Van de Looi weerlegt verwijt van Afellay over opstelling Jong Oranje

Donderdag, 25 maart 2021 om 09:28Rian Rosendaal • Laatste update: 09:37

Ibrahim Afellay velde woensdagavond een hard oordeel over Jong Oranje, dat in de groepsfase van het EK niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Jong Roemenië. De analist vond het onder meer onbegrijpelijk dat Erwin van de Looi op het middenveld koos voor Ludovit Reis. De bondscoach is ondanks het puntenverlies niet zo kritisch op zijn ploeg als Afellay.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door ikbengoed83)

Erwin van de Looi en Frank de Boer die verantwoordelijk zijn voor onze nationale ploegen. Het is echt huilen met de pet op. Het zijn allebei zeer matige trainers en natuurlijk gaan ze in de media niet de fout bij zich eigen zoeken. Vraag me echt af waarom de KNVB het een goed idee vond om deze twee aan te stellen.

25 maart 2021 om 09:44

Antwoord is simpel. De knvb weigert geld uit te geven aan ons vaderlands trots. Bosz was te duur. En ik vind (hoe gek dat misschien voor sommige klinkt) Frank de boer (evt icm cocu of gio) juist de ideale man voor jong oranje obv resultaten jong Ajax en een jong Ajax 1... maar ook die was daar waarschijnlijk te duur voor!

25 maart 2021 om 11:34

Maar wat heeft Bosz laten zien dan? Die wordt ook overal ontslagen.
Bij Ajax was het spel bijna het hele seizoen niet om aan te zien (niet voor niets dat er regelmatig spelers werden uitgefloten en ze tot februari het op een of twee na laagste aantal gescoorde goals hadden voor Ajax in de laatste 20 jaar) toen speelde Ajax 2 fantastische thuiswedstrijden in de EL waarna ze in de finale tactisch werden afgebluft door united terwijl ze het tussendoor in de competitie ook lieten liggen op de momenten dat het er op aan kwam. Ondanks dat Bosz spelers aan mocht trekken als Ziyech, Sanchez en Neres had hij aan het einde van de rit minder punten, minder goals voor en meer tegen goals dan het team van de Boer die in 4 of 5 jaar net zo veel mocht investeren als Bosz in een seizoen.
Alleen op basis van die 2 fantastische thuiswedstrijden in de EL denkt iedereen dat het een goed seizoen was alleen verbloemden die heel veel.

25 maart 2021 om 13:38

Wat je schrijft klopt simpelweg niet. Bosz haalde 81 punten in zijn seizoen bij Ajax, dat is een puntenaantal wat De Boer slechts éã©n keer gehaald heeft in zijn vijf volledige seizoenen bij Ajax (in het seizoen voor Bosz). Het spel was in de eerste seizoenshelft inderdaad niet om over naar huis te schrijven, maar vanaf pakweg februari begon Ajax ook in de Eredivisie gewoon goed te spelen. Daarnaast heeft De Boer in al die jaren niets gepresteerd in Europa, terwijl Bosz meteen een finale wist te halen. Dat is gewoon ontzettend knap. Het noemen van Neres is bovendien wat vreemd, die kwam dat jaar pas in de winterstop en was toen zeker nog niet op het niveau waar hij nu zit. Sanchez was een beest, maar maakte (net als hij bij Tottenham nog steeds doet) ook ontzettend veel fouten, die hij enkel kon corrigeren vanwege zijn snelheid en vanwege het feit dat De Ligt dat jaar doorbrak (die toen eigenlijk al de leiding achterin op zich nam). Natuurlijk, Bosz heeft het bij Dortmund niet al te best gedaan en bij Leverkussen nogal wisselvallig, maar hij heeft wel echt een stuk meer dan De Boer laten zien. Die werd bij Inter en Crystal Palace al binnen een seizoenshelft ontslagen en had daar ruzie met zijn halve selectie. Bovendien staat Bosz voor aantrekkelijk voetbal, en dat blijft toch iets wat wil als Nederland willen blijven propageren. Hoop ik dan toch. Toevoeging: bovendien moet je niet vergeten dat het team wat hij dat jaar tot zijn beschikking had totaal geen ervaring had. Enkel Klaassen had én de kwaliteit én de nodige jaren op niveau. Dat is mijn inziens de reden dat Feyenoord kampioen werd dat jaar, en ook de reden dat Ajax het sinds de komst van Blind en Tadic zo ongelooflijk goed doet.

25 maart 2021 om 09:45

Ze stralen ook gewoon allebei iets doms uit. Ik kan echt geen 10 seconde naar de van de Looi kijken met al dat domme gelul wat uit z'n domme gezicht komt. De Boer staat 5 minuten te praten, maar zegt helemaal niets. 'we hebben vandaag Tete nodig met zijn snelheid, maar Dumfries heeft die snelheid ook.' Of 'ik wilde een multifunctionelere speler hebben dan Weghorst. Weghorst en de Jong zijn dezelfde types'... Wat een ongelofelijke prutsers, ik hoop dat de Knvb snel actie onderneemt, want er zit best een aardige lichting aan te komen die goed begeleid dient te worden. Geen trainer die is geflopt bij FC Groningen en ook geen trainer die na 0 doelpunten ontslagen werd bij Crystal fucking Palace, een laagvlieger in de Premier League. Om vervolgens in de Mickey Mouse MLS er ook uitgeknikkerd te worden. Hoe komen deze mensen in godsnaam aan zulke mooie banen bij de Knvb??? Wie is er verantwoordelijk voor deze aanstellingen? Gooi diegene er met pek en veren uit en neem die twee waardeloze trainers mee. Ik dacht dat we de tijd van Danny Blind en Hiddink achter ons gelaten hadden, maar ik voel me weer precies zo als in die tijd.

25 maart 2021 om 10:13

Geflopt bij FC Groningen? Wat is dat toch voor absolute onzin? Onder hem heeft Groningen de beste jaren gehad met Europees voetbal en bekerwinst. Onder hem werden Padt en Chery gekozen voor het Nederlands elftal? Maaskant en Faber zijn geflopt. Heb je wat azijn gedronken in de ochtend, voornamelijk met je eerste drie zinnen. Sta achter je ploeg in plaats van dit soort gezwets. Jong Oranje heeft al 3x een eindtoernooi gemist en heeft zich het afgelopen jaar met twee vingers in de neus geplaatst voor het eindtoernooi. Nu we zijn geplaatst, dan is het nog niet goed met 3 dagen voorbereiding achter de rug. Beste man (of vrouw, weet ik veel), als je het beter kan dan ga je toch een trainerscursus volgen en proberen in het profvoetbal te komen.

25 maart 2021 om 11:05

Toch meen ik mij te herinneren dat de vlag uit ging toen hij bij Groningen vertrok. De resultaten waren prima, maar de wedstrijden niet om aan te zien. Dit was bij Willem II idem dito. Een zeer behouden trainer net als F. de Boer. Die ondanks 4 titels nagenoeg geen enkele keer het publiek vermaakt heeft. Hoe kan een Knvb 2 van dit soort type trainers aanstellen, terwijl we onze historie roemen om aantrekkelijk aanvallend voetbal. Als je de spelers er niet voor hebt, kan je weinig anders. Maar dat is absoluut niet het geval. Maar het middenveld klopt gewoon niet en dan krijg je dit. Hetzelfde als bij Ajax aan het begin van dit seizoen en het begin van de vorige 2 seizoenen. Nu staat het weer bij Ajax en dat zou een blauwdruk moeten zijn voor Oranje. Dit betekend alleen dat Wijnaldum en De Roon moeten banken. De Roon durft de Boer nog wel aan maar Wijnaldum niet. Hij is een loper en dat past niet in dit systeem. Hij loopt alles dicht en het spel gaat stropen. Schone/de Jong/ Vd Beek in het top jaar kan je nu makkelijk vervangen door Gravenbergh / De Jong / Klaassen. Dan heb je nog een beter middenveld dan in het succesjaar. Als je middenveld gaat swingen, geeft het niet als een buitenspeler of een back een mindere wedstrijd speelt, nu haalde Gini en De Roon iedereen naar beneden. Of de Boer moet veranderen, want dat kan hij wel zoals tegen Italie of er moet heel snel een nieuwe trainer komen. Van Looi is gewoon een schande en gebrek aan inzicht dat hij trainer geworden is van Jong.

25 maart 2021 om 11:52

Dat kwam omdat er steeds werd bezuinigd op de spelersselectie door Jeltema en Nijland, want elke keer gingen de beste spelers weg en kreeg Groningen steeds mindere spelers voor terug. Hoe wil je dan de lijn naar de subtop voortzetten? Groningen leefde van de transfersommen, want financieel ging het niet super. Daarnaast waren Groningen supporters verwend, want onder Jans en eerste seizoen Huistra heeft Groningen leuk voetbal laten zien. Daarna met Maaskant was het echt niks en met Van de Looi speelde Groningen toen meer gecontroleerder. Daarom ging de toeschouwersaantallen omlaag en kaartjes werden te duur voor de Euroborg, want zo n goeie selectie had Groningen niet. Daarna met Faber dacht Groningen aangetrokken te hebben die goed voetbal speelde, want bij Nec en Eindhoven had hij prima voetbal laten zien. Echter was het echt 10x niks en eerste seizoen van Buijs stond Groningen tegen degraderen aan. Ik wil Van de Looi niet verdedigen, want gisteren speelde iedereen niet goed en bij Willem II ging het niet denderend, maar de meningen die hier gegeven worden zijn gewoon onterecht en feitelijk onjuist, en dat wil ik gewoon nuanceren. Hij heeft tot nu een van de hoogste puntengemiddelde in de historie van Jong Oranje. Kijk als je geen Jong Oranje volgt en alleen op de lippen zit van Derksen, prima, maar geef dan even meningen die gebaseerd zijn op feiten ipv uitstraling. Wat een onzin is dat. Dat is precies iemand beoordelen omdat hij lelijk is. Ik vind prestaties belangrijker dan hoe iemand eruitziet.

25 maart 2021 om 17:44

@daviddein: Net zoals jouw reactie iets doms uitstraalt door te zeggen dat Vd Looi geflopt is bij Groningen? Bekijk anders even wat de statistieken waren destijds ipv als een kleuter met de grijze meute me te roepen

25 maart 2021 om 12:18

Het is precies wat Shenkie zegt, te gierig om een pak geld te trekken voor een goede trainer.
Frank heeft overal gefaald, Ajax was aardig maar ook niet al te best. Maar daar heeft hij wel aangetoond met "talenten" te kunnen werken. Had hem op Jong Oranje (icm) gezet, daar krijgt hij nog een soort van respect als oud-topspeler, kan hij ze wat leren en klaar stomen.
Maar maak hem niet verantwoordelijk voor het vlaggenschip want het is een one-trick-pony en zo eigenwijs als de pest. Een toptrainer kan zich aanpassen en meebewegen en toch zijn filosofie ergens inmengen. Hij is dat niet!

25 maart 2021 om 12:52

Omdat deze beide trainers nergens meer aan bod komen, vindt de Knvb zich als opvanghuis voor falende coaches verplicht deze jongens in de armen te sluiten. Waar hebben ze ook alweer hun diploma's gehaald? Dan weet je ook dat dat papiertje in de praktijk maar weinig voorstelt. Je kunt - ook op school - best een diploma halen, maar in de grote wereld wordt bepaald of je de juiste man/vrouw bent op de juiste plaats. Deze twee heren zijn al een tijdje gewogen en te licht bevonden. Mooi mee doorgaan, Knvb!!

Logisch toch dat hij niet zo kritisch is op zijn elftal, dat zou betekenen dat hij iets fout heeft gedaan want hij is eindverantwoordelijk.
Deze man heeft niets gepresteerd maar krijgt wel lands beste talenten onder zijn hoede, kun je hem ook niet verantwoordleijk voor houden. Er gaat bovenin iets niet goed en daar lijdt de rest onder.

25 maart 2021 om 10:30

@papabear: Het is altijd achteraf makkelijker praten dan vooraf. Maar wat me hierin wel bevreemd is dat Vd Looi niet kritisch achteraf ernaar kan kijken. Het is niet erg als je zegt dat je wellicht een fout hebt gemaakt in de opstelling nu je weet hoe de wedstrijd is verlopen. Dat maakt je ook menselijker dan maar volhouden dat jij het allemaal goed hebt gedaan.

25 maart 2021 om 12:03

Met de aanstelling van van de Looi had je vooraf al kunnen stellen dat het niets zou worden. Waar heeft hij spelers aantoonbaar beter gemaakt en waar zag je aan zijn werkwijze dat dit een goede coach zou zijn/worden voor lands beste talenten? Tijdens de kwalificatie speel je volgens mij steevast 433 en nu had je amper tijd om te trainen en dan ga je 4222 spelen? Dat is vragen om problemen.
Je kunt er vergif op innemen dat als we tegen Duitsland verliezen het over en sluiten is, want Duitsland hoeft dan niet meer volgas te gaan tegen Roemenië. En dan zul je weer zien dat Roemenië doorgaat.

25 maart 2021 om 10:49

Mooie is dat hij ook niet terugkomt op Reis. Die jongen speelt een draak van een wedstrijd en mag gewoon blijven staan. Zeker tegen een vrij magere ploeg als Roemenië moet je ballen tonen en met veel aanvallend vermogen gaan spelen. Harroui was een betere optie geweest. Ik ben echt geen fan van vd Looi, hij zal nooit kritisch naar zichzelf kijken.

25 maart 2021 om 12:10

Waren er wel meer waar hij op terug had mogen komen.
Zeefuik heeft niet 1 goede voorzet gegeven, en hij heeft er nog behoorlijk wat mogen geven.
Bakker heeft ook veel ballen zomaar ingeleverd ondanks dat hij er nog een paar keer doorheen kwam
Reis keek alleen maar boos en stoer maar had net zo goed niet mee kunnen doen
Kluivert liet zien waarom hij zo bar weinig speelt bij Leipzig
Boadu kan niet in de kleine ruimtes spelen en kan geen bal vasthouden, je weet dat Roemenie zich terugtrekt waarom kies je dan voor die jongen.
Lang wordt bewierookt maar heb ik gisteren niets zien doen waarvan ik dacht ja die gaat er wel komen.
De Wit is goed om oorlog te maken maar heeft niet de creativiteit die je van een 10 verwacht.
De eerste wedstrijd van welke toernooi dan ook is het allerbelangrijkste dus daar ga je niet experimenteren. Althans dat is wat ik als trainer altijd hebt geleerd, maar ja ik heb dan ook een EUFA-A licentie dus zal wel aan mij liggen.

Ik vond deze kritiek ook niet volledig terecht, maar er mag wel kritiek zijn op Van de Looi. Deze man vindt zichzelf echt een geweldige koning en lijkt net bewust bepaalde beslissingen te nemen, zodat hij kan laten zien van kijk mij. Ook zijn opmerking van gisteren over het kijken van de wedstrijd van Jong Oranje: "hopelijk blijven ze zitten na het Nederlands elftal om ook van ons te genieten of ze zeggen bij de laatste wedstrijd: "ik ga eerst naar Jong Oranje kijken wat eraan komt en dan naar het Nederlands elftal." Ik denk dat het heel mooie avonden kunnen worden."
Natuurlijk gaat niemand eerst Jong Oranje kijken en dan pas naar het grote Oranje. Als je dat denkt/zegt, dan vind je jezelf en jouw elftal wel heel belangrijk.

Waar ik mij het meest ongerust over maak is wel het gebrek aan creativiteit bij zowel jong Oranje als het grote oranje. Niemand die iets kan forceren vanuit het middenveld met een steekpass of een mannetje voorbij komt. Verder wat er vanaf de zijkanten komt van jong Oranje en het Nederlands elftal is echt heel matig. ik zie dan liever een Mo of een Stengs dan een Berghuis, net als dat ik liever voor Gravenberch / Klaassen zou kiezen dan een de Roon. Klaassen brengt toch meer diepte en ook Gravenberch kan het balletje makkelijker rond gaan.

Ah gelukkig.. Van der Looi heeft beoordeeld dat de opstelling en formatie van Van der Looi prima was. Fijn dat dit misverstand dan ook gelijk uit de wereld is. Je zag nu hetzelfde gebeuren als bij PSV vaak. Door deze formatie ligt de ruimte bij de backs aan de zijlijn. Maar daardoor kwam Jong oranje niet veel verder dan wat hoge voorzetten vanaf de flanken. Maar dan wil je niet Boadu en Kluivert voor de goal hebben. Daarom snapte ik niet waarom hij niet of 1) de formatie aanpaste en met een echte nummer 10 meer combinatievoetbal door het centrum ging spelen (aanvoer aanpassen) of 2) de spits aanpassen en Brobbey er veel eerder in te zetten.

Normaal gesproken ben ik echt niet van meteen de trainers aanvallen als het minder loopt. Maar na wat ik gister heb gezien bij het grote oranje en jong oranje kan ik niet anders concluderen dat deze twee trainers werkelijk waar een verschrikking zijn. Van Frank de Boer wist ik het eigenlijk al wel. Die heeft nog geen een goede pot met oranje gespeeld.
Allebei totaal ongeschikt. Het is ook alleen in Nederland mogelijk wanneer een trainer bij 3 clubs binnen no time weg moet om vervolgens te vragen voor de bondscoachschap. Ik zie bij beide teams een gebrek aan creativiteit, bij beide teams een gebrek een passie en bij beide teams zie ik geen fatsoenlijk plan.
Als je dan ook nog eens als van de Looi niet met je sterkste opstelling begint in de eerste wedstrijd van een eindronde dan houd het echt op hoor.
Frank de Boer de vervolgens begint met Tete? Waarom? die presteert toch ook al jaren niet fatsoenlijk. Duidelijk een vriendje van hem. Nou ga ik niet zeggen dat Dumfries op dit moment erg goed speelt maar heeft het nog wel meer verdiend dan deze gast. Wijnaldum en De jong die beide weer uitblinken in balletjes breed en terug en vervolgens ook weer eindeloos lopen met de bal. Dat had Koeman er juist uitgekregen maar het zit er weer volledig in.

Bij jong oranje speelt een reis en de wit die beide helemaal niks toevoegen, er komen geen ballen vanuit het middenveld naar de aanvallers als gevolg dat mister Nao Lang de bal maar op gaat halen op de middenlijn om hem vervolgens te verliezen. Zeefuik die vervolgens denkt: misschien moet ik meer voorzetten gaan geven. Nou nee dat kan jij niet.
Nou ben totaal niet onder de indruk van het aanvalsplan van deze twee teams en dat ligt totaal aan de twee niet uitstralende en niet zeggende trainers.

25 maart 2021 om 12:22

@nick_10 het is alsof ik mezelf hoor praten.
Zeefuik lieten ze bewust voorzetten geven, het leek er wel op dat hij de keeper van Roemenië met zijn warming-up aan het helpen was.
Reis stond op het veld om boos te kijken, je kon beter met 10 man spelen dan dat je hem opstelt.

Hoezo begin je met Boadu ipv Brobbey? Brobbey veel sterker en houdt meer mensen bezig. Boadu is een leuke counterspits. Die reis kon er ook uit inderdaad.

25 maart 2021 om 10:59

Nouja, Boadu heeft zich toch wel bewezen bij AZ terwijl Brobbey net komt kijken. Ook is Boadu de vaste spits waarmee dit EK is gehaald terwijl Brobbey gisteren zijn debuut maakte. Ik heb die coach heel laag zitten maar deze beslissing kon ik nog wel begrijpen.

25 maart 2021 om 13:03

Ik kan het ook allemaal wel begrijpen. Net zoals hij gasten de voorkeur geeft die de hele kwalificatie hebben meegedaan. Maar als je puur kijkt naar wat nodig was dan denk ik dat je met andere jongens gister verder was gekomen

25 maart 2021 om 15:02

Ja eens, daar sluit ik me bij aan.

Ik krijg steeds meer het idee dat Van der Looi daar alleen is voor zijn eigen cv en niet in landsbelang. Dat begint ten eerste met het selectiebeleid waar een aantal twijfelachtige keuzes in zijn met vreemde onderbouwingen (o.a. Ihattaren). Vervolgens komt hij met een opstelling waarin aanvallend niets klopt. Verdedigend stond t goed, maar aan de bal was t gewoon te matig, Reis kan nog minder aan de bal dan Rosario, De Wit kan alleen maar lopen, geen creativiteit, geen doelgerichtheid. Ik denk dat vdlooi moet beseffen dat hij daar ook is om spelers te ontwikkelen, daar is Jong Oranje immers voor. Gisteren was de perfecte wedstrijd geweest voor Mo om zich te laten gelden, ik snap ook wel dat hij niet in vorm is en nauwelijks speelt, maar Kluivert speelt ook nauwelijks, Bakker speelt nauwelijks, De Wit speelt niet veel, Reis speelt op een veel lager niveau, Schuurs speelt ook niet veel. Mo kan vanuit het middenveld een actie maken en schiet ook nog wel eens op goal, dat gebeurde veel te weinig gisteren. De selectiesamenstelling is gewoon op basis van zijn eigen gewin en niet in t gewin van het Nederlandse elftal, met allemaal gekke redenaties.

Leuk die weerlegging maar hier kan hij zichzelf toch niet onderuit lullen joh? 3 punten zijn veel belangrijker dan een mogelijk fitte Gakpo over 3 dagen. Die kerel heeft Roemenië gewoon zwaar onderschat en dacht het wel even te doen.

Wat een onzin verhaal van Van Der Looi weer. Spelers sparen voor de wedstrijd tegen Duitsland, die helemaal niet belangrijk had hoeven te zijn. Als je wint van Roemenië en Hongarije dan is de wedstrijd tegen de Duitsers er alleen om te bepalen wie eerste en tweede in de poule wordt. Na deze wanprestatie moet je bijna wel winnen van Duitsland. Reis was veruit de slechtste man van het veld. En Brobbey kreeg maar 10 minuutjes geloof ik. Boadu is beter wanneer er meer ruimte is. Brobbey heeft al laten zien dat hij in de dekking en kleine ruimtes van meerwaarde kan zijn.

Deze trainers houden van bal bezit. Alles breedt terug breekt terug. Bal bezit heilig nemen totaal geen risico om snel de diepte te zoeken en dan de bal een keer te verspelen. Frenkie de Jong ook alleen maar kappen draaien en weer terug. Nooit snel de diepte zoeken. Hadden Foppe de Haan maar bij Jong Oranje

Nog een punt van zorg met betrekking tot van der Looi: zijn wisselbeleid. Onbegrijpelijk dat hij de volstrekt falende Reis 90 minuten laat staan en zijn spits er afhaalt voor (nog) een vleugelspeler. En dan 8 minuten voor tijd alsnog een nieuwe spits inbrengt. En Lang was de eerste helft goed, maar was na 60 minuten duidelijk kapot wat ook niet zo gek is na zijn recente coronabesmetting. Dus als je dan blijkbaar spelers spaart voor de volgende wedstrijd (botman, Gakpo) zou je toch ook vermoeide spelers zoveel mogelijk fit moeten zien te houden door ze tijdig te wisselen.

Als je op het middenveld rechts en links wat meer voetbal heb, ( koopmeijer in de as ) spelers die wat meer kunnen toevoegen aan het elftal en niet alleen maar rennen dan heb heb je al 50 % meer voetbal.. kunnen de backs links en rechts 10x de achterlijn halen kan je ook een spits 5x weg sturen ( steek bal )

25 maart 2021 om 12:30

Dan moet je ook wel backs hebben die een voorzet kunnen geven. Zeefuik was gisteren enkel de keeper aan het opwarmen met zijn "voorzetten"
Middenveld klopte ook voor geen kanten, je speelt tegen een tegenstander die zich gaat ingraven en dan kies je voor 2 controleurs??? en een 10 die geen enkele creativiteit bezit???
Voorin klopte het ook van geen kanten, nogmaals je speelt tegen in ploeg die zich ingraaft en dan kies je voor Boadu die géén aanname heeft, die een bal niet kan afschermen én die ook niet heel handig is in de kleine ruimtes.
Nee dan kun je inderdaad je team weinig verwijten maken, want anders val je ook jezelf af.

25 maart 2021 om 12:40

Nouja, Malacia doet het de laatste weken best aardig met z'n voorzetten. Jammer dat Feyenoord alleen geen spits opstelt.

25 maart 2021 om 13:23

Nee maar Bakker speelt bij de Top van Frankrijk. Oh wacht hij zit al een paar maanden op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U21

Actuele wedstrijden

4 fans
Coach, 49 jaar

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Teun Koopmeiners is opnieuw op de radar bij AS Roma verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren