Madueke lovend: ‘Ik denk dat hij de toekomstige captain van PSV is’

Donderdag, 25 maart 2021 om 13:37Rian Rosendaal • Laatste update: 13:41

Noni Madueke is vol lof over de ontwikkeling van de pas 21-jarige Cody Gakpo, die na een periode vol blessureleed weer helemaal terug is bij PSV. De vleugelaanvaller denkt zelfs dat zijn collega-buitenspeler op termijn kan uitgroeien tot de nieuwe aanvoerder van de Eindhovense club. De aanvoerdersband zit nu nog om de arm van Denzel Dumfries, al is door de geruchen over de stap naar het buitenland nog onzeker of de rechtsback ook volgend seizoen het PSV-shirt draagt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij in Cody Gakpo ook een toekomstige aanvoerder van PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door lucas1913)

Gakpo is best een aardig talent maar niet uitzonderlijk imo. Ik zie hem daarom ook wel uitgroeien tot aanvoerder want ik denk niet dat hij snel zal vertrekken bij Psv. ik schat hem een beetje in op het niveau Teze qua talent. de echte grote talenten van PSV zijn imo Madueke, Malen en Ihatteren

25 maart 2021 om 13:46

Teze speelde gister goed. Ik geniet wel van zo’n harde verdediger. En kan ook aan de bal een mooie pass in de diepte geven. Door de lucht en nog belangrijker vind ik over de grond.

25 maart 2021 om 13:49

@cocodiewitte zeker geen slecht talent hoor en begrijp me niet verkeerd, dat vind ik Gakpo ook niet maar die andere drie vind ik meer speciale kwaliteiten hebben

25 maart 2021 om 14:00

Klopt Japie, alleen bij Teze geeft zijn groei nogal een vertekend beeld vergeleken met de rest van de talenten omdat hij letterlijk vanuit het niets zichzelf tot basisspeler heeft ontwikkeld, terwijl hij nooit als talent bekend stond en vorig jaar 5de of 6de centrale verdediger in de pikorde was.

25 maart 2021 om 14:25

TVL11, Teze is eigenlijk een rechtsback toch? Denk je dat als Dumfries weggaat ze Teze daar ook neer willen zetten of dat ze hem als CV willen blijven zien? Ik vind het best knap van die jongen dat hij zich er zo geruisloos heeft ingespeeld dit seizoen.

25 maart 2021 om 15:09

Heeft in z'n eerste jaar in de O19 bij PSV nog aardig wat als rechtsback gespeeld inderdaad, maar het jaar erop vrijwel alles als centrumverdediger. Weer een jaar later in Jong PSV ook zo goed als alles in het centrum. Zijn laatste jaar in Jong PSV stond hij weer terug op rechts, daar maakte hij ook zijn debuut in de hoofdmacht vorig seizoen. Dit seizoen weer een vaste kracht in het centrum van de verdediging. Als de trent zo doorgaat is hij dus volgend jaar weer ineens rechtsback!

25 maart 2021 om 13:47

Madueke is by far het grootste talent in mijn ogen. Maargoed dat roep ik al een hele tijd en heb gewoon graag gelijk Nee, even zonder gekheid. Aan Gakpo gaat PSV veel plezier beleven. Heeft een zeer mooie stijgende lijn te pakken. Malen heeft helaas een neerwaartse lijn te pakken. Ik hoop dat hij zich snel herpakt en nog 1 seizoen wilt knallen voor PSV. Ihatarren is zeker een groot talent, alleen ik begin wel steeds meer twijfels te krijgen over zijn mentale gesteldheid. Jammer dat hij zich nu niet kan laten zien bij jong Oranje.

25 maart 2021 om 13:54

Alavez. Sterker nog, ik denk dat Gakpo uiteindelijk meer gaat bereiken dan Malen (wie Psv volgens mij zelf nu als grootste talent ziet). Ik vind hem veel sterker en uitzonderlijker voor zijn positie. Heeft ook echt een heerlijke voorzet in de benen. Is alleen dit jaar wat veel afwezig.

25 maart 2021 om 15:00

PSV projecteert Malen denk ik vooral als het grootste talent omdat hij deze transferzomer de gedoodverfde kandidaat is om de gaten in de boekhouding op te vullen. En gelijk hebben ze. Creëren van een hype rondom een speler is tegenwoordig minstens zo belangrijk voor de transferwaarde, het helpt alleen niet echt mee als Malen daar zelf nog maar weinig aan bijdraagt met z'n spel.

25 maart 2021 om 13:50

Hou op zeg, Gakpo is voor PSV een topaanvaller. Je noemt Gakpo een aardig talent maar dan noem je Ihattaren een uitzonderlijk talent. Waar is dat op gebaseerd? Laat alleen maar zien dat je er weinig kaas van hebt gegeten.

25 maart 2021 om 13:54

@el_guaje7 dat mag je vinden. ik vind Ihattaren, Malen en Madueke specialere kwaliteiten hebben als een Gakpo wat ik verder een prima talent vind, maar ik heb bij hem nooit echt uitzonderlijke dingen gezien. het is wel een prima aanvaller met een prima rendement verder

25 maart 2021 om 14:05

Ihattaren wordt eerder de nieuwe Aissati als hij zo doorgaat. Ik snap wel wat je bedoeld hoor. Maar om de top te halen moet je ook andere kwaliteiten hebben als leuk kunnen voetballen.

25 maart 2021 om 14:09

ik weet het niet. hij is pas echt gaan stagneren sinds de komst van Schmidt dus misschien dat dat gewoon niet samen gaat. Ibra was ook geen schim van zichzelf onder Guardiola en hetzelfde geldt voor Di Maria onder Van Gaal. niet dat Ihattaren van dat niveau is op dit moment maar mijn punt is meer dat dit soort dingen soms gebeuren in het voetbal. ook het overlijden van zijn vader zal impact hebben. daar wordt vaak heel luchtig over gedaan maar zelfs een wereldster als Adriano zakte volledig weg na het overlijden van zijn vader. laten we hopen dat Ihattaren wel zijn potentie alsnog gaat inlossen

25 maart 2021 om 20:32

Voor PSV wellicht, maar ook Gakpo is weer zo'n aanvaller die helemaal zou verzuipen in de Premier League. We zijn talenten in de afgelopen jaren enorm gaan overschatten omdat een aardig talent er tegenwoordig al aardig wat in schiet in de Eredivisie. Het is gewoon niet meer zo bijzonder. Op dit moment zie ik helemaal geen bijzondere Nederlandse aanvaller rondlopen in de Eredivisie. De meesten zijn wel goed, maar niet fantastisch.

25 maart 2021 om 13:51

Ben het met je eens maar zie in hem geen aanvoerder. Lijkt hij me niet het type voor. Wel een ideale jongen voor een trainer. Zeurt niet en werkt hard. Althans, zo komt hij op me over.

25 maart 2021 om 13:53

@japie_krekel

Nou Teze en Gakpo zijn ook gewoon grote talenten en beiden ook potentiele Oranje internationals.

Zelf zie ik in Gakpo niet echt een aanvoerder. Zou denk ik - als Dumfries gaat - eerder naar Rosario gaan

Maar zonder gekkigheid, zou eerder naar Gotze, Zahavi gaan. Een toekomstige aanvoerder zie ik ook eerder in Teze.

25 maart 2021 om 13:56

Hoi Japie, daar ben ik het eigenlijk niet mee eens. Ik zie toch wel in Gakpho een bijzonder talent, iets wat mij doet denken aan Depay met zijn schotkracht en accuratie. Ik denk dat een bepalendere speler gaat worden dan Mandueke of Ihattaren. Met name Gakpho heeft PSV gemist in de maanden januari en februari denk ik. Ik denk dat zijn grote doorbraak volgend seizoen zal gaan zijn. Mits hij fit blijft.

25 maart 2021 om 14:01

ik weet het niet. ik vind hem niet heel snel en technisch ook niet uitzonderlijk. zijn rendement is wel goed en dat is ook een kwaliteit maar qua voetballend vermogen en creativiteit vind ik het niet een uitzonderlijke aanvaller. wel een prima talent verder maar niet een talent waarvan ik denk die gaat ooit de wereldtop kunnen halen

25 maart 2021 om 22:17

Technisch niet uitzonderlijk? Hebben we het over dezelfde Gakpo?

25 maart 2021 om 14:17

Gakpo is een groter talent dan Ihattaren. Gakpo speelt functioneel (spelintelligentie) en is enorm doelgericht. Als hij schiet dan schiet hij bijna altijd binnen de palen. Jammer dat hij geblesseerd is geraakt, anders was het nu al een serieuze optie voor de linksvoor positie in oranje. Zijn blessure heeft hem echter weer wat teruggeworpen.

25 maart 2021 om 15:14

Haha Gakpo een aardig talent. De Eintovenaar is nu al een machine. Deze jongen gaat snel een hele mooie stap maken, zeker als hij mee gaat naar het EK. In mijn ogen de beste speler van PSV dit seizoen. Waarschijnlijk omdat Schmidt het in hem ziet zitten, vind jij het wel een aardig talent.

25 maart 2021 om 15:15

Teze was gisteren de beste man bij Jong Oranje, dus dat belooft wat! Even serieus: Gakpo is ondanks zijn leeftijd zo ontzettend constant, enorm knap. Hij heeft techniek, lengte, snelheid, een goeie trap, weet wanneer hij een actie moet maken of moet afspelen... Heel volwassen al in zijn spel. Maar hij is dan ook net wat ouder dan Madueke en Ihattaren. Het zijn gelukkig allemaal andere type spelers, dus die kunnen prima samen spelen in de voorhoede.

25 maart 2021 om 21:48

Maar die goal ik wel zijn fout. Hij springt in het muurtje omhoog en trekt dan zijn hoofd weg. Had hij dat niet gedaan was het ook geen goal.

26 maart 2021 om 09:43

Talent even buiten beschouwing gelaten denk ik juist dat Gakpo en Madueke de enige zijn die wel in het buitenland zouden kunnen presteren. Imo is het grootste verschil tussen de Nederlands competitie en de buitenlandse competities fysieke gesteldheid en handelingssnelheid. Gakpo zie ik fysiek zo in de Engelse competitie renderen en uitgroeien tot een vaste waarde bij een subtopper en vanuit daar de stap maken naar de absolute top. Daarbij heeft hij ook nog eens een geweldige schot en de nodige precisie (hij doet mij een beetje denken aan Thierry Henry). Bij Noni hetzelfde, deze jongen is bijna niet van de bal te krijgen, heeft een neusje voor de goal en heeft ook nog eens de Engelse nationaliteit. Dat wordt echt de absolute topper. Bij Malen en Mo heb ik meer het idee dat het spelers zijn die de eredivisie ontstijgen en het in het buitenland niet waar kunnen maken. Types Bergwijn bijvoorbeeld..

Ik denk dat Gakpo een toekomstige aanwinst van een topclub is, niet de captain van Psv. Hij heeft zo veel talent en heeft eigenlijk bijna altijd wel impact als hij het veld inkomt. De komende twee jaar gaat hij zich denk ik opwerpen als cruciale speler.

25 maart 2021 om 13:56

#fcb_catalyna

Zie eerder Madueke komende 2 jaar als de meest cruciale speler voor PSV en stap zet naar topclub.

Gakpo is denk ik wel een potentiele Oranje international maar vraag mij af of hij echt richting top gaat.
Ik vond persoonlijk Depay en Bergwijn stukken beter (zeer subjectief natuurlijk) en zijn beiden (nog) niet aanwinst voor een topclub.

25 maart 2021 om 20:35

Als je ziet hoe het Bergwijn vergaat, is het dan realistisch om te denken dat Gakpo de top gaat halen? In de Eredivisie is hij natuurlijk prima, maar zo'n geweldige speler is hij toch ook weer niet? Die zou ook gewoon verzuipen bij ploegen als Tottenham. We overschatten aanvallende talenten tegenwoordig wel enorm. Dat heeft naar mijn mening grotendeels te maken met de zwakte van de Eredivisie.

25 maart 2021 om 22:09

Gakpo heeft een enorme drive en een hoog rendement. Echt een slimme speler en werkt hard, vind hem lijken in z'n spel op Son van Spurs.

25 maart 2021 om 22:12

Gakpo z'n ambitie is ook om directeur te worden van PSV haha. Zie hem liever als captain dan Dumfries, maar komt ook omdat het echt huilen met de pet op is met Denzel dit seizoen.

26 maart 2021 om 09:45

Ja die jongen is enorm gedreven en PSV-minded. Heerlijk om te zien ook op zijn sociale kanalen hoe hij met PSV bezig is. De juiste mindset.. Daar kunnen er veel een voorbeeld aan geven!

Geweldige speler en persoon die Madueke, zie hem echter niet nog jaren in Nederland spelen, of Ajax moet hem halen!

25 maart 2021 om 13:52

Voor Ajax zijn dit soort spelers toch nooit te halen. Ajax gaat nooit 30+ miljoen uitgeven aan een talent van PSV

25 maart 2021 om 13:55

Zeker waar! misschien maar goed ook.. al had ik het wel geweten als het mijn centjes waren en ik moest kiezen tussen haller en madueke

25 maart 2021 om 13:59

@youpjansen

Kap eens met alle spelers aan Ajax te linken. Zo een Madueke, Gakpo of Malen zijn gewoon onmogelijk voor ons.

Wil je toch Ajax bij betrekken, hoop dan dat Ajax zelfde pad volgt en ook eens scout naar grote talenten in Engeland. Heb zelf dit vaker geroepen.
Zou geweldig zijn als je de nieuwe Sancho of Foden vroeg weg kan halen uit Engeland. Ontwikkelen en vervolgens verkopen voor Frenk de Jong/de Ligt prijzen.

Maar niet aleen voor Ajax. Ook voor de andere clubs zoals Vitesse, Utrecht etc. Scout eens wat vaker daar.

25 maart 2021 om 14:05

haha het was meer een geintje! jonge talentvolle spelers weghalen uit Engeland is helaas niet makkelijk.. wat psv hier heeft gedaan met Madueke is uniek. Wat bvb met sancho heeft gedaan is uiteraard ook knap, maar die betaalde volgens mij wel 8 mil.

Zou het leuker vinden als de nederlandse topclubs al die energie lekker in onze Nederlandse talenten steken!

25 maart 2021 om 14:16

@youpjansen o hahah oke. Ik hapte

Zeker knap, want was speler van Spurs (toch een club die redellijk veel talenten kansen geven) en er was heel veel belangstelling.

Ik denk wel dat Ajax kans maakt, want staat bekend als grote club, presteert goed in Europa en betalen ook goed en geven veel kansen.

Clubs als Utrecht kunnen natuurlijk bijna niet grote talenten weg halen bij de topclubs maar mogelijk wel bij clubs uit championship.
Utrecht haalde ook wel leuke spelers uit Frankrijk.

Dus mogelijkheden zijn er altijd.

Met alleen focus op NL talenten red je het niet. Ook gaan veel naar het buitenland. Ook voetballers die helemaal niet top zijn zoals Reis bijv gaat "gewoon" naar Barca.
Dus om beter te presteren moet je wel kwaliteit ergens vandaan halen.
En met geluk ontwikkelt zo een speler en kan je met home grown status in UK goed verkopen.

26 maart 2021 om 09:51

Ik neem het je niet kwalijk dat je hapte. Die "grap" is ondertussen zo achterhaald dat je er niet meer van uitgaat dat mensen die nog steeds proberen te maken.....

On: Als je spelers jong genoeg weghaalt is het natuurlijk ook een kwestie van geluk. Spelers van 16/17 kunnen enorme sprongen maken maar ook in enorm diepe dalen vallen.. Zo heeft PSV bijvoorbeeld ook Malen teruggehaald van Arsenal... Andersom werkt het natuurlijk hetzelfde.. Kijk naar Bojan Krkić.. Die speelt nu bij Montreal Impact......

Persoonlijk hoop ik dat Teze zich gaat ontwikkelen. Gister een paar lekkere strakke passen over de grond in de diepte. Verdedigend staat hij z’n mannetje. In Europa moet hij nog even wat minuten maken. In mijn optiek het talent van 2020/2021. En zou mooi zijn om weer eens zelf een cv op te leiden die richting oranje gaat in de toekomst. Voor zijn eerste “echte” seizoen is hij ook vrij stabiel.

25 maart 2021 om 13:54

Die goede inspeelpasses heeft Teze het hele seizoen al. Kijk nog maar eens de samenvatting van de wedstrijd tegen Fortuna. Zet die met een splijtende pass, binnendoor bij de Fortuna back, Dumfries vrij aan de achterlijn. En zo heeft die het hele seizoen al fijne passes in de benen.

25 maart 2021 om 14:00

Ben je t ook eens dat Max en Dumfries te veel aanvallen. Gevolg vermoeidheid. Gevolg verkeerde keuzes maken in het brein. Gevolg; vaak lullig een goal tegen wat makkelijk voorkomen kan worden. Dumfries tegen az en beide keren tegen Ajax. Ook tegen kleine clubs. Hij staat op de 16 tegenstander. Daardoor is hij altijd met Max helemaal kapot en staan de verdedigend niet goed. Teze is een verademing voor psv. Die tackle op kokcu die goed uit kwam was geen geluk. Hij is nooit rOekeloos, maar wel meedogenloos.

Leven ze bij PSV onder een steen ofzo? De hele dag door geeft de 1 na de andere complimenten aan een ander. Ze staan 2de op doelsaldo en laatste weken staan ze niet op als het moet. In plaats van bewonderig voor elkaar te hebben moeten ze gaan trainen hoe ze samen kunnen gaan winnen?

25 maart 2021 om 13:52

Nou inderdaad he! Laat ze ook even stoppen met eten joh, eerst maar eens trainen! Desnoods 18 uur op een dag. Gewoon trainen op samen kunnen winnen. Dat ze daar niet eerder aan gedacht hebben!

25 maart 2021 om 14:02

@skede op zich heeft leipik wel beetje gelijk toch.

PSV heeft net verloren van AZ en daardoor plek 2 op het spel zetten. Er wordt in het artikel vooral naar plek 1 gewezen. En vergelijking met Ajax (zij zijn verder) ipv de boel scherp zetten.

In deze vorm is het gewoon lastig te voorspellen of PSV het gaat halen.

25 maart 2021 om 14:36

Als spelers niet meer complimenteus over elkaar mogen zijn als het even niet draait dan blijven er weinig interviews over. Madueke zegt nota bene nog dat het gat naar Ajax te groot is. Wat moet ie dan over Gakpo zeggen? Ja matige speler en slecht karakter?

25 maart 2021 om 19:09

Als je van Az had gewonnen had het gekund maar nu even de pas op de plaats maken.

26 maart 2021 om 09:58

Ik denk dat Mrkrillen voortaan liever artikelen leest waar letterlijk vraag en antwoord staat want ik denk niet dat hij snapt dat deze geschreven artikelen over interviews gaan waarbij de één een vraag stelt en de ander daar antwoord op geeft.. Zo gaat dat meestal... Daarnaast zie ik nergens naar plek 1 worden verwezen behalve dat hij zegt dat hij met PSV prijzen wil pakken waarbij hij aangeeft dat, dat dit seizoen niet meer gaat lukken omdat het gat te groot is met Ajax... Als hij al naar een plek verwijst is dat juist plek 2.......

25 maart 2021 om 14:07

@leipek dat ligt denk ik niet aan de spelers maar aan het systeem. je haalt al het voetbal uit je elftal als je met Rosario en Sangare gaat spelen en zogenaamd zorgen die voor de verdedigende stabiliteit maar PSV laat nog steeds veel teveel punten liggen dus die verdedigende stabiliteit zal wel meevallen

25 maart 2021 om 19:10

Tja moetennze inplaats van positief over elkaar maar wat tegen de trainer zeggen over deze fouten.

26 maart 2021 om 10:02

Denk dat iedereen het er mee eens is dat de verdediging de zwakste schakel is bij PSV toch? Jij denkt dat wanneer je dan de twee verdedigende middenvelders eruit haalt, die nota bene de verdediging ondersteunen, dat ze dan ineens meer verdedigende stabiliteit creëren? Of denk je dat het anders nog meer gatenkaas zou worden? Ik denk het 2e namelijk. Ze staan er niet voor niets....... als je dan ergens op moet zeiken is het de voorhoede die ondanks hun kwaliteiten niks waarmaken.. Daar doen twee verdedigend ingestelde spelers echt niet aan onder!

Misschien gek dat ik dit zeg, want Zahavi is nog niet eens 1 jaar in Nederland en hoelang hij hier nog blijft weten we niet, maar ik zie Zahavi echt graag aanvoerder worden. Eindelijk weer eens iemand in Eindhoven waar de gretigheid vanaf straalt en voor elke meter werkt, ik zie bij PSV verder namelijk buiten hem en Dumfries echt geen winnaarsmentaliteit zoals je bij Ajax ziet. De meeste spelers komen over als slapjanussen in de wedstrijd, zelfs bij Feyenoord zie je die winnaarsmentaliteit meer, terwijl PSV kwalitatief toch wel betere spelers heeft lopen.

25 maart 2021 om 14:02

Ik vind dat met het aantrekken van Zahavi en de switch naar het twee spitsen systeem, Malen deels is blijven stagneren. Die overduidelijk moeite heeft om met twee spitsen te spelen, hij schoot ze er vorig seizoen uit alle hoeken en standen in als enige spits tot hij zwaar geblesseerd raakte.

25 maart 2021 om 14:23

Zou het dan niet met zijn blessure te maken hebben? Kijk of je nu 3 spitsen speelt of 2, kansen missen heeft daar niets mee te maken. Stel Malen creëert niets dan zou het aan het systeem kunnen liggen, maar hij krijgt ze wel alleen schiet niets binnen.

25 maart 2021 om 18:28

Geen gekke gedachte toch? Tadic werd in zijn 2e seizoen bij ons ook aanvoerder, ondanks dat hij de taal niet machtig is. Zolang de mentaliteit aanvoerder waardig is, dan maakt het niet heel veel uit hoe lang iemand bij de club zit. En Zahavi is ook nog eens de meest ervaren speler denk ik.

Uit de handvol interviews met Madueke krijg ik een beeld dat hij super gefocust is op zichzelf verbeteren en overal probeert te leren wat er te leren valt. Het komt op mij niet over alsof hij deze dingen zegt omdat hij dat heeft geleerd met mediatraining. Het lijkt me daarom niet onwaarschijnlijk dat hij ooit bij een absolute topclub komt bovendrijven.

Waarschijnlijk ben ik nog van de oude stempel. Een aanvoerder is imo iemand die vanuit achter het hele veld kan zien. Denk dus aan CV of CVM? Lijkt me beter dan een aanvaller aanvoerder te maken ?

25 maart 2021 om 20:08

Eens en het liefst een positie in de as. Een linksback als aanvoerder (zie Gio bij feyenoord) was ook geen succes. Eens met je, aanvoerder als spits is vrij vaak geen succes, Luuk de Jong vond ik ook negatief veranderen toen hij aanvoerder werd, die twee taken combineren als aanvoerder lijkt mij geen succes. Het scheelt misschien dat Tadic vaak als vleugelaanvoerder ook een verkapte middenvelder is, en zelfs als hij in Europa als spits speelt veel vanaf een midvoor positie opereert.

25 maart 2021 om 20:39

Een centrale middenvelder zou ook prima kunnen, maar ik ben het met je eens. Een aanvaller moet je alleen aanvoerder maken als hij het klappen van de zweep kent en het meeste al heeft meegemaakt, zoals bijvoorbeeld Tadic.

"zeker aanvallend zijn de verschillen klein."

Aanvallend zijn de verschillen zo klein dat Ajax 83 goals heeft gemaakt en PSV 59 goals met een wedstrijd meer gespeeld.

25 maart 2021 om 15:23

Ik denk dat hij puur naar de aanvallers kijkt. Als je de statistieken van Zahavi en Malen bijvoorbeeld naast die van Anthony en Tadic legt zijn de verschillen niet zo groot. Ajax heeft echter ook bankzitters en invallers die ballen tegen de touwen schieten.

25 maart 2021 om 20:13

Aanvallend is meer dan alleen je aanvallers. Scorend vermogen van je middenveld is ook onderdeel van je aanvallend vermogen. En bij psv mis je ook scorend vermogen vanuit de tweede lijn. Van Ginkel zou dat moeten kunnen. Hij zegt best wel zinnige dingen maar het heel simpel wegwuiven van het grote puntenverschil met ajax is vrij naïef.

25 maart 2021 om 20:43

Een profvoetbal-onwaardig VVV destijds verbloemt ook wel wat, maar dan nog scoort Ajax zo'n 1 doelpunt per twee wedstrijden meer. Ajax is ook gewoon een veel stabielere ploeg. Bij PSV zijn er een aantal dingen die totaal niet goed zitten en als ze niet oppassen, gaan ze daar nog veel meer problemen mee krijgen. Op financieel gebied staan ze ook nog wel voor een opgave deze zomer, want die zullen aardig moeten gaan cashen en kunnen niet veel uitgeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3219
E. ZahaviAanvaller2411
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller142
J. PiroeAanvaller101
Y. MvogoKeeper320
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Coach, 54 jaar
SeizoenClub
2020- PSV
2017-2019 Beijing Guoan
2014-2017 Bayer Leverkusen
2012-2014 Red Bull Salzburg
2011-2012 SC Paderborn 07

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren