Johan Derksen: ‘Hem meenemen naar het EK is echt lachwekkend’

Zaterdag, 10 april 2021 om 09:01Rian Rosendaal • Laatste update: 09:13

Johan Derksen snapt niet dat Ryan Babel steevast behoort tot de selectie van het Nederlands elftal, ondanks het feit dat de aanvaller van Galatasaray zelden een basisplaats heeft in Oranje. De analist van Veronica Inside zou het dan ook onbegrijpelijk vinden als bondscoach Frank de Boer de inmiddels 34-jarige Babel in mei opneemt in de definitieve selectie van Nederland voor het EK van deze zomer.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het eens met Johan Derksen over Ryan Babel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door rodajc29)

Tja.. wat moet je ervan zeggen. Die gaat toch wel mee dus je kan er wel zoveel aandacht aan besteden, maar zoveel nut gaat dat ook niet hebben. Wellicht dat hij meegaat als Dj voor in de kleedkamer.

10 april 2021 om 07:07

Prima speler die voor wat kleur zorgt. Je kunt hem er gewoon prima bij hebben. Speelt daarbij niet zo vaak, dus wat kan hij fout doen? En daarbij ligt hij zo lekker in de groep, dat is ook niet onbelangrijk. Nee, ik begrijp De Boer volledig hoor. Ik had het niet anders gedaan.

10 april 2021 om 09:24

Je zegt het zelf al, hij speelt niet vaak. Neem dan een Gakpo mee, zo’n toernooi is een goede leerschool voor hem en veel slechter dan Babel zal hij niet doen en is een jonge vent met potentie. En dat lekker liggen in de groep vind ik zo’n dooddoener. Lijkt me dat je beter een moeilijke jongen erbij kan hebben, als voorbeeld Berghuis, die bij zijn club en nu ook bij Oranje belangrijke doelpunten maakt. Die kan je in de basis of gebruiken als extra aanvaller. Dat is dan een extra wapen. Maar Babel? Het enige dat opvalt bij Babel zijn zijn gekleurde kapsels ... maar daar scoor je geen goals mee.

10 april 2021 om 09:42

Een toernooi is alleen een goede leerschool als je speelt. Dat doet hij niet in Oranje omdat hij Depay voor zich heeft. Dan kan Gapko echt beter met Jong Oranje mee gaan en spelen op het jeugd EK.

10 april 2021 om 09:48

Dat mensen het oproepen van Babel met droge ogen blijven verdedigen vind ik ronduit bizar. Ik heb die jongen in z'n carriere zelden iets goeds zien doen. Goed in de groep geloof ik zeker, als andere spelers je niet als concurrent zien vinden ze je al snel aardig. Armoede troef dit en dat bij het NL-elftal.

10 april 2021 om 09:48

Babel is nu op z'n best als Oranje echt aan de bak moet. Extreem balvast,excellente combinatiespeler,kan de rust bewaren en kan op cruciale momenten vanuit het niets scoren. gewoon Babel meenemen en Driessen & Derksen thuis laten.

10 april 2021 om 09:53

Staat je sarcasme knop nog aan of sponsort Ryan Babel je voor deze reactie?

10 april 2021 om 10:13

Ach, hij was in de vorige campagne met 5 goals en flink wat assists behoorlijk belangrijk. Het is echt niet voor niks dat hij er door verschillende coaches bij wordt gehouden. Er was echt een periode dat hij verbaasde met hoe belangrijk hij was.

10 april 2021 om 10:25

Onder Koeman zat hij er dan ook nog wel terecht bij. Nu is het toch een hele tijd niks? Bovendien waren die 5 goals zeker niet in eenzelfde campagne. Als hij verbaasde met zijn goede spel, zegt dat 'm.i. genoeg.

10 april 2021 om 11:47

Ik vind het ook nog wel te rechtvaardigen. Buiten dit is er geen enkele andere speler op zijn positie die op dit moment uitblinkt of het veel meer zou verdienen en de sterren van de hemel speelt bij zn club. Gakpo wordt genoemd, maar ook hij zou geen basisspeler zijn. Babel kan met een invalbeurt nog wel eens iets forceren gezien zijn ervaring etc. En alleen maar talenten mee nemen als wissels lijkt me ook niet verstandig.

10 april 2021 om 13:24

Onder koeman speelde hij ook bijna niet bij zijn club. Geen verschil dus.

10 april 2021 om 13:30

Musi, we gaan weer onzin verkopen. Speelde bij Besiktas en fulham 2018/2019 gewoon veel potten. 32 voor Besiktas, 19 voor Fulham dacht ik. Maar goed, wiki is je vriend. Ik had meer verwacht, jammer. Edit: maakte toen ook 13 goals, 5 assists. Dit seizoen?

Het is toch harstikke terecht dat Babel erbij zit. Kijk zijn kwaliteiten. Hij speelt amper laatste jaren, verhuur periode bij Ajax was een verschrikking, kan niet meer schieten, geen snelheid meer, geen voorzet/ pass, amper scorend vermogen. Zelfs wissel in Turkije.

Babel was ook al een mysterie onder Koeman, toch? Wat doet hij er steeds bij? En de Roon ook. Prima stofzuiger maar doe mij maar Gravenberch. Denk dat de Boertje wel meer foute keuzes maakt maar we zitten er toch echt aan vast helaas ... en dat zeg ik als Ajacied.

10 april 2021 om 00:02

Of de Roon in de basis hoort kun je over twisten, maar hij verdiend zeker een plek bij het Nederlands elftal. Is gewoon een stabiele kracht bij een ploeg die het nu al een tijd best aardig doet in Italië.

10 april 2021 om 02:03

Daar moet je pas naar kijken als z'n kwaliteiten bij deze ploeg passen en dat is simpelweg niet het geval. Dit Oranje heeft niets aan enkel een stofzuiger. In elk scenario kun je daar een speler posteren met meer voetballend vermogen die ook verdedigend z'n mannetje wel kan staan. Overigens ben ik het wel met je eens dat je 'm moet selecteren, maar dat was het dan ook wel.

10 april 2021 om 09:52

Wat een onzin Sirius. We hebben niks aan de Roon omdat we 433 proberen te blijven spelen. Juist daar hebben we het materiaal niet voor. Maak er 532/352 van en de Roon speelt weer in zn kracht. Net als veel andere spelers overigens. Ben bang dat dat niet gaat gebeuren, daar de Boer niet te tactische capaciteiten heeft om dit te organiseren. Die man kent alleen de 433 en opbouw van achteruit. Bij de opleiding trainer/coach 3 wordt je dan al vierkant uitgelachen hahaha.

10 april 2021 om 11:55

Wat een onzin dit. 352/532 een leuk nieuw speeltje van enkele trainers, vooral voor angsthazen, maar het is nou niet zo dat elke topclub inmiddels overgeschakeld is naar 532. En maar goed ook. Hoezo hebben we het materiaal niet om 433 te spelen? Tsja als je perse de Roon en Hateboer erin wil hebben, maar volgens mij kun je een prima opstelling neerzetten in 433.

10 april 2021 om 13:05

Je ziet de resultaten en het spel toch marton? Tegen landen als Letland en Gibraltar werkt dat inderdaad prima, maar we komen gewoon kwaliteit tekort tegen de grotere landen. Geen schande als je je beseft dat de poule van talenten veelal kleiner is dan die van concurrerende landen. 532 speelde we op wk2014 ook, met succes overigens, dus geen idee hoe je komt bij "een nieuw speeltje". Het vervolgens voor angsthazen noemen is natuurlijk volledig subjectief en mede daarom totaal niet relevant als argument.Denk dat wij elkaar niet gaan begrijpen, daar je Nederland lijkt te spiegelen aaneen topclub. Daar is het niveau toch vele malen hoger? Kijk je überhaupt weleens voetbal trouwens?

10 april 2021 om 13:27

Op het wk speelden we alleen de eerste 10 minuten met 5 verdedigers. Van gaal moest het elke wedstrijd weer omzetten naar 4 verdedigers.

10 april 2021 om 13:41

Wederom niet waar, we zijn een aantal keer teruggeschakeld naar 433, maar vaak pas in de tweede helft. Houd ook rekening met het feit dat we toen minder kwaliteit hadden. Nogmaals, ik vind de 433 niet uitgesloten, maar ik vind dat als je niet bij de top 5 landen van de wereld hoort dat je niet alleen van eigen kracht uit kunt gaan, althans niet als je een prijs wilt winnen. Tegen de Letland en en Gibraltars van deze wereld, lekker 433 blijven spelen👍.

10 april 2021 om 15:42

Kan iemand Gluubster een groen randje geven? Eindelijk iemand die het begrijpt. Een coach hoort te kijken naar hoe hij zijn groep maximaal kan laten renderen. De Boer legt de groep zijn favoriete speelwijze op zonder te kijken naar andere opties die de groep beter laten spelen. 4-4-2 tegen tegenstanders van gelijkwaardig niveau en minder; 5-3-2 tegen toplanden graag

10 april 2021 om 15:43

@marton: mooi he dat 4-3-3; we kregen 3 goals tegen in een half uur spelen tegen Turkije. Nee inderdaad je hebt gelijk, laten we 4-3-3 blijven spelen ... man man

Babel zijn taak op het EK wordt om voordat de wedstrijd begint en in de rust voor de kleedkamerdeur van de tegenstander te gaan rappen. Ook in de catacomben zal hij dat gaan doen. De tegenstanders komen dan zo verward het veld op dat Nederland eroverheen walst. Een taak als speler zit er daardoor niet meer in omdat hij zich moet focussen op zijn teksten.

10 april 2021 om 01:08

Ik had een stukje geluisterd van hem en ik denk dat hij wel wat extra tijd kan gebruiken voor die teksten ja...

10 april 2021 om 01:42

Het klinkt eigenlijk niet eens zoveel slechter dan al die Neder-rappers. Dat is overigens niet bepaald positief, dat voetballers vrij moeiteloos meekomen. Laat wel een beetje zien hoe weinig talent je er voor nodig hebt.

Dit kan niet vaak genoeg gezegd worden, want het is totaal niet te verantwoorden dat van alle Nederlandse voetballers uitgerekend deze Babel een gegarandeerd EK ticket heeft. Het is op niks gebaseerd. We hebben ervaring zat in de selectie, op zijn positie veel betere spelers, en hij speelt in een competitie vergelijkbaar met onze eigen Mickey Mouse league ook nog eens nauwelijks. Er is geen ruimte voor vriendjespolitiek als je wil presteren. En als deze groep een verbinder nodig heeft stel je maar een assistent a la Gullit aan.

Je schaamt je als Nederlander dood als Babel speelt. Een karikatuur van een voetballer, het is gewoon stuitend.

De Babel die bij Beşiktaş speelde, had zeker (al dan niet als wisselspeler) van toegevoegde waarde kunnen zijn voor Oranje. De Babel die we nu kennen zou niet eens voor een oefeninterland opgeroepen moeten worden, want dat verdient hij gewoon niet. Laat staan een EK. Ik weet niet wat er met hem in Engeland is gebeurd, maar sinds zijn korte avontuur bij Fulham speelt hij echt als een natte krant. Bij Galatasaray ergeren de fans zich dood aan hem en zien hem liever vandaag dan morgen verkassen.

Enfin, eigenlijk hoop ik natuurlijk dat hij wordt opgeroepen en een goede prestatie levert op het EK. Wie weet is er dan een of andere Arabische of Chinese club die hem nog voor een of twee seizoenen wil overnemen.

De Boer zegt dat hij Babel niet als spits selecteert. Wat de Boer vervolgens? Hij laat Babel als een spits invallen. Echt ongelofelijk dat je dit flikt met de wetenschap dat je een goaltjesdief als Weghorst kunt selecteren. Zelfs Vincent Janssen zou ik nog eerder verkiezen dan opa Babel.

10 april 2021 om 01:53

Het ergste is nog dat hij zichzelf gelijk geeft door de goals van De Jong aan te kaarten. De man scoorde tegen Turkije, Letland en Gibraltar en zelfs daar speelde hij verre van overtuigend. Het is werkelijk beschamend hoe De Boer zich nu al persifleert. Ik moet zeggen dat ik 'm niet zo incapabel had verwacht; dat hij toch in ieder geval had geleerd van z'n fouten.

Babel zit er bij als linksbuiten. Welke alternatieven zijn er beter op die positie? .. Promes (strafzaak), Depay (spits), Malen (spits), El Ghazi (rechtsbuiten), Gakpo (geen vaste basisspeler dit seizoen. Tot slot: Bergwijn, Kluivert, Dilrosun & Danjuma allen niet overtuigend.

10 april 2021 om 01:44

Gakpo geen vaste basisspeler? Kijk jij wel eens naar PSV?

10 april 2021 om 01:57

Daar zit hij inderdaad mis, maar daarbuiten: Is Gakpo echt beter dan de alternatieven dan? Nu zit hij even in die positieve nieuwsmolen waarin al het goede uit word gelicht, maar Gakpo moet ook nog veel leren voor hij op dat niveau echt impact kan hebben. Overigens leuk dat hij het goed doet hoor, maar als we iets hebben geleerd in de afgelopen jaren, is dat we erg voorzichtig moeten zijn met het ophypen van aanvallend talent. Ze vallen stuk voor stuk tegen en juist de aanvaller waar niemand iets van had verwacht, is nu inmiddels structureel relatief succesvol in de Bundesliga. Het kan verkeren.

10 april 2021 om 05:43

Als we nou es afstappen van dat 4-3-3 als je daar niet de spelers voor hebt en spelers in hun kracht laten spelen dus Weghorst en Depay erom heen, is babel niet meer nodig.

10 april 2021 om 12:08

Laten we dat aub niet doen. Als je Luuk of Weghorst hebt, met Depay en Berghuis eromheen kun je ook prima spelen. Een aanspeelpunt ontbreekt juist vaak in de spits, mede omdat zichzelf tot spits uitgeroepen Depay overal behalve daar speelt.

10 april 2021 om 08:48

Lol.. JA, Gakpo en alle 4 laatste namen die je noemt zijn beter dan Babel. El Ghazi is op linksbuiten ook beter dan Babel. Ik zou zelfs eerder Promes kiezen boven Babel. Depay en Malen zijn als linksbuiten ook beter dan Babel. Alle spelers die je noemt zijn betere opties dan Babel.

10 april 2021 om 10:56

Babel zit erbij als linksbuiten maar valt tegen Gibraltar in op de spits positie. Daar gaat je verhaal.

10 april 2021 om 12:04

Dus als je een speler selecteert als linksbuiten, is het verboden om hem op een andere positie in te laten vallen? Alleen maar prettig, een speler die op meerdere posities inzetbaar is.

Los van het feit dat hij momenteel geen meerwaarde is voor Oranje, zijn mensen wel heel erg fel nu. Hij heeft natuurlijk wel z'n waarde gehad. Natuurlijk is het selecteren van Babel een teken dat er niet of nauwelijks talent rondloopt, maar sommigen doen ook wel net alsof hij bij Almere City of iets dergelijks speelt. Zo erg is het natuurlijk ook weer niet. Totdat jongens als Lang, Malen of Gakpo aantonen het ook op een hoger niveau te kunnen dan een middelgrote competitie, totdat een Bergwijn, Kluivert of Danjuma aantonen datzelfde te kunnen doen en tot een El Ghazi consistenter kan worden, geef je een bondscoach altijd te veel redenen om Babel er weer bij te halen. Maar goed, ik verwacht van de bondscoach geen hoogstandjes. We zijn dus min of meer volledig afhankelijk van individuele kwaliteiten van bepaalde spelers.

10 april 2021 om 07:42

Juist. Babel heeft onder Koeman gewoon goed gepresteerd en heeft toen vee krediet opgebouwd dat nu wordt ingezet.

Ik denk ook dat meespeelt dat hij, ondanks dat hij veel interlands heeft gespeeld, nog geen wedstrijd op een eindronde heeft mogen spelen (al zou dat geen excuus mogen zijn).

10 april 2021 om 09:50

Je hoeft toch niet te wachten tot Gakpo een stap maakt om te zien dat ie beter is dan Babel. Babel heeft het ook nooit laten zien op een hoger niveau dan top Eredivisie en zelfs daar is ie, getuigen zijn laatste periode Ajax, echt veel te slecht voor. We hebben inderdaad geen Ribery of Hazard als alternatief, maar Babel is gewoon oud, versleten en slecht. En als Frank hem dan ook nog als spits laat invallen is het helemaal bizar dat ie dan niet gewoon Weghorst meeneemt.

10 april 2021 om 13:27

Ik zou 'm ook niet selecteren hoor, maar ik had 'm uberhaupt nooit meer bij Oranje gehaald in 2018. Ik bedoel met mijn betoog vooral te zeggen dat het gebrek aan kwaliteit en bewezen diensten bij de concurrentie ervoor zorgt dat een bondscoach argumenten blijft houden om 'm erbij te halen. Kijk bijvoorbeeld naar Malen, Bergwijn en al die jonge aanvallers die spelen de laatste twee jaar. Die laten echt niet meer zien dan Babel heeft gedaan. Zolang dat zo blijft, zal De Boer 'm blijven oproepen ben ik bang. Als het aan mij ligt zitten Gakpo en Lang er sowieso bij. Helaas moeten we het doen met Luuk de Jong en Babel. Stengs lijkt tegenwoordig ook 1 van de eerste namen op papier. Ook niet bepaald gebaseerd op wat die jongen op het veld laat zien.

Ik vind dat trouwens ook behoorlijk onderbelicht wordt dat Stengs wordt geselecteerd, zijn schoonzoon.
Neemt hij AZ bij de hand?
heeft hij echt met goals en assists laten zien dat hij het verdiend?
Stengs draait gewoon een kutseizoen, dat ziet iedereen en zit er steeds bij.

Bij NL elftal moet je je oproep verdienen door te presteren in de competities en/of vormbehoud te tonen.

Deze trainer meet met andere maten. En dat is omdat hij of echt met een Ajax bril zit te selecteren en dus dezelfde fout aan het maken is als bij Inter/crystal Palace.
Of De Boer heeft geen overzicht door zn gebrekkige status als trainer en Wijnaldum/depay hebben teveel macht en laten blijken aan De Boer wie er wel en niet bijmoeten.

10 april 2021 om 07:44

Ja, ik vind het ook aparter dat Stengs wordt geselecteerd ipv dat Babel wordt geselecteerd.

10 april 2021 om 13:29

Toch heeft Babel beduidend minder minuten om al een soortgelijk rendement te halen. Stengs heeft ook werkelijk niets in Oranje te zoeken. Noa Lang en Gakpo hebben er sowieso meer te zoeken dan Stengs. Beide heren laten in nog geen seizoen in relatieve zin een hoger rendement zien dan Stengs in al z'n wedstrijden voor AZ.

10 april 2021 om 13:31

Als de boer met meet met andere maten, dan deed koeman dat dus ook. Alleen onder koeman had niemand het er over. Blijkbaar kunnen de meeste mensen hun clubbril niet afzetten en vervangen met een oranje bril.

Kan hier zo slecht tegen. Vaak wordt er gekeken naar een speler als Babel die weinig speelt bij z’n club. Donny vd Beek speelt minder wedstrijden dan Babel,wordt geselecteerd en daar wordt niks over gezegd. Heel apart

10 april 2021 om 10:12

Donny speelt wel bij een betere club en heeft ook veel meer kwaliteit dan Babel. Bij Babel is het gewoon zijn complete plaatje.

10 april 2021 om 11:01

Dus omdat Man U op zijn cv staat moet hij worden geselecteerd? Houd toch op zeg. Is dat de reden waarom Luuk de Jong de voorkeur krijgt boven Weghorst? Als je niet speelt bij je club,hoor je gewoon niet geselecteerd te worden.

10 april 2021 om 12:09

Nee, dat zeg ik helemaal niet. Betere club én veel meer kwaliteit. Dat zijn toch echt 2 belangrijke zaken om geselecteerd te worden. VdBeek hoort ook niet in de basis bij Oranje, maar ik zou hem wel altijd selecteren. Die jongen heeft meer talent in zijn kleine teen dan Babel in zn hele lichaam. Dat je die 2 überhaupt met elkaar wilt vergelijken is al vreemd.

10 april 2021 om 13:05

Ik vergelijk die 2 niet met elkaar. Het enige wat ik zeg,is dat Babel meer recht heeft om geselecteerd te worden dan Vd Beek. Jij vergelijkt ze wel,omdat 1 bij een grotere club speelt. Onzin dus. Hij speelt niet bij ManU,dus dan mag hij ook niet geselecteerd worden.

10 april 2021 om 13:05

Ik vergelijk die 2 niet met elkaar. Het enige wat ik zeg,is dat Babel meer recht heeft om geselecteerd te worden dan Vd Beek. Jij vergelijkt ze wel,omdat 1 bij een grotere club speelt. Onzin dus. Hij speelt niet bij ManU,dus dan mag hij ook niet geselecteerd worden.

10 april 2021 om 13:32

Bij gebrek aan beter mag hij wat mij betreft altijd worden geselecteerd. Liever hem selecteren dan 1 of andere middelmatige middenvelder. Hij kan natuurlijk beter een andere club gaan zoeken waar hij meer speeltijd krijgt.

Babel dit Babel dat , bla bla . Volgens mij selecteert Babel niet zichzelf maar doet de bondscoach dit (ronald en frank). Dus het afkraken van Babel is niet terecht en moet je de bondscoach afkraken.

10 april 2021 om 08:51

Dus als je zegt dat Babel niet geselecteerd zou moeten worden omdat hij niet goed genoeg is, dan is het gelijk afkraken?

10 april 2021 om 16:03

Ja de voetballer Babel wordt hier belachelijk gemaakt omdat hij , niet goed genoeg zou , een slechte rapper is, zijn haar er raar uit ziet etc.
Maar dit alles omdat hij door de Bondscoach van Nederland opgeroepen wordt.
Zou hij niet opgeroepen worden door de bondscoach zou er geen artikel zijn , zou het niemand wat schelen wat hij naast het voetballen doet en zou hij niet openlijk afgekraakt worden !

Ja idd echt lachwekkend maar nu weten we ook de reden dat die goed in de groep (Depay, Wijnaldum) ligt. Meneer rapt tijdens de wedstrijdbespreking en schijnt ook dit te doen tijdens het ontbijt.Maar serieus dit is echt verschrikkelijk. Deze man kan echt helemaal niks. Ook een reden om niet meer naar dit Nederlands elftal te kijken! De Boer en Babel OUT!!!

Het zijn van die mysteries waar ik met mijn hoofd niet bij kan. Babel die steeds maar wordt opgeroepen, Rosario die bij PSV maar in de basis blijft staan en Weghorst die bij het Nederlands elftal maar telkens genegeerd wordt. En het vreemde is dat bij alle 3 de gevallen het niet om één trainer gaat. Zowel Koeman als de Boer roept Babel op en geen Weghorst. En Faber en van Bommel bleven Rosario ook maar opstellen..

10 april 2021 om 12:28

Tsja, daar zullen die trainers ook wel hun redenen voor hebben lijkt me. En zullen ze het nou echt helemaal verkeerd hebben? Rosario speelt bij gebrek aan beter denk ik. En Weghorst wordt niet genegeerd, zat nog bij de voorselectie. Maar als je 8 van de 10 keer kiest voor Depay in de spits, kan ik me goed voorstellen dat je Luuk als pinchhitter meeneemt. En zelfs Babel die dan als linksbuiten geselecteerd wordt, kan in geval van nood nog als pinchhitter gebruikt worden. Weghorst vind ik daar persoonlijk ook minder geschikt voor. Als gedurende een campagne blijkt dat je toch met een echte spits wil gaan spelen, zoals laatst met Luuk en Depay op links, dan sluit ik niet uit dat Weghorst er alsnog bij komt straks. Maar dan als basisspeler.

10 april 2021 om 13:51

Prima dat Luuk als pinchhitter mee gaat, maar als Memphis weg valt moet je een spits hebben die niet als pinchhitter bij de selectie zit. Weghorst dus. Want Luuk is geen basis materiaal.

Misschien heeft de bondscoach alleen de video band van babel tegen duitsland in de kast liggen

Geloofwaardigheid van de Boer was na 2 wedstrijden al weg. Door dit soort zaken wordt het alleen maar erger. Denk dat het met intelligentie te maken heeft. Een slimme bondscoach luistert ook naar wat er geroepen wordt en niet alleen je eigen weg bewandelen. Koeman deed dat stuk beter.
Daarom gaat dit nooit een succes worden. Na EK zoeken naar vervanger....

Frank de Boer heeft ook helemaal geen plan, hij doet maar wat. Zo vermoeiend, dat we een gouden lichting hebben die er net aan bij zit of er aan zit te komen, maar hij vast blijft houden op middelmatige spelers die nauwelijks spelen bij hun clubs. De knvb is hiervoor verantwoordelijk en moeten conclusies trekken, wat een ongelofelijke wanbeleid, al jaren eigenlijk

10 april 2021 om 13:50

Gouden lichting is wag overdreven, maar we hebben wel een zeer talentvolle lichting die redelijk naar de klote geholpen wordt door de KNVB.

Wat een bullshit. Ryan moet mee naar EK. Regelt al jaren de muziek in de kleedkamer en doet dat met verve!

Babel in de selectie is lachwekkend idd. Maar dat is ook zo voor Stengs. Overhypte speler. Er zijn zat alternatieven voor deze 2. Het EK zal een grote flop worden met De Boer.

Toen Koeman net begon en Babel meenam in de selectie snapte ik dat wel. Er waren toen voor de aanval simpelweg te weinig alternatieven. En Babel deed wel z'n stinkende best.

Nu komt er aardig wat talent door met spelers als Gakpo, Stengs, Malen, Boadu, Kluivert, Bergwijn en Lang. Uiteraard moeten die spelers ook stappen gaan maken.

En je hebt 2 prima spitsen met De Jong en Weghorst.

Ik heb op dit moment veel liever een aanval met:

Depay, Weghorst, Berghuis (met De Jong als backup voor Weghorst, of vice versa)

En dan die talenten voor de reserve voor het EK.

Johan Derksen moet zelf eens een keer met pensioen gaan die clown weet het altijd beter.

10 april 2021 om 18:33

iedereen mag zijn mening hebben en over babel heeft hij 100% gelijk, waarom zou je Babel meenemen als clowntje voor in de kleedkamer als hij voetballend tekort komt? en dan laat je betere spelers die beter presteren zoals Weghorst Lang Malen of Gakpo dus thuis. want Depay Berghuis en de jong gaan zo goed als zeker mee, dan is er nog plek voor 2/3 extra voorhoede spelers. en een van die plekken krijgt babel nu omdat het een leuke gozer is. laten we zeggen dat Malen en Gakpo dan ook nog meegaan dat betekent, dat Babel de plek inneemt van Lang die het geweldig doet bij Brugge of Weghorst die het geweldig doet bij Wolfsburg

je voetbal kwaliteiten en je karakter zou de doorslag moeten geven of je wel of niet geselecteerd wordt, babel blijkbaar een leuk persoon maar een middelmatige voetballer dus dan moet hij niet geselecteerd worden want hij neemt dan de plek in van een andere speler, die wel kan voetballen en als hij zo belangrijk is voor in de kleedkamer dan kunnen ze hem ook thuis laten, en hem dan 5 minuten voor het begin van de wedstrijd beeldbellen zodat hij zijn dansje kan doen zijn grapje kan maken of zijn liedje kan draaien.

Niet alleen Babel is ongeschikt, de Boer ook.. word helemaal niks met Oranje. Het is gewoon geen team, allemaal overbetaalde haantjes die voor eigen succes gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. DepayAanvaller42
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
D. BlindVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

86 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Galatasaray 5 0 0 0
2020/2021 Galatasaray 32 7 5 0
2019/2020 Galatasaray 15 5 5 0
2019/2020 Ajax 5 0 1 0
2018/2019 Fulham 16 5 3 0
Laatste voetbalnieuws

Ibrahim Afellay reageert bij Studio Voetbal op rap van Ryan Babel

Ibrahim Afellay heeft met verbazing kennisgenomen van een nieuwe track van Ryan Babel. In het nummer Open Letter blikt de openhartige aanvaller van Galatasaray terug op momenten uit zijn carrière en...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren