‘Uitzichtloze situatie Jetro Willems leidt tot interesse uit de Premier League’

Zondag, 4 april 2021 om 13:32Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:53

Jetro Willems keert mogelijk terug in de Premier League. De vleugelverdediger is een van de topkandidaten om komende zomer Newcastle United te versterken, zo verzekert The Chronicle. Het zou voor Willems zijn tweede termijn betekenen bij Newcastle, nadat hij vorig seizoen al werd gehuurd door de huidige nummer zeventien van de Premier League. Destijds bleef zijn aandeel echter beperkt door een zware kruisbandblessure. Andros Townsend is een ander belangrijk doelwit van Newcastle.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Jetro Willems na de zomer bij Newcastle United speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door baloog)

Niet zo gek dat Newcastle voor hem terug komt. Deed het meer dan verdienstelijk vorig seizoen, en was ook nog eens beslissend in memorabele wedstrijden tegen City en Liverpool.

4 april 2021 om 14:32

Zeker! Vond hem echt top bij Newcastle. Mits fit en in vorm vind ik het een kandidaat voor Oranje.

4 april 2021 om 14:56

Heb bij Jetro's talent nooit twijfel gekend. Op zijn talent gebaseerd zeker. Mentaal laat hij echter steken vallen, en moet zeggen zolang Wijndal het zo blijft doen en zich nog doorontwikkeld dan is het voor Jetro wel een gepasseerd station.

4 april 2021 om 15:01

En als backup? Vind hem beter dan van Aanholt. Jammer dat we Dest niet tot onze beschikking hebben, die kan zowel links als rechts.

4 april 2021 om 16:54

Dat zou eventueel kunnen. Alleen denk ik niet dat er ruimte in de selectie is voor een backup die alleen als linksback uit de voeten kan, zeker op de toernooien. Daarvoor zal dan of Blind of Ake worden meegenomen. Voor de kwalificatie duels etc is het eerder mogelijk.

4 april 2021 om 16:45

Hét voorbeeld van gebrek aan creativiteit en ouderwets beleid bij een voetbalclub: we hebben een LB nodig, we hebben in het verleden Willems gehad, die we weg gedaan hebben omdat die niet goed genoeg was. Zullen we 'm weer terugnemen? Of gaan we een gedegen scoutingsronde doen en zoeken naar een betere/jongere LB? Welnee, we nemen Willems!

4 april 2021 om 16:52

Prima argument, alleen compleet misplaatst. Willems was namelijk wel degelijk goed genoeg, sterker nog ook de fans waren meer dan tevreden over hem. Zonder die nare blessure had Newcastle hem al gehaald na de verhuurperiode.

4 april 2021 om 19:58

Heb nog wat statistieken en beelden erop nageslagen en het was niet zo bijzonder vorig seizoen. Maar misschien is de publieke opinie beïnvloedt door die paar beslissende acties tegen goede tegenstanders.

Mooi dat Newcastle hem uit zijn situatie bij Frankfurt wilt helpen, was gewoon een niet te missen basiskracht tot zijn blessure. Hij speelde niet eens slecht bij Frankfurt, hij moest gewoon anders spelen, daar spelen ze in een 3-5-2 met André Silva en Jovic (vroeger Dost) waarbij de backs als vleugelverdediger/middenvelder moeten spelen, Jetro Willems is technisch een goede back, maar hij is geen middenvelder die tegelijk een hele flank overneemt en in het centrum ballen moet veroveren. De speelwijze past gewoon niet bij hem, bij Newcastle houden ze zich juist aan een speelstijl die wel past bij Willems.

Ik zou echt blij zij als Willems weg is bij Eintracht. Hij heeft echt nauwelijks toch niets toegevoegd aan Eintracht. Deed het als linkback onder Kovac nog wel verdienstelijk, maar heeft aan de bal en ook qua lopend vermogen echt bewezen niet te passen in het Duits voetbal en als je Kostic bent gewend aan de linkerkant dan is Willems echt niet geschikt om in dezelfde rol te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Newcastle United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
19.Burnley 1-6
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. AlmirónMiddenvelder50
S. LongstaffMiddenvelder50
J. MurphyMiddenvelder51
M. RitchieMiddenvelder50
A. Saint-MaximinMiddenvelder52
JoelintonAanvaller50
J. WillockMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina Newcastle United.

181 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren