.
Bozenik heeft inmiddels 3 keer zo lang de kans gehad als Ayoub bij Feyenoord.
Het kan natuurlijk ook gewoon dat Bozenik, net als die andere jongens, gewoon niet goed genoeg is.

12 april 2021 om 23:00

Nou London Calling het verschil is dat de concurrenten van deze jongens helemaal niks laten zien. Overigens vind ik ook dat Ayoub geen fatsoenlijke kans heeft gekregen

13 april 2021 om 02:32

FR010FRDAM, Ayoub schijnt zo'n waardeloze instelling te hebben gehad dat zelfs zijn ploeggenoten zich enorm aan hem stoorden. Heb dat recent gehoord. Vond eerst ook dat hij weinig kansen kreeg, en daarom vond ik het ergens ook begrijpelijk dat hij in wedstrijden van het tweede niet thuis gaf, maar van begins af aan heeft hij het schijnbaar al voor zichzelf verpest. Zelfs qua fitheid. Zonde, want het is een prima voetballer

Wel leuke vent en geinige speler. Maar dan wel voor middenmoot subtop Eredivisie. En ook al spelen we al weken op dat niveau is het niet wat we nastreven...toch?

Veerman is geen verkeerde spits, maar er wordt dus gesteld dat Slot met een aanspeelpunt wilt spelen en dan noemt die Veerman. Met alle respect maar een grote bonkige spits is tegenwoordig geen aanspeelpunt, maar het eindpunt. Tadic bijvoorbeeld is een aanspeelpunt. Die kan de bal bij zich houden zonder zijn lichaam te gebruiken. Ik denk dat Feyenoord daar naar op zoek moet gaan.

13 april 2021 om 02:36

Tadić is inderdaad ook een aanspeelpunt, maar dat kan een lange of bonkige spits ook nog steeds zijn. Kijk naar die Polter van Fortuna. Ginczek, Füllkrug, Niederlechner, in Duitsland zijn er genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger313
J. ToornstraMiddenvelder297
S. BerghuisAanvaller2917
B. LinssenAanvaller298
N. JørgensenAanvaller214
N. MarsmanKeeper200
L. SinisterraAanvaller183
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

25 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 sc Heerenveen 29 14 3 0
2020/2021 St. Pauli 0 0 0 0
2019/2020 St. Pauli 22 11 1 0
2019/2020 St. Pauli II 2 1 0 0
2018/2019 sc Heerenveen 0 0 0 0

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren