Feyenoord zegt aflopende contracten van vijf spelers formeel op

Maandag, 29 maart 2021 om 15:12 • Laatste update: 15:27

Feyenoord heeft de contracten van Eric Botteghin, Ramón ten Hove, Sven van Beek, George Johnston en Bart Nieuwkoop formeel opgezegd, zo communiceren de Rotterdammers via de officiële kanalen. De twee laatstgenoemde spelers hadden een optie voor een extra seizoen in hun aflopende verbintenis, maar Feyenoord heeft besloten deze niet te activeren.

Deze formele opzegging moet op basis van de geldende CAO vóór 1 april gebeuren bij verlengde spelerscontracten die aflopen. Dit hoeft overigens niet per se te betekenen dat de genoemde spelers aan het einde van het seizoen vertrekken bij Feyenoord. De Rotterdammers communiceren dat er eventueel op een later moment nog met één of meerdere spelers in gesprek wordt gegaan over een nieuw contract.

Feyenoord heeft in ieder geval niet besloten om de opties in de aflopende contracten van Nieuwkoop en Johnston te lichten. Laatstgenoemde is momenteel door de Rotterdammers verhuurd aan Wigan Athletic en kwam voor zijn tijdelijke vertrek niet of nauwelijks in de plannen van trainer Dick Advocaat voor. De Schotse verdediger kwam anderhalf jaar geleden over van Liverpool en maakte dit seizoen pas zijn debuut, maar kwam niet verder dan vier optredens. Jeugdproduct Nieuwkoop kwam dit seizoen vaker in actie, al moet hij het als rechtsback in de pikorde doen met een plek achter Lutsharel Geertruida.

Botteghin was ook vorig seizoen al in het bezit van een aflopend contract, maar bereikte uiteindelijk ver in de zomer nog een akkoord met Feyenoord over een nieuwe verbintenis. De 33-jarige centrumverdediger kan dit seizoen geregeld op een basisplaats rekenen en stond in de laatste vijf competitiewedstrijden aan de aftrap, waarin hij doorgaans de voorkeur kreeg boven Uros Spajic. Van Beek kampte de afgelopen jaren met het nodige blessureleed en is momenteel verhuurd aan Willem II, terwijl Ten Hove al vier seizoenen als derde doelman fungeert. De 23-jarige sluitpost moet de afgelopen twee jaar Justin Bijlow en Nick Marsman voor zich dulden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door kakadu)

Eric Botteghin valt mij het meest op! Is misschien niet erg bruikbaar in deze formatie, maar in veel formaties kan hij een hele belangrijke speler zijn met zijn ervaring. Maar je moet wat als je de selectie moet opschonen door financiële problemen

29 maart 2021 om 15:17

Als je als Feyenoord zijnde iets meer wilt bereiken dan een 5e plek moet je ook spelers als Botteghin de deur wijzen.

29 maart 2021 om 15:20

Dan moet je er wel goede spelers voor terug kunne halen. Dat zie ik op dit moment ook niet gebeuren.

29 maart 2021 om 16:04

Als je geld hebt om een betere vervanger te halen moet je dat natuurlijk direct doen. Zonder geld ga je niet snel iemand vinden die veel beter is, en je moet eigenlijk ook al een vervanger halen voor Spajic. Hiermee zouden er nog maar 4 verdedigers in de A selectie zitten volgens mij, dat is wel heel karig.

29 maart 2021 om 16:06

Heb het vermoeden dat Slot al bezig is...

29 maart 2021 om 20:11

Komt er dan helemaal niks uit de Feyenoord-jeugd wat enigszins in de buurt komt van het niveau Botteghin/Nieuwkoop? Kan toch haast niet..

29 maart 2021 om 22:42

Hall komt eraan. Logische stap dus. Nieuwkoop is niet goed genoeg en gaat ook weinig opleveren als je hem gaat verkopen.

29 maart 2021 om 15:21

staat geen voetballer tussen die bij aan andere subtopper in de basis zou staan wat dat betreft is dit goed doorselecteren. Bij Feyenoord moeten ze een stapje hoge qua niveau nastreven huidige spelers materiaal is van het niveau Groningen, Utrecht en daar staan ze dan ook bij op de ranglijst. Los van Berghuis is er niemand die bij AZ of PSV in de basis zou staan van de huidige selectie. Dat zegt genoeg

29 maart 2021 om 15:49

Kokcu zou ook wel aanvallende middenvelder kunnen zijn bij AZ, Bijlow kies ik altijd boven Bizot en Senesi en Bruno heb ik allebei vaak genoeg gezien om te kunnen zeggen dat Bruno absoluut niet beter is. Maar ja, dat was het dan ook wel. Pijnlijke constatering.

29 maart 2021 om 15:58

Bijlow of Bizot is denk ik vrij gelijk, puur omdat Bizot gewoon een heel seizoen kan spelen. Bijlow heeft veel meer talent en mits hij blessurevrij blijft een hoger plafond. Senesi is uiteraard veel beter dan Bruno 'ik slaap elke wedstrijd wel een moment' Martins Indi.

29 maart 2021 om 15:59

Over Senesi ben ik het met je eens, maar ik zie niet zo snel wie je bij AZ uit de basis zou halen ten faveure van Kokcu.
Bijlow/Bizot is lood om oud ijzer. De bondscoach denkt er in ieder geval anders over dan jij. Ik zou voor Bijlow gaan omdat hij jonger is en meer potentie heeft, maar ik vind hem zeker niet beter dan Bizot.

29 maart 2021 om 16:07

@Stefandefree, ik geef je gelijk wat betreft Senesi en ook Bijlow zou ik qua talent hoger plaatsen dan Bizot. Het enige is dat Bizot minder vaak geblesseerd is. Wie zou jij laten banken in de plaats van Kökcü?

29 maart 2021 om 16:10

@stefabdefree nou onderschat een Geertruide Haps (indien fit) en Malacia niet. Die zouden ook bij veel andere clubs basis staan. Linksback is dan twijfel met Wijdal (al vind ik een fitte Haps wel iets beter). Geertruide zou zeker RCV basis zijn maar ook RB (beter dan die rechtsback).

Sinesstera is ook een twijfel trouwens. Karsson op dit moment beter, maar vorig seizoen liet Sinestera mooie dingen zien.

29 maart 2021 om 16:13

Dat betekent ook niet persè dat Feyenoord per definitie meteen flutspelers heeft. Ik vind Karlsson een uitstekende speler, maar dat vind ik van Sinisterra ook. Ik vind Wijndal een topper, maar Malacia is ook geen koekenbakker. Ik vind Svensson heel goed, maar Geertruida is ook een prima speler.

29 maart 2021 om 18:02

Wijndal is toch echt een stap beter da een fittr haps. Geertruida ipv svensson is wat voor te zeggen. Verder is elke CV in dr feyenoorr selectie beter dan letschert en BMI. Hatzidiakos kan nog wel wat maar ligt ook meer in de kreukels dan dat hij speelt. Bijlow heeft een hoger potentie, maar de bizot van 2020 is toch ook een hele goede keeper voor nederlandse begrippen.

29 maart 2021 om 16:08

@donderdon "maar in veel formaties kan hij een hele belangrijke speler zijn met zijn ervaring"

Lijkt mij niet bruikbaar onder Slot. Die wilt veel aanvallender spelen (of dat lukt is een tweede).
Hij is traag en kan niet met ruimte in de rug spelen. Is gewoon zelfmoord hem opstellen.

Snap niet dat de optie voor een extra jaar op Bart Nieuwkoop niet wordt gelicht? Prima back up en zo ruim zitten we niet in de spelers/backs...

29 maart 2021 om 15:18

Bart nieuwkoop is het altijd net niet. Compenseert veel met z'n snelheid. Maar in alle opzichten gewoon een te laag niveau.

29 maart 2021 om 16:12

Die spelers zijn het allemaal net niet. Alleen zitten er, mits deze contracten uiteindelijk niet alsnog verlengen nog maar 4 verdedigers in de selectie, dat zijn er toch 3 of 4 te weinig die je op moet gaan vangen.
Met het budget wat Feyenoord heeft kom je dan toch weer bij goedkope of transfervrije b-garnituur of huurspelers waar iets mee is (vaak revaliderende spelers zoals Spajic of Karsdorp). Dan kun je denk ik beter de spelers houden die je hebt en op zoek naar 1 of 2 echte versterkingen.

29 maart 2021 om 16:40

Dus wat is jouw alternatief? Doorgaan met middelmaat als Botteghin, Johnston en Nieuwkoop. Tuurlijk, nee dan komen we als club een stapje verder? Echt, er is vaak terechte kritiek op het beleid van Feyenoord, maar net zo vaak slaat het echt helemaal nergens op.

29 maart 2021 om 20:20

Volgens mij is iedereen het er overeens dat als je geld hebt je direct afscheid moet nemen van deze spelers.
Zonder geld zijn de alternatieven grofweg deze spelers houden of met geld wat je niet hebt andere middelmaat er voor in de plaats halen. Als je het beperkte budget wat je hebt gebruikt om weer spelers te gaan huren in de categorie spajic of op zoek moet naar versterkingen van het niveau diemers dan kun je beter de middelmaat die je nu hebt houden en het geld uitsparen, desnoods tot volgend seizoen, om het dan in een enkele speler stoppen die wel een toegevoegde waarde is. Je kan beter een keer 5 of 6 miljoen uitgeven dan 5 keer een miljoen, en je zal toch een bank moeten hebben, die bank kan niet alleen maar uit 18 jarige jeugdspelers bestaan.
Als Feyenoord echt verder wil dan moeten ze een keer spelers durven verkopen en niet wachten op dat ene extreme bod. Dan kunnen ze een keer echt in de selectie investeren. Je moet ergens beginnen met het opbouwen van kapitaal, dan kun je misschien over 5 jaar eens een keer nee zeggen tegen een goed bod en wachten op dat extreme bod.

29 maart 2021 om 15:43

Feyenoord moet het team sterker maken, dus er loopt wel wat beters rond. Gewoon goed scouten.

29 maart 2021 om 16:00

Feyenoord moet dat zeker doen maar het feit is wel dat ze niet absurd veel budget lijken te hebben. Dit betekent gewoon dat ze echt jeugd door moeten gaan schuiven, want transfervrij of met huren ga je waarschijnlijk ook geen topspelers binnen halen.

Sowieso wordt het bij Feyenoord heel interessant de komende jaren, want het is gewoon een selectie met heel veel spelers waarin het contract binnen nu en 2 jaar afloopt(2023). Eigenlijk hebben alleen Kokcu, Sinisterra, Bozenik, Balde en Conteh een langer contract. Van die laatste 2 heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord. Natuurlijk kunnen ze het contract van een hoop spelers nog verlengen, maar ik ben er toch echt bang voor dat Arnesen heel creatief moet zijn.

Daarom begrijp ik ook niet dat ze van sommige spelers afscheid nemen. Zo'n Nieuwkoop is toch hartstikke bruikbaar? Als Spajic, van Beek, Senesi en Botteghin vertrekken dan heb je geen centrale verdediger meer over. Sterker nog je hebt nog maar 3 verdedigers. Dat betekent dat je toch echt wel minimaal 4 verdedigers aan moet trekken of uit je jeugd moet halen.

29 maart 2021 om 16:46

Mooi roepen dat ze gewoon goed moeten scouten maar geen idee hebben wat Feyenoord nou echt te besteden heeft. Bar weinig is daar het antwoord op. Haal je nou echt wat beters voor Nieuwkoop met een budget van bar weinig? Ben benieuwd of je echt iemand kan noemen dan. Waarschijnlijk gaat Slot spelen in een systeem waarin Nieuwkoop niet rendeert en dat is een logische keuze dan.

29 maart 2021 om 18:23

Senesi en wie weet wel nog een speler voor de verkoop. Feyenoord zal toch wek een schaduw lijstje hebben?

29 maart 2021 om 15:46

Het is natuurlijk nog mogelijk om alsnog met Nieuwkoop te verlengen. Ik kan me voorstellen dat Feyenoord alsnog een voorstel doet, maar dan tegen mindere voorwaarden als die van toepassing zouden zijn wanneer de optie zou worden gelicht. Kan me goed voorstellen dat in die optie bijvoorbeeld automatisch een salarisverhoging zit die Feyenoord niet wilt betalen.

29 maart 2021 om 16:33

Denzel Hall stond toch te boek als een groot talent. Misschien dat ze hem de kans willen geven komend seizoen.

Aangezien Ten Hoven zelfs niet bij Dordrecht in de basis kan staan heeft hij ook niets bij Feyenoord te zoeken. Nieuwkoop mag van mij wel verlengd worden! Geertruidea naar CV en Nieuwkoop als RB. Hoop voor Botteghin en v Beek dat ze een mooie nieuwe club kunnen vinden.

Ik vind Nieuwkoop toch wel een opvallende, gezien de optie en het feit dat hij op een gegeven moment wel basisspeler was dit seizoen. Je zou denken dat hij voor de breedte wel behouden zou worden. Maar wie weet komt dat nog op basis van andere voorwaarden

29 maart 2021 om 15:21

Die begrijp ik ook niet. Als Geertruida echt naar het centrum gaat(wat ik ook graag zie) heb je sowieso al een nieuwe rechtsback nodig. Nu moet je 2 nieuwe halen, of er moet iets beter klaarstaan in de jeugd? Maar anders lijkt mij Nieuwkoop toch een goedkope degelijke back-up.

29 maart 2021 om 15:29

Klaar staan is een groot woord, want hij is nu nog altijd revaliderende van een knieblessure, maar Denzel Hall is de enige die ik zo snel kan bedenken. In juli/augustus zal hij hopelijk weer fit zijn. Maar zelfs dan is het nog afwachten hoe hij uit z'n blessure komt natuurlijk.

29 maart 2021 om 15:30

Er staat niet direct iets goeds klaar vanuit de jeugd nee. Je zou bijna denken dat ze dan misschien toch nog echt met Svensson bezig zijn

29 maart 2021 om 15:56

Ja Denzel Hall maar daar zullen Arnesen en Slot toch niet echt een beeld van hebben? Maar goed we laten ons wel weer verrassen. Ben benieuwd wat ons allemaal te wachten te staat.

29 maart 2021 om 15:58

Bobiku. Niet helemaal eens. Denzel Hall zou een prima back-up zijn voor de eerste rechtsback (die dus nog gehaald moet worden). Het is natuurlijk wel afwachten hoe Hall uit zijn blessure komt

29 maart 2021 om 16:40

Svensson zal wel van AZ komen, die heeft een aflopend contract, dus die zal Slot al wel vast hebben gelegd. Kunnen het waarschijnlijk nog niet bekend maken omdat het nu wat gevoelig ligt, maar dan kan Geertruida centraal. Senesi zal verkocht moeten worden om de seizoenskaarten terug te betalen maar dan moet er wel nog wat bij. De nieuwe trainer de selectie laten renoveren zal nog meer onrust geven nu terwijl rust absoluut nodig is om nog vierde te worden. Er wordt nu gewoon plaats gemaakt in het salarishuis en het is voor die jongens wel fijn dat ze snel weten waar ze aantoe zijn, en voor de middenmoot teams natuurlijk een gouden kans wat redelijk materiaal gratis op te halen.

Rechtbacks genoeg in de selectie, dus laat Bart maar gaan...

George Johnston, onze getalenteerde back uit Liverpool, tegen een Engels salaris hier voetballen... Wordt tijd dat dit soort aankopen verleden tijd worden.

29 maart 2021 om 15:28

Helaas dacht Kuyt dat iedereen steil achterover zou slaan omdat hij iemand van Liverpool wist te halen die aangeraden werd door zijn vriend Gerrard..

29 maart 2021 om 15:35

Tsja er zijn altijd fans die dit soort aankopen op het moment dat ze gedaan worden verdedigen. Dat je niet zomaar aanvoerder bij Liverpool onder 23 wordt en dat men echt wel enig idee heeft wat ze binnen halen. Er loopt wat meuk rond in de verschillende Engelse opleidingen en echt goede talenten gaan niet zo maar naar Nederland (uitzonderingen zoals Madueke nagelaten). Dit was iemand die in de hierarchie nog achter Hoever en van den Berg stond. Alsof Van den Berg iets aan Feyenoord zou toevoegen. Dus ja, Feyenoord moet niet meer aan dit soort aankopen beginnen en als ze het wel doen, kun je ze eigenlijk meteen openlijk afschrijven.

De enige juiste beslissing op dit moment. Je kunt het niet verkopen om de contracten te verlengen van deze spelers en tegelijkertijd te bedelen bij de supporters. Wellicht is een nieuwe, minder kostbare contractverlenging nog wel een optie, al zou ik daar ook heel voorzichtig mee zijn, al is het maar voor de beeldvorming.

29 maart 2021 om 15:21

Spelers gratis weg laten lopen komt anders ook niet heel sterk over. Verlengen met een jaar en voor een zacht prijsje laten gaan was ook een optie.

29 maart 2021 om 15:53

Aan wie wil je ze verkopen dan?

29 maart 2021 om 15:56

Ja daar heb je opzich een punt. Maar ook dan ben je behoorlijk aan het gokken. En het is nu een beetje de vraag wat Feyenoord gaat doen. Ze kunnen blijkbaar alsnog verlengen en dus een afkoopsom scoren. Maar al met al zal het bij deze spelers om wat wisselgeld gaan. Ik denk dat je met 5 miljoen al blij mag zijn.

29 maart 2021 om 16:05

5 miljoen??? Dat lijkt me toch een 0 teveel voor de spelers waar het hier om gaat! Dit zijn spelers die maken Heracles nog niet beter. Degelijke spelers kun je ieder seizoen prima transfervrij ergens oppikken.

29 maart 2021 om 16:19

Dan had je die contracten al veel eerder moeten verlengen.
En aan wie zou je die spelers moeten verkopen?
Het salaris wat die jongens bij Feyenoord verdienen kunnen ze nergens anders krijgen en zeker niet wanneer er ook nog een transfer som op tafel moet komen. Waarschijnlijk moet je ze dan eerder transfervrij laten gaan en het verschil in salaris compenseren dan dat je er zelf nog iets voor krijgt.

29 maart 2021 om 16:59

Zou kunnen hoor. Maar voor een Nieuwkoop en Botteghin moet je toch wel wat kunnen vangen?

29 maart 2021 om 20:34

Maar aan wie dan? Die kunnen naar clubs als FC Groningen, of zoals vd Heijden naar Willem 2.

Botteghin is 33, geen enkele club van dat niveau kan het zich verooloven om een transfersom te betalen voor een speler van die leeftijd en ook bij nieuwkoop, toch al 25, weet je dat hij niet nog weer een stap omhoog gaat maken naar het niveau Feyenoord of AZ gezien zijn leeftijd.

De salarissen in het rechter rijtje komen niet of nauwelijks boven de 1,5 of 2 ton uit, terwijl de bankzitters bij Feyenoord allemaal het dubbele of meer verdienen. Dus laat je nog een of twee ton krijgen, dan ben je die waarschijnlijk direct weer kwijt om het lagere salaris te compenseren.

Waarschijnlijk vooral te maken met de financiële situatie, alle lonen waar ze zonder vergoedingssommen vanaf kunnen komen worden op deze manier geschrapt. Met de ruimte die dan in de salarishuishouding vrij komt kan Slot nog wat transfervrije speler of huurspelers halen. Mocht Senesi verkocht worden of er komt een externe financier komt er vanzelf meer vrij natuurlijk.

29 maart 2021 om 15:45

In dit geval gaat het meer om kwaliteit. Van dit rijtje zet ik alleen mijn vraagtekens waarom ze Nieuwkoop niet houden als back-up. Van Botteghin zou vorig jaar eigenlijk al afscheid genomen worden, dat is ook gewoon mooi geweest. Ten Hove, van Beek en Johnston hebben echt geen enkele meerwaarde.

29 maart 2021 om 16:34

Ik snap wat je bedoelt, maar ben het er niet helemaal mee eens. Je kan wel van alles laten vertrekken maar de vraag is wat er voor terug komt. Als er geen grote transfers komen of een geldschieter, hoeveel budget is er dan om spelers te halen die beter zijn dan deze spelers? En er zitten wel een paar jeugdspelers achter, maar in hoeverre kunnen die dit meteen opvangen?

29 maart 2021 om 18:23

Maar welke spelers dan? Van Beek is meer geblesseerd geweest dan fit. Is toch nog paar keer verlengd maar blijft ongelukkig qua blessures. Dat houd een keer op, daar kunnen we niet op bouwen. Ten Hove is 3e keeper en inmiddels zit er al een andere jeugdige keeper bij de selectie. Hoevaak is Johnston nodig geweest? Die heeft misschien 3 keer op het veld staan. Botteghin kan je het nog over hebben maar die zal de hoofdprijs verdienen. Is wellicht niet makkelijk te vervangen maar is het geld ook niet waard, zeker niet op de bank. Bij Nieuwkoop ben ik het wel met jou redenering eens. Je moet er ook wat voor terug halen. Dan is Nieuwkoop een aardige back up en geen prioriteit op het moment.

eric is wat mij betreft altijd welkom bij zijn oude club fc groningen. Heb alleen maar positieve gedachte als ik daaraan terugdenk.

Prima besluit in mijn ogen. Bot zou ik eventuuel nog wel achter de hand houden. De rest is gewoon niet goed genoeg en denk ook niet dat ze dat nog worden. Nieuwkoop is prima voor bijv Heerenveen denk ik.

Kan me voorstellen dat er met Nieuwkoop eventueel nog wel gesproken zal worden over een nieuw contract (ondanks niet lichten optie), aangezien we niet breed zitten in de verdedigers straks. Dat er van de andere spelers afscheid genomen wordt is verder wel logisch, ook van Botteghin. Op momenten in de mandekking en met de kont tegen de 16 nog altijd een uitstekende verdediger, maar zal het onder Slot (die vast ook een stem erin had) toch zwaar gaan krijgen. En hij is volgens mij ook wel een grootverdiener, wat ook wel zeer zeker zal hebben meegewogen.

Het wordt een interessante transferzomer. Vooral in de verdediging moet er toch wel een en ander bij.

Ik had het contract van ramon hendriks opgezegd

29 maart 2021 om 15:34

Die liep toch wel aardig te ballen voor Nac, behalve de laatste wedstrijd?

29 maart 2021 om 15:42

Haha ja, demajoor zal 'm ook absoluut graag transfervrij in willen laten lijven door z'n cluppie

Opzich is dit goed nieuws. Deze 5 zijn alle niet beter als een jeugdspeler. Dit geeft ook een signaal ( vind ik ) de bezem wordt door de selectie gehaald. Nu bij een goed bod voor Senesi ( 20+ miljoen ) en proberen Linssen, Diemers en Fer te slijten voor een laag bedrag. Daarna gericht talenten kopen en ophouden met de 29 jarige eredivisie subtoppers, bedankt!

29 maart 2021 om 15:48

Linssen, Diemers en Fer moet je kunnen verkopen aan clubs buiten Europa, de Mls, Azië of het Midden-Oosten. Verder zie ik je nergens echt meer voetballen, Nederlandse clubs gaan daar geen geld voor op tafel leggen.

29 maart 2021 om 16:44

Ja, maar wat krijg je ervoor, max 2 per speler, dan berghuis voor de gelimiteerde som en senesi voor 10-15. Dan heb je net genoeg om wat gaten te dichten en wat meer salaris vrij, veel kan je er niet voor kopen, dus moet je weer op zoek naar transfervrije spelers. En Slot heeft nou ook weer niet zo'n groot netwerk. Slechts in Alkmaar kan hij Svensson halen, bMI ook, die zal wel terugwillen naar Rotterdam, maar of het je veel beter maakt?

31 maart 2021 om 09:55

Ik denk dat Feyenoord zich er bij neer moet leggen dat ze de komende jaren even pas op de plaats moeten maken en zich richten op het herbouwen van de topclub status, dat doe je niet door steeds maar krampachtig aan te willen blijven haken bij de top2/3 en dus maar op transfervrije spelers gokt. Bouw het langzaam weer op, richt je op de jeugdopleiding.

Het formeel opzeggen van de 5 contracten is voor Feyenoord niets anders dan zichzelf de vrijheid geven om naar vervangende (betere) spelers uit te kijken. Maar die vinden voor het salaris dat Feyenoord kan bieden zal niet meevallen. E.e.a. zal bijvoorbeeld ook gedeeltelijk afhangen van de vraag hoeveel miljoen de club gaat overhouden aan het gesmeek om de seizoenkaarten niet te hoeven terug betalen en daarnaast of Arne Slot Frank Arnesen nog kan helpen in zijn zoektocht naar bruikbare en vooral betaalbare spelers. Met als extra gevaar dat als Feyenoord uiteindelijk geen goede opvolger voor bijvoorbeeld Botteghin kan vinden de speler in kwestie wellicht al elders heeft getekend en Feyenoord daardoor een probleem extra op te lossen heeft.

Ja, Feyenoord kon geen €700.000 opbrengen voor Sam Beukema. Dan sta je voor gek en moet je zoiets verzinnen om aan 7 ton te komen.

Verkopen aan Zwolle....of Emmen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

62 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren