‘Hij pakte Ziyech, Dest en Promes aan als zij Ten Hag belachelijk maakten'

Zondag, 28 maart 2021 om 13:54 • Laatste update: 14:05

Mike Verweij en Valentijn Driessen zijn in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, positief over het werk van Erik ten Hag bij Ajax. De journalisten van De Telegraaf denken dat zijn goede werk mede mogelijk gemaakt wordt door zijn assistenten. Verweij vertelt dat Winston Bogarde Hakim Ziyech, Sergiño Dest en Quincy Promes bijvoorbeeld aanpakte als ze Ten Hag ‘belachelijk maakten’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Erik ten Hag aan het einde van dit seizoen vertrekken bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door ajax1812)

Positief, maar toch ook weer niet met die opmerking over de assistenten. Zo vermoeiend die mannen. Pfff

27 maart 2021 om 09:12

Jammer dat de wereld niet roze is? Geeft juist duidelijk aan hoe complex het leiden van een grote club is. Je moet iedereen mee krijgen.

27 maart 2021 om 10:33

@Fulkano hahaha zij schilderen hem als lulletje rozewater 🤣.. Zo ongeloofwaardig dit. Beschadigen gewoon met leugens verschillende personen (trainer en betreffende spelers). Deze gasten moeten echt geboycot worden.

27 maart 2021 om 11:14

Ach.. Persoonlijk vind ik dat niet eens zo negatief. Ten Hag is uiteindelijk toch degene die erbij heeft gehaald en in het geval van Bogarde er heel bewust bij heeft gehouden. Moet trouwens wel heerlijk zijn om Bogarde aan je zijde te hebben. En mooi om te zien hoe hij en reiziger zich profileren binnen Ajax. Het gebrek aan donkere coaches wordt nog weleens aangehaald, maar deze twee maken echt goede stappen en ik zei reiziger (als hij zelf die ambitie heeft) nog weleens hoofdcoach worden in de toekomst.

27 maart 2021 om 12:20

En hoe mooi is dat dup ook samen? Reiziger en Bogarde, echt een good-cop / bad-cop idee krijg ik van die twee. Bogarde helemaal een mooi verhaal, toen hij nog speler was werd er vaak wat lacherig gedaan over zijn kwaliteiten, maar ik ben er echt heilig van overtuigd dat 95 van de voetballers in Nederland, zeker wat mentaliteit betreft, van Bogarde ontzettend veel kan opsteken. Ik hoop alleen juist niet dat ze het etiket "donkere coach" opgeplakt krijgen, als je begrijpt wat ik bedoel. Bij coaches als Rijkaard of Frã¤ser is dat ook nooit een issue geweest volgens mij. Het zou juist fijn zijn als we in Nederland een stel coaches krijgen, wit, bruin, paars, of rood, die die hele discussie kunnen overstijgen. We lijken er steeds meer in vast te lopen. Een verleden als grote/bekende voetballer helpt daar veel in.

27 maart 2021 om 15:11

Maar dat hoop ik ook hoor, dat kleur geen rol speelt. En tegelijkertijd denk ik dat het op een natuurlijke manier een steeds mindere rol gaat spelen, want hoe meer donkere spelers de top halen hoe meer potentiële coaches je straks hebt.

Maar ik benoemde het vooral omdat ik deze combi van de Tukker Ten Hag en Suri profs Bogarde en Reiziger in mijn ogen het perfecte voorbeeld is. Want los van de trainerskwaliteiten en persoonlijkheden, vullen ze elkaar ook qua achtergrond perfect aan. Dat is wel ideaal in een spelersgroep.

"Het is geen geheim dat Overmars Bosz terugwil". Waarom zou hij dat in hemelsnaam willen? Bosz speelde een prachtig seizoen met Ajax, maar er was een reden dat we het seizoen eindigden met nul prijzen. Het kamikazevoetbal van Bosz, zonder plan B, heeft ook gewoon een houdbaarheidsdatum. Het blijft natuurlijk een prachtig seizoen, maar staat in het niet met wat Ten Hag presteert. Een jaar na niet eens Europees actief te zijn geweest de halve finale halen en dit seizoen knap de kwartfinale van de Europa League halen door onder meer een club als Lille uit te schakelen. En dan heb ik het nog niet eens over het verschil in prijzen.

27 maart 2021 om 09:29

Dat is lekker makkelijk oordelen natuurlijk. Ten Hag heeft enorm de vruchten geplukt van het werk dat Bosz heeft gedaan dus wie zegt dat hij nu niet net zoveel prijzen had gewonnen? Het bedje waarin Ten Hag kwam was al gespreid en dat was toen Bosz kwam wel even wat anders.

27 maart 2021 om 09:42

Ik ben ook wel fan van de speelstyle van Bosz maar eerlijk is eerlijk, die man heeft weinig tot geen prijzen gepakt en daar draait het uiteindelijk toch om als hoofdtrainer, al zou ik hem wel terug willen zien in Amsterdam mocht Ten Hag vertrekken, al zie ik hem nog wel een jaar blijven, is gewoon een uitstekende hoofdtrainer.. Dat gezeur over dat het door assistenten komt is allemaal prima, niemand kan het alleen

27 maart 2021 om 09:57

''het bed was al gespreid door het al het werk wat Bosz had gedaan''. Ken je het instapmoment van Ten Hag wel? Hij stapte in toen Ajax, met een veel moeilijker speelschema dan PSV voor de boeg, vijf punten achterstond in de competitie, in de beker was uitgeschakeld en niet eens actief was in Europa. In 2017/2018 werd Ajax namelijk in de voorrondes uitgeschakeld door Nice en Rosenborg. Het gekweekte goodwill van een jaar eerder was helemaal weg, evenals de speelwijze van een jaar eerder. De selectie ging gepaard onder het verlies van Nouri, het spel was vruchteloos/inspiratieloos en het publiek keerde zich gaandeweg het seizoen tegen de ploeg. Met Sanchez, Klaassen en Traore waren er drie belangrijke spelers vertrokken (laatstgenoemde zeker Europees) en spelers als Tete en Riedewald waren ook weg waardoor alle defensieve stabiliteit verdwenen was en Ajax vaak speelde met een Dijks als linksachter. En dan had je nog de vormcrisis/blessureperikelen bij spelers als Dolberg, Younes en in mindere mate een Veltman: spelers die een jaar eerder op de top van hun kunnen hadden gespeeld. Het was een verschrikkelijk instapmoment, geen Europees voetbal, verschrikkelijk slecht spel, een team dat gebukt ging onder de krampen van het Nouri-trauma en dan ook nog de eis om PSV in te halen met een veel nadeliger speelschema. En dan, een jaar later, de halve finale halen.

27 maart 2021 om 09:59

@fcvoetbal23, werk wat Bosz heeft gedaan? Het werk dat Overmars, de Boer, Jonk en Bergkamp hadden gedaan zal je bedoelen! Bosz kwam binnen op het moment dat de geldkraan weer open ging en toptalent van de Toekomst kwam. Vervolgens liett hij de titel lopen. Onvoorstelbaar. Het waren niet eens de punten die aan het begin van het seizoen waren laten liggen tegen bv Roda en Willem II, maar gelijkspelen tegen Excelsior aan het eind die de titel hebben gekost. Dat kan echt niet als je zulk materiaal hebt en in crunchtime zit. Alsjeblieft nooit meer de sprookjes van Bosz, die trainer hoort niet bij een topclub, want je verliest opgelegde prijzen. Sowieso door de manier waarop hij Ajax belazerd heeft toen Dortmund aanklopte kan ik die man niet velen. De week ervoor was alles koek en ei en zou hij zeker blijven, de dag nadat Dortmund zich meldde had hij opeens een probleem met de staf. Dat was niet chique en die werkwijze past niet bij Ajax.

27 maart 2021 om 12:28

Tuurlijk heeft Bosz niet bijgedragen aan het werk. Hij stapte in een team dat het seizoen ervoor op de meeste beschamende manier een titel verspilde. Hij kreeg te maken met heel wat ego's die hij opzij moest zetten om zijn speelwijze te implementeren. Hij liet Ajax na jaren van beton voetbal weer sprankelend spelen. We haalden in jaren weer eens een Europese finale gehaald. Maar hij heeft niks gedaan joh. Ik bespeur in jouw reactie enige vorm van subjectiviteit door de manier hoe hij is vertrokken. Grappige is dat je dat hem verwijt en roept dat alles eerst koek en ei was voordat hij vertrok, maar de mensen met wie hij in conflict was zijn allemaal met veel geruzie vertrokken. Er speelde dus weldegelijk iets af.

27 maart 2021 om 12:34

Inderdaad alsjeblieft geen circus Bosz. Leuk hoor dat naïeve aanvallende voetbal, lekker hollen en vliegen met z'n allen, om vervolgens de deur achterin wagenwijd open te zetten. Je weet al precies wat je krijgt met Bosz, als gekken aanvallen, paar countertjes tegen en aan het einde van het seizoen met lege handen staan. Hopelijk blijft ten Hag voor de komende jaren nog behouden voor de club en anders hoop ik toch echt op wat anders dan circus Bosz

27 maart 2021 om 12:34

Ik ben geen fan van Ten Hag meer na zijn prachtige seizoen.

- Twee keer kansloos in de groepsfase uitgeschakeld van de Champions League
- Kansloos uitgeschakeld in de Europa League door Getafe in de laatste 16 2020
- Uitgeschakeld door Fc Utrecht in de Knvb beker 2020
- Gelijk met AZ na een stroeve winterstart en een voorsprong in de Eredivisie 2020

Dat Ajax alsnog de Champions League ticket kreeg en de competitie niet meer doorging was ook wel deels de verdienste van Overmars. Daarnaast mag je met het vermogen van Ajax en de hoeveelheid geld die ze er tegen aan smijten in vergelijking met andere clubs toch wel verwachten dat ze met gemak kampioen worden a la PSG en Bayern. Met een Onana, Blind, Tagliafico, Gravenberch, Tadic, Haller, Kudus en Antony. Psv, Feyenoord, AZ en Vitesse kunnen met hun bankrekening verre van tippen aan zo'n selectie.

27 maart 2021 om 14:52

Kansloos uitgeschakeld in de Champions League? Ajax streed twee keer mee tot de laatste groepsdag en gaf het toen weg. Blessures en pech spelen dan ook een rol, tegen Chelsea zat de scheidsrechter gigantisch tegen en tegen Valencia had je enorm veel blessures. Hetzelfde met Atalanta: in de beslissende wedstrijd miste je vier basisspelers, waaronder David Neres en Daley Blind. Over de uitschakeling tegen Getafe: Getafe stond op dat moment derde in de Spaanse competitie en Ajax miste in die duels achtereenvolgens: Onana, Promes, Ziyech, Veltman, Mazraoui, Neres en volgens mij ook Tagliafico. Dat kon echt een keer gebeuren. Uitgeschakeld worden in de beker mag natuurlijk niet bij Utrecht, maar kan gebeuren in mijn ogen. Het weggeven van de voorsprong was natuurlijk erg slecht, maar we weten nooit hoe dat zou eindigen. Feit is dat Ten Hag, na vijf jaar zonder prijs, hard op weg is Ajax te loodsen naar vijfde prijs in drie jaar en ook in zijn drie volledige seizoenen twee keer de kwartfinale van een Europees toernooi heeft bereikt.

27 maart 2021 om 15:32

Tegen Liverpool verlies je 6 punten waar je toch echt minimaal een of twee punten uit het vuur moet slepen, tegen een Liverpool in de eerste wedstrijd dat gedomineerd werd en uit vorm was. Tegen Atlanta speel je een 2-0 voorsprong weg binnen 6 minuten.

Dan kan je praten over pech maar is het gewoon een exacte kopie van een jaar geleden. Thuis tegen Atlanta laat je 90 minuten niks zien terwijl je moet winnen en verspeel je overwintering identiek aan Valencia thuis het jaar ervoor. De feiten zijn dat Ajax een subtop club in Europa wilt zijn maar twee keer wordt uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League en kansloos onderuit gaat tegen Getafe in de Europa League.

Dan ben je in mijn opinie als coach ongeschikt voor Ajax. Zeker als je het gewenste materiaal tot je beschikking hebt van spelers die een hoog niveau kunnen halen tot een van de beste jeugdopleidingen in Europa. En dan wordt je uitgeschakeld door Getafe, Atlanta en Valencia die het met minder kwaliteit en financiën moeten doen. Naja op Atlanta na die hadden ook een hele goede ploeg. Maar dat mag geen excuus zijn als je niks laat zien in de wedstrijd.

27 maart 2021 om 16:01

Laat ik eens op alles ingaan wat je zegt. Ten eerste Liverpool, waar we dus twee keer 1-0 van verloren. Wat kan Ten Hag er aan doen dat Tadic en Promes thuis grote kansen missen, Neres voor leeg goal op de paal schiet en aan de overkant Tagliafico en Onana blunderen? Als ik het goed heb zat Liverpool toen overigens echt niet in de vormdip waarin het nu zit en stond het beide keren gewoon op de eerste plek in Engeland. Atalanta-uit ga ik met je mee, dat was erg slecht. Vervolgens zeg je dat Ajax Europese subtop wilt zijn, maar het dat niet is omdat het twee keer wordt uitgeschakeld in de Champions League en onderuit gaat tegen Getafe. Maar in de afgelopen vijf jaar hebben we drie keer minimaal de kwartfinale van een Europees toernooi gehaald. Qua Europese punten kunnen we ons zeker meten met de subtop van Europa. Vind je Inter bijvoorbeeld wel een Europese subtopper? Ook een aantal keer uitgeschakeld in de poulefase van een Europees toernooi. Een Tottenham verslikt zich dit jaar in Zagreb, Napoli in Granada en Leverkusen zelfs in het verschrikkelijke Young Boys, maar ik denk dat jij niet zal beweren dat dit geen Europese subtoppers zijn. Onze tegenstander, Roma, werd uitgeschakeld door gelijkwaardige teams als Porto en Sevilla, maakt dat hen dan geen Europese subtopper meer? En dan je laatste alinea over Valencia, Atalanta en Getafe. Als je je feiten checkt, zie je dat Valencia meer geld heeft (of in ieder geval op dat moment ''had'' dan Ajax, zelfs toen Ajax na het succesjaar een recordbedrag uitgaf aan spelers, gaf Valencia nog een slordige dertig miljoen euro meer uit aan transfers. Je noemt zelf Atalanta een goeie club, daar ben ik het ook mee eens. Is het dan zo schandalig dat je wordt uitgeschakeld door Atalanta (wat jij een goeie club noemt) en Valencia (dat meer geld ter beschikking had op dat moment en ook over een duurdere selectie beschikte, zowel qua aankoopprijs als qua marktwaarde)? Wat rest is Getafe, wat een wanprestatie is, maar verklaarbaar door het grote aantal blessures en de uitstekende prestaties van de Spanjaarden dat seizoen.

De beste trainer voor Ajax is Ten Hag en dat blijkt ook uit alles. Niet alleen uit de resultaten. Maar ook uit de teamspirit, chemie, iedereen weet zijn taken en er heerst duidelijkheid. Er is vanuit de spelersgroep geen roddel en achterklap en hij laat in geheel eigen stijl met steeds veranderende spelersgroep in de aanvallende huisstijl van Ajax voetballen en met een geweldige pressing. Hij is gewoon smullen. Meest irritante is dat als Ten Hag weg zou gaan en het ineens allemaal minder is men met weemoed terugkijkt. Nee deze man moet je voor jaren laten bijtekenen en met Ten Hag, Overmars, Geelen en Sar gaan we doordenderen richting de Europese (sup)top.

27 maart 2021 om 10:30

Geen roddel en achterklap. Van alles vind ik dat nog het meest bijzondere. Wij hebben denk ik nog nooit zo’n stille periode bij Ajax meegemaakt. Het bevalt me wel eerlijk gezegd.

27 maart 2021 om 12:15

Een hele goede coach idd. Dat vond ik hem al in zijn GA Eagles tijd. Ik vond alleen zijn mediaoptredens soms nog wel eens vervelend maar ik vind dat hij daar ook een hele grote groei in heeft gemaakt

28 maart 2021 om 15:06

Ben het hier wel mee eens. Het feit dat ten Hag een lerende coach genoemd wordt, zegt wat mij betreft al genoeg. Hij weet precies waar hij mee bezig is, heeft en volgt in principe vrij strikt zijn eigen plan en principes, maar tr zien is dat hij het redelijk naar eigen hand heeft gezet en zich op de juiste momenten "lerend" op stelt. Niet zomaar zijn oren naar iedereen laten hangen, maar wel op de juiste momenten ingrijpen. Komt op mij in ieder geval heel professioneel over en past bij een topclub.

Dat Dest hem belachelijk maakte geloof ik wel, want die jongen heeft één hersencel. Bovendien een attitude van een geslepen vedette. Maar Promes...? Nee, dat geloof ik niet. Die twee hebben een ongelooflijk sterke band samen. Promes zal altijd worden gezien als zijn pupil, oftewel zijn lievelingetje.

27 maart 2021 om 10:24

Dan kan je toch alsnog wel iemand na doen/belachelijk maken. Gebeurd werkelijk in iedere kleedkamer zegt niks over de sterke innige band tussen mensen en kan alsnog zo zijn dat ze in dit geval Ten Hag wel als goede trainer zien die ze serieus nemen. In jouw vriendengroep zal je elkaar toch ook wel eens belachelijk maken?

Bosz naar Nederland en Frank terug naar Ajax. Iedereen blij😁.

27 maart 2021 om 10:35

@GluubsterTJ Absoluut! Frank is welkom bij Ajax als jeugdtrainer of hoofd opleidingen. Je hebt Ten Hag niet genoemd, dus neem aan dat hij in jouw schets ook nog steeds hoofdtrainer is.

27 maart 2021 om 14:58

Lijkt mij een uitstekend idee MrKrillin.

De terugkeer van Bosz, mits Ten Hag weg gaat, zou fantastisch zijn! Aanvalleh! Prachtig seizoen met de EL wedstrijden, wat een thrillers waar het niet altijd tegen zat uiteraard.

Voor mij mag Ten hag blijven. Ik denk dat het wel mee valt met de houdbaarheid en afnemende chemie. Het verloop in de selectie is dermate groot dan hij elk jaar grotendeels met een nieuw team aan het seizoen begint. Ook in de staf kan je wisselen als de onderlinge chemie is uitgewerkt.

Het valt niet mee om Erik een maal op te hemelen zonder de assistentes.

“Ik denk dat Ajax de enige is die Bosz kan betalen, want hij laat altijd in zijn contract opnemen dat hij tot het einde van zijn contract betaald moet worden. Die man verdient zo verschrikkelijk veel bij Bayer Leverkusen”

Dit doet Bosz wel slim eigenlijk. Je weet in de voetballerij dat de trainer als eerst de kop van Jut is wanneer het niet (meer) loopt en Bosz heeft zelf ook niet echt een toegefelijke stijl/tactiek waardoor ook aan hem wel een houdbaarheidsdatum kleeft.

En Driessen die een keer positief is over Ten Hag, dat maak je toch niet vaak mee, haha.

27 maart 2021 om 11:30

Dat is overal zo. Maar vaak wordt het contract afgekocht bij een nieuwe trainer. Bosz gaat daar schijnbaar niet mee akkoord en laat ze gewoon doorbetalen.

27 maart 2021 om 12:54

Dat snap ik ook wel. Maar ik vind het slim dat hij dat zo in zijn contract laat opnemen, geeft een extra signaal af naar de clubleiding dat hij niet wilt of gaat onderhandelen over het afkopen van zijn contract wanneer ze hem de laan uitsturen. Ik weet dat dit bij andere trainers contractueel gezien ook allemaal niet hoeft maar Bosz zit daar dus nog wat strakker in, blijkbaar.

Ten Hag, Overmars en Van der Sar stomen Ajax klaar voor de nieuwe Europese Super League. Mooi een paar jaar laten zitten dat gouden trio.

27 maart 2021 om 11:25

Die mensen hebben zelf ook ambities en die Europese Super League lijkt me niet iets waar Ajax een rol van betekenis kan spelen. Het is namelijk niet zo dat ze nou een hele lastige poule hadden dit jaar en vorig jaar in de Champions League.

27 maart 2021 om 12:20

Toch denk ik dat ze het gaan redden. Ajax is voor die andere clubs een mooie traditionele club om erbij te hebben. Wanneer ze de succesvolle Europese campagnes van 2017 en 2019 nu weer een goed vervolg kunnen geven acht ik de kans best groot.

27 maart 2021 om 13:02

2017 was de Europa League tegen met alle respect ploegen als Lyon. Wat wil Ajax uit gaan richten als ze structureel tegen de allergrootste clubs gaan spelen? Laten we wel realistisch blijven; daar kan Ajax bij lange na niet tegenop boksen. "als FC Twente de lijn van 2009-2011 had doorgezet, was het misschien wel een Europese subtopper geweest." - Dat is toch ook geen manier van benaderen die productief is? Incidenteel succes als graadmeter nemen is niet verstandig.

27 maart 2021 om 16:38

Ajax had dit jaar letterlijk de lastigste ploegen uit 2/3 potten. Was de enige groep waar ik echt dacht dat 3 van de 4 door konden gaan. Daarbij is FC Twente vergelijken met Ajax natuurlijk niet helemaal terecht. Ajax heeft altijd wel een rol van betekenis gespeeld in het buitenland, twente nog nooit. En "ploegen als Lyon"? Je doet Lyon nu echt tekort.

27 maart 2021 om 18:21

Denk dat je niet hoeft te hopen dat de Europese topclubs op Ajax zit te wachten..

Dest die Ten Hag belachelijk maakte? Die jongen kwam vorig jaar als broekje bij de ploeg en hoort 0 gezag te hebben in de ploeg van vorig jaar. Ik mag toch hopen dat Ten Hag zo'n jongen zelf op de plek heeft gezet. Dat kan niet zo moeilijk zijn...

Ten Hag doet het nu goed en de wijze can spelen is natuurlijk positief en leuk om naar te kijken. Ik vraag me wel af of hij alle credits verdient. In CL jaar ging het pas lopen nadat hij op een andere manier ging spelen nadat spelers hem daarop hadden gewezen. Dit jaar blijken zijn keuzes ook niet altijd goed. Labyad, Traore, Ekkelenkamp mochten maar op blijven draven terwijl Martinez, Alvarez en bijvoorbeeld huntelaar nauwelijks een kasn kregen. Het is pas echt gaan lopen toen deze verandering enigzins noodgedwongen tot stand kwam. Zo heeft hij wel langer vastgehouden aan spelers die niet goed genoeg waren en niet functioneerden. Daarbij heeft hij ook spelers die nauwelijks een echte kasn krijgen zoals Noa lang. Ten slotte...kijk eens met wat voor spelers hij mag werken. Dan is een kampioenschap eigenlijk wel een must. Ik moet wel toegeven dat het voetbal in het CL jaar op een gegeven moment echt fantastisch was, vorig jaar tot Chelsea uit en er ook nu weer een heel hoog niveau wordt gehaald. Hij doet dus zeker iets goeds daar in Amsterdam.

‘Journalisten’ hedendaags zijn gewoon amateur’tjes zoals de mensen in deze reageerderssectie, maar opeen geprivilegieerde positie. 90% is gewoon speculatie. Ten Hag zie ik niet zo snel vertrekken en laten we eerlijk zijn. De positie van Ajax trainer is er eentje van statuur. Zijn maar weinig clubs die een daadwerkelijke verbetering zijn en om weg te gaan om te cashen. Blijf je trainer van Ajax heb je ook een financieel zorgeloos bestaan. Of je moet die jacht van 20 meter willen.

27 maart 2021 om 12:58

Er zijn meer dan genoeg clubs die een verbetering zijn. Ik snap niet waarom er mensen zijn die doen alsof Ajax geen springplank is. Dat is ook helemaal niet erg, want het is al erg knap wat Ajax tot nog toe bereikt heeft in de laatste jaren. Dat neemt niet weg dat ik moeiteloos 10 clubs kan opnoemen die een verbetering zijn ten opzichte van Ajax en nog heel wat clubs waar veel meer mogelijk is, maar die minder presteren omdat ze veel meer concurrentie in hun competitie hebben. Dat is nou eenmaal hoe de verhoudingen zijn. Als beleid de doorslaggevende factor was geweest, dan was het een heel ander verhaal geweest. Dan was Ajax misschien wel de beste van Europa. Helaas is beleid tegenwoordig niet zo belangrijk meer als je veel geld hebt.

Gewoon dom gelul van die azijn zeikers van de telegraaf, zolang er niets speelt rondom ten Hag, ook niet zeuren om een opvolger laat ten Hag nog tenminste zijn contract uitdienen zien we dan wel weer

Ook weer complete onzin. Je moet ook niet gek opkijken als dat binnenkort zal blijken en Ajax het contract van Ten Hag verlengt. Het is ook weer typisch dat nu het weer goed gaat met Ajax, de credits daarvoor weer opzichtig bij de assistenten wordt gelegd, eerst was het Schreuder nu weer Reiziger en Bogarde. Je zou bijna gaan denken dat Ten Hag het met de vrouw van Driessen heeft gedaan.

Wanneer verloopt de houdbaarheidsdatum van Driessen en Verweij eindelijk?

27 maart 2021 om 14:49

Ik dacht dat die al lang geleden waren verlopen. Ik lees hun artikelen in ieder geval niet eens meer.

Is alleen maar positief dat een trainer ook open staat voor zijn spelers . Ik wil nog wel eens een trainer zien die niet iets bij leert. Ik denk dat het juist goed is dat je telkens wat bijleert.

Ten Hag heeft elk seizoen een andere selectie, belangrijke spelers die vertrokken en nieuwe spelers die werden aangetrokken. Dit seizoen kwamen daar nog problemen bij waar hij geen enkele invloed op heeft. Promes die betrokken is bij een misdrijf, Onana dopinggeval en Haller die niet ingeschreven wordt in Europa. We praten dan nog maar even niet over de Coronacrisis die op ieder mens zijn sporen achter laat. En toch weet hij van Ajax een geoliede machine te maken die in april nog om 3 prijzen speelt. Dat is gewoon erg knap en verdient grote waardering van alle voetbalvolgers. Want we moeten nu net niet doen alsof het normaal is dat een Nederlandse club de halve finale van de CL haalt (feitelijk een finaleplaats verdiende!) en een kwartfinale van de EL met hoop op meer.

Maar goed in een land als Nederland is azijn pissen gemeengoed geworden. Zoveel mogelijk zeiken om het zeiken.

Ik hoef echt Bosz niet terug om eerlijk te zijn. Als je ziet hoe het bij Leverkusen ook weer helemaal inzakte... Hij speelt veel te roekeloos op de aanval om bij Ajax door te gaan in de Champions League. Het is heel altijd heel naïef en zonder plan B bij hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
J. GorterKeeper
A. OnanaKeeper
N. TagliaficoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

43 fans
Coach, 51 jaar
SeizoenClub
2018- Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles

In de wandelgangen

Woensdag 28 juli
Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren