Feyenoord bevestigt vertrek van Nick Marsman naar Verenigde Staten

Maandag, 12 april 2021 om 20:15Jeroen van Poppel • Laatste update: 20:21

Nick Marsman gaat aan het einde van het seizoen naar Inter Miami, zo meldt zijn huidige club Feyenoord. De dertigjarige doelman beschikt over een aflopend contract in De Kuip en had de optie om langer te blijven, maar verkiest een avontuur in de Major League Soccer.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door jk-ajax)

Een droom voor de gele kanarie, na een goed seizoen lekker gaan cashen in Amerika

2 april 2021 om 15:17

Zijn keus snap ik wel maar heeft feyenoord een goede 2e klaarstaan? Vond hem op een gegeven moment echt sterk staan keepen dat je hem bijna niet kon banken.

2 april 2021 om 16:02

Ik denk dat Feyenoord zelf eigenlijk niet verwachte dat hij dit seizoen het zo goed zou doen. Buiten dit seizoen om heeft hij nooit gepresteerd. Dat hij op goal staat was eigenlijk een noodoplossing omdat twee keepers gebleseerd zijn. Op papier zouden de eerste twee keepers natuurlijk beter zijn. Maar of dat in werkelijkheid ook zo is?

Geef hem groot gelijk! Bijlow volgend jaar weer eerste keeper. Dit seizoen heeft Marsman het FAN-TAS-TISCH gedaan, uit het niks was hij daar. Uit bij PSV keepte hij echt goed, zo goed. 30 jaar nog lekker wat jaartjes keepen en genieten van Miami.

2 april 2021 om 13:54

Inderdaad, toch een lekkere transfer naar een interessant land in een toffe stad. Marsman heeft zich volgensmij nooit verkeerd opgesteld ondanks zijn meestal reserverol. Dit is hem van harte gegund!

Mooie transfer, tis hem gegund!

Ik had het wel geweten hoor. Natuurlijk was het met de corona crisis toch een aardige chaos in Florida maar als je een speler als Marsman bent is zo'n stap naar zo'n club toch prachtig. Nieuwe club dus waarschijnlijk mooie faciliteiten, ik neem aan een goed salaris en samen spelen met leuke spelers als Matuidi en Higuaín. Als de corona crisis minder en minder wordt kan je daar een prachtig leven hebben.

2 april 2021 om 12:52

Die corona crisis daar duurt hooguit nog een paar maanden, tegen die tijd is de eredivisie voorbij en kan hij met een gerust hard naar Miami gaan. Ik zou ook lekker daarheen gaan, prachtige stad, leuke, onvoorspelbare competitie.

12 april 2021 om 20:46

Ik denk dat je hart met een t bedoelde rubentje!

12 april 2021 om 20:49

Dat klopt inderdaad, schandalige fout haha, schaam me dood nu

12 april 2021 om 22:41

Florida is het nu al tijdje weer lang leve de lol. Die hebben geen lockdown en zelfs geen mondkapjes plicht. Ze hebben het vergeleken met Californië waar wel lockdown en mondkapjes plicht is en de getallen zijn ongeveer hetzelfde qua besmettingen enz.

Logisch, goed genoeg om ergens eerste keeper te zijn maar Bijlow zal dat toch gaan worden in Rotterdam. Lekker in Miami je carrière afsluiten ik zou het ook wel weten

Zo, Marsman gaat lekker avontuur aan! Mooie transfer voor hem.

Groot gelijk mooie stap!

Erg jammer! Je hebt het fantastisch gedaan, Nick. Succes in Amerika!

Zo’n kans laat je niet schieten. Mooi voor hem.

Hoe cool is dat! Heeft ie verdiend, goed gekeept en nu zo’n mooie plek om nog een paar jaar te vertoeven. Lekker voetballen, lekker leven!

Prachtig voor die jongen. Meteen profiteren van zijn goede periode. Lekker verdienen, prachtige leefomgeving. Ik gun het hem van harte!

Nooit gezeurd. Prima 2e keeper die waarde redelijk heeft bewezen.

Zonde...heeft een zeer goed seizoen en zeker niet (veel) minder dan Bijlow.

12 april 2021 om 21:12

Een fitte Bijlow is absoluut beter! Maar Marsman is wel te goed voor de bank. Deze transfer is verdient.

Ja heerlijk toch in Amerika wonen met geld. Nivo is wel echt om te janken daar. Je ziet me toch beelden voorbij komen daar. Denk Kkd/ onderkant eredivisie max

2 april 2021 om 12:47

Dat ben ik niet met je eens. Als je ziet welke spelers daar rond lopen, dan is dat echt niet meer zo slecht. Als je in een team komt met Higuain, Matuidi, Gregore, F.Higuain, Shawcross en Makoen, dan heb je het over bovenkant eredivisie. Dat team is zeker beter dan Feyenoord en niet eens 1 van de titelkandidaten in de MLS. Ik denk dat je je te lang niet verdiept hebt.

2 april 2021 om 13:00

Daar noem je 1 team...
In China spelen/speelden ook topspelers , dat maakt de de competitie niet in een klap beter. F.higuain is natuurlijk geen noemenswaardige naam... en Makoun ken ik niet eens. Gregore trouwens ook niet , maar dat zal miss aan mij liggen.
Dusan heeft gelijk , het is max middenmoot Eredivisie.

2 april 2021 om 13:27

Minimaal 80% van een gemiddeld MLS-team stelt gewoon echt niet zo veel voor in mijn ogen en da's bij Inter Miami ook het geval. Ja, er lopen twee oudere sterren rond (higuain en Matuidi), maar verder is het niveau echt niet zo hoog dat ze plots top Eredivisie aantikken. En als ik me dan toch even verdiep; zo'n Makoun die je opnoemt speelde in een dramatisch Inter Miami van vorig seizoen al amper wedstrijden. Shawcross die op z'n laatste benen loopt en bij Stoke al geen bal meer raakte, de 36-jarige F. Higuain. Nee, ben het wel eens met Dusan.

Mooie transfer voor hem! Na zoveel jaren Nederland kan hij nu optimaal profiteren van een goede periode.

En gelijk heeft die. Bij Feyenoord is hij doordat bIJlOW wordt gezien als eerste keeper nooit zeker van een basisplek en bij Inter Miami heeft hij de kans om te spelen met toch wel (voormalige) topspelers. En wie weet houdt hij wel van stripclubs.

Nog even lekker cashen in het altijd zonnige Miami, plus in de MLS kun je eigenlijk niet door de mand vallen met zijn niveau. Begrijpelijke keuze!

Logisch dat hij deze keuze maakt, bij Feyenoord zou die nooit eerste keus worden onder Slot gezien het feit dat Bijlow meer waarde vertegenwoordigt. Prachtig toch spelen en wonen in Miami met grote namen als Leerdam, Matuidi en Higuain gaan voetballen.

Beckham als eigenaar en Phil Neville als trainer en waarschijnlijk ook een mooi salaris zodat die straks er toch warmpjes bij kan zitten. Zal in de jaren hiervoor namelijk niet de hoofdprijs hebben verdient natuurlijk.

2 april 2021 om 12:33

Leerdam in 1 adem met matuidi en higuain 😂😂

2 april 2021 om 12:35

Ik had gehoopt dat de grap zou overkomen, het is met een knipoog

zo meteen nog een mooie stap
kan nog mooi even flink verdienen daar

maar gelijk heeft hij
doet het dit seizoen uitstekend als vervanger van Bijlow
maar zodra die geheel fit is
lijkt het me toch dat hij zijn basisplek weer kwijt zou zijn aan Bijlow

2 april 2021 om 13:03

Dit lees als een gedicht, schitterend geschreven

On: je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Prima gekeept als vervanger, maar Bijlow krijgt z'n plekje wel terug als hij weer fit is.

2 april 2021 om 13:37

haha dank je wel

ja is toch bedoel het is dat Bijlow de onbetwiste nummer 1 is bij Feyenoord onder de lat
want dit seizoen was hij ijzersterk
deed hij weinig voor Bijlow onder

daarom prima keuze

Heeft het netjes gedaan de laatste tijd. Daarnaast zal het helpen dat zijn vader in diverse hoedanigheden in het voetbal actief is.

Dat zou toch wel bijzonder zijn. Bij Twente en Utrecht volledig gefaald. Aangenomen bij Feyenoord als 3e keeper. Dan heb je vgm nou niet echt vertrouwen in jezelf als je daar mee akkoord gaat. Maar door blessures wordt hij in een keer voor de leeuwen gegooid en leeft hij zowaar helemaal op. Is hem gegund

Ik kan me wel wat hierbij voorstellen. Goede keeper, goede leeftijd, goede verdiensten
Veel succes

Wat een fantastisch nieuws voor 'm na zo'n knappe en voor velen (waaronder mezelf) bijzondere ommekeer van zijn kant. Heeft de critici echt hoogstpersoonlijk de mond gesnoerd en deze stap - of welke stap ook - zeker verdiend. Het zegt ook veel over hoe deze stap 'm zo gegund wordt. Nog even het seizoen afmaken en dan lekker gaan genieten in Miami!

Die heeft een hoop mondjes gesnoerd dit seizoen. Het ga je goed!

Het is hem gegunt wat heb hij mensen doen verbazen heel gaaf !!!! Feyenoord keepers staan er goed op in Amerika 🤣

Dit doet Marsman heel slim. Profiteren van zijn beste seizoen ooit en lekker het avontuur aangaan in Amerika! Gelijk heeft die.

Snap hem volledig! Vind t wrl jammer

Topper. Gefeliciteerd Nick. Het is je gegund. Hopelijk ga je daar een fantastische tijd beleven.

Zuur voor Feyenoord maar wat een fantastisch verhaal is dit toch! Als tweede keeper begonnen dit seizoen bij Feyenoord, je helemaal in de kijker spelen en vervolgens op je 30ste nog een prachttransfer maken naar Amerika waar hij straks lekker kan genieten op Miami Beach! Dit moet voelen als een droom die uitkomt!

Dit is toch heerlijk. Bij Twente een grabbelaar, wekelijks dronken in De Merlijn/drie musketiers (bar in Hengelo), naar reserve doelman bij Feyenoord (niemand begreep wat ze er mee moesten), wordt bij blessure Bijlow eerste doelman, en heeft het werkelijk prima gedaan. En dan krijg je de kans op zo’n avontuur. Dagelijks op t veld met Eugean(Hingain, in zijn prime een van de beste spitsen op de Europese velden) en met WK Winnaar Matuidi. En financiële hoef je ook zeker geen medelijden te hebben. Lekker man!

Wat een super keuze! Min of meer een carrière van skippyballenvanger ... Een briljante seizoen a 1.5 seizoen bij Feyenoord gekeept en nu heerlijk je centen pakken met een prachtig avontuur ...

Gefeliciteerd en veel succes
Ik vond hem een hele goede vervanger voor Bijlow.

Mooie transfer voor hem, ik gok compleet te danken aan dit seizoen bij feyenoord. Voor dit seizoen overal een zeer matige keeper. Dat er dan zo'n mooie kans voor hem komt vind ik toch opmerkelijk.

12 april 2021 om 20:32

Hij heeft die ballen er toch zelf allemaal uitgehouden dit seizoen. Dus compleet te danken aan Feyenoord gaat te ver vind ik!

12 april 2021 om 20:44

Te danken aan het seizoen bij Feyenoord, is ech wat anders dan te danken aan Feyenoord 🙂

Mooie stap en is hem zeker gegund. Heeft Feyenoord wel een redelijke wisselkeeper straks gezien Bijlow en blessures hand in hand gaan?

12 april 2021 om 20:50

We hebben in Tein Troost wel een goed talent, maar eigenlijk moet je tweede keeper altijd een ervaren man zijn. Mooi klusje voor Arnesen

13 april 2021 om 08:04

Zou wel het beste zijn om iemand met ervaring te hebben die er meteen kan staan. Uiteraard hoop je dat Bijlow gewoon een heel seizoen pakt met zijn enorme talent maar je kan er nog niet volledig van uit gaan.

Groot gelijk!
Is nooit een sterke en betrouwbare keeper geweest.
Reserve keeper bij Feyenoord was destijds al een lachertje.

Maar hij heeft velen, waaronder mij de mond gesnoerd.
Subliem gekeept

Dan komt deze kans voorbij en dan snap ik dat je hem pakt!

Ik neem aan dat Feyenoord nog wel opzoek gaat naar een ervaren keeper.
Want Bijlow lijkt mij de eerste keeper, maar ook een keeper die nog wel vaker geblesseerd uit gaat vallen.

Ik vind het jammer dat hij vertrekt. Een hele goede keeper die punten pakt zie ik niet graag vertrekken. Maar ik begrijp ook wel dat hij deze keuze maakt. Hij kiest voor een club waar hij zeker is van speeltijd in een competitie die steeds interessanter wordt. Nu moeten we op zoek naar een goede vervanger. Persoonlijk zie ik graag Jay Gorter komen. Zeer talentvolle keeper die nog een stuk beter kan worden.

Uitgelachen als de gele kanarie maar voor Feyenoord meer dan goed gekeept tijdens de blessure van Bijlow. Welverdiende transfer naar Amerika waar hij lekker wat centjes kan gaan verdienen.

Ik vraag me af hoe zo een club bij Marsman uitkomt. Neville als trainer. Beckham als eigenaar. Ze zullen vast een groot netwerk hebben. En dan Marsman? Lekker genieten voor hem, echt een toptransfer.

Lekker chashen. Mooi weer, wat wil een mens nog meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger313
J. ToornstraMiddenvelder297
S. BerghuisAanvaller2917
B. LinssenAanvaller298
N. JørgensenAanvaller214
N. MarsmanKeeper200
L. SinisterraAanvaller183
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

17 fans
Keeper, 30 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren