‘Ricardo Kishna ontspringt de dans en krijgt goed nieuws van ADO-leiding’

Zondag, 28 maart 2021 om 13:24Rian Rosendaal • Laatste update: 13:29

Ricardo Kishna kan zijn verblijf bij ADO Den Haag een vervolg geven, zo weet Omroep West zondag te melden. Het bestuur van de hekkensluiter in de Eredivisie wil naar verluidt de optie in het aflopende contract van de vleugelaanvaller lichten, waardoor hij ook volgend seizoen het shirt van ADO draagt. Kishna keerde vorig jaar zomer terug bij ADO, de club waar de buitenspeler het grootste gedeelte van zijn opleiding genoot.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verstandige zet van ADO Den Haag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door rj x)

Kishna vind ik in de afgelopen jaren ontzettend positief verandert, qua houding. Ik gun het hem van harte weer net zo goed te worden als voor zijn blessure. Echter hoop ik dat hij dan niet in den Haag blijft vanwege het feit dat zij hoogstwaarschijnlijk KKD gaan spelen. Een laagvlieger in de Eredivisie kan hij zijn steentje wel bijdragen op een langer termijn.

28 maart 2021 om 14:27

Met zijn houding is toch nooit iets mis geweest?

28 maart 2021 om 14:58

Zoek een keer op google: Kishna, arrogant.

Krijg je genoeg verhalen waar ik op doel

Degraderen, nieuwe eigenaar, alle spelers er uit. Uithuilen en opnieuw beginnen. Goed beleid uitzetten en binnen 3 jaar kampioen en weer promoveren. Jaren geleden moesten ineens heel veel clubs een nieuw stadion om een stabiele subtopper te worden en of om mee te doen met Europees. Je ziet aan Den Haag, Heerenveen en Roda, een groot of nieuw stadion is leuk, maar het gaat om het gevoerde beleid.

28 maart 2021 om 14:34

Dat nieuwe stadion was echt niet om de aansluiting te vinden. Maar meer om de problemen uit de woonwijk te krijgen. Nu is het op een industrieterrein veel beter te managen.

28 maart 2021 om 15:43

Het oude stadion was natuurlijk ook totaal niet aan te rijden. Het Zuiderpark is nogal vervelend om te bereiken, zeker als je van buiten de stad komt. Het nieuwe stadion zit direct aan de snelweg en je bent er zo.

Triest dat zo'n mooie voetballer door zware blessures zo ver is terug geworpen. Je moet er niet aan denken dat Kishna volgend seizoen met ADO in de KKD loopt te voetballen. Bij een middenmotor in de Eredivisie kan hij zeker mee !

28 maart 2021 om 14:53

Op basis van wat? Die jongen heeft 3 jaar niet gespeeld en nu is hij sinds een half jaartje een beetje fit aan het geraken. Maar toch, hij weet zich niet te onderscheiden in een elftal waar het gemiddelde aan kwaliteit vrij laag ligt. Lekker met ADO naar de KKD, aanvallend voetbal en weer proberen een beetje de oude te worden.

Prachtig verhaal. Na ruim 1100 dagen blessureleed weer actief in de eredivisie. Heeft hiervoor hard moeten knokken

Zoo jammer zo een grote club als ADO al jaren lang onderaan bungelt slecht beleid slechte visie en alleen maar gerotzooi om geld dat ligt niet aan united vansen maar aan de clubleiding. Ieder doet er goed aan ze functie neer te leggen. Met alle respect naar kishna toe ADO hoort in de middenmoot vechten voor de en ticket nu vechten ze voor lijfsbehoud en met kishna ja je kan het nog een jaar aankijken maar er moet worden verjongt zoveel talent in en om denhaag dus is gewoon te ver gezocht de hele boel moet op de schop van trainer tot aan bankzitters

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Jong AZ182
8.VVV-Venlo16-1
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
L. KoopmansKeeper110
J. AmofaVerdediger110
B. KemperVerdediger111
D. Moreo KlasMiddenvelder111
S. SteijnMiddenvelder115
V. BesuijenAanvaller114
A. ĆatićAanvaller113
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

114 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren