‘Arne Slot laat oog vallen op revelatie uit Keuken Kampioen Divisie’

Vrijdag, 26 maart 2021 om 09:54Yanick Vos • Laatste update: 10:18

Go Ahead Eagles-verdediger Sam Beukema heeft zich volgens Voetbal International in de kijker gespeeld bij Feyenoord. Het weekblad schrijft over ‘voorzichtige belangstelling’ vanuit Rotterdam. De nieuwe trainer Arne Slot zou in de 22-jarige centrumverdediger een jongere versie van Eric Botteghin zien. Beukema lijkt hard op weg naar de uitgang bij de club uit Deventer, daar het lijstje van geïnteresseerde clubs uit binnen- en buitenland groeiende is.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Sam Beukema is klaar voor de stap naar Feyenoord


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door deenb)

Een centrumverdediger is nu niet wat we nodig hebben, we hebben Hendriks nog verhuurd aan Nac. Wanneer we Senesi verkopen is het misschien een goede optie om hem op te halen bij Gae.

26 maart 2021 om 10:23

Spajic gaat weg, want was gehuurd. Botteghin en van Beek hebben nog niet verlengd (voor zo ver je wilt verlengen). Dan wordt het zelfs met een Hendriks die terugkomt nog steeds krap achterin, zelfs als je Geertruida als centrale verdediger ziet heb je daar maar 3 man lopen en dus niet eens alles dubbel bezet.. Daar mag echt wel wat bij.

26 maart 2021 om 10:45

Snap ook niet waarom mensen denken dat we geen centrale verdediger nodig hebben. Zelfs mét Botteghin en Spajic ben je zo verschrikkelijk kwetsbaar achterin, dat er zeker wel nieuw bloed bij moet. Geertruida centraal achterin is een goede optie, maar dan ben je rechtsachter nog erg dun bezet als ik Nieuwkoop voor het gemak even wegcijfer omdat die toch niet verlengd. Feyenoord moet zich maar op twee posities versterken, dat is centraal achterin en een spits erbij (Jorgensen en Pratto wegwezen ermee)

26 maart 2021 om 12:33

Deze jongen ken ik niet maar die Vd Ven van Volendam zou ik heel graag zien komen. Dat is echt een groot talent imo

26 maart 2021 om 14:10

Want Van de Ven heb je veel vaker gezien? Die is overigens links, Beukema rechts. Ramon Hendriks is links en maakt ook furore in deze competitie, dus een rechtspoot heeft wel meer prioriteit

26 maart 2021 om 11:04

Natuurlijk heeft Feyenoord wel een centrale verdediger nodig. Senesi moet waarschijnlijk verkocht worden om het corona verlies goed te maken, Spajic is gehuurd en gaat weer terug, Botteghin heeft nog niet verlengt en zou wel eens kunnen stoppen en terug naar eigen land kunnen gaan en Van Beek wil Feyenoord helemaal niet verlengen. Je hebt inderdaad Hendriks nog over, maar de vraag is maar hoe die zich ineens in de Eredivisie staande houdt. Schuurs deed het ook fantastisch bij Fortuna, maar daarna was hij heel lang niet goed genoeg voor Ajax 1 en heeft hij vooral voor Jong Ajax gespeeld. Als ik Feyenoord was zou ik een poging doen voor Itakura (Groningen) en Touba (RKC). Dat zijn 2 prima opties die niet al te duur zijn en nog jaren mee kunnen. Verder is Van der Ven (Volendam) misschien ook nog een optie en kan je natuurlijk ook Geertruida weer in het centrum zetten als je een rechtsback haalt (Svensson?).

Oog voor talent is altijd goed, maar of dit nou het niveau is dat Feyenoord beter maakt...

26 maart 2021 om 10:11

Ik denk dat Feyenoord hier een acceptable gok neemt. Een categorie hoger kunnen ze in Rotterdam Zuid momenteel simpelweg niet betalen.

26 maart 2021 om 10:21

De vraag is eerder: heb je niet iets soortgelijks in je eigen opleiding lopen?

26 maart 2021 om 10:47

Als je die vraag moet stellen heb je er dus geen verstand van hoe het bij Feyenoord momenteel ervoor staat. De enige die je rond hebt lopen is Hendriks die bij NAC aan spelen toe komt, verder is er geen jeugd die überhaupt aan spelen toe komt of die goed genoeg is om de stap te maken. Dit soort (hopelijk) buitenkansjes zijn transfers die Feyenoord moet maken om zodoende hopelijk ook wat winst te maken. Eerlijk is eerlijk, Feyenoord moet gaan handelen om in de zwarte cijfers te komen en de sportieve prestaties hopelijk bij de top 3 eindigen, maar zelfs dat is een hele kluif als ik zie hoe PSV, Ajax, AZ en zelfs Vitesse ervoor staan.

26 maart 2021 om 11:05

De vraag is dus niet of je iets vergelijkbaars in de opleiding hebt. Je hebt daar Hendriks al, maar er is een grote kans dat Senesi, Spajic, Van Beek en misschien Botteghin ook nog weggaan. Dan heb je gewoon meerdere centrale verdedigers halen van de zomer en dan is het goed dat Feyenoord de ogen open houdt.

26 maart 2021 om 14:14

Ik durf te beweren dat dit niet eens een gok is. Deze jongen is uit het goede hout gesneden

Ervan uit gaande dat Botteghin en Spajic vertrekken komen er dus plots 2 plekken vrij om in te vullen. Dan zou een goedkope en (al ken ik hem zelf niet zo goed) talentvolle verdediger natuurlijk niet slecht zijn om erbij te nemen. Met Geertruida (van wie ik nog altijd benieuwd ben wat Slot zelf in hem ziet) en Beukema zijn die plekken dan weer bezet. Alleen krijgen we op rechts dan ook weer minimaal een plek vrij (als Nieuwkoop bovendien ook nog eens zou blijven). Verdedigers zullen er in elk geval sowieso wel gaan bijkomen. Dat gezegd hebbende: zolang FeyenoordTM niks over dit gerucht zegt laat ik het nog even voor wat het is

26 maart 2021 om 11:08

Je vergeet dat Senesi vanwege de door Corona opgelopen financiële schade als cashcow moet dienen en ook verkocht zal worden. Bovendien gaat ook Van Beek niet verlengen. Dan heb je ineens alleen Geertruida en Hendriks over voor de 2 CV posities en de rechtsback positie. Dat is natuurlijk veel te mager en daar moeten nog minimaal 3 spelers bij. Ik zou zeggen Touba, Itakura en Svensson, als dat mogelijk is natuurlijk.

26 maart 2021 om 11:30

Mwa, ik vergeet dat niet, alleen lijkt me dat nog geen zekerheid dat hij verkocht zal moeten worden, dus hou ik hem er in mijn lijst vooralsnog wel bij. Want je zou ook andere spelers nog kunnen verkopen en komt er door het vertrek van een hoop spelers (en grootverdieners) enorm veel salaris vrij. Maar goed, zoals ik al zei; linksom of rechtsom moeten er, inderdaad, sowieso verdedigers bij komen.

26 maart 2021 om 12:08

@mgmv " Dan zou een goedkope "

Ik wil niet lullig zijn, maar wat is goedkoop voor Feyenoord? Transferwaarde op TM wordt geschat op 500k. Er staat in het artikel dat er belangstelling is van binnen- en buitenland. GAE wil ook wel jackpot dus kan sws boven miljoen zijn.

Kan Feyenoord dit nu wel betalen? Hebben offer gevraagd zelfs van de supporters.

Die speler van Volendam kon Feyenoord ook niet gelijk financieren. Moesten zelfs een deal aan met Volendam. Dat zij nog 1 jaar salaris overnemen om te huren.

Daarnaast vertrekt jullie beste speler Berghuis. Helaas voor weinig. Jullie zullen vooral extra kwaliteit voorin willen kopen.

26 maart 2021 om 12:25

Ik heb net zo weinig zicht in de financiële boekhouding van Feyenoord als jij, maar áls Feyenoord, en dat moet de club uiteindelijk toch, spelers gaat halen, is een (let op relatief goedkope speler zeker een optie omdat je ook sportief moet blijven investeren om te blijven presteren. Met nadruk op relatief, want een miljoen is natuurlijk ook weer geen zes miljoen om maar iets te noemen. En deze zomer vertrekken er vast ook nog genoeg spelers (los van degenen die al transfervrij weggaan) Dus om antwoord te geven op: ''kan Feyenoord dit nu wel betalen?'' Het zou raar zijn als Feyenoord zich straks gaat melden om te zeggen dat ze het niet kunnen betalen.

Ja, Antonucci.. Volendam betaalde het eerste deel (huursom) om hem dit seizoen weer te gebruiken en betaalt Feyenoord pas de transfersom op het moment dat ze hem echt bij de club gaan krijgen. Je kan het ook creatief/slim boekhouden noemen. In die zomer werden ook transfersommen voor andere spelers betaald die net zo goed direct gebruikt kon worden voor Antonucci.

En over Berghuis: laten we nou maar afwachten.. Vind het steeds bijzonder dat mensen al vaststellen dat speler x o y vertrekt. Berghuis kon vorige zomer ook voor een laag bedrag weg, maar bleef uiteindelijk ook.

Heel duur zal hij niet zijn, maar weet niet of dit de prioriteit moet hebben. Dat Botteghin aan vervanging toe is lijkt me duidelijk, en ook Spajic zal in principe terugkeren naar Rusland. Ik hoop dat Senesi behouden kan worden, maar bij een heel goed bod moet je die laten gaan naar mijn mening. Geertruida zal rechts centraal gaan spelen, en Nieuwkoop loopt uit z’n contract. Er moet gewoon een goede back bij met aanvallende kwaliteiten om (hopelijk) over Berghuis heen te denderen. Svensson lijkt een utopie inmiddels, dus verwacht niet dat die komt. Beukema wel een paar keer zien spelen maar zal voor de toekomst gehaald worden dan lijkt me. Senesi of Geertruida ga je er niet uitspelen en ook Hendriks heb ik wel hoog zitten. 7 goals vind ik wel een aardige statistiek, al is dat natuurlijk niet z’n primaire taak. Ik ben benieuwd. Gokjes kan Feyenoord zich niet veroorloven, maar er zal echt naar de wensen van Slot geluisterd moeten worden.

26 maart 2021 om 10:51

Maar stel je voor dat alles wat je noemt uit komt, dus voor Senesi ontvangen we ook 20 miljoen. Wat zou dan prioriteit hebben? Dan heb je werkelijk niks rondlopen achterin hè. Dan moet je waarschijnlijk weer noodgedwongen een contract aanbieden aan Botteghin, hoe zeer ik die man ook waardeer. Ik moet er niet aan denken nog een seizoen met hem vol te maken. Er is bij Feyenoord momenteel echt een probleem met verdedigers, Sven van Beek mag van mij in Tilburg blijven. Daar doet hij het namelijk ook dramatisch. Hendriks zie ik ook zitten, Geertruida ook, maar Beukema hoeft niet te verwachten een basisplaats te krijgen, maar als hij als derde centrale verdediger op de bank zit zal hij ongetwijfeld zijn minuten maken.

26 maart 2021 om 11:16

Het lijkt me duidelijk dat er actie moet worden ondernomen als Senesi daadwerkelijk vertrekt. Alleen waar leg je dan je scoutingsfocus? Ik ben zelf jeugdtrainer van een O19 op een redelijk hoog niveau, en ik ben altijd een enorme voorstander van kansen geven aam de jeugd en dat gebeurt hier ook echt in grote getale. Hendriks verdient gewoon een kans in de voorbereiding. Dan is het aan hem die kans te pakken. Ik hoop dat Senesi blijft natuurlijk, maar het geld kan wel een grote rol gaan spelen. Met Geertruida en Beukema bezet je de rechtercentrale positie, met Senesi en Hendriks de linkercentrale. Botteghin behouden zou ik nog niet zo erg vinden, maar die moet zo min mogelijk minuten spelen dan. Lijkt me voor de jonge jongens een uitstekende mentor en in de groep ook een belangrijke schakel.voor het spel van Slot natuurlijk een no-go. Tegen de tijd dat hij vanaf de middenlijn moet komen en op topsnelheid is sta je 0-3 achter. Van Beek gun ik het van harte, maar moet je inderdaad niet willen. Dan heb je nog Noah Lewis rondlopen die inmiddels ook een jaar of 22 is, dus die is ook zeker niet van het gewenste niveau. Er moet gewoon bij de hele selectie flink doorgeselecteerd worden. Hoe erg ik ook hoop op succes, ik zou vrede kunnen hebben met een ontwikkelingsjaar, waarin jeugdspelers ingepast gaan worden. Idealiter komt er in mijn ogen (in volgorde van prioriteit): een nieuwe rechtstback, een of twee centrale verdedigers, waarvan eentje met Hendriks kan concurreren om de plek van Senesi, een nieuwe controlerende middenvelder, en een goede tweede keeper a la Marsman. Azarkan en Antonucci heb ik hoog zitten, dus dat zijn al drie huurlingen die terugkomen die echt wel een rol van betekenis kunnen gaan spelen. Linssen, Pratto, Diemers en Haps lozen.

Volgensmij had Twente ook al interesse in deze speler, zal vast een goede zijn als nu ook Feyenoord komt.

26 maart 2021 om 10:19

Dan moet Twente opschieten, anders zitten we volgend jaar weer met Pierie opgescheept.

26 maart 2021 om 14:08

Az ook, Utrecht dus ja er zijn er genoeg. Dat Slot nu ineens daarmee komt, begrijp ik ook...

26 maart 2021 om 14:38

Ruud, wat bedoel je precies met die laatste zin?

Ik zie Beukema wel slagen bij een club als Heerenveen, Utrecht, Groningen of Twente. Misschien niet direct bij Feyenoord want daar zijn de verwachtingen wat hoger. Maar Feyenoord kan de gok wel wagen en hem een seizoen uitlenen.

Leuke speler. Gaf ook een leuk interview nadat hij de bronzen stier had gewonnen. Volgens mij heeft FC Twente ook interesse. Of hij goed genoeg is voor Feyenoord op dit moment weet ik niet, maar ik denk dat je de gok zeker kan nemen. Er zit wel potentie in deze jongen. Leuk voor hem en natuurlijk ook wel leuk voor GAE.

Hij is al 22. In hoeverre ben je dan nog een talent.

26 maart 2021 om 13:26

Hoe oud was Virgil van Dijk voor hij echt door ging breken?

Botteghin is te oud spahic gaat terug na zijn verhuur en Senesi kan je er van uit gaan dat hij word verkocht! dus het is wel dun bezet volgend seizoen in de achterhoede. lijkt mij handig om Geertruida centraal te zetten, Hendriks en Johnston erbij te halen en als ado degradeerd van Eewijk terug te halen, Beukema ken ik niet maar met 3 cvs red je het natuurlijk niet mee dus hij is welkom, al zal het wel goed zijn om een ervaren verdediger tussen al die jonkies te hebben

Als Feyenoord een nieuwe verdediger nodig heeft, zou ik gaan voor Itakura. Alleen die zal wel duur zijn... Ik ken deze jongen niet zo goed, Beukema. Iemand meer kennis?

26 maart 2021 om 11:34

Itakura is wel een goede maar die keert in principe weer terug naar Man City. Ik weet niet wat hun plannen met hem zijn. Als ze hem op een hoger niveau willen laten spelen dan is Feyenoord een goede optie.

Jongen die dit jaar nog 23 gaat worden. Bijzondere transfer wel van Feyenoord, mocht het er van gaan komen natuurlijk.

Goede naam wel voor een centrumverdediger. Als ie nou ook nog een beetje kan verdedigen, is dit een publiekslieveling in spé! Wel goed dat de KKD ook in de gaten wordt gehouden, lopen zat goede voetballers.

Zou een prachtige transfer zijn voor Sam, die onhoudbaar lijkt voor ons in Deventer.. Het is hem ook van harte gegund, altijd voorop in de strijd, gevaarlijk voor de goal en (in de eerste divisie) regelmatig scorend.. Jammer dat hij vertrekt maar het is niet te voorkomen..

Zou een goed begin zijn. Spajic ,Botteghin en Van Beek vertrekken zeer waarschijnlijk dus dan zou je met Geertruida en Beukema 2 RCV's hebben en Senesi en Hendriks 2 LCV's. Mocht Senesi dan vertrekken zou ik Van der Ven als opvolger halen , jong en oogt al heel volwassen. Voor rechtsback vind ik Bart van Rooij van NEC een goede optie , jong verdedigend heel sterk en blijft 90 minuten lang gaan. Op het middenveld hoop ik dan dat Fer , Diemers en Texeira verkocht kunnen worden . Dan zou je Burger , El Bouchatoui , Kocku , Toornsta en Antonucci overhouden. Dan zou ik Dirk Propper eventueel nog een goede aanwinst vinden , is nog niet klaar voor de basis maar heeft wel de potentie om dat niveau te halen. In de aanval moet je proberen Jorgensen en Linssen te slijten. Dan heb je met Berghuis , Bozenik ,Balde , Sinistera ,Azerkan en Bannis genoeg opties. Incalculeren dat je maximaal 5e gaat worden volgend jaar en bouwen aan een team dat de jaren daarna steeds beter en meer waard zal worden.

Deze jongen voegt alleen al strijdlust en mentaliteit toe. Iets dat ze zowel bij Twente als bij Feyenoord wel kunnen gebruiken. Wij in Deventer kunnen helaas nooit erg lang van zulke talenten genieten. Leg ik me bij neer zolang hij maar een behoorlijke duit oplevert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Go Ahead Eagles

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren