Van der Gijp trekt harde conclusie over Ziyech: ‘Weggaan, dat is het beste’

Donderdag, 8 april 2021 om 10:02Rian Rosendaal • Laatste update: 09:50

René van der Gijp heeft te doen met Hakim Ziyech, die woensdagavond tijdens het Champions League-duel van Chelsea met FC Porto (0-2 overwinning) wederom genoegen moest nemen met een plaats op de bank. Manager Thomas Tuchel gunde de middenvelder ook geen speeltijd in Sevilla. De analist denkt dat Ziyech er goed aan doet om Chelsea al na één seizoen te verlaten.

"Wat is nou je conclusie als je zijn stap naar Chelsea mag beoordelen? Is het de juiste keuze geweest?", zo opende presentator woensdagavond na afloop van het duel van Chelsea in Europees verband in de studio van SBS6. "Nou ja, wel toen Frank Lampard nog de trainer was, die was razend enthousiast over hem", zo luidde het antwoord van Van der Gijp. "En dan komt er een andere trainer (Tuchel, red.) en die wil een ander spelletje spelen. Die wil op zijn middenveld echt lopers hebben, in plaats van mensen zoals Ziyech. En dan heb je een probleem."

Genee vroeg vervolgens wat Ziyech in de huidige situatie het beste kan doen. "Weggaan", zo zei Van der Gijp zonder een spoortje twijfel. "Dat is wel het beste." De analist zag collega-middenvelder Mason Mount excelleren bij Chelsea en de aanvallende middenvelder bekroonde zijn optreden met de openingstreffer in de 32ste minuut. "Dat doet hij goed, hè. Grote stappen maakt hij opeens." Genee voegde daaraan toe dat Mount ook een zeer goede ontwikkeling doormaakt bij de nationale ploeg van Engeland. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de voormalig speler van Vitesse deze zomer deelneemt aan het EK.

Ziyech had afgelopen zaterdag tegen West Bromwich Albion (2-5 nederlaag) nog wel een basisplaats. De middenvelder werd echter al na ruim een halfuur spelen naar de kant gehaald door Tuchel na de rode kaart van verdediger Thiago Silva. Tegen Porto koos de Duitse coach voor Mount en Timo Werner als aanvallende middenvelders met kort daarvoor aanvalsleider Kai Havertz. Tuchel bracht Christian Pulisic en Olivier Giroud binnen de lijnen, maar Ziyech zag het gehele duel vanaf de bank.


Poll

Vind jij ook dat Hakim Ziyech moet vertrekken bij Chelsea?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door lexus69)

Wel eens met van der Gijp. Achteraf is het makkelijk praten dat de overstap ongelukkig is, ook vanwege de trainerswissel natuurlijk. Tuchel heeft inderdaad een andere spelopvatting en kiest voor andere spelers dan Ziyech. Ook dat is zijn goed recht natuurlijk want hij heeft niks te maken gehad met zijn transfer. Je hebt gewoon vertrouwen nodig van een trainer. Nu krijgt hij opzich wel zijn minuten maar Tuchel rouleert veel en in belangrijke wedstrijden wil je er toch wel staan.

8 april 2021 om 10:22
0

Ja. En die blessure hielp ook niet mee. Ziyech is wel een speler die strijdbaar is en zich wil herpakken, dus wie weet. Misschien dat hij alsnog zijn kans kan pakken. Maar denk dat het wel beter is om elders naartoe te gaan aangezien een winnende trainer niet snel zijn basiself zal wijzigen.

8 april 2021 om 10:24
0

Nee die blessure heeft ook inderdaad niet meegeholpen aan de situatie. Chelsea doet het gewoon prima onder Tuchel, buiten de wedstrijd van afgelopen weekend na dan.

8 april 2021 om 10:45
0

Ziyech krijgt kansen genoeg hoor, hij laat alleen weinig zien en die blessure hielp ook niet mee. Als tuchel het niet zag zitten zou hij tegen atletico geen basisplaats hebben gehad. Chelsea heeft gewoon veel aanballers die allen niet voor elkaar onderdoen op het moment.

8 april 2021 om 11:05
0

In de internationale grote sportmedia worden nadrukkelijk Atletico, Juventus en AC Milan genoemd als de clubs die Ziyech nauwlettend in de gaten houden. Dit op de bal jagen is nooit Ziyech zijn kracht geweest, ook moet hij een vrij rol hebben om te kunnen excelleren, dat heeft hij bij Chelsea vaak niet. Lijkt me verstandig voor Ziyech om Chelsea te verlaten, komt bij dat Chelsea bizar veel kwaliteit op de bank heeft oftewel een basisplaats is voor bijna geen enkele speler, hoe goed ook, een garantie. Er zijn zat top teams die niet zo bizar veel kwaliteit op de bank hebben zitten en waar je dus eerder een basisplaats hebt als ze je kopen. Bij Chelsea is het altijd een komen en gaan van talenten.

8 april 2021 om 12:13
0

Vergeet niet dat de Ligt volgens Gijp na een half jaar Juve ook al weer weg moest, in die periode dat hij van die ongelukkige handsballen maakten. Nu is wordt hij door sommigen zelfs gezien als de beste verdediger in de serie A. Was ook een periode dat Frenkie er niets van kon.

In de voetbalwereld worden mensen helaas nooit op dit soort uitspraken afgerekend (ook op dit forum), zeker als er meer dan een paar maanden overheen gaat.

8 april 2021 om 13:18
0

Maar volgens mij kregen die jongens wel veel meer minuten dan Ziyech nu krijgt.
Tevens heeft Ziyech het in veel te weinig wedstrijden echt laten zien wat hij kan.bij de Ligt en Frenkie de Jong spat de potentie er vanaf, dat is bij Ziyech ook niet meer het geval. Ik denk niet dat Ziyech het gaat maken bij dit Chelsea, ligt deels aan de trainer, maar ook aan hemzelf.

8 april 2021 om 12:56
0

Dat kan zijn maar waar naartoe? Die willen straks 25 hebben en er is niemand die dat voor Ziyech betaald, misschien Ajax. Ziyech heeft nu te maken met de wetten van het topvoetbal en lokaal verovert hij veel ballen, ookal creëert hij kansen, nergens anders als in Nederland wordt zoveel balverlies geaccepteerd. Dan kun je nog naar de andere B competities zoals Rusland, Turkije, Oekraïne, waar wel geld zit en zoiets geaccepteerd kan worden net als in Nederland. Dus hij moet zijn spel gaan evolueren om aan te kunnen haken. Hetzelfde geldt voor van de Beek, die de kracht mist om het de anderen lastig te maken bij United. Die kan er nog wel komen maar moet zichzelf deze twee jaar gewoon geven om aan te haken daar, want bij een wat lager geklasseerd team ga je het niet makkelijker krijgen in Engeland.

8 april 2021 om 13:55
0

Hij mag in Londen blijven wonen wat mij betreft. Als je ziet hoe 'atypische' spelers als Saka en ESR op de flank presteren, dan past Ziyech uitstekend. En als Odegaard niet definitief komt is er geen enkele creatieveling over. Vraag is dan: Is Europees voetbal heilig? Of is spelen in de grootste competitie met een conform salaris voldoende?

Ik denk persoonlijk dat Ziyech niet na 1 seizoen al de handdoek in de ring gooit. Maar ik ben het met Van der Gijp eens dat hij gewoon niet in het systeem van Tuchel past, die wil gewoon wat anders. Misschien zou hij wel voor wat creativiteit bij Juventus oid kunnen zorgen.

8 april 2021 om 10:48
0

Hahaha, ik lach me kapot om Gijp die zonder verstand van zaken, ergens over praat in deze. Is er nou echt niemand die de Engelse media volgt en weet dat Ziyech gespaard werd omdat hij 1 gele kaart verwijderd is van een schorsing? "Chelsea duo Mateo Kovacic and Hakim Ziyech are one yellow card away from facing suspension for the second-leg game against Porto next week.Fortunately, as all yellow cards expire on the completion of the quarter-finals, the pair will start on a clean slate in the semifinals, if Chelsea progress to the next round, as long as they manage to avoid getting a yellow card and, obviously, a red card this evening." Oftewel het feit dat hij Ziyech niet wilt riskeren voor een hoogstwaarschijnlijke halve finale zegt juist iets over Tuchel z'n vertrouwen in hem. Zo zie je maar weer hoe snel mensen oordelen zonder de reden achter iets te weten. Tamelijk frappant hoe ook VZ zonder kennis van zaken dit klakkeloos neerplemt en effe invult voor Tuchel dat hij "Ziyech geen basisplaats gunde" toch een verschil tussen iemand iets niet gunnen en iemand sparen vanwege potentiële schorsing, met het oog op de halve finales, @VZ.

8 april 2021 om 11:15
0

Kijk, zie hier het belang van zorgvuldig onderzoek en daarop gebaseerde journalistiek. Goed, wat Gijp doet kun je natuurlijk geen journalistiek noemen, maar niemand corrigeert die vent.

8 april 2021 om 11:34
0

Haha wat een reactie. Dus Tuchel spaart Ziyech in de eerste wedsrijd van een tweeluik voor de eventuele halve finale. Maar Kovacic die ook op scherp staat speelt wel. Als die hem uberhaubt spaart zou hij dat in de 2e wedstrijd moeten doen. Spaart hij hem in de competitie ook voor de eventuele halve finale van de CL? Hij past gewoon niet in de plannen van Tuchel maar omdat er veel gerouleert wordt krijgt hij zo nu en dan nog een kans om te spelen. Is niet erg maar er zijn gewoon betere opties, zeker in dit systeem.

8 april 2021 om 13:22
0

Wel vreemd dat ze een type speler als Ziyech niet durven op te stellen in dit geval. Hij speelt niet op een positie waar hij kaarten hoort te pakken. Volgens mij speelde Kovacic wel toch? Die jongen is veel belangrijker voor Chelsea dan Ziyech, en hij wordt wel gewoon opgesteld. Maar we zullen zien of Ziyech weer speelt in de volgende Europese wedstrijd van Chelsea.

8 april 2021 om 11:20
0

Als Juventino dacht ik meteen hetzelfde, hij mag gerust naar Juventus komen. Kunnen zijn creativiteit echt wel gebruiken!

Die wil echt lopers hebben, wat natuurlijk gewoon onzin is. Ziyech speelt laatste tijd best veel, Havertz en Mount spelen veel wat ook gewoon technische spelers zijn en waar Ziyech qua loopvermogen echt niet voor onder hoeft te doen. Daarnaast spelen Pulisic en Werner op die posities en heeft CHO daar ook nog gespeeld. Zijn echt niet spelers die bekend staan om hun loopvermogen hoor. Hij moet gewoon een tandje bij zetten en niet zo snel opgeven. Als Chelsea weer idiote bedragen gaat uitgeven deze zomer (en dat zie ik zeker gebeuren gezien hun historie op de markt) dan moet je misschien verder gaan kijken.. kom maar naar Arsenal anders😅

8 april 2021 om 10:25
0

Ze moeten er op z’n minst naar informeren of hij er oren naar heeft

Wat een opportunistisch geneuzel. Niet alleen hierom, maar vraag me vaker af of de heren van VI wel voetbal buiten de eredivisie kijken behoudens wat toppers zoals el classico of derbies in Engeland. Na een wat stroevere start onder Tuchel heeft Ziyech zowat iedere wedstrijd van de laatste 5/6/7 in de basis gestaan behalve de FA cup wedstrijd tegen Sheffield United, waarin overigens veel spelers rust kregen. Geloof mij maar dat die waarschijnlijk in de return wel speelt gezien het belabberde spel van Havertz en Werner. Werner maakt nog veel meters en probeert het nog tenminste, Havertz is helemaal onzichtbaar.

8 april 2021 om 10:32
0

Precies! De Nederlandse journalisten en analisten kijken geen wedstrijden van Chelsea. Zoveel wordt pijnlijk duidelijk als ze gezamenlijk dit soort waanzin uitslaan.. Ziyech heeft de laatste 2 maanden heel wat wedstrijden gespeeld en nu hij eens op de bank moet zitten moet hij maar meteen weg? Echt onzin..

8 april 2021 om 10:49
0

Nou ik ga er toch vanuit dat Ziyech liever gewoon een onbetwiste basisspeler is. Het is allemaal leuk en aardig dat hij aardig wat gespeeld heeft maar er zitten ook echt wel een hoop wedstrijden bij, waarbij hij geen minuten maakt of een korte invalbeurt heeft. Natuurlijk kun je op dat niveau niet alles spelen, maar dit is wel een wedstrijd waar het echt erom gaat en als je dan niet speelt dan zegt dat toch wel iets.

8 april 2021 om 10:55
0

Volgens mij kun je er van uit gaan dat 99% van de voetballers liever een onbetwiste basisspeler is dan een wisselspeler. Aan Ziyech om dat te laten zien, want hij krijgt de kansen er voor om het ook daadwerkelijk te laten zien. Tegen West Brom was ongelukkig natuurlijk dat hij de dupe werd van de rode kaart. Daarbij de recente wedstrijden die hij in de basis stond waren onder andere tegen Liverpool, United, Atletico. Tuchel en Ziyech zelf verwachten er waarschijnlijk meer van, maar hij krijgt er in ieder geval de kans voor om het te laten zien.

8 april 2021 om 10:46
0

Hij zal zeker zijn wedstrijdjes meepakken, een stuk meer dan een Bergwijn of Van de Beek, maar ik denk niet dat hij echt onbetwiste basisspeler gaat worden. Havertz heeft het voordeel dat hij overal kan spelen in dit systeem, net als dat Werner in de spits kan of een soort hangende linksbuiten. Ziyech speelt toch het liefst vanaf rechts.

Ziyech krijgt genoeg kansen. Mount is een klasse beter en Tuchel ziet er meer heil in om Havertz op te stellen. Hij zal het echt zelf moeten laten zien, Mount speelt hij er nooit meer uit en dat is na mijn mening zjn directe concurrent.

8 april 2021 om 10:50
0

De Mount die zich bij Chelsea heeft ontwikkeld is momenteel wat beter ja. Als je dat vergelijkt met de Mason Mount van Vitesse tov Ziyech in de eredivisie vond ik Ziyech toen echt wel wat beter. Met andere woorden, Ziyech mag best wat tijd gegund worden om zich aan te passen aan de PL, als iemand bewezen heeft dat die steeds op een hoger niveau kan acteren is het Hakim wel. Van Heerenveen naar Twente, naar Ajax en bij ons komen bovendrijven als topspeler. Bovendien speelt ie inmiddels ook redelijk wat wedstrijden, Gijpie volgt de wedstrijden van Chelsea zeker met een half oog dicht ofzo.

8 april 2021 om 10:52
0

Met alle respect maar Mount is echt (nog) geen klasse beter. Ja groot talent speelt laatste wedstrijden ijzersterk maar dit is echt de waan van de dag. Ziyech heeft meer gecreëerde kansen per 90 min dan Mount, Ziyech heeft in de CL met Ajax vele malen betere cijfers dan Mount met Chelsea. Dit is wel héél erg opportunistisch, komt bij dat ze 2 totaal verschillende type spelers zijn. Ziyech had in de CL 2019 (Jan-Dec) de meeste goals/assists na alleen Messi en Sterling, oftewel top 3 in de absolute wereldtop, dat soort cijfers kan Mount (nog) niet overleggen, ook qua gecreëerde kansen en keypasses stond Ziyech in de top 10 van de CL, Mount niet. Neemt niet weg dat Mount heerlijk bezig is afgelopen maanden. Maar hiermee doe je Ziyech echt iets te kort.

8 april 2021 om 11:00
0

Absoluut niet de waan van de dag. Mount is dit seizoen gewoon de beste speler van Chelsea.

8 april 2021 om 11:31
0

Dat mag jij vinden. Maar Mount speelde ook alles en Ziyech heeft in totaal een handje wedstrijden gespeeld. Als je mijn reactie goed had gelezen dan wist je dat ik niet de kwaliteiten of prestaties van Mount de waan van de dag noemt, maar het feit dat hij na een sterke reeks opeens "een klasse beter is dan Ziyech" wat aantoonbaar onjuist gezien Ziyech z'n cijfers in de enige competie waar je ze kunt vergelijken, de CL. Ook in de PL heeft Ziyech meer gecreëerde kansen per 90 min, dat sommige aanvallers zijn kansen niet afmaken is niet Ziyech z'n schuld. Ziyech scoort minder dan Mount simpelweg omdat Ziyech een pure creatieve spelmaker is wiens taak kansen creëren is en geniale passes, Mount kan niet zoals Ziyech passes over 60 meter op iemands stropdas leggen, en zo is Mount weer beter in de kleine ruimtes. Maar beweren dat Mount beter is dan Ziyech is wel degelijk de waan van de dag, gezien Ziyech zijn betere cijfers in de moeilijkste competitie de CL. Dit seizoen speelde Mount alles terwijl Ziyech vaak geblesseerd was en mist spelritme.

8 april 2021 om 14:10
0

Ga is even Chelsea kijken. Mount is by far de beste Chelsea speler dit seizoen. Ziyech heeft meer dramatische wedstrijden gespeeld dan goede dus logisch dat hij minder speelt.

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo onder de indruk van Chelsea. Ja, ze pakken punten, maar ik heb zelden het gevoel dat ze echt heel goed spelen. Zonde voor Ziyech, maar ik denk echt niet dat Chelsea op deze manier het City lastig gaat maken in de komende 3 jaar. En dat is toch het doel.

Hij maakt best redelijk wat minuten laatste tijd, dus dat Tuchel het totaal niet in hem zou zien is onzin. Er is gewoon veel concurrentie, zie bijvoorbeeld de bank gisteren. Ook Pulisic en Hudson Odoi (die erg goed in vorm was) zaten op de bank. Tuchel rouleert veel, wat best logisch is met het zware programma komende tijd. Zou het jammer vinden als Ziyech na 1 seizoen (waarin hij ook meerdere blessures heeft gehad) de handdoek in de ring gooit.

Toch wel weer typisch het grote verschil met de PL en eredivie. Klaassen, vd Beek, Ziyech die allemaal niet kunnen slagen. Al sluit ik Ziyech nog niet uit. Grote clubs zullen wel vaker achter hun oren krabben als ze gaan shoppen in NL.

8 april 2021 om 10:50
0

Het is deels ook een kwestie van speelstijl. Het Spaanse combinatiespel ligt Nederlanders beter. Ziyech zou bij bijvoorbeeld Sevilla goed hebben gepast.

Wat is dat toch, dat 90% van de eredivisie toppers niet slagen bij een Europese topclub. Ik ben ook van mening dat Ziyech beter kan vertrekken, Leicester City zal een mooie club voor hem zijn.

Dat Mason Mount erin staat is logisch maar dat die houten klaas Havertz wel speelt dat begrijp ik niet.

Toch bijzonder dat je als club voor een trainer gaat die het meteen niet ziet zitten in spelers die aangetrokken zijn. Blijf het een apart iets vinden maar goed. Van mij mag Ziyech wel weer terug komen naar Ajax hoor 😃 Gewoon een absolute legende worden in Amsterdam is toch ook geweldig?

Je weet als je naar Chelsea gaat dat je moet knokken voor je plek. Na 1 jaar weggaan zou ik niet echt daadkrachtig noemen. Minimaal 2/3 jaar knokken voor je plek en vertrouwen winnen. Alles is nieuw en we verwachten dat hij gaat vlammen als bij ajax...hoe dan?

Zelfde verhaal als met Berghuis destijds. Je wordt gehaald door een trainer die je graag wil hebben. De trainer vliegt eruit, z'n opvolger doet het heel anders en jouw positie bestaat opeens niet meer. Dan moet je of écht heel goed zijn en de nieuwe trainer overtuigen dat je ook elder rendeert, of eieren voor je geld kiezen. Nou kon Berghuis dat niet, aangezien hij sowieso al niet paste bij Watford, maar Ziyech lijkt me over genoeg kwaliteit beschikken om in welk team dan ook iets bij te dragen, maar goed, die Duitsers zijn wel koppig af en toe..

8 april 2021 om 11:34
0

Klopt. Komt bij dat de Duitse Tuchel idolaat is van de Duitse Havertz en die hoogstwaarschijnlijk wel bij voorbaat een streepje voor heeft op Ziyech. Da's ook best logisch hoor, maar Tuchel wilt Havertz waarschijnlijk liever zien schitteren dan Ziyech, en laten die nou net op concurrende posities spelen.

8 april 2021 om 12:53
0

Ja hoor. Gooi het dan maar op persoonlijke voorkeur omdat het beiden Duitsers zijn. Mooi om te zien welke bochten mensen zich in wringen.

8 april 2021 om 13:04
0

Kan niks anders dan persoonlijke voorkeur zijn aangezien Ziyech dit seizoen beter heeft gepresteerd dan de belabberde Havertz. Komt bij dat het een algemeen bekend feit is dat Tuchel idolaat is van zijn landgenoot Havertz. Kun jij wel proberen te ontkennen, maar dat verandert de feiten niet.

8 april 2021 om 13:17
0

Plus de Duitse Werner en de Duitse Rüdiger. Wel geen direct concurenten maar toch

Ziyech zou een prachtig voetballer zijn voor een ploeg als Dortmund
Altijd de zaakjes mooi voor elkaar maar niet de absolute top

Havertz speelt omdat ie duur was. Gijp snijdt wel hout, Ziyech is geen loper en Tuchel stelt voornamelijk lopers op. Na 1 jaar weggaan is niet wat je wilt, maar ik betwijfel of Tuchel vaak een beroep op Ziyech gaat doen. Beste is als de staf hem zelf laat gaan, Ziyech roept dat hij wil vechten enz maar toch gaat. Heb Ziyech altijd wel geschikt vonden voor de Serie A, iets lager tempo en afgemeten ballen in de pot gooien.

Ik werd hier verguisd toen ik dacht dat die het niveau niet aankon en ik lijk toch weer gelijk te krijgen. Toen die tegen laagvliegers even goed speelde werd die hier gelijk de hemel ingeschreven, maar hij komt fysiek gewoon te kort. Zyich is meer wat voor Sevilla of Valencia. Misschien is Dortmund wel een leuke optie, maar dat is dan ook gelijk zijn top.

8 april 2021 om 12:05
0

Hahaha, meen je deze nou serieus? Dus Ziyech die de meeste goals assists in de Champions League kalenderjaar 2019, na Messi en Sterling heeft, zou het alleen laten zien tegen de laagvliegers?? Kom op man, dit is toch niet serieus te nemen dit soort onderbuik gewauwel. Presteren in de Champions League is allesbehalve tegen de laagvliegers. Niet voor niets dat grote clubs als Atletico Juventus etc Ziyech willen tekenen. Gewoon doodleuk beweren dat een middenmoter als Valencia Ziyech z'n plafond is.

8 april 2021 om 16:08
0

Ik had het over Chelsea en niet Ajax. Ik heb daarnaast niet gezegd dat Valencia zijn plafond is. Dortmund denk ik. Tot nu toe kijk ik gelijk te krijgen, maar wellicht zal Zyich nog eens scoren tegen Krasnador.

Hij heeft pech met blessures en de trainerswissel, maar om nu gelijk weg te gaan lijkt me ook niet alles. Bovendien speelt hij wel in veel wedstrijden maar is niet perse een favoriet van de nieuwe trainer. Hij moet gewoon blijven en het ongelijk van de trainer aantonen volgend seizoen kan alles weer anders zijn, kan ook nog dit seizoen. Er wordt toch wel veel onzin verkondigd door de zogenaamde kenners op TV.

Tuchel rouleert al sinds dag 1 dat hij er zit. Net zoals bij Manchester City en dat is dan ook juist de kracht van Chelsea. De veelzijdigheid en de brede selectie. Maak je dus maar geen zorgen ok Ziyech

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Chelsea5419
5.Liverpool5216
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. MountMiddenvelder306
T. WernerAanvaller295
C. PulisicMiddenvelder214
T. AbrahamAanvaller206
E. MendyKeeper260
C. Hudson-OdoiAanvaller202
H. ZiyechMiddenvelder171
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

310 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Chelsea 17 1 3 0
2019/2020 Ajax 21 6 1 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
Laatste voetbalnieuws

Ziyech ziet concurrenten excelleren in galavoorstelling op Selhurst Park

Chelsea heeft zich zaterdagavond uitstekend herpakt van de pijnlijke nederlaag zeven dagen geleden tegen West Bromwich Albion. De manschappen van Thomas Tuchel schoten tegen Crystal Palace uit de startblokken en stonden...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 9 april
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren